pressanvaalit

Huhtasaariparas

Laittakaa lappuun 5, Huhtasaari, siis. Jokainen näkee mitä Ruotsissa on tapahtunut. Pommit paukkuvat joka puolella. Haluammeko me maahamme vastaavanlaisen tilanteen. Kannattaa ihmeessä siis miettiä ketä äänestää. Niinistö täysin voimaton ja haluton laittaa rajoja kiinni. Turha selitellä, että Eu:ssa pitää noudattaa yleistä pakolaispolitiikkaa eli avoimet ovet vain. Puola, Unkari ja Itävaltakin vartioi rajojaa konepistoolein, vaikka he Eujäseniä. Niihin maihin ei tunkeudutakaan luvatta, kuten Suomeen.

21

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • patsa

      Olet täysin oikeassa, suomessa mennään tässäkin asiassa ruotsin vanavedessä ellei matuinvaasiota kyetä tukkimaan,.

      Kaikki omilla aivoillaan ajattelevat, ääni Lauralle on oikea ja suomen kannalta paras valinta!

      • huh.huh.tasaari

        vastasit itse itsellesi. Niin sitä pitää!


      • Numero5

        Niin on 💎 5 💎


    • Ei-ole-paavoa-parempaa

      No ei kyllä ole. Laura ok, mutta mitä se voi poliittisesti kokemattomana saada aikaseksi? Pressan pestiin on olemassa yksi ainoa oikea henkilö ja se nyt sattuu olemaan Paavo. Siis kenellä muulla on niin paljon kokemusta ulko-ja sisäpolitiikasta? Kenellä on valtava halu tulla valituksi pressaksi? Vastaus on Paavolla! Miettikääpä. Jos itse olisitte palkkaamassa työntekijää,niin aivan varmasti valitsisitte henkilön jolla on eniten taitoa ja kokemusta ja jolla on myös intoa tehdä töitä. Verratkaa ja miettikää ja sitten ääni Paavolle.

    • kuset

      Tai Aku Ankka nimi vankka.

      Lähes kaikki presidenttiehdokkaat ovat tilanneet tai teetättäneet osan kampanjatuotteistaan ulkomailla. Tämä käy ilmi Teollisuusalojen ammattiliiton TEAM:n keskiviikkona julkaisemasta selvityksestä.

      Ehkä tunnetuin yksittäinen tuote on Paavo Väyrysen Paavo & Vuokko -kampanjamuki. Ed-Mark Oy:n kautta tilattu muki on tehty Aasiassa ja mukin painotyö Suomessa.

      Sauli Niinistön kampanjatuotteista hopeinen rullaluistinpinssi on tehty Kaukoidässä ja lattemuki Kiinassa.


      Timo Soinin luottokortti ja rintanappi taas on tilattu Promlerin kautta Aasiasta.

      Pääosa rintanapeista on tehty Suomessa.

      Paavo Lipposen tuotteista kaulaliina on kudottu Saksassa. Jääkaavin on samoin Saksasta, mutta sen painotyöt on tehty Suomessa. Rintamerkki on osin kotimaista talkootyötä, osin Euroopassa tehty.

      Eva Biaudet'n kampanjasuklaa on Saksasta. Paavo Arhinmäen rintanapin toimittanut yritys teetti sen englantilaisin voimin.

      Sari Essayahin materiaaleina on vain Suomessa painettuja esitteitä.

      TEAM:n puheenjohtaja Timo Vallittu arvostelee ehdokkaiden päätöksiä.

      "Kun presidentti on arvojohtaja, niin soisi, että hän omilla valinnoillaan näyttäisi esimerkkiä ja suosisi kotimaisia tuotteita. Mielestäni presidenttiehdokkaat eivät tässä asiassa ole osoittaneet erityisen hyvää arvojohtajuutta", Vallittu sanoo TEAM:n tiedotteessa.

      Vallitun mukaan Suomalaisen työn liiton laskelmat osoittavat, että jos jokainen suomalainen käyttäisi kuukausittain 10 euroa enemmän kotimaisiin ostoksiin, se merkitsisi vuositasolla noin 10 000 uutta työpaikkaa.

      "Ei pidä myöskään unohtaa, että halpamaissa tehdyt tavarat on monesti tuotettu olosuhteissa, joita ei voi pitää inhimillisinä", Vallittu sanoo.

    • KaikkiPekalle

      Suvaitsevaisuutta, veganismia ja ääni Pekalle!

    • Juntit.hei

      Ei kukaan voi olla tosissaan sitämieltä, että haluaa seuraavaksi presidentiksi, huhtasaaren,haaviston,tai väyrysen tai jonkun muun epäpätevän ehdokkaan ainut oikea vaihtoehto on istuva presidentti, mielestäni hän on hoitanut tehtäviään hyvin. Jos presidentti on ollut kokomuslainen ei vaikuta hänen valintaansa mitenkään.

      • rajatlaitettavakiinni

        Rajat auki vain, vai??


      • Lapsellista
        rajatlaitettavakiinni kirjoitti:

        Rajat auki vain, vai??

        Resitentinkö kuvittelet rajalla seisovan?


      • sotilaatrajalle

        Ei Puola, Unkari ja Itävaltakaan rajojaan avaa, vaan siellä seisoo rajavartijat konepistoolein. Kaikki EU jäseniä Suomen tapaan.


    • Numero5

      15 Syytä äänestää Laura Huhtasaarta tänään.
      Suomen presidenttiksi 2018
      #LauraI

      1:Raja tarkastuksien palautus .

      2: Irti eu:sta ja eurosta .

      3:Laittomat matut ulos.

      4: Ajaa suomen kansan ja (vanhusten etuja).

      5:Sotilaallinen pouluettomuus .

      6:Oma valuutta eli markka takaisin .

      7:Sanan vapaus .

      8: Tytöt on tyttöjä ja pojat on poikia .

      9:Naisten ja tyttöjen turvallisuus takaisin.

      10:Yleinen turvallisuus takaisin.

      11:Totuuskomissio.

      12:Omat perinteet kunniaan(suomen) eli(maassa maan tavalla.)

      13: Ulkomaan suhteiden säilyttäminen .

      14: Ajaa oikeaa demokratiaa.

      15:(AITO ISÄNMAALLINEN VAIHTO EHTO SUOMEN PRESIDENTTIKSI!!.)

      • Huhtisonparas

        Juurikin näin!! Ihmetellä täytyy, kun jotkut pöljät äänestävät jotain muuta.


      • Saulijatkoon
        Huhtisonparas kirjoitti:

        Juurikin näin!! Ihmetellä täytyy, kun jotkut pöljät äänestävät jotain muuta.

        No tämä pöljä äänestää kumminkin Niinistöä!!!


      • eiporvarille

        Etkö tajua, että Niinistö edustaa vain ja ainoastaan rahavallan piirejä. He eivät välitä tavallisista duunareista mitään. Kaikki pitää vain leikata, jotta herrat saavat enemmän rahaa. Herrat rikastuvat koko ajan. Johtajien palkat nousevat 10% vuodessa. Matutuksen tarkoituskin on vain ja ainoastaan se, että palkkoja voitaisiin leikata entisestään, kun saadaan ns. halpatyövoimaa. Työnteolla pitää olla merkitystä. Plakalla tulee myös voida elää eli vähintäin 10 000e pitää vuodessa voida jäädä säästöön per työläinen, ennekuin työnteko kannattavaa. Mikäli tähän ei pysty, niin parempi tehdä jotain vaikka pimeää työtä, josta jää käteen joka vuosi 30 000e ylimääräistä kulujen jälkeen (asuminen ruoka jne.) Lisäksi toi harjottelijoiden ja orjatyömalli 9e päivä työläiset pitää lopettaa. Yritykset saavat ilmaista työvoimaa vain ja kilpailu vääristyy. Valitkaa numero 5 Huhtasaari siis, niin saadaan tämä sorto loppumaan!!


    • Rasistipoliitiiko

      Miten te luulette että tämä huhtasaari pystyisi toteuttamaan nämä teidän toivomuslistan asiat. Herätkää nyt jo todellisuuten. Luuletteko että noin rasistinen ihminen pystyisi edustamaan suomea. Oppositiossa tulee istumaan ja räksyttämään siellä loppuelämänsä.

      • sairasta1

        Rajat auki vain vai ja pommit paukkuu kuten Ruotsissa?? Aika sairas olet, kun tollaista toivot. Unkari, Puola ja Itävaltakin sulki rajansa, miksemme me myös, kun kaikki ollaan EU jäseniä. Oman maan kansalaisten turvallisuus pitää asettaa etusijalle!!


      • Eurjoemettläise

        Nyt se nähdään montako rasistia on eurajoella, sinun lisäksi niitä on vaalituloksen perusteella 475. Ei sitten ihan riitänyt nostamaan lauraanne pressaksi. No oppositiossa on hänen tulevaisuus.


    • eiterroristeille

      Jokainen voi perehtyä naapurimaamme Ruotsin virheisiin. Siellä tilanne räjähtänyt käsiin avoimien ovien myötä. Ruotsissa monia lähiöitä, joihin pesiytynyt terroristeja Malmö, Tukholma, Göteborg. Armeija tulisi laittaa kaduille ja viedä noi kaikki terroristit säilöön.

    • kohtinaapuriako

      Suomessa jo 370 muslimia seurannassa terrorististen ajattelun takia, Ruotsissa 3700. Haluammeko kulkea kohti Ruotsin tietä.

    • Sytänmaa

      Olkaa onnellisia niin löylynlyömät huhtasaaren kannatajat kuin muidenkin kuin niinistön kannattajat, nyt saamme olla onnellisia kun maamme on turvassa ainakin seuraavat kuusivuotta. Toivotaan että nuo rasistisen huhtasaaren kannattajakin ovat löytäneet järjen hivenen siihenmennessä kun o seuraavat pressavaalit, silloinhan on vaarassa että saamme homon pressaksi.

      • Haavistostatulee

        Haavistosta tulee seuraavissa ja sitä seuraavissa vaaleissa presidentti. Huhtasaari tulee kummassakin toiseksi. Perinteiset puolueet kuten sdp, kesk, kokevat jälleen rökäletappion. Li Andersson pyyhki lattiaa Vartiaisen Juhanalle eilisessä tvväittelyssä. Aika turhake tommonen ylipalkattu Juhana, ei osaa edes puhua mitään. Äly ei riitä haastamaan Li :tä väittelyissä. Li muutenkin aina voittanut kaikki väittelyt. Sanavalmis ja älykäs nainen


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5694
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2713
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      56
      2409
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1113
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1074
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      28
      1019
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      907
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      803
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      791
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      783
    Aihe