Satu Ruotsalainen on huijari ja varas

Vei rahat, tulkintaa ei koskaan tullut.
Ilmianna
Jaa

39 VastaustaSe on tyhmille ihan oikein.
1
Ilmianna
Jaa
Miten kukaan voi antaa rahaa ennustajalle, joka profetoi Markku Uusipaavalniemeä eduskuntavaalien ääniharavaksi, ja tulos oli se, että Make putosi kokonaan? Voiko surkeampaa ennustajaa ollakaan?
Kommentoi
2
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
On.Pirkkalassa asuu entinen Hervantalainen,Tammelalainen,K:alan asemalla asunut huijari joka pätee ufoon kaappauksella.Osaa muka tarot-kortit,mainostaa numerologiaa muka TIETEENÄ ja MTV:ssa vielä kun itsensä sinne ilmoitti näytille aamutv:seen.Sosiopaatti narsisti,valehtelua koko elämänsä ja läheistensä huijausta.Joku pvä kirjoitan sen historiikin,siinä on ihmettelemistä ihan tv-ohjelman verran,jopa tv-sarjan.Kuinka ihminen voi olla kiero,kova valehtelemaan mutta ei hyvä siinäkään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tee ilmoitus, onko hänellä yritys?
Ilmianna
Jaa
Niin kävi myös minulle..lukuisiin yhteydenottoihin hän ei koskaan vastannut?? Aivan outoa...
Ilmianna
Jaa
Hei.
Samoin kävi myös minulle. Tulkinta päivä oli 9.8.2017, mutta tulkintaa ei ole kuulunut, eikä ole useista yhteydenottopyynnöistä huolimatta vastannut. Aiemmin olen saanut tulkinnat sovittuna aikana. Täytyy varmaan tehdä rikosilmoitus...
Ilmianna
Jaa
Sama täällä, tulkintaipäivä heinäkuun puolessa välissä.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Sama täällä. Elokuussa piti tulla tulkinta, muttei tullut. Eikä sen jälkeen enää vastannut puheluihin tai sähköposteihin.
Ilmianna
Jaa
Sadun nettisivuilla kerrottaan sairastumisesta, mutta siltikin pitäisi rahat palauttaa. Poliisiasia.
Ilmianna
Jaa
Mulle käyny samanlailla tilasin viime vuonna cd mitään ei ole tullut postissa. Maksettu on!!!
Ilmianna
Jaa
Sama tarina. Piti yhteyttä kunnes rahat oli tilillä, sen jälkeen ei vastannut mihinkään yhteydenottoihin. Kuluttajanevontaan hänestä on tehty useampikin valitus, muttei ole vastannut edes viranomaisen yhteydenottoihin. Nettisivuilla oleva ilmoitus sairastumisesta on päivätty alkuvuodelle 2017, mutta kesällä 2017 sitä ei vielä siellä ollut ja otti silloin vielä iloisesti rahaa vastaan😡
Ilmianna
Jaa
Minun tulkintani piti tulla lokakuussa 2017. Tein ilmoituksen Kuluttajariitalautakuntaan mutten ole saanut vastausta vielä. Voiko tällaisesta tehdä rikosilmoituksen?
Ilmianna
Jaa
Enkä minäkään siis nähnyt nettisivuilla mainintaa sairastumisesta tilausta tehdessäni syyskuussa.
Ilmianna
Jaa
Petoksen tunnusmerkit täyttyvät eli rikosilmoitusta tekemään. Tässä ei valitettavasti enää kuluttajaviranomainen auta.
Ilmianna
Jaa
seiskalehdelle juttuvinkki niin sais sieltä rahaa vinkistä..
Ilmianna
Jaa
Minä myös olen odottanut jo yli vuoden maksamaani tulkintaa.
Olen kirjoittanut ja lähettänyt hänelle postia. Ei mitään. 80 euroa meni iahan hukkaan.
Mitä pitäisi tehdä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Selvänäkökyky on kadonnut. Rahat sentään näen ja pidän. terv. satu
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minultakin vei rahat ja ilmoitti oikein, että tulkinta valmis. Tein rikosilmoituksen, kun tulkintaa ei kuulunut. Satu oli poliisin mukaan vastannut , että on ollut sairaana eikä ole voinut tehdä töitä. Lupasi lähettää tulkinnan kun pystyy. Sanonut, että ei uransa aikana koskaan ole jättänyt tulkintoja lähettämättä. Poliisi teki päätöksen, ettei rikosta tapahtunut.

Nuo Satun valheethan ei tosiaan pidä paikkaansa, jos muillekin on sattunut sama tilanne ja asiakkaille valehdellut. Kaikkien muidenkin pitää ehdottomasti tehdä rikosilmoitus, että poliisi alkaa ottamaan asian tosissaan! Ja vaatia ilmoituksessa rangaistusta!
Ilmianna
Jaa
Hei, Sain täysin saman vastauksen poliisilta. Satu kertonut poliisille, ettei ole koskaan jättänyt tulkintoja tekemättä 15 vuoden aikana mutta nyt ei ole pystynyt sairaustensa takia istumaan koneen ääressä. Valikoiva sairaus, täytyy sanoa, poliisille onnistuu kuitenkin kirjoittaa sähköpostia.

En voi ymmärtää poliisin toimintaa. Tehkää rikosilmoitus, Sadun toiminta on törkeää. En tiedä, mitä itse voisi tehdä. Vituttaa ihan huolella.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Aika valikoiva on kyllä, kun sain tosiaan Satulta monta sähköpostiviestiä ja tekstiviestillä ilmoituksen, että tulkinta valmis ja muistutuksen maksusta. Laitoin rikosilmoitukseen screenshotit sähköposteista ja tekstiviestistä... Ja miksi olisi ottanut vastaan tulkintatyön, jos ei kykene? Ihmeellistä toimintaa kyllä poliisilta, jos usempi henkilö on jo tehnyt rikosilmoituksen samasta asiasta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Luottakaa Jeesukseen Kristukseen ja Raamatun Jumalaan. Rukoilkaa apua ylhäältä, ei tarvitse laittaa rahaa ja pettyä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Samaa mieltä,
👍komppaan sua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joo, laitin myös kopiot sähköposteista. Kuulostaa, että Sadun toiminta on suunnitelmista.
Ilmianna
Jaa
Apu lehdessä kyllä satu horoskooppeja laatii
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Siis keksii horoskooppeja.
Siis kuvitelkaa nyt kuukauden sisällä kaikille, ihmisille,
tiettynä ajan kohtaan pitäis samat jutut tapahtua.?!?! Ihanko totta

Satu satuilee teille
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Laitetaan Apu-lehti boikottiin. Minäkin olen tehnyt ilmoituksen viranomaisille, piti tulla lokakuussa 2017.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No mites juttu edistyy. Onko Satu jo oikeudessa vai jatketaanko vielä tämän haukkumista?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
On meinaan vaan niin upeaa kun ihmiset (tai yksi ihminen) haukkuu ammattiaan harjoittavaa ihmistä nimettömyyden takaavalla palstalla. Vaatii todellista rohkeutta tietenkin...

Mitäs jos sikäli jos nyt näissä kaikissa haukkumisjutuissa olisi jotain perää pistäisitte tässä vuoden sisään tai tuollain tänne palstalle tietoja, että millä diaarinumerolla tämä juttu käydään ja millä rikosnimikkeellä ja missä käräjäoikeudessa. Puolentoista vuoden sisällä suunnilleen nämä tämän tyypin jutut otetaan rikosilmoituksen jälkeen käsittelyyn.

Jos tästä ei kuulu mitään tuollaista konkreettista tuohon suunnilleen 2020 vuoden vaihteeseen mennessä, niin voitaneen katsoa että tässä oli kyse vain yksittäisestä poskisolistista joka haluaa muuten mustamaalata ennustajaa.

Itse en ole käyttänyt ikinä Ruotsalaisen palveluksia, mutta nyt seuraan mielenkiinnolla saadaanko tänne mitään konkreettista -vai ei.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kuten sanottu, poliisi keskeytti tutkinnan. Edelleenkään Sadusta tai tulkinnasta ei ole kuulunut, joten en sanoisi hänen harjoittavan ammattiaan vaan huijaavan rahaa ihmisiltä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Varsin sopivassa vaiheessa keskeyttikin. Satu R:n haukkujat voivat säilyttää kakun ja syödä sen samalla, kun on vain tuo "keskeytetty tutkinta".

Olisin kyllä paljon vakuuttuneempi itse kun olisi Satu R:n tuomiopaperit tilattavissa oikeudesta, mutku eivät ole.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Vilkaisitkos tuota vasemman sivupalkin ylintä uutista.

http://www.saturuotsalainen.net/pages/tulkinnat.php

Ruotsalainen siinä ilmoittaa olevansa sairaana (2017 huhtikuu) ja että hän ei ota uusia tilauksia.

Edelleen sivulla nimenomaan on nimenomaan sanottu, että tulkintoja ei pitäisi maksaa ennen kuin tulkintapäivä on sovittu. Tämän keskustelun aloittaja sanoo kuitenkin maksaneensa rahat (vastoin tuota ohjetta siis) eikä "tulkintaa tullut". Mutta tuolla ei edes löydy Ruotsalaisen tilinumeroa.

Ehkä aloittajan vielä kannattaisi harjoitella sepustuksiaan. Mutta tuo ylläoleva haaste toki on voimassa.
Ilmianna
Jaa
Mainintaa sairaudesta ei ollut tilausta tehdessä. Se on lisätty sivuille myöhemmin. Maksu ja tiluasasiat on käsitelty sähköpostitse Sadun kanssa. Hän toivoi maksun näkyvän tilillä tulkintapäivää edeltävänä iltana.
Ilmianna
Jaa
Minä olen ollut Sadun asiakas useamman vuoden ja aina on pitänyt maksaa ensin joka on täysin ymmärrettävää, sillä muuten hän jäisi nuolemaan näppejään, koska varmaan valtaosa ottaisi tulkinnan ja unohtaisi sopivasti, että siitä piti myös maksaa. Tulkintakin on tullut aina sovittuna aikana. Nyt Sadusta ei ole kuulunut mitään pariin vuoteen, joten uskon, että hän tosiaan on sairastunut vakavasti eikä enää pysty harjoittamaan ammattiaan täysipainoisesti. Sairaudesta ei voi tietää ennalta, joten ei ole ihme, jos muutama työ on jäänyt sairauden jalkoihin. Maksetut rahat täytyy toki palauttaa, jos asiakas ei ole saanut luvattua tulkintaa, mutta tuskin Satu on tarkoituksella ketään huijannut. Hän on tehnyt työtään täysin julkisesti ja huono asiakaspalaute on näinä somepäivinä sellainen aikapommi, ettei siihen ansaan kannata vapaaehtoisesti syöksyä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tuo etukäteen maksaminen ei ole mitenkään tavatonta. Esim Astrodienst perii tulkinnoista rahat etukäteen.

"Maksetut rahat täytyy toki palauttaa, jos asiakas ei ole saanut luvattua tulkintaa"

Aivan, mutta kun kyse on nimimerkin takana haukkuvista "asiakkaista" niin kannattaa suhtautua huijaamisväitteisiin aika isolla varauksella.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Rakel Elämäntapa-kouluttaja on K:alan,Treen,Pirkkalan pahin huijari... tarot,numerologi-pelle,linssilude narsisti
Ilmianna
Jaa
Kuka järkevä ihminen maksaa ennustuksista ???????????? Täysin keksittyä sepustusta ja pitäisikö sen mukaan elää/toimia ???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
RAKEL,RAKEL..... ONKO HUIJATTAVIA ENÄÄ JÄLJELLÄ !!!!!!! ???????? KUMMELI_LAULU;TUOMIOPÄIVÄ TULEE,TUOMIOPÄIVÄ TULEE !!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen tilannut Ruotsalaiselta kaksi tulkintaa ja ajallaan ovat tulleet ja tulkinnat olleet todella tarkkoja. Näin elämässäni on todella käynyt. Ruotsalaisen nettisivuilla on kerrottu sairastumisesta ja siitä kaikki ongelmat johtunevat. Mutta sehän ei ole syy rahojen palauttamiselle, jos tulkinnat on jo maksettu asiallisesti ja tulkinnoista sovittu. Eihän sairastumiselleen mitään voi...
Ilmianna
Jaa
Eli, ainakin minun tapauksessani olin yhteydessä Satuun sähköpostitse ja tekstiviestillä, ja tulkintapäivä sovittiin kyllä. Hän jopa sanoi, että tulkinta on VALMIS, ja muistutti maksusta. Mielestäni on ihan normaalia, että maksu otetaan etukäteen, enkä epäillyt maksaa, koska moni tuttuni on käyttänyt Sadun palveluita. Rikosilmoituksen tein, mutta poliisille Satu oli tosiaan maininnut sairastumisesta. Haiskahtaa kyllä, sillä miksi sitten suostuisi tekemään tulkinnan ja toteaisi sen olevan valmis, mutta olisi liian sairas lähettääkseen? Itselläni ei ole tarkoituksena "haukkua", vaan kehottaa muita asiakkaita tekemään rikosilmoituksen, mikäli on tulkintaa ei ole saatu. Muuten ei saada Satua oikeuteen, kuten moni täällä mainitsi... Voihan tietysti olla myös, että joku muu tekee huijauksia Sadun nimellä, joten sitä suuremmalla syyllä toivoisin, että poliisi ottaisi tämän asiakseen eikä painaisi villaisella.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Satu Ruotsalainen on huijari ja varas

Vei rahat, tulkintaa ei koskaan tullut.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta