Allahin ominaisuudet

MUSLIM22

Teidän Jumalanne on ainoa Jumala; ei ole muuta Jumalaa kuin Hän, laupias, armollinen.
(Koraani 2:163)

Totisesti, Herrasi on anteeksiantavainen, armollinen niitä kohtaan, jotka tekevät tietämättömyydessään pahaa, mutta sitten kääntyvät ja tekevät hyvää.
(16:119)

Etkö ole katsellut sellaisia, jotka tekeytyvät synnittömiksi? Ei, Jumala yksin vanhurskauttaa kenet tahtoo, eikä heille tehdä hituistakaan vääryyttä.
(4:49)

Allahin lähettiläs (rauha hänelle) sanoi: "Kun Allah loi luomukset, Hän kirjoitti valtaistuimessaan: 'Minun armoni ylittää minun vihani'".
(Bukhari, vol 9, kirja 93, Hadith 545)

34

887

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MUSLIM22

   Allahin ominaisuuksista on myös tärkeää tietää, että on vain yksi Allah. Ei ole muita Hänen veroisiaan, eikä kaltaisiaan. Rukoiltava on vain Allahia ja hädän hetkellä ei koskaan pidä ajatella, etteikö Allah osaisi auttaa.

   Sano: »Hän, Jumala on yksi, ainoa Jumala, kaikkivaltias.”
   (112:1-2)

   Teidän Jumalanne on ainoa Jumala; ei ole muuta Jumalaa kuin Hän, laupias, armollinen. (2:163)

   • Propleemi

    Kun sunni j a shiiiasotilaat valmistautuvat taidtelemaan ja tappamaan toisiaan rintamalla niin pyytävätkö he apua Allahilta? Jos näin on niin voiko Allah auttaa molempia esim menestymään taistelussa?


  • Näitä kilpailevia ainoita jumalia on muitakin.

   Kukaan ei tosin vielä ole oman jumalansa hyvyyttä, olemassaoloa tai mitään muutakaan hänelle annettua atribuuttia kyennyt oikeaksi osoittamaan.

   Lienee kyse loppujen lopuksi vain ihmisen luomasta epäjumalasta, kuten kaikkien muidenkin osin jo unohdettujen jumalien kohtalo on ollut.

   Nolo juttu jihadistille paukautettuaan itsensä päreiksi, jos vastassa onkin oikea jumala joka antaa jokaiselle jihadistin palaselle erikseen grillituomion epäjumalan palvomisesta

  • Lettutaikinaonhyvää

   Tähän Allahin ykseyteen sisältyy myös se, ettei Allahilla ole lasta tai puolisoa. Mitä ihmiset saavat? Mitä koirat saavat? Pieniä koiria. Mutta Jumala ei synnytä lisää jumalia, koska ei ole kuin yksi Jumala.

   ”Sano myöskin: »Kunnia ja ylistys Jumalalle, joka ei ole hankkinut itselleen lasta ja jolla ei valtasuuruudessaan ole ketään tasavertaista.” (17:111)

   ”Totisesti Hän ei – ääretön on Herramme majesteetti – ole ottanut vaimoa eikä lasta.” (72:3)

   ” Hän ei ole (toista) synnyttänyt
   eikä ole (toisesta) syntynyt.”
   (112:3-4)

  • Parempi on raamatun mukaan olla uskoton kuin USKOSTA LUOPUNUT. Väitän, että tulee kovin ankaria kiusauksia uskoa moneen Jumalaan kun suuret enkelivallat tekeytyvät jumaliksi. Väitän, että hindut uskovat saavansa koko maailman monijumalaisuuteen noin 2000 vuodeksi eli 2100 - 4300 jaa asti ja sen jälkeen he luovuttavat suosiolla ja määrävät seuraajakseen Korean ateistit. He eivät suostu uskomaan yhteen Jumalaan ja eivät anna seuraajan paikkaa muuta kuin ateisteille.

   Tuossa monijumalaisuuden kavalkaadissa kaikki luopuvat monoteismista, jotka kynnelle kykenevät. Mutta islam on suojattu. Islam nimittäin on kaukaa viisaasti sanonut: Uskokaa kaikkiin enkeleihin ja kaikkiin pyhiin kirjoihin sekä Kumartakaa niin kuin toisetkin kumartavat. Eli voi ulkonaisesti tekeytyä jopa monijumalaiseksi kunhan sydän on varma uskosta. Mun mielestä islam on uskonto, josta on melko mahdoton luopua. Tuo, että niitä rangaistaan , jotka luopuvat islamin tuntomerkeistä koskee Siran tietojen perusteella lähinnä Zakat veron kerääjiä ja muita virkamiehiä. He ovat paimenia, mutta tavallinen islamin tunnustaja saattaa olla tekeytynyt muiden uskontojen keskellä vaikuttavaksi persoonaksi.

   Aivan samoin on kristityissä niitä , jotka tekeytyvät pedon merkin ottajiksi, vaikka eivät ole näitä todella. Mutta tämä kaikki on vilpillistä leikkiä. Tosiasia on että ateisti on parempi kuin uskosta luopunut.

  • Specsavers

   Luota ainoaan elävään, joka ei milloinkaan kuole, ja julista Hänen kunniaansa Häntä ylistäen. Hän tietää tarkoin palvelijainsa synnit.
   - Koraani 25:58

  • Koraanissa on kyllä kaksi viitettä siitä, että Allah voisi olla Jeesuksen isä. Löytvät ketjusta "Minne Gabriel puhalsi".

  • TavallinenTane

   Muslimeilla on eräs vitsi Allahin ominaisuuksista.

  • TavallinenTane

   Kertoisin sen, mutta kerran jo poistettiin. Ei ollut paha.

  • Valonmaailma

   Tuleekohan tuonpuoleisessa mellakoita kun hurskas uskovainen huomaa että siellä ei ole mitään jumalaa, jeesuksia tai profeettoja. Eikä neitsyitäkään.

  • TavallinenTane

   Siinä vitsissä on kameli, joka hymyilee. Onko tuttu?

  • Anonyymi

   Allahin ominaisuus on Armelias Armahtaja
   Joka rukouksessa sanotaan joka paivä: Allahin Armeliaan Armahtajan nimeen!

   Allahilta tulee rakkaus ja turva

   • Anonyymi

    Näkyyhän se tuosta melskeestä mikäs on tulemus, täysin ajatukset näin vankitan eikä enään siis mithän yksilön ajatusvapautta ole näil uhreilah


  • Anonyymi

   Sitä voikin kysyä, miten kauvan eurooppa tätä huutoa kestää ja omahyväistä olemusta seassaan.

  • Allahin lähettiläs (rauha hänelle) sanoi: "Kun Allah loi luomukset, Hän kirjoitti valtaistuimessaan: 'Minun armoni ylittää minun vihani'".
   (Bukhari, vol 9, kirja 93, Hadith 545)

   Molemmat ovat jumalisia ominaisuuksia. Myös viha. Luodessa on annettu luoduille vakuutus. Jumalan ominaisuuksista vihaa suurempi tulee iäti olemaan armahtavaisuus. Se on hieno asia.
   Itse olen syntiä vihaavaa tyyppiä, mutta mulla on kaksi kaveria joista Jeesus sanoi He ovat minua suurempia. Ja heillä on rakastavan armollinen näkökulma ja sydän kaikkia kohtaan.
   Mitä hyvää saa aikaan jumalinen vihastus verrattuna jumaliseen armoon?
   Vihaaja hylkää kaikki muut pienestäkin syystä, mutta armollinen pysyy rinnalla ja on tukena, vaikka lankeisitkin.

  • Anonyymi

   Joka ei omaa arvoansa noiten kanssa tunne saakin sen menettää

   • Anonyymi

    Mitkään rajat ei noita pidättele ja tulevat vain kuin kaiken omistaisivät katettuihin pöytiin kultuudeineen ja ankara lisääntymiset vielä siinä ohella, on se kuniakasta tämä näitten tyylit


  • Anonyymi

   Kivipaasin hurmaa, mitäs sieltä nyt on kerrottu ja ominaisuutta pukannut pittimailmaan avaruuteen

  • Anonyymi

   Myös Jeesuksen ajan juutalaisuudesta kerrotaan, että synagogan rukoukset olivat venyneet niin monisanaisiksi, etteivät useimmat synagogassa kävijät enää yrittäneetkään pysyä esirukoilijan mukana vaan puhelivat rukouksen aikana omia asioitaan (Thurén, Matteuksen evankeliumi 2006, 104).

   Jeesuksen opetus rukouksesta on hyvin yksinkertainen. Isä tietää kaiken. Ei Häntä tarvitse herätellä tai suostutella. Riittää kun pyytää, että Hänen tahtonsa tapahtuu kaikessa. Jumala kyllä tietää mikä on meille parasta. Meillä ei tarvitse olla Jumalalle toivomuslistaa.

   Eikä meidän tarvitse edes tietää, mitä me tarvitsemme. Jumala tietää paremmin kuin me itse. Siksi paras rukous on sanoa Jumalalle:

   ON TAJUTTAVA MAALISUUDEN HETKELLISYYS KOHILTAMME
   - näin multavuutta vain henkevyyksillä huokaillaan helpommaksi käydä

   • Anonyymi

    ”Tapahtukoon Sinun tahtosi”.

    EI TÄMÄ VAADI MITÄÄN PONNISTUSTA MEILTÄ EIKÄ UHDI MIELTÄ
    - ja vielä vähemmän kunniallisuutta tavoiltamme ( vaiin kivelle pitää näin pokkuroija )


  • Anonyymi

   Miten näitä kahta voisi yhistää elämäntavaksi

   - ja vielä vähemmän kunniallisuutta tavoiltamme ( vaiin kivelle pitää näin pokkuroija )
   ja muiten pöyvis istumiset

  • Jumalan ykseydestä huomionarvoista myös on, ettei Jumalalla ole lasta tai puolisoa. Mitä ihmiset saavat? Mitä koirat saavat? Pieniä koiria. Mutta Jumala ei synnytä lisää jumalia, koska ei ole kuin yksi Jumala.

   ”Sano myöskin: »Kunnia ja ylistys Jumalalle, joka ei ole hankkinut itselleen lasta ja jolla ei valtasuuruudessaan ole ketään tasavertaista.” (17:111)

   ”Totisesti Hän ei – ääretön on Herramme majesteetti – ole ottanut vaimoa eikä lasta.” (72:3)

   ” Hän ei ole (toista) synnyttänyt
   eikä ole (toisesta) syntynyt.”
   (112:3-4)

  • Anonyymi

   Islamin mukaan ylistettävän päämäärän mukaan saa valehdella, jos sillä saavutetaan hyväksyttävä ja pakollinen päämäärä. Islamin mukaan uskonnollisissa asioissa kaikissa tapauksissa voidaan käyttää sanoja, jotka antavat harhaanjohtavan vaikutuksen.

   Muhammed perui valansa, eli lupauksensa. Koska jokaisen muslimin tulee seurata Muhammedin esimerkkiä, niin siksi muslimilla on tietyissä tilanteissa lupa peruttaa lupauksensa. Tämä tekee rauhasopimuksista ja muista sopimuksista hankalia, koska muslimi voi hylätä lupauksensa Islamin asian edistämiseksi.

   JA NÄITÄ OMINAISUUKSIA RIITTÄ NÄITTEN PYRKIMYKSISSÄ JA NIITTEN TAKEIKSI

   • Anonyymi

    Ja muslimiveljeskunta ajaa karjaasa eteenpäin.


  • Anonyymi

   TÄMÄ ON JÄRESTELMÄ - MILLÄ PYRITÄÄN SIVISTYNYT MAILMA HELVETÖIMÄÄN JA NARUTTAMAAN

   • Anonyymi

    EIKÖ SUOMI HERÄÄ JO


  • Anonyymi

   Venäjällä on tätä islamisakkia ja enentyypi vain näillä mailma tuhotaan

   KATELKAAS ENEMPI TÄTÄ NÄITTEN TOUHUA, LOPPUAMME KOHTI KÄYMME

   SAMALLA KUOLEVAT ISLAMISTITKIN, KUOLEMALLA KUOLEMME KAIKKI.

  • Anonyymi

   Venäjä värvää USA:n kouluttamia afgaanikommandoja

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   ISLAMISSA PIILEE MAILMAN TUHOAMINEN

   • Anonyymi

    MITÄ PIILEE JO KOULUISSA NÄITEN LUOMINA


  • Anonyymi

   Mitä mieltä islamilaiset ovat Iranin sotaisuudesta?

  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   194
   10047
  2. 604
   2707
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   132
   1682
  4. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   96
   1121
  5. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   86
   1030
  6. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   948
  7. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   250
   796
  8. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   206
   767
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   39
   752
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   358
   674
  Aihe