S-Marketin lukuisat reput

Pyyntö

Voisitteko ystävällisesti olla laittamatta reppujanne kaupan kassalla kassan päätyyn, missä pakataan ostokset kasseihin, niitä joutuu siirtelemään pois edestä. Nämä reput vaan lojui siellä edessä, omistajista ei tietoa.

25

731

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • reppu.tuttu
    • ei.ole.reppuja

      Käyn Lieksan S-marketissa jokaisena arkipäivänä klo 11 -12 välillä , enkä ole ainakaan kymmeneen vuoteen yhtään reppua kassan päädyssä nähnyt.

    • ihan.oikea.paikka

      Joskus koulujen päätyttyä koululaiset jättävät reppunsa kyseiseen paikkaan kanssahenkilön pyynnöstä, koska reppuja ei kauppaan saa viedä. Reput ovat siis luvallaisella paikalla. Siinä ne ovat turvassa varkailta.

    • hei-tojottajat

      Voisitteko siirtyä eteenpäin kassajonossa, ettekä jää toljottamaan siihen hihnan alkupäähän? Toiset ei pääse laittamaan tavaroitaan siihen hihnalle, kun jäätte siihen hidastamaan! Ihan hyvin voi jo siinä maksupäätteen kohdalla odotella maksuvuoroaan! Joskus tekisi mieli potkia perseelle niitä toljottajia, kun muutenkin on vähän kassoja palvelemassa! Miksi kauppiaat on tyhmiä kun ei ole kassahenkilökuntaa riittävästi? Eikö olisi kauppiaan etu jos sitä tavaraa lähtisi ulos enemmän, ja ilman jonotusta! Kyllä se kassa ansaistisi palkkansa lisääntyneenä myyntinä!

      • oli.hyvä.sääntö

        Muinaisessa Lieksan Oltermannissa oli kassoilla sääntö: kun kassalla on jonossa enemmän kuin kolme asiakasta, pitää ottaa seuraava kassa käyttöön.


    • ei.ole.jonotustilaa

      S-marketissa tavarahyllyjen päädyt ovat liian lähellä kassoja. Kun kauppa haluaa jostakin syystä pitää pitkät jonot, pitäisi myös olla tilaa jonottamiselle. Hyllypäätyjen takia jonot menevät sekaisin kun kaikissa jonoissa on kymmeniä jonottajia. Joko kassoja tai hyllyjä pitää siirtää ja paljon.

    • Anteeksi!On ne huolet tällä kylällä ; )

      • muistelua

        Mukavasti kommentoi ruskisoldat, Taivaisen Kuunon sanoin. Vielä, kun oisi sanonu: "Poes eistä, p..kele!"


    • kjhkGHDJGCDFCVB

      Oletko kassahihnan päässä oleva vajakki, joka ei älyä mennä jonon mukana!

    • ainainen.jonottaja

      Tulkaa te arvoisat kiirehtijät kauppaan eläkeläisten vuorolla. Eläkeläisten vuoro alkaa viimeistään klo 6.30 rollaattoriin nojaten kaupan oven ulkopuolella odottamassa oven aukeamista.
      Klo 7 työnnytään yhtenä laumana sisälle.

      Kun valitsen lyhimmän vajaan kymmenen hengen kassajonon, eteeni sattuu kassan ensimmäinen asiakas, herttainen mummeli ostostensa kanssa. Hän toivottaa kassalle tullessaan iloisesti hyvää huomenta, johon uninen kassaneitonen ei vastaa. Hitaasti mutta varmasti mummo nostelee ostoksena hihnalle ja siirtyy sitten kiirettä pitämättä nostelemaan ne hihnan toisessa päässä varovaisesti kasseihinsa. Kassaneiti ehtii ilmoittaa hinnan ainakin kahteen kertaan. Mummeli etsii ja löytääkin silmälasit kassistaan ja kaivelee toisen kassin sivutaskuista molemmat kukkaronsa. Jokaisen setelin mummo oikoo kassaneidille huolellisesti ja kolikkopussista laskee pikkurahat yksitellen kassaneidin käteen.

      Lyhin jono on muuttunut pisimmäksi ja takana seisojat puhaltelevat jo närkästyneinä katsellen kellojansa. Mummo saa kuitin, jonka hän taittelee huolellisesti kukkaroonsa ja kassaneitokainen murahtaa jo jotakin seuraavalle asiakkaalle. Mummon kiitoksiin hän ei enää vastaa.

    • motkottavat.jupit

      Meni milloin meni kauppaan, niin aina joku vatipää kuhnailee kassajonossa! Mummeli tekee ihan oikein kun mättää ostoksensa kassiin, koska siinä on myös toinen paikka missä mättä ostoksiaan kun kassanhoitaja kääntää sen jakajan toiselle puolelle? Mutta nähtävästi jupille jolla on kiire sekään ei riitä, vaan pitäisi rynniä äkkiä muiden oho bemariinsa!
      PS. Onko juppi koskaan tullut ajatelleksi ettet sinäkään nuorene, samallatavalla joku motkottaa sinustakin kun olet vanha ja olet hitaampi kaupan kassajonossa!
      Tuilee se vielä sinunkin kohdallesi!

    • vaivaako.tämä

      Sittarin katsomo paikat aina varattu.

    • kun.kerran.kysyit

      Ei vaivaa, se ei vaikeuta kassatoimintaa mitenkään!

      • tunnenteidät

        Varaappa aamusta kyttispaikka.


    • kun.kerran.kysyit

      Kunhan nyt sattuu loppuviikolla kaupassakäyntiä, niin sitten!

    • nimetkin.on.tiedossa

      Parhaat asiakkaiden kyttäyspaikat ovat Cittarin käytävällä lähellä parturia. Siitä näkee molemmista ovista kulkevat asiakkaat ja monet kassat. Siitä on hyvä seurata minkämerkkisiä 24-osaisia työkalupakkeja kukin asiakas kaupasta pois raahaa - loppuviikosta molemmin käsin. Kyttäyspaikoille kannattaa tulla aamulla hyvissä ajoin, ennenkuin vakiokyttääjät ehtivät asettua omille paikoilleen.

    • KokenutKaupassakävijä

      Kaikkein paras tietysti on jos tuo oman tuolin. Eväät pitää myös olla jotta jaksaa kytätä pitkälle päivään.

      • hyvä.ehdotus

        Näkyy siellä penkillä istuvan eräs pankakoskelainen kalastajakin vieheitä ja kalojen valokuvia taskut täynnä. Eipäs ole hänkään vielä pilkkijakkaraa mukaansa ottanut.


    • minä.teen.aloitteen

      S-marketissa yleisölle tarkoitetut katsomopaikat on huonosti sijoitettu. Pullonpalauttajia ei jaksa kovin kauan katsella vessan viereisellä penkillä. Kassojen ja peliautomaattien väliin mahtuisi pitkä penkkirivi asiakkaiden kyttääjille.

    • ootteko.tossun.alla

      Pitää tehdä aloite että laittavat lisää penkkejä cittarin käytävälle, niin näkisi paremmin ja isommalla porukalla mitä köyhät ostaa kaupasta!
      Jotkut mieluilee viinakauppaan, mutta akka ei laske, ja sitten täällä palstalla kadehtivat niitä joilla on vielä vapaus jäljellä! Sehän se taitaa valittajia närästää!

      • mustasukkaisia.ukkoja

        Cittarin ja S-marketin kytääjät ovat tulleet kauppaan eukkonsa kanssa, jota ei voi jättää mustasukkaisuuden takia hetkeksikään silmistään. Koko ajan pitää vahdata missä se kulkee.


    • jyswswtrwrtyhujurt

      No eihän se sitten mikään äijäkööri ole jos on akkoja mukana!

      • esimerkiksi.apsilla

        Äijäköörit kokoontuvat muualla kuin Cittarin penkeillä. Köörillä pitää olla pöytä edessä, jonka ympärillä ollaan utelian tiiviisti.


    • fjkjyhjkhdfcjh

      Sinä olet tottunut olemaan vain sossuntiskillä? Onko siinä pöytä?

      • eläkettä.riittävästi

        Ei ole tarvinnut käydä vielä sossuntiskillä. Omillani olen aina tullut ihan hyvin toimeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      317
      7150
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2184
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1429
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1143
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1127
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      330
      1015
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      863
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      845
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe