Työeläkeyhtiö petti

NoKomment

Olen ollut yhtäjaksoisesti vuosia erään työeläkeyhtiön maksamalla kuntoutustuella ja yllättäin sieltä tulikin päätös ettei jatkoa myönnetä. Ja kun soitin asiasta työeläkeyhtiöön tuntui kun vastannut henkilö olisi iloinen kun hakemukseni kohdalla kävi noin. Todella törkeää jättää ihminen yllättäin tyhjän päälle vaikka on selkeät terveydelliset perusteet jatkolle. Sitten vain kehotettiin hakemaan te-toimistoon työnhakijaksi. Kovasti taas pohdin sitä pitäisikö päättää päivänsä ja lähettää kyseiseen työeläkeyhtiöön kiitos kortti, että te ajoitte tähän ratkaisuun.

Toivottavasti joku jengi pahoinpitelee tuon puhelinvastanneen henkilön ja teloittaa hänen perheensä. Olen hyvin suivaantunut ylimielisestä asenteestansa.

Suomessa on todella paljon työttömiä ja pienellä eläkkeellä olevia henkilöitä joilla on vielä isot velat esimerkiksi ex-kumppanin toiminnan seurauksena kaatunut niskaan eikä mikään taho auta niissä. Sitten vielä tapahtuu jotain tälläistä. Helpoin voisi olla päättää päivänsä siinäpä jäävät velkojat näppejään nuolemaan ja työeläkeyhtiö voi taas olla iloinen itsestään. Tätä vaihtoehtoa ne ei ehkä tule ajatelleeksi luulevat voivansa loputtomasti kiusata kuin toisen vaan olisi pakko ottaa vain kaikki pska vastaan vaan ei ole.

6

433

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Peukkua

   Ole onnellinen, sinut on todettu terveekdi!!!

  • dsdsfee

   Eihän kuntoutustuella voi ikuisesti olla. Tarkoitus on kuntoutua. Nähtävästi sinä et kuntoutunut ja et ole riittävästi raihnainen että olisit saanut pysyvän tk-eläkkeen.

   Jos tuntuu että pysyvä eläke olisi tarpeen niin kannattaa alkaa metsästämään uusia b-todistuksia eikä voivotella. Parhaat lausunnot muuten saa kun on tällaisiin lausuntoihin erikoistuneessa työkykyarvionnissa. Työkkärin kauttakin sellaiseen voi päästä yhteiskunnan piikkiin.

   • Deddend

    Huonoja neuvoja annoitte hänelle. Varmasti hän jo nuo tietääkin.

    Niin tai sitten voi päättää päivänsä siihen on nykyisin hyviä tehokkaita menetelmiä tänäpäivänä. Hyödyt on mittaamattomat: ei velkavankeutta, ei verojenmaksua, ei tarvi välittää em. päätöksistä. Ei sitä ole pakko alistua mielivaltaisiin päätöksiin. Äskeisien vastaajien kettuilukin voi jokin epätoivoinen käsittää vihjailuna että, voisi olla helpompaa antaa vaan kaiken olla ja poistua.

    Mielestäni pitäisi saada sellaisia yrityksiä jotka tarjoaa neuvontaa tähän asiaan. Kun lisää heikennyksiä tulee joissa ihmisiltä viedään toimeentulo varmasti pieni tuloisten ja vaikean tilanteen keskellä on kysyntää sille ohituskaistalle mikä mahdollistaa pois pääsyn.


  • kotikutonen

   Käykää allekirjoittamassa tämä kansalaisaloite https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2837 Vakuutus- ja eläkelaitosten lääkäreiltä poistettava mielivaltainen oikeus kumota potilasta hoitavan lääkärin lausuntoja. Tapaturmavakuutuslain 41 d § muuttaminen siten että tuo mielivaltaisuus poistuu.

  • alalala

   Minkä yhtiön? Ja miksi jatkoa ei myönnetty? Mitkä olivat ne perustelut? Nämä kun tietäisi niin olisi helpompi vastata kysymykseen.

   • Olisko_Keva

    Vaikuttaa uhkaavasti Kevan toiminnalta. Nehän tekee sitä että, vuosia maksetaan määräaikaista eläkettä sitten yllättäin ilmoitetaankin nyt oletkin kuntoututunut vaikka hakijan sinne toimittamissa lausunnoissa kerrotaan päinvastaista. Siellä on myös töissä henkilöissä joilta voi kysyä lisätietoja hakemukseen liittyen henkilöitä jotka oikein pilkallisella ilkeällä äänen sävyllä ja sellaisin sanankääntein esittävät asian että, jää käsitys kuin saisi jotain henkilökohtaista nautintoa kun hakijan hakemus on hylätty. En yhtään ihmettele itsetuhoisia ajatuksia jne. niille jotka joutuu asioimaan Kevan kanssa. Nimiäkin voisi laittaa mutta vaikuttaa, että joku ulisee kuitenkin vaikka asiasta mainittaisi virkailijan nimi joten nimiä ei nyt mainita.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   454
   2350
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   130
   1280
  3. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1092
  4. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   265
   1080
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   134
   1012
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   952
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   46
   851
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   832
  Aihe