Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

psyykeläähheet kehitettiin "jarruksi" atm-miehille

d13213d213d

eli siis ne miehet joita yhteiskunta syrjii ja haluaa estää saamasta parisuhdetta, niin laitettiin psyykelääke kuurille jotta heidän seksuaaliviettinsä lakkaisi.

entisaikaanhan armeijassa laitettiin jälkiruokaan ns jarruainetta

nykyisin sama tehdään pakkohoidossa. eli siis väkivalloin estetään suomalaisia miehiä saamasta parisuhdetta.

lääkkeiden haitat seksuaalisuuteen ovat pysyviä

10

337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Grihgsby

      En sano, että tuo olisi ainoa syy, mutta on ihan totta, että psykiatriset aineet ("lääkkeet"), joilla tässä viittaan SSRI/SNRI- ja vastaaviin aineisiin sekä neurolepteihin, aiheuttavat pysyvän seksuaalisen haluttomuuden ja kyvyttömyyden käytön lopettamisen jälkeenkin. Jos jokin väestö tai väestön osa halutaan estää seksuaalisesti toimimasta ja sitä kautta lisääntymästä, pakottaen tehtävä psykiatrinen kastroiminen ja aivojen vauroittaminen, esimerkiksi kemiallisesti, tai sähköisesti, on valtiolle yksi mahdollisuus. Siitä vaan ei saa pitää mölyä.

      Psykiatriahan on, ja on aina ollut, ei-toivottujen kansalaisten kontrolloimista ja/tai rankaisemista lääketieteelliseksi hoitamiseksi ja auttamiseksi naamioituna.

      • d2145666

        Niin no en tiiä sitte oliko järkee "kajota" Jumalan mieheen. Tässä näkee että ku kajoaa Jumalan mieheen niin seuraavaksi jumala tuhoaa yhteiskunnan kostoksi..


    • mitätarkoittaaatm

      Mitä tarkoittaa ATM ? Onko tuo jarrujälkiruoka totta? Tietääkö kukaan onko se vaan legenda? Miksiköhän noi lääkkeet vaurioittaa ihmisen seksuaalisuutta? Taitaa olla tyhmä kysymys.Ne vaurioittaa ihmistä niin kokonaisvaltaisesti,että miksi seksuaalisuus säästyisi?
      Sivuvaikutuksia on paljon.Miksi niistä pitäisi vaieta?

    • Anonyymi

      https://controlc.com/78de7247 Jeesus kesti kauan oottaa bussia Teijolla. Kuitenkin se tuli ja Paukku oli ilmainen. Baikku. Vaikku. Tolkku. Klonkku

      "Maaai precööös"

      En tehnyt kuten eräs Down kerran matkalla Inkereeltä SLOON. Se onanoi niin että oli vaikea pitää katse poissa nesteestä sen kämmenissä. Mietin onko tämä näky kun kukaan ei reagoi liiemmin. Minulle selvisi että lait vammaisille ovat erit kuin normaalin näköisille...

    • Anonyymi

      Ei se pelkästään miehiä koske vaan myös naisia. Lähes kaikki psyykenlääkket lihottaa ja tunnettua on, että ylipaino vaikeuttaa raskaaksi tulemista. Monien lääkkeiden pakkausselosteissa myös sanotaan, ettei niiden käytön aikana saa tulla raskaaksi, joidenkin kohdalla ei myöskään imettää. Toisaalta ne sotkevat prolaktiinitasot niin, että sekä naisten että miesten rinnoista saattaa alkaa tulla maitoa ilman raskauttakin.

      Televisiosta tuli tanskalainen ohjelma, jossa kuvattiin nuorta lukiolaistyttöä, joka pinnasi koulusta paljon, mutta sai kokeista hyviä arvosanoja. Ilmeisesti tieto tarttui helpolla hänen päähänsä. Tyttö tuli raskaaksi ja hänet suljettiin mielisairaalaan, jossa hänelle "annettiin lääkettä, jota ennenvanhaan annettiin raskaanaoleville naisille helpottamaan pahoinvointia". En nyt muista, mikä se lääke on, mutta se on aivan yleisesti tiedossa oleva aine, joka aiheutti näitä epämuodostumia sikiöille siihen aikaan, kun sitä hetken käytettiin ja näin käyttö kiellettiin.

      Näille tanskalaisille ei passannut, että tyttö on fiksu ja menestyy opinnoissa vähällä vaivalla, muttei kunnioita auktoriteetteja tai ole tasapäinen. Joten päätettiin vammauttaa hänen läpsensa ja näin pilata hänenkin elämänsä. Pääsee olemaan esimerkikki: "Näin käy fiksuille koulupinnareille".

      Mua jäi tosissaan vaivaamaan pitkäksi aikaa tää dokkari. Miten "normaalit ihmiset" voi olla niin sikapossuja?

      • Anonyymi

        Entä jos vaan linkkaisit sen dokumentin tänne, niin sitten voisi jokainen värittää sen tarinan ihan oman mielikuvituksen värikynillä, eikä leikkiä rikkinäistä puhelinta kanssasi.


      • Anonyymi

        Entä jos vaan linkkaisit sen dokumentin tänne, niin sitten voisi jokainen värittää sen tarinan ihan oman mielikuvituksen värikynillä, eikä leikkiä rikkinäistä puhelinta jonkun tulkinnoista joistain epämääräisestä.


    • Anonyymi

      Talidom! Talidom se lääke on. Ne siis Tanskassa, jonka olen aina ajatellut olevan edistyksellinen maa monessa asiassa, antoivat sitä pakolla teiniäidille 2010-luvulla! Jotta tämän lapsi syntyisi vammaisena, koska ei siedetty, että tyttö oli kaunis, älykäs ja teki mitä halusi.

    • Anonyymi

      Ja sanoin väärin, että arakauspahoinvointiin, unilääke/rauhoittavahan tuo näkyy olevan. Lapsilta jotka syntyneet äidin tuota käyttäessä puuttuu raajoja.

    • Anonyymi

      En sanonutkaan väärin.. Ja ilmeisesti natsien keskitysleireillä alunperin kehittämä, koska ihmeellisesti lääkettä myynyt yhtiö tiesi "saattaa aiheuttaa haittaa raskauden aikana", heti lääkkeen markkinoille tullessa jo ennen kuin sikiövaurioita oli ilmennyt.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. 50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe