Iisakin kirjoitus päivän lehdessä

SCCIisakki

Iisakki yrittää edelleen esittää, että hänen aikanaan asioita on hoidettu hienosti. Katastrofaalisen sähköyhtiön myynnin rahoja on edelleen jäljellä yli sata miljoonaa euroa ja ne tuottavat joka vuosi lisää rahaa.

Hmmm. Talous eivtosiaankaan ole Iisakin vahvimpia puolia. Se on jo nähty sen aikana monta kertaa. Iisakki, keskittyisit nyt vain puolustamaan itseäsi SCC- vaatimuksilta. Siinä sinulla riittää työsarkaa.

Kaupungin talous on täysin kuralla. Velkamäärä on kasvanut vuosi vuodelta. Veroprosenttia on nostettu viiden vuoden aikana monta prosenttia. Epäonnistuneet hankkeet ja sinun epäonnistunut talouden hoito ovat vieneet kaupungin yhdeksi Suomen velkaisimmista kunnista per asukas ja sinä puhut sähköyhtiön rahoista! Camoon Iisakki.

79

788

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdcw3

      Kiemungin kirjoitus on samaa jatkumoa hänen vääristelyilleen ja valheilleen, kuin ennenkin. Kun kaikki poliitikot ja kaupungin talousjohtaja ovat yksimielisiä kaupungin talouden surkeasta tilasta, kääntää Kiemunki velatkin saataviksi.

    • liuhu

      Pitkätukkaisia jymäytetään aina. Milloinkahan Kiemunki sen huomaa?

    • juopon-ärinää

      Demarien tunnettu juoppo on jälleen Iisakin kinpussa. Uskoisi raukka että Iisakki on poissa politiikassa ja juopon kirjoituksille me demarit hymyilemme.

      • juopon-ärinää

        Demarien tunnettu juoppo,KokDem-Paskatrolli on jälleen Iisakkia puolustelemassa . Uskoisi raukka että Iisakki on onneksi poissa ja juopon KokDem-Paskatrollin kirjoituksille me muut vaan hymyilemme.


    • koko-tottuus

      SCC ei ole Iisakin vaan Pers Pilkkalan hanke sai jo kovan SCC tuomion.

      • koko-tottuus

        SCC ei ole Pers Pilkkalan vaan Iisakin hanke sai jo kovan SCC tuomion.


    • Tulee.täyttä.satua

      Ei Iisukki ole enää politiikassa, se tiedetäänn, mutta kirjoitteli täysin huu,haata, siis satuja HÄSA 10.1, Nyt vielä Rautio hurraa Iisukin antamista vääristä luvuista! Totuus tulee vieläkin tässäkin asiassa esiin, ja hurraavat häipyvät maan alle piilohintaa!

    • OnneksiLähti

      Kaikkien hämeenlinnalaisten onneksi Iisakki on poissa taloussähläämästä kaupungin hallinnosta. Silkkaa säästöä ja typerän tuhlailun loppu. Mitä nyt rauniot jäi taakse savuamaan.

      Jonkinmoinen riippa mies on vielä sairaanhoidon viestinnässä, mutta onneksi hänen tärkeimmät työkalunsa ovat enää:

      📌📍📋📄📎 (kiinnitysnastat, ilmoitustaulun lippulappuset ja paperiklipsit)

      SCC oikeusistunnot ja Iisakilta yhteisvastuullisesti Ritaluoman kanssa vaaditut n. 6 miljoonan euron kadotetut SCC rahat pitävät Iisakin vielä pienessä kiireessä kuluvana ja muutamana seuraavan vuotena. Ei sitä SCC hallitusvastuutaan ja tekojaan (ja tekemättä jättämisiään) pääse pakoon, vaikka muuttaisi pois Hämeenlinnasta. Kyllä ulosottomies löytää tiensä vaikka Janakkalaan.

      Ei musta muutu valkoiseksi vaikka Iisakki kuinka yrittää valkopestä ja lehdissä selitellä tekosiaan.

      • lookps

        Ei ei, ei se niin mene. Iisakki voi tehdä Yli-Saunamäkeläiset, heittäytyä sairaaksi, kunnes saa synninpäästön ja kun eliitti on sen villasella painanut niin voi sitten pikaparantua ja jatkaa touhujaan. Kyllä rahalla pestään asiat puhtaiksi Suomessakin. Tämä on jo nähty monella tasolla.


    • Rätinki

      Me kaupunkilaiset olemme maksaneet moneen kertaan sen" niinsanotun " Sähkö- rahaston, silloin kun laitosta rakennettiin, ja nyttemmin useaan kertaan eri sijoittajille tuottoina.
      Ja sitten päälliköt rehvastelee sähkörahoilla, suoraan revitty selkänahasta ja jotta sivallukset varmaan tuntuisivat on veroillakin muistettu ja varmaan edelleenkin muistetaan.

    • sekinturhuusverovaroista

      Kuinkas tulevana kesänä Kantolan Tapahtumattoman Puiston kansainväliset esiintyjät, turha 4 miljoonan euron hankeko sekin Puisto?

    • Iisakkifani

      Hieno kirjoitus ja tarpeellinen, kiitos Iisakki.

    • Iisakkioikeassakin

      Iisakin aikana kaupungin omaisuus on ainakin kasvanut. On hankittu mm Aulangon rantaliejukot, Kantolan teollisuusalueen palanen ja Kirstulasta perunapelto.

      • Kaikistayliyliylihintaa

        varmaan tarkoitat että kaupungin omistamien alueiden neliömäärä on kasvanut, hankittujen ylihintaisten tonttien rahallinen arvo ei taatusti ole kasvanut yhtään, päin vastoin.


      • Ropotti44

        Juu 😂 nämä on ollut todellisia pankkeja😂. Voi helvetti, miten voi mies olla niin tyhmä ja vielä esittää omia typeriä mielipiteitään.


      • glögi7676
        Ropotti44 kirjoitti:

        Juu 😂 nämä on ollut todellisia pankkeja😂. Voi helvetti, miten voi mies olla niin tyhmä ja vielä esittää omia typeriä mielipiteitään.

        Kun puhalletaan surutta täysin ilman mitään moraalia kuntalaisten rahoja niin tuollaisia hölmön kauppoja kyllä Hämeenlinnassa kyetään täysin vaivattomasti tekemään ja kun kauppaan osallistuvien ja valmisteluun vaikuttaneiden henkilöiden oma osaaminenkin on vähän sinne päin kaikissa asioissa niin lopputuloshan on juurikin tuon tasoinen noiden maan ostojen ja eri projektien parissa


    • antiiisakki

      Iisakki ja Ritaluoma sellikaveriksi vaan ja mahdollisimman kauas Hämeenlinnasta.
      Linnatuomion jälkeen vielä karkoitus autiolle saarelle. Tulleet äijät sen verran kalliiksi yhteiskunnalle.

      • antiiisakki

        Täysin totta ja tuo täällä joka sivulla määkivä ääliömäinen KokDem-Trollipasko vielä samaan kyytiin ja koppiin!


    • kysymyksiäpiisaa

      Kunnollinen analyysi Hämeenlinnan talouden viimeisen 10v kehityksestä tarvittaisiin. Vuonna 2008 verokanta oli 18% ja velkasaldo per capita noin 2000€. Kymmenessä vuodessa velan määrä on kaksinkertaistuntu ja verokanta nostettu varsin korkealle 20,75%'iin. Kuitenkin esim koulurakennusten korjausvelka on jopa kasvanut. Mihin raha on kulunut. Yksi asia on, että kaupungin hallintomenot ovat isot. Vaikka pieni kaupunki, on kaksi kovapalkkaista (11000...13000€/kk) kaupunginjohtajaa. Ja jossain vaiheessa kerrottiin, että myös kaupunginahllituksen puheenjohtajalle, siis luottamushenkilölle maksetaan isoa korvausta, oliko se luokkaa 6000€/kk korvausta, Sitten on esim LInnan kehitys Oy, jossa huomattavat henkilöstökulut, mutta mitkä ovat tuotot kaupungille. Aikanaan oli tätä tilaaja-tuottajamalli, joka maallikon mielestä kuulosti vähintään hyvin byrokraattiselta. Onko se jossain muodossa edelleen rasittamassa. Hallinnollista läskiä on vyötärölle kertynyt. Entä kuntaliitoksen vaikutus kaupungin talouteen. Isomman kuntakokonaisuuden olisi pitänyt tuoda sääsätöjä, mutta onko tullutkin kustannuksia enemmän. Tuli paljon lisää maapinta-alaa ja kunnossa pidettävää infrastruktuuria, mutta suhteessa vähemmän veronmaksupotentiaalia. Korjasurakentamisessa ihmetyttää hyväkuntoisen kirjaston peräti10M€ korjaussuunnitelma. MIssään ei yksilöidä, mitä siellä aiotaan korjata. Jos korjataan vain välttämätön esim kttövesiputket, saniteettitilat, penkit, kalusteita, vesikaton päällyste, eihän niihin tuollaista järkyttävää 10M€ tarvita. Kaupungin rahan käyttö on jotenkin holtitonta. Tulee jopa mieleen, hyötyvätkö jotkin tahot sellaisesta.

      • oddaodda000

        "Kaupungin rahan käyttö on jotenkin holtitonta. Tulee jopa mieleen, hyötyvätkö jotkin tahot sellaisesta".........Vastaus: TAATUSTI HYÖTYY kun maksajana on kaupunki niin piikki on perinteisesti reilusti auki.


      • kääpäiskijälleen

        Vanha kääpä ottaa jälleen kantaa kirjaston korjaamisen suhteen elikkä vastustaa kaupunkilaisten yhteisen omaisuuden kunnossa pitoa ja sivistystä siinä samassa. Kaikkien pitäisi olla idiootin kanssa samalla tasolla. Kaveri kävi haistelemassa kirjaston vessassa kuten tuli kertoneeksi ja teki samalla korjaussuunnitelman. Säälittävää. Jättäisi korjauksen ammattilaisille jotka on tehtävää valittu.


    • niimpäs

      Hämeenlinnan kuntaliitosten mukaiset rajat piirrettiin v2009. Tämä jokseenkin vähäpätöinen asia tuntuu pojilta unohtuneen. Tulikohan säästöjä, tuskin?

    • Urbaani_Iisakki

      Iisakki on jälleen kirjoittelemassa HäSan mielipiteissä nimimerkillä "Urbaani".
      Siellä hän tietenkin katkeroituneena vänkää edelleen uuden sairaalan rakentamisen ja radanvarteen sijoituksen puolesta.
      Iisakin nimimerkkikirjoitukset on todella helppo tunnistaa, koska hän onneton tunari käyttää samoja ilmaisuja ja kuvauksia teksteissään.
      On aivan säälittävää, että tiedotuspäällikkö kirjoittaa ja yrittää ajella useammilla rattailla yhtäaikaisesti. Säälittävää, mutta ottaen huomioon miehen morsalin ja surkeat käytöstavat, tämä on ihan normaalia Iisakilta.

    • IkinäKuullutkaan

      Mikä on morsali?

      • a-ongelma

        Kännisen puhetta.


    • IisakinAnusTapille

      Hei sinä vajaa! Kaikki muut paitsi sinä ymmärtävät helposti, sen mitä lauseella tarkoitetaan, huolimatta yhden kirjaimen virheestä. Koetapa miettiä pääsi puhki tänään ja löytää vastaus kysymykseesi.

      • kaikki-ymmärtävät

        Kiitos Pers Anus, olet morsali tapi


    • KuskiKusiKuusiKuksi

      Heh, yhden kirjaimen virhe voi olla ratkaiseva aika monessa tapauksessa.

      • SCCscc

        Pers Pilkkala teki enemmän kun yhden kirjaimen virheen


      • VasaranAlle
        SCCscc kirjoitti:

        Pers Pilkkala teki enemmän kun yhden kirjaimen virheen

        SCC Hämeenlinna,
        - firman hallituksessa häärivät Ritaluoma & Kiemunki
        - firman varoja kateissa 6 milj. €
        - SCC konkurssipesä on haastanut nämä veijarit oikeuteen ja maksamaan (rikollisesti?) hävitetyt rahat

        Kirstulan pellolla ei ole jäljellä edes iloista ja aurinkoista SCC toteemia, mutta vastaavasti Kiemungin naama on venähtänyt vakavaksi ja Ritaluoman kauniisti ruskettuneeksi.

        Toivotan vilpittömästi onnea Kiemungille lottonumeroiden valinnassa. Toivottavasti tärppi tulee sellaisella kierroksella, jolla päävoitto on yli 3 miljoonaa.


      • VasaranAlla

        Tuohon lisään Pers Pilkkala sai kovan SCC tuomion SCC suhmuroinnista. Asiantuntijat toteaa Kiemungin tuomio hyvin ep.todennäköinen joten hyvä olisi iloita etukäteen.


    • KandeeSeLottoLaittaa

      Aasintuntijat sitä päätä, ei tuomaritkaan vaan osakeyhtiölaki. Sen mukaan mentävä,ei että miltä minusta tuntuu,onko kaveri...
      OYlaki on yksiselitteinen vastuista, typeryys ja ahneus eivät poista vastuuta.

      • IloitkaaNyt

        Asiantuntijat voi arvioida koska on osaajia. Sinä et kun et tunne hönö lakia.


      • KandeeSeLottoLaittaa

        Joo en tunne, eikä tuomareistakaan moni. Oylaki on vähän samanlainen kuin takaajan asema,tietyissä määrin. Siitä ei luistella pois vaikka mielitekisi ja kaverit yrittäisivät. Rikoslaki taas antaa mahdollisuuden kohtuullistamiseen, ei oylaki.

        Sinulla taas järkeä yhtään, etkä tunne mitään lakeja,vastuita. Eli parempi kun pidät sen nassusi kiinni,ei se pelasta riskua,ei aisaakkia tuomiolta.


    • JailHousenBoxingBoat

      On siinä 3.1 miljoonassa eurossa/henkilö kyllä Iisakilla ja Markullakin maksamista. Siinä taitaa ainakin toiselle olla loppu elämän taakka velkavankeudessa ja voipi siinä ehdoton koppituomiokin heilahtaa. Ojoisten Työsiirtolassa on kyllä kai tilaa ja sinnehän kuulemma pääsee loppuosuuden lusimaan kun on kovan osuuden kunnolla eikä rettelöi.

      • Lusiin

        Samaa mieltä kyllä Ojoisilla olisi tilaa SCC Pers Pilkkalalle.


      • allihuuppaIII

        Toivottavasti ei vanhene toi juttu, kun ei kuulu oikeudenistunnosta mtn.


      • Lusiin
        Lusiin kirjoitti:

        Samaa mieltä kyllä Ojoisilla olisi tilaa SCC Pers Pilkkalalle.

        KokDem-ääliö tuossa yllä ehdottelee Karilla olevan *tilaa* ojoisten työsiirtolassa mutta itse olen kyllä täysin vakuuttunut siitä että Karilla on omaakin tilaa kotonaan sen verran mitä hän tarvitsee....!

        Sitten eri asia on kokonaan siinä että onko Kierunkisella tarpeeksi tilaa siellä uudessa Tervakosken soluasunnossaan?
        Olen vähän kuullut ehhä hänellä olisi pienehkö asunto niin siinä mielessä OJOISTEN TYÖSIIRTOLASSA OLISI KIERUNKISELLE VÄLJEMMÄT TILAT että noin hyvää ajatellen muutto valtion ylläpitoon olisi hänelle se paras ja tilaa tuovin ratkaisu!

        Meillä Persuillakin olisi lyhyt matka tulla isommallakin porukalla tervehtimään häntä ja saataisiin jutellakkin ilman kiireitä, kahveet ja nisut tuodaan ilman muuta itse! ☕️ 🍰


      • Heheeehhee

        Valhetta. Perziikeilla ei ole aikaa kun käydä katsomassa SCC K.Aria naisvankilasa missä se toimii vankilanpesulanpäällikönä. 😎


      • Hyväätyötä

        Tehnee SCC puhdasta pyykkiä.


    • puhtaatpojat

      Iisakki jämähtänyt tukkamuoteineen ja mielipiteineen 70-luvulle.
      Ritaluoman kanssa samaan häkkiin.

    • Juristipuristi

      Iisakilta ja Ritaluomalta vaaditaan yhteisvastuullisesti kuutta miljoonaa euroa. Ritaluoma on osoittautunut persaukiseksi. Se tarkoittaa, että kummalta tahansa voidaan periä KOKO summaa. Luonnollisesti jos toinen maksaa toisenkin osuuden syntyy siitä toiselle saatava.

      Kyllä Iisakki on korviaan myöten ISOSSA lirissä. OIkeudenkäynnit pelkästään vievät sen kaikki rahat. Ainoastaan varattomalle voidaan myöntää maksuton oikeudenkäynti ja oikeusapua kuin Ritaluonalle, ellei omia rahoja siihen löydy. ellei joku hyväntekijä auta sitä siinä. Puolue kenties?

      • Ujdqfhef

        Idiootti persuhörhö iloitse ajoissa. Asiantuntijoiden mukaan Iisakki ei joudu maksamaan latinlatia koska on hoitanut tehtävänsä. Iloita kannattaa ennen tuomiota. Ilkkala tuomiosta jälkikäteen.


      • Ujdqfhe
        Ujdqfhef kirjoitti:

        Idiootti persuhörhö iloitse ajoissa. Asiantuntijoiden mukaan Iisakki ei joudu maksamaan latinlatia koska on hoitanut tehtävänsä. Iloita kannattaa ennen tuomiota. Ilkkala tuomiosta jälkikäteen.

        Idiootti KokDem-hörhö itkee jo ajoissa.
        Asiantuntijoiden mukaan Iisakki joutuu maksamaan kaikki latinlatit koska on hoitanut tehtävänsä todellakin huonosti SSC:n hallituksen jäsenenä.
        Iloita kannattaa ennen tuomiota.
        Ilkkala voi taas iloita milloin vain halutessaan !

        Niinkuin me muutkin velattomat !


    • VeljesapuToimiiEdelleen

      Tulette vielä näkemään, että meidän rehdiksi mieheksi tunnettu apulaisjohtaja Juhis Isotuho tulee 100% varmuudella esittämään kaupunginhallitukselle ratkaisua, jolloin kaupunki korvaa rehdin ex-politiikko Iisakki Kiemungin oikeudenkäyntikulut täysimääräisenä. Perusteeksi riittää kaupunginhallituksen kokoomuslaisille ja demarijäsenille se, että Iisakki on itse kertonut olevansa syytön. Silloin Kokomustat, derkkulit ja takiaispuolue vihreät äänestävät varmoin ottein Juhan esityksen läpimenon puolesta.
      Kyllä veljet aina veljeä auttaa, kuten KokDem-Viher-veljeskunta auttoi eräitä maineensa pilanneita tovereita Fici Copy Anderssonin myöntämien maasutusten ja "stipendien" paljastuttua. Iisakki puolusti julkisesti väärinkäytöksistä kiinnijäänyttä ja kielsi tämän tehneen mitään laitonta. Kaiken lisäksi, juttu saatiin vanhenemaan paikallisessa oikeusasteessa, kun venkuloitiin syyttäjien vaihdolla yms. rehdeillä keinoilla.

      • ylemmätasteetratkaisee

        Onneksi tuota koko SCC-puhallusta ei saada millään konstilla vanhaksi, koska asia on jo valtakunnallisessakin julkisuudessa. Osiahan siitä pyritään samaan varmasti vanhaksi , koska ollaan Hämeenlinnassa mutta muissa korkeimmissa oikeusasteissa se ei kyllä sitten onnistukaan.


      • RötösherratKuriin

        Kari Ilkkala sai jo kovan SCC tuomion suhmuroinnista. Ei voi mennä vanhaksi ja sai mitä ansaitsi.


      • RötösherratKuriin
        RötösherratKuriin kirjoitti:

        Kari Ilkkala sai jo kovan SCC tuomion suhmuroinnista. Ei voi mennä vanhaksi ja sai mitä ansaitsi.

        Niin, naurettavan pikkunen sakko ja kaupunkilaisten kiitokset Karille.
        Kari on sentään kaupunkimme sankari!
        Kohtahan se KokDemujen pikkupäällikkö joutuu vastaan SSC:n hallitusvastuistaan Ei voi mennä vanhaksi ja saa mitä ansaitsee.
        Häpeälliset KokDemut joutais häätää vaikka Pohjois-Koreaan !


    • InvestoinnitPurreet

      Mutta muistakaa trollit, että teille on tulossa ikävä yllätys. Kaupungin talous ja väkiluku onkin nousussa ja pääsiäisen aikoihin julkaistava tase osoittaa jopa 5 miltsiä ylijäämää. Väkilukukin on alkanut nousta. Näin siis jos uskomme Iisakkia tuoreimmassa lehtikirjottelussaan. Ja miksi emme uskoisi. Onko hän sittenkin tehnyt aikoinaan jotain oikeinkin?

      • Johdyggrr

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää oikeesti SCC casen. Onnea matkaan.


      • SirkushuviTaiNäkkileipä

        Tuo edellä kirjoitettu kuvaelma on kuin jouluevankeljumia, viinikin muuttuu vedeksi vai, hmm😳....mitenkäspäin se meni?
        Tuossa ohukaisessa fiktiossa iisakki olisi maksanut liki täysarvoisesti SSC-hallitusvastuunsa aikaiset kuprut ja silottanut tietä kaverinsa ja yhtiökumppaninsa *Tuhlaajapoika* Ritskunkin kotiinpaluuta ajatellen erittäin hyvin!
        Noin toimii kunnian miehet, hyvää kesäteatterimateriaalia, *SSC-Veljien kotiinpaluu* - esityksenä!


      • Johdyggrr
        Johdyggrr kirjoitti:

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää oikeesti SCC casen. Onnea matkaan.

        Kiitos KokDem-Ääliö kun taaskin vastasit vaikka kukaan ei nyt edes mitään ole kysynytkään. Soittele hullujenhuoneelle Nuivanlinnaan ja pyydä päästä aivokuvaukseen pääsi sisältä kuuluvan huminan ja harhojen vuoksi. Sovi myös menosta vankilaan, siellä tunnetaan jo iisakinkin SCC harhat. Onnea matkaan.


      • HyvääTekkeep

        Pers Pilkkala sai kovan SCC tuomion.


      • IhmeUrputtaja
        HyvääTekkeep kirjoitti:

        Pers Pilkkala sai kovan SCC tuomion.

        Kyllä olet todellakin tyhmä jankkaaja, tiedät varmaan itsekin että olet idiootti!


      • PersJankkaaja

        Ihan tyypillinen perzuikki.


    • turhaa.kirjoittelua.hml

      Mielipiteeni on, että sen jätkän on turha kirjoitella enään mitään mihinkään lehtiin. Se juna meni jo - eikä tule takasin.

      • niimpäs

        Ehkä korkeintaan voisi aloittaa kirjoittamaan horoskooppeja tms yhtä vakuuttavaa...


    • ValheitaKiemungilta

      Iisakki ressukkaa vitu.taa taas kerran ja rajusti, kun taloustoimittaja Juutilainen pääsi todella maukkaasti tölväisemään HäSassa Kiemuraa ja hänen hovinarrejaan törkeän heikosta talousasioiden osaamisesta ja aivan ansiosta. Iisakin lehtijutuissa kaupungin velat muuttuvat lähes saataviksi. Eipä halunnut Kiemura mainita, että tänä vuonna velkaa otetaan lisää kaupungin itsensä toimesta peräti noin 18 miljoonaa euroa, kun mukaan lasketaan Hämeenlinnan Valojen velkojen maksua varten otettu lainapääoma.

      • ViinaaPullosta

        Demareiden juoppo viisastelija välillä heräsi. Koita saada poikki tai edes vähentää.


      • ViinaaPullosta
        ViinaaPullosta kirjoitti:

        Demareiden juoppo viisastelija välillä heräsi. Koita saada poikki tai edes vähentää.

        Demareiden juoppo PaskoTrolli-viisastelija välillä heräsi. Koita saada poikki tai edes vähentää.


    • joskusvielävoionnistua

      miksiköhän Näivelinnassa ei mitkään projektit/hankeet koskaan onnistu ja talouskin jo sakkaa todella pahasti?

    • järkeetarvitaan

      Kiemunki olisi karkoitettava mahdollisimman kauan Hämeenlinnasta.
      Nyt häntä elättää KHSP ja ruokkii paskiaista.

      • kiitos.iisakki

        Iisakki Kiemunki toimi hyvin Kari Pers Ilkkalan suhteen kun järjesti sen SCC oikeuteen ja SCC tuomituksi ja pakkopoisti politiikasta. Suuri teko.


      • kiitos.iisakki
        kiitos.iisakki kirjoitti:

        Iisakki Kiemunki toimi hyvin Kari Pers Ilkkalan suhteen kun järjesti sen SCC oikeuteen ja SCC tuomituksi ja pakkopoisti politiikasta. Suuri teko.

        Kari Pers Ilkkala toimi hyvin Iisakki Kiemunkin suhteen kun järjesti sen SCC oikeuteen ja SCC tuomituksi ja pakkopoisti politiikasta. Suuri teko. kiitos.iisakki kun itse munasit!


    • RottaPakenee

      Iisakki teki suurteon, kun pakkopoisti itsensä politiikasta. SCC-sotku oli liian kovaa tavaraa ja Iisakin persekarvat paloivat siinä katastrofissa todella karmealla tavalla. Iisulle ei annettu lopulta muita vaihtoehtoja raukkamaisen paon lisäksi.

      • KansanHyväksikäyttö

        Teki pienimuotoiset Kataiset. Ensin höpötteli kuutamohulluja satuja ja tuhosi taloutta väärillä investoinneilla ja keinoilla. Sitten häipyi hyväpalkkaiseen palkkiovirkaan.


      • 3586

        Sai Kari Pers Ilkkalakin SCC tuomion ja pakkopoiston politiikasta mutta ei kannata hörhö yötä valvoa Karin kohtalon takia.


      • 3586
        3586 kirjoitti:

        Sai Kari Pers Ilkkalakin SCC tuomion ja pakkopoiston politiikasta mutta ei kannata hörhö yötä valvoa Karin kohtalon takia.

        Morjes iisakki....uhriudutko taas jälleen ties monennenko kerran itse?
        Katso peiliin niin näet huonon häviäjän, idiootin ja tyypin joka *ampui itse itseään* ja sotki itse koko tulevaisuutensa, poliittisesta *räyhähenki*-maineestasi et pääse eroon !
        *Junasi tulevaisuuteen meni jo-jäit asemalle* 🚂


      • Okeefh

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaa se tuntee SCC uhriutumisen. Onnea matkaan.


    • VetiHyvätRahat

      Paljonkohan Iisakki nettosi näistä kupruistaan? Saiko puolue "siivunsa"?

    • VetiHyvätRahat

      Paljonkohan Pers Pilkkala nettosi näistä kupruistaan? Saiko puolue "siivunsa"?.

    • KiemuranRooliPosessa

      Kiemura on pitkätukkaisena poikana "kovilla" vankilan kovien karjujen kanssa.
      Saa sälli totutella ja eläytyä antoisaan rooliinsa.

    • elämäopettaa

      Rixu olis ihan hyvä paikka sille siipiveikolle,meinaan Iisakille.
      Siellä kuulemma on hierarkiajärjestys selvä.
      Iisakki olis varmaan seksirikollisista seuraava arvojärjestyksessä.

    • elämässäeteenpäin1

      Onko tässä nyt ongelmana pitkät hiukset, vai mikä? Kyseinen henkilö ei enää päätä mistään kaupunkiin liittyvästä, niin pitäisikö jättää hänen kirjoituksensa lukematta, jos niin kovin hiertää? Hän on ilmeisesti jättänyt suuren aukon joidenkin kaupunkilaisten elämään, kun täällä edelleen niin kovasti ikävöidään.

    • SCCSCCSCC

      Rixu olis ihan hyvä paikka sille siipiveikolle,meinaan Pers Pilkkalalle.
      Siellä kuulemma on hierarkiajärjestys selvä.
      Pers Pilkkala olis varmaan seksirikollisista seuraava arvojärjestyksessä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe