Hämeenlinnalle tulee korvattavaki 570 000 euroa

kylläjoskusvieläonnistuu

Puukartellioikeudenkäynnissä hävinneelle Hämeenlinnalle 570 000€:n lasku metsäyhtiöille heidän oikeudenkäyntikuluista. Onneksi meillä Hämeenlinnalaisilla on varaa tämmöiseenkin puuhailuun.

30

305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SammuneetValot

      Ikävä että joudut omista maksamaan. Jos oik.käynnin tuloksen tietäisi etukäteen ei niitä järjestettäisi. Mieti idiootti.

      • SammuneelleIdioottille

        Tuon oikeudenkäynnin tulos oli kyllä ounasteltavissa jo käsittelyn alussa, koska metsäyhtiöt käyttivät tuohon juttuun parhaita asianajajiaan ja korvausvaateet saaneet kunnat lähtivät kyllä ihan takki auki vaatimaan perin vaatimattomia korvauksia metsäyhtiöiltä. Aina ei voi onnistua, ei edes tässäkään asiassa.


      • HovissaTavataan

        Olisit ihmeessä varoittanut, kun huomasit parhaiden asianajajien olevan käytössä. Moni luuli, että lähtevät paskimmilla rosikseen.


      • j6859

        Yritinkin mutta totuuden puhujalle ei yöpaikkaa tarjota


      • NäinSeHommaVaanMenee

        Huomioida täytyy myös että päättäjissähän on paljon mm. juristeja ja oikeusoppineita joiden oman edun mukaista on siis haastaa ja siten hommata töitä jossei nyt ihan itselle niin ainakin äänestäneille kavereilleen, vaikkei nyt voittaa ihan aiottaisikaan. Kasvoton veronmaksaja ei nyt ainakaan suoraan valita.


      • pohdintaa

        Aloittaja, mikä on "korvattavaki"? Korvavaikun tiedän, mutta -vaki? Korvatta kai tarkoittaa ilman korvaa, mutta tuo vaki-sana ihmetyttää. Ei sitä löytynyt sanakirjastakaan. Ehkä siihen on vahingossa tullut ä:n tilalle a. Silloinhan se voisi tarkoittaa, että ilman korvia oleva väki. Vai mitä aloittaja tarkoitti?


    • Kasvukäytävä

      Tästä otetaan opiksi #yhdessä

      • Kartellos

        Metsäpuolella on vaan paremmat lakihenkilöt.


    • siksi.tiedän.mitä.tiedän

      > rosikseen

      Rosis on rikosoikeudenistunto ja tässä oli kaiketi kyseessä siviilijuttu eli sopimusoikeudellinen. Metsäyhtiöitä ei syytetty rikoksesta vaan kaupunki väitti niiden toimineen sopimusyhteiskunnan vastaisesti.

      Ja sitä ei oikeuden mukaan ollut tapahtunut.

      En siis tiedä mitään tästä asiasta vaan selitin vain rikoskäräjien ja sopimuskäräjien eroa - rosiksessa syyttäjä syyttää epäiltyä rikoksesta ja siviilioikeudenistunnossa kaksi osapuolta selvittävät tuomarin välityksellä keskinäiseen sopimukseen liittyviä erimielisyyksiä.

      En ole lukenut yhtään lakikirjaa koskaan mutta olen opiskellut kemian, fysiikan, biokemian ja astornomian perusteet hesan avoimen luonnontieteellisessä. Siksi tiedän mitä tiedän.

      • isoja.käräjiä.voi.tulla

        Ja vielä, jos yhteisöä epäillään rikoksesta sekin on nykyään mahdollista. Siinä tapauksessa yhteisö tai yritys voidaan tuomita yhteisösakkoon. Yhteisön jäsenet voivat sitten hakea korvauksia vastuuhenkilöiltä, jos katsovat sen asiakseen.

        Voihan olla, että kaikki yhteisön jäsenet ovat osallistuneet yhteisön rikokseen. Silloin kaikki yhteisön jäsenet ovat yhteisövastuullisia eli yhteisösakko kuittaa rikoksen ja rangaistuksen.

        Jos esimierkiksi puoluetta tai ammattiliittoa alettaisiin epäilemään vakavista rikoksista, silloin jäsenten täytyy katsoa peiliin ovatko he hoitaneet ns. "päällekatsomisen" vai ovatko osallistuneet rikolliseen toimintaan joko tietoisesti taikka antaneet valtakirjan olemalla puuttumatta virheelliseen toimintaan.

        Näitäkin saatetaan jatkossa nähdä - kukaan ei voi väistää vastuutaan.


      • lääkkeet.otettava

        Ota lääkkeesi ja katso kristallipalloon jota olet opiskellut suljetulla.


    • hyvin.helppoa.ja.yksin

      Ei siis voida lähteä siitä ajatuksesta, että joku puolue tai ammattiliitto alkaisi väittämään, että "meitä ei voi syyttää rikoksista, koska meitä on niin paljon".

      Tämä ei pidä paikkaansa. Myös enemmistöpuolueiden ja enemmistöliittojen on noudatettava laatimiaan lakeja - muussa tapauksessa niitä voidaan rangaista. Tällä estetään juuri se, että enemmistöpuolueet eivät ryhdy taustalla hitlereiksi tai mengeleiksi.

      Ja se rangaistus voi olla paljon konkreettisempi kuin vain se, että "mä eroon liitosta" tai "en enää äänestä niitä".

      Ei oikeustieto ole suinkaan mitään rakettikirurgiaa vaan hyvin yksinkertaista ja kansantajuista.

    • maksuun

      Eikö tässä kaupungissa ole päteviä juristeja. Eikös kakkosmies Juha Isosuokin ole lakia lukenut mies. Mutta niinhän se täällä menee, että otetaan opiksi ja ikihymy huulilla kohti uusia seikkailuja. Ja onhan meillä varaa maksaa, vai onko?

    • suurrikolliset

      Jotta voisin toimia lakimiehenä ja vetää isoja juttuja tarvitsisin jonkinlaiset paperit jostakin. Tarvittavat tiedot ja taidot minulla jo on. Ja staminaa hankkia todisteita vaikeasti rikollisesta valtioiden rajat ylittävästä toiminnasta.

      Suurimmat ja vaarallisimmat rikolliset eivät koskaan ole mitään nakkikioskiliigan liiviporukkaa vaan huippukoulutettuja ja varustettuja juonikkaita juonittelijoita merkittävissä vastuutehtävissä.

    • ei.pallo.vaan.kallo

      > ja katso kristallipalloon

      Tarkoitatkohan ennemmin "kristallikalloa": https://en.wikipedia.org/wiki/Crystal_skull

      Näitä mystisiä yhdestä kristallikiteestä taidokkaasti tehtyjä kalloja on tutkimusten mukaan valmistettu natsi-saksassa. Yksi sellainen löytyi Himmlerin arkistoista.

      Väitetään, että kristallikallon hallussapitäjällä olisi yliluonnollisia kykyjä. Mitään todisteita sellaisesta ei kuitenkaan ole.

      • jotta.ota.lääkkeet

        Tarvitset hörhö yliluonnollisia kykyjä tai vahvat lääkkeet.


    • joskusvielävoinatsatakin

      On todella ihme että Hämeenlinna hävisi muiden ohella oikeudenkäynnissä metsäyhtiöille. Hämeenlinnahan on nykyään kuuluisa ainaisista onnistumisistaan kaikissa projekteissaan. 570 000€ palaa taas mukavasti kuntalaisten rahoja mutta otetaan tästäkin opiksi ja mennään ilon kautta eteenpäin.

      • VirheitäVirheitä

        Opiksi otetaan Pers Pilkkala SCC hölmöilystä ja SCC tuomiosta ja pakkolähdöstä politiikasta.


      • VirheitäVirheitä
        VirheitäVirheitä kirjoitti:

        Opiksi otetaan Pers Pilkkala SCC hölmöilystä ja SCC tuomiosta ja pakkolähdöstä politiikasta.

        Opiksi otetaan Pers läpisen Kierukan SCC hölmöilystä ja SCC tuomiosta ja pakkolähdöstä politiikasta.


    • PöllötPäättäjät

      Hämeenlinnan kaupunginhallitus on vastuussa tästä kulusta. Valittakaa kh:n jäsenille. Mitäs olette äänestäneet vääriä henkilöitä ja puolueita päättäjiksi.

    • vastuuseen

      Kukahan sitä kaupunginhallitusta johtaa?

      • KonsultitHäärää

        Ulkoa sitä johdetaan.


      • Cannut
        KonsultitHäärää kirjoitti:

        Ulkoa sitä johdetaan.

        Iisuko mukana myös?


      • Iltfhfee

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaa se tuntee SCC johtamisen. Onnea matkaan.


    • Rätinki

      Ja taas ollaan maksumiehinä,onkohan kaupungin lakimiehet tuomareita vai viemäreitä, vaikuttaa viemäreiltä, veroja on suunniteltu nostettavan kuten Juutilainen Häm- San , artikkelissa kirjoitteli kantsii lukaista pääsee hiukan käsitykseen mitä valtuuston "neuvosto " suunnittelee, tulevat omien töppäyksien kuittaamiseksi meidän lompuukille kuten tavallista, olette saanneet mitä äänestitte .

      • SotaVeronmaksajaaVastaan

        Jossei parkkitalot kelpaa sitten mennään lompakolle.


    • Musta-Tulevaisuus

      Näillä järjestelyillä varmistetaan kaupunkihallinnon toimesta jatkuva miinusmerkkinen muuttovirta ja sitä kautta verotulojen menetys kuntatalouteen!
      Vastalääkkeenä muuttotappioille varmistuu tietenkin tulevina vuosina jälleen pakkonosteessa oleva verotus niin kiinteistöverojen kuin kuntaveronkin kautta!

      Lähestymme taloudenpidossamme jo joka suunnalta rajaa josta tunnistetaan kriisikunta!

      • lisääjonoatyökkäriin

        Ei taida kovin kaukana olla se päivä kun Hämeenlinna joutuu tai pääsee valtion taloudelliseen ohjaukseen. Silloin viimeistään täysin tuottamattomat kaupungin yhtiöt puretaan ja näin ollen verovaroin tehtävä kuppaus loppuu ja yhtiöissä olevat ns. työntekijät pääsevät vapaille työmarkkinoille näyttämään kykynsä ja osaamisensa.


    • häkki.voi.heilahtaa

      > lääkkeet.otettava

      Ei minulla ole mitään lääkitystä. Yritätkö jälleen uhkailla?

      Sellaiselle tulee nopsaan loppu kun käteesi lyödään lähestymiskieltopaperit ja viranomaiset ryhtyvät valvomaan sen noudattamista. Kaikki jäljittäminen, luvaton tekninen tarkkailu ja uhkaukset tai perättömät ilmiannot selvitetään - sen jälkeen pääsetkin sellaisille käräjille, että häkki heiluu.

    • pohdintaa

      Aloittaja ei vieläkään vastannut kysymykseeni, mikä on "korvattavaki"?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe