Kärpänen liiskasi Lampelan

Kärpäsenlätkä

Toisin kuin oikeassa elämässä ihminen yleensä liiskaa kärpäsen. Mutta nyt on käynyt niin, että Kärpänen liiskasi Lampelan. Lampela itkee kuin pikkulapsi paskat housuissa. Ennen Kärpäsiä ja Danitoja niin arvostettu ja isoja juttuja hoitaakseen saanut Lampela on syvällä suossa. Erotettiin Asianajajaliitosta, Lampela itkee ja aikoo valittaa. Ei ymmärrä tai halua ymmärtää kaiken sen koheltamisensa ja pahoinpitelysyytteiden jälkeen, että hänessä on vika ja on itse ansainnut tuomionsa.

Kärpänen ja Danitat ym.höpö höpö ja julkisuuden kipeät tytkyt vei Lampelaa kuin pässiä narussa. Kärpänen häipyi kuvioista, kun alkoi tulla epämiellyttävää julkisuutta ja Lampelalla asiakkaat vähenemään.

Lampela on esimerkki supertyhmästä miehestä, jota Kärpäset ja Danitat vei.

33

1781

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hikeäpukkaa

      Juurikin näin. Jos vetää takki auki tuolla seiskan toimittajat kintereillä, niin noissa piireissä voi käydä huonosti ja valittaminen on turhaa, kun on tullut ehdollista. Ei auta asiaa, kun on heilunut lehtikuvissa alastoman eukon kanssa, revolveri kädessä.
      Olis valittamatta ja pois julkisuudesta, niin vois saada kolmen vuoden päästä luvat takaisin.
      Nyt voi käydä niin, että vetävät liitossa lopullisesti viivan nimen yli.

    • unelma-ammatissa

      Jo piirileikki D:n kanssa Stockmannin kuusen ympärillä ennusti huikeita tapahtumia:

      " Joulun alla ajettiin toisiamme takaa Stockmannin edessä olevan joulukuusen ympärillä. Välillä mentiin piiloon oksien väliin ja jännättiin, kumpaa kautta toinen on vaanimassa. Ei me edes tiedetty, kumpi jahtaa kumpaa, eikä sillä ollut väliä, Lampela hehkuttaa. "

      Lähde on Iltalehden artikkeli otsikolla "Täysin hullaantunut"

      • Tyyppilinenn

        typerys vanha ukko, joka pitkän avioliiton päätyttyä "hullaantuu" kun joku kääkkää vähänkin nuorempi nainen levittää jalkansa. Typerykset hullaantuu ja sokaistuu, älykäs mies ei lähde rahan perässä juoksevien tyrkkyvosujen tai tasapainottomien akkojen kelkkaan.
        Sai mitä ansaitsikin. Asianajajaluvat vaan pois pölvästiltä ja töitä hakemaan . Siperia opettaa. Itseään täynnä oleva oksettava äijä.


      • VillityksenVimmassa

        Tais Lampelaan iskeä viidenkympin villitys ja kuudenkympin kullitus yhtäaikaa, ja se on menoa se.


    • Juuriseiski

      Juuri se iski. Hulluna kiimoissaan teki isoja virheitä ja valitsi vääriä naisia. Täysi tomppeli. Kuka tuollaista ottaa omia lakiasioitaan hoitamaan? Lampelaan ei luota eikä usko enää kukaan täysjärkinen ihminen.

      • Ilmainenneuvo

        Juu kyllä uskottavuus on tolta hörhöltä jo mennyt. Kyseenalaisten naikkosten kanssa sekoilu ei asiaa ainakaan auta. Melko kokematon parisuhde taidoissa taitaa olla tää vässykkä kun naiset sitä noin kevyesti pyörittelee . Tää kärpänen on kyllä viimeinen pisara tossa keississä . Nyt korkki kiinni molemmilta ennenkuin on tosi myöhäistä. Nyt olis ryhtiliikkeen paikka Heikillä , heivaa se vosu kujalle minne se kuuluu


    • lkjhgfdsayuiopå

      Niinhän siinä käy ku nousee viidenkympinvillityksessä vi**u päähän. Järki sumenee. Niin kävi nyt Lampelallekin. Harmillista, mutta omatekoista harmiahan se on, sitä vaan pitää haukata täydellä suulla, eikä valittaa.

    • aikaketkuja

      Kuka enää kohta luottaa asianajajiin kun on ollut nämä Lampelan ja Jurvansuun jutut vuoden sisään?

    • aarniotar

      Kärpänen on outo tapaus. Yritti agrologina asianajajien päiville Kalastajatorpalle viikko sitten. Ei onnistunut. Puolustelematta Lampelaa on kuitenkin myönnettävä, että pahan virheen mies teki, kun rakastui (?) tuohon naiseen.

    • Eioletuo

      ämmä täyspäinen. Ihmetellä täytyy, että itseään niin superälykkäänä miehenä pitävä Lampela sekaantui tuollaiseen. Alamäki on alkanut, kiitos Kärpäsen ja Danitojen. Lampela jää historian kirjoihin umpitollona.

    • minä.vaan.kysyn

      Ennen (n. 10 v sitten) pidin Lampelaa fiksuna ihmisenä. En enää!
      Miten aikuinen mies voi olla noin tyhmä, että tuhoaa oman uransa ja maineensa näin totaalisesti. Mikä varttihulluus sitä oikein vaivaa? Onko sillä jotenkin todellisuus hämärtynyt? Miksi siitä on tullut noin itsetuhoinen?

    • Samatäällä

      Pidin fiksuna miehenä, mutta en todellakaan enää!
      Lampelalla lähti mopo käsistä avioeron jölkeen, kun ympärillä alkoi pyöriä itseään tarjoavat julkkistyrkyt. ja lähti niiden hullutuksiin mukaan.
      Tv-sarjassa näytti välillä siltä, että käyttääkö jotain aineita?

      • Ngjkl

        Jossain haastattelussa ilmoitti halunneensa tällaiseen "viihde" julkisuuteen.
        Täysin mahdoton yhtälö pysyä uskottavana asianajajana ja olla samalla seiskan kannessa.
        Ihan turha itkeä, jos firman liikevaihto romahtanut. Olisi nyt vaan valittamatta ja pysyis kolme vuotta konttorissa, niin sitten olisi ihan hyvät lähtökohdat palata kohtalaisiin asemiin huippuasianajajana.


    • plushuonoseura

      Olen julkisen kuvansa perusteella olettanut että lampinen halusi ikuisten
      elämänkoululaisten asianajajaksi. Teki tyhmiä poseerauksia ja temppuja joita
      digataan vain sekakäyttöringeissä. Ehkä se on elämänkoululaisille tähtihetki kun
      pääsee pullon kiertäessä kertomaan että lampinen se juttuani hoiti kun linnaan jouduin.
      Lampisella vaan ehkä veri joka veti itselläkin mokailuun.

      • mietenongelma

        Noin se nainen voi sekoittaa miehen pään.


    • kjhgfefew

      Jätkä puolustelee murhaajia ja sitä pitäisi kunnioittaa??

      • huonoa.puuta

        Totta! Milloinka se viimeksi olisi voittanut mitään juttua?
        Joko se valmistelee juttunsa huolimattomasti, tai se argumentoi heikosti? Mikähän siinä on, kun mikään sen keissi ei kallistu "kotiin päin"? Aina tulee takkiin ja syytetty häviää keissit. Syyttäjä voittaa aina 6-1 (yhden pisteen se saa paikalle saapumisesta).

        Minä en missään tapauksessa palkkaisi häntä edustamaan itseäni ja/tai ajamaan omia asioitani.


      • taitaatuota

        pill...sta höyrähtänyttä asianajajaa kiinnostaa muut jutut kuin "keisseihin" keskittyminen.


      • Täysketkuko

        Ettei vaan keskittyisi puolustamaan reppanoita koska ne eivät huomaa, ettei puolustaja hoida hommiaan. Ja jollekin voi olla helpompi kun kohujulkkis vie osan huomiosta.


    • TaistoJumula

      Danita on aika kuuma kissa, ois mahtava sutasta sitä kannikoiden väliin.

    • Kulahtanut

      tulitikkuakan näköinen ja tyhmän oloinen.

    • aasinmyssy

      Jos haluaa leimautua etukäteen paitsi syylliseksi myös aasiksi valitsee lampisen.

      • oletkoaasi

        Tuomari sen päättää, ei Lampela.


    • Mielenterveushoitaja

      Lampiselta pitäisi ottaa se kuvissa esittelemänsä pyssy viimeinkin pois. Vaikka varmasti leikkipyssy niin ei tekisi alamäessään olli saareloita.

    • Juristimyös

      Tän Kärpäsen tavanneena ei voi kuin ihmetellä juristin naismakua . Vaikutti erittäin epävakalta tapaukselta ja oli silloin jopa selvin päin . Mikä näissä tyhmissä blondeissa oikein noita miehiä kiinnostaa ,ilmiselvän lisäksi , ainakin tän naikkosen kanssa keskustelu oli ylipääsemättömän vaikeeta

      • lampelainen

        Olen kuullut tästä Kärpäsestä kaikenlaisia juttuja. Oli kuulemma ennen Lampelan tapaamista absolutisti, koska oli uskossa, jne. jne. En tiedä, pitävätkö paikkansa. Kärpänen meni hyvin nuorena naimisiin nuoruudenrakkautensa kanssa, ja olivat pitkään yhdessä. Sitten koko Kärpänen vinksahti aivan täysin, jätti miehensä ja lähti pyrstö pörhöllään juoksemaan julkkisäijien perässä. On styylannut aikoinaan myös Arttu Harkin kanssa, tai tällaista kuulin.


    • Lampelasta

      tuli pitkän avioliiton kariuduttua kuin huumaantunut sonni, joka kirmasi laitumella. Jalkojaan auliisti levittelevät julkisuuden ja rahan kipeät tyrkyt kerääntyvät tuollaisen ympärille. Huumaantunut sonni kuvittelee taivaan auenneen kun p...llua tulee ja tekee huumassaan vääriä vääriä valintoja. Siinä on yksinkertaisesti syy Lampelan alamäkeen. Tyhmyys.

      • muittenkosyy

        Lammen oma vinksahtanut luonne saa hänet tekemään rikoksia, ei kukaan muu.


    • Karppa1001

      Niin se vaan on... Mustalainen on aina mustalainen.

    • Ihmeviihdettä

      Hamburgerbörs vei standuphuurukon rakkauven vaikko liikalihavuus. Naurut ja itikut yhistää homojakin.

    • Ahmas

      Lampelan on turha itkeä asianjajaliitosta erottamisesta. Joku roti se asianajajillakin tulee olla. Elinkeino meni siinä. Lampela joutuu madaltamaan elintasoaan samalle tasolle elämäm koululaisten kanssa, joiden kanssa tuntuu viihtyvän. Ei ole enää rahaa eikä arvostusta. Oliko roskajulkisuus ja Kärpäsen pimppa sen arvoista?

      Onneksi Lampelalle on löytynyt manttelinperijäksi toinen prässihousu, Kari Eriksson. Ei jää elämäm koululaiset rikolliset ilman puolustajaa. Kunnan Eriksson ei vaan kompastuisi Kärpäseen.

    • täysinsamaa

      mieltä. Asianajajan virassa pitää olla asiallinen, taustaltaan nuhteeton, rehellinen ja luotettava. Lampelalla ei ole mitään noista edellämainituista ominaisuuksusta ja vaatimuksista.

      Vanheneva, helposta pi.. sta seonnut höhlä.

      • Ahmas

        Lampela on tehnyt itsestään täysin pellen ja nyt meni toimeentulokin. Ei ole enää rahaa ostaa mittatilauspukuja ja -kenkiä eikä köyhä saa piluakaan yhtä helposti. Mihin menee Heikki töihin? Olisiko hyttisiivoojan työ sopiva?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe