Tytön kolme miestä

RiiiT

Mun poikakaveri, sen kaveri ja kaverin kaveri pani mua yks ilta. Ekaks ne pani vuorotellen, mut kun mä pyysin oikein nätisti, niin ne suostu sit kaikki kolme panee mua yhtaikaa. Vaik ei ne oikeesti halunnut, teki sen vaan mun mieliks. Ne on niin kilttei ja söpöi.

-Maija-Riitta

4

18259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lotta979797

      Unissas😂😂😂

    • Meillä oli sellainen luokkatapaaminen Tallinnassa. Oltiin Baarissa mukit kädessä. Sellainen kuuskymppisten pukumiesten ryhmä siis. Siihen tuli sellainen pariskunta nuori nainen ja vähän vanhempi poikaystävä. Ne oli kuvaus matkalla. Päädyttiin niiden hyttiin katselee niiden kuvia. Alaston nainen kaikissa paikoissa. Sen kasvoja ei kuvissa näkynyt. Ne pyysi meidät mukaan. Sit kuvattiin naista ja meitä. Meistä tuli vaan kädet kuvaan kun me puristeltiin sitä naista.

    • Hyvikoetettu

      Muistan nuorena likkana kun ainoat huvittelupaikat kesäisin olivat ne vanhat kunnon lavatanssit maaseudulla. Kiersin bussilla lähes joka ainoan tanssipaikan ja niistä en muista yhtään kertaa ettenkö olisi saanut miesseuraa. Joskus useampaa saman illan aikana. Kerrankin eräs kaukainen tuttavani oli sielä volkkarin pakulla, missä oli valmiiksi pari patjaa takana. Siellä sain neljältä kaverilta vuoron perään ja siitä huolimatta tuntui, että olisin tarvinnut lisää. Näitä kertoja oli lukemattomia. Myöhemmin kun olin jo ravintolaiässä, alkoi vähän varttuneimpien misten kanssa seurustelu ja sitä on jatkunut näihin piviin saakka.

    • Panemattaparas

      Asun suht. suuressa taloyhtiössä, kuitenkin useimmat ovat hyvänpäivän tuttuja toisilleen, kuten eräs yksinäinen mieskin, jonka kanssa usein juttelin.
      Alkoipa hän kerran kehumaan, että hänellä on paljon pornofilmejä, koskas tulisin katselemaan ja tulihan sitä lähdettyä kerran ja sitten toistekkin, jotenkin ne vaan kiihotti, tämä taas johti siihen, että löysin itseni (pienen yllytyksen jälkeen) alasti ja annoin miehen hipelöidä ja runkata itseäni.
      Kun kerroin tästä pitkäaikaiselle poikaystävälleni, niin hänkin kiinnostui asiasta ja kysyi, että voisiko hänkin tulla, no kysyin, että saako ja kävihän se.
      Sovin illan koska tullaan ja sinä päivänä oli jo pieniä tykytyksiä havaittavissa, etenkin kun poikaystäväi kehotti pukautumaan niin, että vaatteet saa helposti pois, vedinkin päälleni vain pelkän veryttelyasun ilman rintsikoita ja pikkareita.
      Saavuttuamme paikan päälle videot lähti heti käyntiin ja istuimme sohvalle kolmistaan, minä keskelle, videokin oli minulle uusi ja aika hyvä, kyllä siinä tunnelma nousi ja huomasin, että jotain muutakin oli noussut, poikayst. sanoikin, että otetaan sulta nämä liiat vaatteet pois ja riisui minut saman tien, istuin uudelleen heidän väliinsä, mutta jalkani nostettiin heidän reisiensä päälle, olin siinä kuin kynarin penkissä ja pian tunsinkin kuinka alapäätäni hiplattiin, kaverini kehotti sitä toista kokeilemaan tissejäni ja niin sitten jatkuikin, miehet vaihtoivat aina välillä kohdettaan, tunsin olevani onneni kukkuloilla, oli mukavaa katsottavaa ja tunnettavaa, toinen hipelöi pilluani ja toinen rintojani, sainkin orkun aika nopeasti ja sen huomasi.
      Silloin kaverini sanoikin, että vähennetään mekin liiat vaatteet, otti itsensä alasti ja kehotti toistakin riisuuntumaan ja riisuihan se, istimme taas sohvalle, minä keskelle ja miehet molemmin puolin, paitsi että he olivat alasti ja elimet pystyssä.
      Aloin vähitellen lämpenemään uudellen ja tartuinkin miesten niihin pystyssä oleviin.. ja aloin tehdä hitaita runkkausliikkeitä, pingottelin esinahkoja niin taakse, kuin vaan uskalsin, samalla tunsin, että minuakin alettiin jälleen käsittelemään, hyvältä tuntui ja lopulta sainkin toisen kerran.
      Videokin oli loppunut ja istuskelimme siinä hetken, kunnes kaverini sanoi, että kait sitä täytyisi jo lähteäkin, mutta voisitko hoidella meidät, isäntä ensin, nousinkin hänen kanssaan seisomaan ja aloitin runkkauksen, käytän kolmisormitekniikkaa ja ole niinä kuulemma maailman paras, oma mieheni katseli metrin päässä toisen nautintoja en pitänyt kiirettä, sillä olin oppinut, miten hommaa voidaan pitkittää ja hyvin onnistuinkin siinä, mutta lopulta lensi, paljon ja pitkälle.
      Tein sitten saman miehelleni ja sain pitkitettyä sitäkin aika kauan, kunnes tuli ja paljon sitä oli kertynytkin.
      Poislähtiessä juteltiin, että voisihan sitä uudelleenkin tulla, mutta emme nyt toistaiseksi ole "vierailleet" katsotaan nyt.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe