Siinäpä seuraava kohde

fdsfsd

34

1107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onneaVaanKauppiaalle

      O ho, ilmeisesti nettiveneen kautta ja täälläkin spekuloitiin ei saatu kiinnostusta herämään tähän kaunottareen. Vieläköhän saa kaupan päälle kemiallisen Wc ja vaijerin korjauksen hekoti he!

      Kait kun huutokaupassa, niin jotkut innostuvat maksamaan 100 000€ tästä!

    • arvelujattaja

      Mielenkiintoista seurata. tiivistetysti nopea, 9 metrinen, ehjä mutta olemattomilla sisätiloilla oleva dieselkortin vinguttaja syysmyrskyleikkeihin. Jos 20 metrinen käyttökelvottomassa kunnossa ollut keräsi 103 th, eikö tässä jo tavoitella suurempia korkeuksia ?
      Veikkaan lopulliseksi myyntihinnaksi kuitenkin juuri sisätilojen koon johdosta 40 000 e, koska kyseeessä on työvene joka rajoittaa kohderyhmää merkittävästi, ja työvenettä tarvitsevat tahot ostavat alv vapaasti suoraan uuden koska maksajatahot usein upporikas esim. satama, valtio ym.

    • Jälkiviisastelua

      Tälle vehkeelle on Suomessa todella suppeat markkinat. Veikkaan jotta tämä jää myyjälle käteen koska hinta ei todennäköisesti nouse myyjän toivomalle tasolle. Jos hinta nousee edes n. 25 k€:n kokoluokkaan pidän sitä jo saavutuksena koska ihan heti ei tule mieleen tahoa joka tämmöisen haluaisi järkiperusteisesti nimenomaan tällaisessa kunnossa.

      Tämä voisi käydä viranomaiskäyttöön, mutta viranomaisethan eivät suomessa hommaa tämän ikäisiä ja kuntoisia paatteja.
      Työvenekäyttöön esimerkiksi ruoppaajalle, saaristohuoltoon tms. Vetolaitteisto on vääränlainen ja käyttö kallista
      Yhteysalukseksi ja tavaran kuskaukseen postin kuljetuksen näkökulmasta voisi jotenkin sopiakkin avovesikaudelle muttei kuitenkaan ole kelirikkokäyttöön mitenkään omiaan
      No entä varttuneemman nuorison leikkikaluksi - tuskin siihenkään koska jos tästä aikoo saada jotenkin katsetta kestävän, niin siihen joutuu kyllä upottamaan useamman kymppitonnin ihan vaan peruskorjaukseen ym.
      Saapa nähdä miten myynti menee..

      • Särkiperä

        Oletpas positiivinen tyhjänpälättäjä, oikea useamman kiloeuron kokoluokan (?) viisastelija järkiperäisesti!


    • hupiveneilijä
      • selaista

        Ahnetta on ja jollain paskanen loppu!


      • kaksiSuzAltonkonettaehkä

        hirviömäinen 14,5 litrainen turboahdettu V-8 bussin moottori, veneessä johon sopiva voisi olla esim. 2 kpl 50 hv tehoisia. Vene itsessään on tyylikäs sisältä ja ulkoa, ja luulen että tuon myynti olisi helpompaa kun repisi sen "kaupantappaja-moottorin" pois sieltä ja yrittäisi saada myytyä sellaisenaan. Kukaan tuon veneen kohdesegmentin ihmisistä ei halua alkaa remppaamaan tai syyshuoltamaan - mitä ? 1000 kilon - kasaa kalliita monimutkaisia kookkaita osia. rempattu 90-luvulla ? eli n. 30 vuotta vanha moottori vielä.


      • Outoa.avautumista
        kaksiSuzAltonkonettaehkä kirjoitti:

        hirviömäinen 14,5 litrainen turboahdettu V-8 bussin moottori, veneessä johon sopiva voisi olla esim. 2 kpl 50 hv tehoisia. Vene itsessään on tyylikäs sisältä ja ulkoa, ja luulen että tuon myynti olisi helpompaa kun repisi sen "kaupantappaja-moottorin" pois sieltä ja yrittäisi saada myytyä sellaisenaan. Kukaan tuon veneen kohdesegmentin ihmisistä ei halua alkaa remppaamaan tai syyshuoltamaan - mitä ? 1000 kilon - kasaa kalliita monimutkaisia kookkaita osia. rempattu 90-luvulla ? eli n. 30 vuotta vanha moottori vielä.

        Repisi toimivan, vähän käytetyn moottorin pois? Miksi helvetissä?


      • marmattaja
        Outoa.avautumista kirjoitti:

        Repisi toimivan, vähän käytetyn moottorin pois? Miksi helvetissä?

        on kyllä käsittämätön kone valinta, ehkä ajateltu massiivien koneen painon vakauttavan, muuten täysin epä sopiva kone ja se kärsii liian pienestä kuormituksesta ajatuksena dieselin viihtyvän noin 70% kuormituksessa...

        Vaatii myös hiekkapuhalluksen ja kunnon maalauksen, pohjassa ikävän näköisiä pistemäisiä syöpymiä, maalailtu ruosteen päälle, niin, kuin se jotain auttaisi korroosiossa.


    • käsiteltävyysnolla

      Joo ei pojjaat kyllä se on sellaanen juttu että jos vene selkeästi on uppomarunkoinen, 7-12 solmua kulkeva vene niin tavoitellaan kevyttä, pientä mutta veneen teräsrungon ja tasaperäisyyden huomioon ottaen ja satamakäsiteltävyyden, taloudellisuuden ja omavaraisuuden merellä konerikon yllättäessä, 2-moottoriasennusta. Lähtisin niinkin kohtuullisella liikkeelle kuin 2 kpl 30 hv moottorilla. Kuka törppö laittaa uppoumakulkuiseen veneeseen tasaperäveneeseen 340 hv yksimoottoriasennuksen tänä päivänä ? Haloo!

      • emmämitääntiiä

        Pari kommenttia.
        -tää kippo ei ole merellä vaan Päijänteellä
        -asennus on tehty 2001
        -heppoja on 270 eikä 340


      • 80luvunjakeluauto

        Sisäjärvialueella, hyvä huomio. Silloin siihen riittäisi oikeastaan mainiosti 1 kpl 20 hv sisämoottori, tai jos oikein taloudellisia led-lamppujen aikakauden ihmisiä ollaan niin 10 hv pitkärikinen perämoottorikin riittäisi.
        se nyt kuitenkin on valitettava fakta että tuon kokoluokan veneen ostaja todennäköisimmin on Suomen rannikkoalueelta. Isot veneet isoilla vesillä, pienet pienellä...

        Niin asennus on ilmeisesti tehty 2001 mutta moottori on remontoitu 90-luvulla. eli sen lisäksi, että se on mahdollisesti jopa vanhempi kuin 90-luvulla, on sillä ajettu remontin jälkeen ehkä jopa 10 vuotta.
        satojen hevosvoimien tehoviisastelun sijaan olisi hedelmällistä keskustella moottorin vuosimallista. Se on mitä ilmeisimmin mysteeri.


      • emmämitääntiiä

        Onhan noita kuule tuolla pienillä vesillä vaikka kuinka paljon ton kokosia paatteja.
        Noilla vauhdeilla Päijännekkin on aika iso lätäkkö.
        Toi asennus liittyi lähinnä tuohon "laittaa tänä päivänä moisen moottorin" juttuun, 17v sitten ei ole tätä päivää.
        Oma veikkaus on, että kone on saatu ilmaiseksi ja siks sitä on käytetty.


      • enmäkääntiedä

        meinasitko että tarkoitin kirjaimellisesti tänään tuolla sanonnalla. Tulkintansa kullakin. Siinä olet ehkä oikeassa että moottori on saatu jos ei ilmaiseksi niin ainakin edullisemmin kuin jonkun 90-luvun 50 heppaisen sisädieselin.


    • alustakaikki
      • jskiwgidk

        Joo tyylitajun huomaa kyllä aina. Varsinkin silloin, kun se puuttuu.


      • P.Eräreikä

        Ihan supermagee, ton hinta tulee kyllä nousemaan pilviin !!


    • lapsuudenbussinkone

      Mielenkiinnosta moottoreihin, perehdyin asiaan hieman. Eli tuosta moottorin vuosimallista, niin mitä ilmoituksen perusteella tiedämme, on scania 140 v-8 14 litrainen.

      Scania 140 tuotanto aloitettiin vuonna 1969, ja tuotti 350 hv tehon.

      Scania 141 tuotanto aloitettiin vuonna 1974, ja tuotti 374 hv tehon.

      Tästä voisi päätellä, että kyseisen huutokauppakohteen moottori on vuosimallia 1969-1973.
      Muistakaamme, että elämme vuotta 2018. Varaosien ostaminen voi osoittautua mielenkiintoiseksi seikkailuksi, kun moottorilla on ikää tuon verran. Mutta ei hätää, sehän oli vähän ajettu, ja vasta 2001 asennettu...;)

      • Täällä.ei.tarvetta

        Varaosa asiat taitavat olla aika vieraita sinulle?


      • siellä.ei.sytytä

        veneily yleensä taitaa olla aika vierasta sinulle ?


      • Kaaniavapisee

        Jos sille on tehty täyskunnostus 90 luvulla niin kyllä sillä aika monta tuntia kesässä saa ajaa ennen kuin isompaa remonttia tarvii tehdä. Huollettuna veikkaisin 30-40 000h kun ei siitä pysty tuossa rungossa käyttämään edes 200hv. Kulutus osia noihin löytyy vielä hyvin.


      • öljytön1969laakeriblues
        Kaaniavapisee kirjoitti:

        Jos sille on tehty täyskunnostus 90 luvulla niin kyllä sillä aika monta tuntia kesässä saa ajaa ennen kuin isompaa remonttia tarvii tehdä. Huollettuna veikkaisin 30-40 000h kun ei siitä pysty tuossa rungossa käyttämään edes 200hv. Kulutus osia noihin löytyy vielä hyvin.

        Mitäs suuttimet ja laakerit tykkää kun moottorilla ajellaan tyhjäkäynnillä enimmäkseen. Öljypumppu ja polttoainepumppu käy minimi kapasiteetillaan.
        Tuosta kun ei tehoja paljoa tyhjäkäyntiä enempää tod näk käytetä.

        Oli kerran eräs myynti-ilmoitus jossa Barlit 30 ssa oli 120 hv eli ylisuuri kone, ja ilmoituksessa oli kanssa että tyhjäkäynnillä mennään melkein runkonopeutta.

        Hirviömäinen dieselinkulutus (jos korkeat kierrokset ja pieni nousu valitaan)-

        jokotai-

        öljyttömät laakerit ja joku suutin aina tukossa (tyhjäkäynnillä runkonopeutta ja normaali potkurinousu),

        siinäpä valinnat vaihteiston suhteen.


    • RiihimäkiRuopasee

      Joku tarjosi 21000 e, sillä ei luovuttu

      TAMD 42A WJ 2 kpl no niistä saa 3000 e per kipale ehjänä irroitettuna, muuten Keinäsen kamaa.

      • vaikeakohde

        öö öö Romu Keinänen taitaa veloittaa, kun tuon hävittää


      • sitäOdotellessa

        "Jälkiviisastelua" osui melko nappiin arvauksellaan max 25 000€ tapu tapu ja hurraa!

        Voi olla pitkään myynnissä tämän jälkeen, kun tuotteen hinta mitattu markkinoilla, tuo huutokauppa on siitä katala, toista oli sen teräsrohjon kanssa, siinä karkasi mopeti käsistä!

        Nyt voi yrittäjä, alkaa ehostamaan ranskalais kaunotarta, vaihtaa vajerin pesee ulkoa ja sisältä, myllyttää gelgoatit kauniiksi....


    • arvosuunnittelija

      Blamengin Sauvetage ei ole siis edes 21 000 arvoinen. Korkeammalle ei huudot menneet, ja alemmalla omistaja ei luovu. Tuosta lähdetään alamäkeen hinnassa ja odottelussa. 3 vuotta nurkissa pyörineenä päästään ehkä alle 10 000 euron huudoissa.
      Ottaen huomioon potentiaalisen ostajamarkkinan eli "merikelpoinen meriläinen", niin toinen motti pois, uppoumakulkuisen vaihteisto ja potkuri, takahytin lasikuidutus, sisustustyöt ja koko ylimaalaus. Turhat "70-luvun kalastusleikki-lelut" ohjaushytistä pois, järkevän oloinen 50 x 30 cm kojelauta, peruskaiku kierros, bilteman sulakepaneeli, öljynpainemittari, PALJON sisustuksen pehmennystä mm. kankailla, matoilla, sohvilla ja paneleilla. Pääsemme ehkä 10-15 000 euron arvoon ja se menee kivasti kaupaksi toukokuun aikana.

      • enOoKauppiasEnhän

        Kiva videokin varmaan ko kaunottaresta https://youtu.be/gXDacxvJrek
        Semmottos, taitaa sua vähän poltella tämä vene, rohkeasti neuvottelemaan


      • arvosuunnittelija
        enOoKauppiasEnhän kirjoitti:

        Kiva videokin varmaan ko kaunottaresta https://youtu.be/gXDacxvJrek
        Semmottos, taitaa sua vähän poltella tämä vene, rohkeasti neuvottelemaan

        kolmen meriläisen omistajana tiedän mistä kana pissii, siksi heitin arvioita mitä tuo vene kaipaa.

        Minua kutkuttaa nykyään vähän eri tyyppiset veneet. Olisit tullut kaupittelemaan tuota 15 vuotta sitten niin olisin maksanut 6000 e. Nyt en ostaisi mitään, joka kulkee alle 20 solmua ja kuluttaa yli 20 litraa tunnissa eikä kulje henkilöauton trailerilla, kiitos satamapaikkamaksujen nousun ja yleisen tylsistymiseni mateluvauhtiin. Life is too short.


      • Jälkiviisastelua

        Noinhan se kannattaakin ... tehdä 20 :n veneeseen 30 :n täysremppa ja pistää se sitten myyntiin kympillä. Sen sijaan veneen ympäri myllyttäminen, vanhan elektroniikan poistaminen ja sisätilan pienimuotoinen ehostus muutamalla tuusalla voisi hyvinkin tuoda jokusen ostajakandin.
        Mahdollisen ehostuksen lähtökohtana voisi olla hyvä miettiä mahdollisen ostajapotentiaalin tarpeita ja tehdä ehostusta näiden tarpeiden lähtökohdista. Lähtemättä nyt laajemmin arvailemaan noita lähtökohtia, niin siistiä saisi sisällä olla, märät kamat olisi hyvä saada jonnekin kätevästi kuivumaan, sumpit keitettyä ja tarpeet toimitettua...


      • täälläolis

    • pientälaittoa
    • enmyymässä

      Jospa annettaisiin veneen myyjän myydä veneensä aina rauhassa ilman "viisaita" kommentteja. Jos joku maksaa myyjän pyytämän hinnan niin ei se ole minulta/sinulta pois. Joku päivä saatat olla itsekin venettä myymässä ja varmasti kaipaat viisastelijoita myynnin seuraan. Jos taas myytävä vene oikeasti kiinnostaa niin voit mennä katsomaan ja neuvotella ehkä hinnan sopivaksi.

      Jos taas pitää jostain veneestä viisastella niin voit toki ehdottaa paremman vaihtoehdon vastaavaan käyttötarkoitukseen ja noin samoilla ominaisuuksilla. Siitä voisi olla mahdolliselle ostajalle jopa hyötyä.

      • ruiyui

        Taidat olla ko. veneen myyjä kun noin vedit herneen nenään


      • kädetSyvälläPaskassa

        Eikö veneen myyjä ole Oy ja se on ihan eri juttu, kuin yksityinen ihminen. Juridisesti Oy:n kunniaa edes ole mahdollisuus loukata koska Oy.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe