Miksi Israeil haasta Ruotsi ja Suomea Fasistien

Abrahamm

avustamisesta, Juutalais vainoissakin, siinä saattaa olla jotain erikoista ja ih,meellistä !?

Eihän Juutalaiset ole Venäisiä pelastuksestakaan kiittäneet julkisesti, olisiko Ruotsin ja Suomen Venäjän vihassa tähän jotain tekemistä !?

18

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomassa ei ole ollut juutalaisvainoja. Sitä voit tosiaan pitää ihmeellisenä, koska katsot asioita fasistisen Venäjän näkökulmasta. Venäjällä juutalaisia on aina muistettu vihata. Joskus enemmän ja joskus vähemmän. Neuvostoliiton fasistidiktaattori teki jopa sopimuksen Saksan fasistidiktaattorin kanssa. Juutalaisia on muuttanut Israeliin aaltoina. Ensimmäisen aallon käynnistivät Venäjän juutalaisvainot 1800-luvun loppupuolella.

      Et voi myöskään väittää, että Israel ei olisi kiittänyt Neuvostoliittoa. Israelin pääministeri on julkisesti tunnustanut Puna-armeijan roolin natsi-Saksan kaatamisessa.

    • Abrahamm

      Suomalaiset on ollut juutalais vainoissa suoraan ja eritoten välillisenä auttajana !?
      Olihan jatkosodan aikan kenraali Talvela Saksassa ja tiedottajana tiesi hyvin mitä siellä tapahtuu ja Mannerheim !? Viron olisi voinut panna samaankastiin, teloittivathan Gestabon kanssa yli 20000 poliittista-ja sotavankia, tuskin ilman juutalaisia !?

      Jos vielä Suomalaiset oli Saksan mukana tappamassa 12000 Kiovan Juutalaista niin ei hyvältänäytä !?

      • Syyllistämisesi

        ei nyt onnistu. Jos Suomi tulkitaan sotasyylliseksi natsi-Saksan juutalaisvainoihin sillä perusteella, että muutama ihminen tiesi asioita, niin samalla kertaa voidaan syyllistää kaikki maat ja Neuvostoliitto ensimmäisenä.

        Viron ja Suomen vertaamisessa ei ole mitään järkeä. Suomessa juutalaiset olivat mm. armeijassa korkeissa tehtävissä. Viro oli ensimmäinen Euroopan maa, jossa jokainen juutalainen eliminoitiin.

        Suomalaisia et onnistu nyt syyllistämään. Keskity vaan jatkossa arvostelemaan Neuvostoliittoa ja Venäjää. Siellä fasismi pesii ja voi hyvin.


    • Nazitvidduun

      Tutki Venäjän historiaa pogromeista eli juutalaisvainoista, joita Venäjällä oli 1900-luvullakin. Venäläisten pitäisi pyytää anteeksi juutalaisilta...

      • Abrahamm

        Nyt pysytään asiassa ja jätä trollaaminen omaanarvoonsa !?
        Ruotsikin auttoi satojentuhansien murhiin !?


      • Nazitvidduun
        Abrahamm kirjoitti:

        Nyt pysytään asiassa ja jätä trollaaminen omaanarvoonsa !?
        Ruotsikin auttoi satojentuhansien murhiin !?

        Ahdistaako totuus Venäjän juutalaisvainoista, oikeistopelle?


    • eiuuskeksintö

      Kautta vousisatojen on Euroopassa ollut juutalaisvainoja.

    • oma_pesä_ensin

      Haastatelkoot Israelin holokaustipellet niitä juutalaisia, joille myönnettiin rautaristejä, tai niitä, jotka toimivat esimiestehtävissä tai muissa merkittävissä operatiivisissa tehtävissä tuhoamis ja tutkimusleireillä.

    • Abrahamm

      Resitentti Ryti allekirjoitutti komintersopimuksen Saksan,Italian ja Japnin tavoin, jossa juutalaiset , Romaanit, Mongoolit ja Bolseviikit piti tappaa ja eritoten raakuutta osottain !?
      Virokin kunnostautui tässä Gestabon kanssa !?

      • Abrahamm

        Ryti oli samanarvoinen ,kui Viro Rosenberg rotuopin lujana Hitlerille, niin sama tuomio olisi ollut oikeudenmukaista !?


      • punafasismiko.okei

        Mikä olisi ollut sopiva tuomio juutalaisia vainonneelle Stalinille?


      • Lopettaisit
        Abrahamm kirjoitti:

        Ryti oli samanarvoinen ,kui Viro Rosenberg rotuopin lujana Hitlerille, niin sama tuomio olisi ollut oikeudenmukaista !?

        jo noiden typeryyksien kirjoittamisen. Viro oli Euroopan ensimmäinen judenfrei-maa. Kaikki juutalaiset oli poistettu. Tallinnassa juutalaiset tuotiin keskustaan Raatihuoneen torille ja hakattiin seipäillä hengiltä.

        Suomessa juutalaiset puolestaan sotivat armeijassa. Talvisodassa suhteellisesti suurimmat miestappiot tulivat Helsingin juutalaiselle seurakunnalle. Juutalaisten panosta isänmaan puolustamiselle arvostettiin.

        Oletko todella niin tyhmä, että et näe Suomen ja Viron välillä mitään eroa?


    • AbrahammHämmentyy

      Meillä täällä vapaissa länsimaissa kaikilla on mahdollisuus tutkia tai pyytää selvitystä epäilemistään rikoksista ja väärinkäytoksistä. Sitten asia tutkitaan ja tarvittaessa syyllisiä vastaan ryhdytään asianmukaisiin toimiin.

      Ymmärrän toki, että sinua tällainen hämmentää, mutta se on ihan normaalia länsimaissa. Teillähän siellä Venäjällä ei tällainen voisi tulla kysymykseenkään.

      Mistä pelastamisesta juutalaisten pitäisi Venäjää kiittää? Venäjällähän juutalaisia n aina vainottu ja vainotaan edelleenkin.

    • Gefreiter

      Jutkut olis pitänyt siirtää Madagaskarille, olis tänään rauha lähi-idässä.- Mutta kun ei :(

    • AbrahammValikoi

      Abrahamm on kauheesti huolissaan juutalaisten kohtelusta Suomessa ja muualla. Ei kyllä kuullosta vilpittömältä.

      Toki juutalaisten kohtalo oli karmea, sitä yhtään vähättelemättä. Sitä on kuitenkin käsitelty hyvin laajasti ja avoimesti kaikkialla ja erityisesti juuri Saksassa. Saksa ei kiistä vastuutaan, vaan on tehnyt yhteistyötä ja oma-aloitteisestikin selvittänyt tapahtumia.

      Sen sijaan Stalinin murhat on vielä tyystin käsittelemättä. Jos juutalaisia murhattiin noin 6 miljoonaa, niin Stalinin vastaava luku on kolmin-nelinkertainen. Onko Abrahamm lainkaan huolissaan tai edes kiinnostaako nuo yhtään? Veikkaanpa ettei.
      Stalinia ollaan nyt taas nostamassa Venäjällä sankariksi. Nuo murhat on jätetty kokonaan käsittelemättä. Niiden joukossa on myös tuhansia suomalaisia ja jos suomensukuisia kansoja huomioidaan, niin luultavasti luku saattaa lähentyä jo miljoonaankin. Juutalaisia luultavasti oli joukossa. Tiedä häntä.
      Tämä on kuitenkin järkyttävää.

      Mitenköhän Abrahammimme reagoisi, jos Saksassa oltaisiin nostamassa vastaavasti Hitleriä kansallissankariksi.

    • Venäjä.on.fasistinen

      Stalin oli kansallissosialisti. Ei siis ihme, että hän on kunniotettu nyky-Venäjällä.

      "Stalinin aseman vahvistuminen Neuvostoliiton johdossa merkitsi lokakuun vallankumouksesta alkaneen juutalaisten vapautumisen lopettamisesta ja antisemitistisen tradition aktivoimista poliittisena aseena vastustajia vastaan. Vuosina 1929-32 juutalaiset uskonnolliset ja sionistiset kulttuuriyhteisöt joutuivat vainojen kohteeksi. Stalin hyödynsi Venäjän antisemitistä traditiota Moskovan näytösoikeudenkäyntien yhteydessä 1930-luvun lopulla."

      "Juutalaissyntyisten maastamuutto lisääntyi voimakkaasti 1980-luvun lopulla. Sen taustalla oli keskeisesti antisemitististen ja uusfasististen järjestöjen nousu Venäjällä ja niiden esittämät uhkaukset."

      http://www.lyseo.edu.ouka.fi/suvaitsevaisuus/historia/antisem/antisven.html

    • Abrahamm

      Ei Juutalaisia ja pojoismaita ilman venäläisiä ja koko eurooppaa !?
      Jos Hitleri olisi päässyt sopimukseen Yhdysvaltain kanssa, kuin jo sitä uumoiltiin,ottiha se Saksan sotapäälliköitä ja kehittäjiä suojelukseensa,kuin Suomen Stellistit (16)!?

      • FaktaaAbrahammille

        Venäläisten rooli entisen liittlaisensa natsiSaksan tappioon ei nyt kovin suuri ole. Siinä vaiheessa, kun natsiSaksa oli jo tuhon partaalla pääsi Neuvostoliittokin saaliinjaolle ja sitä se totisesti tekikin ja perusteellisesti. Siinä ei ole mitään kunniakasta. Ja koko Eurooppa, pohjola ja juutalaiset olisivat kokeneet kovia, jos Neuvostoliitto olisi päässyt vapaadti huseeraamaan. Onneksi näin ei käynyt, vaan länsiliittoutuneet ehtivät ensin. Vain itäinen Eurooppa joutui Neuvostoliiton valloittamaksi ja miehittämäksi kymmeniksi vuosiksi aina 90-luvun alkuun saakka, jolloin vapaus heillekin vihdoin koitti. Viisaasti nämä hakeutuivatkin välittömästi Natoon ja EU:nkin heti kun se mahdollistui. Mm Ukraina ei näin tehnyt eikä Valko-Venäjä ja takuulla nämä katuvat raskaasti, ja syythän siihen me tiedämme.

        Toki valtavan amerikkalaisen ja brittiläisen materiaaliavun vuoksi Neuvostoliitto selvisi natsiSaksan hyökkäyksistä. Se oli Venäjän pelastus ja myös se, että natsiSaksan ja Neuvostoliiton liittolaisuus, jonka vuoksi koko toinen masilmansota Euroopassa alkoi, päättyi.

        Mitään sopimuskuvioita tai neuvotteluja natsiSaksan ja USAn kanssa ei ole ollut, eikä uumoiltu missään. Vain Abrahammin mielikuvituksessa. Se on totta, että Saksan etevimmät tiedemiehet siirtyivät USAan ja sen ne tekivätkin erittäin mielellään, kun vaihtoehtona oli Neuvostoliiton vangeiksi ja mahdollisesti suoranaiseen orjuuteen joutuminen tai teloitettavaksi. Nuo tiedemiehet olivat harvoin mitään natseja ja sellaisethan joutuivatkin vastuuseen, jos jäivät kiinni länsimaiden vangeiksi. Ylipäönsä kaikki saksalaiset halusivat antautua nimenomaan länsimaisille joukoille ja siviilitkin pyrkivät kaikin keinoin pääsemään pois venäläisten alta. Kaikki eivät tietenkään onnistuneet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5055
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1295
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe