Aihe

Vanha Toyota Avensis 1,8 bensa vm2001 kenkkuilee -

superpöljä

Varmasti toiminut vanharouva jätti isännän pulaan... Auto ei ei jaksa käydä käynnistäessä kuin hetken ja sitten sammuu muutaman sekunnin päästä käynnistämisestä. Hetken härnäämisen jälkeen auton voi saada käyntiin ja tyhjäkäynnillä auto kestää käynnissä mutta saattaa sammua muutaman minuutin päästä samalla tavoin hyytyen...

Pienen lämmittelyn jälkeen autolla voi ajaa mutta ajo keskeytyy taas nykimisen jälkeen...

Imusarjan tiiviste vaihdettu. Bensasuuttimet vaihdettu ( erään ammattilaisen tutkimuksissa ( tietokone/ihminen ) oli tullut esille ettei yhteen sylinteriin tullut bensaa ollenkaan... )

Mikähän voisi olla seuraava yritys saada auto kuntoon?

nimim. Täysin tumpelo autoilija

3

192

  Vastaukset

  • 2001 vuosimallin auto kannattaaviedä jo romuttamoon.

  • Bensansaantiongelmaa. Pumppu?

   • Kun kerran imutiiviste on vaihdettu ja ilmeisesti silloin myös letkut tarkistettu, imupuolen ilmavuoto lienee kohtuudella suljettu pois. Seuraava todennäköinen kohde on polttoainepumppu. Se ei ilmeisesti enää jaksa siirtää riittävästi ainetta, eikä tässä ole mitään kummallista 16 - 17 vuoden käytön jälkeen.

    Jos vika olisi sähköissä, kaasuttaminen luultavasti auttaisi ainakin hieman. Kerran pyörimään saatu moottori pysyy jotenkin käynnissä huonommallakin kipinällä, jos vain bensaa riittää, mutta ei sentään ilman polttoainetta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1782