Tietääkö kukaan sellaista verkonuittolaitetta .

Otoslerosis

Nyt on sohjo alimmaisena jään alla. Mikään uittolauta ei saa otetta, vain pitkä riuku auttaa. Keksijöille töitä.

6

127

Vastaukset

 • Menisikö sähköinen Torpedo jään alla?

 • Rattaillahan sekin vetää jään alapinnasta. Alapintaa ei nyt ole kuin joissain paikoissa.

 • Mitäs vikaa riussa on?

  Ens syksynä uppoava naru pohjaan ennen jäiden tuloa. Ei ole sen helpompaa keinoa. Avanto avataan poijun viereen ja koukitaan naru.

  • Järven rantaan on17 km. Riuku on oltava 3 metrin pätkistä koottava että mahtuu autoon peräkärryyn. Olemme ainoastaan talvikalastajia. Paras verkkopaikka on syvvärilän osakaskunnan alueella laivaväylällä. Ei passaa poijuja laitella ennen jäätymistä. Ei tätä ongelmaa ole ollut sinä 18 vuotena kun eläkkeellä ollessa on tullut kalastettua.


  • Otoslerosis kirjoitti:

   Järven rantaan on17 km. Riuku on oltava 3 metrin pätkistä koottava että mahtuu autoon peräkärryyn. Olemme ainoastaan talvikalastajia. Paras verkkopaikka on syvvärilän osakaskunnan alueella laivaväylällä. Ei passaa poijuja laitella ennen jäätymistä. Ei tätä ongelmaa ole ollut sinä 18 vuotena kun eläkkeellä ollessa on tullut kalastettua.

   Sähköasennusputkia, jotka voi yhdistää jatkoholkeilla vasta jäällä. Putkien sisään voi ruiskuttaa eristysvaahtoa, jotta ne kelluvat.


  • Itsekin mietin sähköputkia, uretaani on hyvä ratkaisu. Holkkien kiinni pysymisen varmistamiseksi uittonaru kiinni ensimäiseen ja viimeiseen putkeen. Tätä käytetään jatkossa.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.