Salapoliisi Raimo Viirret

Oletkohuolissasirami

Raimo Viirret ratsastaa aamun lehdessä Huhtasaaren gradulla, vaikka vaikuttaa että jupakka on hyvin pitkälti hiusten halkomista. Lähteet on gradussa mainittu, mutta ne olisi pitänyt osata merkitä jotenkin suvaitsevaisemmin. Tuskin poikkeus yleisestä käytännöstä.
Ehdotankin Raimo, koska sinä olet päässyt salapoliisi toiminnan makuun niin ottaisit selvän esimerkiksi seuraavista asioista.
-Onko Paavo Väyrysen tämän aamuiset väitteet Ukrainan 4 vuoden takaisista tapahtumista Maikkarin aamu-televisiossa totta vai valeuutisia. Suomen media ja poliitikot väittää että jupakka sai alkunsa Venäjän vallattua Krimin. Väyrynen väittää taas ihan muuta. Usa järjesti vallankaappauksen.
-Mikä on Niinistön kanta Natoon, jos Ruotsi päättää liittyä Natoon, Niinistön vastaus on etten usko Ruotsin liittyvän Natoon.
-Entä rikottiinko perustuslakia kun Suomi liittyi Euroon. Jos rikottiin niin se tehtiin tietoisesti, koska kansanäänestyksellä Suomi olisi jäänyt ulos Eurosta ja kokenut Ruotsin kaltaisen kurjuuden.
Tietoahan meillä on, vaikka kuinka, mutta kukaan muu kun Väyrynen ei vain halua keskustella asiasta.
-Onko Eurosta ollut Suomelle hyötyä. Meillä on naapurina Ruotsi, johon voimme itseämme verrata vai verrataanko Suomea Ruotsiin aina silloin kun siitä saadaan oikea lopputulos ja muulloin vaikka Pohjois-Koreaan.
Vaikuttaa siltä että Raimo Viirret on vain huolissaan Perussuomalaisten kannatuksesta.

16

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eipjmuuta

      Viimeisestä lauseesta samaa mieltä.

    • 1213fsdfs

      Ruotsista on ainakin hyvä katsoa mallia miten päin vittua mamutus menee

    • Gynekologianmaisteri

      En usko, että täällä monikaan tietää edes, mikä on gradu.
      Vihjeeksi voin kertoa, että sillä ei ole mitään tekemistä ihmisen tai eläimen elinten kanssa. Tavallisissa oloissa sillä ei voi ratsastaa.

    • salapolllliiisi

      Taisi eräs toimittaja päästä kärpäseksi Niinistön kesäkutsuille joten jutut ovat sen mukaisia. Kainuun sanomat on nettijutun mukaan käynyt myös Prisman äänestyspaikalla ja tietää että vaalit ovat siltä osin selvät. Onkohan kaikki nettijutun kuvaan pääseet henkilöt samaa mieltä ja kun siten tulevat yhden ehdokkaan äänestäjiksi leimatuiksi tulleet myös vaalisalaisuuden osalta kunnioitetuksi?

    • ÄnneniMeniNumerolle8

      Paavon kanssa tuskin kenenkään kannattaa sanasotasille ruveta, Paavo on samanlainen paskanjauhaja kun Vladimir Putin, Sergei Lavrov, Recep Taip Erdogan taikka Kim Jong Un. Paavon taikka noiden kanssa jos alkaa inttämään niin hukkuu itse paskaan!

    • Uusikäänne

      Kasvatustieteen professori Timo Saloviita Jyväskylästä kertoo että Laura Huhtamäki on toiminut sen aikaisten ohjeiden mukaan. Tietysti voi olettaa että Kainarista löytyy ainakin kaksi professoria viisaampaa toimittajaa, eikä nämä ikinä korjaisi virheitään vaikka huomaisi erehtyneensä.

    • jarivileeni2002

      Kainarin ST aloitti noitavainot 2016.
      RV näkyy valitun noitavainonnan vetovastuun ottajaksi kaksivuotisjaksolle 2018-2019.

    • silmätavautuu

      Onhan se selvä asia että kainarin toimituksessa ja monessa muussakin paikassa on pelko persiissä että valkoinen roskaväki (kainarin suomalaisista käyttämä nimitys) äänestää Huhtasaaren toiselle kierrokselle. Hyvä niin. Monet merkit viittaa siihen että juuri Huhtasaaren kannatus on kovassa nousussa.

      Missä viipyvät viimeisimmät gallupit? Miksi Yle ei julkaise kuka on heidän vaalikoneensa suositelluin ehdokas?

    • takanatulevaisuus

      Suomalaistoimittajien ammattikunnassa yleensä eläkeikää lähestyvät miehet ovat kaikkein väsyneimpiä ja ammatillisesti pahiten ajasta jääneitä. He eivät enää kykene uudistumaan ja heidän uutisnenänsä on ehtynyt. He ovat veltostuneet laiskoiksi menneiden muistelijoiksi, mikä usein näkyy myös olemuksen ryhdittömyytenä ja kohonneena riskinä saada infarkti tai diabetes. Kirjoituksensa henkivät ääneen sanomatonta kaunaa muutosta ja sitä kohtaan, ettei maailma enää ole sen kaltainen kuin 80-luvulla. Ammattikunta ei edustakaan enää kaiken yläpuolella olevaa mahtia, vaan kansalaiset saavat tietoa asioista muualtakin. Näille väsyneille, eläkkeelle pääsyä odottaville toimittajamiehille kaikki heidän omasta maailmankuvastaan poikkeavat asiat ja ilmiöt edustavat uhkaa, joka vie heitä kaiken aikaa kauemmas ns. vanhoista hyvistä ajoista. Ja koska he eivät ymmärrä ja hyväksy ymmärtämättömyyttään, he sortuvat käyttäytymään kuin koulukiusaajat. Ymmärtäjiä ajatuksilleen he löytävät ainoastaan kaltaisistaan samaan kuplaan ajautuneista.

      • Lineg

        Täyttä asiaa. Maailma muuttuu, mutta jotkut ei näköjään voi hyväksyä sitä.


      • Valmetvaara

        Poikkeuksiakin onneksi on. Sotkamon paikallisen toimittaja ja päätoimittaja tekivät viime viikolla h...tin hyvän videoblogin. Tänään ko. lehden Toisinajateltu-palsta kannattaa lukea. Kertoo, etteivät kaikki toimittajat ole samaa mieltä kuin Kainarin toimittajat.


    • LevikkiSeVaanLaskee

      Ihmetyttää kun Kainuun Sanomat edes pitää palkkalistoillaan tämmöistä kaunailijaa !

    • entinentilaaja

      Viirretin ja Turusen asenne on sellainen, että he kuvittelevat olevansa yli-ihmisiä tavalliseen kainuulaiseen nähden.
      Heidän kirjoitustensa perusteella täytyy sanoa heidän jäävän sinne alempaan kastiin kainuulaisten älykkyydessä.

    • Mainostuluovähän

      Lehteä tehty sata vuotta ja aika muuttunut että Kainarin maksavat tilaajat voivat komentoida toimittajien tekemiä juttuja . Mutta se ei sovi Viirretille , Turuselle ym lehden vähille lehden omille toimittajiie . Valkoisen roskaväen tekemät viestit eivät ole tarpeeksi laadukkaita heidän mielestään , mutta me maksavat tilaajat rahoitamme näiden hyväkkäiden palkanmaksun . On siinä jotain pahasti pielessä , että päätoimittaja Pirttijoki sensuroinnin hyväksyy .

    • Laarilaarilaa

      Miksi edes maksaa mistään Kainuun Sanomien tilaamisesta? Maailman uutistapahtumat välittyvät 24/7 ja ne löytyy verkosta ilmaiseksi. Kainuun Sanomien "ilmianna huonoiten aurattu tie" kuvaa todella hyvin lehden nykyistä linjaa. Kun ei edes haluta tehdä hyvin toimitettuja juttuja, niin tyydytään ilmiannoista tehtäviin negatiivisiin rääpäisyihin. Koti-Kajaanikin muuttunut Kokoomuksen äänitorveksi päätoimittajan vaihtumisen myötä. Vaikka samapa tuo näille, hyvin pärjää lukemattakin.

    • Poikkeusvahvistaasäännön

      Haapavaara teki hyvää journalismia myös vanhoilla päivillään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1831
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1749
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1662
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe