Onko Tekmen TJ:n ja Vekkaliikenteen sama?

Onko niin, että Tekmeä ja Vekkaliikennettä hoitaa sama TJ? Olemme ymmärtäneet, että T Vekka on jo ko.tj. Kuitenkin tämä TJ huseeraa päivisin Vekan toimiston nurkissa ja näkee jopa bussin ratissakin. Haluaisimme veronmaksajina tietää, kumpaisilla rattailla oikein T Vekka oikein ajelee? Tietääksemme, hän on sanonut itsensä irti L-A yhtiöstä ja hoitaa pelkästään Tekmen TJ:n tehtäviä, mutta käytännössä näin ei taida ollakaan?
Ilmoita

Jos se ajaa ruokatunneillaan bussia. Menisit sinäkin töihin.
1 VASTAUS:
Eikä tämä Tapsa ole edes merkonomi,niinkuin isänsä johtaessaan suuruutensa aikoina Vekka Liikennettä kunniallisesti,eiksniin sepe
+Lisää kommentti
Töissä ja töissä,pitääkö aamiastaloaankin ruokiksella? Milloin ehtii hoitaa tekmen duunejaan? Ai niin, eihän siellä mitään duunii ole,palkka juoksee vaikkei mitään puuhastellakkaan.
2 VASTAUSTA:
Tekisit töitä veli hyvä. Se olisi miehen työ. Tuo on akkamaista.
Huutelee pään takia sairaseläkkeellä oleva....
+Lisää kommentti
Aloittaja osui varmaankin oikeaan, kun noit selityksii tulee. Aika virtuoosi on jos ruokatunnilla , ei lounasseteleitä, vaan hypätään dösän ohjaimiin! Taidanpa mennä
ruokiksella, vaikka tunniksi R-kioskille duuniin??
2 VASTAUSTA:
Osui ja upposi. Ota luuseri vastaan edes ensimmäinen työ.
Tavastehus tunnetaan jääviyskäsityksistään.
+Lisää kommentti
Hämeenlinna on lähestulkoon perheyhtiö.
2 VASTAUSTA:
Uskonnollisesta lahkolaisuutta unhoittamatta.
kyllä se lestadiolaislta onnistuu,kun he kusettivat sukulaisiaankin, voi veljet,eiksniin sepe yks hännystelijä
+Lisää kommentti
Sopii hyvin Vekan moraaliin. Ensin Vekka toimi vuosien ajan kh:n puheenjohtajana ja sai samaan aikaan kaupungin linjaliikenteen ajettavakseen ylisuureen hintaan tietenkin. Kun homma oli pakko EU:n kilpailulainsäädännön mukaan kilpailuttaa, eikös Vekka hankkinut suhteillaan helpon ja rahakkaan viran kaupungin yhtiöstä. Ja nyt näyttää hoitelevan omia bisneksiään työajallaan. Jo on röyhkeä tyyppi
2 VASTAUSTA:
Ja saa näköjään lapaset kateeliseksi vaikka kahvia ostamalla. Olette te surkeita tapauksia, keksikää itsellenne joku aktivooiva harrastus.
Huutelee lapanen joka ei osaa kirjoittaa. Kuka onkaan se surkea tapaus?
+Lisää kommentti
Tekmeä myydään mutta kukaan ei osta.
Ilmoita
On perin kummallista, jos joku sättii veronmaksajia ressukoiksi, kun puuttuu epäkohtiin! Kyllä meillä kaupunkilaisilla on oikeus seurata, missä mennään ja mitä tehdään. Jos tämä ei käy, niin valitaa uusi TJ.
5 VASTAUSTA:
Tässä nyt on ainoat epäkohdat sinun korviesi välissä. Ala elämään omaa elämääsi, äläkä kehittele fantasioita muista.
KiitosSamoin kirjoitti:
Tässä nyt on ainoat epäkohdat sinun korviesi välissä. Ala elämään omaa elämääsi, äläkä kehittele fantasioita muista.
Hallintoloista harmittaa ihanaisesti.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Hih, seinäkkeille meni. Taas.
Perziikki *ituttaa. Taas.
ihanaaaaaaaaa kirjoitti:
Perziikki *ituttaa. Taas.
Defaulttia myöden misarix, hih.
+Lisää kommentti
Tuntuu tästä tärkeästä asiasta olevan kummallisia mielipiteitä, mutta pitäkää/ pidetään me järkevät ja asialliset ihmiset asia, asiana. Noita ääliöitä tuntuu olevan ihan asiassa, kun asiassa, heillä ei tunnu taaskaan ole lääkitys kohdallaan. Ainoa, mihin nämä yhteiskunnan valittajat osaavat, ovat aina ajoissa KELAN luukulla!
1 VASTAUS:
Älä ota ennää!
+Lisää kommentti
Hei pöljät, älkää kirjoitelko täällä, jos ette pysty olemaan asialinjalla, kiitos!
Ilmoita
Hienoa, jos tapsa on nähty työtä tekemässä, vaikka ei omalla työpaikallaan! Se on harvinaista.
Ilmoita
Jokos lyödään lafka lihoiksi, kova tuntuu vauhti olevan ??
3 VASTAUSTA:
kyllä lyödään että rytisee

"6. Konserniyhteisöt, joiden omistuksesta voidaan luopua

Kaupunki selvittää, voidaanko kaupungin omistuksesta tai omis-tusosuudesta luopua alla olevien konserniyhteisöjen osalta. Jokaista kohdetta tarkastellaan erillisenä tapauksena ja sille etsitään yksilölli-nen ratkaisu, jossa huomioidaan kyseisen konserniyhteisön liiketoi-minta, sen kehitysmahdollisuudet ja tulevaisuuden näkymät. Nämä ovat: Hämeenlinnan Linja-autoasema-kiinteistö Oy, Asunto Oy Tuu-loksentalo, Tekme Oy, Kiinteistö Oy Hämeenlinnan Virvelinranta, Ta-lo-Osakeyhtiö Hämeen Suoja, Linnan Ateriapalvelut Oy, Asunto Oy Appara, Kiinteistö Oy Hansalogistiikka, Vanaja Capital Oy, Kiinteistö Oy Peltokatu 10, Kiinteistö Oy Lamminraitti, Lammin Kehitysosake-yhtiö Myötätuuli, Kiinteistö Oy OP-Talo, Aulangon Kylpylä Oy, Kiin-teistö Oy Rengon Härkäpirtti, Pikassos Oy, Jukolan Lintukoto Oy ja Hämeenlinnan Erityisasunto-säätiö. Lisäksi listalle lisätään Suomen Hopealinja Oy, Aina Group Oyj ja VVO, sekä Kanta-Hämeen Sairas-kotisäätiö sr ja Hämeenlinnan Seudun Työvalmennussäätiö Luotsi tulevaan maakuntauudistukseen liittyen. Selvitykset toteutetaan Q3/2017 alkaen."

Samassa pöytäkirjassa Linnan infra säilyy, joten kaupungin herrojen joukkopako/pelastusyritys alkanut/alkamassa Tekmestä Linnan infraan kaikessa hiljaisuudessa?
Aha.
Totuus paljastuu. Vinkuvinku
+Lisää kommentti
Pidetään tätä keskustelua yllä asiallisesti ja totuudenmukaisesti. Tosiasiahan on se, ettei Tekme ole mikään suojatyöpaikka, vai onko oikeesti? Näinhän se ei voi olla. Tietojemme mukaan Tapio Vekka on luopunut ko, firman TJ:n tehtävistä ja niitä hoitaa hänen nykyinen naisystävänsä? Kuljettajien mukaan T Vekka näkyy pyörivän
enemmän liikenteen toimistossa, kun nykyisessä työpaikassaan. (Missä se fyysisesti sijaitsee?) Nämä on niitä oikeutettuja veronmaksajien kysymyksiä, onko kaupungilla ehkä liikaa löysää? Kuka on Vekan esimies, valvotaankin hänen töitään mitenkääna.?..
2 VASTAUSTA:
Ei varmasti ole suojatyöpaikka. Kovasti vain halutaan lihoiksi lyödä. Laskenta menossa.
Hämeenlinnalaisena veronmaksajana olen minäkin hyvin huolestunut nykyisestä salakähmäisestä pelistä jota harjoitetaan. Ollaanko siis jotakin todellaki lyömässä lihoiksi vai ei?
Sama salailu pitää työntekijät stressin vallassa, vaikea on asia kun kuralla ollaan.
+Lisää kommentti
Korttitaloa pidetään yllä viimeiseen asti HV-toimareiden elintason turvaamiseksi.
Ilmoita
Vekan toimitusjohtajaksi on ilmoitettu Tapio Vekan elämäntoveri. Mielestäni ko. firma ei tarvitse kahta toimitusjohtajaa, sillä ilmeisen p ä t e v ä rva Karoliina hoitelee homman mennen/tullen. Kun Tapio Vekka on palkattu Tekmen tomitusjohtajaksi, niin eikö siinä ole yhdelle miehelle työsarkaa tarpeeksi. Kyllä kaupungin veronmaksajat voivat kirjoittaa näistä epäkohdista. Näin vuosien myötä voitaisiin saada näihin hommiin jonkinlaista ryhtiä.
2 VASTAUSTA:
Voi kirjoittaa.
Hyvä että kommentoidaan. Veronmaksajat ovat jo tarpeeksi käärmeissään harjoitetusta toiminnasta saati yhtiöiden lyömisestä lihoiksi, kuten yläpuolella kirjoitetaan. Sama piiri ryssii monessa paikassa ja taas mennään miinukselle. Esitykset sitten täysin muuta.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Hämeen Sanomien mielipidepalstalla kiitettiinTapio Vekkaa siitä, että hän ajoi bussia 2.2, kun kuski oli lakossa. Eikö Tekmessä ollut hommia. Onko toimenkuva niin löysä , että työpaikalta voi poistua bussin ratiin silloin, kun tj:n mielestä tilanne niin vaatii. Harvassa työpaikassa ollaa näin joustavia.
Ilmoita
Saas nähdä,mitä tästä vielä kehittyykään, kuka on Vekan esimies? Onko se Isosuo, Rautio tai joku muu kykenemätön?
Ilmoita
Miksi joku ostaisi Tekmen?
Tulisi johtajakin mukana.
2 VASTAUSTA:
Kultainen kädenpuristus/1v. palkka. noin niistä eroon pääsee.
ja lihoiksi lyödään hinnasta viis.
Eikös tuo ole vastoin nykyistä lakia?
+Lisää kommentti
Niin on, mutta ei koske hämptonin nykypäättäjiä, hymyillään ja salataan!
Ilmoita
Mihinkähän kaupunki käyttää Tekmen myynnistä saadut rahat?
Tapahtumapuiston kehittämiseen vai kirstulanpellon infraan?
Ilmoita
Siitä mitään rahaa saa, joutuvat maksamaan poonuksia "ostajalle". Suomesta ei niin hullua löydy.
Sartsat , isotuho ja tj.pussikuski joutuvat toteamaan; yritystä oli muttei ostajaa.
5 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Sama kööri "keksii" asian. Ja lihoiksi, ei tarvitse poonuksia. Kyllä rahat ? johonkin sitten katoaa. Käytetään kaikkeen tarpeelliseen...
Rahasi katoaa. Olet rikollinen.
Rikollisesta niin tiedä. Hyvin arvelluttavaa toimintaa harjoitetaan täälläkin kaupungissa. Hämeenlinnalaisena veronmaksajana peräänkuulutan läpinäkyvyyttä lisää, tuo salainen kabinettikeskustelu alkaa ärsyttämään, kun ei kuitenkaan pysy salassa. Asiat näkyville ja rohkeasti. Ei lyödä siis lihoiksi kaikkea vaan pidetään oman kaupungin firmat omina firmoina. Ei siis mitään seikkailuja. Meillä on kova "oman kaupungin henki" firmassa ei siis rikota sitä vaan noustaa ja omin voimin. Kiitos.
Kyllä, arvelluttavaa on puuhailu.
Itse täkäläisenä veronmaksajana sekä vuosia ko. yhtiössä toitä tehneenä toivon etteivät poliitikot saisi tätäkin asia kustua totaalisesti. Yritykset ryömivät pohjamudissa kaikilla mittareilla ei voi mennä kuin ylöspäin. Siksi firmojen hävitys muiden käsiin olisi muutekin huonosti voivalle Hämeenlinnalle tuho. Ei tuo ylläehdotettu ole ainoa järkevä ratkaisu.
+Lisää kommentti
Vekan kumppani on entinen Lopen kunnanjohtaja. Kun ajelette 54-tietä kohti Loppea,näette Silmänkannon teollisuus alueen. Ollut vuosia tyhjänä, tuskin tulee ikinä mitään. Vekan kumppani ajoi Lopen yhdistymistä Riihimäen kaupunkiin. En tiedä kenen rahoja laittoi menemään, vissiin kerjäsivät peräti EU-lta yhdessä Timo Heinosen kanssa. Tämä on spekulointia, mutta näin tuhlataan rahoja. Frank ei saanut asioitaan eteenpäin Lopen kunnassa, joten nyt on Hämeenlinnan vuoro. Puhallus jatkuu.
10 VASTAUSTA:
Hyvä että on aktiivisia kirjoittajia ja lukijoita Hämeenlinna-palstalla. Nyt onkin syytä veronmaksajien olla hyvin tarkkana, iso kusetus leijuu kaupunkimme päällä. Kaikki moisesta kähminnästä ja salailusta tietävien on syytä kirjoittaa tietonsa luettavaksi, asia on kuitenkin tärkeä. Salailulle loppu.
Tavastehus profiloitunut hölmöläksi.
Siksi olisi asukkaiden syytä aktivoitua. Poliitikkojen ym. tekijöiden toiminnan seuraaminen saisi sooloilijat kuriin.
Ilkkalan sai kuriin käräjäoikeus.
Onko syntymässä uusi yhtiö kaupunkiimme. Sen rahoittajat, veronmaksajat haluavat tietää. Tuleeko yhtiöstä osa mitä? Totuus kehiin.
Mitämitä joko on lyöty lafka lihoiksi. Kyllä se taas kestää, ja euroja palaa huitsinkevääseen.
Vvchhh kirjoitti:
Ilkkalan sai kuriin käräjäoikeus.
Kiemungin ja Oksasen sai kuriin käräjäoikeus.
Tarkoitat tietysti sai Ilkkalan kuriin kovalla SCC tuomiolla.
Kiamunki eduskuntaan 2019 yes yes
Moi Pulu.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko Tekmen TJ:n ja Vekkaliikenteen sama?

Onko niin, että Tekmeä ja Vekkaliikennettä hoitaa sama TJ? Olemme ymmärtäneet, että T Vekka on jo ko.tj. Kuitenkin tämä TJ huseeraa päivisin Vekan toimiston nurkissa ja näkee jopa bussin ratissakin. Haluaisimme veronmaksajina tietää, kumpaisilla rattailla oikein T Vekka oikein ajelee? Tietääksemme, hän on sanonut itsensä irti L-A yhtiöstä ja hoitaa pelkästään Tekmen TJ:n tehtäviä, mutta käytännössä näin ei taida ollakaan?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta