Koulut homeessa

dttt444

Tämän päivän lehti kertoo, että lähes kaikissa kaupungin kouluissa on sisäilmaongelmia. Mitä tekee sitten Sari Rautio, no iloitsee tietysti 10 miljoonan kirjasto remontista ja haluaisi että kaupunkiin muuttaisi lapsiperheitä. Jotenkin tuntuu ettei yhtälö oikein toimi millään, mutta tätähän Rautio ei ymmärrä.

71

652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdp1000

      Mennään nyt vaan ilon kautta ja virheistä oppien. Valtion letkut odottavat jo kytkentää tulevaan kriisikuntaan, Hämeenlinnaan.

    • Nuuhkilisää

      Vaahtopää asialla. Idiootti kävi kirjaston vessassa nuuhkimassa ja totesi että kirjasto on kunnossa ei tarvitse korjata. Kirjasto korjataan koska me tarvitsemme kirjastoa ja sen sivistävää toimintaa.

    • 24675

      En ymmärtänyt avausta. Jos kirjaston pakollinen korjaus jätetään tekemättä niin koulut tulevat kuntoon.?

    • mehukasprojekti

      Kyllä me kaikki tarvitsemme kirjaston sivistävää toimintaa, mutta kertokaa te kirjaston korjaamista vaativat, mitä siellä pitää tai aiotaan korjata. Kertokaa yksityiskohtia, mssä siellä on vikaa ja mitä siellä aiotaan korjata. Budjetti 10M€ nimittäin on aivan järjettömän kallis. Sillä rakentaa, kuten näillä palstoilla on osuvasti verrattu, kokoaan uuden 3000 kerros-m2 kerrostalon. On kertakaikkiaan ihmeellistä, ettei korjaussuunnitelmasta ole julkisuudessa mitään tietoa. Jos kaupunginvaltuutetut ovat vähänkään kiinnostuneita kaupunkimme taloudesta, tällainen mystinen "peruskorjaussuunnitelma" tulisi saataa huolelliseen tarkasteluun ja investoinnit ja korjaukset panna tärkeysjärjestykseen. Luultavasti kirjaston 10M€ korjaus on joillekin tahoille hyvin mehukas julkinen projekti, josta, jotta sitä ei vaarannettaisi, siitä mieluummin ollaan hissukseen.

      • Fjirgvf

        Pakkomielteinen vaahtopää otit copyn vanhasta. Miksi et ottanut kirjoituksesta jossa kerroit haistelleesi kirjaston vessaa ja todenneen kunnossa olleeksi? Usko jo idiootti että korjaus on osaajien käsissä ja kirjasto korjataan sivistyksen ja kirjaston vastustajasta täysin välittämättä.


    • wee333

      Kerropa nyt" Fjirgvf ", mikä tässä meidän kirjastossamme siis on vialla

      • Eivikaa

        Vaahtopää kävi vessassa nuuhkimassa eikä mitään vikaa. Nuuhki sinäkin. Me korjaamme kirjaston osaajien toimesta ja sinun tulee itkeä kun sivistystä kannatetaan. .


      • 246763

        Kirjaston kunnosta on ollut tietoa mediassa ja netistä löytyy. Ihan voi kirjastossa käydä ja kysyä remontista. Turha roskafoorumilla on kirjoitella kuin salaisuudesta.


    • JK.TK

      Tuntuu kirjasto olevan arka aihe perussuomalaisille.

      • KT.KJ

        Tuntuu kirjastoKIN olevan arka aihe KokDemulelle.


    • jaakko_56

      Mistään ei muuten löydy yksilöityä tietoa kirjaston remontista. Jos joku muuta väittää laittakoon linkin tänne. Tästä pitäisi laittaa valtuustokysely, ettei joku nyt vaan vedä tästä liiveihinsä raakasti verovaroja, siksi kummallinen asia tämä on.

      • 25675

        Kukaan ei tuo tietoa kotiiisi. On todellakin salaperäistä. Koita kysyä kirjastossa jos tiedät missä on. Etsivä löytää.


    • ahneuttaverorahoilla

      Ainakin monen kirjaston työntekijän mielestä kirjasto on aivan hyvässä kunnossa ja työtyytyväisyyskin on yli 90%:n luokkaa. Tosin jos HV-rakentajille on jo luvattu jotain urakkaa korvaukseksi aikaisemmin perseelleen menneistä rahastusyrityksistä niin 10 miljoonan euron urakan kyllä ymmärtää.

      • Bidyghrr

        Kirjasto korjataan Persujen mielestä turhaan ja urakat on jo annettu töistä joita ei tehdä vaikka kilpailuttaminen on pakollista. On juttuja. Kirjaston väestä kaikki kannattaa remonttia koska sitä tarvitaan.


      • Bidyghrr
        Bidyghrr kirjoitti:

        Kirjasto korjataan Persujen mielestä turhaan ja urakat on jo annettu töistä joita ei tehdä vaikka kilpailuttaminen on pakollista. On juttuja. Kirjaston väestä kaikki kannattaa remonttia koska sitä tarvitaan.

        ⬆️ yllä jälleen kerran Kokdem-Ääliön mielipide jossa, kuinkas muuten...persut taas on syyllisiä hänen mukaansa!

        Todellisuudessa me kaikki tiedämme tilanteen oikean suunnan, "HyväWeli"-verkko on Kok/Demujen luoma peiteorganisaatio jossa taputellaan milloin minkäkin tahon suuntaan ja mitä tulee kilpailluttamiseen niin kyllä nyt kaikki tietää miten paikallinen kuntahallinto osaa kilpailluttaa....veronmaksajille kalliimman kautta kaikki kilpailutuksen on ennenkin menneet.

        Kuntalaisten ja veronmaksajain suunnalta sanottuna kukaan ei kannata remonttia koska sitä ei tarvita.

        Käyttäkää tuokin raha johonkin koulun remonttiin niin olisi jotain hyötyäkin!


      • Eipelastettavaa

        Kyllä sinulle olisi hyvä löytää paikka peruskoulusta mutta hyvää sisäilmaa et kaipaa.


    • näinonnäppylä

      Onpa todella hyvä asia, että tämä kirjaston korjaus nousee julkiseen keskusteluun, ainakin tällä palstalla. On noussut kysymys, mitä siellä korjataan, mitä sellaista, että se maksaa pöyristtävät 10M€. Ja luultavasti paikallinen rakas sanomalehtemme HäSa pian myös kiinnostuu aiheesta, onhan asia äärimmäisen tärkeä veronmaksajille, jotka kaikki ovat lehden asiakkaita. Lehden intressi on nesi sijassa olla asiakkaittensa eli tilaajiensa asialla, ei jonkin pienen itressiryhmän asialla. Ja luonnollisesti toivomme, että kaupunkimme poliitikot, ensin kaupunginhallitus ja sen jälkeen valtuutetut myös aktivoituvat vaatimaan eksaktia tietoa korjaussuunnitelmasta ja mistä sen kustannusarvio koostuu. Tällä palstalla tivataa tietoa siitä, mitä korjataan saamatta kuitenkaan yhtään asiallista vastaus. Yksi tai muutama asiaan vihkiytynyt trolli, mahdollisesti maksettu palstan päivystäjä yrittää sekoittaa "vessan haistelullaan" keskustelua, mutta vähitellen enemmistö terveesti ajattelevia arvostelukykyisiä myös tällä palstalla voittaa. Sanottakoon vielä, että me enemmän tai vähemmän tätä palstaa seuraavat olemme lopen väsyneitä näiden p...ska trollien saastaan.

      • sääliksi-käy

        Sinä todennäköisesti jaksat hokea tuota samaa tyhjää mantraa vielä senkin jälkeen, kun remontti on jo valmis. Ihminen kun ei voi pakkomielteelleen mitään.


    • ArkussakinVieläValitat

      Sinuun täällä väsytty on, papparainen!

      • Harhaista

        Pappa luulee että kirjaston korjausta hoidetaan täällä ja tällä korjataan. Kanava on sekaville kuten papalle joka luulee kirjaston korjattavan huvin merkeissä. Ei todellakaan ja tietoa korjauksesta on ollut julkisuudessa paljon. Kuten joku kirjoitti edellä pappa odottaa että joku tulee kotiinsa asiasta kertomaan.


      • EipäYllätä

        Ihan on kysymys Persujen sivistyksen vastustamisesta ja meidän kirjaston käyttäjien halveksunnasta.


      • Kjsyfgfe

        Kyllä!


      • EipäyllätäEi
        EipäYllätä kirjoitti:

        Ihan on kysymys Persujen sivistyksen vastustamisesta ja meidän kirjaston käyttäjien halveksunnasta.

        Että sellaset psykoosit sieltäkin taas tuli, ei huolta verorahoista kunhan vaan pääsee sekottaan taaskin persut tähän sotkuun!
        Ei mitään järkeä eikä rakentavaa tuokaan Demuliaasi saanut sanottua!


    • suunnitelmaesiin

      Niin kertokaa nyt järkyttävän kalliin 10M€'n hankkeen puolustajat, mitä siellä kirjastossa korjataan. Kerrotte tietävänne ja, että ollut julkisuudessa on ollut tietoa. Nyt teillä on tilaisuus kertoa, mithä ovat korjauskohteet ja paljonko kukin osio projektista maksaa. Vai eikö teilläkään ole mitään tietoa yksityiskohdista. Onpa aikamme termiä siteeraten varsinainen "hillotolppa" tämä kirjaston 10M€ korjaus.

      • Vaippaa

        Kirjastoon tullaan tekemään perusremontti kuten julkisuudessa on monta kertaa todettu. Lisää tietoa saa netistä ja kirjastossa mielellään kerrotaan tulevasta. Persu idiootti odottaa että joku tulee kotiin. Ei tule paitsi hoitaja vaihtaan.


    • ger444

      Laita siis linkki mistä saa lisätietoa

      • Remonttiin

        Kirjastossa käymällä, median linkit YLE, kaupungin sivut, kaupungin virastot. Kun et osaa käyttää pappa nettiä niin pyydä apua hoitajalta. Sinun pitäisi remontoida omapää.


    • yhäuteliaampi

      Kerro nyt "vaippaan" rakastunut, mitä se "perusremontti" tarkoittaa. Mitä siellä korjataan. Ja samalla kerro, missä nettiosoitteessa on tietoja korjausuunnitelmasta ja sen kustannuksista. Vai onko se niin salaista tietoa, ettei sitä voi kertoa kaikelle kansalle.

      • TietoaSaa

        Kun et pappa osaa käyttää nettiä se on siinä. Odottelet pakkomielteesi kanssa sohvalla että joku tulee kertomaa. Kysy hoitajalta.


      • yhäuteliaampi
        TietoaSaa kirjoitti:

        Kun et pappa osaa käyttää nettiä se on siinä. Odottelet pakkomielteesi kanssa sohvalla että joku tulee kertomaa. Kysy hoitajalta.

        Me täällä hoitajan kanssa sohvalla odotetaan ipad avoinna, että kerrot nyt heti, missä nettiosoitteessa on tietoa kirjaston 10M€ korjauksesta. Hoitajakin ymmärtää rahan pääle ja on melkein shokissa..


      • 268043

        Oikeen pääle. Mitä mieltä olet pakkomielteen pappa kirjaston korjaamisesta? Hieno homma sivistykselle.


    • dddty

      median linkit YLE, kaupungin sivut, kaupungin virastot Eli kolusin kaikki nuo mutta yksilöityä tietoa remontista ei yksinkertaisesti löydy mistään

    • kaupunkiherää

      Kertokaa kirjaston hirvittävän kalliin 10M€ korjauksen puolustajat aivan tarkasti, missä internetosoitteessa on tietoa korjauksen sisällöstä. Tai vielä parempi,kertoakaa mitä siellä pitää korjata. Siis erittelyä kehiin ja arvio kunkin position kustannuksista. Yhä enemmän kaupungilla ihmetellään kirjaston korjauksen kalleutta. Ihmetellään siksi, ettei silminnähden hyvässä kunnossa olevan 35v vanhan rakennuksen tavanomaisiin putkisto-, vesikaton päällyste-, pintaremontti- ym korjauksiin ynnä kaluteisiin voi tuollaista 10M€ jättisummaa mennä. Hankkeessa on paljon jotain löysää ja hämärää. Mihin rahaa oikein virtaa. Ketkä aikovat hyötyä mehukkaasta projekstista. Kymmenellä miljoonalla, siis 10M€'lla rakennetaan kokonaan uusi 3000 kerros-m2'n kerrostalo kymmenine saniteettitiloineen. Toivottavasti valtuutetuissa on joitakin valveutuneita, joita kaupungin velkaantuminen huolettaa ja yleensä talous kiinnostaa. Toivottavasti HäSa ryhtyy tutkivaan journalismiin asiassa.

      • Projekstista

        Pakkomielteinen pappa jaksaa valittaa. Mene käymään kirjastossa niin saat parhaiten tietää mitä on korjattava, jos tiedät missä kirjasto on. Hoitaja voi neuvoa. Kukaan muu ei ihmettele koska sivistykseen panostaminen on meidän kaikkien kaupunkilaisten juttu. Luulet pappa että Hämeenlinnaan rakennettiin 40v sitten kulumaton kirjasto jossa ei ole korjattavaa ja ihan muuten vaan korjataan. Ikävää että pakkomielteen hoito on lähes mahdotonta. Kuvittelet vielä että rakennetaan kerrostalo.


      • 65201

        Ota pikaisesti yhteyttä Kari Ilkkalaan (PS) joka löytää kaiken löysän ja hämärän myös Hämeenlinnasta. Saadaan kirjaston korjaamisesta valitukset ja poliisiasia kuten scc-autotalosta Ilkkalan suhteen.


      • 65201
        65201 kirjoitti:

        Ota pikaisesti yhteyttä Kari Ilkkalaan (PS) joka löytää kaiken löysän ja hämärän myös Hämeenlinnasta. Saadaan kirjaston korjaamisesta valitukset ja poliisiasia kuten scc-autotalosta Ilkkalan suhteen.

        Ota pikaisesti yhteyttä Kiemunkiin tai Sariin (KokDem) joka löytää kaiken löysän ja hämärän rahantuhlaamismahdollisuuden myös Hämeenlinnasta. Saadaan heti aihetta veroprosenttien nostoon ja valitukset ja poliisiasia kuten scc-autotalosta, taas syyttömien Persujen suuntaan.


    • SisäkehälläPJ

      Ei yllätä että Perussuomalaiset vastustavat kirjaston korjaamista ja ajanmukaistamista. Ei yllätä sekään että kaupunkilaisten kirjastopalveluista huolta pitävät puolueet ja kunnallispoliitikot pitävät kiinni lupauksesta ja kirjasto korjataan. Perussuomalaisten tehtävä on jälleen vain valheiden levittäminen.

      • KokDemutUlkokehälleHeti

        Ei yllätä että Perussuomalaiset vastustavat järjettömällä rahoituksella tehtävää kirjaston korjaamista ja ajanmukaistamista.
        Ei yllätä sekään että kaupunkilaisten kirjastopalveluista muka huolta pitävät puolueet ja kunnallispoliitikot pitävät kiinni lupauksesta tietyille rakennuskonserneille ja kirjasto korjataan vaikka väkisin.
        Perussuomalaisten tehtävä on jälleen epäkohdan esiin nostaminen ja KokDemujen vain valheiden levittäminen.


    • hunajatahunajatamonelle

      Toivoisin nyt, että tuosta kirjaston 10 miljoonan euron pienestä kosmeettisesta pintaremontista ei enää jauhettaisi. Kun kerran jotain hillotolppia on luvattu rakentajille niin lupaukset on syytä kyllä pitää. Siis ihan Hys Hys nyt vaan ja kuntalaisille turvat tukkoon.

      • HyväEhdotus

        Samaa mieltä että sinun idiootti olisi hyvä olla hiljaa koska kirjastoon ei tulla tekemään kosmeettista pintaremonttia. Rakennuttaminen kilpailutetaan mutta asia on sinulle tuntematon.


      • TuttuJuttu-
        HyväEhdotus kirjoitti:

        Samaa mieltä että sinun idiootti olisi hyvä olla hiljaa koska kirjastoon ei tulla tekemään kosmeettista pintaremonttia. Rakennuttaminen kilpailutetaan mutta asia on sinulle tuntematon.

        Samaa mieltä että sinun, Kokdem- idiootti olisi hyvä olla hiljaa koska kirjastoon ei tulla tekemään kosmeettista pintaremonttia.
        Rakennuttaminen kilpailutetaan tunnettuun ja tunnistettuun *Hämeenlinnan Hyvä Weli-Teemaan* mutta asia on sinulle tuntematon.


    • rakennsumestari

      Ei edelleenkään sanaakaan siitä, mitä siellä kirjastossa on vialla ja mitä siis pitää korjata. Ettekö te hankkeen puolustajat siis todellakaan kykene nimeämään yhtään korjattavaa kohdetta. Tai kertomaan internet osoitetta, jossa hankkeesta kerrotaan yksityiskohtia. Te sanotte vaan, että "peruskorjataan", mutta mitä se tarkoittaa ja mitä pitää sisällään. Mistä edes suunnilleen järkyttävän iso 10M€ kustannus koostuu. Täällä on verrattu, kuinka tuolla 10M€ summalla todellakin rakentaa 3000 kerros-m2'n kerrostalon kymmeninen asuntoineen ja saniteettitiloineen. Mitä ihmettä hyväkuntoiseen kirjastotaloon on siis tekeillä, että rahaa kuluu 10M€. Hanke on suuri mysteeri.

      • Säälinaurua

        Se on suuri mysteeri pappa sinulle koska sinulla on vaikea pakkomielle ja pääsi tulisi korjata. Tietoa on mutta et löydä etkä osaa kirjastoon kysymään. Ikävää. Sinulle ei tässäkään casessa jää muuta mahdollisuutta kun tehdä jälleen rikosilmoitus kaupunkivarojen 10 me. kavalluksesta. Kerrohan mitä poliisit tällä kertaa sanoivat.


      • 1675

        Hyvä esitys. Poliisi tutkimaan kirjastoa niin Persujen kitinä tulee loppumaan. Normaali remontti.


      • autetaan.kaveria

        Mistä kaikkialta olet kysynyt tietoa noihin kysymyksiin?


      • PKhml

        Poliisiin voi luottaa. Hyvää työtä Ilkkalan scc-casessakin.


      • PKhml
        PKhml kirjoitti:

        Poliisiin voi luottaa. Hyvää työtä Ilkkalan scc-casessakin.

        Odotappa vaan hetki, katsotaampa kuinka hyvää työtä ollenkaan tekeväkkään kun KokDemujen pesä tutkitaan ja pääjehu raahataan huiskutukastaan 6 milj.€ saatavasta tutkintaan !


      • KieltäTarkkaileva
        PKhml kirjoitti:

        Odotappa vaan hetki, katsotaampa kuinka hyvää työtä ollenkaan tekeväkkään kun KokDemujen pesä tutkitaan ja pääjehu raahataan huiskutukastaan 6 milj.€ saatavasta tutkintaan !

        ...odotapa...katsotaanpa...tekevätkään...muutama korjaus sinulle kirjoitustaidoton persu edelliseen tekstiisi!


    • KiitosPoliisi

      Hyvä kun saatiin Persujen toimesta kirjaston korjauksesta poliisitutkinta. Pakkomielle pappa käy tänään laitoksella ja sitten ootamma kuinka koko kaupunginjohto tulee joutumaan vastuuseen 10 me. kavalluksesta. Nyt ei tarvi täällä remontista valittaa.

      • 23566

        Hyvä kirjoitus!


    • arvotjärjestykseen

      Älkää syyttäkö perussuomalaisia kirjaston korjauksen arvostelusta. Yleensäkin tälle palstale pesiytynyt vastenmielisen KokDem..Persu nokittelu ynnä alatyylinen nimittely on valitettavaa. Me kirjaston korjauksen sen järkyttävän 10M€ budjetin johdosta keskusteluun nostaneet olemme pääosin kokoomusta äänestäviä, kirjastoa aktiisisesti käyttäviä valveutuneita kansalaisia. Emme ymmärrä, miksi ulko virheetön punatiilinen ja sisiältä siisti ja toimiva kirjasto pitää panna peräti 2v kestävään ja kaiken ymmärryksen ylittävään 10M€ remonttiin. Mitä siellä oikein pitää korjata, jotta maksaa noin tuhottomasti. Me rivikansalaisina tiedämme suuruusluokkia rakentamisen kustannuksista, tiedämme, että tuolla 10M€'lla rakentaa kokonaan uuden 3000 kerros-m2'n kerrostalon kymmeninen asuntoineen ja saniteettitiloineen. Kirjatossa olennaista ovat kirjat, lehdet, musiikki. Ne kaikki ovat erinomaisessa kunnossa. Jos talotekniikka pitää päivittää, esim kttövesiputket, ilmastointia, sähköjä, pintoja,kalusteita uusia, varmasti riittää 3...4M€. Pitäisi päättäjien ajatella myös kaupungin taloutta. Velka per capita on jo 4000€ ja kaksinkertaistunut alle 10v'ssa. Kuntaverokanta kallis 20,75%, kun se 10v sitten oli18%. Kyllä nyt investoinnit ja korjaukset pitäisi panna tärkesyjärjestykseen, esim homekoulut ensin kuntoon.

      • poliisiraportti.esiin

        Kiitos pakkomielteinen pappa jälleen samasta. Et olekaan toistanut itseäsi kun kymmenet kerrat. Ikävä että pakkomiellettä on mahdoton hoitaa. Et varmaan muista mutta lupasit eilen tehdä poliisille rikosilmoituksen kun täysin kunnossa oleva kirjasto tullaan korjaamaan 10 me. elikkä johto tulee kavaltamaan rahan itselleen veronmaksajilta. Kerro persukääpä jo mitä poliisi sanoi kun teit rikosilmoituksen? Joko taas nauroivat kuten edellisilläkin kerroilla? Sivistys etenee ja kirjasto korjataan vaikka kuinka toistelet itseäsi.


      • bvruwebv

        Oikke hyvä ett poliisi tutkitsee.


    • ihmesakkia
    • wxw444

      On todella kummallista millä raivolla joku voi puolustaa 10 miljoonan kirjastoremottia, kun kaupungilla on 100 miljoonan korjausvelka ja PALJON tärkeämpiä remottikohteita (homekoulu ja päiväkodit) on pilvin pimein. Ilman kirjastoa tullaan kyllä toimeen, mutta ilman kouluja ja päiväkoteja kaupunki ei tule toimeen, ja lapsiperheet muuttavat muualle.

      • KiitosPappa

        Ei tarvitse vastustaa koska poliisi tutkii kiitos pakkomielteisen papan.


      • PolliisiS

        Vahvista tehty rikosilmoitus 10 Me kavalluksesta nimikkeellä kirjasto ja kaupunginjohto on vangittu.


    • LiianHyvinköKaikki

      Hämäläiset on kovia kadehtimaan. Jos joku saa hyvän duunin, soitellaan TE-keskukset ja työnantajat läpi että varmana saa potkut ja lapsilta leipä suusta. Jos joku tekee hyvä diilin, se mustataan ja kustaan kassat ja sitten haukutaan huijariksi ja roistoksi, pannaan käräjäoikeuteen että varmana lähtee loppukin omaisuus. Jos joku kekkaa hyvän liikeidean ja haluaa ostaa kiinteistön, niin jopas pankkiherra nauraa ulos ja minuutin päästä lobbaa idean kaverilleen.
      Jos joku saa hyvän viran, sitä nokitaan ja dissataan haukutaan persekarvojakin myöten kun muka tunnetaan tuo vieras ihminen täysin. Jos joku sairastuu ja hakee apua, leimataan koko perhe ja suku luulotautisiksi ja heitetään multaa kuorossa laulaen joukolla kirstulle.
      Jos jollain on reippasti rahaa ja se haluaa ostaa kalliin hyödykkeen, etsitään paska vaihtoehto mahdollisimman halvalla, mielellään vielä kusettamalla sitä edellistä omistajaa, että saadaan nyljettyä siltä rahamieheltä viimonenki lantti. Ja sitten kun ei saada kusetettua, niin pitää ainakin kaupan purusta vielä yrittää maksattaa tonni poikineen. Kun naapuri jättää joulusäkin viideksi minuutiksi oven taa, niin pakkohan sekin on sitten varastaa, ettei naapurin kamalat kakarat saa lahjoja. Ja autot nehän rosvotaan ja poltetaan, tai ainakin vähän pitää rikkoa. Ja yhteiseen hyvään, siihen ei sitten penniäkään laiteta. Homehtukoon koulut ja varsinkin kirjastot, kun ne ei edes tuota mitään. "Minä" kun haluan heti mulle kaikki tänne nyt. Eikä latiakaan muille. Vaalipäivänä on kiva taas valehdella alzheimer- mummut ja dementikko-papat halvalla kahvilla vaaliuurnille.Ettei kaveri vaan saa enemmän ääniä, varsinkaan se, joka oikeasti aikoo tehdä asioille jotain.... lista on loputon.

      Ihme maakunta tämä Häme.Ja vielä ihmeellisemmät ihmiset. Jumala meitä armahtakoon.

    • LiianHyvinköKaikki

      Hämäläiset on kovia kadehtimaan. Jos joku saa hyvän duunin, soitellaan TE-keskukset ja työnantajat läpi että varmana saa potkut ja lapsilta leipä suusta. Jos joku tekee hyvä diilin, se mustataan ja kustaan kassat ja sitten haukutaan huijariksi ja roistoksi, pannaan käräjäoikeuteen että varmana lähtee loppukin omaisuus. Jos joku kekkaa hyvän liikeidean ja haluaa ostaa kiinteistön, niin jopas pankkiherra nauraa ulos ja minuutin päästä lobbaa idean kaverilleen.
      Jos joku saa hyvän viran, sitä nokitaan ja dissataan haukutaan persekarvojakin myöten kun muka tunnetaan tuo vieras ihminen täysin. Jos joku sairastuu ja hakee apua, leimataan koko perhe ja suku luulotautisiksi ja heitetään multaa kuorossa laulaen joukolla kirstulle.
      Jos jollain on reippasti rahaa ja se haluaa ostaa kalliin hyödykkeen, etsitään paska vaihtoehto mahdollisimman halvalla, mielellään vielä kusettamalla sitä edellistä omistajaa, että saadaan nyljettyä siltä rahamieheltä viimonenki lantti. Ja sitten kun ei saada kusetettua, niin pitää ainakin kaupan purusta vielä yrittää maksattaa tonni poikineen. Kun naapuri jättää joulusäkin viideksi minuutiksi oven taa, niin pakkohan sekin on sitten varastaa, ettei naapurin kamalat kakarat saa lahjoja. Ja autot nehän rosvotaan ja poltetaan, tai ainakin vähän pitää rikkoa. Ja yhteiseen hyvään, siihen ei sitten penniäkään laiteta. Homehtukoon koulut ja varsinkin kirjastot, kun ne ei edes tuota mitään. "Minä" kun haluan heti mulle kaikki tänne nyt. Eikä latiakaan muille. Vaalipäivänä on kiva taas valehdella alzheimer- mummut ja dementikko-papat halvalla kahvilla vaaliuurnille.Ettei kaveri vaan saa enemmän ääniä, varsinkaan se, joka oikeasti aikoo tehdä asioille jotain.... lista on loputon.

      Ihme maakunta tämä Häme.Ja vielä ihmeellisemmät ihmiset. Jumala meitä armahtakoon.

      • lääkäri.eipysty

        Jumala sinut armahtakoon mielisairaudesta.


      • tosiasiatpuhuu

        Pakkomielteisen vuodatukseen " Homehtukoon koulut ja varsinkin kirjasto, kun ne ei edes tuota mitään" kommentti:

        Kouluja täällä on homeessa, mutta kirjasto on erinomaisen hyvässä kunniossa


    • pölhöjäpäättäjiämeillä

      Hämeenlinnassahan korjataan ehjää ja toimivaa, toisekseen homehtuneet ja rikkoontuneet kohteet-saa olla rauhassa. Paitsi jos hvk saanut yhteistyökumppanin, silloin korjataan,uusitaan ja taas korjataan-juuri uusittua.

    • ihmettelen_suuresti

      Sehän tässä ihmetyttää että kunnossa olevaan kirjastoon kaadetaan huikeat 10 miljoonaa, mutta homekouluille ei tehdä mitään. Laitoin muuten kyselyn kirjastoremontista eräälle valtuutetulle, mutta vastasi ettei edes valtuutetuille ole jaettu yksilöityä tietoa mitä kirjastossa aiotaan tehdä. Yksilöity suunnitelma on kuitenkin tehty, koska hinnaksi on kaupungin sivuilla mainittu 9,9 miljoonaa euroa.

      • sekoile.lisää

        Se on jotenkin kiehtovaa seurata, miten joku sekoaa netissä.


      • tosiasiatratkaisee

        Kiitos Sinulle "ihmettelen_suuresti" asian suhteen konkreettisesta toiminnasta. Ehkäpä valtuutettujen piirissä aletaan keskustella ja panna korjaushankkeita tärkeysjärjestykseen.


    • Voi_vettulan_hiki

      Älkää murehtiko, kyllä ne koulutkin aikanaan korjataan. Nyt on talous tiukalla ja hankkeita on priorisoitava. Koulujen korjaus ei tuo elinvoimaa ja kaupungin väkimäärän kasvua, joten tärkeät hankkeet ensin. Meidän on ensin ratkaistava poistuvien parkkipaikkojen ongelma rakentamalla muutama parkkitalo ensin. Samoin tuomme pöhinää nuorisolle ja vahvempien oluiden myyntiä paikkakunnan elintarvikeliikkeille panostamalla tapahtumapuistoon ja sen vuosihuoltoon sekä aika pian edessä olevaan peruskorjaukseen.. Samoin meidän tulee pitää elinkeinoyhtiömme elinvoimaisena muutaman miljuunan tukipotilla ensi vuodeksi. Sairaalan siirtoa kannattaa suunnitella ja valmistella huolella, siihenkin menne muutama satatuhatta euroa ja aivan tarpeeseen. Toriparkki vaatii myös selvittelyä ja suunnittelua, koska toteutus ollaan ajamassa läpi pääosin kaupungin rahalla. Jääkiekkojoukkueemme toiminta ja sen toimintaympäristö pitää turvata jos haluaisivat nyt esimerkiksi jotain halliremontin tapaista pientä jeesiä. Ei riitä rahat kaikkeen, ei riitä. Uskokaa jo.

    • PekkajaMikaKatumalta

      Nyt Prkle sitten ihan Hys Hys näistä korjaushankkeista ja perseelleen menneistä projekteista. Sovittu mikä sovittu ja hyvä, että kaverit saa firmoileen rahakkaita töitä. Loppupeleissä kaikille mukana olleillekin jää sievoiset summat erinäisinä suorituksina ja etuuksina joten ollaan vaan tyytyväisinä, että edes joillakin menee hyvin.

      • vangittu.kohta

        Ei tarvitse huolehtia koska kirjaston korjauksesta elikkä 10 me. kavalluksesta on menossa poliisitutkinta. Kaupunginjohto vangitaan ihan kohta kertoi pakkomielteinen pappa kun teki rikosilmoituksen.


      • 235456

        Kiitos rikosilmoituksen tekijälle ja poliisille etukäteen. Seuraamme tilannetta kirjastokavalluksen suhteen.


    • RautionHattarapolitiikka

      Raution ja Isosuon johtama hattarapolitiikka tuottaa hyvää vain veljeskerhon jäsenille, jotka saavat messevät ja ylihinnoitellut riskittömät urakat aina itselleen , aivan kuin kuin jokin luonnonlaki olisi niin säätänyt.
      Kaupungin ja sen omistamien yhtiöiden hirvittävä velkataakka on jo suorastaan megalomaanisella tasolla . Kokoomuksen sekä (vale)toveri Kiemungin johdolla rakennettu hutera talouden korttitalo kaatuu ensimmäiseen merkittävään lainojen korkotason nousuun.
      Valtavan talousongelman olemassaolon vuoksi nykyinen poliittinen- sekä kaupunginjohto tulee vetäytymään pois vastuutehtävistään viimeistään seuraavien kunnallisvaalien yhteydessä.
      Kiemunki lähti jo aiemmin häntä koipien välissä karkuun SCC:n hallitustetävissä tekemiensä vakavien virheiden vuoksi. Tulee saamaan siitä roiman korvaus- ja sakkotuomion oikeudesta.

      • SuuriOikaisu

        Sinulla meni sekaisin. Kiemunki valittiin päällikövirkaan mutta Kari Pers Ilkkala joutui jättämään politiikan pakolla SCC suhmuroinnista tuleen kovan tuomion takia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe