Allahin ominaisuudet

MUSLIM22

Teidän Jumalanne on ainoa Jumala; ei ole muuta Jumalaa kuin Hän, laupias, armollinen.
(Koraani 2:163)

Totisesti, Herrasi on anteeksiantavainen, armollinen niitä kohtaan, jotka tekevät tietämättömyydessään pahaa, mutta sitten kääntyvät ja tekevät hyvää.
(16:119)

Etkö ole katsellut sellaisia, jotka tekeytyvät synnittömiksi? Ei, Jumala yksin vanhurskauttaa kenet tahtoo, eikä heille tehdä hituistakaan vääryyttä.
(4:49)

Allahin lähettiläs (rauha hänelle) sanoi: "Kun Allah loi luomukset, Hän kirjoitti valtaistuimessaan: 'Minun armoni ylittää minun vihani'".
(Bukhari, vol 9, kirja 93, Hadith 545)

34

550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MUSLIM22

      Allahin ominaisuuksista on myös tärkeää tietää, että on vain yksi Allah. Ei ole muita Hänen veroisiaan, eikä kaltaisiaan. Rukoiltava on vain Allahia ja hädän hetkellä ei koskaan pidä ajatella, etteikö Allah osaisi auttaa.

      Sano: »Hän, Jumala on yksi, ainoa Jumala, kaikkivaltias.”
      (112:1-2)

      Teidän Jumalanne on ainoa Jumala; ei ole muuta Jumalaa kuin Hän, laupias, armollinen. (2:163)

      • Propleemi

        Kun sunni j a shiiiasotilaat valmistautuvat taidtelemaan ja tappamaan toisiaan rintamalla niin pyytävätkö he apua Allahilta? Jos näin on niin voiko Allah auttaa molempia esim menestymään taistelussa?


    • Näitä kilpailevia ainoita jumalia on muitakin.

      Kukaan ei tosin vielä ole oman jumalansa hyvyyttä, olemassaoloa tai mitään muutakaan hänelle annettua atribuuttia kyennyt oikeaksi osoittamaan.

      Lienee kyse loppujen lopuksi vain ihmisen luomasta epäjumalasta, kuten kaikkien muidenkin osin jo unohdettujen jumalien kohtalo on ollut.

      Nolo juttu jihadistille paukautettuaan itsensä päreiksi, jos vastassa onkin oikea jumala joka antaa jokaiselle jihadistin palaselle erikseen grillituomion epäjumalan palvomisesta

    • Lettutaikinaonhyvää

      Tähän Allahin ykseyteen sisältyy myös se, ettei Allahilla ole lasta tai puolisoa. Mitä ihmiset saavat? Mitä koirat saavat? Pieniä koiria. Mutta Jumala ei synnytä lisää jumalia, koska ei ole kuin yksi Jumala.

      ”Sano myöskin: »Kunnia ja ylistys Jumalalle, joka ei ole hankkinut itselleen lasta ja jolla ei valtasuuruudessaan ole ketään tasavertaista.” (17:111)

      ”Totisesti Hän ei – ääretön on Herramme majesteetti – ole ottanut vaimoa eikä lasta.” (72:3)

      ” Hän ei ole (toista) synnyttänyt
      eikä ole (toisesta) syntynyt.”
      (112:3-4)

    • Parempi on raamatun mukaan olla uskoton kuin USKOSTA LUOPUNUT. Väitän, että tulee kovin ankaria kiusauksia uskoa moneen Jumalaan kun suuret enkelivallat tekeytyvät jumaliksi. Väitän, että hindut uskovat saavansa koko maailman monijumalaisuuteen noin 2000 vuodeksi eli 2100 - 4300 jaa asti ja sen jälkeen he luovuttavat suosiolla ja määrävät seuraajakseen Korean ateistit. He eivät suostu uskomaan yhteen Jumalaan ja eivät anna seuraajan paikkaa muuta kuin ateisteille.

      Tuossa monijumalaisuuden kavalkaadissa kaikki luopuvat monoteismista, jotka kynnelle kykenevät. Mutta islam on suojattu. Islam nimittäin on kaukaa viisaasti sanonut: Uskokaa kaikkiin enkeleihin ja kaikkiin pyhiin kirjoihin sekä Kumartakaa niin kuin toisetkin kumartavat. Eli voi ulkonaisesti tekeytyä jopa monijumalaiseksi kunhan sydän on varma uskosta. Mun mielestä islam on uskonto, josta on melko mahdoton luopua. Tuo, että niitä rangaistaan , jotka luopuvat islamin tuntomerkeistä koskee Siran tietojen perusteella lähinnä Zakat veron kerääjiä ja muita virkamiehiä. He ovat paimenia, mutta tavallinen islamin tunnustaja saattaa olla tekeytynyt muiden uskontojen keskellä vaikuttavaksi persoonaksi.

      Aivan samoin on kristityissä niitä , jotka tekeytyvät pedon merkin ottajiksi, vaikka eivät ole näitä todella. Mutta tämä kaikki on vilpillistä leikkiä. Tosiasia on että ateisti on parempi kuin uskosta luopunut.

    • Specsavers

      Luota ainoaan elävään, joka ei milloinkaan kuole, ja julista Hänen kunniaansa Häntä ylistäen. Hän tietää tarkoin palvelijainsa synnit.
      - Koraani 25:58

    • Koraanissa on kyllä kaksi viitettä siitä, että Allah voisi olla Jeesuksen isä. Löytvät ketjusta "Minne Gabriel puhalsi".

    • TavallinenTane

      Muslimeilla on eräs vitsi Allahin ominaisuuksista.

    • TavallinenTane

      Kertoisin sen, mutta kerran jo poistettiin. Ei ollut paha.

    • Valonmaailma

      Tuleekohan tuonpuoleisessa mellakoita kun hurskas uskovainen huomaa että siellä ei ole mitään jumalaa, jeesuksia tai profeettoja. Eikä neitsyitäkään.

    • TavallinenTane

      Siinä vitsissä on kameli, joka hymyilee. Onko tuttu?

    • Anonyymi

      Allahin ominaisuus on Armelias Armahtaja
      Joka rukouksessa sanotaan joka paivä: Allahin Armeliaan Armahtajan nimeen!

      Allahilta tulee rakkaus ja turva

      • Anonyymi

        Näkyyhän se tuosta melskeestä mikäs on tulemus, täysin ajatukset näin vankitan eikä enään siis mithän yksilön ajatusvapautta ole näil uhreilah


    • Anonyymi

      Sitä voikin kysyä, miten kauvan eurooppa tätä huutoa kestää ja omahyväistä olemusta seassaan.

    • Allahin lähettiläs (rauha hänelle) sanoi: "Kun Allah loi luomukset, Hän kirjoitti valtaistuimessaan: 'Minun armoni ylittää minun vihani'".
      (Bukhari, vol 9, kirja 93, Hadith 545)

      Molemmat ovat jumalisia ominaisuuksia. Myös viha. Luodessa on annettu luoduille vakuutus. Jumalan ominaisuuksista vihaa suurempi tulee iäti olemaan armahtavaisuus. Se on hieno asia.
      Itse olen syntiä vihaavaa tyyppiä, mutta mulla on kaksi kaveria joista Jeesus sanoi He ovat minua suurempia. Ja heillä on rakastavan armollinen näkökulma ja sydän kaikkia kohtaan.
      Mitä hyvää saa aikaan jumalinen vihastus verrattuna jumaliseen armoon?
      Vihaaja hylkää kaikki muut pienestäkin syystä, mutta armollinen pysyy rinnalla ja on tukena, vaikka lankeisitkin.

    • Anonyymi

      Joka ei omaa arvoansa noiten kanssa tunne saakin sen menettää

      • Anonyymi

        Mitkään rajat ei noita pidättele ja tulevat vain kuin kaiken omistaisivät katettuihin pöytiin kultuudeineen ja ankara lisääntymiset vielä siinä ohella, on se kuniakasta tämä näitten tyylit


    • Anonyymi

      Kivipaasin hurmaa, mitäs sieltä nyt on kerrottu ja ominaisuutta pukannut pittimailmaan avaruuteen

    • Anonyymi

      Myös Jeesuksen ajan juutalaisuudesta kerrotaan, että synagogan rukoukset olivat venyneet niin monisanaisiksi, etteivät useimmat synagogassa kävijät enää yrittäneetkään pysyä esirukoilijan mukana vaan puhelivat rukouksen aikana omia asioitaan (Thurén, Matteuksen evankeliumi 2006, 104).

      Jeesuksen opetus rukouksesta on hyvin yksinkertainen. Isä tietää kaiken. Ei Häntä tarvitse herätellä tai suostutella. Riittää kun pyytää, että Hänen tahtonsa tapahtuu kaikessa. Jumala kyllä tietää mikä on meille parasta. Meillä ei tarvitse olla Jumalalle toivomuslistaa.

      Eikä meidän tarvitse edes tietää, mitä me tarvitsemme. Jumala tietää paremmin kuin me itse. Siksi paras rukous on sanoa Jumalalle:

      ON TAJUTTAVA MAALISUUDEN HETKELLISYYS KOHILTAMME
      - näin multavuutta vain henkevyyksillä huokaillaan helpommaksi käydä

      • Anonyymi

        ”Tapahtukoon Sinun tahtosi”.

        EI TÄMÄ VAADI MITÄÄN PONNISTUSTA MEILTÄ EIKÄ UHDI MIELTÄ
        - ja vielä vähemmän kunniallisuutta tavoiltamme ( vaiin kivelle pitää näin pokkuroija )


    • Anonyymi

      Miten näitä kahta voisi yhistää elämäntavaksi

      - ja vielä vähemmän kunniallisuutta tavoiltamme ( vaiin kivelle pitää näin pokkuroija )
      ja muiten pöyvis istumiset

    • Jumalan ykseydestä huomionarvoista myös on, ettei Jumalalla ole lasta tai puolisoa. Mitä ihmiset saavat? Mitä koirat saavat? Pieniä koiria. Mutta Jumala ei synnytä lisää jumalia, koska ei ole kuin yksi Jumala.

      ”Sano myöskin: »Kunnia ja ylistys Jumalalle, joka ei ole hankkinut itselleen lasta ja jolla ei valtasuuruudessaan ole ketään tasavertaista.” (17:111)

      ”Totisesti Hän ei – ääretön on Herramme majesteetti – ole ottanut vaimoa eikä lasta.” (72:3)

      ” Hän ei ole (toista) synnyttänyt
      eikä ole (toisesta) syntynyt.”
      (112:3-4)

    • Anonyymi

      Islamin mukaan ylistettävän päämäärän mukaan saa valehdella, jos sillä saavutetaan hyväksyttävä ja pakollinen päämäärä. Islamin mukaan uskonnollisissa asioissa kaikissa tapauksissa voidaan käyttää sanoja, jotka antavat harhaanjohtavan vaikutuksen.

      Muhammed perui valansa, eli lupauksensa. Koska jokaisen muslimin tulee seurata Muhammedin esimerkkiä, niin siksi muslimilla on tietyissä tilanteissa lupa peruttaa lupauksensa. Tämä tekee rauhasopimuksista ja muista sopimuksista hankalia, koska muslimi voi hylätä lupauksensa Islamin asian edistämiseksi.

      JA NÄITÄ OMINAISUUKSIA RIITTÄ NÄITTEN PYRKIMYKSISSÄ JA NIITTEN TAKEIKSI

      • Anonyymi

        Ja muslimiveljeskunta ajaa karjaasa eteenpäin.


    • Anonyymi

      TÄMÄ ON JÄRESTELMÄ - MILLÄ PYRITÄÄN SIVISTYNYT MAILMA HELVETÖIMÄÄN JA NARUTTAMAAN

      • Anonyymi

        EIKÖ SUOMI HERÄÄ JO


    • Anonyymi

      Venäjällä on tätä islamisakkia ja enentyypi vain näillä mailma tuhotaan

      KATELKAAS ENEMPI TÄTÄ NÄITTEN TOUHUA, LOPPUAMME KOHTI KÄYMME

      SAMALLA KUOLEVAT ISLAMISTITKIN, KUOLEMALLA KUOLEMME KAIKKI.

    • Anonyymi

      Venäjä värvää USA:n kouluttamia afgaanikommandoja

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ISLAMISSA PIILEE MAILMAN TUHOAMINEN

      • Anonyymi

        MITÄ PIILEE JO KOULUISSA NÄITEN LUOMINA


    • Anonyymi

      Mitä mieltä islamilaiset ovat Iranin sotaisuudesta?

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1173
    Aihe