Tuula Haatainen on mun valinta

Tuulaonhyvä

kelle ääni menee,
kaikista asiallisin vaihtoehto.
Numero on kuusi.

30

548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • numerokuusi6

      Tuula on maltillinen ja viisas, ei mikään yhden asian vouhottaja.

    • NROKuusi

      HYVÄ TUULA !

    • hulahulafuula

      hah,hah tuula puhuu fuulaa. uhkakuvia on turha luoda, siinä tuulan viesti. nainen toitotti sitä noin kymmenen kertaa haastattelussa. tuula hyvä uhkia voi tulla, ja taatusti tuleekin ilman niiden luomistakin.

    • Pulinatpois

      Rauha ratkaisee. #Ei rasismille

    • persuliini

      Jossain on siis oikeasti ihminen joka äänestää Tuula Haataista. Eipä olisi arvannut.

    • ääniTuulalle

      Tuula Haatainen on hyvä valinta.

    • yrrjöö

      Tuula oli vailla Syyriasta palaaville jihadisti-taistelijoille veteraani statusta eli ohituskaistaa palveluihin. Myöskin paperittomille ilmaista terveydenhoitoa eli käytännössä arabimaat ja afrikan maat ulkoistaisivat vankein- ja sairaanhoitonsa Tuulan sosiaalitoimistoon eli tähän maahan. Suomi - "muslimien taivas".

    • tiukkatäti

      Tuula istui niin ryhdikkäästi samassa asennossa eilisessä keskustelussa et oikein pahaa teki .Paikat on varmaan jumissa tänään, vähän rennompaa meininkiä !

    • LH_5

      Kyllä se on vaan niin että nyt tulee Laura-Jytky.

    • eimahdollisuutta

      Vanhanen olisi paras valinta ,valitettavasti liian kaukana on kärjestä.Asiallinen ja viisasmies .

      • kovaksiko

        Laura puhuu liikaa Trumpista ,se tekee vastenmielisen olon.Tulee sellainen kylmä suhtautuminen ihmisiin ja tekee kovan kuoren häneen.On hänellä hyviäkin ajatuksia ja olen samaa mieltä ,mutta joskus tuntuu pahhalta.


    • KenenAsiallaSdp

      - sdp ja tuula haatainen olisi hyvä vaihtoehto afrikkaan tai jonnekin kehitysmaahan asioita ajamaan...
      - Sdp ja tuula haahtainen ei aja suomalaisen työläisen ja köyhän asiaa. Mutta innostuu heti afrikan , tai paperittoman, tai pakolais turistin asioiden ajosta.... Asetelma siis on pielessä !
      - Haataiselle pres. keskustelussa tarjoutui tilaisuus haastaa kokoomus niinistön ahneus,,, ja ahneus ideologia,,,aktiivi kyykytys mallin hyväksynnässä,,,, - mutta haatainen oli kuin puujumala ja jätti senkin tekemättä !! - sääliksi käy !!

    • pelottaa

      Haatainen tänäänTurussa ? Olisi kysyttävää !!Mitä tehdään niille syrjäytyneille ja työttömille jotka jättäytyvät tämän uuden aktiivimallin ulkopuolelle.He eivät hae mistään rahaa vaan jäävät vanhempiensa avun varaan. Pienipalkkaisten eläkeläisten joiden toimeentulot ovat muutenkin suppeat.Jossiinä on vielä alkoholi tai huume ongelma niin johan on vanhemmilla oltavat.

    • iiiiiiiii

      Haatainen olisi samanlainen pressa kuin oli Halonen,ei suomalaisten asiat kiinnostaneet.Odotin häneltä enemmän ja äänestinkin häntä ,mutta petyin.

    • masuri21

      Haatainen haluaa veteraanikuntoutusta afrikasta kotiutetuille isis-veteraaneille.
      On annettava ilmainen asunto,terveydenhoito ja ruokapalvelu kotiin.Lisäksi päänkatkaisijoille on järjestettävä terapiaa ja suvakkiämmien syliä jotta eivät radikalisodu.Tyhön ei heitä saa milloinkaan käskeä. Veteraanitunnus ja ikuinen eläke. Näitä asioita ajaa Haatainen.Kyllösellä on myös sympatioita näitä isis-veteraaneja kohtaan. Kyöönen pitää meitä suomalaisia ihmisvihaa tihkuvina natseina ja fasisteina kun emme halua isis-veteraaneja kuntouttaa verorahoilla.

    • entinendemari

      Tuulen sydän sykkii paperittomille muslimimamumiehille, köyhät kantasuomalaiset maksavat laskun. Kari Rajamäki menisi presidentinvaaleissa toiselle kierrokselle aivan heittämällä.

    • DemuKalkkuna2lelufemakko

      Eilisessä Ylen vaalitentissä presidenttiehdokas Tuula Haatainen keskeytti ihan asiallisen keskustelun terroristien ja turvapaikanhakijoiden holtittomasta tulosta Suomeen ja alkoi puhumaan ihan höpsöjä.

      - Tähän pitää puuttua, tällaista puhetta en voi hyväksyä. Perusteeksi, ettei Suomeen tule ongelma-ainesta hän sanoi näin: Minä asun alueella missä on paljon maahanmuuttajaväestöä.

      Tuula Haataisen puheet osoittautui puhtaaksi valheeksi. Ehdokas Haatainen tunnetusti asuu Helsingin Tammisalossa joka on rikkaiden ihmisten asuinalue ja missä vaan "harvat ja valitut" varakkaat ihmiset elää merenmaisemassa ihan omassa saaressa minne toki kulkee ihan julkinen liikenne.

      "Tammisalo (ruots. Tammelund) on saari ja Helsingin 44. kaupunginosa Tammisalo on pientaloalue, jolla on asukkaita noin 2 200" Lähde Wikipedia.

      Kun tämän päivän Etuovi.com sivun myytävistä asunnoista rajaa Tammisalon, myynnissä on 21 kohdetta. Näiden 21 kohteen keskihinta on näinkin "pieni" kun 920 000 euroa eli lähemmäs 1 milj. euroa.

      Kun samalta alueelta hakee vuokra-asuntoa, niin palvelu ehdottaa kokonaiset kolme kohdetta vuokralle. Yksi oli selvästi edullisempi 46 neliöinen mahdollisesti hallitilasta tai toimistorakennuksesta tehty asuinrakennus missä pienen erittäin vanhan kaksion vuokrahinnaksi jää 840 euroa/kk ja muut kaksi ilmeisesti maahanmuuttajille tarkoitettuja vuokra-asuntoja jos Haataista uskoo eli 2300/kk ja 2900/kk.

      Ihan kaikesta päättelen ehdokas Tuula Haatainen joka ei suostu tunnustamaan realiteetit puhui eilisessä vaalitentissä Suomen kansalle täyttä pupua ja ottamatta mitään vastuutta omasta populismista. Missä on ammattitoimittajien nostama skandaali ja kohuotsikot?

      • sanoistavastuuseen

        Tammisaloon perustettava vastaanottokeskus maassa laittomasti oleileville muslimitaustaisille sekä Syyriasta palaaville taistelijoille.


    • edfvbnmk

      Ei ole Haataisen hermot kunnossa, meni kannentiivisteet monta kertaa torstain vaalitentissä. Sopimaton äksyilijä presidentiksi.

    • ennakkoäänestänyt

      Sauli Niinistö oli mun valinta.

      kelle ääni menee,
      kaikista asiallisin vaihtoehto.
      Numero on kahdeksan.

    • häätäinen

      Karmea otus, suvakkifemakko joka ei suvaitse yhtään järkevää mielipidettä, olen lähes kaikesta eri mieltä. Onneksi ei ole mitään mahdollisuutta pressaksi. Laura olisi muuten paras, mutta pitäisi tajuta että NATO on ainoa turva Suomelle, jos naisena vastustaa niin sitten pitäisi vähintäänkin kannattaa asevelvollisuutta myös naisille.

    • Luotettavasti

      Hän on minunkin valintani. Lähdetään loimaalaiset, tavalliset työtätekevät sekä palkkatyötä vailla olevat naiset huomenna häntä äänestämään. Tulkaa miehetkin mukaan! Jokainen ääni on ääni rauhankasvatukselle, lähimmäisenrakkaudelle, oikeudenmukaisuudelle, sille, että jokainen ihminen on tärkeä. Ei unohdeta, että näin meidät suomalaiset on kasvatettu eikä muita ihmisiä haukkumaan ja tuomitsemaan. Yhdessä löydetään ratkaisut myös ongelmiin, joita nykymaailman meno on synnyttänyt.

      • Tuulaonviisas

        Kyllä Tuula Haatainen on ehdokkaista fiksuin ja "normaalein".
        Kiinnostunut aidosti tavallisen kansalaisten olosuhteista, vouhottamatta ja aikuisesti, kokemuksen kautta.


    • ValkoinenPorilainen

      Tuula on ihan hyvä, mutta Laura on parempi, koska hän ei housupukuun tai bleiseriin pukeutumalla kerro, että olen yhtä järkevä kuin joku mies. Laura ei lähde tällaiseen typerään mieslähtöiseen tasa-arvo todisteluun, jolle nauretaan kymmenen vuoden päästä.

      • onkojärkeevaieiks

        No voi sentään, onko sun äänesi jostain bleiseristä kiinni........


    • papparainen66

      Ettekö ole jo oppineet että Halonen ja Jutta pilasivat koko sdp aatteen. Halonen poisti maamiinat koska ne sattuu, venäjän puolla ne kyllä on käytössä. Jutta taas puheenjohtajana halusi että puoluetoveri naiset pääsisivät ministereiksi, Jukka Gustafsson oli hyvä opetusministeri mutta Jutan piti väkisin vaihtaa hänet Krista Kiuruun. Ja koko sakin kruunaa Mikael Jungner joka ilmoitti että SDP on rakkauden puolue. Kyllä siinä telakkamiehet olivat ihmeissään.

    • Rauhaarakastava

      Kaikki pressatestit tehtynä ja aina sama lopputulos. Ensin ajattelin minäkin äänestää Niinistöä, mutta tarkemmin tutustuin ehdokkaiden kommentteihin ja minua pelottaa tuo NATO, kun meillä on Venäjän kanssa tuota yhteistä rajaa aika paljon ja jos liitytään NATOn kanssa, niin EU on syöttänyt meidät pahimpaan paikkaan, mitä voi olla.
      Ehdokkaiden esittelyjen jälkeen NATO kanta sittenkin muodostui minulle yhdeksi tärkeimmistä kannoista ja siksi valitsin EI NATO ehdokkaan ja hän oli Matti Vanhanen.
      Onhan hän aikanaan toiminut pääministerinä ja omaa valtavan ulkopoliittisen osaamistaustan. Vastaa myös kaikkiin kysymyksiin selkeästi, ei kiertele, niin kuin Niinistö tekee.
      Haatainen ei ole osaava presidentiksi, toista olisi ollut Rinne.

    • kysymysherää

      Huhtasaari sai enemmän ääniä kuin vasemmistoehdokkaat yhteensä. Siinä on Rinteellä selittämistä. Saulin ylivoima osoittaa puolueriippumattoman ehdokkaan menestyksen. Kansa on niin kyllästynyt poliitikkoihin. Varsinkin vasurioppositio on ollut romuttamassa luottamusta. Jos Arhinmäen, Rinteen, Lindtmanin ja Harakan lausumat tarkitettaisiin faktatarkistuksella, niin tulos olisi pöyrityttävä. SDP:n liittoutuma SAK:n kanssa lakkoilun edistämisessä Eduskunnan painostamiseksi alentaa kannatusta ja nostattaa halveksuntaa. Kuinka kauan ay-Rinne saa jatkaa puheenjohtajana?

      • ex-työväenpuolue

        SDP:n pitäisikin ajaa työläisten ja työttömien aisaa eikä myötäillä kokkareita kaikessa, kuten tehneet. Suvakit ja femakot pitäisi myös ulostaa puolueesta eli rinne itse myös.


    • VihreääTulevaisuus

      Ozan Yanar ei kuitenkaan allekirjoita Laura Huhtasaaren näkemystä perussuomalaisten uudesta normaalista.

      – Perussuomalaisten ideologia on menneisyyttä, minun kaltaiseni suomalaiset ovat uusi normaali. Globaalissa maailmassa me pärjäämme kaikki yhdessä ja nostamme Suomea eteenpäin, Yanar haastoi Putkosta.

      Yanar myös kysyi Putkoselta lähetyksen aikana, pitääkö perussuomalaisten työmies maahanmuuttajana Suomeen tullutta Yanaria suomalaisena.

      – Perussuomalaiset ovat puhuneet ylisukupolvisesta suomalaisuudesta, minä itse olen maahanmuuttaja ja päässyt Suomen eduskuntaan, olenko minä sinusta suomalainen, suora kysymys?

      – Olet suomalainen, ei siinä mitään, Putkonen vastasi Yanarille.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe