Tytön kolme miestä

RiiiT

Mun poikakaveri, sen kaveri ja kaverin kaveri pani mua yks ilta. Ekaks ne pani vuorotellen, mut kun mä pyysin oikein nätisti, niin ne suostu sit kaikki kolme panee mua yhtaikaa. Vaik ei ne oikeesti halunnut, teki sen vaan mun mieliks. Ne on niin kilttei ja söpöi.

-Maija-Riitta

4

18483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lotta979797

      Unissas😂😂😂

    • Meillä oli sellainen luokkatapaaminen Tallinnassa. Oltiin Baarissa mukit kädessä. Sellainen kuuskymppisten pukumiesten ryhmä siis. Siihen tuli sellainen pariskunta nuori nainen ja vähän vanhempi poikaystävä. Ne oli kuvaus matkalla. Päädyttiin niiden hyttiin katselee niiden kuvia. Alaston nainen kaikissa paikoissa. Sen kasvoja ei kuvissa näkynyt. Ne pyysi meidät mukaan. Sit kuvattiin naista ja meitä. Meistä tuli vaan kädet kuvaan kun me puristeltiin sitä naista.

    • Hyvikoetettu

      Muistan nuorena likkana kun ainoat huvittelupaikat kesäisin olivat ne vanhat kunnon lavatanssit maaseudulla. Kiersin bussilla lähes joka ainoan tanssipaikan ja niistä en muista yhtään kertaa ettenkö olisi saanut miesseuraa. Joskus useampaa saman illan aikana. Kerrankin eräs kaukainen tuttavani oli sielä volkkarin pakulla, missä oli valmiiksi pari patjaa takana. Siellä sain neljältä kaverilta vuoron perään ja siitä huolimatta tuntui, että olisin tarvinnut lisää. Näitä kertoja oli lukemattomia. Myöhemmin kun olin jo ravintolaiässä, alkoi vähän varttuneimpien misten kanssa seurustelu ja sitä on jatkunut näihin piviin saakka.

    • Panemattaparas

      Asun suht. suuressa taloyhtiössä, kuitenkin useimmat ovat hyvänpäivän tuttuja toisilleen, kuten eräs yksinäinen mieskin, jonka kanssa usein juttelin.
      Alkoipa hän kerran kehumaan, että hänellä on paljon pornofilmejä, koskas tulisin katselemaan ja tulihan sitä lähdettyä kerran ja sitten toistekkin, jotenkin ne vaan kiihotti, tämä taas johti siihen, että löysin itseni (pienen yllytyksen jälkeen) alasti ja annoin miehen hipelöidä ja runkata itseäni.
      Kun kerroin tästä pitkäaikaiselle poikaystävälleni, niin hänkin kiinnostui asiasta ja kysyi, että voisiko hänkin tulla, no kysyin, että saako ja kävihän se.
      Sovin illan koska tullaan ja sinä päivänä oli jo pieniä tykytyksiä havaittavissa, etenkin kun poikaystäväi kehotti pukautumaan niin, että vaatteet saa helposti pois, vedinkin päälleni vain pelkän veryttelyasun ilman rintsikoita ja pikkareita.
      Saavuttuamme paikan päälle videot lähti heti käyntiin ja istuimme sohvalle kolmistaan, minä keskelle, videokin oli minulle uusi ja aika hyvä, kyllä siinä tunnelma nousi ja huomasin, että jotain muutakin oli noussut, poikayst. sanoikin, että otetaan sulta nämä liiat vaatteet pois ja riisui minut saman tien, istuin uudelleen heidän väliinsä, mutta jalkani nostettiin heidän reisiensä päälle, olin siinä kuin kynarin penkissä ja pian tunsinkin kuinka alapäätäni hiplattiin, kaverini kehotti sitä toista kokeilemaan tissejäni ja niin sitten jatkuikin, miehet vaihtoivat aina välillä kohdettaan, tunsin olevani onneni kukkuloilla, oli mukavaa katsottavaa ja tunnettavaa, toinen hipelöi pilluani ja toinen rintojani, sainkin orkun aika nopeasti ja sen huomasi.
      Silloin kaverini sanoikin, että vähennetään mekin liiat vaatteet, otti itsensä alasti ja kehotti toistakin riisuuntumaan ja riisuihan se, istimme taas sohvalle, minä keskelle ja miehet molemmin puolin, paitsi että he olivat alasti ja elimet pystyssä.
      Aloin vähitellen lämpenemään uudellen ja tartuinkin miesten niihin pystyssä oleviin.. ja aloin tehdä hitaita runkkausliikkeitä, pingottelin esinahkoja niin taakse, kuin vaan uskalsin, samalla tunsin, että minuakin alettiin jälleen käsittelemään, hyvältä tuntui ja lopulta sainkin toisen kerran.
      Videokin oli loppunut ja istuskelimme siinä hetken, kunnes kaverini sanoi, että kait sitä täytyisi jo lähteäkin, mutta voisitko hoidella meidät, isäntä ensin, nousinkin hänen kanssaan seisomaan ja aloitin runkkauksen, käytän kolmisormitekniikkaa ja ole niinä kuulemma maailman paras, oma mieheni katseli metrin päässä toisen nautintoja en pitänyt kiirettä, sillä olin oppinut, miten hommaa voidaan pitkittää ja hyvin onnistuinkin siinä, mutta lopulta lensi, paljon ja pitkälle.
      Tein sitten saman miehelleni ja sain pitkitettyä sitäkin aika kauan, kunnes tuli ja paljon sitä oli kertynytkin.
      Poislähtiessä juteltiin, että voisihan sitä uudelleenkin tulla, mutta emme nyt toistaiseksi ole "vierailleet" katsotaan nyt.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      388
      4792
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      285
      2641
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      154
      1906
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1628
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1493
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1347
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1335
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      62
      1287
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      48
      1282
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1091
    Aihe