Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mikä syy poistoon

Niin, mikähän lie ollut syynä aloituksen heti poistamiseen, jonka otsikko oli ; Meidän aktiivimalli ja työvoimapula. Aloitus, jossa todistin, miten kunnassamme on todella työvoimapulaa metalllialalla / koneistus.
Niin, jatkoksi halusin tuoda tämän viestin.

Todellisuudessa aktiivimalli ei vaikuta työllistymiseen kuin erittäin harvoissa tapauksessa,- mutta taas aktiivimallin vaikutus näkyy työttömyydestä kärsivän ihmisen stressitilan kohoamisena / pelkotilana.
Jokainen ymmärtänee mielettömyyden. Vaikka joka ikinen työtön Tohmajärvellä hakisi kerran viikossa työtä Power Teckistä, niin kaikki toiminta olisi kielteistä ja molempia osapuolia turhauttavaa.Passiivisuus asian suhteen kohoaisi pettymiksie kautta. Ammattikoulutus on välttämätöntä ongelman ratkaisemisessa ja siten aktiivimallin tulisi kohdentaa toimintansa työttömän ihmisen ihmisen persoonan kartoittamiseen ja ohjata AMMATTIKOULUTUKSEEN.

Jos hahmottaa juhana vartiaisia ja juha sipilöiden mielikuvia työttömyyden hoidosta / aktiivimallista, niin he ovat kaikesta ulkona kuin lumiukko. Eivät edes mahdolllistu hahmottamaan miten yritys todelllisuudessa luo työpaikkoja. Koskaan halllitukset maassamme eivät ole luoneet uusia työpaikkoja kuin sihteereilleen / apureilleen,- mutta ei yritysmaailmaan. Yritysmaailman työpaikat tulevat ja menevät sen hetkiseen tilauskantaan liittyen. Tilauskanta,- johon vaikkuttaa erittäin laajasti ulkoiset tekijät.

Ihmisten aktivisuus elinympäristössään tuo aina kehitystä tullessaan ja siten kansantaloutta / hyvän jakamista ,ajatellen tätä olisi välttämätöntä saada pakollinen AMMATTIKOULUTUS peruskoulutuksien jotkoksi ja erityisesti mahdollisimman helpoksi ammatin vaihto / uudelleen kouluttautuminen. Tällä toiminnalla / lakisäädöksellä hallitus kyllä täyttäisi avoimia työpaikkoja.

Niin, avoimien työpaikkojen täyttäminen toisi maksimaallisen kansantalouden eli yritykset mahdollistuisivat hyödyntämään vaihtelevan tilauskantansa vuosien saatossa.

Mitä median kautta on uskomista, niin Tanskassa yritysmaailma on kokonaan erilaista kuin maassamme ja siten heillä aktiivimalli toimii hyvin ja tuottaa herkästi tulosta. Tanskassa yrityset helposti / herkästi ottaa työntekijöitä töihin tilauskannan kohotessa ja siten hyödyntäessä sen tehokkaasti ja samoin tilauskannan laskiessa "ulkoistaa" työntekijöitään. Työpaikkojen määrän vaihteluvuus on näin ollen suuri ja siten aktiivinen hakeminen tuottaa tulosta.

Taas maassamme yrityksissä työpaikkojen vaihtelevuus on jäykkää. Monasti vaihtelevuus on koko yritystoiminnan lakkaaminen kerta rysäyksellä,- ei tilauskannan mukaan sopeutumista.

Lisäksi on kokonaan kaksi täysin eri asiaa. Täyttää avoimet työpaikat tai poistaa työttömyys. Työttömyys ei poistu edes korkeasti ouluttautumalla / omata jokaisen korkeatasoinen ammattikoulutus,- vaan työttömyys poistuu työn jakamisen kautta. Teknologian kehitys vaikuttaa siihen,- ettei ansiotyötä tule riittämään kaikille työikäisille ihmisille.

4

553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • markku.lievonen

      Ihmeen pitkään tämä aloitus saanut olla. Alussa tämäkin katosi muutamaksi tunniksi. Niin, vieläkään ei ole selvinnyt, mikä tekijä / alue johti aloituksen poistamiseen.

      Onko turpakäräjöinti /vastuuttomuus mieluimmin sallittua,- sanan vapauteen vedoten?

    • Eirasepoistelloo

      Onko Eira Varonen ja Värtsin sensuuri iskenyt jo tällekin foorumille ?

      • markku.lievonen

        Niin, en tiedä kuka eira lie täännekkin iskenyt,mutta poistamisissa ei ole kyllä päätä ei häntää. Edelleen palaan / kiinnostaa ihmisen elinympäristön kehittäminen. Jokainen täydessä ymmärryksessä oleva ihmien lie samaa mieltä / piirtää saman mielikuvan, miten avoin keskusteleva ympäristä on elinehto ja pohja parhaassa ympäristössä.

        Niin olipa kyseessä perhe tai eri valtioiden ympäristöstä. Pohjois- Korea lienee tässä ajassa paras ilmentymä mihin sulkeentuneisuus = tiedon siirron rajoittaminen johtaa. Ihmisen luulemiseen ja pelkotiloihin,- jotka taas ihminen pyrkii kompensoimaan erilaisesti. No , juuri tähän tekijään liittyi tämä poistaminen. Jonkun kielteisen mielikuvan syntyminen. Taas poistamattomuus olisi avanut uusien polkujen / ajatusten laajentumisen, joka savoksi sanottuna on sitä orastavaa elinympäristön kehitystä eli ajatus- mielikuva tasolla, joka siirtyisi tekojen tasolle.

        Niin, moni ihminen ei edes tiedsta, miten avoin tiedonsiirto kunnassa /netti toisi valtavan mahdollisuuden täysin uudelle toimintatavalle, jopa kulttuurin muutokselle. Samalla rysäyksellä ihmisen elinympäristö muuttuisi terapoivaksi ajatellen ihmisen mieltä,- mielentasoja. Vappauvessa elämistä. Ei tarviis poistella,- vuan kysellä; Mittee sie tarkotit. Ymmärtee toisiaan paremmin LUULEMISEN sijasta.


    • sensurius

      Täältä näkyy poistuvan helposti kaikki aktiivimallia vastustavat ja kansanedustajia ja heidän sopeutumiseläkkeitään arvostelevat aloitukset. Miksi ihmeessä? Miksi kansalaiset halutaan vaientaa, miksi päättäjien touhuja ei saa arvostella? Onko moderaattorilla henk.kohtaisia sympatioita/suhteita kansanedustajapiireihin? Vaikka olisikin niin ei se saisi vaikuttaa keskustelun kulkuun, kun eihän täällä nyt mitään oikeasti sopimatonta ole kirjoiteltu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe