Miten Hyryn äänestäjät tällä kertaa

Einukkuva

Mitäpä veikkaatte jääkö Hyrynsalmen äänestysprosentti jälleen Kainuun alhaisimmaksi näissäkin presidentin vaaleissa? Ja miten äänet jakaantuvat? Itse veikkaan että äänestysprosentti on siellä jossakin 60-65% välillä ja eniten ääniä saa Vanhanen, toisena Väyrynen ja kolmantena Niinistö.
Tehkääpäs te muutkin veikkauksia, mukava jampsia niitä sitten jälkeenpäin vaalien päätyttyä.

16

434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paljakassa

      Kyllä Väyrysen Väärän politiikan paljastukset nostavat hänet ykköseksi. Niinistön. Vanhasen ja Huhtasaaren tausta porukat ovat tehneet niin paljon pahaa ja kurjistumista kansalle, ettei heitä ilkeä äänestää monikaa.

      • sinipunanenpersu

        Minä ajattelin eänesteä sitä solisalirattie. Se panee Hyrynsalmen nousuun.


      • Nusupersut

        Pitäis perustaa uudelleen Nuorsuomalaisten Puolue, eli NUSU. Sitten se menisi hallitukseen PERSUJEN kanssa. Pääministeri olisi Nususta ja valtiovarainministeri Persusta. Kyllä rupeaisi tapahtumaan. Mahtuisi sinne vielä Kepu.


    • Pavepressaksi

      Jos et tiedä ketä äänestää, niin minäpä kerron. Äänestä Väyrystä! Jos ei muuten,niin sitten protestina.

      • yksipoismuuttanut

        Oesipa vielä rantaneuvos tyrkyllä ehdokkaaksi, niin siinä olisi hyvä ja sopiva ehokas hyrskäläisille. Se varmasti panisi asiat kuntoon. Köyhyys loppusi heti kaikilta. Ehkä ensi vaaleissa sitte. Liekö vielä elossa, ei oo kuulunu pitkään aikaan mitään.


      • täydellinenmies

        Pave on narsistien huippu. On aina oikeassa ja muut väärässä. Kun kerran eräs toimittaja kysyi hänen huonoja puolia, niin Pave vastasi, että valitettavasti muut eivät ole ymmärtäneet sitä miten nopea älyinen hän on.


      • Pavepressaksi

        Sehän on vaan hyvä,että on itsetunto korkealla. Ei jää nurkkiin lymyämään,kun pitäisi toimia. Ja totta. PAAVO ON VIISAS JA VARMAANIKIN NOPEAÄLYINEN!


      • Seksisalmi
        yksipoismuuttanut kirjoitti:

        Oesipa vielä rantaneuvos tyrkyllä ehdokkaaksi, niin siinä olisi hyvä ja sopiva ehokas hyrskäläisille. Se varmasti panisi asiat kuntoon. Köyhyys loppusi heti kaikilta. Ehkä ensi vaaleissa sitte. Liekö vielä elossa, ei oo kuulunu pitkään aikaan mitään.

        Rantaneuvos kun tulisi kuntaan edes kunnanjohtajaksi niin muutettaisiin kunnan nimeksi Seksisalmi. Ensin yhtyisi Hyrynsalmi ja Suomussalami. Sitten laetettaesiin kaikki koulut seksipaikoiksi.


      • tosikiinnostavanimi
        Seksisalmi kirjoitti:

        Rantaneuvos kun tulisi kuntaan edes kunnanjohtajaksi niin muutettaisiin kunnan nimeksi Seksisalmi. Ensin yhtyisi Hyrynsalmi ja Suomussalami. Sitten laetettaesiin kaikki koulut seksipaikoiksi.

        Vielä parempi oisi Nussimo eikä aina joku salmi. Sitten olisi Kainuussa Sotkamo ja Nussimo.


    • Äänestys vilkkautta lisäämään on suunnitteilla tulevaisuudessa jotain oheistapahtumaa esimerkiksi paloautojen ajo hälyytys ajossa paikalle. Tämähän saa kansan liikkeelle, koska jossain on tapahtunut tai jollekkin on tapahtumassa jotain mitä voidaan tulla töllistelemään ja vaikka jakamaan neuvoja no siinä sivussa voi käydä sitten äänestämässäkin ja eihän se ole sanottu etteikö niitä ilmaisia ämpäreitäkin jaettaisi jossain kohdin tietenkin vaalipaikan ulkopuolella, mutta tällaista on tulevaisuudessa suunnitteilla ja eikohän siihen saada määrärahojakin laittaahan nykyinen hallituskin about 350000 menemään tippuriin ja torvisoittoon, kun suunnittelee teettävänsä tutkimuksen henkilöistä joitten nimeäkään ei tiedetä muista tiedoista puhumattakaan.
      Hyvin näyttää Suomessa menevän leipäjonotkin saadaan pois kun ei niihin anneta avustusta ja työttömäthän jo syyllistetään kun eivät saa töitä aivan kuten punaparatiisin aikaan naapurissa.

      • minäkinhaluaisin

        Nuista leipäjonoista puheenollen niin kukapa ei ilmaista ruokaa haluaisi. On se mukava kun saa ilmaiseksi hapankorppuja , kauraryynejä ja maitojauhetta. Nam nam että on hyvää. Ei ole mitään hätää kun näin saa herkutella. On se kiva kun joku huolehtii.


    • eikuuudistumaanrohkeasti

      Kunnanjohtaja Rantaneuvos Nussimon kunnasta. Siinä olisi matkailuvaltti parhaasta päästä. Kunta nousisi Suomen kartalle humahtamalla. Ei olisi turisteista pulaa. Muutos virkistää aina. Se oli trendikästä . Olisimme aikaamme edellä. Rohkeasti vain uudistumaan. Sitten olisi valtuustossa uudet puolueet nusut ja persut. Voi että ihana homma.

    • aaaaaa12345567789

      Menipä osa kommenteista ohi aloittajan asiasta. No työnnänpä minäkin tähän kunnanjohtajasoppaan lusikkani. Se on kuulkaas niin, että Keräsen Heimosta tullee Suomussalmen kunnanjohtaja ja pääkallopaikaksi tulleepi Hyrynsalmen kunta ja jos rahoja jää budjetista yli niin voipi hieman sinne entiseen Suomussalmen pitäjään rahaa sijoittaa.

    • NOÄänestännä

      On hyryllä sen verran tyhmää porukkaa, että Väyrysen pösilölle menee paljon ääniä. Huhtasaaren äänestävät hopeatilalle.

    • Einukkuva

      Ihan ei ennustukseni osunut nappiin. Äänestysprosentti jäi alle 60 niukasti ja kärkikolmikon nimet olivat oikein mutta järjestys väärä. Näin tällä kertaa.

    • Enääntestänytminäkään

      Jäi aika alhaiseksi, ja Luvankylä laiskin Kainuun Sanomien mukaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe