Elisan rajaton 4G 2,90E/kk vain Moin asiakkaille

GoGoElisa

Vinkki Elisan nykyisille asiakkaille:

Elisa tarjoaa 2,90€/kk rajaton 4G liittymää (50mb/s nopeudella) ilman sitoutumispakkoa Moi:n asiakaille. Tarjoushinta voimassa 24 kuukautta. Itse noin 10 vuotta Elisan asiakkaana olleena soitin asiakasneuvontaan ja kysyin saisinko vaihdettua oman liittymäni kyseiseen tarjoukseen ja kieltäytyivät. Tarjosivat samaa liittymää noin 10 kertaisella hinnalla.

Tämä kertoo mielestäni jotain siitä, miten Elisa arvostaa olemassa olevia ja pitkäaikaisia asiakkaitaan, mutta tehkää omat päätelmänne ja toimikaa sen mukaisesti.

Laitoin tilauksen Moin liittymään ja Elisalta soittivat perään 4,90 tarjouksella samasta liittymästä tämän jälkeen, mutta kieltäytyivät yhä antamasta sitä 2,90 hintaan.

Kiitos vaan Elisa ja moi moi

43

8571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ollutsiellätehnytsen

      Tuo on ihan normaali käytäntö telealalla. Tarjoukset ovat vain uusille asiakkaille. No onneksi sentään vielä on mistä valita. Tosin yleensä kun operaattorin vaihdosta tulee vahvistusviesti muuttuu entinen operaattorikin nöyremmäksi. Siinä vaiheessa saattaa onnistua hinnan tinkaaminen kilpailijan tasolle.

      Vielä kun saataisiin sähkönsiirto kilpailun piiriin...

    • hinnat

      tarkoitatko 29,00€ rajaton 50 M ei 2,90€ muutkin summat oudot?

    • Kivinen22

      Joo ite vaihdoin Elisalle Moilta viime viikolla eli tartuin tarjoukseen. Lisäksi 20€ s ryhmän lahakortti ja s ponukset liittymän normihinnalla eikä tolla 2,90 hinnalla. Ei puhe eikä txt pakettia mutta en tarvi niitä

    • määlähtisinpois

      Sitä sanotaan saalistushinnoitteluksi eli yritetään saada kilpailija ulos markkinoilta.
      Yleensä päättyvät oikeuteen asti ja kanta asiakkaat maksavat viulut. Taitaa olla Elisalta kohta lähtiöitä enemmän, kuin tuljioita? Takkiin tulee!

      • jkdjs

        Miksi vain moin asiakkaat saavat tarjouksen? ja miten tarjous tulee


      • Joopssss

        Eli isompi operaattori yrittää tuhota pienemmän selkeästi halvemman hinnoittelun avulla? Ja kun pienempi operaattori on tuhottu, niin nostetaan taas hintoja? Kuulostaa laittomalta hommalta.

        Ensimmäiset kartellitkin syntyivät juuri näin. Taloustiedon tunnilla kerrottiin, että eräs huoltoasemaketju sai 1900-luvun alussa yhdysvalloissa lähes yksinvaltiaan aseman, kun se pystytti kilpailevien huoltoasemien viereen oman asemansa, jossa myytiin polttoainetta polkuhinnoilla tappiolla, kunnes viereinen paikka meni konkurssiin. Ja tietenkin hinnat nousivat heti kolminkertaiseksi kun kilpailija oli tuhottu. Tällä tavoin kyseinen ketju tuhosi kaikki kilpailijansa ja muodosti monopolin, minkä jälkeen se nosti hinnat kattoon.

        Aloittajan perusteella kuulostaisi siltä, että Elisa toimii juuri samoin. Moi on vielä toistaiseksi pieni ja vähävarainen yhtiö, jolla ei ole varaa tappiolliseen myyntiin. Onneksi kyseinen toiminta on nykyään laitonta, joten en yhtään ihmettelisi vaikka Elisa päätyisi raastupaan. Näin käyneen ainakin silloin, jos Moi:n katsotaan päätyvän konkurssiin Elisan saalistushinnoittelun vuoksi.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Saalistushinnoittelu


      • Jalpe

        No roistojahan elisan väki on!


    • käyttäjä-

      Nykyaikainen käyttäjä

      Puhelut. Jonkin verran perinteisiä puheluita, puoli tuntia viikossa, päälle ääni- ja videopuheluita netin yli
      Tekstarit. Tekstiviestejä yksi viikossa, pikaviestejä sitäkin enemmän
      Mobiilinetti. Dataa kohtalaisesti viikottain, uutisia, somea ja satunnaista videotoistoa, kotona ollessa wifissä

      onhan dna:n prepaid halvempi 16,90€ 4G mieluummin prepaid tai saunalahden latausliitttymä

      ei tule yllätyslaskuja etkä ole naimisissa

    • 325252352523532525

      Vai sellanen ylläpito täällä. Ei saa kertoa faktoja miten paska elisa on. Vanhoja asikkaita kustaan linssiin!

    • kouluuntakasi

      Ei saa mitään selvää,aloittajalla numerot ihan hukassa.

    • katotaas.nyt

      Minullekin tarjottiin tuota 2.90€/kk hintaista liittymää, olin joskus aikoinaan Elisan asiakas, ja niistä ajoista ei ole kovin hyviä muistoja, en ole vielä päättänyt että tartunko tuohon "tarjoukseen"?

    • kökkötraktorix

      Eikö se Moi-laskutus ollut aivan syvältä. Käyvät tilillä tosta vaan, vai miten se meni?

      • Moin.asiakas

        Joo, sieltä ne ottavat kuukausittain sen 6 euroa.


      • ensintyösitrahat

        Niin jos on 1 SIM ja mitään et sillä tee. Luin jostain joku oli tilannu 3 SIMIÄ olivat laskuttaneet ennen ku oli SIMIT kotona. Uudenlaista kaupankäyntiä kupla otassa odotat paljonko vievät ja milloin. En oo vielä vakuuttunut, toi 4Gt menee vähän iltasanomia lukiessa jo.


      • viogg
        ensintyösitrahat kirjoitti:

        Niin jos on 1 SIM ja mitään et sillä tee. Luin jostain joku oli tilannu 3 SIMIÄ olivat laskuttaneet ennen ku oli SIMIT kotona. Uudenlaista kaupankäyntiä kupla otassa odotat paljonko vievät ja milloin. En oo vielä vakuuttunut, toi 4Gt menee vähän iltasanomia lukiessa jo.

        Moi laskuttaa ekan jakson ennen kun simmit tulee postissa, mutta antaa samalla 25%alennusta ekasta maksusta ihan juurikin koska simmien tulo kestää.

        Ekassa postauksessa luvut oikein. Tarjoavat Saunalahti Tarkka 4G liittymää 2,90€/kk kahden vuoden ajan ilman määräaikaisuutta ja vain Moin asiakkaille.

        Itselleni tuli kuoressa osoite käsinkirjoitettuna tuo tarjous.


      • viogg

        Laskutus pyörii automaattisesti. Vertaa esim netflixiin jossa maksu menee myös samalla tavalla. Ihan toimiva juttu eikä laskun maksaminen unohdu.


    • tarkkanasaaolla

      Saunalahti Tarkka Puhe
      4,90 € / kk
      avausmaksu 3,90 €

      Ei sisällä nettiyhteyttä
      Puhe 0,069 €/min
      Viestit 0,069 €/kpl

      Tätä varman tarkoitatte ei mitään 4 G saa alle 3€

      • viogg

        Tarkkanassaolla: Elisa tarjoaa Saunalahti Tarkka 4G-liittymää 2,90€/kk kahden vuoden ajan Moin asiakkaille. Rajaton data. Puhelut ja viestit käytön mukaan. Eli ei ole tuo mitä kirjoitit vaan ihan 24,90€ normaalihintainen tuote hyvällä tarjouksella.


    • elisarulaaaaa

      Nyt tosiaan elisalla maailman halvin 4g netti, missään muualla ei saa alle 3eurolla 50mbit nettiä. Suurimmassa osassa maita tuo maksaisi 20-50e. Esim jenkeissä 50mb mobiili maksaa 20taalaa 10gb!

    • Uskelaiska

      Lopetin pankkikortin ja samalla Moin liittymän. Korttia en oikeastaan muuhun tarvinnutkaan kuin sen puhelinlaskun maksatukseen. Viimeinen laskutus ei sitten onnistunut kun ei ollut enää korttia. Olisi se tietysti pitänyt ottaa huomioon. Moilta tulee viestiä vähän väliä joissa uhataan perinnällä. Olen tarjoutunut maksamaan viimeisen erän jos vaan saan heidän tilinumeronsa mutta ei käy. Kovistelevat että onko minulla muita kortteja. Tarjouduin sitten että voin lähettää loppusumman vaikka rahana kirjekuoressa mutta ei auta. Sieltä laitetaan vaan tekstiä tekemästäni sopimuksesta että maksu tapahtuu kortin numerolla. Ei auta mikään, kait on sitten hankittava uusi pankkikortti että voi maksaa tuon yhden loppulaskun. Siellä on asiakaspalvelussa kyllä aika hyökkäävä asenne.
      Johtuneeko siitä että siirryin tuohon Elisan 2,90 euron liittymään. Täytyy sanoa kyllä että Moi on huono häviäjä . Ei tee mieli palata Moille kun tuon Elisan liittymän edut on käytetty.
      Siihen en ota mitään kantaa miten firmat hinnoittelevat tarjousliittymänsä. Kuluttajalla on oikeus valita se edullisin. Olisi luullut Moin tekevän vastatarjouksen mutta ei. Moin liittymässä oli myös ikävä 4 megan datakatto jonka jälkeen alkaa netti maksamaan.

      Täytyy sanoa tuolle 6 euron simmille että Moi vaan!

    • Paheksun

      Elisa yrittää aggressiivisesti kalastella Moin asiakkaita itselleen. Tämä on selvää saalistushinnoittelua. Elisan toiminta on monessa muussakin suhteessa sellaista, että siihen on puututtava.

    • Moimoimoix3

      Itse olen Elisan asiakas, mutta tämän kampanjan takia joko siirryn pois tai kilpailuttaa hinnan niin alas että Elisa saa mahdollisimman vähän voittoa. Moni on saanut Huoleton 4G:n hinnalla 9,90€/kk kun ovat laittaneet numeron siirtymään Moille.

      Toisaalta saatan periaatteesta siirtyäkin, vaikka mielestäni Moi saisi vähän viilata hinnastoaan.

    • EiElisalle

      En vaihtanut Moista Elisaan, vaikka tarjosivat 2,90 e/kk. En arvosta törkeää röyhkeyttä, johon Elisa on lähtenyt. Elisan 2,90 e/kk liittymään ei lainvastaisesti kuulu tippaakaan ulkomaandataa ja Elisan ulkomaandata puhelut kalliimpia kuin millään muulla. En halua myöskään markkinointiviestejä. Näiden poistaminen maksaa Elisalla euron kuussa. Idioottimaista. Arvatkaa mitä Elisan liittymä maksaa 24 kk:n kuluttua tai sen jälkeen kun Moi on ajettu alas?

    • samppa8181

      mulla 3 simmiä moilla ja laskut ollu sen 30e kk.
      soittelen appseilla ja viestittelen ilmasta.
      kotona wifi ja ulkona en nettiä juurikaan tarvi.
      komeesti riittäny toi 12 gt kk.

    • Täsmennystähieman

      Kyseisessä on rajaton netti mutta puhelut maksaa käytön mukaan. Se on Tarkka 4G ei ole olemassa sellaista kuin Rajaton 4G elisa-saunalahdella.

    • MoimoiElisa

      Ihmeellistä hommaa, Elisa ajaa vanhoja asiakkaitaan MOI:lle, parikymmentä vuotta Elisan asiakkaana, muuttivat Tikka liittymän lähiverkkoliittymäksi ja samalla korottivat kuukausimaksua 70%, eli 9,90 kk 256 kt netti ja ilmaiset puhelut Saunalahden liittymiin, muutama vuosi sitten nostivat hintaa 3,- euroa pakottamalla ottamaan tämän etananetin. Nyt riittää, kaksi liittymää lähtee.

    • AdiosElisa

      Aivan naurettavaa miten Elisa kohtelee nykyisiä asiakkaitaan. Ihan periaatesyistä lähtee täällä kaikki liittymät vaihtoon, sillä nykyisiin asiakkaisiin ei tunnu olevan mitään arvostusta. Täältä https://www.vertaaliittyma.fi/ katselin liittymien hintoja ja eiköhän nuo nyt Moille nyt kaikki siirry. Elisalta voidaan koittaa tarjota jatkossa vaikka ilmaista liittymää pariksi vuodeksi, mutta takaisin en vaihda.

    • joko.joko

      Nyt tuli uusi tarjous... 4G 50Mbit/s netti ilman rajoituksia, sama puheluissa ja tekstareissa... ja kaikki hintaan 9.90€/kk.... jokohan tohon tarttuis?

      • paranoid

        O U D O N H A L P A mikä juju siihen piilee ?


      • Tyhjän_saa_pyytämättäkin

        Minä sain MOI:n asiakkaana saman Saunalahti Huoleton 4G-tarjouksen käsinkirjoitetussa kirjekuoressa, eli 9,90 E. /kk. Liittymän hinta sisältää rajattomat puhelut, teksti- ja multimediaviestit sekä 4G-netin ilman datakattoa. Erikoishinta on voimassa 24 kk ajan.

        MUTTA: Kun syötin tarjouslappusessa olevan koodin nettiin Elisan tarjoussivustolle, niin siellä paljastui ristiriitainen informaatio. Sen mukaan liittymän hinta on muutoin sama, paitsi että se on voimassa VAIN 12 kk, jonka jälkeen hinta on 29,90 E./kk! Heh heh ... erinomaiselta kuulostanut tarjous kutistuikin puoleen alkuperäisestä. -Mikä vedätys!!!


    • e8ewkk2kjeieie

      Itsekkin vaihan moihin elisasta

    • sesama

      Elisa ei ole kiinnostunut vanhoista asiakkaistaan, siirryin Telialle...

    • kappakas

      Ite en elisalle takasin mene ihan periaattesyistä ja sekin, että markkinoi kolmannille osapuolille sun yhteystietoja.

      Kyllä tällä 6 euron moi pärjäilee.

    • moimoimoimoimoi

      Mulla on 2011 otettu Norppa 3G, joka tuli silloisen ZTE Bladen kylkiäisenä, puhelimen maksun loputtua jäi 3G liittymä rajattomalla datalla, hintaan 2,02 euroa (ALV korotus nosti 2 senttiä) kuussa.

      Tänään tuli postissa kirje, jossa Elisa yksipuoleisesti muuttaa tuon Norppa 3G liittymän Tarkka 4G:ksi, hinta nousee 2,02€ -> 14,90€ / kk.

      Siirryn nyt kokonaan Moi:n asiakkaaksi, kokemusta vuoden ajalta ja laskutus on toiminut täysin oikein, sieltä saa sen mitä on sovittu ja kohtuuhintaan.

      • Kyllä tällä Moi liittymällä pärjää kunhan muistaa ottaa huomioon 4 Gt/kk rajan netinselailussa ja videoiden katselussa mikäli liittymä ei ole rajaton.


    • YxPappa

      Löysin Moin hintatiedoista vain kuukausimaksun ja olisi pitänyt jatkaa tilausta, niin ( kait ) olisi tullut muuta tietoa puhelun ja tekstareiden hinnoista.

      Olen eläkeläinen ja tarvitsisin kännykkään vain puheluita ja tekstareita, en dataa enkä kuvien lähettämistä.

      Voisko joku jeesata mistä löytyy lisää tietoa.

      • netti-on-ykkönen

        Kai sinulla on varaa hankkia 150e älypuhelin ja siihen 18e nettiliittymä. Sen netin voi sitten jakaa puhelimelta kotilaitteille.

        Voit soittaa ja tekstata netin välityksellä, ei tarvitse maksaa puhelin/tekstiviesti maksuja. Yksinkertainen ratkaisu. Netistä saa kaikennäköistä tietoa ja esineitä hankittua. Pieni hinta suurelle hyödylle.

        Googleta liittymät. Löydät vertailusivustoja tai voit käydä operaattoreiden sivuilla katsomassa hinnat.


      • YxPappa
        netti-on-ykkönen kirjoitti:

        Kai sinulla on varaa hankkia 150e älypuhelin ja siihen 18e nettiliittymä. Sen netin voi sitten jakaa puhelimelta kotilaitteille.

        Voit soittaa ja tekstata netin välityksellä, ei tarvitse maksaa puhelin/tekstiviesti maksuja. Yksinkertainen ratkaisu. Netistä saa kaikennäköistä tietoa ja esineitä hankittua. Pieni hinta suurelle hyödylle.

        Googleta liittymät. Löydät vertailusivustoja tai voit käydä operaattoreiden sivuilla katsomassa hinnat.

        On varaa hankkia mitä vaan mutta en missään tapauksessa käytä samalla laitteella nettiä ja puheluita tekstareita.
        Eläkkeellä ollessa on näiden jälkimmäisten tarve vähentynyt huomattavasti, kun osa tutuista asuu vieressä ja muita tapaa harrastuksissa. S-postin kautta kulkee suurin osa.


      • Kyllä siellä ihan kaikki puhelu ja txt maksutiedot löytyy ja vieläpä niin selkeästi että jos silmälasit on kunnossa niin kyllä löytää!


    • outo_saunalahti

      Saunalahdella ainakin valehtelu kuuluu liiketoimintamalliin.
      Kesällä 2016 varmaan sadatta kertaa soittivat tyrkyttäen kallimpaa 4G:tä.
      Kerroin että 3G riittää ja että 4G:hen vaihtaessani sitten vaihtuu operaattorikin.
      Soittaja silloin lupasi 3G:n entisin ehdoin viideksi (5) vuodeksi. Vuoteen 2021 asti.

      Nyt kuitenkin tuli kirje kertoen että liittymä 1.10.2018 muutetaan kalliiksi 4G:ksi
      Kuukausimaksu nousee 12,90€ -> 21,90€ (välissä halvempi siirtymäjakso)
      Kesällä 2016 sovittu oli pyyhitty OmaSaunalahti-palvelusta pois.

      Toinen valhe oli laitetarjouksessa. E5875 reititinmokkulan normaalihinta muka 205€
      Tarjouksessa Saunalahdella nyt halvempi mutta niin on muuallakin.
      Kalliit kauppaketjut pyytävät 139€, kaksikin halvempaa myyjää 110€

    • enkämaksa

      Moi 2 sim korttia tilattu eilen : Elisa/Saunalahdelta tuli postissa eilen aamuna asiakastiedote jossa kerrottiin ilosanoma liittymä hintojen noususta. Tehosi heti.

    • enkämaksa

      jk. Kyllä nyt pukkaa kännykkään viestiä elisalta, kovasti kyselevät syytä. Menettivät kaksi vanhaa asiakasta. Aloitettu Saunalahdelta kannettavalla Algatek puhelimella 80luvulla - välillä vähän aikaa Soneran asiakkaana (2kk) - takaisin Saunalahdelle siihen päättyi vuosikymmenten (välillä vähän kivikkoinenkin) asiakassuhde.

    • Elisasaatana

      Elisa huijasi juuri noin Finnairia ja nyt maksaa kovaa hintaa.
      Finnair irtisanoi 5 kk jälkeen 10000 liittymää ja siirtyi Telialle.
      Epärehellisyys vie perikatoon...-

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe