Nyrkkeily kuin formulat

VesipääONISO

Ei ole enää sellaisia sankareita mitä ennen. Tylsiä matseja, tylsät ottelijat. Puuttuu se show kokonaan. Liitot haluavat mestareiksi kiltin miehen maineessa olevia perusnyrkkeiljijöitä. Matsit muistuttaa yhä enmmän amtööriotteluita. Tuomarit keskeyttävät liian herkästi ottelut. Tyson Furysta olisi sellainen tullut, mutta lopetti.

Pitää myös mainita tähän viestiin Helenius. On kuin Jarkko Nieminen tenniksessä. Menee kehään kuin alistuva koira, paitsi jos kyseessä on joku surkea rääpäle. Sitten hehkutetaan mitättömiä voittoja, mutta munaa ei riitä oikeita otteluita voittamaan.,

15

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • efggrgrgergreg

      Fyry on jatkamassa tulevana kesänä sai juuri lisenssin takaisin dopupin sotkujensa jälkeen on nyt laihiksella kun turposi 180 kiloiseksi tauon aikana ja fyryn viimien matsi klitskoa vastaan tylsä vasta olikin fyry on kuin iso meywether väistelee hyvin ja pakittelee ja iskee jabia tosi tylsää katottavaa kun 206 cm mies tuota tekee 12 erää. Itse kyllä odotan aj ja parkerin ottelua sekä wilderin ja ortizin siinä vuoden alun mielenkiintoiset raskaansarjan ottelut. Jos aj ja wilder voittaa kohtaavat he aika varmasti jo tänä vuonna se sitten olisi oikea raskaansarjan mestaruusottelu kaikki 4 vyötä olisi siinä panoksena.

      • hohhoijaataas

        Joo, samaa mieltä. Furyn ottelut ovat todella puuduttavaa katseltavaa. Ottelutyylikin on jotenkin amatöörimäinen. Mutta kun jätkä on niin hemmetin pitkä, niin häneen on vaikea ylettyä osumaan kunnon pommeja, mutta ei se Furystä hyvää tee, vaan lähinnä onnekkaan.

        Ärsyttävän puuduttavaa katseltavaa.


      • viinasieni
        hohhoijaataas kirjoitti:

        Joo, samaa mieltä. Furyn ottelut ovat todella puuduttavaa katseltavaa. Ottelutyylikin on jotenkin amatöörimäinen. Mutta kun jätkä on niin hemmetin pitkä, niin häneen on vaikea ylettyä osumaan kunnon pommeja, mutta ei se Furystä hyvää tee, vaan lähinnä onnekkaan.

        Ärsyttävän puuduttavaa katseltavaa.

        Nyrkkeily on taitolaji. Taitolaji on yhdyssana. Nyrkkeilyn taktiikan kokonaisuus muodostuu asennosta (lähetyssaarnaaja tai doggy style), liikkumisesta (taksilla tai katkokävellen), lyönneistä nakkikiskalla (suorat, vartalo- ja yläkoukut, kohokoukut {uppercut}, ja näiden kombinaatiosta)(sulkumerkit) (ja paskat heijareista ne muodostuu, tuulimylly pyörimään vaan), haastemiehen harhautuksesta (päällä, käsillä, vartalolla, katteettomalla shekillä tai jaloilla) väistöistä ja vastaiskuista. Taktiikan toteuttaminen ottelussa edellyttää nyrkkeilijältä hyvää viinapäätä ja kykyä naida naula päässä löysällä munalla. Sitten nämä ns. asiakeskustelijat voisivat jättää tämän palstan ammattilaisille jotka tietävät ei mistään kaiken ja kaikesta ei mitään. King Kong Ortiz on kyllä hyvä lyömään vastaan ja omaa hyvän kippilyönnin, mutta miten toimii Kuuban Gorillan siitin hyvin juodun illan jälkeen?


    • FATFYRY

      Fyryn uusi valmentaja yritti juuri kohentaa fyryn mainetta sanoi että media on tehnyt hänestä sellaisen törkimyksen ja räävä suun että ei ole oikeasti sellaien noh kyllä se ihan itse on kyllä suutaan availlut mitä olen nähnyt ja törkyä suoltanut ei se media niitä fyryn mölinöitä ole keksinyt syyttä muita vielä ongelmistaan mitä on viime vuosina ollut iihan itse kyllä veti huumeita ja doupingia ei media niitä sille tyrkyttänyt.

    • p.gyllenius

      Minkä ihmeen minkä helvetin takia pitää kirjoittaa tällä tavoin että aloittaa isolla kirjaimella muttei muka lopeta aloittamaansa lausetta ollenkaan koko viestin aikana vaikka osaa kyllä hemmetti laittaa välimerkit sanojen väliin ja enimmiltä osin kykenee kirjoittamaan ymmärrettäviä suomen kielen sanoja fyry fyry fyry fyry juha föhr.

      • trtrhthrthth

        voin mä toki alottaa pienellkin jos kerta häritsöö herra hyvää noin kovastikkii ookona muuten kuullut että kirjotustyylistä netissä valittvat on ilkeitä ihmisiä ihan muutekin tutkitusti? kanantaa aina otta syvään happea pari kertaa kun saat tuollsia raivokohtauksia ne ei sovi nyrkeilöillekään pitää olla keskittynyt eikä antaa tunteiden noin viedä veli hyvä muuten käy fyryt ja palat pohjaan joudut sairaslomalle kokeiles vaikka ens kerta kun rupeaa mittarisi noin punottamaan niin vedät hengitys harjoituksen uskon että kykenet siihen toveriseni vaati tosin harjoitusta jos kavsati punotuttaa.


      • avtostrada

        keke kike roosberkilla oli kova oikea suora ja väärä kolmen dollarrin setelli. Keke antoi pataan ja antoi kans ilman ahtopaineita ja oli voittamaton. Oikea automiws on tosi mies ja eikä mikään homo mies vaan mies. Se osasi yhdistää nyrkkeilyn ja formulat ajamisen kuten kasujoshi funakiki yhdisti nyrkkeilyn ja mäkihyppelyn. Heliuksesta sanon että se on helvetin surkea formulan ajomies män koska, ei, mahtu sinne autoin sisälle istumaan.


      • jtjtrtjrjt
        avtostrada kirjoitti:

        keke kike roosberkilla oli kova oikea suora ja väärä kolmen dollarrin setelli. Keke antoi pataan ja antoi kans ilman ahtopaineita ja oli voittamaton. Oikea automiws on tosi mies ja eikä mikään homo mies vaan mies. Se osasi yhdistää nyrkkeilyn ja formulat ajamisen kuten kasujoshi funakiki yhdisti nyrkkeilyn ja mäkihyppelyn. Heliuksesta sanon että se on helvetin surkea formulan ajomies män koska, ei, mahtu sinne autoin sisälle istumaan.

        Heluna on maailman kovimman oikean suoran omaa ei kantsii mennä kokeileen ruusbergerjä tai funakeja häneen tule tahfelita sellasta moukaroitii että hoh hoijakastaa mrojens formulta nyt tosin ei ole edes urheilia mootori tekee kaiken toista on meidän helunalla tahfelit tekköö mahassa makeaa.


    • FDEFEFEFEFE

      Furyn suunsoitto just oli parasta antia presseissä ja punnituksissa.

      • pseudopugilisti

        Älä yritä vetää keskustelua asialinjalle täällä häh! Funaki vetää fyryn pystyyn K-90 mäessä. Daison Fyru on niin kankea ja lihapulla, ettei pysty edes sitomaan suksen siteitä, varsinkaan nyrkkeilyhanskat käsissään häh! Funaci vie jo koekierroksella TKO! Mielenkiintoisempi pn kun helge the great ja dyson fur ottaa sipsien syönnissä ja kartingissa matsia Oolannissa. Siinä kisassa voiton veisi musta hevonen Lance Armstrong kiveksen mitalla. Yleisesti nyrkkeilyssäkin pitäisi suhtautua positiivisemmin dopingnäytteisiin, ja antaa kaikkien kukkien kukkia.


    • daisonfyry

      Dayuskoshi Tonno osui ensin itse.

      Sen jälkeen Helge alkoi itkemään ja pyysi tuomaria mäkitorniin.

      Agitsuku Konno ja Tonno lähtivät alas hyppyriä ja saivat jo siihen 15 sek. etumatkan.

      Helge hyppäsi kyllä yhtä pitkälle, mutta auttamattoman myöhässä, alastulotkin teki tasajalkaa.

      Mäkinyrkkeilyhypyssä pitää tajuta olla sekä vahva (ponnistaa pitkälle), nopea (tulee ajoissa alas ja ennenkaikkea lähtee ajoissa mäkeen) että ovela (hankkii etumatkan jo tornissa).

    • tulehtunutanaalirauhanen

      Mutta Helgellä suoritusta vaikeutti se, että lämmittelynä tehdyssä hot joogassa sillä livahti oma pottuvarvas omaan peräreikään.Siinä mureni vuosia rakennettu seksuaali-identiteetti ja kisakunto ja ottelukestävyys.

    • formeleinzpanzer

      Ongelma on siinä kun katsoo Rocky IV:sta ensin ja sitten oikeaa myrkkeilyä, niin väkisinkin pettyy. Helenius ja Fury on läskejä, Joshua on erivärinen ja kellään ei ole yhtä pornoja shortseja kehässä kuin herroilla Balboa ja Drago.

      Nyrkkeilyn pitäisi lähentyä kehonrakennusta eli kehään ei pääsisi ellei ole karmea massamonsteri. Siis semmoinen lihaläjä jolla tulee hiki jo paskalla käydessä. Ennen kuin lyöminen alkaisi, ukot vetäisi pikkuhuosuissaan muutaman most muscular-tyyppisen posen tuomareille ja tuomarit antaisi pisteitä rusketuksesta, vartalon öljyämisestä ja pohkeen ulkosyrjän yläreunan erottuvuudesta. Sitten hanskat käteen ja noin 2 minuutin kestoinen heijarien jakelu kehän keskellä. Voittaja on se joka ei saa sydäriä ja pystyy omin voimin ryömimään kehänurkkaukseensa.

      Näin ottelut pysyvät riittävän lyhyinä ja muskelimiehet tangat jalassa saattaa vetää miespuolista uutta yleisöä esimerkiksi painin parista. Bisneksenä tää toimii varmasti ja jos joku laittaa minulle Bernie Ecclestonen numeron, niin saadan International Federation Of Turboboxing perustettua.

    • FDEFEFEFEFE

      No kyllä ne matsit oli huomattavsti eloisempia ja värikkäämpiä 70 ja 80 ja vielä ysärillä.

      • värisokea

        Niin kun sillon sullakin oli Saloran väritelevisio.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe