Kouvolan koirankouluttaja

kossun_voimalla

17

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kopex

      On kotoisin Kuusankoskelta, nainen Puistomaalta.

    • Eläintensuojelija

      Hetkinen taidanpa arvata kuka on kyseessä? Tietääkö kukaan alkaako naisen etunimi R-kirjaimella?

    • Löytyi
    • RaitisNaapuri

      Lainaus:

      "Rikos tapahtui Kouvolassa Kuusankosken keskustassa viime heinäkuussa. Sivulliset huolestuivat humalassa toikkaroineen naisen väkivaltaisesta toiminnasta koiraansa kohtaan ja ottivat koiran haltuunsa.

      Syytteen mukaan nainen pahoinpiteli tahallaan koiraansa julmasti ja tarpeetonta kärsimystä, kipua ja tuskaa aiheuttaen.

      – Nainen hakkasi koiraa kunnolla talutushihnalla sekään ja kupeeseen ja koira yritti paeta. Koira yritti mennä heinikkoon karkuun naista, mutta nainen repi koiran takaisin ja jatkoi koiran hakkaamista, yksi silminnäkijöistä kertoi poliisille.


      "Ei kuulostanut koiran ääneltä ollenkaan"

      Silminnäkijä meni oman koiransa kanssa ensin pois päin. Hän kuitenkin palasi, kun kuuli rääkätyn koiran huutavan järkyttävän kovaa.

      – Juoksin paikalle ja huusin naiselle, että lopettaa. Nainen istui -- rappurallilla ja kuristi koiraa yhdellä kädellä ja koira huusi taas niin kuin sitä olisi tapettu. Ääni ei kuulostanut koiran ääneltä ollenkaan.

      Myös toinen sivullinen kiirehti paikalle. Ensin hän näki naisen rähmällään maassa. Koira oli isokokoinen ja nainen humalainen. Aluksi vaikutti, ettei tilanteessa olisi sen suurempaa hässäkkää.

      – Meni muutamia minuutteja, niin kuulin ihan järkyttävän äänen, joka lähti koirasta. Ajattelin siinä vaiheessa, että joku koira pääsee hengestään tuolla, oli ihan hirveä ääni. En ole koskaan kuullut sellaista ääntä koirasta. - - Parvekkeelta joku sanoi, että ota koira häneltä pois. Sanoin koiralle, että tulee tänne ja parin sekunnin päästä koira tuli luokseni.

      Kun nainen irrotti otteensa, auttajat veivät koiran sivummalle soittivat paikalle poliisin, joka vei Valtteri-nimisen koiran paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen tiloihin."




      Jaa, että nyt leikitään oikein koirankouluttajaa. Tuhannen ammatin ammattilainen kyseessä, omasta mielestään, ei muiden.

      • näinnnn

        Eikö tämä koira oltu vielä tuotu virosta -venäjältä suomeen huonoista oloista?jos näin on miksi sitä huonoa kohtelua pitää jatkaa edelleen?Kyllä tulee paha olo ,kun näitä lukee!


    • RaitisNaapuri

      Oikeat koirankouluttajat ovat jo tuominneet tuollaisen koulutustavan täysin. Kyseinen henkilö ei edes ole mikään koirankouluttaja muuta kuin omissa puheissaan. Yleensäkin olen sitä mieltä että alkoholisteilta ja nisteiltä pitäisi ensimmäisenä ottaa kaikki eläimet pois. Liian moni eläin joutuu kärsimään pulikämpissä ja kestämään hirveää kohtelua.

      • ymym

        Tälläisiähän näitä on yleensä.Koira joutuu olemaan peloissaan humalaisten riidoista-tappeluista.Jätetään yksin kotiin pitkiksiajoiksi,onko ruokaa -vettä tarjolla tarpeeksi.Joutuu tekemään tarpeensa sisälle,siitä tietenkin sitten kuritetaan kunnolla.Tietysi pahempi,kun otetaan mukaan kapakkareissulle,laitetaan bubin pihalle odottelemaan pitkiksiajoiksi.Tietenkin ilman vettä ja ruokaa.


    • inhoaatollasia

      Kuka toi huora on, Nimeä vaan tänne nii osaa koiraihmiset varoa antamasta koiraa sille.

    • ValtterinPuolesta

      Jos ihminen hakkaa ja kuristaa koiraansa ulkona muiden ihmisten nähden niin yksi kysymys tuli mieleen heti.

      Mitä on tapahtunut neljän seinän sisällä kun kukaan ei ole tullut väliin ja kun ei ole näkijöitä ja todistajia? Voi kuvitella mitä tuo koirariepu on saanut kestää. Liikkuuko tuollaisen ihmisen päässä yhtään mitään? Kaikki ne itseään muka koirankouluttajaksi kutsuukin, valehtelu se näkyy sujuvan ihan luonnostaan joillakin.

      • Jepsjuupas

        Tuolla linkissä R.S. kirjoitti ainakin samannimisestä koirasta. Pitäskö siltä kysyä. Iltalehdessä muuten juttua Valtterin oloista nykyään... hienoa että löytyy tuollaisia ihmisiä vielä.


    • Bodyguardko

      Joo, samaa ajattelin. Kyseinen henkilö ei ole mikään koirankouluttaja vaikka itseään nimittääkin sellaiseksi. Yleensäkin tuollaiset jotka luulevat olevansa joitain spesialisteja hiljenevät siinä vaiheessa kun pyytää todistuksen näyttötutkinnosta tai koulutuksesta. Ilmeisesti patologinen valehtelija joka leikkii välissä hotellinjohtajaa, hovimestaria, sairaanhoitajaa ja ties mitä ja on aina muka paras kaikessa. Tosiasiassa kaikki tietää mikä kyseisen ihmisen ainoa harrastus on.

    • 3promillea100dB

      No tosiaankin tietää...

    • ValtterinPuolesta

      Elinikäinen KAIKKIA ELÄIMIÄ koskeva eläintenpitokielto olisi ollut oikea tuomio. Tuollaiset ihmiset purkavat omaa surkeuttaan puolustuskyvyttömiin eläimiin.

    • Nimitiedossa

      Jokohan tuolla niinsanotulla itse tittelinsä keksineellä "koirankouluttajalla" on uusi pentu hakattavana. Tuskinpa noita koiranpitokieltoja valvotaan yhtään mitenkään. Muuttaa toiselle paikkakunnalle niin eihän siellä kukaan tunnista eläintenrääkkääjää.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe