pieni matkakertomus

intiamielessäin

Nyt sitten Goan loma ohi tältä vuodelta. Pääsimme sinne vihdoin viimein pitkän ja väsyttävän valvomisen jälkeen. Myöhästyimme ensin Finnairin koneesta, koska liittymälento oli myöhässä, eikä Goan lento odottanut tuota tarvittavaa 15 minsaa. No eikun selvittelemään asiaa tiskiltä, vaikkakin pikkusen kiukkuisena (eikä niin vähänkään).Goalle ei niin vaan nopeasti pääsekään, on sen verran mutkan takana. Jatkoksi valikoitui Qatarin kone Dohaan, jonne sitten lensimme yön, aamulla perillä. Dohassa seikkailimme koko päivän, kunnes illalla lähti kone Goaan. Muita vaihtoehtoja ei oikein ollutkaan, tai matkasta olisi tullut vieläkin tuskallisempi. Delhiin ei tuona iltana lentoa ollut.
Qatar Airwaysin kone osoittautui ihan kivaksi, samoin Dohan kenttä, vaikka tuota ummikkona pelkäsin etukäteen aikalailla. Palvelu koneessa oli nopeaa, vaikka tuo ruoka ei kyllä niin hääppöistä ollut (olen lukenut, että olisi jotenkin parempaa). Käytiin sitten kiertoajelulla katselemassa Dohan nähtävyyksiä, kun aikaa oli.
Agondan ranta, jonne ekaks ajettiin, on viime näkemästäni muuttunut täysin, rakennettu vieri viereen shakkeja ja hutteja. Samoin Palolem, vaikkakin siellä edelleen on ihan kivaa käydä, ja melkeinpä ainoita rantoja, missä uskaltaa aaltojen puolesta mennä uimaan. Tuntuu, että aina tuulee kovaa, oli aika mikä tahansa.
Baga-Calangute-akselilla väkeä oli valtavasti, koska Intian itsenäisyyspäivä sattui lomamme aikaan. rannat ja kadut olivat kirjaimellisesti "mustanaan" paikallisia vapaapäiväänsä ja viikonloppua viettämässä.
Aiemmin en ole Vagatorilla käynyt, mutta sitä voin suositella. Pieni kiva ranta, jossa muutama ravintola. Venäläisiä oli kyllä aiempaa enemmän joka paikassa, Suomalaiset on vähentyneet, joka surettaa paikallisia.
Nyt kotona uutta reissua suunnittelemassa. Saa nähdä, saanko mitään korvausta Finnairilta, hakemuksen olen kuitenkin pannut menemään. Liekö kukaan vastaavassa tilanteessa saanut, olisi kivä tietää.

2

607

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qatarillamentiin

      Millä ihmeen pomppulennolla te olette oikein olleet matkaan lähdössä sieltä Lapista? Täällä kun on niin näsistelty meille pomppulentäjille...
      Vaan ihan aikuisten oikeesti, lentäähän niitä koneita Intian suuntaan, että aina mekin on sinne päästy. Joskus on ollut meilläkin (muiden kanssamatkustajien tavoin), että on tullut muutoksia matkaan. Yleensä jatkolento odottaa pidempäänkin, kuin tuon 15min, jos mukaan on tulossa useampia myöhästyvältä lennolta. Joten ihmettelen kyllä Finnairin toimintaa???
      Emme tosin ole käyttäneet Finnairia, aina on löytynyt muita yhtiöitä. Ainakin Turkish Airlines on odotuttanut koneitaan, että toiselta lennolta tulevat ovat ehtineet mukaan ja lentokentän henkilökunta on palvellut sitten transittomatkaajat todella nopeasti.
      Finnairista en tiedä, kun ei ole tarvinnut hakea korvauksia, mutta ainakin Turkish Airlines on korvannut hyvin (ne harvat kerrta, kun on ollut tarvetta) ja on tarjonnut jopa ylimääräistä "lomaakin", eli asumista hotellissa yhtiön piikkiin, sekä lentoja. Sen verran tiedän, että kaverini oli vaimonsa kanssa Thaimaassa ja Finnair tarjosi ilman mitään viikon lisää oleskelua Thaimaassa, joten sen perusteella olisitte varmaan saanneet heti hyvitystä viikon olla Intiassa.
      Qatar Airways on tosiaan hyvin palveleva yhtiö, jota voi myös suositella!

      • intiamielessäin

        Kyllä Intiaan pääsee, mutta tuohon aikaan päivästä se ei ollut enää mahdollista kuin tuolla kyseisellä Qatarilla puoliltaöin. Muut vaihtoehdot olisivat olleet työläämpiä useamman vaihdon kautta tapahtuvia. Nytkin olimme vuorokautta myöhemmin perillä kuin alkuperäinen lento olisi ollut, ja transferin tiskin naisten mukaan nopein vaihtoehto.
        Kerron sitten, miten korvauksen kanssa käy. Ruuhkaa käsittelyissä kuulema on, että voi kestää...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe