HDMI ei anna signaalia. Missä vika?

son_of_odin

Käytössäni on Asus VE228 näyttö ja GTX 960 näytönohjain. Näyttö toimii DVI kautta hyvin mutta kun yritän kytkeä näytön HDMI johdolla näyttöön tulee teksti "HDMI NO SIGNAL" Olen poistanut ja päivittänyt näyttiksen ajurit mutta ei silti anna yhteyttä HDMI kautta. Olen kokeilut useampaa
HDMI johtoa mutta samatulos

3

315

  Vastaukset

  • Luultavasti jompikumpi/kumpikaan ei osaa automaattisesti vaihtaa.

  • Asenna se ohjelma joka löytyy cd:ltä.

  • Kokeile sellaista simppeliä juttua, että kun se "HDMI No Signal" herjaus tulee, niin samuta näyttö ja sitten päälle uudelleen.

   Olen törmännyt vastaavanlaiseen ongelmaan yhden vanhan Asus näytön ja uudemman näytönohjaimen kohdalla - Kyseinen näyttö tunnistaa video signalin vasta em. toimenpiteen jälkeen.

   Tämän saattaa joissakin laitteissa aiheuttaa HDMI standardien erot, vaikka ne pitäisi tietyistä eroista huolimatta olla kaikki versiot taaksepäin yhteesopivia keskenään. Näytön HDMI standardi määrää lopullisesti sen, mitä ominaisuuksia se tukee, siitä huolimatta vaikka tietokoneelta ulostulo olisi esim. HDMI 2.0

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Mitkä muodot! Entinen "ihmis-Ken" Jessica Alves poseeraa vähissä vetimissä uima-altaalla Espanjassa: "Negatiiviset kommentit poistetaan ja käyttäjä blokataan!"
  • Britannian suurimmat rinnat lähtivät yöelämään: glamourmalli Nicki Rosen 34NN:n hervoton överipovi ei mahtunut edes megarintaliiveihin - paparazzikuvat!
  • Sanna Marin ja Markus-aviomies ostoksilla alennusmyynneissä: "Ihan tuiki tavallinen pariskunta" – katso paparazzikuvat!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   79
   2288
  2. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2195
  3. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   161
   1953
  4. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   90
   1790
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   1213