MÄKÄRÄINEN KEKSI SELITYKSET JO VALMIIKSI

ENARVOSTA

Pipi juuri ennen olympialaisia!

Missä huippu-urheilija ja -valmentaja tuosta tiimistä?

18

1465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PerinteisinMenoin

      Ei ole mitään vaikutusta. Ihan perinteinen Kaisan kaava. Kaisa on aina kipeänä vuosittain juuri ennen arvokisoja. Ei se suorituksiin sitten enää kisoissa vaikuta yhtään mitään.

    • hiihtokävelijä

      Suomessa on liian vähän huippuja. Paineita kasautuu liikaa ja urheilija ei kestä vaan sairastuu. Sama juttu voi osua monen kohdalle. Mitaleita voisi parhaimmillaan tulla 4 - 6 kpl ja huonoimmillaan voi tulla vähemmän tai ei yhtään. Yleensä sairastuu siitä tilassa, kun keho ja mieli on treenattu äärirajoille menestyksen toivossa.

      • Pienetkisat

        Joo, ei Kaisa ole koskaan missään pärjännyt, ei ole kisan kisaa voittanut eikä ollut toinen tai kolmaskaan koskaan, aina vaan siellä ihan vihoviimeisten joukossa rämpinyt. Ei ole pää kestänyt koskaan missään, miten se nyt alkaisi kestää. Valmiita selityksiä keksii niin kuin on aina tehnyt, ei tule tuosta taaskaan mitään, viimeisten mukana säheltää entiseen tuttuun malliin. Kauheeta kun urheilija noin sairastuu, me muut kun ei sairastella koskaan.


    • fhgfhfghfhgfhg

      Säkällä voi pärjätä, mutta tuskin silläkään. Etukäteisselittelyt ovat kyllä säälittävää kuultavaa. Ei kannattais mennä koko kisoihin jos ei pää kestä.

    • käsäkäsä

      Ei pärjää edes säkällä, ei ole sitä pärjäämissäkää koskaan missään ollut, mistä se nyt tähän hätään löytyisi, säkä? Jos on aina kaikissa kisoissa ollut heikoimpien ja huonompien jaloissa pyörimässä, ei sieltä säkälläkään nousta. Kaisa taitaa mc:n kokonaistilanteessakin olla nyt toka vika tai jotain sellaista, surkeeta. Kun ei pää kestä...

    • Minäpäs

      Menkäähän sohvaperunat hakemaan ensin maailmanmestaruus ja noin 80 pokkausta maailmancupista. Sitten vasta alkaa arvostelu.

      • Kpkyrökertoi

        Epo-gnsterin vinkeillä perunasäkkikin osaa hiihtää lujaa.


      • Kjjkkjk

        Oisko noin...


    • Kivennapa

      Mäkäräisen lässytykset ja selitykset ovat aivan uskomattomia. Näiden kisojen huono menestys on johtunut mm. sairaudesta, huonosta tuurista ja tuulenpuuskista. Mitähän Mäkäräinen vielä keksii?

      • Aitokaisa

        On siinäkin asiantuntija. Pysy siellä kivennavantakana.


    • Kjhjkhkk

      Aivan uskomattoman säälittävää selittelyä TÄÄLLÄ! Kyllähän sen jokainen näki, että kaikkensa laitto peliin. Ei vaan ammunta onnistunut, minkäs teet...?

      • Kivennapa

        Mäkäräinen voi laittaa peliin mitä tahansa, mutta tulosta ei synny. Pää ei kestä. Mäkäräisen olisi kannattanut lopettaa kilpahiihto jo 5-10 vuotta sitten. Jos kilpailuhermoja arvokisoissa ei ole, tilanne ei muutu miksikään vaikka odottaisi kuinka kauan.


      • Aitokivi

        Kivennapa voitaisiin laittaa rukkaseen ja panna alulle uudestaan.


    • ohret

      Tosiasia kuitenkin on se, ettei huono ammunta selittelemällä parane. Kautta aikojen on ollut selvää, ettei monestakaan huipusta ole arvokisojen voittajaksi. Kovissa paikoissa paineet kasautuvat niin koviksi, ettei päänuppi niitä kestä, vaikka samat vastustajat kilpailevat muissakin kisoissa. Näkee selvästi Norjan tason hiihdossa, Saksan ampumahiihdossa ja Hollannin tason luistelussa, koska kussakin maassa on useampi huippu, joka pystyy voittamaan arvokisoissa. Täten paineet eivät kasautu liikaa yksille, tai sitten oman maan kova kilpailu on jo karsinut hermoherkät pois.

    • Tfghhgf

      Miesten mc johtaa fourcade ja voittanut jo kultaa. Naisten mc johtaa mäkäräinen ja alisuorittaa minkä ehtii. Öberg venyy olympia voittoon mc sijalta 58!!

    • Kutojatkotiin

      Mielestäni Mäkäräiset ja Niskaset saisivat painua kotiinsa kutomaan peittonsa, ne ovat asioita, jotka eivät missään tapauksessa kuulu huippu valmennukseen. Ihmettelen vaan tuota valmennusryhmääkin, kalliiksi tulevat suomalaisille veronmaksajille.

      Ainoastaan Pärmäkoski on todella upeasti lunastanut paikkansa ja varsin tämän keskiviikon hiihto, missä hiihti uusilla suksilla, kertoo todellisesta keskittymisestä ja urheilijan kunnosta.

      Olihan Mäkäräisen taso jo tiedossa kotimaassa, osallistui kilpailuihin viimeiseen asti ja niissä sitten pärjäsi. Miksi pärjäsi, niin yksinkertaisesti siitä syystä, kun parhaat kilpailijat keskittyivät jo tuleviin kisoihin. Norjalaiset ja ruotsalaiset ihmettelivät, miksi suomalaiset kutovat ja vievät sillä keskittymiskyvyn varsinaiseen kisaamiseen nolliin. Pitäisi tietää, kenelle kutominen kuuluu, lähinnä aivon toimintakyvyn heiketessä, harjoitellaan kutomista, jos siitä hyötyä aiotaan saada mm. Tarkistakaa aivojen järjestelmä, niin siinä tulee esille se, mikä mihinkin vaikuttaa.
      Kutominen heikentää keskittymiskykyä tarkkuudessa ja voiman maksimoimisessa.

    • Tyhmyydenmaksimoiminen

      Mutta tiesitkö että Pärmäkoskikin on kutonut muiden mukana? Ajattelepas kuinka olisi voittanut jo pari kultamitalia ellei olisi kutonut, eikö vain? Kutojat kotiin....Kutominen heikentää keskittymiskykyä tarkkuudessa ja voiman maksimoimisessa...ei pyhä sylvi mitä höpinää...

    • Loistavahiihto

      Loistava suoritus jälleen Mäkäräiseltä, kymmenes sija kisassa jossa kaikki kynnelle kykenevät maailman parhaat ovat mukana, se on yksinkertaisesti loistavaa. Kun kilpailijoita oli noin 70, on aivan uskomattoman hyvä suoritus voittaa heistä 60, hienoa kuin mikä, aivan erinomaista. Hyvä Kaisa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3227
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    Aihe