Bandicoots-kennel

koirakaveriksi

Tällä kennelillä pentuja,joiden emällä edellinen pentue n.7kk sitten!?Eikö pitäisi olla väh.8kk et saa rekisteriin?Eikä nuo terveystiedotkaan oikeen säväytä,ethän ole ottamassa pentua tästä kennelistä?Minä en uskaltaisi ottaa riskiä.

15

856

Vastaukset

 • "Nartulla saa olla enintään viisi pentuetta. Pentueiden syntymien välisen ajan tulee olla vähintään 10 kuukautta. Tätä tiheämpi pennutus sallitaan alle 8-vuotiaalle nartulle yhden kerran ilman poikkeuslupaa, jolloin seuraavaan synnytykseen pitää jättää vähintään 12 kk väli. Yli 8-vuotiaan nartun pentujen rekisteröinnin yhteydessä on toimitettava ennen astutusta annettu eläinlääkärintodistus, jonka mukaan narttu on terve ja hyväkuntoinen, eikä pennuttamisesta ole haittaa nartun terveydelle."

  Eli on ihan OK..

  • Onko ok silti, vaikka terveystuloksissa häikkää?


  • Riippuu paljon siitä kuinka paljon häikkää. En nyt löydä mistä pentueesta on kyse. :)


 • Emällä ollu toisen kasvattajan nimellä 2015 kaksi pentuetta n.8kk välillä,maaliskuussa eka ja marraskuussa toka??

 • Vastaanpa teille täällä ihmettelijöille
  Asia on hoidossa Kennelliittoon virallisia tietoja myöten,
  Eikä pitäisi kuulua muille kuin pentujen ostajille ja jokainen joka on ostanu pennun ovat olleet todella tyytyväisiä pentuihin,! Löysin mahtavat kodit jokaiselle pennulle ja jokaisen kanssa ollaan yhteyksissä .
  Sinulle *koirakaveriksi* Aloituksesi kertoo sinusta paljon , olet ihminen jolle en koiraa myisi vaika kuin oisi hyvä koti tarjota.

 • Aloittajan kannattaisi ottaa asioista paremmin selvää ennen kuin räyhää keskustelupalstalla.

 • Kummallakin vanhemmalla LTV1? Mitä tuolla yhdistelmällä haetaan? Kahdesta kuvatusta pentueesta emä tuottanut silkkaa sontaa, D/D, C/D jne. ja vielä moista narttua käytetään?
  Ei tuo ole jalostamista vaan silkkaa lisäämistä, epäkelpoa semmoista. Eikö ole varaa/kykyä ostaa kunnollista narttua jolla tehdä tulosta ennen pennuttamista? Koirat ovat pelkkiä liukumiinojen tuottajia ja sitten nappi otsaan.

 • Koirat merkitty EJ rekisteriin, eli liian monta pentuetta emällä???

 • No huh, emällä noin monta pentuetta ja vähän kuvattuja jälkeläisiä, joilla monella huonoa tulosta.
  Kyllä ihmetyttää mikä on pointti...

  • Nyt pentuja,joiden emällä LTV4??


 • Miksi kysymykseni yhdistelmästä poistettiin? Koirat pitäisi rekisteröidä kennelliittoon jonka tiedot on kaikkien nähtävillä. Eli tieto ei voi olla salaista tai semmoista mistä ei saa kysyä JOS kasvattajalla on puhtaat jauhot pussissa.
  Nyt ylläpito, järki käteen.

 • No täyttä sontaahan tuolta näyttäisi tulevan. Kuulisin mielelläni perustelut, mitä tältä(kin) yhdistelmältä haetaan ja miten tällä viedään rotua eteenpäin.

  • Kasvattajan into vastata loppui hyvinkin nopeasti, kun ei ole järkevää vastausta antaa...

   LONKAT ko. nartun pennuilla

   Tutkittu 10/28 36%
   A 1 pentua 10%
   B 2 pentua 20%
   C 2 pentua 20%
   D 4 pentua 40%
   E 1 pentua 10%

   KYYNÄRÄT

   Tutkittu 10/28 36%
   0 6 pentua 60%
   1 0 pentua 0%
   2 0 pentua 0%
   3 4 pentua 40%

   Ei siis kovin mairittelevaa jälkeläistuottoa ja jalostusmateriaalia muutenkin jo hemmetin sairaalle rodulle. Mutta kasvattajan puolustukseksi: eipä ole ainut. 90% sakukasvattajista tuottaa samaa tuubaa, ikävä kyllä.

   Toisaalta olen sitä mieltä, että jos yhdistelmää joutuu selittämään muille, silloin on menty vikaan ja jopa pahasti, ihan sama kuka on kasvattaja ja mistä rodusta puhutaan. Luojan kiitos jalostusnetti on avointa kaikille, joten ostajalla koen olevan vastuun siitä, mihin rotu kehittyy vai tuleeko jo tiensä päähän.


 • Bandicoots,Avengedby,Royal coctail,Faunin...kannattaa käydä seurailemassa jalostustietojärjestelmää,jälkeläisiä,tuloksia jne.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  559
  4081
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  58
  1622
 3. Missäs stebu

  Missäs stebu....
  21
  561
 4. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  Kotimaiset julkkisjuorut
  16
  532
 5. Sekaisin olevat naiset

  Lapset eivät asu äitinsä kanssa, ollaan menossa naimisiin ja ei olla, sitten mies vaihtuu ja taas ollaan, otetaan silarit ja muut leikkeleet, matkuste
  17
  391