Suomen aidoin hittikanava on Radio Suomi

hittiasemanumeroaito

Monet kanavat Suomessa tituleeraavat itsensä puheissa ja markkinointilauseissa hittikanaviksi, todellisuudessa kuitenkin Suomen aidoin hittikanava on Radio Suomi, joka ei edes mainosta itseään hitti kanavana.

Suurin osa olkoon se sitten jopa yli 95 prosenttia Radio Suomessa soitetuista kappaleista on hittejä, myös uudet/uuhdekot biisit mukaan lukien. Hyvin harvoin Radio Suomi ottaa edes soittolistalleen uutta kappaletta, joka ei ole vielä ehtinyt muodostua hitiksi. Lähes kaikki muut "hittimusiikki" kanavat tekevät tätä jatkuvasti tai ainakin ovat monen biisin soitossa aikaisemmassa kuin Radio Suomi.

Radio Suomi: Soitetaan vain takuuvarmasti hiteiksi nousseita kappaleita.

211

4308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllä_joo

      Ja silloin kun soitetaan vanhempaa musiikkia, ne olivat kaikki aikanaan hittejä eli tältä osin prosenttiluku täydet 100..

      • Numero9

        Kyllä ja tiettyjen artistien ja bändien musiikkia kun soitetaan suht useasti niin juuri koskaan ei voida soittaa jotain hieman tuntemattomampaa kappaletta vaan varmistetaan, että (lähes) kaikki sillähetkellä radiota kuuntelevat olisivat edes kuullet kappaleen nimen omaan radiosta joskus edes kerran tai pari jos onnistunut olemaan kuulematta useammin. Tämähän hoituu soittamalla vain hittistatuksen saaneita biisejä, jotka ovat myös julkaistu sinkkuna.

        Sitten on näitä jokapäiväisiä pakkosoittoja mm. Leavi And The Leavings. Ei päiväkään ettei heidän kappaleensa soisi vähintään kerran tai kaksi vuorokaudessa joista se toinen tai ainoa soitto soitetaan aina vuorokauden parhaimpina kuunteluaikoina.

        Valitettavasti ainoa Suomessa oleva kanava joka uskaltaa soittaa vanhempaakin musiikkia laajasti, eikä vain niitä tunnetuimpia biisejä, on kuoleman partaalla tietojen mukaan. Se toivo siitä että Spirit FM pelastaisi suomalaista radiomusiikkia laajenemalla useampaan kaupunkiin Suomessa taitaa jäädä koskaan kokematta. http://spiritfm.fi/online/

        Eiköhän Spirit näillä näkymin ole parinvuoden sisällä historiaa. Koska joku saattaa vetää kortin musiikkilinjasta totean vain, että sitä ei tarvitse tehdä. Kyllä monet muutkin niin sanotut kapeamman yleisön kanavat Radio Rock, Radio City etunenässä voisivat myös huonosti jos kuuluisivat vain Helsingissä ja Turussa. Todennäköisesti voisivat vielä huonommin kapeamman musiikkitarjonnan ansiosta.

        Miten kävi vain pääkaaupunkiseudun kuuluvuuden omaavalle Metro Helsingille. Kuopattiin liian vähän kuulijoita ja muutettiin Hit Mixiksi jolle saatiin laajempi kuuluvuus heti.

        Spirit pesee musiikkivalintojen osalta Cityn ja Radio Rockin 100-0 ja positiivista ainakin omaan musiikkimakuuni on, että joskus tulee tai ainakin on tullut aikaisemmin muutakin kuin pelkkää rock musiikkia erikoisohjelmissa.

        Kuuntelisin enemmän jos kuuluisi muutenkin kuin netin kautta.


    • Lopetinkuuntelunkokonaan

      Jostain idioottimaisesta syystä Radio Suomessa ei haluta soittaa vanhempaa musiikkia, oli se sitten vuoden tai kaksikymmentä vanha, jota suuri yleisö ei vältämättä tunnistaisi. Vaikka artisti tai bändikin olisi supertuttu, mutta jos biisi ei ole aikanaan jo puhkisoitettu tai kyseisen artistin/bändin tunnetuimpia sitä ei soiteta tänäkään päivänä radiosuomessa

      Lopetin kanavan kuuntelun vapaahetoisesti kokonaan. Koskaan en ole paljoa kanavaa itse kuunnellut, muuta kuin mitä pakolla työpaikalla nyt, mutta enää en laita itse tarkoituksella radio suomea päälle missään edes hetkeksikään.

      Onneksi on Spotifyt yms. tai heillä joilla ei ole niin voivat kuunnella jos kaipaavat niin sanottua aikuismaisempaa kanavaa tilalle Pooki, Kajaus tai Järviradio.

      Radiopookia voit kuunnella esim täältä
      https://www.radiopooki.fi/

    • pasilan

      Nykyinen radio suomi on musiikkitarjonnaltaan HIRVEÄ.

      • Lopetinkuuntelunkokonaan

        Se täytyy vielä todeta, että Radio Suomi on hieman siedettävämpi musiikillisesti kuin entisen musiikkipäällikön aikaan, mutta ei silti merkittävästi. Jos joku Hietamäen aikoja haikailee takaisin, niin silloin voisi käydä radiomastot sahaamassa alas, että koko Radio Suomi ei kuuluisi lainkaan missään.

        Lindroosin aikainen musiikillinen linja on ollut tähän asti huono.
        Hietamäen aikainen musiikillinen linja oli taas umpisurkea. Ainakin ne vuodet mitä ennätin valitettavasti omasta tahdostani riippumatta kuulla.


      • Hyvästi_Radio_Suomi

        "Nykyinen radio suomi on musiikkitarjonnaltaan HIRVEÄ. "

        Ilmeisesti näin on, ainakin sen kymmenen minuutin perusteella, jonka minä aseman musiikkia kuuntelen ennen arkipäivien kello 17 uutisia. Kuuntelen uutisten lisäksi Radio Suomesta joskus sunnuntaiaamuisia musiikin erikoisohjelmia, jotka ovat siedettäviä. Muu aseman kuuntelu on jäänyt. Muitakin asemia nimittäin on!


      • R.I.PYlenradiot

        Kohta samaa p****a on Yle puhekin täynnä. Aivan satavarmasti kun alkavat soittamaan musiikkia niin samat biisit toistuu päiväst ja viikosta toiseen. Sitähän tosin vastustettiin suuresti, mutta Yle ei perunut tai muuttanut lainkaan jo päättämäänsä uudistusta.


      • sipelä

        Ihan samaa mieltä ja Koko Ylen radio ohjelmat on ihan P....... Onko ketään joka tekisi kansalaisaloitteen ylen ja radion ohjelmistosta. Ihan roskaa koko Radio. Ostatteko te sellaisia tuotteita josista ette pidä,jaa kuitenkin nyt joudutaan makasmaan Yle veroa siitä että emme kuuntele. Joka kerta kun radion aukaiseen on äkkiä laitettava kiinni.


    • Yxhinttivaan

      Suomen aidoin hinttikanava on Radio Suomi.

    • AAA-1

      Radio Suomen musiikkitarjonta on parantunut huimasti vuoden takaisesta; tänäänkin yllätti todella positiivisesti kuulla Stevie Ray Vaughanin Pride & Joy keskellä päivää - aivan loistavaa!

      • Anonyymi

        Ei todellakaan ole parantunut. Entistä yksitoikkoisempaa. Vain isoimmat hitit kiertää.


    • drraimo

      Hittejä...no joo, pitää osittain paikkaansa. Vaikka Suomesta löytyy kymmenittäin radiokanavia, niin monellako kanavalla on "oikeaa ohjelmaa"? Tarkoitan toimitettua ohjelmaa. Ylellä pari-kolme kanavaa muutama tunti päivässä, mutta kaikki muut kanavat ja kaikki muut tunnit pelkkää höpötystä ja kikatusta levyjen välissä. Olisi kaikilla peiliin katsomisen paikka ja kysyä itseltään siitä kuuntelijoinen arvostamisesta.

      • hittiasemanumeroaito

        Pitää täysin paikkansa ainakin Rätinä Suomen kohdalla. Kanava voisikin uusia oman markkinointilauseensa kuulumaan NRJ:tä mukaillen. Suomen aidoin hittiasema numero yksi Rätinä Suomi Suomen radio.

        Kun tulee vanhhempaa musiikkia kyseessä on yleensä artistin tai bändin tunnetuin tai toiseksi tunnetuin kappale. Kun tulee uutta musiikkia on se vähintään soinut viikkoja jo Ylex:llä ennen kuin se voidaan nostaa soittoon Radio Suomeen. Yleensä biisi on jo ehntinyt soida viikkoja useammilla kaupallisillakin ennen kuin Radio Suomessa se on otettu soittoon. Tämä vahvistaa säännön kuten alussa jo sanoinkin.

        Miksi tuleva uudistuskaan ei sisällä muutosta tässä suhteessa. Seuraavaksi kun musiikkilinjaa uudistetaan niin varmaan saadaan päähän tehdä kanavasta Loop kakkonen. Entistä useammin samoja biisejä.

        Sen jälkeen voidaan lisätä yksi iskulause lisää. Unohditko mitä äsken kuulit, ei hätää me soitamme sen sinulle hetkenpäästä uudestaan.

        Nimimerkillä pakko kanavaa kuunnella, koska työpaikalla soi ja päätäntävaltani ei riitä siihen, että Radio Suomi vaikenisi ikuisiksi ajoiksi.


    • Bernardinho

      Ei muutakuin kaikkia kanavia pitkin palautetta menemään suoraan Ylelle. Suoraan asianosaisille ja Ylen kaikkien palautelomakkeiden kautta sekä facebook ja twitter laulamaan. Monipuolisempaa musiikkia soittoon eikä vain tunnetuimpia hittejä.

      Lopetetaan pelkästään täällä jauhaminen ja suunnataan energiamme ja paleuutteemme suoraan Ylelle, Kyllä Ylekin väsyy ja antaa periksi kuulijoiden palautteelle jossain vaiheessa. Sillä välin voimme vaivautua olemaan kuuntelematta Radio Suomea.

    • RadioDementikko

      Kyseisen kanavan nimeksi voisi musiikin perusteella muuttaa Radio Dementikko. Soitetaan pelkästään sellaisia kappaleita, jotka lähes jokainen radio suomea kuunteleva olisi aikaisemmin kuullut, ettei vain mieli hämmenny. Hei mikä biisi tää on en oo koskaan kuullut aikaisemmin. KAMALAA!

      Uudet kappaleetkin tulevat soittoon kuukausien viiveellä, jolloin eivät enää ole uusia. Tälläkin halutaan varmistaa, että ihmiset olisivat ehtineet ne jo kuulla jotain muuta kautta.

    • Oidaraksap

      Mikäli hän, kuka ikinä onkaan palkannut Radio Suomen musiikkipäällikön ja muun musiikista päättävän aputyöryhmän, on edelleen Ylen palkkalistoilla tulisi erota tai hänelle antaa potkut. Yhdestä radiokanavan musiikillisesta syövästä päästiin eroon, mutta miksi tilalle piti ottaa toinen syöpäläinen.

      Eikö muka todellakaan ollut parempaa valita kuin Johan Lindroos. https://www.youtube.com/watch?v=N8VdMCtIaG8

      Aivan varmasti olisi ollut, mutta Ylen käytäntö on: Työntekijälle josta on kasvanut talon sisällä oikeiden ihmisten kaveri annetaan päävastuutehtävät. Millään muulla ei ole merkitystä. Kannattaisi ehkä palkita kanavan johtoon ihmisiä, jotka eivät tee näin paskoja päätöksiä. Onhan Radio Suomen musiikillinen linja aivan surkea, vaikkakin muutama kaupallinen onnistuu alittamaan jopa Radio Suomenkin riman. Kyse ei ole ensisijaisesti siitä minkä tyylistä musiikkia soitetaan ja kenen esittämää, vaan juurikin tuosta vain suurimpien hittien kierrätyksestä ja samalla monilta useasti soivilta toistuu vain muutamat samat biisit vuoronperään.

      Todettakoon loppuun kun lokaa on heitetty Radio Suomen musiikkipäällikön niskaan näillä palstoilla aika paljon, että ei välttämättä ole lainkaan Johan Lindroosin vika jos hän ei pysty parempaan. Ehkä tekee kaikkensa, ei laiskottele yms. Vika on siellä portaassa jossa päätös on tehty. Heidän tulisi erota ja samalla viedä Lindroos ja muu musiikkilautakunta mukanaan.

    • sonimusik

      Yle on ulkoistanut soitettavan musiikin Spotifylle. Paljonkohan se maksaa ja mitä virkaa musiikkipäälliköllä yleensä on?

      • Worneri

        Mistä tämän tieto on peräisin? Sieltä aivan liian kuuluisasta hatustako.


    • UUSINTANAKOKOVUOSI

      Samoja hittejä on hinkattu jo aivan liikaa, vaihtaisivat levyjä.

      • Voivoivoivoi

        Siinäpä oivallinen konsepti Yle puheelle vuodeksi 2019. Pelkkää arkistomateriaalia kokovuosi.

        Eivät Ylen soittolistan rukkaajat ja musapäälliköt tuota tiedä, että samoja on soinut jo ihan kauan liikaa. Heitä pitää muistuttaa. https://palaute.yle.fi/ ja sen jälkeen saada vielä konkreettisesti tajauamaan samainen asia.


    • iipotti

      Kun on käytettävänä käytännössä kaikki maailmassa ilmestyvä musiikki, on rikos kaikkia kohtaan, että soitetaan tiukasti rajattuja listoja eikä sitten mitään muuta. Musiikin valinta tulisi ulkoistaa keinoälylle, jolle voisi antaa ohjeita, että esim. kotimaisia uutuuksia vähän enemmän kuin ugandalaisia tai jotain siihen tapaan painotuksia. Minulla on podissa n. 10 000 itse valittua kappaletta ja kun niitä soitetaan satunnaisessa järjestyksessä, tulee "hyvää musaa" aina, mutta ei pääse yhteen kappaleeseen kyllästymään.

    • EnKuuntelisiJosEiPakko

      Yritäppä saada Ylen radiokanavien musiikista päättävät tajuamaan sama. Ei taida tulla mitenkään onnistumaan, ennen kuin kyseisille paikoille Ylessä palkataan radikaalisti eritavalla ajattelevia. Uskoisin että jopa Yle-veron poiston saaminen kansalaisaloitteena eduskuntaan ja sen hyväksytyksi tuleminen on helpompi tehtävä. Yle-vero on Pohjoiskorea meininkiä.

      Nykyään jopa Ylex sanalee osan Radio Suomessa soitossa olevasta musiikista.

      Ainahan sitä voi yrittää, mutta vaatisi sairaasti palautetta asiasta suoraan musapäällikölle ja kaikissa muissa Ylen palaute/kommentointi alustoissa. Se että vain yksi ihminen pommittaa Yleä tästä aiheesta ei riitä vaan meidän kaikkien pitäisi sitä tehdä jatkuvasti. Kuten alussa totesin tehtävä vain taitaa olla mahdoton, mutta onko luovuttaminen parempi vaihtoehto, koska kuitenkaan suurimassa ei lopeta Radio Suomen kuuntelua.

    • Konkretiaahyvätihmiset

      Palautettakin voi lähettää, mutta todennäköistä on että mikään ei muutu ennen kuin kaikki Ylen viestimet hukuttavat muut tärkeät viesti palautteen alle. Suosittelen purkamaan tuntoja myös heille.

      Naamakirjapalaute
      https://fi-fi.facebook.com/radiosuomi/

      Suorapalaute Radio Suomen Studioon
      https://yle.fi/aihe/yle-radio-suomi/viesti-studioon-yle-helsinki

      Yleinen palaute
      https://palaute.yle.fi/

      Yle Puheen studioon
      https://yle.fi/aihe/yle-puhe/viesti-studioon-yle-puhe

      Radio Suomen musiikipäällikölle
      [email protected]

      Radiosuomen ohjelmapäällikkö
      jonna,[email protected]

      Mies puheen uudistuksen takaa
      [email protected]

      Ylex:n "superhyvä" musiikkipäällikkö
      [email protected]

    • Palautettaonlaitettu

      Laitoin sellaista teksitiä palauteeseen että varmasti Ylen hevosetkin nauraa.

    • romualdo2

      ratiio suomi on tainnut lopettaa sitten sen ainoankin ohjelman jossa soiteltiin (tosin hyvin kapea-alaisesti mutta kuitenkin) eurooppalaista iskelmämusiikkia... torstaisin klo 22. jälkeen - itsellänikin meni maku siihen jo aikoja sitten juuri edellä mainitusta syystä eli toimittajien mielikuvitus on edelleen varsin rajoittunutta. Esim. flaaminkielisiä esityksiä (josko paljon niitäkään on levystössä) ei ole päätynyt soittoon edes vahingossakaan. Yllättävän monen silti huomaan edelleen pitävän ao. kanavaa päällä - tottumuksesta...

    • Kratos

      Sepä se. On niin surkeaa menoa Radio Suomessa, Puheen uudistus suorastaan v******a, musiikkia, ei jalkapallokierrosta... Mutta minkä viestin suurin osa heistä kuitenkin antaa Ylelle: Sen että uudistukset ovat onnistuneita, kun eivät lopeta kuuntelua vaan kuuntelevat kaikesta huolimatta.

      Joten turha odottaa minkään muutuvan paremmaksi.

    • Sitäsamaa

      Radio Suomen päivä on ihan roskaa. Ylösen Matti ja Kati puhuivat puoli päivää tupakantumpeista ja kompostista ja väliin sen akan tekonaurua. Levyt samoja kuin koko toukokuun.
      Säästääksemme verorahoja tuon voi lopettaa kokonaan. Missä on muuten Marko Maunuksela?

      • MoneyMoneyMoney

        Maunuksela on kesälomalla Radio Suomesta. Miksi ihmiset ei tajua lopettaa kuuntelemista. Yksinkertaista on kun asia ei enää kiinnosta ja kuulijaluvut laskevat tramaattisesti niin silloin Ylekin reagoi, vaikka tosin Ylex:n kohdalla kesti monta vuotta ennen kuin jotain 2018 tehtiin.

        Tai sitten kokoa kasaan Yle-vero pois kamppanjaan nimet ja mellakka ei ku mielen osoitus Ylen eteen asiasta.

        Ei kirpasis p********n jos ei pitäs tätä toimintaa rahoittaa.


    • Rahoittaja

      Minä haluan Yleveron palautukset jouluksi. Rahoittajalla on oikeus vaatia sijoittamansa rahat takaisin jollei työ ole onnistunut toivotulla tavalla.

    • Pakollinenmaksukanava

      Koko Radio Suomen päivän voisi heivata ikuiselle kesälomalle ja vapauttaa musiikkipäällikön tehtävistään. Samalla nämä hienot päätökset tehneet, ohjelmien juontajat, ohjelmien rakenne ja musiikkipäällikön valinta, voisivat erota.

      Onko Suomen perustuslaissa muka pykälä, että jokaisen suomalaisen on pakko rahoittaa jotain mediayhtiötä. Jos on, niin onko pykälää että sen on pakko olla juuri Yleisradio. Eihän kukaan pakota sinua tilamaan Ceeemoreakaan. Jostain muusta taas maksaisi ihan mielellään. Netflixiä tai Ruutu plussaa jopa molempia vuodeksi Yleveron summalla.

    • Konkretiaahyvätihmiset

      Löysin myös seuraavanlaisen paikan keskustella Ylestä missä asiat voivat myös enemmän edetä kuin täältä. https://nonono.fi/tag/yle/

      Käykääs ottaan haltuun.

    • HuomioHuomio

      Ilmeisesti hurrin anteeksi ruotsinsuomalaisilla on ihan oma käsityksensä hyvästäkäytöksestä ja vieläpä kun sattuu olemaan Suomen suurimman kanavan musiikkipäällikkö. Tai ei nyt mennä yleistämään, mutta ainakaan kyseisen kanavan musiikkipäälliköllä ei ole mitään intressiä reagoida palautteisiin. Joten tiedoksi kaikille muillekin, palautteet koskien Radio Suomessa soivaa musiikkia kannattaa suunnata ihan kenelle tahansa muulle tai yleisellä palautteella(Ylen palaute lomake,Ylen twitter tai facebook), niin saa edes mininaalisen huomion. Lindroosia kun ei näytä mikään kiinnostavan tuon taivaallista, Kunhan saa nostaa ylisuurta palkkaa mahdollisimman vähällä.

    • VMP

      Radio Suomen/ Yle Suomen nimen pitäisi olla Radio Megahitti Suomi. Täälläkin on jauhettu sitä sun tätä kyseisestä kanavasta, mutta harva on ottanut tätä oikeaa ja suurinta epäkohtaa kanavan musiikissa esille. Ylivoimaisesti suurin osa Radio Suomen vuorokautisesta soittomäärästä pyhitetään vanhoille isoille hiteille ja muutamalle samalle uudelle kappaleelle, jotka eivät tunnu poistuvan päivittäissoitosta koskaan.

      Radio Suomella on kenties koko maan laiskin musiikkipäällikkö. Tämä ei ole haukku vaan päätelmäni siitä, mitä kanavalla kuulee soivan ja biisit sivuston soittotietojen perusteella.

      Eihän tässä voi kuin Ylepänä rahoittaa näin hienoa radiokanavaa.

    • Skeidamx

      Radio Suomen levyvarasto enää 50 kpl. Kun joka päivä soitetaan Ilvestä, Kahta ihmistä. Mä tuun sun luo, Tuu pois piilosta muutama muu niin ei tarvita kuin laiska musiikkipäällikkö joka löhöö kopissaan ja genre on roskaa.

      • VMP

        Tämä saa ärsyttämään siksi, koska vastapainoksi tuleva musiikki on myös sellaista mitä olemme jo vuosikausia kuulleet useasti. Kysehän ei ole suoranaisesti siitä että Nuo uudehkot biisit soivat liian usein, vaan seuraavasta. Kuten totesin vaihtuvuutta ei ole uuden eikä vanhan musiikin osalta niin pakostakin sitä kyllästyy.

        Enää vain pitäisi keksiä se keino, millä Yle saataisiin muuttamaan kyseisen kanavan osalta linjaa. Itse en keksi tällähetkellä parempaa kuin väsymätön palaute jokaiseen paikkaan missä voi antaa palautetta ja lähettä viestejä suoraan Ylen toimitukseen, päälliköille muille Ylen toimihenkilöille. Riittävän paljon ja kauan kun negatiivista palautetta tulee niin vihdoin jotain voi tapahtua. Näin kävi mm. Ylen jalkapallon arvokisalähetysten kanssa. Siitä tosin ei ole faktaa, että sillä olisi mitään tekemistä katsojapalautteiden kanssa, mutta oletettavasti saattaisi olla.


    • Musaylipäällikkö

      Se on tuo Ippi Arjannekin ihan turha kapistus tarinoineen. Samae Koskista tulee nytkin ja sama kappale on soinut jo aamulla. Setä Lindroos pitää huolen ettei vaan vahingossakaan soiteta muuta kuin tiettyjen kappaleita. Iskelmät ovat soittokiellossa, ei niitä saa soittaa.
      Tule hyvä mies Marko Maunuksela hommiin ja ota Jake Nyman mukaan !!! Päästään nauttimaan kotimaisesta melodisesta musiikista jossa on upet sanoitukset.
      Nythän kappaleissa ei ole kuin pari kolme sanaa ja muu on uuuu iiiii uuuuuuu voivotusta. Taustalla hakkaa samaan rytmiin säädetty rytmikone joka sopii jokaiseen rämpytykseen.

    • joo_oh

      Radio Suomen ikähaitariksi on asetettu 30 vuodesta ylöspäin, joten teinikappaleidenkin kuuntelijoita riittänee. Myös hieman vanhemmat ulkomaiset kappaleet ovat samoja, joita pyörii monilla kaupallisilla asemilla. Ikään kuin Radio Suomipop Radio Helmi.

    • Korvatulpat

      Chaka Khan ihan käsittämättöntä huutoa!

    • Bruun

      Viime yönä tuli ihan kelpo ohjelmaa, klo 23 Olli Haapakankaan hauskasti juontama tunti Leevi &Leevingsin musiikkia ja sen jälkeen tunti 70- lukua.
      Olisi niin mukava aamulla kuunnella oman alueen asioita, mutta ei meilläpäin kuulu muuta kuin Elli Haloota ja Anssi Kelaa.

    • Jäämies

      Yle voi tehdä päätöksen että alueet saavat itse valita musiikin maakuntaohjelmaan. Väitän ettei sen jälkeen soi enää samat levyt kuukausikaupalla.

    • Bruun

      Tuleekohan sieltä Yleltä maakuntaradioihin soittolista, joka on pakko saada mahtumaan lähetysaikaan.
      Kotka/Lappeenranta-aluella on todella vähän maakunnan asiaa ja juontajien tarvitsee vain kertoa kuka seuraavaksi laulaa.

      • VMP

        Kyllä tulee ainakin nykyään. Tarkastelin tuossa muutamapäivä sitten ja jokaisella maakuntaradion kanavalla luki soitetuissa ja tulossa samat biisit. Ehkä yhden biisin vajaus voidaan joskus sallia. Kyllä on alas mennyt, mutta onneksi 14.00-16.00 voi kuunnella SR P2 / Sisuradion lähetystä josta tulee paljon parempaa ja asiapitoisempaa ohjelmaa pääasiassa Suomeksi. Kanavan vakio ja erityisesti nyt kesällä juontajina olevat pesevät Radio Suomen Ylöset ja kumppanit 6-0 asiallisuudellaan sekä hauskuudellaan.

        En voi kuin suositella kuunneltavaksi aikavälillä 14.00-16.00 SUOMEN AIKAA
        https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1107061?programid=4876 Tästä voit kuunnella Keskiviikon 4.7.2018 lähetyksen.

        Sisuradion kotisivut
        https://sverigesradio.se/sisuradio/


      • aasijuontajaksimöööööö

        "Kotka/Lappeenranta-aluella on todella vähän maakunnan asiaa ja juontajien tarvitsee vain kertoa kuka seuraavaksi laulaa."

        Ihan samaa täällä. Maakunnan asiaa ei ole joten soitetaan vaan niitä samoja kappaleita päivästä toiseen.


    • Mäntsälä

      Se Ylönen on kyllästyttävä tapaus. Sopii kyllä yhtä kyllästyttävään Radio Suomen=kehä kolmosen päivään. Ei asiaa, väkisin väännettyä juontoa eikä hyvä radioääni.

      • MuchBetter

        Mitäpä muuta tuohon voi todeta. Ylönen nousi pitkälti pinnalle loistavan juontajaparinsa Ile Uusivuoren ansiosta aikoinaan Ylex:llä. Tiedä sitä haluaisiko Ile Uusivuori enää tehdä hommia Ylellä, mutta ainakin Radio Novan kesäjuontajaksi kelpaa. Ile Uusivuori kun on oikeasti hyvä radiojuontaja.

        Komppaan VMP:tä että onneksi voi kuunnella jotain paljon parempaakin kuin vain Ylen hömpötykset. Vahva suositus mös minulta, että kannattaa kuunnella Sisuradion lähetystä Radio Suomen sijaan. Ehkä ei ihan yhtä hyvin pysy uutisten osalta perillä Suomen asioista, mutta sen voi korvata katsomalla yhdet tai kahdet tv-uutiset päivässä.

        Paljon asiallisempi ja viihdyttävämpi Sisun arki-iltapäivälähetys, kuin mitä Radio Suomesta tulee aamu, päivä ja iltapäivä aikaan.


    • Vastuuhenkilöt

      Minä ihmettelen sitä miksei Ylen johto reagoi valtavaan kuuntelijapalautteeseen? Kuka on viimekädessä vastuussa Ylessä siitä että tarvittaessa tehdään muutoksia? Eihän tämä tylsä ja kyllästyttävä Radio Suomi ole enää lähelläkään kuuntelijoita. Siis kuka/ketkä ovat vastuussa?

      • JärkiEiOlePäässä

        Luulisin että viimekädessä vastuu on Ylen hallintoneuvostolla ja sitten isoimmissa päätöksissä koko eduskunnalla. Ylen hallintoneuvostossa istuvia kansanedustajia ei tunnu taas kiinnostavan mikään muu kuin kokouspalkkioiden nostaminen/saaminen.

        Yle-vero pois ja valtion tuki korkeintaan samaan malliin kuin mm Maikkarilla uutis ja ajankohtaisohjelmille. Silloin on ihan sama mitä yle tekee kun se ei ole omista rahoista pois. Yle verolla voisin kustantaa vuodeksi vaikkapa netflixin ja ruutu plussan/ HBO Nordicin tai maksaa rajattoman 4G EU liittymän puolen vuoden laskut. Miksi tämä raha pitää riistää ihmisiltä suurimmaksi osaksi paskojen itseään toistavien ja uusintoja tarjoavien kanavien rahoittamiseen. Radio Suomen Vegan ja Puheen musiikki Yli 90 prosenttisesti vanhojen biisien kierrätystä ja puheen uudistuksen myötä kanavalle tuli myös enemmän vanhoja haastatteluja ja puhe ohjelmia. Television prime time on myös pyhitetty suurimmaksi osaksi uusinnoille myös syksy, talvi ja kevät aikaan. WTF. Mihin nykymuotoista Yleä enää tarvitaan?


    • hittiasemanumeroaito

      Löysin tällaisen Teoston haastattelun Radio Suomen musiikkipäälliköstä ja kanvan ohjelmapäällikkö Johanna Fermistä. https://www.teosto.fi/teostory/ylen-radio-suomi

      "Musiikillisesti haluamme tuoda Radio Suomen nostalgiasta nykypäivään.”
      Milloinhan kyseinen musiikillinen linja on sitten tarkoitus ottaa käytäntöön. Edelleen ylivoimaisesti suurin osa vuorokaudessa soivista kappaleista on vanhojen hittikappaleiden toistoa ja suurin osa 2018 julkaistuista soittoon tulevista tulee kuukausien viiveellä.

      "Uudistus ei astu voimaan jonain tiettynä ajankohtana vaan kyse on jatkuvasta prosessista”, Lindroos kertoo." "Tarjonta on kasvanut valtavasti, eikä kaikelle musiikille – edes kotimaiselle – ole tilaa. Jonkun kappaleen tie radiosoittoon voi kestää jopa vuoden”, Lindroos painottaa." Totta kai soittoon ottamiset kestävät kun ei voida soittaa kuin enimäkseen tunnetuimpia artisteja ja bändejä sekä vanhojen isojen hittien toistaminen vie soittoaikaa uusilta kappaleilta. Sitten vasta kun muut ovat tehneet jonkin uuden artistin/bändin kappaleen tunnetuksi se kelpaa Radio Suomelle.

      Haluan ottaa vertailukohdaksi Sea FM: kanavan. Miksi heillä ei kestä ikuisuuksia ottaa uutta musiikkia soittoon, mutta Radio Suomella kestää.

      Tähän loppuun ei voi kuin todeta kuuluisan VMP Lindroosin ja Fermin lätinä. Puhetta piisaa, mutta konkreettisia toimia sanomisilleen ja kuulijoiden palautteisiin reagoimista ei vain tapahdu.

      Nyt sitä palautetta todellakin menemään ja vaatimaan heidän puheilleen vastinetta.

    • Bruun

      Lappeenrannan radiossa soi just Milana Suvi, 121 soittokertaa!

    • UnohdettujaHittejä

      Lindroosilla ja Radio Suomella ei ilmeisesti ole mitään rajaa. Kanavan soittolistatiedoistakin se ilmenee, suurin osa vuorokaudessa soitettavista kappaleista on vuoden tai useamman vanhoja isoja hittejä. Listaukseen eivät tallennu kaikki Radio Suomessa vuorokaudessa soineet kappaleet. https://biisit.info/suomi

      Ilmeisesti Radio Suomella oletetaan suurimman osan kuulijoista olevan...#RadioDementikko ja luullaan soitossa olevan vain unohdettuja hittejä.

    • Hinttikanava

      Varsinainen hittikanava! Ykkönen hittilistalla on varmaan Elonkerjuun Mä oon oikees ja hyvänä kakkosena Voutilaisen Liljankukka..... = ))))))) Hah hah !!! Siinä teille hittejä Radio Suomesta.

      • UnohdettujaHittejä

        Faktoja ei käy kiistäminen. Turha yrittää täällä syöttää hyväuskoisille väärää tietoa ja saada heitä Radio Suomen suhteen myötämielisemmiksi.

        Yksi hitit ojoon ohjelma kerran viikossa ei kumoa sitä mitä soi suurimmaksi osaksi Radio Suomella.


    • HitMjysicOnliRadioSuomii

      Jos Radio Suomessa ei kokoajan samat biisit niin yksiasia ei silti muutu. Käytännössä jokainen kappale mikä tulee kyseiseltä kanavalta on kyseisen artistin/bändin suurimpia hittejä. Uudetkin soittoon, hyvin harvoin ja usein viikkoa jopa kuukausia vanhat, päätyvät biisit ovat lähinnä artisteilta ja bändeiltä joiden musaa on aiemminkin soinut Radio Suomessa. Edellyttäen tietysti että ovat niin sanottuja hitti eli keskivertoa suositumpia.

      On se mahtavaa, että tällaisen takia maksetaan Yle-veroa.

    • EiköArkaadianmäenpellet

      Aluearadiolähetyksetkin on muutettu Marko Maunuksela paikka auringossa paikka normi Ylen hittisoittolista paikka auringossa jatko ohjelmaksi. Tietenkin, että saadaan entistä enemmän tätä samaa soittolistaa toistettua.

      Huolesteuttavinta tässä kaikessa on, että eduskunnassa ollaan valmiita syyntämään tällaiseen 500 miljoonaa, josta iso osa on poissa yritysten ja ihmisten tuloista. Ylen radio uutiset suurimmaksi osaksi samojen aiheiden uusintoja kymmeniä kertoja päivässä. Radio kanavien ja erityisesti Radio Suomen musiikki toistaa todella räikeästi itseään vuodesta toiseen. Television parhaat ja huonommat katseluajat pyhitetty uusintojen uusinnoille. Usein jopa suorat urheilulähetyksetkin saavat väistyä parhaalta katseluajalta TV2:ssa uusintojen tieltä. Sitten jälkilähetyksenä näytetään.

      Eikö Arkaadianmäen pellet tiedä mikä on Ylen nykyinen sisällön taso. Eihän tuollaisten tyyppien pitäisi edes olla päättämässä Ylen asioista. Pitäkää tämä mielessä, kun äänestätte seuraavan kerran vaaleissa. Kysykykää ehdokkaalta jos mahdollista, mitä mieltä Ylen nykytilasta ja onko pakkovero siihen oikeutettu.

    • YleSuomi

      Tietäähän sen että mallia on otettu pohjois Korean valtiollisesta radiosta. Siellä ei mikään muutu, sitä ei saa arvostella ja pitää hymyillä kaikelle vaikka kuinka vituttaa.

    • bruun

      Laitoin viestiä Kysy yleltä ohjelmaan.
      Ehdotin, että aluelähetykset, joissa tiskijukka vain soittaa hittejä, lopetettaisiin alueuutisia lukuunottamatta. Säästyneillä euroilla voisi palkata musiikkipäällikön, joka kohtelisi kaikkia kuuntelijoita tasapuolisesti.

      • LastInLine

        Hyvä ehdotus!


    • yötulee

      Yön Olli riepu raakuu taas Radio Suomessa. Pakkoyrittämistä se on vanhalla iällä tuo laulaminenkin.

    • hittiasemanumeroaito

      Asia on hyvä palautta jälleen mieliin.

      Tämän vuotinen euroviisuvoittaja ei olisi soinut kertakaan Radio Suomella, lukuun ottamatta euroviisulähetystä ja jotain euroviisujen esikuuntelulähteyksiä, jos ei olisi voittanut kilpailua. Nykyiset musiikista päättävät eivät osaa itse arvioida yhtään mikä on hyvän kuuloista ja soittamisen arvoista. Kyseinen voittaja biisi ei soinut kertakaan Radio Suomella ennakkoon. Vasta voiton jälkeen kelpasi Lindroosille ja kumppaneille. Joku vielä kehtaa mennä kehumaan kyseisen kanavan musiikkia ja siitä päättäviä henkilöitä.

      Siksi Radio Suomella ei soikaan muuta kuin isoja vanhoja varmoja hittejä tai kappaleita, jotka aikaisemmat musiikkipäälliköt ovat aikanaan ottaneet Radio Suomella soittoon. Jopa umpisurkea Jorma Hietamäki oli Lindroosia parempi.

    • Aivankauhea

      Ellinooran Leijonakuningas on aivan kauhea. Se on hyvä esimerkki siitä genrestä mitä Lindroos pakkosyöttää Radio Suomessa. Ja siitä pitää vielä maksaa !!!

    • puheradioksi

      Lopetetaan kokonaan musiikin esittäminen radio suomessa. Ja Lindroosille lopputili.
      Kun ei kerran homma ole hanskassa, mitä sitä väkisin kannattaa yrittää.

    • ijustsay

      Heh. Nythän tuli jo Stevie Wonder. Mistä moinen ylläri ?

      • BiggestHitsOnly

        Oliko kenties Stevie Wonderin isoimpia hittejä mikä soitettiin? Todella suuri yllätys!

        Eikä siinä vielä mitään, mutta kun sama tapahtuu lähes jokaiselta yhtyeeltä ja artistilta toisensa perän niin...


    • KulliJones

      Hyvänä kakkosena perässä laahaa Yle Puhe musiikillaan. Kanavan ohjelmapäällikö nimen omaan kielsi että Puheesta ei tule hittikanavaa. Totuus on aivan toinen.

      • JulietJones

        Sanottiin ja luvattiin myös että Radio Suomen Päivä -ohjelmassa soitetaan "silloin tällöin" musiikkia.


    • Nytselvisi

      Hitit ojoon on kummallinen äänestys. Saat äänestää vaikka kokonaisen viikon joka päivä. Poikkeaa muista äänestyksistä siitä että saat äänestää vaikka tuhat kertaa. Ei ihme että pikkukakarat istuvat koneella ja napsuttelevat päiväkaudet ääniä ja Lindroos ottaa sitten ne soittolistalle.
      Käykääpäs tutustumassa-

      https://yle.fi/aihe/yle-radio-suomi/hitit-ojoon

      • vanhustenradio

        Pikkukakarat ja Radio Suomi samassa lauseessa. LOLLOTILOL!


      • Hihhulei

        Lopetin äänestämisen, koska ei enää kirjautunutkaan äänet tuohon äänestykseen. Että hyvin toimii. Jos äänestäisin niin äänestäisin piruuttani niitä kappaleita/ artisteja joiden musiikkia soi muutenkin eniten Radio Suomessa.

        Jos Radio Suomi on nykyään muka joku nuorekas alle 30 v kanava musiikillisesti, niin aika epäonnistunut on. Sama Ylex:llä ja Puheella. Kuulun kanavien profiloimaan ikäryhmään, mutta en kestä kumpaakaan kanavaa kuunnella. Yle puhe menetteli vielä ennen uudistusta ja haluan korostaa, että syy ei ole musiikinsoittamisessa vaan siinä kokonaisuudessa miten uudistus tehtiin. En myöskään hyväksy sitä, että järkeviä ja ylipäätänsä enemmistön mielipidettä ei kuunneltu lainkaan. Valitettavasti monet muut ovat palanneet Yle puheen sisältöjen pariin, joten uudistus on ja pysyy.


    • vaihtomies

      Eipä ole radio suomen musiikkipäällikkö minkäänlainen ammattilainen. Vaihtoon. Ja heti.

    • jokka

      Radio Suomi - paskamusiikin pää-äänenkannattaja.

    • Daaaaaa

      Onneksi on SEA FM. Ainoa kotimainen radiokanava mitä viitsii enää kuunnella. Radio City menettelee jos sattuu olemaan Liigapelien aikaan liikenteessä.

      Yle Radio Suomi pilattiin lopullisesti lisäämällä jo valmiiksi huonon soittolistan soittomääriä huomattavasti vuorokauden ajalle. Puhetta taas ei voi kuunnella enää periaattellisistakaan syistä, jotka näillä palstoillakin on jauhettu muiden tai omasta toimestani. Ylex taas on ollut pilalla jo viimeiset 10 vuotta enemmän tai vähemmän.

      Onneksi SEA FM teki myös Joulun osalta fiksun liikkeen ja joulumusaa soi myö SEA FM taajuudella. Toivottavasti Jouluna koko soittolista olisi 2-3 päivää pelkkiä joulu/talvi aiheisia kappaleita täynnä. Varsin valitettavaa, ettei musiikillisesti yksi ennakkoluulottomimmista ja monipuolisimmista kanavista saanut laajennusta kuuluvuusalueeseen. Hienosti tehty Viestintävirasto!

      • Kinmoitin

        Kyllä näin on Kinmo!


      • Samaamieltätäysin

        Tympäiseekö noin paljon kun lempilastasi Ylen Radio Suomea ja muita Ylen kanavia kritisoidaan ja täysin aiheesta?


      • Kinmoitin
        Samaamieltätäysin kirjoitti:

        Tympäiseekö noin paljon kun lempilastasi Ylen Radio Suomea ja muita Ylen kanavia kritisoidaan ja täysin aiheesta?

        Olen samaa mieltä!


    • Yököttävää

      Radio Suomen soittolista kootaan Hitit ojoon äänestyksen perusteellla. Siellä samat hoilaajat vat majailleet monta kuukautta, jopa viime vuonna mutta silti niitä soitetaan joka päivä.
      On muuten ärsyttävä se Radio Suomen promo TV ykkösellä. Siellä on muutama pulloposki kehumassa yököttävää Radio Suomen päivää klo 10 - 13.

    • Parablyyeri

      Monen radiokanavan ongelmat, heikkoudet ja epäkohdat soitetussa musiikissa juontavat juurensa suureksi osaksi kahdesta seuraavasta syystä. Musiikkipäälliköksi valitaan usein musiikkimakunsa puolesta rajoittunut henkilö. Henkilö jonka oma musiikki maku ei vastaa sitä mitä kanavalla halutaan. Musiikkipäällikkönä on henkilö, joka ei ole aidosti isosti kiinnostunut, musiikista laajamittaisesti ja halua tuoda sitä parhalla mahdollisella tavalla esille. Tämä pätee täysin myös Radio Suomen kohdalla.

      Miksi Radio Suomellekaan ei voitu palkata raudanlujaa ammattilaista, joka osaa hieman edes sivuuttaa sen, että jokin musiikkityyli ei ole häntä varten tai henkilöä, joka omaa laajan musiikkimaun ja soveltuu kanavalle halutun musiikkitarjonnan luotsaamiseen.

      Näin poistuisi se, että kokoajan ei soisi samat kappaleet.

    • sitäsamaataas

      Radio Suomessa ei ole enää musiikkitoimittajia vaan äänilevyyhtiöt valitsevat Radio Suomessa soitettavat levyt ja niitä toistetaan niin kauan kunnes kuulijalta lähtee tukka.

    • HittiasemaMikäHittiasema

      Tätä faktaa tukee myös uudet ohjelmat kuten Toni Laaksosen lauantaitanssit. Yle voisi rehellisesti alkaa mainostamaan radiokanavaansa sellaisena kuin se musiikillsiesti on, eikä yrittää syytää meille muunneltuja totuuksia. Yksitoikkoinen hittiasema mikä hittiasema. Vääränlaiset hehkutukset, puheet ja iskulauseet eivät sitä muuksi muuta.

      Yksi ärsyttävimmistä piirteistä koko Ylessä. Koskee lähes jokaista osa-aluetta Ylessä ei vain Radiokanavia. Puheet aivan muuta kuin todellisuus on.

    • Palaute00000

      Vastuutonta ja yhteistyökyvytöntä porukkaa Radio Suomessa.

    • pihamies

      Radio Suomen nykyinen musiikkipäällikkö on ihan pihalla koko hommasta. Kuka lie valinnut....

    • Lapinukko

      Mutta mie kuuntelen Pookia. On ylivoimainen iskelmäasema ja mukavat juontajat !

      • oulunukko5

        Halvalla tehty. Ihme höpötystä koko kanava. Pysyttelen itse Radio Suomen parissa. Ylivoimainen ja koulutetut juontajat.


    • Ylösestäeteenpän

      Radio Suomen juontajat itsensä ylentäviä lässyttäjiä. Ei tarvitse nimetä, korvat kertovat.

    • KalleV

      Radio Suomesta toimittajat ja Pookista musiikki. Tämä voisi toimia.

    • Anonyymi

      Aloittaja puhuu täyttä asiaa. Lisäisin vain. Radio Suomi on suomen aidoin ja paskin hittiradiokanava. Miksi Yleläiset yrittävät kiistää tämän?

    • Anonyymi

      Täysin ala-arvoista musiiikkia nykyään radio suomessa. Ja veronmaksajat maksaa.
      Nyt musiikkipäällikkö ja kanavapäälliköt vaihtoon ja äkkiä!

      • Anonyymi

        Kuunteletko kyseistä kanavaa huonoudesta huolimatta?


    • Anonyymi

      Millä ihmeellä Yle saataisiin lopettamaan tämä ikuinen hittimusa shaisse? Ylen musiikista päättävät ovat umpilaiskoja. Ikinä kun esittää kysymyksiä tai pyytä selitystä jollekin toimintavalle musiikkivalintojen suhteen ei selittämässä ole ne jotka musiikista Ylellä päättävät.

      Ylen viesti on lähes aina seuraava: Te kuulijat olette väärässä ja teidän näkemyksenne meidän ohjelmistosta/ musiikista on huono.

      Miksi Yle-verosta ei voida luopua. Tehkööt mitä lystää kun on mainosmedia siinä missä muutkin tv ja radiokanavat ovat. Jopa Radio Novan musiikkillinen linja on siedettävämpi kuin Radio Suomen. Pyrkisivät edes soittamaan Radio Suomessa sitä mitä kuulijat haluavat eikä mitä luulevat kuulijoiden haluavan ja minkä voi toteuttaa vähimmällä mahdollisella työmäärällä, mutta palkka on yhtä iso.

      Milloin Radio Suomeen pesiytyi myös se, että kappaleita ei soiteta loppuun, koska pitää ehtiä mahdollisimman montaa kappaletta soittaa tunnin aikana.

    • Anonyymi

      Kukaan ei mieti Radio Suomessa, että milloin mikäkin biisi olisi parasta soittaa tai mitä voisi soittaa minkäkin biisin jälkeen, jotta soittolista kuulostaisi paremmin suunnitellulta. Pääasia kunhan jotakin vain soi siitä mitä soittolistalle on lisätty. Usein aikamoinen sekasikö, koska ei yhtään mietitiä mikä biisi sopisi soittaa minkäkin perään.

      Luulisi Suomen kalleimmalla radiokanavalla olevan hieman osaavampaa ja halukkaampaa porukkaa töissä.

    • Anonyymi

      Toisin kuin kehumasi SEA FM?

    • Anonyymi

      Kun uusi hallitus tekee maakuntamallin niin hallitusneuvotteluissa pitää tehdä hallintoneuvostolle vaatimus että maakunnat ovat itsenäisiä ohjelmantuottajia. Ne rahoitetaan Yleverolla.

    • Anonyymi

      Olihan radio suomen musiikkipäällikkö touhuumassa suomen euroviisuporukoissa.
      Ammattimies, kuten menestyksestä kisoissa ilmenee.

      • Anonyymi

        Niinmpä puuhailee kaikkea muuta kuin päivittelee tuoretta ja ennen soimattomia tai hyvin vähälle soitolle jääneitä vanhempia biisejä Radio Suomen soittolistalle.

        Yle-verosta kun vielä päästäisiin.

        Sea FM hakkaa Ylex:nkin 200-0 musiikin monipuolisuudessa.


    • Anonyymi

      Samanlaisia turhakkeita Yle Puheen, Ylex:n ja Radio Suomen musiikkipäälliköt.

      Yle puheen piti olla musiikintulon jälkeenkin erilainen vaihtoehto muille kotimaisille kanaville eikä hittimusaa. No kumpaakaan lupausta ei ole musiikin osalta täytetty. Tästä asiasta kun on kysynyt, miksi on luvattu yhtä ja toteutus on toista, on saanut vain liudan kiertelyä kaartelua ja selityksiä. Kun on kysynyt sitten suoraan miksi ei toimita kuten on luvattu, siihenkin vain selittelyä, vähettelyä ja välinpitämättömyyttä.

      YLEX:le taas 2016 musiikkipäälliköksi nostettu Tapio "DJ Orkiedea "Hakanen, on ollut kanavan historian huonoin musiikkipäällikkö, sen kertovat myös kuulijaluvut, jotka edellisen musiikkipäällikön aika olivat alhaisimmillaankin parhammillaan yli 200 000 viikkokuulijamäärän verran paremmat.

      Jo aikanaan YleX.n soittolista oli kapea genrellisesti ja nykyää Hakasen aikakaudella se on mennyt entistä enemmän kapeammaksi ja samojen kappaleiden toistomäärät ovat lisääntyneet.

      Kuinkahan paljon pitäisi tapahtua pudotusta, kuulijaluvuissa Ylen radiokanavilla ennen kuin muutoksiin ryhdytään?
      Tosin niitä muutoksia tehdään jo muutenkin ja YLEX:n Puheen ja Suomen osalta ne eivät nostaneet kuulijamääriä lainkaan vaan laskivat. Eikös yleensä radiokanavien tavoite uudistuessa ole pitää kuulijamäärät vähintään samana tai saada ne nousuun.

    • Anonyymi

      Kukaan ei halua kuulla joka päivä kolmea kertaa Kolera-allasta. Joku vatipää sitä pitää soittolistalla joka on täynnä samoja raakujia.

    • Anonyymi

      Verovarojen haaskaaminen radio suomeen pitää lopettaa. Soittakoon Lindroos ja Ferm sen jälkeen mitä lystäävät.

      • Anonyymi

        Ei tule tapahtumaan, koska Persut ovat tunnetusti hyvin aikaan saamaton puolue. Kukaan ei uskalla nostaa kysymyksenä tätä esille eduskunnassa.

        Epäkohtia ja huonouksia, joita kukaan ei Ylessä halua muuttaa ja parantaa sekä muita syitä pakkomaksusta luopumiselle on enemmän kuin tarpeeksi. Silti kukaan, jolla olisi valtaa ja jota kuunneltaisiin ei näitä asioita uskalla nostaa eduskunnan kysely yms. tunneilla ja hallintonevostoissa, veroryhmissä esille.


    • Anonyymi

      Tästä asiasta olen muutaman kerran laittanut palautetta Ylelle ja saanut hyvin mielenkiintoisia vastauksia. Ensin on kiistetty, ettei meillä soi samat biisit ja vain isoja hittejä. Sitten kun asiaa on valaissut lisää, niin saman Yleläisen vastaus onkin ollut, että tottakai soitossa pitää olla paljon näitä isoja hittejä.

      Kuka Ylessä vastaa musiikkivalinnoista? Ainakaan radiosuomen osalta ei ikinä mihinkään kanavan musiikkiin liittyvän kysymykseen saa vastausta musiikkipäälliköltä. Heiltä joilta saa eivät tunnu olevan vähääkään perillä mitä kanavalla soi ja vetoavat vain aina yhteen ja samaan tutkimukseen. Tutkimus osoittaa sitä ja tätä, mutta kun totuus on kuitenkin ihan toinen. Tutkimuksessa on vain verrattu Radio Suomea Suomipoppiin ja Novaan. Tutkimus ei huomiounut mitenkään sitä, kuinka paljon ensisoittoja näillä kanavilla on vuodenaikana ollut.

    • Anonyymi

      Radio Suomen soittolista on masentava. Biisi-info kertoo näin.

      Kuluvan kuukauden aikana soitettu 2193 biisiä, joista eri biisejä 1642. Kuluvan vuoden aikana 19029 biisiä, joista eri biisejä 5799.

      Tuo linkki todistaa että samat renkutukset soivat ja soivat.

      https://biisit.info/suomi

      Eli on aivan sama mitä Radio Suomen palautteesta vastaavat kertovat. He valehtelevat meille rahoittajille päin naamaa.

      • Anonyymi

        Ongelma vain on, että meidän rahoittajien ei anneta itse päättää. On pakko maksaa. Tämä ei ole kehittyneen demokraattisen nyky hyvinvointivaltion mukaista. Enemmänkin diktaattori yhteiskunta Pohjois-Korea tulee mieleen.

        Diktaattoreina toimivat muutamat tyypit Ylessä, jotka päättävät mihin rahat tuhlataan. Sitten heillä on alamaisia, joiden pitää nuoleskella ja puhua muunneltua totuutta tai muuten SAAT POTKUT! Sut on irtisanottu.

        Helpompaa ja rehellisempää olisi vain todeta Ylen puolelta. Olette oikeassa, muta toimimme ja teemme näin emmekä aio muuttaa tapojamme tai ohjelmistoamme.


    • Anonyymi

      Käsittämätöntä

      Seuraavassa suora keskutelu mitä on käyty tälläviikolla Radio Suomen Facebookissa Ylen julkaisussa missä luetellaan soittolistalle lisättyjä uutuksia. Henkilön nimi muutettu Masa Mallihenkilöksi

      Masa Mallihenkilö: Missä ohjelmassa nuo uutuudet soivat? Entä ulkomaiset uutuudet?

      Osuvin on valittu, joten osa vastauksista on ehkä suodatettu pois.. (Tarkoittaa, että Yle on suodattanut ei toivomansa asialliset kritiikit pois näkyvistä)

      Yle Radio Suomi: Moi, Masa! Nämä uutuudet soivat soittolistallamme, eli voivat kuulua pitkin päivää. Viikosta riippuen listalle saapuu uutuuksina kotimaisten lisäksi myös ulkomaalaisia kappaleita.

      Masa Mallihenkilö: Kiitos, mutta eikö olisi parempi koostaa näistä oma ohjelma? Soittolistallahan ne ovat iloisesti sekaisin vanhemman musiikin kanssa...

      Yle Radio Suomi: Ehkä niinkin, mutta jos soittolistasta puhutaan, niin tässähän ollaan sen syvimmässä ytimessä: tarjotaan jotakin vanhaa ja tuttua mutta samalla jotain uutta tutustumista varten.

      Osuvin on valittu, joten osa vastauksista on ehkä suodatettu pois.. (Tarkoittaa yleensä, että Yle on suodattanut ei toivomansa asialliset faktalliset kritiikit pois näkyvistä)

      Kuulostaako tuo edellä käyty keskutelu kenenkään mielestä, siltä että Ylessä otetaan hyvin palaute vastaan ja kuulijoiden mielipiteitä kuunnellaan.

      "Nämä uutuudet soivat soittolistallamme, eli voivat kuulua pitkin päivää. " Niin voivat kuulua, mutta eivät vältämättä soikaan, koska mieluummin se soittoaika annettaan vanhalle tutulle ja odotellaan että kaikkialla on jo soinut ja sitten vasta uudempia biisejä enemmän soittoon.

      " tarjotaan jotakin vanhaa ja tuttua mutta samalla jotain uutta tutustumista varten." Jotain uutta kyllä pitää paikkansa, mutta jotakin vanhaa on Räikeää vähättelyä jos minulta kysytään. Ylen vuorokautinen soittohan koostuu pääasiassa samoista vanhoista hiteistä ja vain pienen pienen murto-osan sija on uusilla joskaan ei useinkaan aivan tuoreilla (soittoon otto ajankohta julkaisusta) julkaisuilla.

      Yle on kiistänyt tämän jo vuosia ja edelleen sama meininki jatkuu. Ihmettelen miksi asioista ei voi puhua suoraan ja rehellisesti kuten ne Ylessä ovat. Miksi asiallinen palaute suodatetaan pois, jos se vain on ei toivottua ja totuuden kertova.

      Tätä puolta Ylessä en ole ikinä ymmärtänyt. Kuten moni ehkä huomasi taannoin Yle Puheen uudistuksen yhteydessä mediassa haastateltu kanavan päällikkö Olli Junes vähätteli ja kiisti pitkään tosiasiat, mutta lopulta myönsi negatiivisen palautteen olleen ylivoimaisessa enemmistössä kuin uudistusta kehuvien.

    • Anonyymi

      Radio Suomea koskevat palautteet menevät Ylellä suoraan vantaan jätteenpolttolaitokselle. Vaikutus on 0. Vai mitä Marja Keskitalo?

      • Anonyymi

        Miksi Yle-verokin ei voisi mennä samaan osoitteeseen. Eli ei riistetä ihmisten työllä tienaamista rahoista centin euroa Ylelle.

        Eduskuntakin täynnä jotain kun ketkään tai minkään puolueen jäsenet eivät oikeasti uskalla nousta Yleä vastaan. Persuistakin yksittäisi pieniä huuteluita ja kannanottoja sekä Kokoomus myös mukamas kansalaisen työtä tekevän asialla. Jos työn teon halutaan olevan kannattavampaa ja yrityksille enemmän rahaa niin eikö pitäisi poistaa ihmisiltä ja yrityksiltä Yle-vero.

        Sillä summalla mitä osa yrityksistä maksaa korkeimmillaan 3000 euroa Yleveroa, saisi palkattua yhden työntekijän kuukaudeksi lisää tai kyseisen summan voisi investoida työntekijöiden hyvinvointia, sivistystä ja elämyksiä lisäävään toimintaan tai kouluttaa työntekijöiden osaamista 3000 eurolla paremmaksi.


    • Anonyymi

      Radio Suomi on nykyään sietämättömämpi kuin Radio Nova musiikillisesti. Sitä se on toki ollut jo vuosia, mutta nyt vasta korostuu isosti, kun päättivät uudistuksen myötä lisätä musiikin määrää ja vähentää uutisten kokonaiskestomääräävuorokaudessa ja ajankohtaisten asiasisältöjen puhutun asian määrää.

      Ylen työntekijöiden ja asioista päättäneiden mielestä asia ei ole ollenkaan noin. Uutisten kestoja ei ole lyhennetty eikä musiikin määrää lisätty eikä asiapuheen määrää supistettu. Vaikka faktat osoittavat, muuta Yle väittää aivan toista.

      • Anonyymi

        Radio Suomi on totaalisen surkea kanava. Musiikki on pelkkää kuraa, kaikkea muuta kuin
        mitä kuulijat haluavat kuulla. Lindroos on pilannut koko kanavan, Hietamäen aikaan sentään saattoi kanavaa kuunnellakkin. Jos nyt joskus sattuu suomi olemaan päällän, niin eka musiikkikappele kun tulee, kanava vaihtuu VÄLITTÖMÄSTI. Huomaa sana välittömästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Radio Suomi on totaalisen surkea kanava. Musiikki on pelkkää kuraa, kaikkea muuta kuin
        mitä kuulijat haluavat kuulla. Lindroos on pilannut koko kanavan, Hietamäen aikaan sentään saattoi kanavaa kuunnellakkin. Jos nyt joskus sattuu suomi olemaan päällän, niin eka musiikkikappele kun tulee, kanava vaihtuu VÄLITTÖMÄSTI. Huomaa sana välittömästi.

        Lindrooshan myönsi taannoin kun HS haastatteli pikaisesti erästä juttuaan varten Lindroosia. Emme tiedä mitä kuulijat haluavat emmekä halua edes tietää ja ottaa huomioon.

        Tietäisivät Ylessä ja Lindrooskin tietäisi, jos viitsisi lukea ajatuksella heille tulevat palautteet läpi ja katsella edes joskus, mitä Radio Suomesta kirjoitellaan ja kommentoidaan myös täällä sekä heitä käsittelevien juttujen kommentioisihin.

        Miksei meillä kyseistä laitosta rahottavillakin voisi olla omaa päätösvaltaa? Maksetaan Ylelelle jos kiinnostaa peritaatteella.

        Huolestuttavinta YLEN ylivallassa valtiossa nimeltä Suomi on ettei yksikään vähänkään vaikutusvaltainen mediataho tai poliitikko uskalla oikeasti kritisoida YLEÄ. Heitetään vain pientä herjaa YLEN eduksi. Hesarissakin kuten muissakin lehdissä olleet mukamas kriittiset jutut Ylen toiminnasta ovat sitä itseään. Jutuille laitetaan siinä vaiheessa piste, kun asioista pitäisi vastaa alkaa oikeasti keskustelemaan ja kirjoittamaan juttuja. Ensin toimittaja kritisoi Yleä miksi teette näin ja näin, useimmiten Yleltä juttua varten haastateltu henkilö, kiistää asian valheellisilla faktoilla ja kaupallisen median "laatutoimmittajamme" nielevät nämä selitykset tosina, vaikka faktat olisi erittäin helposti selvitettävissä. Kyllä jonkun Kokoomus, Keskusta, perussuomalaisten politiikon pienistä toilailuista ja muunnellun totuuden puhumisesta jaksetaan jankata ja painostaa asianomaista juurtajaksaen kaikki kivet kääntäen, mutta kun Ylen työntekijät tekevät omalla tontillaan vastaavaa, silitellään silkkihansikkain.

        Tuntuu myös moni yksityishenkilökin pelkäävän jotain mitä lie kun kyseessä on YLE.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Radio Suomi on totaalisen surkea kanava. Musiikki on pelkkää kuraa, kaikkea muuta kuin
        mitä kuulijat haluavat kuulla. Lindroos on pilannut koko kanavan, Hietamäen aikaan sentään saattoi kanavaa kuunnellakkin. Jos nyt joskus sattuu suomi olemaan päällän, niin eka musiikkikappele kun tulee, kanava vaihtuu VÄLITTÖMÄSTI. Huomaa sana välittömästi.

        Olen kanssasi 100% samaa mieltä,surkea.Aina kun yritän kuunnella Radio Suomea niin en pysty,viimeistään siinä vaiheessa kun musiikki alkaa,radio kiinni.


    • Anonyymi

      Monien radiokanavien musiikkipäälliköillä ja soivasta musiikista päätellen myös Radio Suomenkin on. Jos soitettaisiin enemmän uutuuksia, koskaan kyseistä vuotta kanavalla soimattomia tuoreita biisejä se kuulemma kyllästyttäisi kuuntelijoita enemmän, kuin samojen vanhojen toistaminen kymmeniä ja parhaillaan jopa satoja kertoja vuodessa kuten Radio Suomellakin ja osalla kaupallisilla vielä useammin.

      Aikoinaan kysyin asiasta The Voicen ja nykyisen Nelonen Median radioiden musiikkipäälliköltä Jussi Mäntysaarelta. Miksi ette voisi muuttaa painotusta, siten että suurin osa vuorokaudessa soittamistanne biisesitä olisi uusia tuoreita. Vastauksesi sain tuota mistä aikaisemmin kirjoitin.

      Eipä ollut Voice kovin vahva brändi kun piti kuopata ja muuttaa Kissiksi. Itse en ymmärrä miten muka sellaiseen musiikkiin, jota ei ole kuullut jokavuosi tehosoitolla kyllästyy nopeammin. 100 prosentin varmuudella Voicekin olisi vielä radiobrändinä ja asemana olemassa, jos pääpaino olisi ollut samojen vanhojen sijaan uudessa ja tuoreessa musiikissa ja vanhoistakin muitakin kuin isoimpia eniten soineita hittejä.

      Tuota linjaa edellä mainitsemaa linjaa Suomessa toteuttaa lähinnä SEA FM ja Ylex vain osittain.

    • Anonyymi

      Ylessä jaksetaan vieälin leveillä vaillinaisella tutkimuksella, jossa mukana oli vain Radio Suomi, Suomipop ja Nova. Usein kun antaa palautetta aiheesta ja faktoihin perustuen saa saman jargonian vastaukseksi. Lue tästä ja tästä, Olemme suomen monipuolisin radiokanava! Totuus vain on toinen. Yksi syy lisää miksi tältä vähättelevältä ja faktoja kiistävältä medialta pitäisi viedä varma pakkonakin kerätty rahoitus pois ja muutta samoin kuin muutkin mediatalot suomessa markkinvetoiseksi eli maksuja ja mainoksia tai millä ikinä haluavat tienata tarvitsemaansa rahaa, kunhan se jatkossa perustuu ihmisten vapaahetoiseen rahoittamiseen.

    • Anonyymi

      The Rasmuksella on biisi, jossa lauletaan: Fo fo fo falling... Radio Suomella soi soittolista joka on: Tä tä tä täyttä paskaa.

      Negatiivisen palautteen ja varsinkin negatiivisen kriittisen ja hyvin perustellun uusia parannusehdotuksia sisältävien viestien suuresta määrästä riippumatta YLE ei muuta toimintatapojaan. Jos idea tai ehdotus ei synny YLEllä sisäisesti sitä ei hyödynnetä.

      YLE puheenkin voisi lakkauttaa ja tilalle tunkea 24/7 365 päivää vuodessa musiikkia. Pilattu mikä pilattu ja uusintoja puheen puhe ohjelmatkim useimmiten. Kanavalla ei pitänyt soida samoja biisejä kuin muilla kanavilla eikä varsinkaan Hittejä lupasi Puheen päälikkö Olli Junes. Arvatkaapa pitikö tuo lupaus.

      Uuden kanavan nimeksi YLE Music 24h.
      Joka vuorokausi pakkosoitolla 2-4 kertaa Leevi And The leavingsin samaa viittä suurinta hittiä läpi vuoden.

      Mainittakoon vielä tilastollisesti YLE:n lakkauttaman tämänhetken suosituimman viihde ohjelmansa Villi Kortin. Tekijät olisivat halunneet jatkaa ja katsojat uusia jaksoja. Erikoisen tästä päätöksestä tekee sekin seikka, vaikka omasta mielestäni Villi Kortti ei ollut kummoinen, mutta sata kertaa laadukkaampi kuin Hyvät katsojat ohjelma ykkösellä. Villi Kortti keräsi katsojia Hyvät Katsojat taas on tunnettu siitä että ei kerää katsojia. No Villi Kortti sai mennä ja Hyvät Katsojat sen kun jatkuu.

      YLELLE ON SAATAVA MARKKINAT, JOTKA PAKOTTAVAT SEN KARSIMAAN VIIHDEOHJELMISTA JA SARJOISTA POIS RNSISIJAISESTI NE MITÄ EI KATSOTA.

      • Anonyymi

        Nimen omaan vanhaa isoa hittiä hitin perään ja kenenkään Yleläisen mielestä tuo ei ole kyllästyttävä linja. Korostan aikanaan isosti soineita hittejä toisensa perään. Vain musiikkia jonka tunnet ennestään jo liiankin hyvin.

        Onko Radio Suomen kohderyhmä ole vastasyntyneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimen omaan vanhaa isoa hittiä hitin perään ja kenenkään Yleläisen mielestä tuo ei ole kyllästyttävä linja. Korostan aikanaan isosti soineita hittejä toisensa perään. Vain musiikkia jonka tunnet ennestään jo liiankin hyvin.

        Onko Radio Suomen kohderyhmä ole vastasyntyneet.

        Lukeekohan Ylessä kukaan näitä keskustelupalstoja? Syytä olisi. Vuosi vaihtui,
        samaa sontaa vaan Lindroos tuuppaa eetteriin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lukeekohan Ylessä kukaan näitä keskustelupalstoja? Syytä olisi. Vuosi vaihtui,
        samaa sontaa vaan Lindroos tuuppaa eetteriin.

        Ei lue. Ei näitä kovin moni muukaan lue, vaikka tämä on Suomi24 = Suomen valtion virallinen sivu. Hävetkää päättäjät!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei lue. Ei näitä kovin moni muukaan lue, vaikka tämä on Suomi24 = Suomen valtion virallinen sivu. Hävetkää päättäjät!

        Nouskaa parrikkaadeille kaduille kuten Honkkarissakin tekevät kun Mannerkiina meinaa heidän oikeutensa viedä.

        Säälittävintä on joidenkin puolueiden ja poliitikkojen närkästyminen ja muka Ylen toiminnan pakkomaksuverottamisen, vastustaminen milloin mistäkin syystä ja pitäisi maksukorttia laittaa, mainosrahoitteiseksi yms. Kuitenkaan kun niitä tekoja noihin suuntiin pitäisi tehdä, kukaan ei oikeasti ole siihen valmis.

        HÄVETKÄÄ PÄÄTTÄJÄT!!!! Jotka riistätte pakolla ihmisten omaisuutta sisältöihin, joita moni meistä ei edes halua katsoa ja jos haluaa niin on valmis niistä maksamaan vapaahetoisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nouskaa parrikkaadeille kaduille kuten Honkkarissakin tekevät kun Mannerkiina meinaa heidän oikeutensa viedä.

        Säälittävintä on joidenkin puolueiden ja poliitikkojen närkästyminen ja muka Ylen toiminnan pakkomaksuverottamisen, vastustaminen milloin mistäkin syystä ja pitäisi maksukorttia laittaa, mainosrahoitteiseksi yms. Kuitenkaan kun niitä tekoja noihin suuntiin pitäisi tehdä, kukaan ei oikeasti ole siihen valmis.

        HÄVETKÄÄ PÄÄTTÄJÄT!!!! Jotka riistätte pakolla ihmisten omaisuutta sisältöihin, joita moni meistä ei edes halua katsoa ja jos haluaa niin on valmis niistä maksamaan vapaahetoisesti.

        Nyt antamaan palautetta Ylen hallintoneuvoston jäsenille. Netistä selviää nimet.
        Suora palaute kun Ylellä menee suoraan roskikseen, niin ottakoot asian ylemmällä taholla puheeksi. Ja varsinkin Radio Suomen pomot hallintoneuvoston puhutteluun.


    • Anonyymi

      Ei auta uudelle vuodelle eikä vuosikymmenellekkään siirtyminen YLE sen kun jatkaa samaa menoa. Televisio täynnä uusintoja ja tulevia uusintoja lopetettujen ohjelmien muodossa. Yle puheen puhe ohjelmat toistavat itseään, koska ovat uusintoja ja musiikki kaikillä Ylen kanavilla on yhtä tyhjänpäiväistä vain YLEX on hetkellisesti valopilkku.

      Onko oikein että ihminen maksaisi jonkun asunnon omistamisesta, jossa ei asu eikä omista mitään talosta tai ihminen maksaisi vakuutuksista yhtiölle, josta vakuutksia ei ole halunnut ostaa tai onko oikein että ihminen maksaa ajoneuvoveroa jostakin, vaikka ei omista ajoneuvoa?

      Jos kaikkiin on vastaus mielessäsi ei ole oikeutettua, kysy itseltäsi: Onko Yleveron periminen oikeutettua, jos et kuluta Ylen sisältöjä? Jos vastaus on tällä kertaa kyllä on kysy lisäksi onko oikeutettua periä sitä täysimääräisenä, jos ihminen katsoo Yleltä esim lähinnä yhdet uutiset 3-5 kertaa viikossa ja ehäkpä yhden dokumentin vuodenaikana eikä kuluta muuten Ylen sisältöjä lainkaan.

    • Anonyymi

      Millä tämä saataisiin loppumaan? Jos YLE-vero poistetaan, ainakaan se ei enää häiritse että tuollaiseen paskaan käytetään minun rahojani. Pakkomaksun poistoon toki on vielä pitkä matka, mutta toivottavasti se sieltä tulee.

      Korostan asiani pointtia. Haluan rahoillani ensisijaisesti tarjottavan monipuolisempaa musiikkitarjontaa ei vain viimevuosien ja kymmenien isoimpia hittejä. Lisäksi haluan enemmän toimitettua puhuttua ajankohtais ja asia sisältöä sekä viihteellisempää sisältöä ei vain musiikkia, musiikkia ja vielä kerran musiikkia sisältäviä sisältöjä.

      Eikö muutoksia vastustavienkin mielestä YLE:n pitäisi kuunnella meidän rahoittajien mielipiteitä?

      Koska YLE:llä ei ole halua ottaa askelta taakseppäin tai mennä oikeaan suuntaan eteempäin alussa mainitsemani pakkomaksun poisto jäänee ainoaksi vaihtoehdoksi.

      • Anonyymi

        Et pysty asiaa mitenkään erittelemään. Varmuudella et edes selaa Ylen ohjelmia vaan olet tyypillinen tyhmä persu ilman minkäänlaista tietoa asiasta. Mitä siis haluat kuulla Yleltä? Tiedätkö edes radio-kanavien ohjelmatarjontaa ja Elävää arkistoa ja Areenaa. Mitä hel...tiä haluat ja kaltaisesi urputtajat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et pysty asiaa mitenkään erittelemään. Varmuudella et edes selaa Ylen ohjelmia vaan olet tyypillinen tyhmä persu ilman minkäänlaista tietoa asiasta. Mitä siis haluat kuulla Yleltä? Tiedätkö edes radio-kanavien ohjelmatarjontaa ja Elävää arkistoa ja Areenaa. Mitä hel...tiä haluat ja kaltaisesi urputtajat?

        Yle esimerkiksi viime viikolla salasi, että perussuomalaiset on tällä hetkellä Suomen ylivoimaisin puolue 24 prosentin kannatuksella. Siitä ei Yle uutisissa mainittu mitään. Sen sijaan mainittiin, että kokoomus on nostanut kannatustaan. TÄSTÄ SYYSTÄ VIHAAMME YLEISRADIOTA JA VAADIMME SIIHEN ISOJA MUUTOKSIA!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et pysty asiaa mitenkään erittelemään. Varmuudella et edes selaa Ylen ohjelmia vaan olet tyypillinen tyhmä persu ilman minkäänlaista tietoa asiasta. Mitä siis haluat kuulla Yleltä? Tiedätkö edes radio-kanavien ohjelmatarjontaa ja Elävää arkistoa ja Areenaa. Mitä hel...tiä haluat ja kaltaisesi urputtajat?

        Tiedän ainakin paremmin kuin sinä. Mikä ihmeen pakkonielle persut on sinulle. Kyllä muutkin kuin persut tai heidän kannattajansa voivat ja saavat olla pettyneitä.

        Näillö palstoilla olen moneen kertaan kertonut mitä haluaisin. Elävä arkisto ja areena eivät poista sitä samojen vanhojen hittien jatkuvaa toistamista Radio Suomelta. Eivä tuo sinne yhtään lisää asia ohjelmia Eivät lisää uutisten määrän kestoa, jota vöhennetty kokonaisuudessaan. Eivät tuo enempää asiaa alueellisiin lähetyksiin, jotka kyllästetty musiikilla. Eivät poista valtavaa uusintojen määrää televisiosta. Eivöt tuo takaisin Korson Räkkärimarket, Pietarin Kadun Oilers, ajantasa, alivaltiosihteeri yms tyylistä sisältöä.

        Ota faktoista selväö ennen kuin tulet huutelemaan ja kutsumaan persuksi.

        Eniten mitä haluan on ettei Radio Suomu ole enää enimmäkseen vuorokaudessa vanhoja hittejä toistava kanava. Jos tämän kiistät. Et ole perillä faktoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yle esimerkiksi viime viikolla salasi, että perussuomalaiset on tällä hetkellä Suomen ylivoimaisin puolue 24 prosentin kannatuksella. Siitä ei Yle uutisissa mainittu mitään. Sen sijaan mainittiin, että kokoomus on nostanut kannatustaan. TÄSTÄ SYYSTÄ VIHAAMME YLEISRADIOTA JA VAADIMME SIIHEN ISOJA MUUTOKSIA!

        En ole ikinä Persuja kannattanut, en äänestänyt, enkä harkinnut edes äänestäväni. Mutta sinunlaisten idioottien vuoksi ehkä seuraavissa eduskuntavaaleissa harkitsen sitä vakavasti. Haukut toisia ja siksi itsekin otan tällaisen sävyn viestiini. Rinnastat ihmisiä persuihin joilla ei ole mitään tekemistä heidän kanssaan.

        Oletko ihan tosissasi niin tollo ja sitä mieltä, että kaikki muut paitsi ajatusmaailmaltaan persut ovat yleen 100% tyytyväisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yle esimerkiksi viime viikolla salasi, että perussuomalaiset on tällä hetkellä Suomen ylivoimaisin puolue 24 prosentin kannatuksella. Siitä ei Yle uutisissa mainittu mitään. Sen sijaan mainittiin, että kokoomus on nostanut kannatustaan. TÄSTÄ SYYSTÄ VIHAAMME YLEISRADIOTA JA VAADIMME SIIHEN ISOJA MUUTOKSIA!

        Vaihtaisin koska vain Radio Suomen musiikillisen linjan tilalle Sisuradion soittolistan https://sverigesradio.se/sida/latlista.aspx?programid=226

        Ei sekään ole ihan täysin sitä monipuolisuutensa osalta mitä kaipaisin, mutta huomattavasti monipuolisempi ja siedettävämpi kuin Radio Suomen. Kaksi selkeintä eroa: uutuksia otetaan tuoreeltaan soittoon ja enemmän kuin Radio Suomella sekä Sisuradiolla voi soida usein artistien ja bändien tuntemattomampiakin biisejä, ei aina se jokin 1-3 suurimmasta hitistä.

        HUOM! Yöllä sisuradio noudattaa P4 kanavan soittolistaa 00.00- 06.00


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedän ainakin paremmin kuin sinä. Mikä ihmeen pakkonielle persut on sinulle. Kyllä muutkin kuin persut tai heidän kannattajansa voivat ja saavat olla pettyneitä.

        Näillö palstoilla olen moneen kertaan kertonut mitä haluaisin. Elävä arkisto ja areena eivät poista sitä samojen vanhojen hittien jatkuvaa toistamista Radio Suomelta. Eivä tuo sinne yhtään lisää asia ohjelmia Eivät lisää uutisten määrän kestoa, jota vöhennetty kokonaisuudessaan. Eivät tuo enempää asiaa alueellisiin lähetyksiin, jotka kyllästetty musiikilla. Eivät poista valtavaa uusintojen määrää televisiosta. Eivöt tuo takaisin Korson Räkkärimarket, Pietarin Kadun Oilers, ajantasa, alivaltiosihteeri yms tyylistä sisältöä.

        Ota faktoista selväö ennen kuin tulet huutelemaan ja kutsumaan persuksi.

        Eniten mitä haluan on ettei Radio Suomu ole enää enimmäkseen vuorokaudessa vanhoja hittejä toistava kanava. Jos tämän kiistät. Et ole perillä faktoista.

        Sekavaa on, mutta jos aloitekyky on huono etsiä ohjelmia Ylen-kanavilta sille ei voi mitään. Yle Suomi ei soita pelkästään vanhoja hittejä- joka on aina henkilökohtaista, mikä on hitti. Kelloaikakin vaikuttaa ja mikähän kaupallinen kanava pystyy samaan monipuolisutteen? Ärsyttäähän se, että Suomen musiikki ja toimittaja-kaarti on nuorentunut ja pimukiekumista kuulee liikaa ja on nykyään pakko valita vain tiettyjä piste-ohjelmia, joiden kelloajan muistaa. Toimittajatkin ovat ryhtyneet pimukiekumiseen ja äänenkäyttöön, jossa näkee selvästi matkimisen toisiltaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sekavaa on, mutta jos aloitekyky on huono etsiä ohjelmia Ylen-kanavilta sille ei voi mitään. Yle Suomi ei soita pelkästään vanhoja hittejä- joka on aina henkilökohtaista, mikä on hitti. Kelloaikakin vaikuttaa ja mikähän kaupallinen kanava pystyy samaan monipuolisutteen? Ärsyttäähän se, että Suomen musiikki ja toimittaja-kaarti on nuorentunut ja pimukiekumista kuulee liikaa ja on nykyään pakko valita vain tiettyjä piste-ohjelmia, joiden kelloajan muistaa. Toimittajatkin ovat ryhtyneet pimukiekumiseen ja äänenkäyttöön, jossa näkee selvästi matkimisen toisiltaan.

        Ei kukaan ole väittänyt tai ainakaan minä, että Radio Suomi soittaa vain vanhoja isoja hittejä. Ties kuinka monennen kerran. SUURIN OSA RADIO SUOMEN VUOROKAUTISESTA SOITETUSTA MUSIIKISTA ON FAKTALLISESTI VANHOJA VUOSIKAUSIA TAI EDELLEEN YLI VUOSI SITTEN SOITTOON OTETTUJEN BIISIEN TOISTAMISTA, JOISTA YV SUURIN OSA MENEE MYÖS HITTIKATEGORIAAN.

        Tuota et voi sinäkään kiistä, vaikka kuinka yrität.

        Hitin määritelmä on selkeä, biisit jotka soivat eniten radiossa tai kyseisellä kanavalla ja keikkuvat erinäisten myynti ja kuuntelulistojen kärkisijoilla. Jos Radio Suomella otettaisiin kappaleita soittoon tuoreltaan, soisi kanavalla paljon vähemmän hittimusaa, koska monetkaan kappaleet eivät vielä ole hittejä tai ainakaan isoja vielä 1-4 viikkoa julkaisusta. Sen ajan ainakin ehtii useita biisejä soittamaan ilman hittistatusta.

        Hittimusa ei ole se pää ongelma, mutta korostuu koska puhkisoitettuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sekavaa on, mutta jos aloitekyky on huono etsiä ohjelmia Ylen-kanavilta sille ei voi mitään. Yle Suomi ei soita pelkästään vanhoja hittejä- joka on aina henkilökohtaista, mikä on hitti. Kelloaikakin vaikuttaa ja mikähän kaupallinen kanava pystyy samaan monipuolisutteen? Ärsyttäähän se, että Suomen musiikki ja toimittaja-kaarti on nuorentunut ja pimukiekumista kuulee liikaa ja on nykyään pakko valita vain tiettyjä piste-ohjelmia, joiden kelloajan muistaa. Toimittajatkin ovat ryhtyneet pimukiekumiseen ja äänenkäyttöön, jossa näkee selvästi matkimisen toisiltaan.

        Hitin määritelmä ei ole henkilökohtainen mielipide vaan Hiteiksi kutsutaan suosituimpia kappaleita.

        Arvostellaan kokonaislinjaa ei yhtä harvoin poikkeusta tekevää jotain ohjelma osiota, jossa perus soittolista ei jauha tuntiin. Tällainen muun muassa on jokapäiväinen Paikka-auringossa mikä muodostuu myös vanhoista hiteistä. Ennen ripoteltu normisoittolistan sekaan.


    • Anonyymi

      Samaisiin ja aavistuksen eriävistäkin, mutta isossa kuvassa samaisiin asiohin on vaadittu myös useilta eritahoilta twitterissä ja YLE:n facebook sivuilla muutosta ja vastauksia miksi näin toimitaan.

      Pakoilevat vain heille kuuluvia vastuistaan.

    • Anonyymi

      Taitaaolla kuulossa vikaa, kyllä persujen kannatusta analysoidaan joka ohjelmassa!

    • Anonyymi

      Kyllä ongelmana on edelleen että musiikkitarjonta varsinkin aamuisin ja päivisin on täysin ala-arvoista, 13-vuotiaille tarkoitettua piipitystä ja ulinaa. Eihän sillä olisi niin väliä, mutta kun muu sisältö on ihan ok, pääsääntöisesti parempaa kuin kaupallisilla kanavilla! Ja kun tästä maksetaan veron muodossa.

      • Anonyymi

        Niinpä . Kaikki Radio Suomen hyvät ja kuuntelun arvoiset ohjelmat jäävät kuulematta
        luotaantyötävän ala-arvoisen musiikin takia. Lindroos tekee enemmän hallaa kanavalle
        kuin Keskitalo osaa kuvitellakkaan.


      • Anonyymi

        No huh huh hu. Parempaa toki riippuen mihin vertaa, mutta teinimusa piipitys on ihan outo väite. Muun muassa Jenni Vartiaista kuuntelevat monet aikuisetkin, mutta radio suomella on 1-4 vartiaisen kappaletta soitossa joita sitten toistetaan tyyliin jokavuosi, joka viikko ja kuukausi kierrätyksellä. Näin on kymmenien ellei yli sadan muunkin artistin ja yhtyeen kohdalla vain 1-5 isointa hittiä kelpaa soittoon.

        Se on Radio Suomen ensiaijainen huonous. Jos joku on todella sitö mieltä, että koko roska paranee vain vahtamalla eri artisti jonkun tilalle niin... ensin on korjattava juuri syy ja kun se on tehty luonnollisestikin tarjonta hieman monipuolistuu.

        Kuten tänne kommentoitua Sisuradion ja Radio Suomen selkeimmät erot.


    • Anonyymi

      Tainnut hukkua Rätinätön Suomi palautemassaan, kun poistettu palautteen anto mahdollisuuksia ilman rekisteröintiä. Häröä härskiä toimintaa. Eivät jaksa ja halua panostaa ja parantaa vaan viimeisetkin pienen pienet mahdollisuudet vaikutta yritetään vaientaa. Twitterinkin YLE sulkisi palautteistaan jos vain valta olisi heillä.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Sellainenkin huomio kun tarkoituksella selasin huvikseni Radio Suomen facebook sivuja. Aika ahkeria Ylen moderaattorit. Et löydä facebook kommenteista juurikaan yhtään oikeasti negatiivista kommenttia, koska kaikki negatiivinen varsinkin missä vahvasti agumentoidaan faktallisesti suodatetaan kaikkien näkyvistä pois.


    • Anonyymi

      Koska musiikista päättämässä on henkilöitä, jotka eivät luota tai myöskään ole harjaantuneet kuulemaan hyvää ja laadukasta sekä ole aidosti kiinnostuneita ja innostuneita musiikista monipuolisesti, musiikillinen linja ja tarjonta on tällaista kuraa.

      Pyritään välttelemään virheitä ja tarjotaan suoraan vain sitä minkä näkee tilastoista, että on jo suosittua ja isoimpia hittejä esittäjiltä.

    • Anonyymi

      Ihme meininkiä. Verorahoilla mällätään ja vähät välitetään maksajien mielipiteistä.
      Potkut koko radio suomen porukalle olisi paras ratkaisu.

      • Anonyymi

        Kuinka tämä kaikki toteutetaan? Vastaavaa ministeriä Harakkaa ei ainakaan kiinnosta asia lainkaan.


    • Anonyymi

      Unohtaako jo koko Radio Suomi ja Yle ja kuunnelkaa jotain muuta.

      Ainakin tuhansittain kuunneltavia vaihtoehtoja
      https://tunein.com/

      Tässä vielä muutama muu

      Spirit FM
      http://spiritfm.fi/

      Pooki
      https://www.radiopooki.fi/

      Kajaus
      https://www.radiokajaus.fi/nettiradio/

      SEA FM
      http://www.seafm.fi/

      Järviradio
      http://www.jarviradio.fi/nettiradio.html

      Lupaan julkaista saman tyylisen viestin joka viestiketjuun aina kun joku avaa uuden ketjun aiheesta Radio Suomen paskuus yms. tai kirjoittaa uuden valitus kommentin johonkin olemassa olevaan ketjuun. Kun vain huomaan, lisään tämän tyylisen viestin aina.

      • Anonyymi

        Radio kanavat on itselläni boikotissa. Itselläni on soittolistoja monipuolisemmat levykokoelmat. Ei jaksa kuunnella suppeaa sisäpiirin laatimaa automaattia.


      • Anonyymi

        Ei tarvinne kopioida toisten viestejä muista ketjuista ja julkaista niitä uudestaan. Todella epäkypsää ja toisen maineen....


    • Anonyymi

      Miksi YLEltä kukaan ei enää nykyään kukaan suostu vastaamaan mitään ku kysyy seuraavanlaisia. Miksi soittamanne musiikki on niin yksipuolista lähinnä muutamilta samoilta? Miksi vuorokautisesta soitosta suurin osa menee vanhoille isoille hittibiiseille joka päivä? Miksi vähensitte rajusti jo ennestään vähällä soitolla olleiden suomalaisten englanninkielisten kappaleiden soittomääriä? Miksi ette voi soittaa musiikkia monipuolisemmin ja aidosti uusiutuvaa ja tuoretta musiikillista linjaa ottaa Radio Suomelle päälinjaksi? Eli ei vain hittimusaa ja sellaista mikä on aiemmin ollut soittolistallanne? Miksi vanhasta musiikista sekä uudesta soittoon kelpaavat vain artistien ja bändien sinkkubiisit/isoimmat hitit?

      Miksi YLE ltä musiikista vastaava ei voi näihin kysymyksiin vastata?

    • Anonyymi

      Täyttä paskaa koko kanava. Tullut nyt joku Iskelmä, Pooki, Radio Sun kopio kun poistettiin englanninkielinen suomalainen musiikki soitosta. VMP Muutenkin oli mutta vielä enemmän alettu kuluneita hittejä toistamaan.

    • Anonyymi

      Matti Ja Teppo - Mä jokapäivä töitä teen On soinut jo 20 kertaa Radio Suomella 2020.
      Tämäkin kertoo ja todistaa kuinka yksitoikkoinen vuosikausia samoja isoimpia hittibiisejä toistava radioasema on kyseessä.

      Turhake kanava musiikillsesti. Noita 40-100 soittokertaa kokonaisen vuoden aikana olevaa vanhaa hittibiisä on aika monta Radio Suomella ja siihen päälle vielä ne kymmenet vain 20 soittokertaa saavat ja sitten yli 100 soittoa saavat 1-5 uutuutta vuodessa. Miksi Ylenkin pitää olla kuin Bauerin ja Sanoman kanavat. Sitten Ylen toimittaja itkevät morkkaavat noita kahta kaupallista soittolistojen kapaudesta ja vain vanhaa hittiä. Itse toteuttavat ihan samaa.

      • Anonyymi

        Saint Jhn - Roses On soinut jo 687 kertaa Sea FM:llä 2020. Tämäkin kertoo ja todistaa kuinka yksitoikkoinen vuosikausia samoja isoimpia hittibiisejä toistava radioasema on kyseessä. Turhake kanava musiikillsesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saint Jhn - Roses On soinut jo 687 kertaa Sea FM:llä 2020. Tämäkin kertoo ja todistaa kuinka yksitoikkoinen vuosikausia samoja isoimpia hittibiisejä toistava radioasema on kyseessä. Turhake kanava musiikillsesti.

        Ei kerro, koska kyseessä on tuore uutuus eikä se ole soinut kanavalla vuosikausia tehosoitossa. Monilla muilla kaupallisilla soitetuin biisi on soinut jo lähes 2000 kertaa tähän mennessä ja kymmenen muutakin sen 1000 kertaa vähintään.

        Kyseinen mainitsemasi biisi poistuu aika nopeasti Sea FM:n soittolistalta jääden satunnaiseksi soitettavaksi. Sen sijaan Matin ja Tepon mainitsemani biisi ei ole koskaan jäänyt Ylellä satunnaissoittoon ja samanlaisia ikuisuus soitossa olevia on kymmeniä.

        Ota myös se fakta huomioon, että Sea FM soittaa vuorokaudessa paljon enemmän musiikkia kuin Ylen kanavat.

        Miksi syötät valheita. Käyt poimimassa tiedon biisit sivustolta, joka todistaa ettei tämäkään eikä mikään muukaan biisi pesiydy vuosiksi hyvä jos kokonaisen vuoden edes on yksikään biisi tehosoitossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saint Jhn - Roses On soinut jo 687 kertaa Sea FM:llä 2020. Tämäkin kertoo ja todistaa kuinka yksitoikkoinen vuosikausia samoja isoimpia hittibiisejä toistava radioasema on kyseessä. Turhake kanava musiikillsesti.

        Jos tuokin kappale soisi yhtään vähemmän uuteen musiikkiin painottuvassa radiossa, niin se olisi epäonnistunut tehtävässään. Mutta kun ei ole. Ainoa kaupallinen asema, joka tuntuu tietävän mitä tekee musiikin suhteen.


    • Anonyymi

      Myös Kolmas Nainen - Oi Suomen nuoria on soinut jo 20 kertaa tälle vuodelle Radio Suomella. Siihen päälle monet muut vuosiakausia soitossa olleet vanhat soittolista /isot hittibiisit. Tämäkin kertoo ja todistaa kuinka yksitoikkoinen vuosikausia samoja isoimpia hittibiisejä toistava radioasema on kyseessä.

      Ei koskaan uutuksia tuoreeltaa vaan vasta jos nousee jättihitiksi.

    • Anonyymi

      Joskus miettii kenelle Radio Suomi on tarkoitettu?! Olen 49, ja tunnen itseni vanhaksi kuuntelemaan aseman nuorisomusiikkia! Onneksi on Tarja Närhi, Puhelinlangat, Euroopan valot ja Kaj Ulmanen. Mutta ei se riitä. Nykyinen Radio Suomi on aivan kamala. Aikoinaan mainosti "aikuisten radio". Ei uskoisi :( 90-luvulla tykkäsin kuunnella kys asemaa. Se oli aivan erilaista silloin.

      • Anonyymi

        Mitä ihmeen nuorisomusiikkia? Et taida puhua siitä YLE Radio Suomi kanavasta? Jämähtänyt jonnekin menneisyyteen.


      • Anonyymi

        99 prosenttia vuorokautisesta soitosta (7pv viikko keskiarvolla) ole tarpeeksi vanhojen hittien toistamiselle? Olisitko tyytyväinen jos prosentti olisi 100 7pv viikko keksiarvolla


    • Anonyymi

      Jos joku väittää jotain muuta, kuin aloittaja hittiasemanumeroaito kirjoittaja, puhuu täyttä potaskaa.

      Älkää ihmiset hyvät kiistäkö itseltänne totuutta. Vaikka se kuinka satuttaisi ja alkaisi harmittamaan ai tästä todellisuudessa maksan. Totuus on totuus.

    • Anonyymi

      MUISTAKAA ÄÄNESTÄÄ KUNTAVAALIT 2021
      Äänestäkää ehdokkaita puolueista, jotka haluavat pienentää YLE-veroa ja järkeistää YLE:n toimintaa.

      Näitä löytynee mm
      Liberaalipuolue
      https://liberaalipuolue.fi/kuntavaalit-2021/

      Persut
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit

      Kristillisdemokraatit (Tullee tukemaan 2023 alkavalla uudella vaalkukaudella esitystä YLE:n budjetin pienentämisestä)
      https://vaalit.kd.fi/2021/

      LiikeNyt (Muun muassa Hjallis on ollut halukas leikkamaan YLE:n budjettia)
      https://liikenyt.fi/ehdokkaat/

      Mitä enemmän näitä ehdokkaita menee läpi. Sitä varmemmin ovat ehdolla myös 2023 eduskuntavaaleissa.

      • Anonyymi

        älä unta nää


    • Anonyymi

      Suomen laiskin musiikkipäällikkö = Radio Suomi

      • Anonyymi

        samaa mieltä


    • Anonyymi

      Osa jaksaa kiistää vieläkin nämä päivän selvät tosiasiat. Radio Suomi on maamme yksitoikkoisin hittiradio. 99.9 prosenttia vuodenaikana soitetusta todella vähästä määrästä uutuksia on soinut kaupallisilla, niillä kaupallisista yksitoikkoisimmillakin ennen päätymistä YLE SUOMELLE.

    • Anonyymi

      Palautettakin voi lähettää, mutta todennäköistä on että mikään ei muutu ennen kuin kaikki Ylen viestimet hukuttavat muut tärkeät viesti palautteen alle. Suosittelen purkamaan tuntoja myös heille.
      [email protected]

    • Anonyymi

      Yle on lähtenyt samaan mukaan kaupallisten kanssa. Tappamaan kotimaista englanninkielistä musiikkia. Vain suomeksilauletut kelpaa. Englanninkielisistä vain ulkomaisia ja kotimaisilta isoimmat vanhat hitit. Missä uudet ja tuoreet englanninkieliset, kuten Poets Of The Fall - Requiem for my harleyquin? Radio Soi soittaa ja jopa Sea FM soittanut muutaman kerran.

      • Anonyymi

        Poets of the fall näyttää päässeen soittolistalle toukokuun alussa, samoin kuin uusi The 69 Eyes.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poets of the fall näyttää päässeen soittolistalle toukokuun alussa, samoin kuin uusi The 69 Eyes.

        Radio Suomelta kirjattujen soittotietojen mukaan 1 kerran soitettu The 69 Eyes uutuus Drive. Hurja määrä. Sentään paria päivää vaille kuunauden julkaisusta. Samaten Poets Of The Fallin uutuus soinut 2 kertaa. Kerran Ylex ja Radio Suomi. Radio Suomella yli kuukauden viiveellä julkaisusta. Ainakin 7 kaupallista soittanut biisiä ennen kuin Radio Suomi kertaakaan.


    • Anonyymi

      informaatiovaikuttamista, ja täten bullshittiä

      • Anonyymi

        Kuka maksaa palkkasi?
        Kansa verorahoillako?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka maksaa palkkasi?
        Kansa verorahoillako?

        joo mee sinne uuniin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        joo mee sinne uuniin

        Kivahan se on kaffeeta ja bullaa nauttia muiden piikkiin. Maistuuko edes hyvältä?


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Radio-Suomi on muuten hyvä, paitsi liian paljon samoja levyjä soitetaan. Maailma on tulvillaan erilaisia piisejä, silti R-S soittaa joka päivä Leevi ja Leevingsiä, tai Yölintua, tai Taiskan Mombasaa, tms. mummo-, ja junttimusiikkia....pah. Sitten joskus kun ne soittaa esim. Hectorin Nostalgia-piisin, niin aina soittavat sen 1-osan, ei koskaan sitä 2-osaa. Ammattitaidottomia, jotka kai funtsii et; olen vain töissä täällä....

      • Anonyymi

        samaa mieltä


      • Anonyymi

        Eikö sitä höttöä ja saman toistoa ole ihan tarpeeksi kaupallisella.

        Radio Suomi on mennyt muutenkin ala-arvoiseksi. Entistä vähemmän asiasisältöjä ja uutisia. Sitäkin enemmän musiikkia kapeasta valikoimasta. Yksi pidempi uutislähetys päivässä ja muuten 1 min uutisia tasatunneinen. Novallakin pidemmät uutiset.


      • Anonyymi

        Vähällä työllö jättipalkkaa ja boooooonuksia.


    • Anonyymi

      Onneksi Ylellä soi hyvä musiikki ja nimenomaan ne hitit. Ne on parhaaksi huomattu ja niistä pidetään.

      • Anonyymi

        Radio Suomen kuuntelussa oli käyrä ylös 2020 korona-aikana. Nyt se on taas kääntynyt laskuun kuten kaikkilla YLEn kanavilla on vähentynyt vuosien saatossa älyttömästi kuuntelijoita. Ei kiinnosta yksitoikkoinen kapea laiska tarjonta.


    • Anonyymi

      100 varmasti asiat muuttuu, jos äänestämme oikein. Kokoomukseen erityisesti lisää Rydman, Vestman, Kaleva linjan poliitikkoja eduskuntaan. Ei tule vasemmistopuolueita hallitukseen sotkemaN, joten voidaan päättä YLE-vero pienenemisestä enemmistöllä. Vaatii ennötys tulosta myös KD ja LiikeNyt, jotta saadaan enemmistö ilman vasemmistopuolueita.

      • Anonyymi

        Hieno päiväuni. Onneksi vain unta


    • Anonyymi

      Eikö Annika Eklund ole julkaiasut kuin kaksi biisiä? Jatkuvasti jauhaa Radio Suomella Eklundilta Strömsöö taikka Shanghain Valot. No syyhän on. Annika Eklundilla ei ole muita hittejä, muita ei ole koskaan otettu soittolistalle, joten mitään muuta ei Radio Suomella voida soittaa. Mutta kahta biisiä pitää jauhaa monta kertaa viikossa, vuodesta toiseen.

    • Anonyymi

      Lizzo - 2 Be Loved (Am I Ready) kappaleesta on tullut nopeasti reilussa kuukaudessa iso radiohitti. No tänään Radio Suomikin oli bongannut asian ja soitti kappaletta.

      Yli kk sitten kappale soi jo Sea FM:llä eikä ollut edes hitti vielä.

      Radio Suomelle kelpaa vain pelkät hitit soittoon. Uudempaa vasta kun muut sitä jo soittaneet.

      • Anonyymi

        Ykex kanavalla ei ole noatettu soittolistalle, mutta UMX erikoisohjelmassa toistettu muutamia kertoja. Yksitoikkoinen on YLEX:kin. Ei voida edes erikoisohjelmissa soittaa mitä ei ennen kanavalla soitettu.


    • Anonyymi

      Tästä tuskin eroon päästään, mutta 2023 on mahdollisuus ainakin pakkoveromaksun leikkaaukseen ja rajuun sellaiseen. 600milj. Ei hitossa YLE tarvi tuollaista budjettia. Rahaa on, mutta sen käyttö ei näy ohjelmatarjonnassa, ohjelmien laadussa tv&areena&radio. Samat YLE:llä mitkä kiertäneet kaupalliset ensin läpi.

    • Anonyymi

      Suomein aidoin hittikanava oli Aito Hitti. Sanoihan sen jo nimikin. Nyt kun Aito Hittiä ei enää ole, on Suomen aidoin hittikanava Radio Pooki. Tämä on tosiasia.

      • Anonyymi

        Radio Suomi on vielä yksitoikkoisempi ja isompia hittejä tulee. Pooki on kyllä aidoin yksitoikkoisin Suomihittikanava. Radio Suomi koko Suomen yksitoikkoisin rasittavin. Ei edes asiasisällöilöe ole tilaa, kun hittejä pitää toistaa jatkuvalla syötöllä.


    • Anonyymi

      minun mielestäni yle on tosi huono, valtion aivopesula, jossa tulee pelkkää sdp, eu ja nato-propagandaa, sekä PolPolan valehuutikset tosin yleltä ei sentään tule yhtä paljon PolPo propagandaa kuin mtv:ltä, joka paitsi maistuu pahalle on myrkkyä reformille. näihän mielipiteisiin on monet kollegatkin päätyneet. ja mun mielestäni putin on tosi mukava mies.

      • Anonyymi

        Älä sotke tähän Maikkaria. Sillä ei ole mitään tekemistä YLE:n ideologiaa ja omaa etuja ajavien juttujen kanssa.


    • Anonyymi

      Pelkkä turhanpäiväinen isoimmat hitit jukeboksi. Toivottavasti 2023 tulee eduskunta ja hallitus, joka leikka isosti rahaa YLE:ltä pois.

      • Anonyymi

        Muistakaa äänestää viksusti. Vähemmän riistoa sinulta.


    • Anonyymi

      Radio Suomi mainostaa olevansa aikuisten kanava. Kuitenkin siellä soi ns nuorisomusiikki. Miksi?
      Muutenkin soittolistat ovat yksipuolisia. Miksei Ylen Suomen suurinta levystöä hyödynnetä täysillä?

      • Anonyymi

        Mikä ihmeen nuorisomusiikki? Eihän siellä soi kuin harvoin tuorempaa ja nekin odotettu ensin isoiksi hiteiksi, jotta kelpaa kanavalle.


    • Anonyymi

      Eikö vieläkään voi YLE lopettaa pakkotoistamasta joka ikinen päivä vähintään huonoimmillankin 1-2 kertaa Leevi And The Leavingsin jotain top 5 isoimmista hiteistä.

      Pakko syötöllä tullut jo 80 luvulta asti joka helevetin päivä.

      Sama kaikille muillekin pakkosoitto bändeille ja artisteille. Kenenkään ei pitäisi päätyä YLE:llä vuosiksi saati kymmeniksi jokapäiväiseen pakkotoisto asemaan.

      • Anonyymi

        Moni tykkää Leevi and the Leavingsin musiikista. Yle ei pakkotoista yhtään mitään, sillä ei sitä mikään pakko ole kuunnella. Fiksumpi ihminen olisikin kuunnellut jotain ihan muuta kanavaa tai laittanut radion kokonaan kiinni. Mutta ei. 80-luvulta asti kuunneltu "joka helevetin päivä" ja sitten kitistään siitä jossakin hyvin kyseenalaista mainetta nauttivalla keskustelupalstalla. Mitä se kertoo kirjoittajasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moni tykkää Leevi and the Leavingsin musiikista. Yle ei pakkotoista yhtään mitään, sillä ei sitä mikään pakko ole kuunnella. Fiksumpi ihminen olisikin kuunnellut jotain ihan muuta kanavaa tai laittanut radion kokonaan kiinni. Mutta ei. 80-luvulta asti kuunneltu "joka helevetin päivä" ja sitten kitistään siitä jossakin hyvin kyseenalaista mainetta nauttivalla keskustelupalstalla. Mitä se kertoo kirjoittajasta.

        Mitä se kertoo sinusta kun kiistät faktat. Kyse ei ole siitä tykkääkö joku jostain, vaan siitä että samojen artistien ja bändien musiikkia soitetaan jokaikinen päivä kapeasta valikoimasta.

        En kuuntele vapaaehtoisesti YLEn kanavia enää, mutta pakolla joudun niitä rahoittamaan. Samaa tarjoaa moni kaupallinenkin.


    • Anonyymi

      Erikoinen aloitus. Radio Suomi on julkisen palvelun kanava. Ei mikään hittikanava.

      • Anonyymi

        Miten tuo aloitus on erikoinen?

        Eikös pelkkiä hitteiksi muodostuneita kappaleita soittava asema ole hittikanava? Vai millä nimellä sitä pitäisi kutsua? Radio Suomihan ei soita juuri mitään mikä ei ole hitiksi muodostunut ei uudesta eikä vanhasta musiikista. Korkeintaan 1% kanavalla soivasta musiikista vuodessa on muita kuin hittejä.

        On olemassa kaupallinen hittikanava ja Radio Suomi on julkisen palvelun Hittikanava.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tuo aloitus on erikoinen?

        Eikös pelkkiä hitteiksi muodostuneita kappaleita soittava asema ole hittikanava? Vai millä nimellä sitä pitäisi kutsua? Radio Suomihan ei soita juuri mitään mikä ei ole hitiksi muodostunut ei uudesta eikä vanhasta musiikista. Korkeintaan 1% kanavalla soivasta musiikista vuodessa on muita kuin hittejä.

        On olemassa kaupallinen hittikanava ja Radio Suomi on julkisen palvelun Hittikanava.

        Tulkintahan se on tuokin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulkintahan se on tuokin.

        Minkä muun kaltaisen tulkinnan Radio Suomesta voi tehdä kuin aloittaja ja muutama muukin on tehnyt? Tämä nimen omaan minua kiinnosta, jos 99% pelkkiä hittejä soittava asema ei ole hittikanava, mikä on se oikea tulkinta tai toinen käypä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkä muun kaltaisen tulkinnan Radio Suomesta voi tehdä kuin aloittaja ja muutama muukin on tehnyt? Tämä nimen omaan minua kiinnosta, jos 99% pelkkiä hittejä soittava asema ei ole hittikanava, mikä on se oikea tulkinta tai toinen käypä?

        Yle Suomi soittaa paljon muitakin kuin hittejä. Klassikoita, harvinaisuuksia ja erikoisuuksia. Lisäksi kanavalla on hyvä uutistarjonta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yle Suomi soittaa paljon muitakin kuin hittejä. Klassikoita, harvinaisuuksia ja erikoisuuksia. Lisäksi kanavalla on hyvä uutistarjonta.

        Mitä harvinaisuuksia? Toki jos pitää harvinaisuutena kappaletta, mikä ollut ikuisuuden soitossa Radio Suomella. Klassikot mitä tulee ovat isoja hittejä. Kaupallisillakin asemilla soi enemmän ennen soimatonta musiikkia.

        Lisäksi kanavalla oli hyvä uutistarjonta, sitäkin supistettu aivan älyttömästi uudistusten myötä ja yksitoikkoista soittolista musaa lisätty.

        Eli Radio Suomi soittaa lähinnä samoja hittejä vuodesta toiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä harvinaisuuksia? Toki jos pitää harvinaisuutena kappaletta, mikä ollut ikuisuuden soitossa Radio Suomella. Klassikot mitä tulee ovat isoja hittejä. Kaupallisillakin asemilla soi enemmän ennen soimatonta musiikkia.

        Lisäksi kanavalla oli hyvä uutistarjonta, sitäkin supistettu aivan älyttömästi uudistusten myötä ja yksitoikkoista soittolista musaa lisätty.

        Eli Radio Suomi soittaa lähinnä samoja hittejä vuodesta toiseen.

        Tuo on juurikin se totuus.


    • Anonyymi

      Suomen aidoin hittikanava oli tietenkin Harjun lippulaivatuote Aito Hitti. Harmillista kuitenkin, että kanava ei enää ole toiminnassa. Sanoma Nelonen ei halunnut kanavaa jatkaa. Aito Hitin taajuuksille tuli muistaakseni HitMix, joka ei minusta ole läheskään yhtä hyvä radio kuin edeltäjänsä

      • Anonyymi

        Aito hitti radiota ei kuunnellut kukaan. Siellä ei soinut edes hitit.


    • Anonyymi

      Todella surkea, rasittava ja kyllästyttävän yksitoikkoinen.

    • Anonyymi

      Mulla on vähän sellainen perstuntuma, että kuuntelijat pääosin haluavat kuulla radiosta niitä tuttuja hittejä. Johonkin tutkimukseen tuo hittien soittaminen taitaa perustua. On varmasti niitäkin, jotka haluavat kuulla vain uutuuksia. Me ihmiset olemme niin erilaisia. Erilaisia mieltymyksiä. Toiset tykkää vanhoista hiteistä, toiset uutuuksista. Toiset tykkää äidistä, toiset tyttärestä.

      • Anonyymi

        Tuttujen hittien kuuntelijoille on kymmeniä kaupallisia. Pitääkö samaa rahoitaa myös pakolla YLE:n kautta.

        Kaupallinen joutuu arvioimaan riskiä ja aikaa ja rahaa mikä kuluisi toisenlaisen musiikillisen linjan puörittämiseen. YLE on riskitön vapaa ja varmarahoitteinen.


    • Anonyymi

      Herranen aika"! Vai että Yle on hittikanava!! Eihän ne soita muita kuin näitä kotimaisia inisevien naislaulajien itkuvirsiä!!!
      Vaikka on hyllyt pullollaan niitä todellisia hittejä eri vuosikymmeniltä, mutta ei vaan soiteta!!

      • Anonyymi

        Et taida olla perillä yhtään mitä YLE soittaa ja mikä on hitin määritelmä.

        Huonous ja iso epäkohta ei kaupalliselle verovaroin toimivalle puljulle nimen omaan on ettei soi muuta kuin lähinnä hittejä ja kaikki muukin on jo kaupallisilla soinut ensin.

        Sulla on mediatalo missä voisit tehdä rohkeasti ja monipuolisesti juttuja, tarjoamalla paljon asiaa laajasti ja monipuolisen ja vaihtuvan ohjelmiston ja rahaa niin paljon että kaikki paitsi yksinoikeus sisältä voisi olla ensin sulla ilman pelkoa, silti YLE valitsee kaupallisempiakin varovaisemman linjan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et taida olla perillä yhtään mitä YLE soittaa ja mikä on hitin määritelmä.

        Huonous ja iso epäkohta ei kaupalliselle verovaroin toimivalle puljulle nimen omaan on ettei soi muuta kuin lähinnä hittejä ja kaikki muukin on jo kaupallisilla soinut ensin.

        Sulla on mediatalo missä voisit tehdä rohkeasti ja monipuolisesti juttuja, tarjoamalla paljon asiaa laajasti ja monipuolisen ja vaihtuvan ohjelmiston ja rahaa niin paljon että kaikki paitsi yksinoikeus sisältä voisi olla ensin sulla ilman pelkoa, silti YLE valitsee kaupallisempiakin varovaisemman linjan.

        Mitä pahaa hittien soittamisessa on? Kansa rakastaa hittejä, siksi niitä soitetaan radiossa paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä pahaa hittien soittamisessa on? Kansa rakastaa hittejä, siksi niitä soitetaan radiossa paljon.

        Ei siinä ole mitään pahaa, mutta siinä on epäkohta iso kun YLE apinoi saman perässä ja viemällä jutun pisimmälle. Pelkkiä hittejä ei uutuksiakaan ennen kuin ovat hittejä ja vanhoja.

        Jos kaupallisella on hittitarjontaa enemmän kuin tarpeeksi ja joka paikkakunnalla kuuluu vähintään jo yksi hittiasema ei pitäisi YLE:n tehdä samaa päälle vaan tukea enemmän kotimaisia musiikintekijöitä, soittamalla paljon enemmän tuoreita julkaisuja esityskieleen katsomatta kotimaisilta.


    • Anonyymi

      Suomen feikein valekummeli on valtio Radio natsi-nato

      • Anonyymi

        Älykäs kommentti kertakaikkiaan


    • Anonyymi

      Radio Suomi on myös P*skin!

    • Anonyymi

      Miksi YLE on lopettanut kaikilla kanavillaan aukottomien soittolistatietojen antamisen? Syy on juurikin se, että ei haluta antaa saataville helposti tietoa siitä kuinka yksitoikkoista tarjontaa kapeastavalikoimasta YLE tarjoaa.

      Ennen varsinkin YLEX (ei enää edes kyseinen kanava) tarjosi kattavat soittolistat koko päivän ajaltasoineista ja myös Radio Suomellakin tuli lähes sataprosenttisesti päivän aikana soineiden biisien lista.

      Voi myös kysysä miksi YLE pimittää meiltä heidän toimintansa rahoittavilta pääsyn tarkastelemaan mitä on millioinkin soinut kanavalla?

      • Anonyymi

        Siksi koska sillä tiedolla ei tee mitään. Radiota kuunnellaan. Ei lueta. Tavallista kuuntelijaa ei kiinnosta tieto siitä mitä joskus on radiossa soitettu. Muutakin on elämässä kuin radio.


    • Anonyymi

      Sama meno jatkuu ja tähän puljuun laitetaan vain lisää rahaa. Miksi? Miksi? Miksi?

    • Anonyymi

      Se on oikein. Tutkimusten mukaan ihmiset haluavat kuunnella radiosta hittejä.

      • Anonyymi

        Minkä tutkimuksen mukaan vain hittejä?

        Entäs kun kaupallinen jo palvelee tuon kuulijakunnan?


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe