takaisinkutsua pukkaa

jälleen päästöfilunkia euro6 diesel moottoreissa. päästöhuijaus softa löydetty jo 2017 loppuvuodesta, nyt 850 000 autoa kutsuttu uudelleen ohjelmointiin. ei tämä huijaus näköjään lopu koskaan, vw ei vaan osaa tehdä päästörajat alittavaa moottoria. kaupataan uutena pienikulutteisena mut annappa olla kun päästöhuijaus ohjelmisto poistetaan niin kulutus nousee 50% ja teho ja vääntö putoaa puoleen eikä moottori toimi enää kunnolla. ei ole vw oikein ajantasalla, onko sitten koskaan ollutkaan. on ne romuja jo uutena.

43

678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin.se.vain.on

      Skodan osalta kyseessä ei ole takaisinkutsu.

      • TSI2012

        meinaavat laittaa suoraan paalaukseen, mitä sitä paskasta autoa yrittäisi tehdä.


    • KQLMEKAKARAAJARAKKIorig

      Holisti
      Škoda ei ole Vw, Škoda ei myöskään ole Bucatti, Audi eikä Toyota.

      • Toyotasta.erossa

        Hyvä, ettei se ole Bucatti, toivottavasti ei mikään muukaan ole.


    • samaa.sälää.kaikki

      ,onneksi edes nuo saastekipat tuhotaan.
      samaa laadutonta kuraa kaikki tyyni

      https://www.mtv.fi/lifestyle/autot/artikkeli/tama-video-pistaa-volkswagenin-paastohuijauksen-oikeisiin-mittasuhteisiin-hyytavaa-katsottavaa/6370138#gs.YakF=bY

      Suomeen vaan näin uusi ja suuripäästöinen kalusto muitta mutkitta!

      Niin ikään tekniseltä laadultaan ja luotettavuudeltaan luokattomat VAGit piristäisi huomattavasti korjaamoidemme ja varaosatoimittajien työllisyyttä.



      öljyä kuluttavat korjaamattomat saastehuijaus skodat pitäisi laittaa ajokieltoon myös suomessakin.

      nyt noita itälinttoja ei edes korjata kun ovat idästä.

      https://www.mtv.fi/lifestyle/autot/artikkeli/volkswagenin-autoja-uhkaa-kilpien-menetys-saksassa-ehtona-huijausohjelmiston-paivittaminen/6515032?_ga=2.59992941.1187441536.1516629662-640832178.1516629662#gs.PFTCXeo

      SKODA ON VOLKSWAGENIN HALPPISPIRKKA.samaa kuraa mutta huomattavasti laaduttomampana

    • Ocu1.8TSI.132kWWebasto

      tuntuu olevan paljon ja vakavia probleemoja itäisen maan skodilla.

      • Eberspächer

        Mites on eteläisen maan varianttien kanssa?


    • bensiinigangsteri

      Oletko ajatellut opiskella kirjallista ilmaisua?

    • Tsi2012

      volkwagenin dieseleitä vaivaa monenlaiset viat,turbojen heikko kestävyys,vanhemmissa pumppusuutin moottoreissa ongelmia oli enemmän kuin tarpeeksi.mutta välijäähdytinkin on melkoisen epåonnistunut.
      Välijäähdyttimen tehtävähän on nimenomaan jäähdyttää, ja senhän se sitten noissa ongelmakoneissa tekee pakkasolosuhteissa ilmeisesti liiankin tehokkaasti. Toisaalta tuntuu tyhmältä ajatus, että sähköllä pitäisi lämmittää putkia kun niiden ilmaa sitten myös kumminkin samalla jäähdytetään. Onko ainoa ratkaisu tehottomampi välijäähdytin tai "lämpimämpi" jäähyn sijoitus, joka sitten taas puolestaan lämpimillä ilmoilla heikentää tehoa? Vai kaksi eri välijäähdytintä (iso ja pieni), kolmitieventtiili ja siihen iso hantaaki jossa lukee asennoissa TALVI - KESÄ tai mitä se nyt sitte saksaksi onkaan? En meinaan viitti ruveta välijäähyä itse vaihtelemaan 2 kertaa vuodessa. Ei oo 2000-luvun hommaa.

      Aika vaikealta tuntuu myös jokin termostaattiohjattu ahtoputkien lämmitys. Vanha kunnon säädettävä kaihdin (tai muu tuulisuoja VAKIOVARUSTEENA) sinne maskin ja syylarin väliin (kuitenkin irti jäähdyttimestä) kuulostaa ensihätään hyvältä ajatukselta.

      Nyt alkaa tuntua turbodiesel kovin vaikealta systeemiltä ainakin VAG:lle. En ymmärrä miten tuo riippuisi pumpparitekniikasta vs CommonRail -tekniikka yhtään mitenkään, vaan ainoastaan tuon jäähdytyksen toteutuksesta eli välijäähyn mitoituksesta ja sijoituksesta ajoviimassa. Bensakoneissa sama juttu tuskin on noin iso ongelma, koska puristukset koneessa eivät ole samaa luokkaa.

      Ja joo, meillä on leasing-autoina vino pino m2011 1.9 TDI Ocuja. 130km -23 pakkasessa vitosella 80km rajoitusalueella vitosella, sitten päiväksi firman talliin lämpimään ja kun illalla piti lähteä toiseen suuntaan, niin olipa starttaus nihkeätä. En taida ostaa ainakaan sitä kärryä käytettynä kun tulee myyntiin. Helkutti kun yhtä niistä olin suunnitellut ostaa itselleni kun liisari niissä loppuu, mutta kun tuo 2v naurettava takuukin on sitten niissä jo ummessa niin enpä persaukisena uskalla, vaikka auto on muuten hyvä kuin mikä.

      Nyt olisi VAG-konsernilla kunnon talvitestien paikka ja aika harvinaisen äkkiä. Ihminen kävi kuussa yli 40 vuotta sitten, joten luulisi että silloin kun moottoreita ruvetaan sarjatyönä tekemään, niin moinen asia testataan tarvittaessa vaikka joka automallilla erikseen, johon ko. kone nokalle laitetaan. Kyllä pohjoisesta pakkasia löytyy. Samalla voisi sitten toteuttaa kunnollisen lämmityslaitteen. Tai älkööt sitten myykö niitä autoja tänne ollenkaan ainakaan dieselkoneilla.

    • selvempää.tekstiä

      No, montako olet tänään vienyt takaisin tai remonttiin?

    • hehkulamppuhuijausVW

      Saksan poliisi kieltäytyy viemästä päästökorjaukseen kertoo uutiset-miksi poliisi ei tottele viranomaisia?

      Viekö Suomen poliisi saastekorjaukseen

      Eli tarkoittaako ettei ole kuin silmänlume temppu koko softan roplaus?

    • ZKODA

      kaikki särkyi mikä särkyä voi ja kori mätäni 2vuodessa. kyseessä 2013 vuosimallin skoda oktavia jolla ajettu mitättömät 43tkm. 74 hinauskertaa 2vuodessa korjaamolle! vaadittiin joka kerta lujuuslaskelmia! takuu ei korvannut mitään vikoja, itte maksoin kaiken.

    • ali.akhbar.alibaba

      paljo olla minunki entisesä skodassani vikoja. ei tule enä skoda minule. huono auto perkkele!

      • anal-logiaa

        Toyota paras valmistaja, ei koskaan vikoja. Koska dieselit BMW:ltä.... :)


      • Avemies
        anal-logiaa kirjoitti:

        Toyota paras valmistaja, ei koskaan vikoja. Koska dieselit BMW:ltä.... :)

        Valitettavasti nykyiset Toyotan dieselit ovat Bemarin tekemiä. Aiemmin olleet D4D dieselit olivat lähes ikuisia. Miljoona kilometriä ei ollut niille mikään saavutus. Niissä Toyotan omissa dieseleissä ei koskaan ollut vikoja. Bemarin koneella ei pääse puoltakaan siitä mitä Toyotan valmistamalla pääsi. Bemun koneet ovat paljon vika herkempiä.


    • Tehkää.ryhmäkanne

      OLET OIKEASSA..HIENOA..

      Alkas olla kiire päästä vanhanaikaisista öljyn polttimoista eroon.

      MITÄS SELITELLÄÄN.mitäs selittelijä hönön mielestä noille pitäis tehdä

      http://www.tuulilasi.fi/uutiset/vwlla-massiivinen-logistinen-ongelma-yhdysvalloissa-mita-tehda-100-000

      Maailman kuva Usassa ja Euroopassa samat lakimiehet on laittanut alulle vastuunkaivamisen

      Liverpoolin stadion kohta täynnä skodaa ja bayerin audia.

      ONNEKSI OSTAVAT LUOTETTAVAN VÄHÄ PÄÄSTÖISEN HYBRIDI TOYOTAN

      Markkinajohtajaksi hybrideillä – Toyota teki Suomessa tempun johon muut vasta pyrkivät.
      Suomen markkinajohtajan ensirekisteröinneistä jo puolet ovat hybridejä.

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/markkinajohtajaksi-hybrideilla--toyota-teki-suomessa-tempun-johon-muut-vasta-pyrkivat/YEYftYFb?ref=iltalehti:20a4

    • TSI2012

      skodilla on korjaamoita työllistävä vaikutus suomessa. sipiläkin on tyytyväinen että työttömät täyttävät aktiivimallin ehdot skoda hitsaamoilla ja korjaamoilla.

    • Mölymese

      Skodan menekki lisääntyy kriitikkojen auliilla avustuksella. Pistäkää kriitikkopojat satanaen lasiin muuten näyttää, että otteenne kirpoaa, kuten takavetoisten pito liikennevaloissa.

    • Läjä.paskaa
    • TSI2012

      uusia takaisinkutsu kamppanjoita tuntuu skoda/vw autoille tulevan viikottain, paljon vakavia vikoja eikä pienimmästä päästä ole volkkareissa käytetyt saksassa valmistetut takatan turvatyynyt joista vw on saanut lukuisia huomautuksia EU:lta koska ei ole turvatyynyjä vaihdattanut kohtuullisessa ajassa.

    • Moppi1

      ruoste tuntuu olevan aika vakava ongelma nykyisissä volkkareissa. itselläni oli edellinen auto 2014 vuosimallin skoda octavia ja kattopelti ja ikkunakehykset ruosteessa. öljyäkin kulutti 1,5l/1000km:lle, mielestäni niin vähän ajettu auto ei saa öljyä kuluttaa. pistin rottelon kiertoon yhelle hölmölle ja ostin Kaukoidässä valmistetun auton. autoilukulut putosivat puoleen samointein.

      • HolistiEiMalta

        Hyvä Holisti, menet aina liian pitkälle provoinesi ja vesität omat aloituksesi ja jatkat vielä suuremmilla ja vanhemmilla valheillasi ja peukuttaa itseäsi.


      • FartBurstingFacts

        Mahtava tai mahdoton yhtälö. Ostit tiuhaan huollettavan ja paljon bensaa syövän japsin virtuaalisen näennäisauton tilalle.


      • Moppi1
        FartBurstingFacts kirjoitti:

        Mahtava tai mahdoton yhtälö. Ostit tiuhaan huollettavan ja paljon bensaa syövän japsin virtuaalisen näennäisauton tilalle.

        etkö osaa lukea? japsiautossani kulutus kuten muutkin autoilukulut tippuivat roimasti skodaan verrattuna. se on yksi syy mm.Toyotan huimaan suosioon.


      • Usko.Mäki

        Mäen Usko


      • ruostuminen puhki jo vuodessa kantavilta rakenteiltaankin tuntuu olevan todella yleinen ja vakava ongelma itäauto skodilla. nyt viimevuosina myös erittäin runsas öljynkulutus on aiheuttanut lukuisia murheita ja korjaamokäyntejä.


      • FartBurstingFacts
        Moppi1 kirjoitti:

        etkö osaa lukea? japsiautossani kulutus kuten muutkin autoilukulut tippuivat roimasti skodaan verrattuna. se on yksi syy mm.Toyotan huimaan suosioon.

        Ai jaa. Minulla polttoainekulut ja muutkin autoilukulut putosivat, kun vaihdoin japsiautoni Skodaan. Ei tarvitse enää pelätä auton ruostumistakaan, kun on kunnon pellit, maalaus ja suojaus.

        Eihän tästä peukkua saa, mutta parempi näin. Sinulle peukut ja minulle parempi
        Auto. 😀


      • TSI2012
        FartBurstingFacts kirjoitti:

        Ai jaa. Minulla polttoainekulut ja muutkin autoilukulut putosivat, kun vaihdoin japsiautoni Skodaan. Ei tarvitse enää pelätä auton ruostumistakaan, kun on kunnon pellit, maalaus ja suojaus.

        Eihän tästä peukkua saa, mutta parempi näin. Sinulle peukut ja minulle parempi
        Auto. 😀

        raaputappa skodan ovista maalit pois, saattaa alta paljastua teksti. viipurin suolakurkkuja ;)


    • skootat ne vaan ruostuu ja huhhahhei. vuodessa pohjapelti puhkesi ja hitsaamaan sitä saa alkaa jouluaattonakin. iloinen sininen valo kajastaa skoda korjaamoiden ikkunoista yölliselle taivaalle :D

    • TSI2012

      eilen illalla noin klo 20:00 ajoin skoda huollon ohi niin kyllä siellä sininen valo vilkkui. jokohan uusia skodia hitsattiin kasaan kun tuntuvat ruostuvan melekosen noppeesti.

      • jullinjuntti

        Hehee höhöö..


    • jokohan lie 2018 ensirekisteröidyillä itäauto skodilla takaisinkutsu kamppanja menossa ruostevikojen takia....

    • Ei_auta_valhe_holisti
      • ZKODA

        muistitko esittää lujuuslaskelmat skodasi ruostevioista? minulta niitä vaadittiin jokaisella korjaamoreissulla joita kertyi 74kpl 2vuodessa, kori mätäni 2vuodessa niin että moottori/vaihteisto yhdistelmä sekä taka-akseli putosivat tielle.


      • Pentti56v
        ZKODA kirjoitti:

        muistitko esittää lujuuslaskelmat skodasi ruostevioista? minulta niitä vaadittiin jokaisella korjaamoreissulla joita kertyi 74kpl 2vuodessa, kori mätäni 2vuodessa niin että moottori/vaihteisto yhdistelmä sekä taka-akseli putosivat tielle.

        hirveeltä kuullostaa tuo skodan ruostumisongelma. jopa vuodessa puhki ruostuvat. no huhhuh. kuka noita skodia enää kelpuuttaa tontilleen. illalla jätät vesisateeseen niin aamulla koko auto on liuennut viemäriin.


      • Tiedoksi.sulle
        Pentti56v kirjoitti:

        hirveeltä kuullostaa tuo skodan ruostumisongelma. jopa vuodessa puhki ruostuvat. no huhhuh. kuka noita skodia enää kelpuuttaa tontilleen. illalla jätät vesisateeseen niin aamulla koko auto on liuennut viemäriin.

        Se on kierrätystä se.

        Mites Toyotan kierrätys?


      • kamikazee
        Tiedoksi.sulle kirjoitti:

        Se on kierrätystä se.

        Mites Toyotan kierrätys?

        Köyhät ajelevat vanhoilla turvattomilla ja rupisilla Tojoilla keskuudessamme. Auto ei saa kestää liian vanhaksi. Se on vanhemmiten ruosteinen tappokone.


    • Ocu1.8TSI.132kWWebasto

      skodalla ainakin on takaisinkutsu menossa ruosteongelmien takia.

    • vettä.lattialla

      Jatkuvat viat piinaavaat

    • skodilla tuntuu olevan luultua vakavempi ongelma tuo ruostuminen ja mittariston vikavalojen loistaminen ovat enemmän sääntö kuin poikkeus.

    • saasteverot.maksamatta

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      388
      1533
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1220
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      165
      1145
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      804
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      701
    Aihe