Aihe

Suomen aidoin hittikanava on Radio Suomi

hittiasemanumeroaito

Monet kanavat Suomessa tituleeraavat itsensä puheissa ja markkinointilauseissa hittikanaviksi, todellisuudessa kuitenkin Suomen aidoin hittikanava on Radio Suomi, joka ei edes mainosta itseään hitti kanavana.

Suurin osa olkoon se sitten jopa yli 95 prosenttia Radio Suomessa soitetuista kappaleista on hittejä, myös uudet/uuhdekot biisit mukaan lukien. Hyvin harvoin Radio Suomi ottaa edes soittolistalleen uutta kappaletta, joka ei ole vielä ehtinyt muodostua hitiksi. Lähes kaikki muut "hittimusiikki" kanavat tekevät tätä jatkuvasti tai ainakin ovat monen biisin soitossa aikaisemmassa kuin Radio Suomi.

Radio Suomi: Soitetaan vain takuuvarmasti hiteiksi nousseita kappaleita.

149

2118

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kyllä_joo

   Ja silloin kun soitetaan vanhempaa musiikkia, ne olivat kaikki aikanaan hittejä eli tältä osin prosenttiluku täydet 100..

   • Numero9

    Kyllä ja tiettyjen artistien ja bändien musiikkia kun soitetaan suht useasti niin juuri koskaan ei voida soittaa jotain hieman tuntemattomampaa kappaletta vaan varmistetaan, että (lähes) kaikki sillähetkellä radiota kuuntelevat olisivat edes kuullet kappaleen nimen omaan radiosta joskus edes kerran tai pari jos onnistunut olemaan kuulematta useammin. Tämähän hoituu soittamalla vain hittistatuksen saaneita biisejä, jotka ovat myös julkaistu sinkkuna.

    Sitten on näitä jokapäiväisiä pakkosoittoja mm. Leavi And The Leavings. Ei päiväkään ettei heidän kappaleensa soisi vähintään kerran tai kaksi vuorokaudessa joista se toinen tai ainoa soitto soitetaan aina vuorokauden parhaimpina kuunteluaikoina.

    Valitettavasti ainoa Suomessa oleva kanava joka uskaltaa soittaa vanhempaakin musiikkia laajasti, eikä vain niitä tunnetuimpia biisejä, on kuoleman partaalla tietojen mukaan. Se toivo siitä että Spirit FM pelastaisi suomalaista radiomusiikkia laajenemalla useampaan kaupunkiin Suomessa taitaa jäädä koskaan kokematta. http://spiritfm.fi/online/

    Eiköhän Spirit näillä näkymin ole parinvuoden sisällä historiaa. Koska joku saattaa vetää kortin musiikkilinjasta totean vain, että sitä ei tarvitse tehdä. Kyllä monet muutkin niin sanotut kapeamman yleisön kanavat Radio Rock, Radio City etunenässä voisivat myös huonosti jos kuuluisivat vain Helsingissä ja Turussa. Todennäköisesti voisivat vielä huonommin kapeamman musiikkitarjonnan ansiosta.

    Miten kävi vain pääkaaupunkiseudun kuuluvuuden omaavalle Metro Helsingille. Kuopattiin liian vähän kuulijoita ja muutettiin Hit Mixiksi jolle saatiin laajempi kuuluvuus heti.

    Spirit pesee musiikkivalintojen osalta Cityn ja Radio Rockin 100-0 ja positiivista ainakin omaan musiikkimakuuni on, että joskus tulee tai ainakin on tullut aikaisemmin muutakin kuin pelkkää rock musiikkia erikoisohjelmissa.

    Kuuntelisin enemmän jos kuuluisi muutenkin kuin netin kautta.


  • Lopetinkuuntelunkokonaan

   Jostain idioottimaisesta syystä Radio Suomessa ei haluta soittaa vanhempaa musiikkia, oli se sitten vuoden tai kaksikymmentä vanha, jota suuri yleisö ei vältämättä tunnistaisi. Vaikka artisti tai bändikin olisi supertuttu, mutta jos biisi ei ole aikanaan jo puhkisoitettu tai kyseisen artistin/bändin tunnetuimpia sitä ei soiteta tänäkään päivänä radiosuomessa

   Lopetin kanavan kuuntelun vapaahetoisesti kokonaan. Koskaan en ole paljoa kanavaa itse kuunnellut, muuta kuin mitä pakolla työpaikalla nyt, mutta enää en laita itse tarkoituksella radio suomea päälle missään edes hetkeksikään.

   Onneksi on Spotifyt yms. tai heillä joilla ei ole niin voivat kuunnella jos kaipaavat niin sanottua aikuismaisempaa kanavaa tilalle Pooki, Kajaus tai Järviradio.

   Radiopookia voit kuunnella esim täältä
   https://www.radiopooki.fi/

  • pasilan

   Nykyinen radio suomi on musiikkitarjonnaltaan HIRVEÄ.

   • Lopetinkuuntelunkokonaan

    Se täytyy vielä todeta, että Radio Suomi on hieman siedettävämpi musiikillisesti kuin entisen musiikkipäällikön aikaan, mutta ei silti merkittävästi. Jos joku Hietamäen aikoja haikailee takaisin, niin silloin voisi käydä radiomastot sahaamassa alas, että koko Radio Suomi ei kuuluisi lainkaan missään.

    Lindroosin aikainen musiikillinen linja on ollut tähän asti huono.
    Hietamäen aikainen musiikillinen linja oli taas umpisurkea. Ainakin ne vuodet mitä ennätin valitettavasti omasta tahdostani riippumatta kuulla.


   • Hyvästi_Radio_Suomi

    "Nykyinen radio suomi on musiikkitarjonnaltaan HIRVEÄ. "

    Ilmeisesti näin on, ainakin sen kymmenen minuutin perusteella, jonka minä aseman musiikkia kuuntelen ennen arkipäivien kello 17 uutisia. Kuuntelen uutisten lisäksi Radio Suomesta joskus sunnuntaiaamuisia musiikin erikoisohjelmia, jotka ovat siedettäviä. Muu aseman kuuntelu on jäänyt. Muitakin asemia nimittäin on!


   • R.I.PYlenradiot

    Kohta samaa p****a on Yle puhekin täynnä. Aivan satavarmasti kun alkavat soittamaan musiikkia niin samat biisit toistuu päiväst ja viikosta toiseen. Sitähän tosin vastustettiin suuresti, mutta Yle ei perunut tai muuttanut lainkaan jo päättämäänsä uudistusta.


   • sipelä

    Ihan samaa mieltä ja Koko Ylen radio ohjelmat on ihan P....... Onko ketään joka tekisi kansalaisaloitteen ylen ja radion ohjelmistosta. Ihan roskaa koko Radio. Ostatteko te sellaisia tuotteita josista ette pidä,jaa kuitenkin nyt joudutaan makasmaan Yle veroa siitä että emme kuuntele. Joka kerta kun radion aukaiseen on äkkiä laitettava kiinni.


  • Yxhinttivaan

   Suomen aidoin hinttikanava on Radio Suomi.

  • AAA-1

   Radio Suomen musiikkitarjonta on parantunut huimasti vuoden takaisesta; tänäänkin yllätti todella positiivisesti kuulla Stevie Ray Vaughanin Pride & Joy keskellä päivää - aivan loistavaa!

  • drraimo

   Hittejä...no joo, pitää osittain paikkaansa. Vaikka Suomesta löytyy kymmenittäin radiokanavia, niin monellako kanavalla on "oikeaa ohjelmaa"? Tarkoitan toimitettua ohjelmaa. Ylellä pari-kolme kanavaa muutama tunti päivässä, mutta kaikki muut kanavat ja kaikki muut tunnit pelkkää höpötystä ja kikatusta levyjen välissä. Olisi kaikilla peiliin katsomisen paikka ja kysyä itseltään siitä kuuntelijoinen arvostamisesta.

   • hittiasemanumeroaito

    Pitää täysin paikkansa ainakin Rätinä Suomen kohdalla. Kanava voisikin uusia oman markkinointilauseensa kuulumaan NRJ:tä mukaillen. Suomen aidoin hittiasema numero yksi Rätinä Suomi Suomen radio.

    Kun tulee vanhhempaa musiikkia kyseessä on yleensä artistin tai bändin tunnetuin tai toiseksi tunnetuin kappale. Kun tulee uutta musiikkia on se vähintään soinut viikkoja jo Ylex:llä ennen kuin se voidaan nostaa soittoon Radio Suomeen. Yleensä biisi on jo ehntinyt soida viikkoja useammilla kaupallisillakin ennen kuin Radio Suomessa se on otettu soittoon. Tämä vahvistaa säännön kuten alussa jo sanoinkin.

    Miksi tuleva uudistuskaan ei sisällä muutosta tässä suhteessa. Seuraavaksi kun musiikkilinjaa uudistetaan niin varmaan saadaan päähän tehdä kanavasta Loop kakkonen. Entistä useammin samoja biisejä.

    Sen jälkeen voidaan lisätä yksi iskulause lisää. Unohditko mitä äsken kuulit, ei hätää me soitamme sen sinulle hetkenpäästä uudestaan.

    Nimimerkillä pakko kanavaa kuunnella, koska työpaikalla soi ja päätäntävaltani ei riitä siihen, että Radio Suomi vaikenisi ikuisiksi ajoiksi.


  • Bernardinho

   Ei muutakuin kaikkia kanavia pitkin palautetta menemään suoraan Ylelle. Suoraan asianosaisille ja Ylen kaikkien palautelomakkeiden kautta sekä facebook ja twitter laulamaan. Monipuolisempaa musiikkia soittoon eikä vain tunnetuimpia hittejä.

   Lopetetaan pelkästään täällä jauhaminen ja suunnataan energiamme ja paleuutteemme suoraan Ylelle, Kyllä Ylekin väsyy ja antaa periksi kuulijoiden palautteelle jossain vaiheessa. Sillä välin voimme vaivautua olemaan kuuntelematta Radio Suomea.

  • RadioDementikko

   Kyseisen kanavan nimeksi voisi musiikin perusteella muuttaa Radio Dementikko. Soitetaan pelkästään sellaisia kappaleita, jotka lähes jokainen radio suomea kuunteleva olisi aikaisemmin kuullut, ettei vain mieli hämmenny. Hei mikä biisi tää on en oo koskaan kuullut aikaisemmin. KAMALAA!

   Uudet kappaleetkin tulevat soittoon kuukausien viiveellä, jolloin eivät enää ole uusia. Tälläkin halutaan varmistaa, että ihmiset olisivat ehtineet ne jo kuulla jotain muuta kautta.

  • Oidaraksap

   Mikäli hän, kuka ikinä onkaan palkannut Radio Suomen musiikkipäällikön ja muun musiikista päättävän aputyöryhmän, on edelleen Ylen palkkalistoilla tulisi erota tai hänelle antaa potkut. Yhdestä radiokanavan musiikillisesta syövästä päästiin eroon, mutta miksi tilalle piti ottaa toinen syöpäläinen.

   Eikö muka todellakaan ollut parempaa valita kuin Johan Lindroos. https://www.youtube.com/watch?v=N8VdMCtIaG8

   Aivan varmasti olisi ollut, mutta Ylen käytäntö on: Työntekijälle josta on kasvanut talon sisällä oikeiden ihmisten kaveri annetaan päävastuutehtävät. Millään muulla ei ole merkitystä. Kannattaisi ehkä palkita kanavan johtoon ihmisiä, jotka eivät tee näin paskoja päätöksiä. Onhan Radio Suomen musiikillinen linja aivan surkea, vaikkakin muutama kaupallinen onnistuu alittamaan jopa Radio Suomenkin riman. Kyse ei ole ensisijaisesti siitä minkä tyylistä musiikkia soitetaan ja kenen esittämää, vaan juurikin tuosta vain suurimpien hittien kierrätyksestä ja samalla monilta useasti soivilta toistuu vain muutamat samat biisit vuoronperään.

   Todettakoon loppuun kun lokaa on heitetty Radio Suomen musiikkipäällikön niskaan näillä palstoilla aika paljon, että ei välttämättä ole lainkaan Johan Lindroosin vika jos hän ei pysty parempaan. Ehkä tekee kaikkensa, ei laiskottele yms. Vika on siellä portaassa jossa päätös on tehty. Heidän tulisi erota ja samalla viedä Lindroos ja muu musiikkilautakunta mukanaan.

  • sonimusik

   Yle on ulkoistanut soitettavan musiikin Spotifylle. Paljonkohan se maksaa ja mitä virkaa musiikkipäälliköllä yleensä on?

   • Worneri

    Mistä tämän tieto on peräisin? Sieltä aivan liian kuuluisasta hatustako.


  • UUSINTANAKOKOVUOSI

   Samoja hittejä on hinkattu jo aivan liikaa, vaihtaisivat levyjä.

   • Voivoivoivoi

    Siinäpä oivallinen konsepti Yle puheelle vuodeksi 2019. Pelkkää arkistomateriaalia kokovuosi.

    Eivät Ylen soittolistan rukkaajat ja musapäälliköt tuota tiedä, että samoja on soinut jo ihan kauan liikaa. Heitä pitää muistuttaa. https://palaute.yle.fi/ ja sen jälkeen saada vielä konkreettisesti tajauamaan samainen asia.


  • iipotti

   Kun on käytettävänä käytännössä kaikki maailmassa ilmestyvä musiikki, on rikos kaikkia kohtaan, että soitetaan tiukasti rajattuja listoja eikä sitten mitään muuta. Musiikin valinta tulisi ulkoistaa keinoälylle, jolle voisi antaa ohjeita, että esim. kotimaisia uutuuksia vähän enemmän kuin ugandalaisia tai jotain siihen tapaan painotuksia. Minulla on podissa n. 10 000 itse valittua kappaletta ja kun niitä soitetaan satunnaisessa järjestyksessä, tulee "hyvää musaa" aina, mutta ei pääse yhteen kappaleeseen kyllästymään.

  • EnKuuntelisiJosEiPakko

   Yritäppä saada Ylen radiokanavien musiikista päättävät tajuamaan sama. Ei taida tulla mitenkään onnistumaan, ennen kuin kyseisille paikoille Ylessä palkataan radikaalisti eritavalla ajattelevia. Uskoisin että jopa Yle-veron poiston saaminen kansalaisaloitteena eduskuntaan ja sen hyväksytyksi tuleminen on helpompi tehtävä. Yle-vero on Pohjoiskorea meininkiä.

   Nykyään jopa Ylex sanalee osan Radio Suomessa soitossa olevasta musiikista.

   Ainahan sitä voi yrittää, mutta vaatisi sairaasti palautetta asiasta suoraan musapäällikölle ja kaikissa muissa Ylen palaute/kommentointi alustoissa. Se että vain yksi ihminen pommittaa Yleä tästä aiheesta ei riitä vaan meidän kaikkien pitäisi sitä tehdä jatkuvasti. Kuten alussa totesin tehtävä vain taitaa olla mahdoton, mutta onko luovuttaminen parempi vaihtoehto, koska kuitenkaan suurimassa ei lopeta Radio Suomen kuuntelua.

  • Konkretiaahyvätihmiset

   Palautettakin voi lähettää, mutta todennäköistä on että mikään ei muutu ennen kuin kaikki Ylen viestimet hukuttavat muut tärkeät viesti palautteen alle. Suosittelen purkamaan tuntoja myös heille.

   Naamakirjapalaute
   https://fi-fi.facebook.com/radiosuomi/

   Suorapalaute Radio Suomen Studioon
   https://yle.fi/aihe/yle-radio-suomi/viesti-studioon-yle-helsinki

   Yleinen palaute
   https://palaute.yle.fi/

   Yle Puheen studioon
   https://yle.fi/aihe/yle-puhe/viesti-studioon-yle-puhe

   Radio Suomen musiikipäällikölle
   johan.lindroos@yle.fi

   Radiosuomen ohjelmapäällikkö
   jonna,ferm@yle.fi

   Mies puheen uudistuksen takaa
   olli.junes@yle.fi

   Ylex:n "superhyvä" musiikkipäällikkö
   tapio.hakanen@yle.fi

  • Palautettaonlaitettu

   Laitoin sellaista teksitiä palauteeseen että varmasti Ylen hevosetkin nauraa.

  • romualdo2

   ratiio suomi on tainnut lopettaa sitten sen ainoankin ohjelman jossa soiteltiin (tosin hyvin kapea-alaisesti mutta kuitenkin) eurooppalaista iskelmämusiikkia... torstaisin klo 22. jälkeen - itsellänikin meni maku siihen jo aikoja sitten juuri edellä mainitusta syystä eli toimittajien mielikuvitus on edelleen varsin rajoittunutta. Esim. flaaminkielisiä esityksiä (josko paljon niitäkään on levystössä) ei ole päätynyt soittoon edes vahingossakaan. Yllättävän monen silti huomaan edelleen pitävän ao. kanavaa päällä - tottumuksesta...

  • Kratos

   Sepä se. On niin surkeaa menoa Radio Suomessa, Puheen uudistus suorastaan v******a, musiikkia, ei jalkapallokierrosta... Mutta minkä viestin suurin osa heistä kuitenkin antaa Ylelle: Sen että uudistukset ovat onnistuneita, kun eivät lopeta kuuntelua vaan kuuntelevat kaikesta huolimatta.

   Joten turha odottaa minkään muutuvan paremmaksi.

  • Sitäsamaa

   Radio Suomen päivä on ihan roskaa. Ylösen Matti ja Kati puhuivat puoli päivää tupakantumpeista ja kompostista ja väliin sen akan tekonaurua. Levyt samoja kuin koko toukokuun.
   Säästääksemme verorahoja tuon voi lopettaa kokonaan. Missä on muuten Marko Maunuksela?

   • MoneyMoneyMoney

    Maunuksela on kesälomalla Radio Suomesta. Miksi ihmiset ei tajua lopettaa kuuntelemista. Yksinkertaista on kun asia ei enää kiinnosta ja kuulijaluvut laskevat tramaattisesti niin silloin Ylekin reagoi, vaikka tosin Ylex:n kohdalla kesti monta vuotta ennen kuin jotain 2018 tehtiin.

    Tai sitten kokoa kasaan Yle-vero pois kamppanjaan nimet ja mellakka ei ku mielen osoitus Ylen eteen asiasta.

    Ei kirpasis p********n jos ei pitäs tätä toimintaa rahoittaa.


  • Rahoittaja

   Minä haluan Yleveron palautukset jouluksi. Rahoittajalla on oikeus vaatia sijoittamansa rahat takaisin jollei työ ole onnistunut toivotulla tavalla.

  • Pakollinenmaksukanava

   Koko Radio Suomen päivän voisi heivata ikuiselle kesälomalle ja vapauttaa musiikkipäällikön tehtävistään. Samalla nämä hienot päätökset tehneet, ohjelmien juontajat, ohjelmien rakenne ja musiikkipäällikön valinta, voisivat erota.

   Onko Suomen perustuslaissa muka pykälä, että jokaisen suomalaisen on pakko rahoittaa jotain mediayhtiötä. Jos on, niin onko pykälää että sen on pakko olla juuri Yleisradio. Eihän kukaan pakota sinua tilamaan Ceeemoreakaan. Jostain muusta taas maksaisi ihan mielellään. Netflixiä tai Ruutu plussaa jopa molempia vuodeksi Yleveron summalla.

  • Konkretiaahyvätihmiset

   Löysin myös seuraavanlaisen paikan keskustella Ylestä missä asiat voivat myös enemmän edetä kuin täältä. https://nonono.fi/tag/yle/

   Käykääs ottaan haltuun.

  • HuomioHuomio

   Ilmeisesti hurrin anteeksi ruotsinsuomalaisilla on ihan oma käsityksensä hyvästäkäytöksestä ja vieläpä kun sattuu olemaan Suomen suurimman kanavan musiikkipäällikkö. Tai ei nyt mennä yleistämään, mutta ainakaan kyseisen kanavan musiikkipäälliköllä ei ole mitään intressiä reagoida palautteisiin. Joten tiedoksi kaikille muillekin, palautteet koskien Radio Suomessa soivaa musiikkia kannattaa suunnata ihan kenelle tahansa muulle tai yleisellä palautteella(Ylen palaute lomake,Ylen twitter tai facebook), niin saa edes mininaalisen huomion. Lindroosia kun ei näytä mikään kiinnostavan tuon taivaallista, Kunhan saa nostaa ylisuurta palkkaa mahdollisimman vähällä.

  • VMP

   Radio Suomen/ Yle Suomen nimen pitäisi olla Radio Megahitti Suomi. Täälläkin on jauhettu sitä sun tätä kyseisestä kanavasta, mutta harva on ottanut tätä oikeaa ja suurinta epäkohtaa kanavan musiikissa esille. Ylivoimaisesti suurin osa Radio Suomen vuorokautisesta soittomäärästä pyhitetään vanhoille isoille hiteille ja muutamalle samalle uudelle kappaleelle, jotka eivät tunnu poistuvan päivittäissoitosta koskaan.

   Radio Suomella on kenties koko maan laiskin musiikkipäällikkö. Tämä ei ole haukku vaan päätelmäni siitä, mitä kanavalla kuulee soivan ja biisit sivuston soittotietojen perusteella.

   Eihän tässä voi kuin Ylepänä rahoittaa näin hienoa radiokanavaa.

  • Skeidamx

   Radio Suomen levyvarasto enää 50 kpl. Kun joka päivä soitetaan Ilvestä, Kahta ihmistä. Mä tuun sun luo, Tuu pois piilosta muutama muu niin ei tarvita kuin laiska musiikkipäällikkö joka löhöö kopissaan ja genre on roskaa.

   • VMP

    Tämä saa ärsyttämään siksi, koska vastapainoksi tuleva musiikki on myös sellaista mitä olemme jo vuosikausia kuulleet useasti. Kysehän ei ole suoranaisesti siitä että Nuo uudehkot biisit soivat liian usein, vaan seuraavasta. Kuten totesin vaihtuvuutta ei ole uuden eikä vanhan musiikin osalta niin pakostakin sitä kyllästyy.

    Enää vain pitäisi keksiä se keino, millä Yle saataisiin muuttamaan kyseisen kanavan osalta linjaa. Itse en keksi tällähetkellä parempaa kuin väsymätön palaute jokaiseen paikkaan missä voi antaa palautetta ja lähettä viestejä suoraan Ylen toimitukseen, päälliköille + muille Ylen toimihenkilöille. Riittävän paljon ja kauan kun negatiivista palautetta tulee niin vihdoin jotain voi tapahtua. Näin kävi mm. Ylen jalkapallon arvokisalähetysten kanssa. Siitä tosin ei ole faktaa, että sillä olisi mitään tekemistä katsojapalautteiden kanssa, mutta oletettavasti saattaisi olla.


  • Musaylipäällikkö

   Se on tuo Ippi Arjannekin ihan turha kapistus tarinoineen. Samae Koskista tulee nytkin ja sama kappale on soinut jo aamulla. Setä Lindroos pitää huolen ettei vaan vahingossakaan soiteta muuta kuin tiettyjen kappaleita. Iskelmät ovat soittokiellossa, ei niitä saa soittaa.
   Tule hyvä mies Marko Maunuksela hommiin ja ota Jake Nyman mukaan !!! Päästään nauttimaan kotimaisesta melodisesta musiikista jossa on upet sanoitukset.
   Nythän kappaleissa ei ole kuin pari kolme sanaa ja muu on uuuu iiiii uuuuuuu voivotusta. Taustalla hakkaa samaan rytmiin säädetty rytmikone joka sopii jokaiseen rämpytykseen.

  • joo_oh

   Radio Suomen ikähaitariksi on asetettu 30 vuodesta ylöspäin, joten teinikappaleidenkin kuuntelijoita riittänee. Myös hieman vanhemmat ulkomaiset kappaleet ovat samoja, joita pyörii monilla kaupallisilla asemilla. Ikään kuin Radio Suomipop + Radio Helmi.

  • Korvatulpat

   Chaka Khan ihan käsittämättöntä huutoa!

  • Bruun

   Viime yönä tuli ihan kelpo ohjelmaa, klo 23 Olli Haapakankaan hauskasti juontama tunti Leevi &Leevingsin musiikkia ja sen jälkeen tunti 70- lukua.
   Olisi niin mukava aamulla kuunnella oman alueen asioita, mutta ei meilläpäin kuulu muuta kuin Elli Haloota ja Anssi Kelaa.

  • Jäämies

   Yle voi tehdä päätöksen että alueet saavat itse valita musiikin maakuntaohjelmaan. Väitän ettei sen jälkeen soi enää samat levyt kuukausikaupalla.

  • Bruun

   Tuleekohan sieltä Yleltä maakuntaradioihin soittolista, joka on pakko saada mahtumaan lähetysaikaan.
   Kotka/Lappeenranta-aluella on todella vähän maakunnan asiaa ja juontajien tarvitsee vain kertoa kuka seuraavaksi laulaa.

   • VMP

    Kyllä tulee ainakin nykyään. Tarkastelin tuossa muutamapäivä sitten ja jokaisella maakuntaradion kanavalla luki soitetuissa ja tulossa samat biisit. Ehkä yhden biisin vajaus voidaan joskus sallia. Kyllä on alas mennyt, mutta onneksi 14.00-16.00 voi kuunnella SR P2 / Sisuradion lähetystä josta tulee paljon parempaa ja asiapitoisempaa ohjelmaa pääasiassa Suomeksi. Kanavan vakio ja erityisesti nyt kesällä juontajina olevat pesevät Radio Suomen Ylöset ja kumppanit 6-0 asiallisuudellaan sekä hauskuudellaan.

    En voi kuin suositella kuunneltavaksi aikavälillä 14.00-16.00 SUOMEN AIKAA
    https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1107061?programid=4876 Tästä voit kuunnella Keskiviikon 4.7.2018 lähetyksen.

    Sisuradion kotisivut
    https://sverigesradio.se/sisuradio/


   • aasijuontajaksimöööööö

    "Kotka/Lappeenranta-aluella on todella vähän maakunnan asiaa ja juontajien tarvitsee vain kertoa kuka seuraavaksi laulaa."

    Ihan samaa täällä. Maakunnan asiaa ei ole joten soitetaan vaan niitä samoja kappaleita päivästä toiseen.


  • Mäntsälä

   Se Ylönen on kyllästyttävä tapaus. Sopii kyllä yhtä kyllästyttävään Radio Suomen=kehä kolmosen päivään. Ei asiaa, väkisin väännettyä juontoa eikä hyvä radioääni.

   • MuchBetter

    Mitäpä muuta tuohon voi todeta. Ylönen nousi pitkälti pinnalle loistavan juontajaparinsa Ile Uusivuoren ansiosta aikoinaan Ylex:llä. Tiedä sitä haluaisiko Ile Uusivuori enää tehdä hommia Ylellä, mutta ainakin Radio Novan kesäjuontajaksi kelpaa. Ile Uusivuori kun on oikeasti hyvä radiojuontaja.

    Komppaan VMP:tä että onneksi voi kuunnella jotain paljon parempaakin kuin vain Ylen hömpötykset. Vahva suositus mös minulta, että kannattaa kuunnella Sisuradion lähetystä Radio Suomen sijaan. Ehkä ei ihan yhtä hyvin pysy uutisten osalta perillä Suomen asioista, mutta sen voi korvata katsomalla yhdet tai kahdet tv-uutiset päivässä.

    Paljon asiallisempi ja viihdyttävämpi Sisun arki-iltapäivälähetys, kuin mitä Radio Suomesta tulee aamu, päivä ja iltapäivä aikaan.


  • Vastuuhenkilöt

   Minä ihmettelen sitä miksei Ylen johto reagoi valtavaan kuuntelijapalautteeseen? Kuka on viimekädessä vastuussa Ylessä siitä että tarvittaessa tehdään muutoksia? Eihän tämä tylsä ja kyllästyttävä Radio Suomi ole enää lähelläkään kuuntelijoita. Siis kuka/ketkä ovat vastuussa?

   • JärkiEiOlePäässä

    Luulisin että viimekädessä vastuu on Ylen hallintoneuvostolla ja sitten isoimmissa päätöksissä koko eduskunnalla. Ylen hallintoneuvostossa istuvia kansanedustajia ei tunnu taas kiinnostavan mikään muu kuin kokouspalkkioiden nostaminen/saaminen.

    Yle-vero pois ja valtion tuki korkeintaan samaan malliin kuin mm Maikkarilla uutis ja ajankohtaisohjelmille. Silloin on ihan sama mitä yle tekee kun se ei ole omista rahoista pois. Yle verolla voisin kustantaa vuodeksi vaikkapa netflixin ja ruutu plussan/ HBO Nordicin tai maksaa rajattoman 4G EU liittymän puolen vuoden laskut. Miksi tämä raha pitää riistää ihmisiltä suurimmaksi osaksi paskojen itseään toistavien ja uusintoja tarjoavien kanavien rahoittamiseen. Radio Suomen Vegan ja Puheen musiikki Yli 90 prosenttisesti vanhojen biisien kierrätystä ja puheen uudistuksen myötä kanavalle tuli myös enemmän vanhoja haastatteluja ja puhe ohjelmia. Television prime time on myös pyhitetty suurimmaksi osaksi uusinnoille myös syksy, talvi ja kevät aikaan. WTF. Mihin nykymuotoista Yleä enää tarvitaan?


  • hittiasemanumeroaito

   Löysin tällaisen Teoston haastattelun Radio Suomen musiikkipäälliköstä ja kanvan ohjelmapäällikkö Johanna Fermistä. https://www.teosto.fi/teostory/ylen-radio-suomi

   "Musiikillisesti haluamme tuoda Radio Suomen nostalgiasta nykypäivään.”
   Milloinhan kyseinen musiikillinen linja on sitten tarkoitus ottaa käytäntöön. Edelleen ylivoimaisesti suurin osa vuorokaudessa soivista kappaleista on vanhojen hittikappaleiden toistoa ja suurin osa 2018 julkaistuista soittoon tulevista tulee kuukausien viiveellä.

   "Uudistus ei astu voimaan jonain tiettynä ajankohtana vaan kyse on jatkuvasta prosessista”, Lindroos kertoo." "Tarjonta on kasvanut valtavasti, eikä kaikelle musiikille – edes kotimaiselle – ole tilaa. Jonkun kappaleen tie radiosoittoon voi kestää jopa vuoden”, Lindroos painottaa." Totta kai soittoon ottamiset kestävät kun ei voida soittaa kuin enimäkseen tunnetuimpia artisteja ja bändejä sekä vanhojen isojen hittien toistaminen vie soittoaikaa uusilta kappaleilta. Sitten vasta kun muut ovat tehneet jonkin uuden artistin/bändin kappaleen tunnetuksi se kelpaa Radio Suomelle.

   Haluan ottaa vertailukohdaksi Sea FM: kanavan. Miksi heillä ei kestä ikuisuuksia ottaa uutta musiikkia soittoon, mutta Radio Suomella kestää.

   Tähän loppuun ei voi kuin todeta kuuluisan VMP Lindroosin ja Fermin lätinä. Puhetta piisaa, mutta konkreettisia toimia sanomisilleen ja kuulijoiden palautteisiin reagoimista ei vain tapahdu.

   Nyt sitä palautetta todellakin menemään ja vaatimaan heidän puheilleen vastinetta.

  • Bruun

   Lappeenrannan radiossa soi just Milana Suvi, 121 soittokertaa!

  • UnohdettujaHittejä

   Lindroosilla ja Radio Suomella ei ilmeisesti ole mitään rajaa. Kanavan soittolistatiedoistakin se ilmenee, suurin osa vuorokaudessa soitettavista kappaleista on vuoden tai useamman vanhoja isoja hittejä. Listaukseen eivät tallennu kaikki Radio Suomessa vuorokaudessa soineet kappaleet. https://biisit.info/suomi

   Ilmeisesti Radio Suomella oletetaan suurimman osan kuulijoista olevan...#RadioDementikko ja luullaan soitossa olevan vain unohdettuja hittejä.

  • Hinttikanava

   Varsinainen hittikanava! Ykkönen hittilistalla on varmaan Elonkerjuun Mä oon oikees ja hyvänä kakkosena Voutilaisen Liljankukka..... = ))))))) Hah hah !!! Siinä teille hittejä Radio Suomesta.

   • UnohdettujaHittejä

    Faktoja ei käy kiistäminen. Turha yrittää täällä syöttää hyväuskoisille väärää tietoa ja saada heitä Radio Suomen suhteen myötämielisemmiksi.

    Yksi hitit ojoon ohjelma kerran viikossa ei kumoa sitä mitä soi suurimmaksi osaksi Radio Suomella.


  • HitMjysicOnliRadioSuomii

   Jos Radio Suomessa ei kokoajan samat biisit niin yksiasia ei silti muutu. Käytännössä jokainen kappale mikä tulee kyseiseltä kanavalta on kyseisen artistin/bändin suurimpia hittejä. Uudetkin soittoon, hyvin harvoin ja usein viikkoa jopa kuukausia vanhat, päätyvät biisit ovat lähinnä artisteilta ja bändeiltä joiden musaa on aiemminkin soinut Radio Suomessa. Edellyttäen tietysti että ovat niin sanottuja hitti eli keskivertoa suositumpia.

   On se mahtavaa, että tällaisen takia maksetaan Yle-veroa.

  • EiköArkaadianmäenpellet

   Aluearadiolähetyksetkin on muutettu Marko Maunuksela paikka auringossa paikka normi Ylen hittisoittolista paikka auringossa jatko ohjelmaksi. Tietenkin, että saadaan entistä enemmän tätä samaa soittolistaa toistettua.

   Huolesteuttavinta tässä kaikessa on, että eduskunnassa ollaan valmiita syyntämään tällaiseen 500 miljoonaa, josta iso osa on poissa yritysten ja ihmisten tuloista. Ylen radio uutiset suurimmaksi osaksi samojen aiheiden uusintoja kymmeniä kertoja päivässä. Radio kanavien ja erityisesti Radio Suomen musiikki toistaa todella räikeästi itseään vuodesta toiseen. Television parhaat ja huonommat katseluajat pyhitetty uusintojen uusinnoille. Usein jopa suorat urheilulähetyksetkin saavat väistyä parhaalta katseluajalta TV2:ssa uusintojen tieltä. Sitten jälkilähetyksenä näytetään.

   Eikö Arkaadianmäen pellet tiedä mikä on Ylen nykyinen sisällön taso. Eihän tuollaisten tyyppien pitäisi edes olla päättämässä Ylen asioista. Pitäkää tämä mielessä, kun äänestätte seuraavan kerran vaaleissa. Kysykykää ehdokkaalta jos mahdollista, mitä mieltä Ylen nykytilasta ja onko pakkovero siihen oikeutettu.

  • YleSuomi

   Tietäähän sen että mallia on otettu pohjois Korean valtiollisesta radiosta. Siellä ei mikään muutu, sitä ei saa arvostella ja pitää hymyillä kaikelle vaikka kuinka vituttaa.

  • bruun

   Laitoin viestiä Kysy yleltä ohjelmaan.
   Ehdotin, että aluelähetykset, joissa tiskijukka vain soittaa hittejä, lopetettaisiin alueuutisia lukuunottamatta. Säästyneillä euroilla voisi palkata musiikkipäällikön, joka kohtelisi kaikkia kuuntelijoita tasapuolisesti.

   • LastInLine

    Hyvä ehdotus!


  • yötulee

   Yön Olli riepu raakuu taas Radio Suomessa. Pakkoyrittämistä se on vanhalla iällä tuo laulaminenkin.

  • hittiasemanumeroaito

   Asia on hyvä palautta jälleen mieliin.

   Tämän vuotinen euroviisuvoittaja ei olisi soinut kertakaan Radio Suomella, lukuun ottamatta euroviisulähetystä ja jotain euroviisujen esikuuntelulähteyksiä, jos ei olisi voittanut kilpailua. Nykyiset musiikista päättävät eivät osaa itse arvioida yhtään mikä on hyvän kuuloista ja soittamisen arvoista. Kyseinen voittaja biisi ei soinut kertakaan Radio Suomella ennakkoon. Vasta voiton jälkeen kelpasi Lindroosille ja kumppaneille. Joku vielä kehtaa mennä kehumaan kyseisen kanavan musiikkia ja siitä päättäviä henkilöitä.

   Siksi Radio Suomella ei soikaan muuta kuin isoja vanhoja varmoja hittejä tai kappaleita, jotka aikaisemmat musiikkipäälliköt ovat aikanaan ottaneet Radio Suomella soittoon. Jopa umpisurkea Jorma Hietamäki oli Lindroosia parempi.

  • Aivankauhea

   Ellinooran Leijonakuningas on aivan kauhea. Se on hyvä esimerkki siitä genrestä mitä Lindroos pakkosyöttää Radio Suomessa. Ja siitä pitää vielä maksaa !!!

  • puheradioksi

   Lopetetaan kokonaan musiikin esittäminen radio suomessa. Ja Lindroosille lopputili.
   Kun ei kerran homma ole hanskassa, mitä sitä väkisin kannattaa yrittää.

  • ijustsay

   Heh. Nythän tuli jo Stevie Wonder. Mistä moinen ylläri ?

   • BiggestHitsOnly

    Oliko kenties Stevie Wonderin isoimpia hittejä mikä soitettiin? Todella suuri yllätys!

    Eikä siinä vielä mitään, mutta kun sama tapahtuu lähes jokaiselta yhtyeeltä ja artistilta toisensa perän niin...


  • KulliJones

   Hyvänä kakkosena perässä laahaa Yle Puhe musiikillaan. Kanavan ohjelmapäällikö nimen omaan kielsi että Puheesta ei tule hittikanavaa. Totuus on aivan toinen.

   • JulietJones

    Sanottiin ja luvattiin myös että Radio Suomen Päivä -ohjelmassa soitetaan "silloin tällöin" musiikkia.


  • Nytselvisi

   Hitit ojoon on kummallinen äänestys. Saat äänestää vaikka kokonaisen viikon joka päivä. Poikkeaa muista äänestyksistä siitä että saat äänestää vaikka tuhat kertaa. Ei ihme että pikkukakarat istuvat koneella ja napsuttelevat päiväkaudet ääniä ja Lindroos ottaa sitten ne soittolistalle.
   Käykääpäs tutustumassa-

   https://yle.fi/aihe/yle-radio-suomi/hitit-ojoon

   • vanhustenradio

    Pikkukakarat ja Radio Suomi samassa lauseessa. LOLLOTILOL!


   • Hihhulei

    Lopetin äänestämisen, koska ei enää kirjautunutkaan äänet tuohon äänestykseen. Että hyvin toimii. Jos äänestäisin niin äänestäisin piruuttani niitä kappaleita/ artisteja joiden musiikkia soi muutenkin eniten Radio Suomessa.

    Jos Radio Suomi on nykyään muka joku nuorekas alle 30 v kanava musiikillisesti, niin aika epäonnistunut on. Sama Ylex:llä ja Puheella. Kuulun kanavien profiloimaan ikäryhmään, mutta en kestä kumpaakaan kanavaa kuunnella. Yle puhe menetteli vielä ennen uudistusta ja haluan korostaa, että syy ei ole musiikinsoittamisessa vaan siinä kokonaisuudessa miten uudistus tehtiin. En myöskään hyväksy sitä, että järkeviä ja ylipäätänsä enemmistön mielipidettä ei kuunneltu lainkaan. Valitettavasti monet muut ovat palanneet Yle puheen sisältöjen pariin, joten uudistus on ja pysyy.


  • vaihtomies

   Eipä ole radio suomen musiikkipäällikkö minkäänlainen ammattilainen. Vaihtoon. Ja heti.

  • jokka

   Radio Suomi - paskamusiikin pää-äänenkannattaja.

  • Daaaaaa

   Onneksi on SEA FM. Ainoa kotimainen radiokanava mitä viitsii enää kuunnella. Radio City menettelee jos sattuu olemaan Liigapelien aikaan liikenteessä.

   Yle Radio Suomi pilattiin lopullisesti lisäämällä jo valmiiksi huonon soittolistan soittomääriä huomattavasti vuorokauden ajalle. Puhetta taas ei voi kuunnella enää periaattellisistakaan syistä, jotka näillä palstoillakin on jauhettu muiden tai omasta toimestani. Ylex taas on ollut pilalla jo viimeiset 10 vuotta enemmän tai vähemmän.

   Onneksi SEA FM teki myös Joulun osalta fiksun liikkeen ja joulumusaa soi myö SEA FM taajuudella. Toivottavasti Jouluna koko soittolista olisi 2-3 päivää pelkkiä joulu/talvi aiheisia kappaleita täynnä. Varsin valitettavaa, ettei musiikillisesti yksi ennakkoluulottomimmista ja monipuolisimmista kanavista saanut laajennusta kuuluvuusalueeseen. Hienosti tehty Viestintävirasto!

   • Kinmoitin

    Kyllä näin on Kinmo!


   • Samaamieltätäysin

    Tympäiseekö noin paljon kun lempilastasi Ylen Radio Suomea ja muita Ylen kanavia kritisoidaan ja täysin aiheesta?


   • Kinmoitin
    Samaamieltätäysin kirjoitti:

    Tympäiseekö noin paljon kun lempilastasi Ylen Radio Suomea ja muita Ylen kanavia kritisoidaan ja täysin aiheesta?

    Olen samaa mieltä!


  • Yököttävää

   Radio Suomen soittolista kootaan Hitit ojoon äänestyksen perusteellla. Siellä samat hoilaajat vat majailleet monta kuukautta, jopa viime vuonna mutta silti niitä soitetaan joka päivä.
   On muuten ärsyttävä se Radio Suomen promo TV ykkösellä. Siellä on muutama pulloposki kehumassa yököttävää Radio Suomen päivää klo 10 - 13.

  • Parablyyeri

   Monen radiokanavan ongelmat, heikkoudet ja epäkohdat soitetussa musiikissa juontavat juurensa suureksi osaksi kahdesta seuraavasta syystä. Musiikkipäälliköksi valitaan usein musiikkimakunsa puolesta rajoittunut henkilö. Henkilö jonka oma musiikki maku ei vastaa sitä mitä kanavalla halutaan. Musiikkipäällikkönä on henkilö, joka ei ole aidosti isosti kiinnostunut, musiikista laajamittaisesti ja halua tuoda sitä parhalla mahdollisella tavalla esille. Tämä pätee täysin myös Radio Suomen kohdalla.

   Miksi Radio Suomellekaan ei voitu palkata raudanlujaa ammattilaista, joka osaa hieman edes sivuuttaa sen, että jokin musiikkityyli ei ole häntä varten tai henkilöä, joka omaa laajan musiikkimaun ja soveltuu kanavalle halutun musiikkitarjonnan luotsaamiseen.

   Näin poistuisi se, että kokoajan ei soisi samat kappaleet.

  • sitäsamaataas

   Radio Suomessa ei ole enää musiikkitoimittajia vaan äänilevyyhtiöt valitsevat Radio Suomessa soitettavat levyt ja niitä toistetaan niin kauan kunnes kuulijalta lähtee tukka.

  • HittiasemaMikäHittiasema

   Tätä faktaa tukee myös uudet ohjelmat kuten Toni Laaksosen lauantaitanssit. Yle voisi rehellisesti alkaa mainostamaan radiokanavaansa sellaisena kuin se musiikillsiesti on, eikä yrittää syytää meille muunneltuja totuuksia. Yksitoikkoinen hittiasema mikä hittiasema. Vääränlaiset hehkutukset, puheet ja iskulauseet eivät sitä muuksi muuta.

   Yksi ärsyttävimmistä piirteistä koko Ylessä. Koskee lähes jokaista osa-aluetta Ylessä ei vain Radiokanavia. Puheet aivan muuta kuin todellisuus on.

  • Palaute00000

   Vastuutonta ja yhteistyökyvytöntä porukkaa Radio Suomessa.

  • pihamies

   Radio Suomen nykyinen musiikkipäällikkö on ihan pihalla koko hommasta. Kuka lie valinnut....

  • Lapinukko

   Mutta mie kuuntelen Pookia. On ylivoimainen iskelmäasema ja mukavat juontajat !

   • oulunukko5

    Halvalla tehty. Ihme höpötystä koko kanava. Pysyttelen itse Radio Suomen parissa. Ylivoimainen ja koulutetut juontajat.


  • Ylösestäeteenpän

   Radio Suomen juontajat itsensä ylentäviä lässyttäjiä. Ei tarvitse nimetä, korvat kertovat.

  • KalleV

   Radio Suomesta toimittajat ja Pookista musiikki. Tämä voisi toimia.

  • Anonyymi

   Aloittaja puhuu täyttä asiaa. Lisäisin vain. Radio Suomi on suomen aidoin ja paskin hittiradiokanava. Miksi Yleläiset yrittävät kiistää tämän?

  • Anonyymi

   Täysin ala-arvoista musiiikkia nykyään radio suomessa. Ja veronmaksajat maksaa.
   Nyt musiikkipäällikkö ja kanavapäälliköt vaihtoon ja äkkiä!

   • Anonyymi

    Kuunteletko kyseistä kanavaa huonoudesta huolimatta?


  • Anonyymi

   Millä ihmeellä Yle saataisiin lopettamaan tämä ikuinen hittimusa shaisse? Ylen musiikista päättävät ovat umpilaiskoja. Ikinä kun esittää kysymyksiä tai pyytä selitystä jollekin toimintavalle musiikkivalintojen suhteen ei selittämässä ole ne jotka musiikista Ylellä päättävät.

   Ylen viesti on lähes aina seuraava: Te kuulijat olette väärässä ja teidän näkemyksenne meidän ohjelmistosta/ musiikista on huono.

   Miksi Yle-verosta ei voida luopua. Tehkööt mitä lystää kun on mainosmedia siinä missä muutkin tv ja radiokanavat ovat. Jopa Radio Novan musiikkillinen linja on siedettävämpi kuin Radio Suomen. Pyrkisivät edes soittamaan Radio Suomessa sitä mitä kuulijat haluavat eikä mitä luulevat kuulijoiden haluavan ja minkä voi toteuttaa vähimmällä mahdollisella työmäärällä, mutta palkka on yhtä iso.

   Milloin Radio Suomeen pesiytyi myös se, että kappaleita ei soiteta loppuun, koska pitää ehtiä mahdollisimman montaa kappaletta soittaa tunnin aikana.

  • Anonyymi

   Kukaan ei mieti Radio Suomessa, että milloin mikäkin biisi olisi parasta soittaa tai mitä voisi soittaa minkäkin biisin jälkeen, jotta soittolista kuulostaisi paremmin suunnitellulta. Pääasia kunhan jotakin vain soi siitä mitä soittolistalle on lisätty. Usein aikamoinen sekasikö, koska ei yhtään mietitiä mikä biisi sopisi soittaa minkäkin perään.

   Luulisi Suomen kalleimmalla radiokanavalla olevan hieman osaavampaa ja halukkaampaa porukkaa töissä.

  • Anonyymi

   Toisin kuin kehumasi SEA FM?

  • Anonyymi

   Kun uusi hallitus tekee maakuntamallin niin hallitusneuvotteluissa pitää tehdä hallintoneuvostolle vaatimus että maakunnat ovat itsenäisiä ohjelmantuottajia. Ne rahoitetaan Yleverolla.

  • Anonyymi

   Olihan radio suomen musiikkipäällikkö touhuumassa suomen euroviisuporukoissa.
   Ammattimies, kuten menestyksestä kisoissa ilmenee.

   • Anonyymi

    Niinmpä puuhailee kaikkea muuta kuin päivittelee tuoretta ja ennen soimattomia tai hyvin vähälle soitolle jääneitä vanhempia biisejä Radio Suomen soittolistalle.

    Yle-verosta kun vielä päästäisiin.

    Sea FM hakkaa Ylex:nkin 200-0 musiikin monipuolisuudessa.


  • Anonyymi

   Samanlaisia turhakkeita Yle Puheen, Ylex:n ja Radio Suomen musiikkipäälliköt.

   Yle puheen piti olla musiikintulon jälkeenkin erilainen vaihtoehto muille kotimaisille kanaville eikä hittimusaa. No kumpaakaan lupausta ei ole musiikin osalta täytetty. Tästä asiasta kun on kysynyt, miksi on luvattu yhtä ja toteutus on toista, on saanut vain liudan kiertelyä kaartelua ja selityksiä. Kun on kysynyt sitten suoraan miksi ei toimita kuten on luvattu, siihenkin vain selittelyä, vähettelyä ja välinpitämättömyyttä.

   YLEX:le taas 2016 musiikkipäälliköksi nostettu Tapio "DJ Orkiedea "Hakanen, on ollut kanavan historian huonoin musiikkipäällikkö, sen kertovat myös kuulijaluvut, jotka edellisen musiikkipäällikön aika olivat alhaisimmillaankin parhammillaan yli 200 000 viikkokuulijamäärän verran paremmat.

   Jo aikanaan YleX.n soittolista oli kapea genrellisesti ja nykyää Hakasen aikakaudella se on mennyt entistä enemmän kapeammaksi ja samojen kappaleiden toistomäärät ovat lisääntyneet.

   Kuinkahan paljon pitäisi tapahtua pudotusta, kuulijaluvuissa Ylen radiokanavilla ennen kuin muutoksiin ryhdytään?
   Tosin niitä muutoksia tehdään jo muutenkin ja YLEX:n Puheen ja Suomen osalta ne eivät nostaneet kuulijamääriä lainkaan vaan laskivat. Eikös yleensä radiokanavien tavoite uudistuessa ole pitää kuulijamäärät vähintään samana tai saada ne nousuun.

  • Anonyymi

   Kukaan ei halua kuulla joka päivä kolmea kertaa Kolera-allasta. Joku vatipää sitä pitää soittolistalla joka on täynnä samoja raakujia.

  • Anonyymi

   Verovarojen haaskaaminen radio suomeen pitää lopettaa. Soittakoon Lindroos ja Ferm sen jälkeen mitä lystäävät.

   • Anonyymi

    Ei tule tapahtumaan, koska Persut ovat tunnetusti hyvin aikaan saamaton puolue. Kukaan ei uskalla nostaa kysymyksenä tätä esille eduskunnassa.

    Epäkohtia ja huonouksia, joita kukaan ei Ylessä halua muuttaa ja parantaa sekä muita syitä pakkomaksusta luopumiselle on enemmän kuin tarpeeksi. Silti kukaan, jolla olisi valtaa ja jota kuunneltaisiin ei näitä asioita uskalla nostaa eduskunnan kysely yms. tunneilla ja hallintonevostoissa, veroryhmissä esille.


  • Anonyymi

   Tästä asiasta olen muutaman kerran laittanut palautetta Ylelle ja saanut hyvin mielenkiintoisia vastauksia. Ensin on kiistetty, ettei meillä soi samat biisit ja vain isoja hittejä. Sitten kun asiaa on valaissut lisää, niin saman Yleläisen vastaus onkin ollut, että tottakai soitossa pitää olla paljon näitä isoja hittejä.

   Kuka Ylessä vastaa musiikkivalinnoista? Ainakaan radiosuomen osalta ei ikinä mihinkään kanavan musiikkiin liittyvän kysymykseen saa vastausta musiikkipäälliköltä. Heiltä joilta saa eivät tunnu olevan vähääkään perillä mitä kanavalla soi ja vetoavat vain aina yhteen ja samaan tutkimukseen. Tutkimus osoittaa sitä ja tätä, mutta kun totuus on kuitenkin ihan toinen. Tutkimuksessa on vain verrattu Radio Suomea Suomipoppiin ja Novaan. Tutkimus ei huomiounut mitenkään sitä, kuinka paljon ensisoittoja näillä kanavilla on vuodenaikana ollut.

  • Anonyymi

   Radio Suomen soittolista on masentava. Biisi-info kertoo näin.

   Kuluvan kuukauden aikana soitettu 2193 biisiä, joista eri biisejä 1642. Kuluvan vuoden aikana 19029 biisiä, joista eri biisejä 5799.

   Tuo linkki todistaa että samat renkutukset soivat ja soivat.

   https://biisit.info/suomi

   Eli on aivan sama mitä Radio Suomen palautteesta vastaavat kertovat. He valehtelevat meille rahoittajille päin naamaa.

   • Anonyymi

    Ongelma vain on, että meidän rahoittajien ei anneta itse päättää. On pakko maksaa. Tämä ei ole kehittyneen demokraattisen nyky hyvinvointivaltion mukaista. Enemmänkin diktaattori yhteiskunta Pohjois-Korea tulee mieleen.

    Diktaattoreina toimivat muutamat tyypit Ylessä, jotka päättävät mihin rahat tuhlataan. Sitten heillä on alamaisia, joiden pitää nuoleskella ja puhua muunneltua totuutta tai muuten SAAT POTKUT! Sut on irtisanottu.

    Helpompaa ja rehellisempää olisi vain todeta Ylen puolelta. Olette oikeassa, muta toimimme ja teemme näin emmekä aio muuttaa tapojamme tai ohjelmistoamme.


  • Anonyymi

   Käsittämätöntä

   Seuraavassa suora keskutelu mitä on käyty tälläviikolla Radio Suomen Facebookissa Ylen julkaisussa missä luetellaan soittolistalle lisättyjä uutuksia. Henkilön nimi muutettu Masa Mallihenkilöksi

   Masa Mallihenkilö: Missä ohjelmassa nuo uutuudet soivat? Entä ulkomaiset uutuudet?

   Osuvin on valittu, joten osa vastauksista on ehkä suodatettu pois.. (Tarkoittaa, että Yle on suodattanut ei toivomansa asialliset kritiikit pois näkyvistä)

   Yle Radio Suomi: Moi, Masa! Nämä uutuudet soivat soittolistallamme, eli voivat kuulua pitkin päivää. Viikosta riippuen listalle saapuu uutuuksina kotimaisten lisäksi myös ulkomaalaisia kappaleita.

   Masa Mallihenkilö: Kiitos, mutta eikö olisi parempi koostaa näistä oma ohjelma? Soittolistallahan ne ovat iloisesti sekaisin vanhemman musiikin kanssa...

   Yle Radio Suomi: Ehkä niinkin, mutta jos soittolistasta puhutaan, niin tässähän ollaan sen syvimmässä ytimessä: tarjotaan jotakin vanhaa ja tuttua mutta samalla jotain uutta tutustumista varten.

   Osuvin on valittu, joten osa vastauksista on ehkä suodatettu pois.. (Tarkoittaa yleensä, että Yle on suodattanut ei toivomansa asialliset faktalliset kritiikit pois näkyvistä)

   Kuulostaako tuo edellä käyty keskutelu kenenkään mielestä, siltä että Ylessä otetaan hyvin palaute vastaan ja kuulijoiden mielipiteitä kuunnellaan.

   "Nämä uutuudet soivat soittolistallamme, eli voivat kuulua pitkin päivää. " Niin voivat kuulua, mutta eivät vältämättä soikaan, koska mieluummin se soittoaika annettaan vanhalle tutulle ja odotellaan että kaikkialla on jo soinut ja sitten vasta uudempia biisejä enemmän soittoon.

   " tarjotaan jotakin vanhaa ja tuttua mutta samalla jotain uutta tutustumista varten." Jotain uutta kyllä pitää paikkansa, mutta jotakin vanhaa on Räikeää vähättelyä jos minulta kysytään. Ylen vuorokautinen soittohan koostuu pääasiassa samoista vanhoista hiteistä ja vain pienen pienen murto-osan sija on uusilla joskaan ei useinkaan aivan tuoreilla (soittoon otto ajankohta julkaisusta) julkaisuilla.

   Yle on kiistänyt tämän jo vuosia ja edelleen sama meininki jatkuu. Ihmettelen miksi asioista ei voi puhua suoraan ja rehellisesti kuten ne Ylessä ovat. Miksi asiallinen palaute suodatetaan pois, jos se vain on ei toivottua ja totuuden kertova.

   Tätä puolta Ylessä en ole ikinä ymmärtänyt. Kuten moni ehkä huomasi taannoin Yle Puheen uudistuksen yhteydessä mediassa haastateltu kanavan päällikkö Olli Junes vähätteli ja kiisti pitkään tosiasiat, mutta lopulta myönsi negatiivisen palautteen olleen ylivoimaisessa enemmistössä kuin uudistusta kehuvien.

  • Anonyymi

   Radio Suomea koskevat palautteet menevät Ylellä suoraan vantaan jätteenpolttolaitokselle. Vaikutus on 0. Vai mitä Marja Keskitalo?

   • Anonyymi

    Miksi Yle-verokin ei voisi mennä samaan osoitteeseen. Eli ei riistetä ihmisten työllä tienaamista rahoista centin euroa Ylelle.

    Eduskuntakin täynnä jotain kun ketkään tai minkään puolueen jäsenet eivät oikeasti uskalla nousta Yleä vastaan. Persuistakin yksittäisi pieniä huuteluita ja kannanottoja sekä Kokoomus myös mukamas kansalaisen työtä tekevän asialla. Jos työn teon halutaan olevan kannattavampaa ja yrityksille enemmän rahaa niin eikö pitäisi poistaa ihmisiltä ja yrityksiltä Yle-vero.

    Sillä summalla mitä osa yrityksistä maksaa korkeimmillaan 3000 euroa Yleveroa, saisi palkattua yhden työntekijän kuukaudeksi lisää tai kyseisen summan voisi investoida työntekijöiden hyvinvointia, sivistystä ja elämyksiä lisäävään toimintaan tai kouluttaa työntekijöiden osaamista 3000 eurolla paremmaksi.


  • Anonyymi

   Radio Suomi on nykyään sietämättömämpi kuin Radio Nova musiikillisesti. Sitä se on toki ollut jo vuosia, mutta nyt vasta korostuu isosti, kun päättivät uudistuksen myötä lisätä musiikin määrää ja vähentää uutisten kokonaiskestomääräävuorokaudessa ja ajankohtaisten asiasisältöjen puhutun asian määrää.

   Ylen työntekijöiden ja asioista päättäneiden mielestä asia ei ole ollenkaan noin. Uutisten kestoja ei ole lyhennetty eikä musiikin määrää lisätty eikä asiapuheen määrää supistettu. Vaikka faktat osoittavat, muuta Yle väittää aivan toista.

   • Anonyymi

    Radio Suomi on totaalisen surkea kanava. Musiikki on pelkkää kuraa, kaikkea muuta kuin
    mitä kuulijat haluavat kuulla. Lindroos on pilannut koko kanavan, Hietamäen aikaan sentään saattoi kanavaa kuunnellakkin. Jos nyt joskus sattuu suomi olemaan päällän, niin eka musiikkikappele kun tulee, kanava vaihtuu VÄLITTÖMÄSTI. Huomaa sana välittömästi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Radio Suomi on totaalisen surkea kanava. Musiikki on pelkkää kuraa, kaikkea muuta kuin
    mitä kuulijat haluavat kuulla. Lindroos on pilannut koko kanavan, Hietamäen aikaan sentään saattoi kanavaa kuunnellakkin. Jos nyt joskus sattuu suomi olemaan päällän, niin eka musiikkikappele kun tulee, kanava vaihtuu VÄLITTÖMÄSTI. Huomaa sana välittömästi.

    Lindrooshan myönsi taannoin kun HS haastatteli pikaisesti erästä juttuaan varten Lindroosia. Emme tiedä mitä kuulijat haluavat emmekä halua edes tietää ja ottaa huomioon.

    Tietäisivät Ylessä ja Lindrooskin tietäisi, jos viitsisi lukea ajatuksella heille tulevat palautteet läpi ja katsella edes joskus, mitä Radio Suomesta kirjoitellaan ja kommentoidaan myös täällä sekä heitä käsittelevien juttujen kommentioisihin.

    Miksei meillä kyseistä laitosta rahottavillakin voisi olla omaa päätösvaltaa? Maksetaan Ylelelle jos kiinnostaa peritaatteella.

    Huolestuttavinta YLEN ylivallassa valtiossa nimeltä Suomi on ettei yksikään vähänkään vaikutusvaltainen mediataho tai poliitikko uskalla oikeasti kritisoida YLEÄ. Heitetään vain pientä herjaa YLEN eduksi. Hesarissakin kuten muissakin lehdissä olleet mukamas kriittiset jutut Ylen toiminnasta ovat sitä itseään. Jutuille laitetaan siinä vaiheessa piste, kun asioista pitäisi vastaa alkaa oikeasti keskustelemaan ja kirjoittamaan juttuja. Ensin toimittaja kritisoi Yleä miksi teette näin ja näin, useimmiten Yleltä juttua varten haastateltu henkilö, kiistää asian valheellisilla faktoilla ja kaupallisen median "laatutoimmittajamme" nielevät nämä selitykset tosina, vaikka faktat olisi erittäin helposti selvitettävissä. Kyllä jonkun Kokoomus, Keskusta, perussuomalaisten politiikon pienistä toilailuista ja muunnellun totuuden puhumisesta jaksetaan jankata ja painostaa asianomaista juurtajaksaen kaikki kivet kääntäen, mutta kun Ylen työntekijät tekevät omalla tontillaan vastaavaa, silitellään silkkihansikkain.

    Tuntuu myös moni yksityishenkilökin pelkäävän jotain mitä lie kun kyseessä on YLE.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Radio Suomi on totaalisen surkea kanava. Musiikki on pelkkää kuraa, kaikkea muuta kuin
    mitä kuulijat haluavat kuulla. Lindroos on pilannut koko kanavan, Hietamäen aikaan sentään saattoi kanavaa kuunnellakkin. Jos nyt joskus sattuu suomi olemaan päällän, niin eka musiikkikappele kun tulee, kanava vaihtuu VÄLITTÖMÄSTI. Huomaa sana välittömästi.

    Olen kanssasi 100% samaa mieltä,surkea.Aina kun yritän kuunnella Radio Suomea niin en pysty,viimeistään siinä vaiheessa kun musiikki alkaa,radio kiinni.


  • Anonyymi

   Monien radiokanavien musiikkipäälliköillä ja soivasta musiikista päätellen myös Radio Suomenkin on. Jos soitettaisiin enemmän uutuuksia, koskaan kyseistä vuotta kanavalla soimattomia tuoreita biisejä se kuulemma kyllästyttäisi kuuntelijoita enemmän, kuin samojen vanhojen toistaminen kymmeniä ja parhaillaan jopa satoja kertoja vuodessa kuten Radio Suomellakin ja osalla kaupallisilla vielä useammin.

   Aikoinaan kysyin asiasta The Voicen ja nykyisen Nelonen Median radioiden musiikkipäälliköltä Jussi Mäntysaarelta. Miksi ette voisi muuttaa painotusta, siten että suurin osa vuorokaudessa soittamistanne biisesitä olisi uusia tuoreita. Vastauksesi sain tuota mistä aikaisemmin kirjoitin.

   Eipä ollut Voice kovin vahva brändi kun piti kuopata ja muuttaa Kissiksi. Itse en ymmärrä miten muka sellaiseen musiikkiin, jota ei ole kuullut jokavuosi tehosoitolla kyllästyy nopeammin. 100 prosentin varmuudella Voicekin olisi vielä radiobrändinä ja asemana olemassa, jos pääpaino olisi ollut samojen vanhojen sijaan uudessa ja tuoreessa musiikissa ja vanhoistakin muitakin kuin isoimpia eniten soineita hittejä.

   Tuota linjaa edellä mainitsemaa linjaa Suomessa toteuttaa lähinnä SEA FM ja Ylex vain osittain.

  • Anonyymi

   Ylessä jaksetaan vieälin leveillä vaillinaisella tutkimuksella, jossa mukana oli vain Radio Suomi, Suomipop ja Nova. Usein kun antaa palautetta aiheesta ja faktoihin perustuen saa saman jargonian vastaukseksi. Lue tästä ja tästä, Olemme suomen monipuolisin radiokanava! Totuus vain on toinen. Yksi syy lisää miksi tältä vähättelevältä ja faktoja kiistävältä medialta pitäisi viedä varma pakkonakin kerätty rahoitus pois ja muutta samoin kuin muutkin mediatalot suomessa markkinvetoiseksi eli maksuja ja mainoksia tai millä ikinä haluavat tienata tarvitsemaansa rahaa, kunhan se jatkossa perustuu ihmisten vapaahetoiseen rahoittamiseen.

  • Anonyymi

   The Rasmuksella on biisi, jossa lauletaan: Fo fo fo falling... Radio Suomella soi soittolista joka on: Tä tä tä täyttä paskaa.

   Negatiivisen palautteen ja varsinkin negatiivisen kriittisen ja hyvin perustellun uusia parannusehdotuksia sisältävien viestien suuresta määrästä riippumatta YLE ei muuta toimintatapojaan. Jos idea tai ehdotus ei synny YLEllä sisäisesti sitä ei hyödynnetä.

   YLE puheenkin voisi lakkauttaa ja tilalle tunkea 24/7 365 päivää vuodessa musiikkia. Pilattu mikä pilattu ja uusintoja puheen puhe ohjelmatkim useimmiten. Kanavalla ei pitänyt soida samoja biisejä kuin muilla kanavilla eikä varsinkaan Hittejä lupasi Puheen päälikkö Olli Junes. Arvatkaapa pitikö tuo lupaus.

   Uuden kanavan nimeksi YLE Music 24h.
   Joka vuorokausi pakkosoitolla 2-4 kertaa Leevi And The leavingsin samaa viittä suurinta hittiä läpi vuoden.

   Mainittakoon vielä tilastollisesti YLE:n lakkauttaman tämänhetken suosituimman viihde ohjelmansa Villi Kortin. Tekijät olisivat halunneet jatkaa ja katsojat uusia jaksoja. Erikoisen tästä päätöksestä tekee sekin seikka, vaikka omasta mielestäni Villi Kortti ei ollut kummoinen, mutta sata kertaa laadukkaampi kuin Hyvät katsojat ohjelma ykkösellä. Villi Kortti keräsi katsojia Hyvät Katsojat taas on tunnettu siitä että ei kerää katsojia. No Villi Kortti sai mennä ja Hyvät Katsojat sen kun jatkuu.

   YLELLE ON SAATAVA MARKKINAT, JOTKA PAKOTTAVAT SEN KARSIMAAN VIIHDEOHJELMISTA JA SARJOISTA POIS RNSISIJAISESTI NE MITÄ EI KATSOTA.

   • Anonyymi

    Nimen omaan vanhaa isoa hittiä hitin perään ja kenenkään Yleläisen mielestä tuo ei ole kyllästyttävä linja. Korostan aikanaan isosti soineita hittejä toisensa perään. Vain musiikkia jonka tunnet ennestään jo liiankin hyvin.

    Onko Radio Suomen kohderyhmä ole vastasyntyneet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nimen omaan vanhaa isoa hittiä hitin perään ja kenenkään Yleläisen mielestä tuo ei ole kyllästyttävä linja. Korostan aikanaan isosti soineita hittejä toisensa perään. Vain musiikkia jonka tunnet ennestään jo liiankin hyvin.

    Onko Radio Suomen kohderyhmä ole vastasyntyneet.

    Lukeekohan Ylessä kukaan näitä keskustelupalstoja? Syytä olisi. Vuosi vaihtui,
    samaa sontaa vaan Lindroos tuuppaa eetteriin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lukeekohan Ylessä kukaan näitä keskustelupalstoja? Syytä olisi. Vuosi vaihtui,
    samaa sontaa vaan Lindroos tuuppaa eetteriin.

    Ei lue. Ei näitä kovin moni muukaan lue, vaikka tämä on Suomi24 = Suomen valtion virallinen sivu. Hävetkää päättäjät!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei lue. Ei näitä kovin moni muukaan lue, vaikka tämä on Suomi24 = Suomen valtion virallinen sivu. Hävetkää päättäjät!

    Nouskaa parrikkaadeille kaduille kuten Honkkarissakin tekevät kun Mannerkiina meinaa heidän oikeutensa viedä.

    Säälittävintä on joidenkin puolueiden ja poliitikkojen närkästyminen ja muka Ylen toiminnan pakkomaksuverottamisen, vastustaminen milloin mistäkin syystä ja pitäisi maksukorttia laittaa, mainosrahoitteiseksi yms. Kuitenkaan kun niitä tekoja noihin suuntiin pitäisi tehdä, kukaan ei oikeasti ole siihen valmis.

    HÄVETKÄÄ PÄÄTTÄJÄT!!!! Jotka riistätte pakolla ihmisten omaisuutta sisältöihin, joita moni meistä ei edes halua katsoa ja jos haluaa niin on valmis niistä maksamaan vapaahetoisesti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nouskaa parrikkaadeille kaduille kuten Honkkarissakin tekevät kun Mannerkiina meinaa heidän oikeutensa viedä.

    Säälittävintä on joidenkin puolueiden ja poliitikkojen närkästyminen ja muka Ylen toiminnan pakkomaksuverottamisen, vastustaminen milloin mistäkin syystä ja pitäisi maksukorttia laittaa, mainosrahoitteiseksi yms. Kuitenkaan kun niitä tekoja noihin suuntiin pitäisi tehdä, kukaan ei oikeasti ole siihen valmis.

    HÄVETKÄÄ PÄÄTTÄJÄT!!!! Jotka riistätte pakolla ihmisten omaisuutta sisältöihin, joita moni meistä ei edes halua katsoa ja jos haluaa niin on valmis niistä maksamaan vapaahetoisesti.

    Nyt antamaan palautetta Ylen hallintoneuvoston jäsenille. Netistä selviää nimet.
    Suora palaute kun Ylellä menee suoraan roskikseen, niin ottakoot asian ylemmällä taholla puheeksi. Ja varsinkin Radio Suomen pomot hallintoneuvoston puhutteluun.


  • Anonyymi

   Ei auta uudelle vuodelle eikä vuosikymmenellekkään siirtyminen YLE sen kun jatkaa samaa menoa. Televisio täynnä uusintoja ja tulevia uusintoja lopetettujen ohjelmien muodossa. Yle puheen puhe ohjelmat toistavat itseään, koska ovat uusintoja ja musiikki kaikillä Ylen kanavilla on yhtä tyhjänpäiväistä vain YLEX on hetkellisesti valopilkku.

   Onko oikein että ihminen maksaisi jonkun asunnon omistamisesta, jossa ei asu eikä omista mitään talosta tai ihminen maksaisi vakuutuksista yhtiölle, josta vakuutksia ei ole halunnut ostaa tai onko oikein että ihminen maksaa ajoneuvoveroa jostakin, vaikka ei omista ajoneuvoa?

   Jos kaikkiin on vastaus mielessäsi ei ole oikeutettua, kysy itseltäsi: Onko Yleveron periminen oikeutettua, jos et kuluta Ylen sisältöjä? Jos vastaus on tällä kertaa kyllä on kysy lisäksi onko oikeutettua periä sitä täysimääräisenä, jos ihminen katsoo Yleltä esim lähinnä yhdet uutiset 3-5 kertaa viikossa ja ehäkpä yhden dokumentin vuodenaikana eikä kuluta muuten Ylen sisältöjä lainkaan.

  • Anonyymi

   Millä tämä saataisiin loppumaan? Jos YLE-vero poistetaan, ainakaan se ei enää häiritse että tuollaiseen paskaan käytetään minun rahojani. Pakkomaksun poistoon toki on vielä pitkä matka, mutta toivottavasti se sieltä tulee.

   Korostan asiani pointtia. Haluan rahoillani ensisijaisesti tarjottavan monipuolisempaa musiikkitarjontaa ei vain viimevuosien ja kymmenien isoimpia hittejä. Lisäksi haluan enemmän toimitettua puhuttua ajankohtais ja asia sisältöä sekä viihteellisempää sisältöä ei vain musiikkia, musiikkia ja vielä kerran musiikkia sisältäviä sisältöjä.

   Eikö muutoksia vastustavienkin mielestä YLE:n pitäisi kuunnella meidän rahoittajien mielipiteitä?

   Koska YLE:llä ei ole halua ottaa askelta taakseppäin tai mennä oikeaan suuntaan eteempäin alussa mainitsemani pakkomaksun poisto jäänee ainoaksi vaihtoehdoksi.

   • Anonyymi

    Et pysty asiaa mitenkään erittelemään. Varmuudella et edes selaa Ylen ohjelmia vaan olet tyypillinen tyhmä persu ilman minkäänlaista tietoa asiasta. Mitä siis haluat kuulla Yleltä? Tiedätkö edes radio-kanavien ohjelmatarjontaa ja Elävää arkistoa ja Areenaa. Mitä hel...tiä haluat ja kaltaisesi urputtajat?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et pysty asiaa mitenkään erittelemään. Varmuudella et edes selaa Ylen ohjelmia vaan olet tyypillinen tyhmä persu ilman minkäänlaista tietoa asiasta. Mitä siis haluat kuulla Yleltä? Tiedätkö edes radio-kanavien ohjelmatarjontaa ja Elävää arkistoa ja Areenaa. Mitä hel...tiä haluat ja kaltaisesi urputtajat?

    Yle esimerkiksi viime viikolla salasi, että perussuomalaiset on tällä hetkellä Suomen ylivoimaisin puolue 24 prosentin kannatuksella. Siitä ei Yle uutisissa mainittu mitään. Sen sijaan mainittiin, että kokoomus on nostanut kannatustaan. TÄSTÄ SYYSTÄ VIHAAMME YLEISRADIOTA JA VAADIMME SIIHEN ISOJA MUUTOKSIA!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et pysty asiaa mitenkään erittelemään. Varmuudella et edes selaa Ylen ohjelmia vaan olet tyypillinen tyhmä persu ilman minkäänlaista tietoa asiasta. Mitä siis haluat kuulla Yleltä? Tiedätkö edes radio-kanavien ohjelmatarjontaa ja Elävää arkistoa ja Areenaa. Mitä hel...tiä haluat ja kaltaisesi urputtajat?

    Tiedän ainakin paremmin kuin sinä. Mikä ihmeen pakkonielle persut on sinulle. Kyllä muutkin kuin persut tai heidän kannattajansa voivat ja saavat olla pettyneitä.

    Näillö palstoilla olen moneen kertaan kertonut mitä haluaisin. Elävä arkisto ja areena eivät poista sitä samojen vanhojen hittien jatkuvaa toistamista Radio Suomelta. Eivä tuo sinne yhtään lisää asia ohjelmia Eivät lisää uutisten määrän kestoa, jota vöhennetty kokonaisuudessaan. Eivät tuo enempää asiaa alueellisiin lähetyksiin, jotka kyllästetty musiikilla. Eivät poista valtavaa uusintojen määrää televisiosta. Eivöt tuo takaisin Korson Räkkärimarket, Pietarin Kadun Oilers, ajantasa, alivaltiosihteeri yms tyylistä sisältöä.

    Ota faktoista selväö ennen kuin tulet huutelemaan ja kutsumaan persuksi.

    Eniten mitä haluan on ettei Radio Suomu ole enää enimmäkseen vuorokaudessa vanhoja hittejä toistava kanava. Jos tämän kiistät. Et ole perillä faktoista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yle esimerkiksi viime viikolla salasi, että perussuomalaiset on tällä hetkellä Suomen ylivoimaisin puolue 24 prosentin kannatuksella. Siitä ei Yle uutisissa mainittu mitään. Sen sijaan mainittiin, että kokoomus on nostanut kannatustaan. TÄSTÄ SYYSTÄ VIHAAMME YLEISRADIOTA JA VAADIMME SIIHEN ISOJA MUUTOKSIA!

    En ole ikinä Persuja kannattanut, en äänestänyt, enkä harkinnut edes äänestäväni. Mutta sinunlaisten idioottien vuoksi ehkä seuraavissa eduskuntavaaleissa harkitsen sitä vakavasti. Haukut toisia ja siksi itsekin otan tällaisen sävyn viestiini. Rinnastat ihmisiä persuihin joilla ei ole mitään tekemistä heidän kanssaan.

    Oletko ihan tosissasi niin tollo ja sitä mieltä, että kaikki muut paitsi ajatusmaailmaltaan persut ovat yleen 100% tyytyväisiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yle esimerkiksi viime viikolla salasi, että perussuomalaiset on tällä hetkellä Suomen ylivoimaisin puolue 24 prosentin kannatuksella. Siitä ei Yle uutisissa mainittu mitään. Sen sijaan mainittiin, että kokoomus on nostanut kannatustaan. TÄSTÄ SYYSTÄ VIHAAMME YLEISRADIOTA JA VAADIMME SIIHEN ISOJA MUUTOKSIA!

    Vaihtaisin koska vain Radio Suomen musiikillisen linjan tilalle Sisuradion soittolistan https://sverigesradio.se/sida/latlista.aspx?programid=226

    Ei sekään ole ihan täysin sitä monipuolisuutensa osalta mitä kaipaisin, mutta huomattavasti monipuolisempi ja siedettävämpi kuin Radio Suomen. Kaksi selkeintä eroa: uutuksia otetaan tuoreeltaan soittoon ja enemmän kuin Radio Suomella sekä Sisuradiolla voi soida usein artistien ja bändien tuntemattomampiakin biisejä, ei aina se jokin 1-3 suurimmasta hitistä.

    HUOM! Yöllä sisuradio noudattaa P4 kanavan soittolistaa 00.00- 06.00


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tiedän ainakin paremmin kuin sinä. Mikä ihmeen pakkonielle persut on sinulle. Kyllä muutkin kuin persut tai heidän kannattajansa voivat ja saavat olla pettyneitä.

    Näillö palstoilla olen moneen kertaan kertonut mitä haluaisin. Elävä arkisto ja areena eivät poista sitä samojen vanhojen hittien jatkuvaa toistamista Radio Suomelta. Eivä tuo sinne yhtään lisää asia ohjelmia Eivät lisää uutisten määrän kestoa, jota vöhennetty kokonaisuudessaan. Eivät tuo enempää asiaa alueellisiin lähetyksiin, jotka kyllästetty musiikilla. Eivät poista valtavaa uusintojen määrää televisiosta. Eivöt tuo takaisin Korson Räkkärimarket, Pietarin Kadun Oilers, ajantasa, alivaltiosihteeri yms tyylistä sisältöä.

    Ota faktoista selväö ennen kuin tulet huutelemaan ja kutsumaan persuksi.

    Eniten mitä haluan on ettei Radio Suomu ole enää enimmäkseen vuorokaudessa vanhoja hittejä toistava kanava. Jos tämän kiistät. Et ole perillä faktoista.

    Sekavaa on, mutta jos aloitekyky on huono etsiä ohjelmia Ylen-kanavilta sille ei voi mitään. Yle Suomi ei soita pelkästään vanhoja hittejä- joka on aina henkilökohtaista, mikä on hitti. Kelloaikakin vaikuttaa ja mikähän kaupallinen kanava pystyy samaan monipuolisutteen? Ärsyttäähän se, että Suomen musiikki ja toimittaja-kaarti on nuorentunut ja pimukiekumista kuulee liikaa ja on nykyään pakko valita vain tiettyjä piste-ohjelmia, joiden kelloajan muistaa. Toimittajatkin ovat ryhtyneet pimukiekumiseen ja äänenkäyttöön, jossa näkee selvästi matkimisen toisiltaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sekavaa on, mutta jos aloitekyky on huono etsiä ohjelmia Ylen-kanavilta sille ei voi mitään. Yle Suomi ei soita pelkästään vanhoja hittejä- joka on aina henkilökohtaista, mikä on hitti. Kelloaikakin vaikuttaa ja mikähän kaupallinen kanava pystyy samaan monipuolisutteen? Ärsyttäähän se, että Suomen musiikki ja toimittaja-kaarti on nuorentunut ja pimukiekumista kuulee liikaa ja on nykyään pakko valita vain tiettyjä piste-ohjelmia, joiden kelloajan muistaa. Toimittajatkin ovat ryhtyneet pimukiekumiseen ja äänenkäyttöön, jossa näkee selvästi matkimisen toisiltaan.

    Ei kukaan ole väittänyt tai ainakaan minä, että Radio Suomi soittaa vain vanhoja isoja hittejä. Ties kuinka monennen kerran. SUURIN OSA RADIO SUOMEN VUOROKAUTISESTA SOITETUSTA MUSIIKISTA ON FAKTALLISESTI VANHOJA VUOSIKAUSIA TAI EDELLEEN YLI VUOSI SITTEN SOITTOON OTETTUJEN BIISIEN TOISTAMISTA, JOISTA YV SUURIN OSA MENEE MYÖS HITTIKATEGORIAAN.

    Tuota et voi sinäkään kiistä, vaikka kuinka yrität.

    Hitin määritelmä on selkeä, biisit jotka soivat eniten radiossa tai kyseisellä kanavalla ja keikkuvat erinäisten myynti ja kuuntelulistojen kärkisijoilla. Jos Radio Suomella otettaisiin kappaleita soittoon tuoreltaan, soisi kanavalla paljon vähemmän hittimusaa, koska monetkaan kappaleet eivät vielä ole hittejä tai ainakaan isoja vielä 1-4 viikkoa julkaisusta. Sen ajan ainakin ehtii useita biisejä soittamaan ilman hittistatusta.

    Hittimusa ei ole se pää ongelma, mutta korostuu koska puhkisoitettuja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sekavaa on, mutta jos aloitekyky on huono etsiä ohjelmia Ylen-kanavilta sille ei voi mitään. Yle Suomi ei soita pelkästään vanhoja hittejä- joka on aina henkilökohtaista, mikä on hitti. Kelloaikakin vaikuttaa ja mikähän kaupallinen kanava pystyy samaan monipuolisutteen? Ärsyttäähän se, että Suomen musiikki ja toimittaja-kaarti on nuorentunut ja pimukiekumista kuulee liikaa ja on nykyään pakko valita vain tiettyjä piste-ohjelmia, joiden kelloajan muistaa. Toimittajatkin ovat ryhtyneet pimukiekumiseen ja äänenkäyttöön, jossa näkee selvästi matkimisen toisiltaan.

    Hitin määritelmä ei ole henkilökohtainen mielipide vaan Hiteiksi kutsutaan suosituimpia kappaleita.

    Arvostellaan kokonaislinjaa ei yhtä harvoin poikkeusta tekevää jotain ohjelma osiota, jossa perus soittolista ei jauha tuntiin. Tällainen muun muassa on jokapäiväinen Paikka-auringossa mikä muodostuu myös vanhoista hiteistä. Ennen ripoteltu normisoittolistan sekaan.


  • Anonyymi

   Samaisiin ja aavistuksen eriävistäkin, mutta isossa kuvassa samaisiin asiohin on vaadittu myös useilta eritahoilta twitterissä ja YLE:n facebook sivuilla muutosta ja vastauksia miksi näin toimitaan.

   Pakoilevat vain heille kuuluvia vastuistaan.

  • Anonyymi

   Taitaaolla kuulossa vikaa, kyllä persujen kannatusta analysoidaan joka ohjelmassa!

  • Anonyymi

   Kyllä ongelmana on edelleen että musiikkitarjonta varsinkin aamuisin ja päivisin on täysin ala-arvoista, 13-vuotiaille tarkoitettua piipitystä ja ulinaa. Eihän sillä olisi niin väliä, mutta kun muu sisältö on ihan ok, pääsääntöisesti parempaa kuin kaupallisilla kanavilla! Ja kun tästä maksetaan veron muodossa.

   • Anonyymi

    Niinpä . Kaikki Radio Suomen hyvät ja kuuntelun arvoiset ohjelmat jäävät kuulematta
    luotaantyötävän ala-arvoisen musiikin takia. Lindroos tekee enemmän hallaa kanavalle
    kuin Keskitalo osaa kuvitellakkaan.


   • Anonyymi

    No huh huh hu. Parempaa toki riippuen mihin vertaa, mutta teinimusa piipitys on ihan outo väite. Muun muassa Jenni Vartiaista kuuntelevat monet aikuisetkin, mutta radio suomella on 1-4 vartiaisen kappaletta soitossa joita sitten toistetaan tyyliin jokavuosi, joka viikko ja kuukausi kierrätyksellä. Näin on kymmenien ellei yli sadan muunkin artistin ja yhtyeen kohdalla vain 1-5 isointa hittiä kelpaa soittoon.

    Se on Radio Suomen ensiaijainen huonous. Jos joku on todella sitö mieltä, että koko roska paranee vain vahtamalla eri artisti jonkun tilalle niin... ensin on korjattava juuri syy ja kun se on tehty luonnollisestikin tarjonta hieman monipuolistuu.

    Kuten tänne kommentoitua Sisuradion ja Radio Suomen selkeimmät erot.


  • Anonyymi

   Tainnut hukkua Rätinätön Suomi palautemassaan, kun poistettu palautteen anto mahdollisuuksia ilman rekisteröintiä. Häröä härskiä toimintaa. Eivät jaksa ja halua panostaa ja parantaa vaan viimeisetkin pienen pienet mahdollisuudet vaikutta yritetään vaientaa. Twitterinkin YLE sulkisi palautteistaan jos vain valta olisi heillä.

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Sellainenkin huomio kun tarkoituksella selasin huvikseni Radio Suomen facebook sivuja. Aika ahkeria Ylen moderaattorit. Et löydä facebook kommenteista juurikaan yhtään oikeasti negatiivista kommenttia, koska kaikki negatiivinen varsinkin missä vahvasti agumentoidaan faktallisesti suodatetaan kaikkien näkyvistä pois.


  • Anonyymi

   Koska musiikista päättämässä on henkilöitä, jotka eivät luota tai myöskään ole harjaantuneet kuulemaan hyvää ja laadukasta sekä ole aidosti kiinnostuneita ja innostuneita musiikista monipuolisesti, musiikillinen linja ja tarjonta on tällaista kuraa.

   Pyritään välttelemään virheitä ja tarjotaan suoraan vain sitä minkä näkee tilastoista, että on jo suosittua ja isoimpia hittejä esittäjiltä.

  • Anonyymi

   Ihme meininkiä. Verorahoilla mällätään ja vähät välitetään maksajien mielipiteistä.
   Potkut koko radio suomen porukalle olisi paras ratkaisu.

   • Anonyymi

    Kuinka tämä kaikki toteutetaan? Vastaavaa ministeriä Harakkaa ei ainakaan kiinnosta asia lainkaan.


  • Anonyymi

   Unohtaako jo koko Radio Suomi ja Yle ja kuunnelkaa jotain muuta.

   Ainakin tuhansittain kuunneltavia vaihtoehtoja
   https://tunein.com/

   Tässä vielä muutama muu

   Spirit FM
   http://spiritfm.fi/

   Pooki
   https://www.radiopooki.fi/

   Kajaus
   https://www.radiokajaus.fi/nettiradio/

   SEA FM
   http://www.seafm.fi/

   Järviradio
   http://www.jarviradio.fi/nettiradio.html

   Lupaan julkaista saman tyylisen viestin joka viestiketjuun aina kun joku avaa uuden ketjun aiheesta Radio Suomen paskuus yms. tai kirjoittaa uuden valitus kommentin johonkin olemassa olevaan ketjuun. Kun vain huomaan, lisään tämän tyylisen viestin aina.

   • Anonyymi

    Radio kanavat on itselläni boikotissa. Itselläni on soittolistoja monipuolisemmat levykokoelmat. Ei jaksa kuunnella suppeaa sisäpiirin laatimaa automaattia.


   • Anonyymi

    Ei tarvinne kopioida toisten viestejä muista ketjuista ja julkaista niitä uudestaan. Todella epäkypsää ja toisen maineen....


  • Anonyymi

   Miksi YLEltä kukaan ei enää nykyään kukaan suostu vastaamaan mitään ku kysyy seuraavanlaisia. Miksi soittamanne musiikki on niin yksipuolista lähinnä muutamilta samoilta? Miksi vuorokautisesta soitosta suurin osa menee vanhoille isoille hittibiiseille joka päivä? Miksi vähensitte rajusti jo ennestään vähällä soitolla olleiden suomalaisten englanninkielisten kappaleiden soittomääriä? Miksi ette voi soittaa musiikkia monipuolisemmin ja aidosti uusiutuvaa ja tuoretta musiikillista linjaa ottaa Radio Suomelle päälinjaksi? Eli ei vain hittimusaa ja sellaista mikä on aiemmin ollut soittolistallanne? Miksi vanhasta musiikista sekä uudesta soittoon kelpaavat vain artistien ja bändien sinkkubiisit/isoimmat hitit?

   Miksi YLE ltä musiikista vastaava ei voi näihin kysymyksiin vastata?

  • Anonyymi

   Täyttä paskaa koko kanava. Tullut nyt joku Iskelmä, Pooki, Radio Sun kopio kun poistettiin englanninkielinen suomalainen musiikki soitosta. VMP Muutenkin oli mutta vielä enemmän alettu kuluneita hittejä toistamaan.

  • Anonyymi

   Matti Ja Teppo - Mä jokapäivä töitä teen On soinut jo 20 kertaa Radio Suomella 2020.
   Tämäkin kertoo ja todistaa kuinka yksitoikkoinen vuosikausia samoja isoimpia hittibiisejä toistava radioasema on kyseessä.

   Turhake kanava musiikillsesti. Noita 40-100 soittokertaa kokonaisen vuoden aikana olevaa vanhaa hittibiisä on aika monta Radio Suomella ja siihen päälle vielä ne kymmenet vain 20 soittokertaa saavat ja sitten yli 100 soittoa saavat 1-5 uutuutta vuodessa. Miksi Ylenkin pitää olla kuin Bauerin ja Sanoman kanavat. Sitten Ylen toimittaja itkevät morkkaavat noita kahta kaupallista soittolistojen kapaudesta ja vain vanhaa hittiä. Itse toteuttavat ihan samaa.

   • Anonyymi

    Saint Jhn - Roses On soinut jo 687 kertaa Sea FM:llä 2020. Tämäkin kertoo ja todistaa kuinka yksitoikkoinen vuosikausia samoja isoimpia hittibiisejä toistava radioasema on kyseessä. Turhake kanava musiikillsesti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saint Jhn - Roses On soinut jo 687 kertaa Sea FM:llä 2020. Tämäkin kertoo ja todistaa kuinka yksitoikkoinen vuosikausia samoja isoimpia hittibiisejä toistava radioasema on kyseessä. Turhake kanava musiikillsesti.

    Ei kerro, koska kyseessä on tuore uutuus eikä se ole soinut kanavalla vuosikausia tehosoitossa. Monilla muilla kaupallisilla soitetuin biisi on soinut jo lähes 2000 kertaa tähän mennessä ja kymmenen muutakin sen 1000 kertaa vähintään.

    Kyseinen mainitsemasi biisi poistuu aika nopeasti Sea FM:n soittolistalta jääden satunnaiseksi soitettavaksi. Sen sijaan Matin ja Tepon mainitsemani biisi ei ole koskaan jäänyt Ylellä satunnaissoittoon ja samanlaisia ikuisuus soitossa olevia on kymmeniä.

    Ota myös se fakta huomioon, että Sea FM soittaa vuorokaudessa paljon enemmän musiikkia kuin Ylen kanavat.

    Miksi syötät valheita. Käyt poimimassa tiedon biisit sivustolta, joka todistaa ettei tämäkään eikä mikään muukaan biisi pesiydy vuosiksi hyvä jos kokonaisen vuoden edes on yksikään biisi tehosoitossa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saint Jhn - Roses On soinut jo 687 kertaa Sea FM:llä 2020. Tämäkin kertoo ja todistaa kuinka yksitoikkoinen vuosikausia samoja isoimpia hittibiisejä toistava radioasema on kyseessä. Turhake kanava musiikillsesti.

    Jos tuokin kappale soisi yhtään vähemmän uuteen musiikkiin painottuvassa radiossa, niin se olisi epäonnistunut tehtävässään. Mutta kun ei ole. Ainoa kaupallinen asema, joka tuntuu tietävän mitä tekee musiikin suhteen.


  • Anonyymi

   Myös Kolmas Nainen - Oi Suomen nuoria on soinut jo 20 kertaa tälle vuodelle Radio Suomella. Siihen päälle monet muut vuosiakausia soitossa olleet vanhat soittolista /isot hittibiisit. Tämäkin kertoo ja todistaa kuinka yksitoikkoinen vuosikausia samoja isoimpia hittibiisejä toistava radioasema on kyseessä.

   Ei koskaan uutuksia tuoreeltaa vaan vasta jos nousee jättihitiksi.

  • Anonyymi

   Joskus miettii kenelle Radio Suomi on tarkoitettu?! Olen 49, ja tunnen itseni vanhaksi kuuntelemaan aseman nuorisomusiikkia! Onneksi on Tarja Närhi, Puhelinlangat, Euroopan valot ja Kaj Ulmanen. Mutta ei se riitä. Nykyinen Radio Suomi on aivan kamala. Aikoinaan mainosti "aikuisten radio". Ei uskoisi :( 90-luvulla tykkäsin kuunnella kys asemaa. Se oli aivan erilaista silloin.

   • Anonyymi

    Mitä ihmeen nuorisomusiikkia? Et taida puhua siitä YLE Radio Suomi kanavasta? Jämähtänyt jonnekin menneisyyteen.


   • Anonyymi

    99 prosenttia vuorokautisesta soitosta (7pv viikko keskiarvolla) ole tarpeeksi vanhojen hittien toistamiselle? Olisitko tyytyväinen jos prosentti olisi 100 7pv viikko keksiarvolla


  • Anonyymi

   Jos joku väittää jotain muuta, kuin aloittaja hittiasemanumeroaito kirjoittaja, puhuu täyttä potaskaa.

   Älkää ihmiset hyvät kiistäkö itseltänne totuutta. Vaikka se kuinka satuttaisi ja alkaisi harmittamaan ai tästä todellisuudessa maksan. Totuus on totuus.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   625
   30418
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   308
   22674
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14134
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11257
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8356