Tänään tv:ssä Lauta-Masa! Siis YLEllä klo 21!

kansaa-kiinnostaa

Nykyään TP-ehdokas Vanhanen seurustelee sahan omistajan kanssa: https://www.is.fi/viihde/art-2000005158860.html

Toimittajat voisivatkin kysyä tentissä tänään että luistavatko lauta-asiat mm. hankinnat nykyään sujuvammin tämän uusimman naissuhteen myötä?

52

722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pelimenetettymasa

      Tuleeko nuorisosäätiö asiaan selvyys vihdoinkin.Ei ole enään kukaan puhunut mitään koko asiasta.

    • TilanneSeuranta

      Mitä ihmettä!: Studiossa kommentoimassa Mari K. Niemen lisäksi Reetta Räty!

      Onko Räty arvioitu kiintiö-kepulaiseksi eli Vanhasen kannalta eduksi koska kotoisin Kuusamosta? Ja siksi siis mukana?

      Jokin tässä mättää.
      Pekka Ervasti jos olisi mukana niin Matin laudat ja Nuorisosäätiöt kyllä perattaisiin ja tarkkaan sittenkin!

      • Pekka Ervasti on kotoisin Rovaniemeltä eli ei kovin kaukana Kuusamosta.


    • potentiaalipuuttuu

      Juu ei Matti harmaa persoona ole vaan varsin värikäs,lautamiehenä tunnettu noin kansanomaisesti.

      Vaaleissa jää salen varjomaailmaan poliittiselta suuntumukseltaan,sillä edutaa varsin vahvasti nyky hallituksen linjojoa ,samoin kuin Niinistön katsotaan tekevän.

      Hallitus keskusta ja Kokoomus kun vetävät yhtäköyttä ,niin asettunevat Niinistön taakse uurnilla,joten Vanhasen asema on vaaleissa heikko ja tuota heikentää taustakohut ,jotka panee kysymään,että mitenkäs siellä Pressan linnassa mahtaaks parketit olla liimattu vai purettavaa mallia?

    • TilanneSeuranta

      Matti pitää puhettansa.

      Yleisön puolella näyttää olevan tyhjiä paikkoja.

      • TilanneSeuranta

        Tarkennus: Ei tullut katsottua olivat paikalla alunperinkään vai lähtivätkö vasta kun Vanhanen alkoi puhua.


      • häyrinen

        Mitä tekee Masa onko laudat löydetty! Masa sano jotain! Karmaiseva loppukiri!


    • TilanneSeuranta

      Nyt haastatellaan kansaa Rautatieasemalla mitä mieltä Vanhasesta.

      Vanhempi rouva Jyväskylästä kommentoi: "Pitkän linjan poliitikko. Ja luotettava."

      Huh huh!

      Kun ottaa huomioon tuon ristiriidan poliitikko = luotettava sinänsä, voi jokainen miettiä tykönänsä kuinka hyvin mahtaa matsata mielikuvan tasolla; ja varsinkin kun kyseessä mies jonka lautakasat, Nuorisosäätiöt, ynnä yksityiselämän sutenööraukset ovat monen muistissa vieläkin.

      • TilanneSeuranta

        Kyseessä siis kommentti tuohon kansalaisen kantaan.


    • voivoi_ja_smör

      Masa jäi pääministerin pallilta vek, että vältti valtakunnan oikeuden. Sitäpaitsi ne laudat eivät ole masan talossa, vaan patiossa, joten hän on syytön. Paloikohan siltä munat, kun kokkasi alasti Ruususen kanssa?

      • demu.valehtelee.aina-

        Sossusosialisti ei muista ettei lautakasaa sitten ollutkaan ja punikkitoimittajat saivat potkut YLEstä törkeän valehtelunsa takia. Tavallisesta valehtelusta ei punikkeja vielä silloin rangaistu


    • TilanneSeuranta

      Vanhanen esittää että Suomen ja Ruotsin NATO-jäsenyydellä olisi merkittävä vaikutus Euroopan turvallisuuden asetelmiin Venäjän ym. kannalta. Kuten Ukrainassa tapahtui.

      • Se oli aivan käsittämätön rinnastus aikaisemmin Vanhaselta, että Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon olisi sama asia kuin Venäjän hyökkäys Ukrainaan. Putinia ihaileva Lauta-Masa yritti nyt väännellä sanojaan pehmeämpään muotoon, mutta ei sanoutunut selvästi irti siitä älyttömästä väitteestään.


    • Säyseää

      Säyseä haastattelu. Mutta mitä muuta voisi ollakaan kun Matti on niin maltillinen vs hyökkäävä Väyrynen.
      Mielelläänhän tuollaista katsoo eikä niskakarvat nouse pystyyn.

      • TilanneSeuranta

        Tulee toisaalta mieleen että Vanhanen on Kepun uusi Väyrynen.

        Ei haittaa laudat, Nuorisosäätiöt jne.

        Aina se vaan jaksaa painaa, ja tulla takasin!

        "Vielä kerran, tahdolla!": kuten eräässä Suomen Kuvalehden artikkelissa erittäin osuvasti kuvattiin Väyrysen comebackeistä 1990-lopulla.

        Samaa periaatetta ja käytäntöä toistaa Kepun uusvanha-Väyrynen eli siis nykyinen Vanhanen.


    • EioleminunSuomeni

      no huh huh vähän eri tyyli Kirsi Heikelillä kuin Huhtasaaren hiostamisessa. Taidan piruuttaani äänestää Laura Huhtasaarta Niinistön sijasta, kun ärsyttää näin epätasa-arvoinen kohtelu!

      • pätevyysratkaisee

        Kohtelu on sama ,mutta niin se vain on .
        Tuossa punnitaan kyky ja poliittinen taito ,sekä paineen sietokyky. Haastattelu tilanteessa nähdään ns. ketä ohjasta ketä ja mikä on tietämys pohja että ei mene sanat solmuus ja asiat karkaa käsistä.

        Kylmä totuus tässä on nyt se että meillä on kolme riittävällä pätevyydellä varustettua ehdokasta täyttämään tehtävä valtio päämiehen tehtävä. Niinistö,Vanhanen ja Väyrynen, jotta valitsee siitä sitten.


      • mitäsSitäNarttuilemaan

        bitch on toiselle naiselle sitäkin enemmän bitch!


      • sinistynytlauta

        Samallainen huomio, lauta sai jorista omiaan, ei keskeytetty kertaakaan koko "tentissä", no eipä kannatus lähe nousukiitoon tuomosella esintymisellä. unelias.
        Paavo voittaa sata nolla laudan.


    • MaanTapa

      Puoli tuntia tenttiä riitti. Katsellessa ei voinut välttyä ajatukselta, että tämähän on kuin leppoisa nojatuolikeskustelu studion nurkassa. Puuttui vain että toimittaja kysyy "otatsä maitoo tai colaa?".

      Ei lainkaan hiillostamista, ei aiempiin mokiin liittyviä kysymyksiä, eikä vähättelyä ja vihamielisyyttä toimittajan suunnalta kuten oli Huhtasaaren tentissä. Taisi toimittaja olla vanhaslaisia.

      • niinpä_

        Juuri näin. Ilmeisesti on YLEllä saatu ohjeet että Sauli valitaan joka tapauksessa, Vanhanen jatkaa Kepussa eduskunnassa jne. myös tulevat vaalit silmällä pitäen joten hierotaas nää kysymykset siten kuten nykyinen eliittimeininki meillä jatkuu tulevaisuudessa näillä samoilla tutuilla nimillä!


    • MattiRules

      Vanhanen vinoili puheessaan hienosti SDP:lle ja Tannerille, joka ehdotti karjalaisten jättämistä rajan taakse Neuvostoliiton armoille. Ei Matti nimeltä Tanneria maininnut, mutta historiaa tuntevat tietävät tuon Tannerin ehdotuksen.

      Hyvä Matti, tunnet historiaa, toisin kuin vaikkapa palastan sossut.

      Vanhanen hoiteli myös toimittajan johdattelevat kysymykset hyvin, osasi huumorillakin kuittailla toimittajan vihjailut yksityiselämään.

      Paras esitys tähän mennessä Ylen tenteissä, ottaen huomioon Torvaldsin haastattelun heppoisuuden, siinähän tunnelma oli kuin kaksi toimittajaa olisi istunut Strömsössä kesäterasilla oluella ja muistellut vanhoja hyviä aikoja Moskovan puoluekoulussa, ei jäänyt puuttumaan kuin sosialistimaiden tyttöjen kanssa touhuilusta jutustelu.

      • Näit varmaankin jonkin toisen tentin? Minun näkemässäni (jonka voi katsoa Ylen Areenasta) Vanhanen yritti valehdella, että keput olisivat muka järjestäneet kokonaan Karjalan evakkojen asuttamisen ja vaikka mitä muuta Suomen yleisestä historiasta.

        Vanhanen yritti jopa valehdella, että Sipilän hallitus olisi nostanut USA:n ja Euroopan talouden, saaden siten aikaan myös Suomen talouden kasvun!

        Täytyy olla pahoin aivopesty, jos uskoo tuollaisia.


    • jysäysmikäehdokas

      YLE tentin jälkeen vahvistui, että Matti Vanhanen on todella taitava, hyvät hermot omaava asiantuntija. Tuollaisen presidentin haluan Suomeen ja äänestän häntä ehdottomasti vaikka en aikaisemmin keskustalainen ollutkaan. Todella vakuuttavaa esiintymistä. Ensimmäinen ehdokas, joka aidosti välittää kansasta ja omaa oikean diplomatian Suomen puolueettomuuden kannalta. Emme me kansana pelkää sotaa, niin kuin kaikki muut presidenttiehdokkaat ovat siitä puhuneet ja jopa suursotaharjoituksia ollaan Suomeen vetämässä nykyisen presidentin aikana. Turhaa kalistelua. Vau!!!

      • hhe-vai-niin

        Taisi mies saada YLEltä vaan sitä vetoapua vanhasta muistista kun Kepu hallinnoi YLEä Kekkosen taustavoimin!

        Mitähän haastattelija Heikelin korvaan mahdettiinkaan ohjaamon studiosta kuiskia?


      • Historiantuntija

        En ole vielä tähän ikään (65 ) kuin kerran kepulaista äänestänyt, sekin vain sen vuoksi kun vastassa oli Halonen, jota nyt ei kertakaikkiaan kukaan ajattelemaan kykenevä silloin äänestänyt. Demareita muutoin olen joskus äänestänytkin

        Nyt saattaa olla lähellä toinen kerta kun kepulaista äänestän. Vanhanen esiintyi erittäin hyvin, tähän mennessä tentatuista parhaiten. Puhetta ei pidetty papereista, sekin osoittaa asian hallintaa. Vanhasella ei ollut mitään tarvetta hötkyillä toimittajan johdattelivien kysymysten kanssa, koska asiakysymyksissä järeä osaaminen hiljensi toimittajan.

        Niinistön tentti voi vielä muuttaa mieleni


      • On.karismaa

        Matti sai
        aiemmasta tentistä vissiin yhteistentti hyvän arvosanan.
        Matissa on karismaa ja valtiomies ainesta. Pitkä hyvännäkönen mies :)
        Asiallista perustelevaa ja maltillista ehdokasta katsoo ja kuuntelee. Saattaa äänestäkkii.
        Väyrynen räyhää samojen ongelmiensa kanssa , eli EuEu ja Eu sitten Niinistö sen viiskymmentä kertaa.
        Maailman globalit ongelmat ei kiinnosta.ei ilmasto ei nälänhätä. Kumhan saa itse vatsan täyteen.
        Väyrysellä on suppea alue mitä käsittää. .esim hänen yhden henkilön valinnoilla ole mitään .merkitystä ympäristölle. Niin halveksivasti väyry käsittää yhden ihmisen vaikutuksen. On tosi naiivi tyyppi. Yhdestä tulee pian kaksi. Voi tulla muita ja määrä kasvaa sataan. Tuhansiin jne...väykkä ei sitä tajua. Mitä suotta kävis äänestämässä - sehän on vain yksi ääni. Jätetään väliin.Paavo


    • nummer-eins

      Laudat kasaan!

    • Siksi_Masa

      Tarvitsemme enemmän lautaa!

      T: Kannatusyhdistys joka lähtenyt mukaan Masan lupaamana että saamme lisää lautaa jos kannatamme Masaa

    • Vanhanen rohkeni arvostella Niinistöä pari kertaa tämän virkatehtävien hoidosta, mutta pysyi kohtuuden rajoissa. Enempää ei tarvita, koska Väyrynen tekee likaisen työn muiden ehdokkaiden puolesta.

      Kokonaisuutena Vanhanen selvitti tentin leikiten.

      • nyt-puhutaan-asioista

        Missä Lauta / Nuorisosäätiö- debatti?

        Ilmeisesti aiemmat skandaalit ovat vaan kotia päin! A la Paavo Väyrynen!


      • Suomi.kuntoon
        nyt-puhutaan-asioista kirjoitti:

        Missä Lauta / Nuorisosäätiö- debatti?

        Ilmeisesti aiemmat skandaalit ovat vaan kotia päin! A la Paavo Väyrynen!

        Toimittaja ei lainkaan kyseenalaistanut Vanhasen soveltuvuutta (eli sopimattomuutta) presidentiksi. Puuttuiko toimittajalta rohkeutta tai oliko Yle antanut määräyksen, ettei Vanhasen vanhoja sekoiluja ja epärehellisyyttä tuoda esiin?

        Yleisön joukossa istui nuorta faniporukkaa, joille Vanhasen sekoilut eivät näytä merkitsevän mitään. Tai sitten he eivät tiedä. Ohjelman alussa punapuseroinen nuori nainenkin vaikutti autuaan tietämättömältä, kun kehui Vanhasta. Saattaahan nainen olla välinpitämätön, kepulainen kun on.


      • Suomi.kuntoon kirjoitti:

        Toimittaja ei lainkaan kyseenalaistanut Vanhasen soveltuvuutta (eli sopimattomuutta) presidentiksi. Puuttuiko toimittajalta rohkeutta tai oliko Yle antanut määräyksen, ettei Vanhasen vanhoja sekoiluja ja epärehellisyyttä tuoda esiin?

        Yleisön joukossa istui nuorta faniporukkaa, joille Vanhasen sekoilut eivät näytä merkitsevän mitään. Tai sitten he eivät tiedä. Ohjelman alussa punapuseroinen nuori nainenkin vaikutti autuaan tietämättömältä, kun kehui Vanhasta. Saattaahan nainen olla välinpitämätön, kepulainen kun on.

        Vanhasen menneisyyttä kohujen keskellä sivuttiin kyllä. Lautakasa on Heikelin edeltäjän Korvolan oma keksintö, joka johti Korvolan potkuihin ja Heikelin nostoon Urheiluruudusta hänen tilalleen. Toisin sanoen sekä Yle että Heikel olivat jäävejä.

        Niin Vanhasen, Torvaldsin kuin Huhtasaarenkin yleisöt ovat olleet fiksuja ainakin verrattuna Väyrysen yleisöön, jota konkaripoliitikko silmin nähden itsekin häpesi ja yritti hillitä.


      • Tarkennuksia
        Pystyyn_kuollut kirjoitti:

        Vanhasen menneisyyttä kohujen keskellä sivuttiin kyllä. Lautakasa on Heikelin edeltäjän Korvolan oma keksintö, joka johti Korvolan potkuihin ja Heikelin nostoon Urheiluruudusta hänen tilalleen. Toisin sanoen sekä Yle että Heikel olivat jäävejä.

        Niin Vanhasen, Torvaldsin kuin Huhtasaarenkin yleisöt ovat olleet fiksuja ainakin verrattuna Väyrysen yleisöön, jota konkaripoliitikko silmin nähden itsekin häpesi ja yritti hillitä.

        Vanhasella oli muutama hyvä heitto. Puheessa oli Tannerin epäsuora arvostelu karjalaisten hylkäämisehdotuksesta. Niinistöä Vanhanen arvosteli maltilla, pienistä detaljeista, Väyrysmäinen vyörytys olisikin ollut typeryyden huippu.

        Omilleen, siis keskustaväelle, Vanhanen heitti selkeän viestin, Väyrysen tukiporukassa ei ole keskustalaisia. Ne keskustalaiset jotka tentin katsoivat, voivat kyllä tämänä tentin pohjalta Vanhasta äänestää; selvä ei Natolle, EU asiat jätettiin ilmeiseti tarkoituksella sivuun eikä toimittajakaan niitä nostellut, ja vanhat sotkut Vanhanen kuittasi helposti.

        Väyrysen yleisön möykkä ei sekään ollut omiaan Väyrysen asemaa kohentamaan.

        Sikäli mikäli tenteillä on mitään vaikutusta, niin seuraavassa gallupissa Vanhanen ohittaa Väyrysen. Huhtasaari saanee sympatiakannatusta epäasillisen haastattelijan käytöksen vuoksi. Siispä vielä veikkaus seuraavan gallupin tuloksesta: Niinistö 69 %, Haavisto 11%, Huhtasaari 6%, Vanhanen 4%, Väyrynen 3%, Haatainen3%, Kyllönen 2% ja Torvalds 2%.


    • Faktaa.pukkaa

      Vanhanen on rehti mies. Toista on juoppotteleva ja huoraava petosmies Rinne.

      Miksi poliisia on kielletty tutkimasta Rinteen Kittilän rikoksia?

      • rechtiä

        TIedä sitten rehtiydestä Rinteeseen nähden, vesilinjalla kyllä mutta naisissa tämä Masakin käy (vaimohan otti sen eronkin, syystäkö kenties?) eikä Nuorisosäätiö-keissiä ole vieläkään kunnolla perattu. Ilmeisesti Maan tapa riitti eli kun julkisesta virasta erosi niin lehdistö kohteliaasti vastaavuoroisesti lopetti jahdin.


    • ilkeilläosaakukavain

      TOIMITTAJA AKI KORVOLA SAI LÄHTEÄ YLESTÄ TEHTYÄÄN VANHASESTA PERÄTTÖMÄKSI LAUTAKASAJUTUN. PAIKALLA KÄVI RAKENNUSTARKASTAJA, JOKA TOTESI, ETTÄ JUTUN LAUTAVARAA EI OLE OLLUTKAAN JA VANHASELLA OLI KAIKKI OSTOKUITIT ESITTÄÄ; MITÄ HÄN OLI TILANNUT/ KÄYTTÄNYT. EIKÖ ASIA JO MENE JOIDENKIN PAHANSUOPAISTEN IHMISTEN JAKELUUN !!!!!!!

      • Älä viitsi valehdella, kepuli. Kukaan rakennustarkastaja ei voi todeta, että jossakin paikassa ei ole ollut lautakasaa.


      • mysteeri.lautaa

        Taisi olla kepulainen tarkastaja, mahdollisesti jopa vieläpä Masan tuttu kun tuli kerran paikalle asti. Vai tuliko?


    • poliittinen.poliisi

      Poliisia on kielletty tutkimasta Rinteen Kittilän rikoksi.

    • quicca

      Vanhanen oli melko tietävä asioista, mutta epäjohdonmukainen joissakin ilmaisuissaan. Ei tietokaan auta tiukoissa tilanteissa, mikäli ehdokas on tupiseva ja särmä puuttuu. Se oli hyvä puoli, ettei Matti lähtenyt toimittajien vedätykseen "kansanomaisuudesta".

    • keskustaluhistumassa

      Taisi koitua Keskutalle Sipilän puoluejohtajuus koitua kohtalokkaaksi. Puolue on oikeistolaistunut ja Sipilän kannattatajakuntkin on äänetämässä äänestää kokoomustaustaista Presidentti ehdokasta.
      Vahanen oikeen vetosi Keskustalaiiin että äkää ny äänestäkö Kokomuslaista omien sijaan. Taisi mennä perinteisiltä Keskutalaisilta puolue alta Sipilän johdolla.

    • siinäseon

      Eikös se lautakasa löytynyt Korvolan omasta pihasta, Niin moinulle on kerrottu. Sellaisia ne on punanutut, ei luottoa.

    • niinhyvääpuutaseon

      Eipä lautamasa uskaltanut lähteä käräjille lautakasakorvolaa yleä vastaan.
      Puollustuskyvyötöntä Ruususta vastaan kyllä uskalsi käräjöidä.

      • kerro.ihmeessä

        Milloin on käräjöinyt Ruususta vastaan?


    • jkfsdj

      Hohhoijaa, tämän tasoinen viesti oli näkyvissä oikein pääsivulla. Luulin että presidentinvaaleista voisi kirjoittaa asiallisestikin. Kaikki häiriköt tuntuu löytyvän tältä palstalta. Tällaista on suomalainen sananvapaus.

    • eikomdem

      Olen kuullut että se lautakasa löytyi sen kirjoittajan Korvolan pihasta, kumpi lie kommari vai demari, jompi kumpi kumminkin.

    • eikorv

      Se oikea lautakasa on sen keksijän Korvolan pihassa ja pysyy, ainakin Korvolan päässsä.-

    • etsilleee

      Tänään Timo Haapalan haastattelussa paljastui se jota olemme epäilleetkin, suurin osa Matin haukkujista on kokoomuslaisia, meitä yritetään ujuttaa muka Niinistön äänestäjiksi, esim Paavoa haukkumalla, onneksi ei kovin moni ole mennyt lankaan. Paavo on kansaliikkeen ehdokas häntä äänestetään yli puoluerajojen, koko maassa. Tästä saattaa tulla vielä hyvä pöhinä, mkään ei ole vielä varmaa, innostus on nousussa. Viime päivinä on tullut ilmi aika kummallisia asioita?.

    • Osmo.Kyrväs

      Vieläkö Vanhasta polvi vaivaa vai onko Zero-Masa jo lopettanut nelinkontin asennossa panemisen?

    • Takaapäinpäinpääin

      Se on harmillista koska Doggystyle on ylivoimaisesti kaikkien suosikkiasento,polvet pitää olla kunnossa kun siinä asennossa touhuaa.Tämän tietää jopa keupulit ja heidän lampaansakkin.

    • yäkyäk.k

      Onpa sulla vaikeaa sekin asia. koita nyt käydä polvitähystyksessä, että ei tarvitse olla polvet ristissä ja miettiä muiden asentoja. on sulla harmillista tuo elämä, tosi vaikeaa, yäk.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe