Joensuusta Fiat Punto

FiatPunto

Mistä autoliikkeestä kannattaa kysellä edullista käytettyä Fiat Puntoa?
Olisi hankinnassa lähiaikoina Fiat Punto.

24

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turvattominkippo

      Ei mistään. Ammattimyyjät tietää minkälainen ihminen on, joka ostaa Punton. Yksityiset eivät välttämättä kuseta.

    • Viat600

      Eikö ole ihmisellä vielä murheita tarpeeksi kun vielä punto pitäisi saada...?
      Nyrkkisääntönä voisin kokemukseen pohjautuen sanoa että yhdenkään hyvän auton merkki ei ala F-kirjaimella, eikä autoja yleensäkään valmisteta muualla kuin saksassa ja ruotsissa...

    • ystävällinenneuvo

      Vanhat Puntot ovat yleensä kansiviallisia ansoja, älä osta! Ota mieluummin joku pikku japsi.

    • mielenharmi

      Purkaamolta voisi varmaan kysellä,paperit kannattaa haalia mukaan,niin on helpompi yrittää katsastaa.

    • Hankkijastakaikkiherkut

      Kyllä Fiat on vanha hyvä laatumerkki kun jokainen joka muistaa Fiat 600 ja 850 tietää. Olivat armottoman kovia ralli-jäärataautoja. Ja laatumerkki Lada oli kopio Fiatista. Eivät olisi huonoa merkkiä ottaneet kopioitavaksi Neuvostoliittoon. Kysele Hankkijalta se on kova Fiatkauppias.

      • FiatPunto

        Kiitos vinkistä.


      • ItalianIhme

        Juu, ole hyvä vinkistä... :D Hankkija taisi vaan viimeksi myydä fiatia joskus -80 luvulla, ei muistanut tuo edellinen sitä mainita...
        Nyt fiatia joensuussa myy delta-auto. Mutta jos oikeasti olet käytettyä autoa ostamassa, olipa merkki mikä tahansa niin silloin: www.nettiauto.com.
        Ei käytettyä kannata liikkeestä ostaa kun omistajalta suoraan saa paljon halvemmalla ilman turhia välikäsiä.


      • NeljänFiatinMies

        Laatumerkki FIAT 850? No joo, siinähän oli sama kone kuin lujemmassa FIAT 600:ssa, avarammaksi porattu vain ja pyöri toiseen suuntaan. Mutta sanalla sanoen, tehnyt ei mitään koko purkilla! En ole elämäni varrella toista niin paskaa autoa tavannut!
        Tuo Hankkija-vinkki oli hauska! Muistan kun itsekin Hankkijalta tilasin 850:een jarruosia, laittoivat tulemaan linja-autossa jota olin pysäkillä vastassa. Mutta ei enää, ei enää ole hankkijalla FIATia.


      • voieieivoi

        Polkasehan uudestakin fiiatista kaasu kunnolla pohjaan niin sylinterinkansi halkeaa siinä siunaamassa. Pitäisi koneen kestää vähän enemmän kun siitä kerran oikean auton hintakin peritään...


    • tyuik

      Yli 100000 km ajetuista pikkuviiateista on yleensä kansi sökö. Korjaaminen maksaa enemmän kuin koko auto. Mutta osta ihmeessä jos ei neuvo kelpaa.

    • de.facto

      Fiat Punto? Olihan mullakin sellainen, musta ja nätti kuin mikä. Ihan mukava ajaakin, eikä vienyt paljon bensaa. Katsastuksessa vaan aina oli jarrut ja jousitus ja päästöt ongelmana, korjata piti paljon ja kalliisti. Kerran jarruttaessa räjähti koko jarruputki ja nesteet pihalle, onneksi on kaksipiirijarrut niin edes etupäässä jarrut säilyi. Sitten halkesi kansi ja rupesi työntämään jäähdytysnesteet pakoputken kautta taivaalle. Lopulta tajusin ettei Fiat ole suomen olosuhteisiin ja suomalaisen vaatimuksiin tehty auto. Saattaa pelittää ihan hyvin jossakin aina lämpimässä välimeren ilmastossa, mutta ei meillä täällä suomessa. Ihan sama on noiden pendolino-junien kanssa. Olipa liian kuuma, liian kylmä, satoipa lunta tai vettä, olipa vaikka puiden lehtiä raiteilla niin ei juna kulje. Italia on kiva maa ja tykkään olla siellä, mutta suomessa on täysin eri olosuhteet ja ilmasto ja se asettaa kovemmat vaatimukset kaikille koneille ja laitteille. Tätä ei muuksi muuta edes tämä EU jäsenyys.

    • Puntomies

      Kyllä Punto on hyvä auto jos kuski ei ole tohelo ja riko sitä tolkuttomalla ajotavalla. Punto kestää hyvin kun ajaa nätisti joten osta Punto pois.

      • theauto

        Ei oikeaa autoa saa ajamalla rikki! Ostapa mese tahi volvo niin saat auton allesi. Mitä noista mummoankan autoista, mittarikin niissä valehtelee että ovat vain liikenteen tukkona. Onko kellään fiatia jolla on ajettu vaikkapa 400 000 km? No eipä ole! Volvoja ja mesejä kyllä löytyy ja ovat noilla kilsoilla vielä melksein uusia...


    • osta_opeli

      Miks haluut autoks just fiiun? Parempaa laatua samalla rahalla saisit jos etit pikkuautoa vaikka kategorioista ford, nissan, opel, mazda. Esim. opelin g-astraa saa 1.6 -8v peruskoneella kohtuukilometreillä tosi edullisesti ja on luja ja huoleton auto, voin kokemuksesta sanoa. Kulkee kuin elukka, vähäruokainen, eikä tartte koko ajan olla parsimassa kun katot ostaessasi terveen yksilön. 300 000 km ei tuolle koneelle ole vielä paljon jos on huollettu säännöllisesti. Sanosin että unohda fiiu kun saat samalla rahalla jo autonkin. Ite ostin aikoinaan 200 000 ajetun g-astran hintaan 1200€ ja myin sen pois juuri katsastettuna kun mittarissa oli 420 000 hintaan 700€. Kerran vaihdoin jakohihnan ja yhden jarrusylinterin, eli olipa halpoja ja luotettavia kilometrejä.

    • Fiatonhienomerkki

      Fiat Ritmo se kuuluu olevan melkosen vahva peli. Kerto naapuri jotta Enossa oli joku ajanu sillä huonolla teillä yli 50000kilometria. Liekkös uusia Ritmoja vielä saatavana? Voisin ostaa jos on kaupan. Kuka tietää.
      Volvo on nykysin kiinalaista laatua ja kaikkihan sen laadun tuntee. Rihkamaa sanon minä.

      • tjhl

        Ritmo? Sen katiskan valmistus taidettiin lopettaa jo ennen 1990 lukua, enkä usko että yhtään ritmoa on enää liikkuvassa kunnossa missään, ei ollut auto uutenakaan.


      • mb190e

        Ostin takavuosina käytetyn 200 000 km ajetun bensa-mesen hintaan 2900€ ja ajoin sillä kaikenlaisilla teillä yli 400 000 km. Mittarissa oli yli 600 000 kun möin pois ja oli täysi peli vieläkin. Eipä siihen fiiatit pysty olipa malli mikä tahhaan.


    • fiatdos

      Perkele täällä aloittaja kysyi mistä saa Punton eikä mikä auto on parempi kuin tämä laaduton paska. Joten vastatkaa kysymykseen! Jos ette tiedä kuten minä en tiedä mistä moisia kannattaisi kysellä, niin olkaa mieluummin hiljaa, kiitos.

      • eioofiatauto

        Mitäs iniset? Tänne kuule kaikki kirjoittelevat ihan mitä haluavat, ihan kuten sinäkin valitettavasti päätit kirjoitella. Olepa hyvä.
        Mitä pahaa siinä sitäpaitsi on jos kokeneemmat yrittää estää kaveria tekemestä virhettä autokaupoissa...?


    • puntossalöytyy
    • takatuupparilla

      60- luvulla oli usealla pihalla Fiat 600 tai Fiat 850 näiden pikkuautojen maahantuoja oli silloin Autonovo ja myynti Suomessa oli Hankkijalla. Fiat 600 nen todettiin Ruotsin turvallisuus testeissä niin huonoksi,ettei siellä saanut myyntilupaa,mutta täällä se oli kohtalaisen lämpimänä pikkuautona suosikki. Fiat 127 oli sitten oikea murheenkryyni joka tuli seuraavaksi myyntiin ja siitä Fiatin alamäki mielestäni alkoi

      • neoliautojane

        Minun nuoruudessani liikenteessä oli sellaisia autoja että voi jos ne olisi saanut johonkin talliin silloin säilöttyä niin olisipa arvokasta kokoelmaa.
        Fiat 600, kupla volkkari, skoda oktavia, mosse skandinavia, datsun bluebird, isuzu bellet, peugeot 404, triumph herald, morris mini, toyota corolla, ford taunus 1.6-3.0M, ford capri, ford cortina, ford escort, ford anglia, volvo pv, volvo amazon, kommercop, jne...


    • kunjokutekis

      Edelliseen viitaten sen ajan autoissa oli vielä kunnon jousitus,kyllä ihmetyttää tämä nykyinen autosuunittelu,kun pitää olla pieni maavara ja isot pyörä,joten rakenteellisesti on mahdotonta laittaa kunnon jousitusta. Olen ajanut ja ollut kyydissä näissä nykyautoissa ja ihmetellyt minkälaisia meluisia paukkukärrejä nämä ovat,lisäksi matalalla rengasprofiililla mahdoton tiemelu kuuluu auton sisälle. Sehän nykyisin tietysti poistetaan valtavalla bassojumputuksella,mutta kaipaan edelleen nautinnollisia automatkoja hyvin rakennetulla jousituksella varustetulla entisajan autolla.

    • mennytaika

      Nämä oli 60-70 luvulla niitä hienoja ajettavia ja nautti matkanteosta kuten Valiant, Zephyr,Dotge Dart ja tietysti Mersedes. Yksi hyvä puoli monien lisäksi näissä autoissa oli,että niitä pystyi vielä itsekin huoltamaan ja jopa pikku remonttejakin tekemään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe