Selkäkivut eivät mene ohi

Selkäkipuinen1

Jouduin 2,5v onnettomuuteen, missä auto peruutti päälleni ja jäin kahden auton väliin puristuksiin. Siitä lähdin heti päivystykseen, kun jaloista alkoi mennä tunto. Tutkimuksessa ja röntgenistä ei löytynyt mitään ja lääkäri sanoi kipujen lähtevän 2 viikon kuluessa.

Kärsin päivittäin kovista selkäkivuista edelleen, jotka säteilevät koko selkään, käsiin ja jalkoihin. Pahin kipu on pakaran alueella. Terveyskeskuslääkärin mukaan se olisi iskias ja helpottavan ajan kanssa. Lannerangan röntgen on myös otettu eikä sieltäkään löytynyt mitään. Pääsin fysioterapeutille joka ei lopulta osannut auttaa ja kaikki harjoitteet aiheuttavat kipuja. Kivut eivät helpotu levossa ja herään yöllä 5-10 kertaa kipuihin ja oikeanlaista asentoa ei löydy. Käytän nukkuessa lisätyynyjä jalkojen alla, mutta sekään ei auta. Aamuisin selkä jäykkä, enkä saa itse sukkia jalkaan ilman kipua.

Lopulta pääsin yksityisen kautta magneettikuvaan ja sieltäkään ei kuulemma löytynyt mitään. Olen syönyt panadolia, buranaa, sirdalurdia, dolania ja sekä voltaren retardia ja mistään näistä ei ole ollut apua. Tk-lääkäri lopulta ehdotti lyricaa, joka on kolmiolääke ja en voisi ajaa. Toimin yrittäjänä ja ajan päivittäin, joten en voi alkaa syömään tuollaista lääkettä. Eikä yrittäjänä ole varaa olla loputtomasti saikulla. Töitä pystyn tekemään, kun on tottunut jo näihin kipuihin. Kivun määrä ei muutu olinko kotona vai töissä.

Alan olla loppu näiden kipujen kanssa ja olen vasta 25v. Onko kenelläkään vastaavia kokemuksia tai vinkkejä mitä minun kannattaisi tehdä?

Tai mitä tämä voisi edes olla, kun ei näy missään kuvissa?

4

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OnKokemusta

      Rankasi on kääntynyt koska kulma alimmissa kylkiluissa on kääntynyt. Onko kylkikaaren rustorakenteessa muodonmuutoksia/aksiaalista murtumaa? Havaitsetko poikkeamia aikaisempaan lantion/suoliluiden asennossa, keskivartalon sivulihaksissa, lapaluiden yläosassa toiminnallista muutosta. Lapaluiden alueella on ilmeisemmin kiertymä samaan suuntaan joka, kiristää käsiin meneviä hermoja.
      Voisit kokeilla paria paria SAFE recovery harjoitetta. Uimahallissa vesikävelyä kun käsissä on lautaset jotka vastustaa kädellä eteen ja taakse työntämistä. Harjoitteessa eteenpäin kävellessä lautasia liikutetaan edestakaisin vartalon taakse alaviistoon molemmilla puolilla. Rauhallinen liike tavoitellen keinuvaa liikettä lapa alueelta ylöspäin. Kävellessä molemmat jalkaterät ulospäin jotta selkäranka osoittaa eteenpäin. 30-45 min kerrallaan. Tämän vapauttaa käsiin kulkevat hermot puristuksesta ja oikaisee rangan yläosan..
      Kotoillessa päinmakuulla matolla kyynärpäät vartalon alla vierekkäin. Toisen puolen pakaran asema hivenen kauemmaksi hartioista, jolloin lannerankaan tulee pieni kierre. Tässä asemassa pakaroiden liikuttelua kevyesti edestakaisin tavoitellen vastakkainen hartia ja vastakkainen pakara lähenevät toisiaan kun toiminta paranee. Tämän vapauttanee käsiin, jalkoihin ja kulkevat hermot puristuksesta. Samalla lihasjännityksista johtuvat kivut lievenevät kun ranka kääntyy luonnolliseen asemaan..

      • Expertti4

        Lääkärisi on idiootti. Lyrican kanssa voi ihan hyvin ajaa


    • OnKokemusta

      AqauDisc hakusanalla lyötyy hakukoneesta ym lautaset. Omalla vuorolla on käytössä malli jossa reiät muodostavat hymynaaman.

      • Selkäkipuinen1

        Kiitos paljon neuvoistasi! Otan nuo vinkkisi kokeiluun!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4688
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4203
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2785
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      209
      1817
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1357
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1233
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1212
    Aihe