Traktorin renkaat apuja

asiallisetrenkkaat

Metsästä polttopuita puita pienet tuhtikärryt perässä keräilen . Satunnaista tie ajoa pienillä nopeuksilla vanhalla 4x4 zetor traktorilla. 11.2 24 ja 30x16.9 on renkaat ja aivan lopussa. Halkeilleet ja kulutuspinnaltaan loppu n 1.5-2 cm kuviota jäljellä ja osin alempikin.
Mitkä on toimivat kestävät renkaat pitkäksi aikaa? mitkä ei kestä metsikössä terävienkin vesuri kaadettujen ja mitä nyt metsässä on ,kantojen sydän kovien teräviä keski osia. Auraamista on vain n 2ha ja sekin 2 siipi auralla ja se liikkui jo pelkällä pienellä takaveto tarktorilla aiemminkin. Sen myin pois kun en enää ketjuja aio päälle laittaa eikä olekkaan enää lumi töissä .

5

1343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • A-siantuntija

      Nii-in "kummeilla on suuri vastuu", sanoi pappikin lapsen ristiäisissä. Pienimuotoiseen käyttöön halvimmat ristikudosrenkaat, kestävät metsässä paremmin kuin vyörenkaat. Tietysti kudoksia se enin määrä, jos mahdollista valita. Nimittäin renkaatkin ajan kanssa jokatapauksessa kuivettuvat ja tulee kuivamurtumia oli ne sitten kalliimmat tai halvimmat riippumatta ovatko vyö tai ristikudosrenkaat. Tämänpäivän renkaat eivät ole enää samanlaisia kestävyydeltään, kuin esim. -60 luvulla, jolloin renkaat oli tosiaan kumista eikä kumin ja muovin seosta kuin nykyään.

    • Nuukaäijä

      Sinun ajomäärilläsi kysyisin ensin käytettynä maahantuotuja, esim. Paussulta Jyväskylän läheltä, tai joltain muulta, jos tiedät alalla toimivia. Jos löytyy sopivat, voit saada hyvät kaupat ja kestävät harrasteissa maaiman tappiin.

      • A-siantuntija

        Paikallinen "gummisetä" kertoi, ettei Paussulle kannata lähteä vartavasten. Tai pitää varautua , että metsästä jostain kuusen juurelta näytetään jotain parhaat päivänsä nähneitä renkaan "prääkejä". Aika monen on pitänyt käydä silti siellä muka halpojen ja hyvien renkaiden perässä. Ja yhtä moni on palannut pettyneenä , vihaisena ja höynäytettynä ainakin pohjanmaan suuntaan. Kyllä traktoripurkaamot kannattaa soitella läpi


    • aurinkoPahinTuhoaja

      Harrastetraktoreiden gummeissa täysi kulutuspinta kestää kulumista ainakin 80 vuotta, polttopuunkeräilyä ja pikkupuuhasteluja, mutta ihmetyttää se, että nämä traktorit seisoo usein kesät pihan korkeimmalla näköalapaikalla ilman varjoa, jolloin aurinko haperruttaa renkaat pilalle.
      Kun renkaaseen tulee syvät halkeamat, ne puhkeaa terävästä karahkasta, tai kivestä helposti, kudokset mätänee, kun ne vettyy ja happi tekee tuhojaan, niin sisäkumi pullahtaa esille ihan omia aikojaankin. Ei olisi iso vaiva rakentaa varjoisa katos, tai edes ajaa jostakin kuralävestä savikerros renkaaseen auringon suojaksi.

    • halpiaisetalle

      tori.fi ja nettikone.com on väärällään hyviä käytettyjä renkaita, koko kierros tuollaiseen Zetkaan lähtee muutamalla satasella. Osta ristikudosrenkaat, ne kestää metsässä!

      Jos uusia ostat, niin halvimmat ristikudosrenkaat ja kankaita riittävästi, minkä kohtuudella saa rahalla. Itse ostin uudenkin traktorin halpisrenkailla, sai hinnasta melkoisen alennuksen ja yhtä kestävät renkaat, kuin kalliimmatkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1809
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      76
      1592
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe