Onko Kevan rouva Kasoi syytön muka?

Minä en usko, vaan syyllinen.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005522299.html
Ilmianna
Jaa

13 Vastausta


eikö mitenkään voi selvittää, onko tiliä kayty katsomassa Kasoin osalta?siis ennekuin paljastui, niinä vuosina kun rahaa vaan virtasi.
Ilmianna
Jaa
Nainen- 10 vuotta vankeutta on sopiva.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ihmettelen, miten voi vedota, ettei tiennyt maksuista. Vaikkei tiliotetietoja saanut, niin tuleehan tilitiedot esim. verotukseen korkotulojen osalta, vaikka olisi vain rapiat, siis pääomatulot. Koska jos rahoihin ei ole koskettu, jokin mitätön korko on maksettu. Mihin posti ulkomailla ollessa on käännetty?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei tietenkään ole syytön.Oli vaan hyvä lakimies,,tuskin olisi tuokaan saatanan kurppa itse tajunnu oikeisiin kohtiin vedota. Varakkaammille suotuja etuisuuksia tuollaiset.
1
Ilmianna
Jaa
Hyvä näin, suomi on yksi maailman vähiten korruptoitunein valtio.
1
Ilmianna
Jaa
Naisille myönnetty syyttömyyssuoja, kun eivät vielä ole ylempiarvoisia"?
Ilmianna
Jaa
syyllinen vittu ja kukaan ei tee tuollaaista tieten
1
Ilmianna
Jaa
Enenpi ihmettelen

Miks oikeudenkäynti suomessa? Siis kun kyseessä Norjan byrokratia ja sen rahat. Jotenkin mun mielestä oletettuja rikoksia pitäis käsitellä siinä massa, missä tapahtumat on olleet ja saman maan lakien mukaan. Noin maalaisjärjellä ajatellen, norjan pitäis niinkuin alkaa perimään maksamiaan etuisuuksiaan pois omien käytäntöjensä mukaan, jos niillä ois siellä oikeuden päätös. Kun se ja sama. mitä päätöksiä suomessa on tehty.

Tais tää oikeudenkäynti liittyä lähinnä mimmin duuniin, ei itseasiassa oikein tohon tapahtumaan muuten, kuin sen kautta arvioitiin virkakelpoisuutta.

Oikeuden päätös on, syytön. Eipä siinä huuhaa nettikirjoittajien mielipiteet ketään kiinnosta, etenkään vaikuta mihinkään asiaan. Jos kerran olet eri mieltä kuin tuomioistuin, tee ihmeessä valitus vaikka oikeuskanslerille. Typerää valittaa keskustelupalstalla asiasta.

=DW=
1
Ilmianna
Jaa
Ihan ensin kun luin juttua, päätelmäni oli: syytön. Tiedän monta, joilla makaa jotain vanhoja tilejä unohduksissa. Itselläkin on maannut. Kaikki tahot eivät myöskään ole ottaneet väestörekisteristä uusia osoitetietojani, joten vuosienkin päästä postia on tullut vanhaan osoitteeseen.
Mutta nyt kun joku kirjoitti; miksei tullut verotietoihin korkoa, mietin uudestaan. Voiko olla, että Norja ei ole ilmoittanut korkoja verotietoihin? Millainen verolaki Norjassa on, kun ei ole edes eu-valtio. Voi olla ihan erilainen, vaikka niin että asiakkaan pitää itse ilmoittaa.
Tuo näkökulma myös, miksi ei ole oikeudenkäynti Norjassa, kun ns. rikos on siellä tapahtunut. Outoa.
No, tuskin jää tähän, luultavasti vatvotaan lehtien palstoilla vielä tämän jälkeen.
Joka tapauksessa sympatiani on rouvan puolella, kovan rangaistuksen on jo kokenut, liian kovan. Mutta minun mielipiteellä ei ole merkitystä, joku syyttäjä valittaa päätöksestä jos valittamista on, pääasia että totuus tulee ilmi.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
eikö tosiaan voi tarkistaa onko Kasoi katsonut pankkisaldoaan koko aikana?Eikö aina jää jälki?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
"""kovan rangaistuksen on jo kokenut"""

Kerrotko tarkemmin minkä?
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
huononäköinen kirjoitti:
"""kovan rangaistuksen on jo kokenut"""

Kerrotko tarkemmin minkä?
Mustamaalattiin julkisuudessa.
Kähmi Kevassa. Sai potkut. Ajettiin maanpakoon ja maanrakoon.
Kirkko ei huolinut ripittäytymään.....

Varmaan kaikkea seuraamuksia.

Vaihtoi jopa nimensä! Se pisti silmiin. Onko hän mäkihyppääjä Norika Kasoin vaimo? Vai tyttöbändi Kasoin Kööls laulaja?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
huononäköinen, Meni työ ja maine. Valtava julkisuus ja viikkokaupalla lehtien palstoilla. Siinä on rangaistusta kerrakseen. Ja nyt kun vielä todetaan syyttömäksi. Voisikohan vaatia Kevalta korvausta laittomasta irtisanomisesta? En nyt muista lähtikö itse.
Itsellä oli tili, jota en ollut katsonut 6:een vuoteen. Sinne jäi aikanaan 12 €, sitten kerran vain otin asiaksi ja suljin sen. Harmi ettei kukaan ollut lykännyt sinne rahaa.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko Kevan rouva Kasoi syytön muka?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta