10 syytä, miksi puolisosi saattaa pettää sinua

pettääsaajoseijääkiinni

10 syytä, miksi puolisosi saattaa pettää sinua: fantasiat, itsensä palkitseminen hyvänä puolisona olosta, ikäkriisi...
Perjantai 26.1.2018 klo 11.33
Pettämiseen voi olla monta syytä.


Brittiläinen deittailuasiantuntija ja terapeutti Tracey Cox listaa kymmenen suurinta syytä pettämiseen.

1. Seksielämän elvyttäminen

Motiivi pettää voi olla yritys elvyttää seksielämä omassa parisuhteessa.

- Tässä suhteessa ihminen ei tunne suunnatonta vetoa johonkuhun toiseen, vaan hän pettää herättääkseen oman kumppaninsa mielenkiinnon seksuaalisesti ja romanttisesti. Puoliso saa tietää pettämisestä, on järkyttynyt ja murtunut, mutta yhtäkkiä arvostaakin kumppaniaan taas, Tracey Cox kertoo.

Suurin osa näistä suhteista hiipuu Coxin mukaan ajan kuluessa, ja voi saavuttaa tavoitellun tuloksen, eli parantaa omaa suhdetta. Osassa tapauksista yritys saada oman suhteen liekki roihahtamaan johtaa katastrofiin ja tuhoaa paljon.

2. Onko parempaa tarjolla?

Naisten yleisin syy pettää on Coxin mukaan se, että he haluavat tietää, onko parempaa tarjolla. Jotkut seksuaaliset tai henkiset tarpeet eivät täyty omassa suhteessa ja pettäessään ihminen vertaa rakastajaa omaan puolisoonsa ja arvioi, onko rakastaja parempi kumppani.

- Jos olet toiminut näin, tee päätös. Jos olet onnellisempi uuden ihmisen kanssa, lähde. Jos et, lopeta suhde ja suuntaa energiasi takaisin omaan liittoosi.

3. Pettäminen erotakseen

Jos ihminen pettää saadakseen ulospääsyn omasta suhteestaan, hän ottaa rakastajan ja toivoo, että oma kumppani saa tietää uskottomuudesta. Kun uskottomuus selviää, ihminen on salaa helpottunut. Coxin mielestä tällainen on teeskentelyä. Ihmisen pitäisi pystyä eroamaan reilusti.

4. Oman suhteen tukeminen

Tästä syystä pettävät ihmiset ovat Coxin mukaan onnellisia avioliitossaan tai suhteessaan, mutta seksuaalisesti tylsistyneitä.

- Heillä ei ole halua lähteä omasta suhteestaan, mutta he kaipaavat jännitystä, jonka sivusuhteesta saa.

Toinen syy tällaiseen pettämiseen on se, että oma kumppani ei kykene seksiin esimerkiksi sairauden takia, tai ettei ihminen halua lähteä liitosta lasten tai rahan takia.

- Näitä suhteita voi kutsua tasapainottaviksi suhteiksi. Tämä toimii monilla ihmisillä, mutta tähän sisältyy suuri riski, sillä mitä pidempään suhde kestää, sitä todennäköisemmin se paljastuu.

5. Kosto

Moni pettää Coxin mukaan kostaakseen puolisonsa pettämisen. Pettäminen voi seurata siis pettämistä.

- Jos olet toiminut näin ja kosto on ollut ainoa syy pettämiseen, olet saavuttanut tavoitteesi. Lopeta nyt suhde, äläkä edes harkitse kertovasi puolisollesi pettäneesi. Älä kerro, vaikka kosto tuntuisi kuinka suloiselta.

6. Lievä ikäkriisi

- Jos petät ikäkriisin takia, tai ajatus houkuttaa, osta mieluummin urheiluauto ja lopeta suhde. Se tulee monella tavalla paljon halvemmaksi.

7. Totuuden kieltäminen

Totuuden kieltääkseen pettävät tietävät Coxin mukaan sydämessään, että heidän pitäisi joko lähteä tai kohdata ongelmansa, mutta sen sijaan he aloittavat suhteen siirtääkseen huomionsa siihen. Oikeasti heidän pitäisi päättää lähteä tai päättää jäädä ja ratkaista tilanne.

- Loukkaat kaikkia enemmän jahkailemalla epäselvässä tilanteessa.

8. Itsensä palkitseminen

Itseään palkitsevat ajattelevat, että he ansaitsevat suhteen, koska ovat olleet niin hyviä puolisoita tai vanhempia.

- Monet ihmiset sallivat itselleen yhden yön suhteen, josta kiinnijäämisen mahdollisuudet ovat hyvin pienet. Ongelma on, että yhdestä yöstä voi tulla kaksi, kahdesta kolme ja niin edelleen.

Coxin mielestä tällainen käytös pitäisi lopettaa heti.

- Voi olla, että kärsit seksin tai läheisyyden puutteesta. Kun rakastaja täyttää tämän tarpeen, tiedät, kuinka tärkeä se on sinulle.

9. Fantasian toteuttaminen

Yksi syy pettää on oman fantasian toteuttaminen tai kaivatun uuden kokemuksen saaminen. Ihmiset eivät uskalla välttämättä kertoa toivettaan häpeän takia ja voi tuntua turvallisemmalta saada kokeilla fantasiaa jonkun muun kuin oman puolison kanssa.

- Toisinaan toiveen täyttäminen kerran riittää. Toisinaan se osoittaa, kuinka tärkeästä asiasta on kyse. Oletko varma, ettei kumppanisi voi täyttää toivetta? Jos aiot lähteä siksi, et häviä mitään kysymällä.

10. Oman egon pönkitys

Monet ihmiset haluavat yksinkertaisesti testata, onko heillä vielä viehätysvoimaa. Jos päätyy tästä syystä yhden yön suhteeseen, eikä pettämisestä jää kiinni, ihminen voi jopa saada kaipaamansa vahvistuksen ja kokemus voi olla hyväksi omalle suhteelle.

- Pettäminen on kuitenkin tosi riskialtis tapa pönkittää itsetuntoaan. Riittäisikö uusi kampaus tai mekko?

Toinen syy tämänkaltaiseen pettämiseen voi olla se, että ihmiset haluavat testata, pääsisivätkö he ylempään luokkaan, eli saisivat jonkun nykyistä tavoitellumman kumppanin.

64

1990

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mielenkiintoistaompi

      TIETYNLAISET NAISET SOVELTUVAT ERITYISEN HYVIN SALARAKKAIKSI - TÄLLAISIA NAISIA PETTÄJÄT ETSIVÄT!
      18.10.2017 21:25
      Miehet ovat tutkitusti taipuvaisempia pettämään kuin naiset. Jotkut naiset ovat kuitenkin pettävän miehen silmässä kiinnostavampia kuin toiset. Salasuhteille omistettu Ashley Madison -sivusto kysyi 1 300:lta sivustoa käyttävältä mieheltä, millaiset naiset heihin vetoavat.

      Kyselyyn vastanneista miehistä 27 prosenttia sanoi, että ystävä tai kollega olisi todennäköisin vaihtoehto heidän salarakkaakseen. Erityisen hyvin yllä mainitun kaltaiset henkilöt soveltuvat "toiseksi naiseksi", mikäli he ovat myös itse tyytymättömiä omassa parisuhteessaan.

      Kyselyn perusteella salarakas on lähes aina joku miehelle ennestään tuttu henkilö. Tosin 23 prosenttia miehistä ryhtyisi mieluiten salasuhteeseen ventovieraan kanssa. Parhaan tilaisuuden tällaiseen suhteeseen tarjoavat ilman kumppania tehdyt matkat, esimerkiksi työreissut.

      Valtaosa miehistä koki salasuhteen parantavan heidän avioliittoaan. Suurin osa miehistä nimesi seksin syyksi pettämiselle. Huikea 99 prosenttia vastaajista sanoi pettäneensä kumppaniaan, tai harkinneen pettämistä. Tosin on syytä muistaa, että kysely toteutettiin pettäjille suunnatulla sivustolla.

      • Anonyymi

        Merkit kohdillaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Merkit kohdillaan

        Juoppous


    • tärkeäätietoa

      6 pahinta asiaa, jotka voit erehtyä tekemään ennen seksiä
      6.10.2016
      JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

      FacebookWhatsAppTwitterEmail
      Listasimme kuusi asiaa, joita kannattaa ehdottomasti välttää ennen vällyjen väliin sujahtamista. Kun pidät nämä seikat mielessä, voit välttyä niin sukupuolitaudeilta, kuin noloilta töräyksiltä.



      1. Otit antihistamiinia.
      Antihistamiinien teho perustuu elimistön limakalvojen kuivattamiseen, jotta hengitysteiden tukkoisuus lievittyy, mutta ne saattavat aiheuttaa kuivuutta myös muualla elimistössäsi, erityisesti emättimessä, sanoo Nicole E. Williams, gynekologinen kirurgi. Lyhyestä virsi kaunis, olitpa miten kiihottunut hyvänsä, alakerta ei ole samalla aaltopituudella.





      2. Söit tulista ruokaa.
      “Ruoat voivat vaikuttaa emättimen tuoksuun ja makuun,” sanoo Kathryn Boling, Mercy Medical Centerin yleislääkäri. Erittäin tuliset ruoat, kuten jalapenot, voivat aiheuttaa kaasun muodostumista, turvotusta sekä taukoamatonta piereskelyä. Ja mikä pahempaa, käsiisi ja suuhusi jää syömisen jälkeen jäämiä, jotka aiheuttavat kaamean poltteen joutuessaan kosketuksiin genitaalialueiden kanssa.

      seksi02



      3. Joit liikaa alkoholia.
      Selvä se, muutama juoma saattaa saada osan ihmisistä oikealle tuulelle, mutta överit voivat turruttaa aistisi ja karkottaa kliimaksisi tiehensä. Williamsin mukaan todennäköisyytesi saada orgasmi saattaa olla jopa pienempi, jos olet liian huppelissa, sillä alkoholi tunnetaan elintoimintoja lamaannuttavasta vaikutuksestaan.

      Itse asiassa eräässä Missouri-St. Louisin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että 11 prosentilla alkoholin käyttäjistä oli ongelmia saavuttaa orgasmi. Alkoholia juoneiden miesten oli vaikeampi laueta, kun taas naiset tarvitsivat loppuhuipennuksen saavuttamiseksi enemmän kiihotusta.



      4. Käytät sähköhammasharjaa.
      Kuulostaa kenties omituiselta, mutta sähköhammasharjan ja alkoholipohjaisen suuveden käyttäminen saattaa tehdä sinusta alttiimman sukupuolitaudeille.

      Ihotautilääkäri Tsippora Shainhousen mukaan pyörivät harjakset voivat tehdä ikeniin pieniä haavaumia ja voimakkaat, alkoholipohjaiset suuvedet voivat kuivattaa ja ärsyttää suun limakalvoja, jolloin ne ovat alttiit haavoille ja sukupuolitautien tartunnoille, kuten samankaltaiset limakalvot emättimessä.

      seksi03



      5. Sheivasit.
      Jos olet nainen, joka pitää puutarhansa kunnossa, on parasta sheivata seksiä edeltävänä iltana, jotta ihosi saa elpyä, sanoo Shainhouse. Sheivaus kuorii ihon uloimman kerroksen ja tekee alueesta herkemmän. Se voi ärsyttää karvatuppia ja aiheuttaa punertavia patteja, jonka lisäksi terät voivat tehdä ihoon pieniä haavoja, joiden vuoksi ihosi saattaa altistua mahdollisille tartunnoille, kuten herpekselle ja HPV:lle.

      Käytä moniteräistä sheiveriä, jotta saat yhdellä vedolla tarkemman lopputuloksen, ja levitä ohut kerros 1% hydrokortisonivoidetta vähentämään ärsytystä. Levitä seuraavana aamuna lisää voidetta, mikäli ärsytys ei ole lakannut, sanoo Shainhouse.



      6. Käytit ruokaa esileikkeihin.
      Suklaakastikeleikit ennen varsinaista ohjelmanumeroa ovat hetken huumassa mahtavia, mutta suklaaseksistä seurannut hiivatulehdus kuumottaa aivan toisella tavalla. Sokeria sisältävien valmisteiden käyttäminen liukasteena (joko tarkoituksella tai vahingossa) voi aiheuttaa hiivatulehduksen, koska hiiva syö sokeria, varoittaa Boling. Jätetään hiivat leivontaan!

      LUE LISÄÄ: SEKSI JA ROMANTIIKKA UUTISIA

    • asennot

      Kehojenne asennot mahdollistavat miehelle loistavat näkymät itse aktiin (joka on miesten mielestä erityisen kiihottavaa), ja kun kumpikaan teistä ei ole täydessä kontrollissa, teidän täytyy työskennellä yhdessä löytääksenne rytmin, joka saa molemmat nautinnon huipulle. Nämä kaikki asiat tekevät tästä asennosta loistavan, ja se yhdistää teitä myös mentaalisella tasolla.

      10. Silitysrauta
      Haetko jotain uutta doggystyleen? Kokeilkaa silitysrauta-asentoa. Makaa mahallasi täysin suorana, kun miehesi kampeaa päällesi. Nosta lantiotasi häntä kohden, jotta hän pääsee syvemmälle sisääsi. Tiukka asento tuntuu miehestä mahtavalta, ja tässä asennossa voitte molemmat tuntea intiimiyden ja läheisyyden kuten lähetyssaarnaajassa, heittäytyen samalla vähän villimmäksi.

    • ajankuluksiko

      Mikähän tuhkamuna tänne on ruvennut kirjoittelemaan ja useammalle palstalle.

      • tiinuliinuainut

        Taisit justiinsa kertoa omasi tilanteesi,tuossa lähettämässi viestissäsi,mutta otan osaa. Kaikilla ei ole,vaan "SUURIA" avuja luotu.Viesti tarkoitettu tuolle ajankuluksiko lähettäjälle.


      • Anonyymi

        No tuostahan on hyvä ottaa opiksi,


    • pettäminenauttaa

      Loppuiko flirtti ja alkoiko naljailu seksihaluista? 5 merkkiä kertovat, että suhteestanne on tulossa seksitön
      Maanantai 29.1.2018 klo 19.21
      Ei flirttiä, ei puhetta seksistä, ei romanttisia elokuvia? Nyt on syytä huoleen!



      --:--:--
      1. Flirtti hävisi

      Jos oma kumppani alkaa tuntua ennemmin ystävältä, jonka kanssa vain löhötä sohvalla kuin rakastetulta, ilmassa on vaaran merkkejä. Parin välisessä yhteydessä pitäisi olla eroottista energiaa.

      - Aliarvioimme fyysisen viehätyksen merkityksen pitkässä suhteessa. Alussa parit pukeutuvat vaatteisiin, jotka saavat heidät tuntemaan itsensä haluttaviksi. Pane energiaa siihen, että koet itsesi sensuelliksi, vinkkaa psykologi ja seksuaaliterapeutti Shannon Chavez Huffington Post -lehdessä.

      2. Ette puhu seksistä

      - Jos ette ole koskaan puhuneet avoimesti seksistä, on todennäköistä, että teille tulee seksitön jakso suhteessanne. Vuorovaikutus on elintärkeää terveelle seksielämälle. Erotiikka ei voi kukkia ilman sitä, sanoo seksuaaliterapeutti Vanessa Marin.

      3. Kaikki energia menee lapsille

      On ymmärrettävää, että vastasyntynyt vie vanhempien kaiken huomion, mutta parisuhdetta pitäisi alkaa hoitaa, kun lapsi on muutaman kuukauden ikäinen.

      - Monilla vanhemmilla ei ole varaa mennä ulos treffeille lapsen syntymän jälkeen. On kuitenkin tärkeää, että pariskunta on yhdessä aikuisina ja että heillä on muita yhteisiä kiinnostuksenkohteita kuin lapset, jotta eroottinen liekki pysyy yllä, sanoo seksuaaliterapeutti Sari Cooper.


      (MOSTPHOTOS)
      4. Vältätte romanttisten kohtausten katsomista yhdessä

      Jos eroottisten tai romanttisten kohtausten katsominen tekee olon epämukavaksi, se voi viestiä ongelmista omassa suhteessa.

      - Se, että pystyy nauttimaan eroottisen kohtauksen katsomisesta oman kumppanin kanssa, kertoo terveestä suhteesta. Jos häpeä tai nolous estää, se voi olla merkki ongelmasta. Jos seksuaalinen viehtymys omaan kumppaniin on hakusessa, seksikkään elokuvan katsominen voi olla kipeä muistutus siitä, että olette hukanneet saman tunteen. Se voi myös virittää keskustelun, jota ette halua käydä. Rehellisyys on paras käytäntö. Suoraan puhuminen seksuaalisesta tyytyväisyydestä, odotuksista ja mieltymyksistä on paras tapa estää suhteen seksittömyys, sanoo seksuaaliterapeutti ja psykiatrian professori Kimberly Resnick Anderson.

      5. Kumppanisi vitsailee seksihaluistasi

      - Jos kumppanisi vitsailee tai pilkkaa säännöllisesti halukkuuttasi, se ei ole hyvä merkki. Kaikkien pariskuntien seksihalut ovat jollain tavalla epäsuhtaiset, mutta on tärkeää olla kunnioittava toistenne tarpeita kohtaan, vaikka ne olisivat erilaiset, Vanessa Marin toteaa.

      Myös se, ettette kosketa toisianne makuuhuoneen ulkopuolella, kielii huonoa suhteestanne.

    • Yhdenvaimo

      Näinhän se on 💏💑 pettäminen parasts

      • Anonyymi

        Totta ihanan salaista 😍


      • Anonyymi

        Lauloiko Sulo Saarits kappaleen "pettäminen parasts"? Vai kuka se oli? 😉


      • Anonyymi

        Teslani toimii sähköllä

        T teslisti😇


      • Anonyymi

        On kyllä❤


    • Palveluttoimiiheillä

      Nurmeksen naiset osaa,kun omat ukot häviää töihin,baariin yms niin lysti alkaa ja osaavay pitää myös salaisuudet.

      • Anonyymi

        Pysyy hyvin ja tasapainoisesti valmistus


      • Anonyymi

        Salaisuus toimiva ratkaisu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pysyy hyvin ja tasapainoisesti valmistus

        Suurin osa näistä suhteista hiipuu ajan kuluessa


    • Anonyymi

      Olet oikeassa ;)

      • Anonyymi

        Motiivi pettää liijan pieni se


    • Anonyymi

      Osavaat nauttia hyvin seksistä

      • Anonyymi

        puolisosi pettää sinua


    • Anonyymi

      elämän parhainta nautintoa

      • Anonyymi

        Suurin osa näistä suhteista hiipuu


    • Anonyymi

      Ihanat salarakkaat ilman teitä maailma olisi onneton 😘

      • Anonyymi

        Näin se vaan on👍


    • Anonyymi

      Oih,kuinka intiimiä

    • Anonyymi

      On kiihkeää aaaaaaah 😍😋😜

    • Anonyymi

      Salaisen kiihkon tuomaa hekumaa uuuuh 😗

      • Anonyymi

        Näin on nautintoa 😍


    • Anonyymi

      Sieltä se paras aina löytyy 😗😙

      • Anonyymi

        Syö lääkkeesi...Ha..haa.


      • Anonyymi

        Varsinkin ylimääräisten ja oikee meininki jatka samaa rataa


    • Anonyymi

      Kevät saa mielen villiksi 💃

      • Anonyymi

        Big boobs


    • Anonyymi

      Niin löytyy varatuista,mutta oikeasti syy miksi naiset pettää omia ukkojansa koko ajan,kun silmä välttää siinä,kun he ei osaa pitää omia naisiaan hyvänä halauksia,suutelua,kainolaa,hipsutusta,romantiikkaa,yhteisiä kävely lenkkejä,grillaulua yms onhan niitä syitä paljon 😂😁😀😝

    • Anonyymi

      Itse petän vaimoani eivätkä nämä syyt päde miuun yhtään. Jos haluaa pettää oikein pitää osata peittää jälkensä. Hänellä ei ole mitään hajua että olen pettänyt hänen siskonsa, tätinsä ja kaverinsa kanssa. harrastin myös kolmen kimppaa vanhempiensa kanssa. eikä huomaa mitään haha

      • Anonyymi

        Jäit kiinni vaimosi teki samoin sulle etkä tienny🤭


    • Anonyymi

      sama en ymmärrä nykyihmisiä kun ei osaa pettää

      • Anonyymi

        Voisihan olla avoimessa suhteessa jolloin saa käydä vapaasti vieraissa


    • Anonyymi

      Tavallisesti sen tietää ilman testaustakin onko viehätysvoimaa

    • Anonyymi

      Nyt tarvittais alanmiehiltä neuvoja.Olen jo kauan epäillyt vaimoni uskottomuutta.Ostelee hienoja alusvaatteita ja lähtee töihin 2 tuntia aikaisemmin yms.Gps muisti näytti hänen käyneen jossain syrjätalolla mutta ei kuulemma ole koskaan sielläpäin käynyt. Ihan niinkuin gps singnaalit valehtelisivat.
      Nyt neuvoja,kuinka saan hänet nalkkiin.Olen ajatellut kotiin web cameraa mutta en löydä ohjelmaa joka olisi huomaamaton näyttöruudulla.Olen myös kuullut audio laitteesta jonne asennetaan sim kortti ja aina kun puhetta tapahtuu se soittaa minulle ja kertoo jopa koordinaatit.Myös joku tosi huomaamaton nauhuri olisi hyvä jos vain muistia riittäisi.olen selaillut netistä kaikenlaista mutta ei löydy sopivaa.Olen varma että vaimo pettää ja minulla on oikeus se tietää keinoja kaihtamatta.APUVAAA.

    • Anonyymi

      Oletan että seuraavat rutiinit on jo hoidettu:

      1. Tsekkaat auton kilometrilukemat ja tarkistat pitävätkö ne yhtä työmatkojen kanssa.

      2. Matkapuhelintiedot numeroerittelyineen olet jo tutkinut.

      3. Jos on eukolla kunnon puhelin, niin siihen saa ohjelmiston, jolla voi lähettää kaikki siitä soitetut puhelut erilliselle palveluntarjoajalle äänitiedostoina.

      4. kotikoneessanne on keyloggeri, jolla pystyt seuraamaan kaikkea tietoliikennettä.

      5. Pidät seurantaa, onko muijalla kotiin tullessa samat pikkarit kuin töihin lähtiessä.

    • Anonyymi

      kyllä aamuisin katselen ne pikkarit ja kerran jopa tein niin kun tuli töistä menimme makuulle ja vaadin että saisin kokeilla vähän römpsää mutta ei millään ilmeellä antanut.
      keylocceri on mutta koitan löytää parempaa versiota ilmaissemmoista ja sitten tuo puhelin seuranta kiinnostaa.akalla on joku samsung mutta voin ostaa vaikka n95.itsellä on semmoinen.
      ELI mikä hyvä ilmainen keylogger ohjelma joka ei näy ja toimii vaikka 24/7
      sitten mikä hyvä webcam ohjelma joka olisi täysin huomaamaton päälläolleessaan ja nauhoittaa ehdottomasti myös audiota.
      VITTU MÄ SANON JOS GPS NÄYTTÄÄ MATKAN PÄÄTEKOHTEEN JA AKKA SANOO ETTEI EDES TIEDÄ MISSÄ SE ON ENKÄ MUUTEN TIENNYT MINÄKÄÄN ENNENKUIN KÄVIN KATSOMASSA,PERKELE GPS EI VALEHTELE VITTU PITÄISI LEMPATA AKKA ULOS JO NYT.haluan kuitenkin varmuuden jonka voin hänelle osoittaa todisteiden kera niin siinä ei sitten enään selitellä.
      kiitoksia niille jotka vaivautuivat lukemaan ja ehkä jopa avustamaan.

      • Anonyymi

        Kunnon touhua 👍


    • Anonyymi

      Harmi, kun en osa neuvoa noissa kameroissa, olisin itsekkin kiinnostunut, että tietäiskö joku kameroista, mitkä olis helppoja jemmata langattomia??? Pliis vinkkejä..

      Mutta sulle, jos epäilet niin olis muutamia vinkkejä, joskaan ei kameroihin liittyviä!
      Hommaa joku nauhuri esim sen autoon, tai missä epäilet sen pettävän, vaikka kotiinnekin voit laittaa piiloon ja luot sellaset olosuhteet(meet esim matkalle jne) luulee sun varmasti olevan poissa ja pettää todnäk sillon.
      Sitten yks hyvä kikka on, että rupeet huutamaan sille kun se tulee, että nyt akka kerrot itse totuuden, että sun hoitos soitti juuri ja kertoi. Toimii useimmilla.

      Onko sulla ketään kaveria, jonka voisit laittaa seuraamaan sitä? Yksityisetsivällä saisit aivan varman tiedon kuvien kera.
      Sitten yks sellanen, että netistä saa sellasta ainetta mikä tunnistaa siemennesteen. Olet itse painamatta muijaas varmuuden vuoks pitemmän aikaa ja tsekkaat sen housuja useammalta päivältä, otat vaikka koko viikolta jemmaan sen pikkareita ja teet testejä, meillä kärähti näin, mutta muista sitten olla tarkkana, että niissä ei ole sun mällejä.
      Sit yks minkä täältä luin, niin paa sille joku tekstari ärrältä ostetusta liittymästä muka joltain salarakkaalta ja katot vastaako.Toivottavasti saat totuuden.

    • Anonyymi

      mulla on ihan samat kuviot menossa, ja olen erittäin kiinnostunut muista keinoista saada lisää todistusaineistoa kasaan. Sen jälkeen voisi katsoa, miten vääräksi muijan naama menee, kun heittäisi koko kasan pöytään yhdellä kertaa.
      Kiitti kaverit, ensimmäinen hyödyllinen avaus tällä palstalla pitkään aikaan.

      • Anonyymi

        Aika siistiä


    • Anonyymi

      Tietääkö kukaan kauanko mp3 nauhoittaa.mp4 nauhoittaa vaikka kuinka kauan mutta mikä olisi niin pieni että sen voisi jemmata johonkin sen kässäriin tai johonkin.Lakihan sanoo noista jutuista mitä sanoo mutta kyllä miehellä on oikeus hankkia todisteita jos siihen on aihetta.Sit kun sitä on tarpeeks läjäyttää kaiken päin naamaa niin loppuu sössötykset.
      Itsellä oli kotona tuommoinen langaton minikamera mutta en saanut sitä oikein pelaamaan joten myin pois.enkä usko että akka kotona pettää...on sen verran iso koira kotona joka on vastassa.Olen muuten huomannut koirassa että se välillä haistelee akkaa...varmaan toisten hajuja.kyllä mä teen nuo vakio jutut aina...katson aamulla pikkarit ja taas illalla,,,haistelen vaatteista muita hajuja...jne.
      Harmi kun olen vasta muuttanut tänne muuten voisi pistää kaverin seuraamaan mut kun ei ole nyt kavereita kerenny hankkimaan.
      Yks mikä tuli mieleen on sekin että käskis jonkun tutun kirjottaa pieni rakkaus kortti sille ilman omaa nimeä ja lähettäis postissa sille ja kattoisi sitten puhuisiko siitä mitään.
      IDEOITA KAVERIT KEHIIN.

      • Anonyymi

        Olen itsekin ihan shokissa. En oikein tiedä mitä tehdä. Haluisin vaan tietää totuuden... Ja ihan käsittämättömältä mustakin tuntuu, että tällaisessa tilanteessa ollaan. Oltu 10 vuotta yhdessä. Ja mies tunnusti rakkauttaan vielä edellisenä iltana ennen kuin tuo paljastui.

        Mies on ottanut kuvia ties missä. Enhän minä häntä 24/7 vahdi. Siis en tiedä, onko panokuvia. Ehkä niitä on piilossa siellä klubeissa, jotka hän on luonut ja jotka aukeaa vain sellaisille, jotka hän sivuille päästää. Mutta alastonkuvia hänestä siellä on vaikka kuinka.

        Hän on muka laittanut sen "etsin seuraa"-jutun, jotta naiset paremmin tulisivat juttelemaan... Haluaa kuulemma vaan heittää kommentteja... Arvaa uskonko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen itsekin ihan shokissa. En oikein tiedä mitä tehdä. Haluisin vaan tietää totuuden... Ja ihan käsittämättömältä mustakin tuntuu, että tällaisessa tilanteessa ollaan. Oltu 10 vuotta yhdessä. Ja mies tunnusti rakkauttaan vielä edellisenä iltana ennen kuin tuo paljastui.

        Mies on ottanut kuvia ties missä. Enhän minä häntä 24/7 vahdi. Siis en tiedä, onko panokuvia. Ehkä niitä on piilossa siellä klubeissa, jotka hän on luonut ja jotka aukeaa vain sellaisille, jotka hän sivuille päästää. Mutta alastonkuvia hänestä siellä on vaikka kuinka.

        Hän on muka laittanut sen "etsin seuraa"-jutun, jotta naiset paremmin tulisivat juttelemaan... Haluaa kuulemma vaan heittää kommentteja... Arvaa uskonko.

        Kun kysyin mieheltä, että sitäkö hän on harrastanut, että katselee netistä muiden naisten alastonkuvia ja tyydyttää itseään samalla. Tai että käy jotain seksikeskustelua netissä jonkun naisen kanssa ja tyydyttää samalla. Että eikö se ole säälittävää, kun on oma halukas nainen kotona, niin mies suutahti. Sanoi vaan "just joo" ja alkoi mököttää. Ilmeisesti osuin oikeaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun kysyin mieheltä, että sitäkö hän on harrastanut, että katselee netistä muiden naisten alastonkuvia ja tyydyttää itseään samalla. Tai että käy jotain seksikeskustelua netissä jonkun naisen kanssa ja tyydyttää samalla. Että eikö se ole säälittävää, kun on oma halukas nainen kotona, niin mies suutahti. Sanoi vaan "just joo" ja alkoi mököttää. Ilmeisesti osuin oikeaan...

        Oikeesti, miehes suhteutuu todella lapsellisesti. Jos alusta asti on sovittu, että ollaan uskollisia toisillemme, ei siihen mahdu nettiseksikään. Jos taas miehesi haluaisi oikeasti olla rehellinen, hän olisi pyytänyt sinulta lupaa/kertonut itse sinulle ja pyytänyt ehkä mukaan jopa.

        En itse haluaisi epärehellistä miestä, joka valehtelee ja salailee tuollaista asiaa. Kymmenen vuotta on pitkä aika yhdessä, ja tekee varmasti vaikeaa tuollainen tilanne. Jos miehesi vaikka aikuistuisi pikapuoliin, niin ehkä voisitte selvittää asiat. Miehesi voisi näyttää sinulle, mitä klubeja on, ja mitä sisältävät. Mutta jos hänellä on panokuvia muiden akkojen kanssa.. No can do. Ulos koko runkku.



        Tee miehelle selväksi, että jos ei parisuhde maistu, vaan pitää netistä ettiä seksiseuraa, niin siuhde loppuu. Jatkakoot netistä seuran etsimistä. Tee se oikein helvetin selväksi sille.


      • Anonyymi

        Ideat hyviä


    • Anonyymi

      Miehet ei tajua kun vaimot ja heidän tyttöystävänsä pettävät niitä🤭😂🤣

      Ei ole suotu älyn lahjoja

      • Anonyymi

        Jäätkö koskaan tuijottamaan sitä hoikkarunkoista fitnesskissaa, jos omasi onkin lihava ja pyylevä?
        Oletko jäänyt kiinni tästä tuijotuksesta? Itse kuvittelisin kyllä, että oma muuttuisi siinä kohtaa pelkäksi ilmaksi, jos ei oma olisi fitneskissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäätkö koskaan tuijottamaan sitä hoikkarunkoista fitnesskissaa, jos omasi onkin lihava ja pyylevä?
        Oletko jäänyt kiinni tästä tuijotuksesta? Itse kuvittelisin kyllä, että oma muuttuisi siinä kohtaa pelkäksi ilmaksi, jos ei oma olisi fitneskissa.

        Kyllä tuijotan ja fanitan facessa/instassa - se ei vaimolle kuulu. Libidovetoinen liskoaivo vilkuilee aina visuaalisesti stimuloivinta reikää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä tuijotan ja fanitan facessa/instassa - se ei vaimolle kuulu. Libidovetoinen liskoaivo vilkuilee aina visuaalisesti stimuloivinta reikää!

        Siis kysytkö tosissasi? Kai sitä nyt jokainen katsoo hyvännäköisiä, sukupuoleen katsomatta. Katteletko sä vaan sitä sun kaljamahasta, kaljuuntuvaa keski-ikäistä haisevaa juoppo ukkoa ja suljet muut ulkopuolelle? 🤭🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis kysytkö tosissasi? Kai sitä nyt jokainen katsoo hyvännäköisiä, sukupuoleen katsomatta. Katteletko sä vaan sitä sun kaljamahasta, kaljuuntuvaa keski-ikäistä haisevaa juoppo ukkoa ja suljet muut ulkopuolelle? 🤭🤣

        Tottakai miehet katsoo. Oma mieheni eniten vilkuilee muodokkaita naisia jollainen itsekin olen (todella isot tissit ja timmi peppu). Ei haittaa yhtään 😜


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai miehet katsoo. Oma mieheni eniten vilkuilee muodokkaita naisia jollainen itsekin olen (todella isot tissit ja timmi peppu). Ei haittaa yhtään 😜

        No miten iso osa aivoistasi keskimäärin ajallisesti keskittyy täydellisiin insta jne naisiin ja kuinka iso osa omaan naiseen? Mielenkiinnosta kysyn. Kukaan mies ei ikinä näitä kerro.😉


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No miten iso osa aivoistasi keskimäärin ajallisesti keskittyy täydellisiin insta jne naisiin ja kuinka iso osa omaan naiseen? Mielenkiinnosta kysyn. Kukaan mies ei ikinä näitä kerro.😉

        Miksipä en katselisi. Luonto on meidät rakentanut niin, että kauniin naaraan näkeminen saa tietyt fysiologiset reaktiot käynnistymään.


      • Anonyymi

        Juhannus villitsee


    • Anonyymi

      Siinä himo ja rakkaus kamppailee keskenään, kumpi on ollut houkuttelemassa liittoon.

    • Anonyymi

      Raha

    • Anonyymi

      Se tuhvelo teettää ihmeellisiä päätöksiä, josta harvoin hyvä seuraa.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2530
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1479
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      893
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe