Kyllästynyt

Jennanenap

Olen kyllästynyt seksiin , se ei tunnu enään miltään. Mikä avuksi?
Olen ollut saman miehen kanssa nyt 8 vuotta yhdessä ja hän on minun ensimmäinen seksikumppanini eli en ole koskaan harrastanut muiden kanssa seksiä. Nyt kuitenkiin tuntuu siltä että olen jäänyt jostain paitsi kun en ole koskaan kokeillut seksiä muiden kanssa, sen takia sitten meidän seksi tuntuu tylsältä se menee nimittäin aina saman kaavan mukaan. Ja kun meillä on 2 lasta niin seksiäkään ei usein ole tai se on vain pikaista.

79

7401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • comme.ci-comme.ca

      Pupujussimainen seksi kestää saman ihmisen kanssa keskimäärin kaksi vuotta. Sitten se yleensä hiljenee. Tällä on evolutiivinen selitys. Aikana, jolloin ihminen on elänyt nälkäkuoleman partaalla, yksinhuoltajat eivät ole menestyneet jälkeläistuotannossa yhtä hyvin kuin kaksinhuoltajat.

      Paras tapa, jolla nainen on voinut sitoa miehen, on antaa runsaasti laadukasta seksiä. Kun vauva on parin vuoden ikäinen, yksinhuoltajakin on menestynyt ainakin jollakin tavalla. Olemme perineet käyttäytymisgeenimme esivanhemmilta.

      Näin siis vain keskimäärin. Geeneistä on runsaasti mutaatioita, jotka jakautuvat yksilöille normaalijakauman mukaisesti. Keskimäärää noudattavat useimmat.

      Käyttäytymisessä havaitaan ns. Coolidge-efekti, eli uuden seksikumppanin kanssa seksi on innokkaampaa kuin vakituisen. Kerrotaan, että Yhdysvaltain presidentin Coolidgen puolisolle esiteltiin kanatarhaa, jossa kerrottiin, että yksi kukko astuu sata kertaa päivässä. Rouva Coolidge: "Kertokaa se miehelleni." Myöhemmin presidentti itse kävi tarhassa, ja hänelle kerrottiin samoin. Coolidge: "Ihanko saman kanan kanssa".

      Vaikka tämä ilmiö on vahva, sekin on keskimääräinen. Jos harrastat seksiä toisen kanssa, todennäköisesti se tuo jotakin uutta. Jos olet häneen rakastunut, se voi olla suorastaan riemastuttavaa. Mutta voi käydä toisinkin. Ehkä toteat, että samanlaistahan se olikin.

      "Nyt kuitenkiin tuntuu siltä että olen jäänyt jostain paitsi kun en ole koskaan kokeillut seksiä muiden kanssa, sen takia sitten meidän seksi tuntuu tylsältä se menee nimittäin aina saman kaavan mukaan."

      Seksin laimeutta useat selittävät "samalla kaavalla". Se ei ole todellinen syy. Pitkässä suhteessa on suorastaan mahdotonta keksiä aina uutta. On ymmärrettävä, että vakioseksi on välttämättömyys, mutta se on hyvin, hyvin harvoin räiskyvää. Tässä on ihmisten perusluonteen ero, toiset haluavat aina uutta ja outoa, toiset tuntevat lepoa, kun elämä on pysyvissä uomissaan.

      • Sexguru

        En olisi noin pessimistinen, on totta, että parisuhteissa on alkuun monesti se kanivaihe, mutta yhtä totta on sekin, että seksielämää voi pitkässäkin suhteessa vilkastuttaa ja rikastuttaa. Vaikka toista ei niin paljoa kiinnostaisi, itse voi aina toimia tavoilla, jotka saa toisenkin innostumaan.

        Esimerkkinä vaikka se yleisin syy miehille käydä huorissa, "eukko ei ota ikinä suihin"... Onko se nyt niin vaikeeta edes muutaman kerran vuodessa hoitaa ukkonsa suulla ja onko jokunen tippa spermaa suussa oikeesti niin kauheeta? Samaha se on monilla äijillä "mut jos pitäis käydä pimppaa nuolemaan". Eli tarjoamalla aktiivisesti toiselle nautintoja, jotka ei välttämättä heti anna itselle samaa, samalla aktivoidaan myös seksiin häntä muutenkin..

        Itse en tiedä mitään yhtä kiihottavaa, kuin saada vietyä nainen orgasmiin nuolemalla, tai jopa sormin, hyvä ettei itse laukea samalla ilman kosketusta..


      • vainvähänrahaa

        Miten niin hoitaa ukkonsa suulla pari kertaa vuodessa? Unohda sellainen kumppani. . Kolme kertaa viikossa on sopiva määrä ja se maksaakin vain vähän.


    • Sexguru

      Sanoisin kyllä ettei tuo ole lainkaan paha ongelma, seksiä kuitenkin on ja paljon kokeilemattomia seksijuttuja miehesikin kanssa. Se on yhtä paljon sun vastuulla, ettei uusia juttuja ole kokeiltu, aina sama kaava tai seksiä mielestäsi liian harvoin. Kommunikaatiota ei ole ollut riittävästi ja nyt en tarkoita pelkkää puhetta. Lisäksi vaikka on lapsia perheessä, himokas pari löytää vaikka päivittäin tilaisuutensa.

      Kysy ensin itseltäsi, millaista seksin pitäisi olla, jotta "se tuntuisi miltään". Kun olet listannut top 10 juttua, eipä muuta kuin ehdottamaan isännälle sanoin, teoin, kuumalla tekstarilla ennen kotiintuloaan tai muulla tavalla.

      Kysy myös mitkä olisi hänen kuumimmat seksijutut, jos voisi itse valita, välittämättä haluaako kumppani samaa. Siis asentoa, tai ihan uutta (suuseksi, peppuun, sauvaa mukaan, uudessa paikassa,...).

      Jos kommunikaatio onnistuu, saatatte myös päätyä pieneen kaupankäyntiin, tyyliin "sä haluut kokeilla panna mua peppuun ja mä haluun sun nuolevan mut orkkuun, tehdään siis vaihtokauppa" ja ainakin kokeilette onnistuuko ja miltä moinen tuntuu.

      Haluaisitko hieman avata seksielämäänne, millainen on se sama kaava, hoitaako hän sun orkun vai vain tyhjentää pussit sinuun? Onko suuseksiä, entä leluja tai käsipeliä? Sängyssä vai muualla? Saunassa tai pesuhuoneessa? Keittiössä, sohvalla, lattialla, asennot yms.. Pienellä avautumisella vinkit voisi kohdistaa paremmin..

      Vieraisiin en suosittele, siitä tulee vain turhia tunnontuskia, pahimmillaan tauti tai perhe hajoaa..

      • Niinpäniinn

        Eikä saa kuin huoran leiman otsaansa


      • Oppikkaa.yhdessä
        Niinpäniinn kirjoitti:

        Eikä saa kuin huoran leiman otsaansa

        Erinomaisia ehdotuksia Sexgurulta.
        Jos aloittaja ei oikein tiedä mitä haluaa, parempaa seksiä on huono lähteä vierailtakaan hakemaan. Vaikka olisi ollut 50 seksikumppania, ei parisuhteen seksi ole yhtään tyydyttävämpää jos ei osaa tai halua tehdä siitä itselleen mieluista ja monipuolista.


      • Sexguru

        Tässä olet harvinaisen oikeassa, ei se että kokee jonkun muun kanssa tyydyttävää seksiä, paranna omaa parisuhdetta, päin vastoin.


      • Aloittajajen

        Aloittaja
        Seksi meillä on noin kerran päivässä (joskus kyllä tietenkin välipäiviä)
        Se alkaa aina samalla tavalla ennen nukkumaan menoa, mies alkaa koskettelemaan minua ja räpeltää siinä hetkisen joskus myös nuolee minua, mutta se ei tunnu minusta oikein miltään. Sitten kortsu päälle ja juuri kun minusta alkaa tuntumaan hyvältä niin yhdyntä jo loppuu ja käymme nukkumaan.
        Orgasmia en ole miehen kanssa koskaan saanut vaikka jo 8 vuotta olemme yhdessä olleet. Itsekseni olen saanut mutta se oli silloin ennen lapsia eli noin 3 vuotta sitten kun vielä sai olla yksin kotona...


    • comme.ci-comme.ca

      Sexiguru: "En olisi noin pessimistinen, ..."

      Ihminen on luonnostaan ylioptimistinen. Realistia ihmiset pitävät masentuneena. Esimerkiksi 80 % autoilijoista pitää itseään keskimääräistä parempina autoilijoina, vaikka oikea luku on 50 %. Pöhöttynyt optimismi on ollut evolutiivisesti edullinen. Esimerkiksi tasaväkisistä optimistinen on voittanut useammin taistelun.

      Biologia selittää evoluution tapahtuneen yksinomaan geenien mutaation ja valikoitumisen tuloksena. Geenejä ei voi muuttaa. Se on realismia, joskaan ei ylioptimistisen ihmisluonnon mukaista. Sen sijaan psykologinen maailmakuva näkee luonteen ilmiöt ympäristötekijöiden tuloksena, jotka voidaan muuttaa. Tamä on ylioptimismia, sillä todellisesti muutos on vain manipuloimattoman vertailuryhmän luokkaa.

      Tähän perustuu psykologian suuri suosio terapiassa, elämänlaatuoppaissa, seksioppaissa ja naistenlehdissä. Miehille suunnatut lehdet, kuten harraste-, talous- ja tekniikan lehdet ovat psykologismista kemiallisen puhtaita. 90 % psykoterapia-asiakkaista on naisia (!).

      Realistisesti katsoen psykologiaan perustuva terapia on puoskarointia, sen tunteen luomista hetkeksi, että on autettu, mutta pysyviä tuloksia ei ole. Teho on yhtä suuri kuin šamanismilla.

      • Sexguru

        Keskittyisin geeneihin vetoamisen ja yltiörealismin sijaan käytännön ratkaisuihin, kysymys "mitä voin tehdä seksielämäni laadun paratamiseksi itse?" on mielestäni tärkeämpi, kuin yrittää selittää asioita tieteen kautta. En myöskään ole kellekään suositellut psykoterapiaa seksielämänsä kohentamiseksi. Tutkimalla omia tarpeitaan ja pyrkimällä selvittämään kumppaninsa tarpeita, on toki saavutettavissa tarpeiden lähentymistä.

        Itse olen omia oppejani noudattamalla saanut pitkän suhteeni pidettyä seksuaalisesti tyydyttävänä molemmin puolin, niin ruuhkavuodet, kuin nyt jälkikasvun muutettua omilleen. Edelleen seksielämämme on vilkasta ja kipinää löytyy. Ehkäpä olen sitten naiseni kanssa biologinen ihme tai geenipoikkeama? :)

        Toivon omiin kokemuksiini perustuvien neuvojeni antavaan käytännön konsteja tai uutta näkökulmaa siihen, miten omaa seksisuhdetta voi saada tyydyttävämmäksi. Jos se jonkun kohdalla auttaa pitämään parisuhteensa kasassa, olenkin jo ylittänyt tavoitteeni moninkertaisesti.

        Koettakaahan kestää puutetta kokevat, päivät pitenee, valo lisääntyy ja sen myötä seksihalutkin voimistuu, myös niillä itseä vähemmin seksiä haluavilla kumppaneilla.. :)


      • comme.ci-comme.ca
        Sexguru kirjoitti:

        Keskittyisin geeneihin vetoamisen ja yltiörealismin sijaan käytännön ratkaisuihin, kysymys "mitä voin tehdä seksielämäni laadun paratamiseksi itse?" on mielestäni tärkeämpi, kuin yrittää selittää asioita tieteen kautta. En myöskään ole kellekään suositellut psykoterapiaa seksielämänsä kohentamiseksi. Tutkimalla omia tarpeitaan ja pyrkimällä selvittämään kumppaninsa tarpeita, on toki saavutettavissa tarpeiden lähentymistä.

        Itse olen omia oppejani noudattamalla saanut pitkän suhteeni pidettyä seksuaalisesti tyydyttävänä molemmin puolin, niin ruuhkavuodet, kuin nyt jälkikasvun muutettua omilleen. Edelleen seksielämämme on vilkasta ja kipinää löytyy. Ehkäpä olen sitten naiseni kanssa biologinen ihme tai geenipoikkeama? :)

        Toivon omiin kokemuksiini perustuvien neuvojeni antavaan käytännön konsteja tai uutta näkökulmaa siihen, miten omaa seksisuhdetta voi saada tyydyttävämmäksi. Jos se jonkun kohdalla auttaa pitämään parisuhteensa kasassa, olenkin jo ylittänyt tavoitteeni moninkertaisesti.

        Koettakaahan kestää puutetta kokevat, päivät pitenee, valo lisääntyy ja sen myötä seksihalutkin voimistuu, myös niillä itseä vähemmin seksiä haluavilla kumppaneilla.. :)

        Ei ole suinkaan harvinaista, että uskoo menestyksen johtuvan jostakin psykologisesta linjasta, jota on noudattanut. Todellisuudessa on onnistunut siitä huolimatta.


    • Tämä.avuksi

      Rikkokaa se sama kaava ja alkakaa puhumaan seksistä. Kai tiedostat että olet yhtä tylsä ja rutinoitunut seksikumppani miehelle kuin hän on sinulle?

      Ja hyvä sun on tiedostaa sekin, että et olisi mikään onnen täyttymys sille vieraallekaan miehelle, kun olet tottunut tekemään asiat tietyllä kaavalla eikä susta olisi vapautuneeksi ja estottomaksi seksipartneriksi.

      • Aloittajaa

        No miten rikkoa kaava kun ei tiedä seksistä mitään


      • Sexguru
        Aloittajaa kirjoitti:

        No miten rikkoa kaava kun ei tiedä seksistä mitään

        Jos olet tehnyt jo 2 lasta miehesi kanssa, kyllä sinun jotain täytyy tietää seksistäkin. Jos tarkoitat, ettet tiedä millaista seksiä haluat, kannattaa lueskella ja katsella netistä aihepiiriin liittyen tietoa, selata seksivälineliikkeiden valikoimia, katsella eri lajin pornoa tutkaillen millainen materiaali laittaa paikkasi märäksi (hakusanoiksi porn video ja esim. oralsex, sex positions, female choice, bondage, anal sex..) kyl sä omia kiihottavia juttuja keksit kun alkuun pääset, osassa sivuja pikalinkit näihin ja moniin muihin aihepiireihin...

        Mitkä näistä yleisemmistä asennoista olet jo kokenut: lähetyssaarnaaja, nainen päällä, takaapäin, seisten takaapäin, nainen vatsallaan haarat levällään, lusikka?

        Oletko ottanut suihin, onko pilluasi nuoltu, onko sinua sormetettu? Oletko koskaan saanut orgasmin? Ellet ole, niin hanki värisevä hieromasauva tai klitoriskiihotin, tulet yllättymään, alkaa nimittäin tuntua, todennäköisesti niillä koet aika pian orgasminkin ja niitähän voi ottaa yhteisiin leikkeihin mukaan.

        Jos jokin jäi ettet tiedä mitä tarkootin, googlaahan antamiani sanoja


      • hämmästellen

        Löylis kirjoittelee palstoille kolmevuorotyössä. On kirjoitellut yöllä puoli kahden aikoihin tähän ketjuun. Sai kai orgun kauhallansa runkatessa.


    • No kokeile vierasta? Mutta varo.... Voit rakastua!!

    • Jekene

      Aloittaja
      Asentoja ollaan silloin suhteen alussa kokeiltu kaiken näköistä, mutta nykyään mennään niin että jompi kumpi päällä. Takaapäin en tykkää ollenkaa sattuu liikaa.
      Suihin olen mieheltä ottanut viimeeksi joskus kolmisen vuotta sitten, en oikein tykkää siitä, mies kyllä nuolee minua sika usein mutta en syty siitä.
      Orgasmin olen saanut itsekseni silloin kun vielä oli aikaa itsetyydytykselle (eli kolme vuotta sitten) miehen kanssa en ole koskaan saanut. Meidän seksi kun on sitä että se kestää vain 1-5 minuuttia ja siihen kuuluu kans ”esileikki” ja yhdyntä on todella nopeasti ohi ja jään aina ilman orgasmia.

    • Sexguru

      Ehkä mies ei sit osaa nuolla oikein sua. Eri naisille kun sopii hiukan eri tyyli, joten sun pitäisi hieman opastaa. Me miehet kun ei olla ajatustenlukijoita, niin kommunikaatio on avainasemassa. Mietihän millainen liike klitalla sai sut perille omin käsin? Monelle naiselle suuseksissä toimii leveä kieli, kunnon paine klittaa vasten kielellä, enemmänkin liikuttaa päällä kieltä, kuin että lipittäisi ja pari sormea sisällä ihan vaan puristeltavana, auttaa monilla myös. Liikuta vaik miehen päätä klittaasi vasten käsillä, kunnes sulle paras liike on opittu. Älä anna siirtyä yhdyntään ennen kuin olet saanut tai lähellä saamista. Lupaa vaikka suihinotto nimmokkeeksi jotta vie sut perille..

      Asennoista kandee testaa ainakin lusikkaa. Se on rento ja ei satu vaikka onkin kuin kyljellään takaapäin. Samalla miehen helppo pitää sormea klitallasi sopivasti hyväillen.

      Nainen päällä, älä anna miehen panna alta, kestää paremmin, keskity omaan liikkeeseen. Alas mennessä rennot paikat, alhaalla likke eteen miehen häpyluuta vasten, ylöspäin paikat tiukaksi. Ajattele tämä pyörivänä liikkeenä ja ihan omaan tahtiisi. Mies hyväilkööt vaikka rintojasi samalla..

      • Outoolenn

        Aloittaja
        Lusikka asentoa tehdään myös joskus se on kans ihan jees eikä satu.
        Ja silloin kun mies on alla niin en pysty laittaa selkää suoraksi kun sekin sattuu vaan joudun olemaan kyyryssä :/

        Se kun ollaan molemmat toistemme ensimmäisiä seksikumppaneita niin ollaan molemmat niin sanotusti kokemattomia. Olemme myös seksin suhteen todella ujoja, harrastamme sitä ainoastaan pimeässä emmekä koskaan katso toisiamme silmiin, tuntuu että häpeilemme koko asiaa. Enkä koskaan uskalla näyttää miehelleni, että nautin seksistä.


      • Sexguru

        Päällä ollessasi, kokeilehan kyyryn sijaan nojata eteenpäin käsilläsi niin että rinnat koskettaa miehen rintaa ja liikuta lantiotasi selkä suorassa tai jopa hieman notkolla. Jos olisit pystysuorassa, kalun kulma mihen vartaloon nähden kohti hänen kasvojaan aiheuttaa mainitsemasi kivun. Kun nojaat eteenpäin, tuo kulma sallii sisäänmenon siinä kulmassa missä pitääkin. Katsohan sopivia seksivideoita vaikka haulla cow girl, niin ymmärrät mitä tarkoitan.

        Avainasemassa sinun nautinnollisuuden suhteen on, että opettelet näyttämään mistä nautit! Miten mies sen muuten tietää. Eli kun tuntuu hyvältä, anna hengityksen kiihtyä, huokaile, sano "juuri noin, tuntuu ihanalta, jatka, aah"

        Tuo että teillä on paljon kokeilemattomia juttuja, on loistava juttu! On mitä kokeilla ja nyt vaan mielikuvitusta kehiin.. Myös seksin siirto valoisaan, ehkä jopa pois sängystä, voi antaa ihan uutta vipinää.

        Takaapäin asentoon voisi toimia, että löydät sopivan kulman miten paljon taivutat ylävartaloa alaspäin. Miten yleensä asento on, oletko ollut käsien varassa kontillaan, antanut yläkropan taipua alas vaiko pitänyt selkää ylempänä kuin peppusi (esim sohvan selkänojaan käsillä tukien) ?

        Nainen vatsallaan, jalat harallaan, tyyny lantion alla, ihanan kuuma asento ja kalu työntyy sisään helpossa kulmassa sulle! Testaa, tää on miehelle jopa kiimaisempi ku takaapäin, voi olla naisellekin sitä..

        Rohkeutta vaan seksiin, hommaatte vaikka asentokirjan ja kumpikin ehdottelee asentoja vuorotellen, pitkäksi aikaa virkistäävää ja uudenlaista seksiä.


      • Aloittt
        Sexguru kirjoitti:

        Päällä ollessasi, kokeilehan kyyryn sijaan nojata eteenpäin käsilläsi niin että rinnat koskettaa miehen rintaa ja liikuta lantiotasi selkä suorassa tai jopa hieman notkolla. Jos olisit pystysuorassa, kalun kulma mihen vartaloon nähden kohti hänen kasvojaan aiheuttaa mainitsemasi kivun. Kun nojaat eteenpäin, tuo kulma sallii sisäänmenon siinä kulmassa missä pitääkin. Katsohan sopivia seksivideoita vaikka haulla cow girl, niin ymmärrät mitä tarkoitan.

        Avainasemassa sinun nautinnollisuuden suhteen on, että opettelet näyttämään mistä nautit! Miten mies sen muuten tietää. Eli kun tuntuu hyvältä, anna hengityksen kiihtyä, huokaile, sano "juuri noin, tuntuu ihanalta, jatka, aah"

        Tuo että teillä on paljon kokeilemattomia juttuja, on loistava juttu! On mitä kokeilla ja nyt vaan mielikuvitusta kehiin.. Myös seksin siirto valoisaan, ehkä jopa pois sängystä, voi antaa ihan uutta vipinää.

        Takaapäin asentoon voisi toimia, että löydät sopivan kulman miten paljon taivutat ylävartaloa alaspäin. Miten yleensä asento on, oletko ollut käsien varassa kontillaan, antanut yläkropan taipua alas vaiko pitänyt selkää ylempänä kuin peppusi (esim sohvan selkänojaan käsillä tukien) ?

        Nainen vatsallaan, jalat harallaan, tyyny lantion alla, ihanan kuuma asento ja kalu työntyy sisään helpossa kulmassa sulle! Testaa, tää on miehelle jopa kiimaisempi ku takaapäin, voi olla naisellekin sitä..

        Rohkeutta vaan seksiin, hommaatte vaikka asentokirjan ja kumpikin ehdottelee asentoja vuorotellen, pitkäksi aikaa virkistäävää ja uudenlaista seksiä.

        Aloittaja
        Se seksin harrastaminen on vaan vähän vaikeaa kun on nämä kaksi lasta.
        Sitä voi harrastaa vain juuri ennen nukkumaan menoa ennen kuin lapset tulevat viereen. Ja aina pitää varoa ettei lapset herää ovat nimittäin todella herkkäunisia. Niin jotenkin senkin takia mennyt vähän niinkun maku siitä, kun tuijottaa vaan ovea että kohta ne sieltä kävelee tänne :/


      • Sexguru

        Meillä kaikki lapse nukkui omassa huoneessaan kun osasivat kävellä. Ehkä kandee harkita?


      • Jennaalo

        Niin he nukkuvatkin mutta tulevat joka yö viereen minkäs sille voit. Monta kertaa yritetty opettaa nukkumaan koko yö omassa huoneessa, mutta ei niin ei. Tai no nuorempi ei vielä itse pinnasängystä tule mutta hän nukkuukin yleensä suurimman osasta yöstä omassa sängyssään.


      • Makkari.vanhempien

        Kyllä sille voi. Mulla on 4 lasta ja yhtäkään en ole opettanut meidän makuuhuoneessa nukkumaan. Sinä et siis ole yrittänyt opettaa nukkumaan huoneessaan vaan olet opettanut että myös vanhempien sängyssä voi nukkua.

        Jos kipittävät yöllä viereen, on peitelty takaisin omaan sänkyyn, Ilman poikkeuksia. Alkuillasta on meillä saanut olla vanhempien sängyssä, hellitään ja hassutellaan, sitten omaan petiin. Ei ne teineiksi asti vamhempien sänkyyn yöllä pyri, tuo vaihe on tosi lyhyt eli alle puoli vuotta jos sitäkään kun sen ottaa tehtäväkseen.. Jos annat jäädä viereen omaa laiskuuttasi, oma on toki valintasi.

        Seksiäkin saa näin harrastaa ihan rauhassa ja muutenkin helliä ja keskustella kahden iltaisin, näillä tankataan parisuhteen kestoa ja perhe-elossa jaksamista.


      • Aloittajaaaa

        Joo alkaa ihan kauhea huuto jos viet takaisin omaan sänkyyn nukkumaan ja sitten herää 10 kk vauva ja sitä on todella vaikea saada takaisin nukkumaan. Siinä kärsivät sitten kaikki joten meillä on toiminut tälläinen ratkaisu paremmin.
        Kyllä mekin saadaan se alku yö (n. Klo 2-3) olla rauhassa ennen kuin 2,5 v kömpii viereen.


      • Sellastaettä

        Aloittaja
        Muutenkin tuntuu siltä että lapsien myötä koko parisuhde on kuivumassa kun ei saa enään koskaan olla kahdestaan miehen kanssa :/
        Ja kun mieskin on tollanen ettei sitä kiinnosta mun seura lapsien nukkumaan menon jälkeen, se pelaa niin kauan kunnes tulee sänkyyn, sitten perus pikapano ja sen jälkeen nukahtaa. Siinä meidän kahden keskinen aika, että ihan sama vaikka lapset nukkuvatkin vieressä.


      • Sexguru

        Ei ole ihan sama, tiiät sen itekin!


      • PökiPöki
        Outoolenn kirjoitti:

        Aloittaja
        Lusikka asentoa tehdään myös joskus se on kans ihan jees eikä satu.
        Ja silloin kun mies on alla niin en pysty laittaa selkää suoraksi kun sekin sattuu vaan joudun olemaan kyyryssä :/

        Se kun ollaan molemmat toistemme ensimmäisiä seksikumppaneita niin ollaan molemmat niin sanotusti kokemattomia. Olemme myös seksin suhteen todella ujoja, harrastamme sitä ainoastaan pimeässä emmekä koskaan katso toisiamme silmiin, tuntuu että häpeilemme koko asiaa. Enkä koskaan uskalla näyttää miehelleni, että nautin seksistä.

        Joopa-joo... Tuota kutsutaan avioliitoksi ja perhe-elämäksi. Jokaisessa lapsiperheessä on kirjaksi asti samanlaisia kokemuksia.
        Hätä keinot keksii ja niukkuus luo luovuutta. On puskat heilunut, pyykkituvissa puhistu, pumpattu pyörtymisen uhalla kuumassa saunassa, ajettu autolla keskelle metsää joustinpatja mukana, miettimättä näkeekö kukaan. Naurettu noille omille "rakasteluille".
        Kun lapset kasvaa niin niukkuus lisääntyy. Pikkulapset sentään pääsääntöisesti nukkuu illasta aamuun. Ihan pienet päivisinkin.

        Joku kertoi ujoudesta ja pimeässä simmut kiinni pikapanoista. Ottakaapa lasi-pari viiniä ja antakaa mennä. Ei kuitenkaan miehelle liikaa, ettei ainoastaan järki seiso. Silloin ne puheetkin irtoaa.
        On muistettava, että peruspano on aina ilmanoloa parempi


    • Sexguru

      Makkari.vanhempien, tässä asiassa olen täysin samaa mieltä kanssasi. Aloittaja pelastaa perheensä ja seksielämänsä hoitamalla miehensä kanssa lasten nukkumisasiat niinkuin ne pitää olla. Ja se ei vie paria viikkoa pidempään ;) Kaikella rakkaudella.. Ihana, kun kaikki tarinat täällä olisikin yhtä herttaisia.. Kuumia seksihetkiä ja mieluisaa opettelua tuntemaan toisenne paremmin... Eka töiksi lastenhoitaja yöksi kotiin ja nautinnollinen yö vaikkapa lähihotellissa, avaa ihan uusia elementtejä teille.. Pitäkää parisuhteenne arvossa ja rakastakaa toisianne, hyvä tulee..

      • Sexguru

        Ja kerro tuntemuksistasi miehellesi, että miten kaipaat häntä vierellesi heti lasten nukahdettua ja että huomioi sun tarpeet myös. Pahimmassa tapauksessa hän kuvittelee ettet halua häntä ja siksi viivyttelee sänkyyntuloaan. Lupaamalla kuumemmat kyydit, hän kyllä tekee parhaansa, jotta saa sut nauttimaan (kunhan saat myös kerrottua miten)..


    • Eieieieei

      Aloittaja
      Aah ärsyttää ! Kun me ollaan yritetty sitä nukkumis hommaa niin monta kertaa että jaksa edes laskea ! Olen sitten paska äiti kun annan lasteni nukkua vieressä !

      Ja miehelle olen ehdottanut että lapset menisivät yökylään yhdeksi yöksi mutta ei niin ei.. ja olen sanonut monta kertaa, että seksi ei oikein tunnu miltään ja muuta niin miehen vastaus oli, että ”no kannattaa sitten hankkia sellanen mies kenen kanssa se tuntuu” ja sitten suuttui siitä...

    • Sexguru

      Ei tässä nyt kenenkään hyvyyttä tai huonoutta äitinä olla mittaamassa, eikä sitä voi edes tällaisella kriteerillä arvioida. Jos haluat nukkua miehen kanssa kahdestaan yösi, kannattaa ottaa selvää miten lapset voi saada pysymään yönsä omassa sängyssään. Konsteja siihen varmasti löytyy, tekemällä siitä omasta nukkumapaikasta mahdollisimman kivan, positiivisen kautta eli palkitsemalla tavalla tai toisella (vaikkapa joku sopiva juliste, jossa paikkoja mihin liimata tarroja. Kerrot, että tähän liimataan yhdessä hymynaamatarra (tai mikä aihe nyt lapsesta onkaan kiva) aina kun on nukuttu yksi yö omassa sängyssä. Aina kun omassa sängyssä herätään aamulla, kehut miten reipas lapsi on. Kun julisteen tarrat on kaikki paikallaan, siinä voi olla jokin kiva tavoite motivoimassa "tarran keruuseen", vaikkapa jokin uusi lelu josta lapsi haaveilee)... Samaa konstia voi käyttää moneen muuhunkin juttuun ja palkitseminen nyt vain toimii, niin eläimiä koulutettaessa, kuin lapsia kasvattaessa. No, tämä meni nyt hieman lastenkasvatuksen puolelle. Kysele myös kavereiltasi, joilla samanikäisiä lapsia, miten onnistui näissä asioissa, varmasti saat parempiakin vinkkejä, kuin nämä minun jutut. Lue myös keskustelupalstoilta vinkkejä, miten tässä voi onnistua.

      Miehelle ei tarvitse ehdotella lasten yökyläjuttuja, mikä estää järkkäämästä vaikka sitten oman vanhemman tai sisaruksen luokse järjestämästä itse lasten yökyläreissua? Pääsisitte tunnelmoimaan, vaikka sitten ulos syömään, elokuviin, keilaamaan, kylpylään tms, jota tykkäsitte yhdessä tehdä ennen lapsia? Sieltä rentona kotiin ja puuhastelemaan jotain ihan muuta kuin kiireinen pikapano, josta et ehdi syttyä lainkaan?

      Älä sano miehelle, että "seksi ei oikein tunnu miltään". Eihän tuo anna miehelle mitään vinkkiä mitä pitäisi tehdä toisin ja kokee vain riittämättömäksi itsensä, en ihmettele yhtään jos loukkantui kommentistasi. Tee asian suhteen jotain, että alkaa tuntua! Kerro mitä sinulle pitää tehdä jotta voisit nauttia, pidempi esileikki, sun huomiointia, yhtä aikaa sänkyyn ja paijaamaan toisianne molemmin puolin. Jos ei tiedä mies miten toimia, näytä kädellä ohjaten miten sinua pitää koskettaa. Kosketa/halaa häntä nätisti ihan arkisissa tilanteissa ja ole iloinen, sellainen tarttuu. Jos ette suutele enää (joo monella se jää aika nopeesti), elvytä HETI tämä tapa! Kerro itse rakastavasi häntä, halaa hänen lähtiessä töihin, pistä tekstari päivän aikana, että voisi olla tuhmat mielessä tai että himottaa.. Hanki lelu itsellesi, jolla varmistat, että edes joskus saat ja lelujakin voi käyttää aivan hyvin yhdessä ja myös seksin aikana.

      • mieskertoo

        Miten sinä jaksatkin lässyttää näille pölväteille?
        Luuletko sinä, että saat tuollaisista impesilleistä parempia rakastajia puhumalla/kirjoittamalla. Ei ne mitään tajua/ halua tajuta. Aloittajakin pelkkä typerys. Haukkuu miehensä ja vittuilee kun ei tunnu miltään. Samalla sanoo, että mies nuolee, mutta itse ei välitä ottaa suihin koskaan. yms. yms. Sitten nukuttaa pentujaan sängyssään. Siis mitä vittua oikeasti. Työntäköön ne pennut helvettiin sieltä makuuhuoneesta. Ei niitä vittu tarvitse paapoa. Kyllä ne oppii talon tavoille kun sanotaan pelisäännöt. Tuollaisista pennuista ei tule mitään aikuisina, kun on aina myötäilty vaan jokaasiassa sen kun vähän nillittää.

        Sinä seguru haaskaat vaan aikaasi. Nää heepot ei tajua mitään.. Usko vain!


      • Voivitt

        Voi vittu minä idiootti !
        Huomas kyllä ettei sulla lapsia ole eikä tule toivottavasti koskaan olemaankaan !
        Kai tajuat että kaikki lapset ja perheet ovat erilaisia ja kaikki ihmiset on etilaisia.

        Enkä hauku miestäni meillä vaan on kaikki muuttunut lasten myötä ja kun olen sanonut että emme ole muiden kanssa sekdiä harrastaneet niin mistä sitä sitten osaisi sitä tehdä ”oikein”

        Ps. Tykkään nukkua lasteni vieressä, mutta välillä olisi kiva nukkua kahdestaankin.


      • Jooooou

        Kiitos hyvistä vinkeistäsi sexguru !

        Kavereita ei ole joten vaikea kysyä lapsi asioissa neuvoa :D
        Ja joo suutelu on jäänyt jo kauan aikaa sitten pois, mies tykkäisi aina pussailla mutta itse en tykkää ollenkaan sen takia meillä ei suutelua oikein ole.
        En ole osannut kertoa miehelleni tätä asiaa oikein, pitäisi saada tuo mies irti pelikoneesta niin pääsisi juttelemaan ja kertomaan tänän asian laita...

        Mitään leluja en kyllä rupea hankkimaan, sellaisen käyttöön ei ole aikaa ja yhteisiin seksi hetkiin se ei tunnu sopivalta...


      • Sexguru
        mieskertoo kirjoitti:

        Miten sinä jaksatkin lässyttää näille pölväteille?
        Luuletko sinä, että saat tuollaisista impesilleistä parempia rakastajia puhumalla/kirjoittamalla. Ei ne mitään tajua/ halua tajuta. Aloittajakin pelkkä typerys. Haukkuu miehensä ja vittuilee kun ei tunnu miltään. Samalla sanoo, että mies nuolee, mutta itse ei välitä ottaa suihin koskaan. yms. yms. Sitten nukuttaa pentujaan sängyssään. Siis mitä vittua oikeasti. Työntäköön ne pennut helvettiin sieltä makuuhuoneesta. Ei niitä vittu tarvitse paapoa. Kyllä ne oppii talon tavoille kun sanotaan pelisäännöt. Tuollaisista pennuista ei tule mitään aikuisina, kun on aina myötäilty vaan jokaasiassa sen kun vähän nillittää.

        Sinä seguru haaskaat vaan aikaasi. Nää heepot ei tajua mitään.. Usko vain!

        Toistaiseksi ihan hyvin jaksanut ja jos ei juttuni ketjun päähenkilöä, aloittajaa auta, joku toinen saattaa saada ahaa-elämyksen. Sitäpaitsi ihmisillä on tapana puolustella itselleen, miksi pitää välillä itselle selkeän haitallisista tavoistaan kiinni, vaikka omakin järki jo alkaa taipua hyvin perustellun ratkaisun puolelle. Juuri vastaväitteistä huomaa, että ajattelutyötä tapahtuu. Itse asiassa toisten pulmia miettiessä välillä tulee ratkaistua omiakin juttuja..

        Aloittajan toivoisin testaavan edes osaa ideoistani ja myös kertovan miten vaikutti..


      • Sexguru
        Jooooou kirjoitti:

        Kiitos hyvistä vinkeistäsi sexguru !

        Kavereita ei ole joten vaikea kysyä lapsi asioissa neuvoa :D
        Ja joo suutelu on jäänyt jo kauan aikaa sitten pois, mies tykkäisi aina pussailla mutta itse en tykkää ollenkaan sen takia meillä ei suutelua oikein ole.
        En ole osannut kertoa miehelleni tätä asiaa oikein, pitäisi saada tuo mies irti pelikoneesta niin pääsisi juttelemaan ja kertomaan tänän asian laita...

        Mitään leluja en kyllä rupea hankkimaan, sellaisen käyttöön ei ole aikaa ja yhteisiin seksi hetkiin se ei tunnu sopivalta...

        Kokeilepa suutelua ja vihjaat että voisi sutinaa olla, kunhan tulee ajoissa nukkumaan... Näin saatte peliaikaa paljon enemmän, kokeile myös antaa suuseksiä edes esileikiksi alkuun.


    • Sexguru

      Aloittajan vastakommentit loppui, kertooko se siitä että osa ketjun vastauksista johti tilanteen parempaan vai kyllästyikö kirjoittamaan? Mitä olet kokeillut tai aiot kokeilla? Kerrohan kokemuksistasi, jos löysit vaikuttavia konsteja, niin samalla ehkä autat jotakin kohtalontoveriasi.

      • con.sordino-

        "...kyllästyikö kirjoittamaan?"

        Luultavasti kyllästyi. Himokirjoittajalta kun pukkaa loputtomasti epärelevanttia neuvoa.


      • comme.ci-comme.ca

        Sexguru, maailmankuvasi on selvästi psykologistinen. Uskot, että tekemällä noin tai näin, voi piristää seksiä. Et käsitä, että biologisista syistä seksuaalisuuden taso ja kyky tehdä temppuja on toisilla alempi, toisilla korkeampi, aivan luonnostaan.

        Tempuilla ei saada aikaan pysyvää muutosta, ehkä hetkellistä, mutta vaikutus johtuu asiaan uskovalla placeboefektistä. Se häipyy pian, koska jonkin tempun innostavuusarvo ei pysy kauan. Ts. uutuudenviehätys häviää. Temppuja ei myöskään ole olemassa rajattomasti, vaan ne loppuvat kesken, ja entinen tila palaa, jos plasebovaikutusta on edes ollut.

        Edellä sanot, että olet noudattanut neuvojasi hyvällä menestyksellä. Näin sanovat myös uskonnolliset ihmiset. He uskovat saaneensa apua henkimaailmalta, vaikkei henkimaailmaa edes ole olemassa. Ja tarjoavat "omakohtaista" apua myös muillekin.

        Psykologististen temppujen tarjoaminen on myös vahingollista. Jos joku niihin uskoo ja niitä noudattaa, hän pitkittää turhaan todellisen avun saamista tai sen myöntämistä, että mitään ei ole tahtävissä. Elämä hupenee virvatulien perässä juoksemiseen.

        Monet psykoterapiassa olleet ovat havainneet, ettei apua ole tullut. Terapeutit ovat auliisti neuvoneet, että terapian tulokset eivät tulekaan heti, vaan vasta myöhemmin. Kun terapeutit ovat tällä tavalla vedättäneet potilasta, tämä on kymmenen vuoden terapian jälkeen ja paljon köyhempänä havainnut, että mikään ei ole alkuperäisestä muuttunut.

        Realismi on paikallaan. Ongelmat johtuvat parin yhteensopimattomuudesta tai geneettisestä rakenteesta, joskus erittäin voimakkaasta ympäristövaikutuksesta, johon terapian keinot eivät riitä. Lääkkeillä tai tiettyjen lääkkeitten poistolla voidaan auttaa, mitä voidaan. Keskenään täysin sopimattomia tulee rohkeasti neuvoa eroamaan, lopettamaan itsensä rääkkääminen. Lievästi keskenään sopimattomia on syytä muistuttaa siitä, että on hyvin harvinaista, että kaksi toisilleen sopivaa löytäisi toisensa. Pitää siis tyytyä jonkinlaiseen kompromissiin, joka kuitenkin on useille parempi vaihtoehto kuin sinkkuus.

        Taivaan lupaaminen tai siitä edes vihjaaminen on toisen silkkaa huijaamista.


      • Sexguru

        Temppuja on joo rajallinen määrä, tosin keskimääräinen suomalaispariskunta on niistä kokeillut about 5%, eli ne tyypilliset.. eestä, takaa, päältä, ehkä jopa suuseksiäkin. Väittäisin aloittajallakin kokeiltavia juttuja olevan todella paljon, mutta keskustelematta kumppanin kanssa seksiasioista avoimesti, jää moni nautinnollinen juttu kokeilematta.

        En ole uskonnontyyppistä filosofiaa kaupittelemassa, vaan yksinkertaisia ja itse hyödylliseksi havaitsemiani ratkaisuja tarjoilen kokeiltavaksi, joista on ollut hyötyä pitkän suhteen seksin pitämiseksi molemmin puolin mielenkiintoisena.

        Yksi ratkaisevin asia seksin suhteen on, saako nainen orgasmin vai ei. Aivan takuulla naisen kiinnostus seksiin menee nollaan, jos mies käyttää naistaan vain oman orkun saantiin ja kierähtää kyljelleen tyytyväisenä nukkumaan. Näin se nyt vain monessa suhteessa tuppaa menemään. Nainen jää sitten turhautuneena miettimään ja valvomaan, taas kävi näin, kylläpä seksi kyllästyttää...

        Jos ei nainen saa orgasmia yhdynnässä, eikä mies osaa tai ole kiinnostunut oikein nuolemaan tai sormettamaan, jää omatoimisuus enää ratkaisuksi.. Silloin lelut on se helpoin tapa oppia saavuttamaan kuitenkin useimmille naisille tavoitettavissa oleva puuttunut orgasmi. Kun se on opittu, on paljon helpompaa edes teoriassa saavuttaa se yhteisen seksin yhteydessä, toki se vaatii eri tekniikoiden kokeiluja ja naiselta vihjeitä miehelle, jotta menee juuri kyseiselle naiselle oikein.

        Kuvittelepa comme-si. Comme-sa tilanne, jossa sinun orkkusi vaatisi pitkän lämmittelyn ja aivan tietynlaista terskaasi kohdistuvaa hyväilyä, jota kumppanisi ei suostuisi opettelemaan. Seksinne olisi aina vain nopea yhdyntä, päättyen kumppanisi pikaiseen orkkuun. Nautintonsa saatuaan, hän alkaisi samantien nukkua.. Varmaankin tosi kivaa ja biologian tuntien, päättelisit että mitäpä sitä muuta kokeilemaan, kun kohta kaikki kuitenkin on kokeiltu. Realistina ajatteletkin, ettei homma mihinkään muutu, mutta perheen pitämiseksi koossa tiedätkin, että samaa on jaksettava..

        No, leikki leikkinä, todetaan että olemme kanssasi monesta asiasta täysin eri mieltä. Ehkä sinusta on paras ratkaisu hajottaa perhe heti, jos ei yksi osa-alue, tällä kertaa seksi ole täydellistä? Turha edes kokeilla muuta?


      • comme.ci-comme.ca
        Sexguru kirjoitti:

        Temppuja on joo rajallinen määrä, tosin keskimääräinen suomalaispariskunta on niistä kokeillut about 5%, eli ne tyypilliset.. eestä, takaa, päältä, ehkä jopa suuseksiäkin. Väittäisin aloittajallakin kokeiltavia juttuja olevan todella paljon, mutta keskustelematta kumppanin kanssa seksiasioista avoimesti, jää moni nautinnollinen juttu kokeilematta.

        En ole uskonnontyyppistä filosofiaa kaupittelemassa, vaan yksinkertaisia ja itse hyödylliseksi havaitsemiani ratkaisuja tarjoilen kokeiltavaksi, joista on ollut hyötyä pitkän suhteen seksin pitämiseksi molemmin puolin mielenkiintoisena.

        Yksi ratkaisevin asia seksin suhteen on, saako nainen orgasmin vai ei. Aivan takuulla naisen kiinnostus seksiin menee nollaan, jos mies käyttää naistaan vain oman orkun saantiin ja kierähtää kyljelleen tyytyväisenä nukkumaan. Näin se nyt vain monessa suhteessa tuppaa menemään. Nainen jää sitten turhautuneena miettimään ja valvomaan, taas kävi näin, kylläpä seksi kyllästyttää...

        Jos ei nainen saa orgasmia yhdynnässä, eikä mies osaa tai ole kiinnostunut oikein nuolemaan tai sormettamaan, jää omatoimisuus enää ratkaisuksi.. Silloin lelut on se helpoin tapa oppia saavuttamaan kuitenkin useimmille naisille tavoitettavissa oleva puuttunut orgasmi. Kun se on opittu, on paljon helpompaa edes teoriassa saavuttaa se yhteisen seksin yhteydessä, toki se vaatii eri tekniikoiden kokeiluja ja naiselta vihjeitä miehelle, jotta menee juuri kyseiselle naiselle oikein.

        Kuvittelepa comme-si. Comme-sa tilanne, jossa sinun orkkusi vaatisi pitkän lämmittelyn ja aivan tietynlaista terskaasi kohdistuvaa hyväilyä, jota kumppanisi ei suostuisi opettelemaan. Seksinne olisi aina vain nopea yhdyntä, päättyen kumppanisi pikaiseen orkkuun. Nautintonsa saatuaan, hän alkaisi samantien nukkua.. Varmaankin tosi kivaa ja biologian tuntien, päättelisit että mitäpä sitä muuta kokeilemaan, kun kohta kaikki kuitenkin on kokeiltu. Realistina ajatteletkin, ettei homma mihinkään muutu, mutta perheen pitämiseksi koossa tiedätkin, että samaa on jaksettava..

        No, leikki leikkinä, todetaan että olemme kanssasi monesta asiasta täysin eri mieltä. Ehkä sinusta on paras ratkaisu hajottaa perhe heti, jos ei yksi osa-alue, tällä kertaa seksi ole täydellistä? Turha edes kokeilla muuta?

        En suosittele hajoittamaan perhettä kuin erittäin vakavissa tapauksissa, eikä silloin ole kyse vain seksistä vaan kaikesta yhteensopimattomuudesta, myös siitä, jos toinen tai molemmat ovat kykenemättömiä empatiaan.

        Jos jompikumpi on väkivaltainen, suosittelen eroa heti ensimmäisellä kerralla, sillä muuten se toistuu varmasti. Tarkoitan siis heti.

        Sen sijaan arvelen yhdessä pysymisen olevan suositeltavaa lievemmissä tapauksissa, sillä on jo matemaattisestikin ajatellen äärettömän harvinaista, että täysin yhteensopivat olisivat löytäneet toisensa. On syytä kestää aivan normaali epäsopivuus, ja niin monet tekevätkin.

        Monilla on epärealistisen ruusuiset kuvitelmat. Kun on alkaneessa romanssissa hullun lailla rakastunut saattaa erehtyä luulemaan, että vaikka muiden romanssit ovatkin vaikeita, "me olemme poikkeustapaus." Kuitenkaan poikkeustapauksia on paljon harvemmin, kuin niistä luulevia.

        Itse olen ollut jo 50 vuotta vaimoni kanssa, ja uskon näin jo jälkikäteen, että olemme oikeasti poikkeustapaus. Siitä kuuluu erityinen ansio herttaiselle vaimolleni.


    • Sexguru

      No yhdessä asiassa olemme sentään samaa mieltä, väkivalta > välitön ero.

      Eli vaikuttaisit olevan sitä mieltä, ettei parisuhteessa seksiasioita kannata yrittää saada paremmaksi, vaikkei seksi toisen kannalta tyydytä lainkaan, koska kummankin seksihalut on kirjoitettu jo geenitasolla? Vaihtoehdot on tyytyä onnettomaan osaansa tai erota? Ainoastaan ne parit, joiden osapuolet ovat "luonnonoikkuja" voivat saada pitkällä aikavälillä molempia tyydyttävää seksiä? Mitään ei kannata tehdä?

      Väittäisin päinvastaista, aina voi tehdä jotakin, jolla kohentaa parisuhdettaan tai seksielämää suhteessa, mitä vähemmän asioita kokeiltu, sitä laajempi leikkivalikoima. Luultavasti tämän parin kohdalla, tarvitaan avointa kahdenkeskistä, syyttelemätöntä keskustelua, ennen kuin seksi heillä muuttuu tyydyttävämmäksi. Siis ei näin "seksi ei tunnu miltään, mikset voisi edes joskus...", vaan positiivisen kautta tyyliin, "Minua kiihottaisi kokeilla tällaista.... joskus, onko sinulla jotain mitä haluaisit kokeilla joskus". Jos sanoin keskustelu ei onnistu, aina voi kokeilla antaa nautintoja ilman välitöntä odotusta vastalahjasta ja katsoa mihin johtaa. Esimerkiksi siis tuo yöpelaaminen, vihjata että vois olla jotain extraa tarjolla, kunhan mies tulee sänkyyn ajoissa, jotta ehtii leikkiä kunnolla ennen lasten heräilyä (vaikkapa se suihinotto)...

      • Ajatuksesi on, että ihminen voisi pakottautua tekemään jotakin, johon ei ilman neuvoja pakottautuisi. Näyttää kuitenkin, ettei voi pakottautua, jos geenipohja ei sitä edellytä. Ihmiset noudattavat tässäkin Gaussin käyrää. Jos empatiakyky puuttuu, eli on taipuvainen psykopatiaan, mitään ei ole tehtävissä, mutta "auttaja" uskoo tekevänsä paljon. Tosiasiassa henkilö toimii noin tai näin ihan siitä huolimatta, miten häntä pyritään auttamaan tai ei.

        Ihminen on sosiaalinen eläin. Hän tarvitsee tukea omille ajatuksilleen. Sitä voidaan antaa. Hän tuntee vähemmän sosiaalista painetta, kun hän tietää, että joku on samaa mieltä. Mutta käyttäytymisen muuttaminen neuvoilla lienee haaveilua. Tiedämme kuinka ihmiset itsekin haluaisivat luopua jostakin pahasta tavastansa, mutta havaitsevat jatkuvasti sortuvansa siihen uudestaan ja uudestaan.

        Seksiasiassa on sikäli tapahtunut erinomainen ja suuri kulttuurin muutos viimeisen 60 vuoden aikana, ettei tarvitse enää salata seksihalujaan eikä hävetä, eikä pitää seksiä tabuna. Mutta toisaalta, olemmeko menneet myös väärään suuntaan? Näyttää kyselytutkimusten mukaan, että pariseksi olisi vähentynyt ja sooloseksi lisääntynyt. Vastaako tämä ihmisten toiveita?

        Joka tapauksessa niillä geeneillä, joita meillä on, reagoimme olevaan kulttuuriin eri tavoin sen mukaan, millainen kulttuuri on. Näinhän nykyisin pidämme tasa-arvoa luonnollisena lähtökohtana, vaikka entiset ihmiset samoin geenein ajattelivat patriarkaalisesti ja hierarkisesti. Jopa laki salli ylemmille luokille sellaista mitä ei rahvaalle - ja miehille sellaista, mitä ei naisille. Kulttuuriin meillä on hyvin vähän kykyä vaikuttaa.

        Kun Ruotsin vallan aikana Ranskan kuningas vieraili maassamme, hänelle järjestettiin kunnianarvoinen nainen antamaan vittua samaan aikaan, kun kansaa istutettiin samasta asiasta jalkapuussa pilkattavana ja syleksittävänä. Pidettiin aivan selvänä, näin ajattelivat sekä ylhäiset että alhaiset, että korkea-arvoisen herran tuli saada tarpeeksi muutakin kuin avioseksiä.

        On julkaistu käytösoppaita ja artikkeleita, vaan ei ole havaittavissa, että ihmiset tulisivat onnellisiksi. Mutta se on hyvä asia, että nykyisin vallitsee seksialalla vapaus, paino on pois tai ainakin vähentynyt. Siitä on syytä iloita, mutta neuvojen antaminen näyttää valuvan hiekkaan.


    • Jennalo

      Aloittaja täällä morjens !
      Tämän keskustelun jälkeen sain jonkun ihmeellisen ”pakkomielteen” seksiin. Halusin sitä ihan koko ajan ja odotin aina iltaa/yötä että lapset menevät nukkumaan ja pääsen harrastamaan seksiä mieheni kanssa. Tälläistä kesti noin viikon ja nyt on taas palattu normaaliin eli halaun seksiä noin joka toinen päivä.
      Seksi on välillä hyvää ja pääsen melkein orgasmiin asti ja välillä se on sellainen pikapano. Orgasmin saaminen on minulle niin kauhean työn takana miehen kanssa, kun joudun keskittymään siihen koko ajan ja sitten menee vähän niinkuin maku koko touhusta...
      Mitään uutta emme kylläkään ole kokeilleet. Olen vain yrittänyt opastaa miestäni että miten tuntuisi minusta paremmalta mutta eihän näytä ottavan opikseen..

      • Sexguru

        Moi, eli edistystä ilmassa ja ainakin on alkanut kuitenkin tuntua paremmalta?, ymmärsinkö oikein, että olet päässyt nimenomaan yhdynnässä melkein orgasmiin saakka? Jos näin, kannattaisi ehkä sopivassa asennossa, vaikkapa lusikassa, itse sormella auttaa klitalta päästä perille? Tarvittava lisä saattaa olla tosi pieni.


    • Aloittajav

      Juu yhdynnässä, mutta en kehtaa koskettaa itseäni mieheni nähden tai vaikka ei näkisi mutta ainakin tietäisi että koskettelen itseäni saa minut nolostumaan.

    • Kikkeliskok

      Älä ihmeessä ole koskettelematta itseäsi, kun rakastelette! Sano vaikka, että haluat kokeilla sitä, kun vauva.fi sivujen juttujen perusteella suurin osa naisista saa orgasmin yhdynnässä mikäli kiihottaa klitorista samalla ja vain aniharvalle riittää peniksellä aikaansaatu kiihotus. Sitäpaitsi monien miesten lempiporno on masturboivan naisen katselu. Siinä ei ole kerrassaan mitään hävettävää, päinvastoin. Miehesi voi jopa oppia, että miten kieltä kannattaa liikuttaa, jotta se tuntuu sinusta mukavimmalta. Nyt ujous romukoppaan!! Takaan että se avaa teille reitin paljon aiempaa parempaan seksielämään.

      • Aloittajavaan

        Olisikin noin helppoa :D
        Minulle kun seksi on nolo asia ollut aina ja itsetyydytys vielä nolompaa.
        Seksiä vain pimeässä, ja silmät kiinni ja jos tuntuu hyvälle sitä ei saa näyttää.. tiedän olen outo.


      • Kikkeliskok

        Minusta se on aivan erityisen kiihottavaa, kun nainen hyväilee itseään samalla, kun rakastelemme. Usein jopa otan hänen kädestä kiinni ja laitan hävylle. Sitten pidän omaa kättäni hänen kätensä päällä, jotta tunnen miten hän sitä liikuttaa. Mikään ei ole sen paremman tuntuista, kuin tuntea vaginan supistelu kalun ympärillä naisen saadessa orgasmin. Suosittelen kokeilemaan!


      • Alottaa

        Noh yritetään kokeilla heti kun mies haluaisi seksiä, en ole nyt saanut viikkoon seksiä ja turhauttaa! Meillä vissiin osat vaihtuneet? Tai sitten olen mieheni mielestä jotenkin eihaluttava ?


    • Kikkeliskok

      Jäi vielä jotenkin mietityttämään tämä juttu, kun tuntuu, että aloittajalla on niin valtavan paljon kivoja seksiin liittyviä asioita lokerossa ”ei kehtaa - ei voi”. Pystyisitköhän yrittää jotenkin muuttaa niitä pois tuolta nolojen juttujen joukosta? Päivä kerrallaan, juttu kerrallaan? Ihan vaikka aloittamalla sellaisesta perusasiasta, että yhdynnän aikana katsotaan toista silmiin ja suudellaan intohimoisesti suoraan suulle? Tai seksiä harjoitetaan jossain muualla kuin pimeässä ja peitonalla, vaikka esileikki suihkun alla kylpyhuoneessa..

      • Alottaajaa

        Lapsia kun on niin seksi ei onnistu kuin yöllä pimeässä hiljaa että ei siinä oikein toista nää :/


      • Kikkeliskok

        Joo, tuttua tuo lapsilta salaa sekstaaminen on minullekin. Valitettavasti täytyy kertoa, että ei se tule olemaan jatkossa yhtään sen helpompaa, kuin pikkulapsiaikaan. Teinit jaksavat valvoa todella pitkään, joten suosittelen miettimään muita keinoja. Pikkulapsiajan parhaita seksiin liittyviä muistoja minulla oli muumiseksi. Viikonloppuna aamupalan jälkeen muumivideo pyörimään ja lapset liimautuivat sitä katsomaan. Sitten vanhemmilla oli 23 minuuttia vapaata aikaa hipsiä makuuhuoneeseen.. Ei ollut pimeässä eikä peiton alla.


      • Alloijknb

        Ei noi 2,5 ja 1 vuotiaat katso vielä telkkaria :D eivät jaksa olla niin kauaan paikoillaan.
        Eli meillä se on vaan silloin yöllä jos silloinkaan koska yleensä mies nukahtaa heti kun menee sänkyyn


    • Kikkeliskok

      Yksi aikaisempi kommenttisi minusta kuulostaa vähän oudolta, se että seksilelut eivät kuuluisi yhteisiin hetkiin. Nimenomaan päinvastoin! Niiden hauskuus alkaa jo tilaamisesta. Tutkikaa yhdessä jotain luotettavan toimittajan sivustoa, kaalimato.com tms.. Jutelkaa mikä tuntuisi teistä kiihottavalta. Voitte hyvinkin päätyä molempien kannalta erityisen herkulliseen ratkaisuun. Jos päädytte dildoon, niin sen käyttäminen miehestä (ainakin minusta) tuntuu oikein kivalta, kun samalla hyväilen pimppaa kielellä. Huonointa siinä on kumppanille liian nopeasti tuleva orgasmi.
      Tietenkin valinnassa sinun kannattaa pitää vähän maltti mielessä, älä ainakaan ensimmäiseksi tilaa jotan huomattavasti miehesi kalua suurempaa mahtidildoa. Korkeintaan samankokoinen tai mieluummin pienempi, jolloin ei tule riittämättömyyden suhteen ongelmaa.

      • Aloittajav

        Kiitos mutta ei kiitos :D
        Ei kuulu meidän suhteeseen tälläinen..
        Ja muutenkaan suuseksi


      • Sexguru

        Noh, et voi ainakaan väittää, ettet olisi saanut neuvoja. Kikkeliskok mainitsi erittäin hyviä ehdotuksia. En ihmettele yhtään jos ei tunnu seksi hyvältä, jos et ole valmis kokeilemaan mitään uutta. Kannattaa tosiaan kasvaa 15 vuotta ja todeta sitten että "olis kannattanut kuitenkin kokeilla"... Vieraissa käynti ei ainakaan sun kohdalla mitään, kun lukot omassa päässä.


    • Kikkeliskok

      No jaa, ehkä sinun sitten täytyy vain odottaa vielä seuraavat kymmenen vuotta, että kehtaat oikeasti toivoa jotain todellista muutosta seksielämäänne. Vanhemmiten noloina pidettävien asioiden määrä vähenee, joten ehkä se siitä sitten..

      • Sexguru

        Erittäin samaa mieltä..


    • Allkdkd

      En ole sanonut muuhun kuin seksileluihin etten kokeile kaikkea muuta voin kokeilla kunhan mies antaa :D
      Voi herranjumala...

      • Sexguru

        Luehan omaa tekstiäsi..

        "Minulle kun seksi on nolo asia ollut aina ja itsetyydytys vielä nolompaa.
        Seksiä vain pimeässä, ja silmät kiinni ja jos tuntuu hyvälle sitä ei saa näyttää.. tiedän olen outo."

        Tätä tarkoitin kasvamisella. Joko rohkaiset mielesi ja murrat seksiin liittyviä estojasi tai tyydyt nykyiseen seksinne tasoon (jonka miehesi todennäköisesti kokee tylsäksi ja sekstaa vain tyhjentääkseen pussit). Uset naiset saavat seksuaalisia estojaan pois vasta 40-50 vuotiaana, ärsyyntyneenä ettei vapauttaneet lukkojaan aiemmin.

        Miksi seksi ja itsetyydytys on sinulle noloja asioita? Etkö pidä itseäsi nättinä? Pidätkö intiimejä paikkojasi rumana, oletko koskaan kurkannut pilluasi esim. peilillä? Moni nainen pitää alapäätään rumana ja siksi kieltää mieheltään monia iloja seksissä (pimeässä peiton alla), vaikka iso osa miehen nautinnosta tulee myös seksin visuaalisesta puolesta..

        Väittäisin, että avaimet parempaan seksiin on käsissäsi, mutta uskallus käyttää niitä vaan puuttuu.

        Valinta on omasi, tee osaltasi kaikkesi, ettei miestä kiinnosta illalla tietska tylsää seksiä enemmän.


      • Kikkeliskok

        Tähän sopii vielä pikku käytännön harjoitus. Sano vähintään sata kertaa tai kunnes kyllästyt:
        ”En minä voi, kun en minä kehtaa”
        ”En minä voi, kun en minä kehtaa”
        ”En minä voi, kun en minä kehtaa”
        .
        .
        .
        Sitten kun kyllästyt, sano:
        ”JA VITUT!!! TÄMÄ ON MINUN ELÄMÄ, MINÄ MÄÄRÄÄN TÄÄLLÄ!!!”


    • Aloitt

      Todellakin pidän itseäni rumana ! Kukaan ei ole koskaan sanonut minulle että olisin kaunis ei edes oma mieheni.
      Olen myös lihava ja kyllä olen katsonut peilillä ja rumahan se on.
      Ei mies ole koskaan valittanut seksistä. Vain silloin kun en ole halunnut pitkiin aikoihin mutta nyt hän itse ei ole halunnut mitään.
      Ja itsetyydyksen noloud varmaan liittyy lapsuuteeni kun silloin minulta kiellettii se kun olin pienenä löytänyt itsestäni paikan josta tuntui ”kivalta”
      Sanottiin vain että niin ei saa tehdä..

      • Kikkeliskok

        Jaa-a. Ei taida nettipalstan välityksellä annettavat seksivinkit olla oikea lääke noihin vaivoihin. Kuten toinen kirjoittaja sanoi, lukko on oman pääsi sisällä.


      • Alll

        Se on sit voivoi !!
        Onneksi kenenkään muun ei tarvitse tälläistä sitten kestää !!!
        Kuten sanoin heti kokeillaan miehen kanssa uusia juttuja kunhan mies antaa !!! Menee hermo...


      • Kddkdi
        Kikkeliskok kirjoitti:

        Jaa-a. Ei taida nettipalstan välityksellä annettavat seksivinkit olla oikea lääke noihin vaivoihin. Kuten toinen kirjoittaja sanoi, lukko on oman pääsi sisällä.

        Minkä mä sille voin että mies ei pidä minua kauniina ja seksikkäänä varsinkaan näin kahden lapsen synnyttäneenä


      • Kikkeliskok

        Tuo nyt on ihan höpöä. On kyllä ihan väärä arvio, että jos olet tehnyt miehesi kanssa kaksi lasta, että hän jotenkin pitäisi niitä sinun uhrautumisesta aiheutuneita pikku muutoksia jotenkin vastenmielisenä. Raskausarvet sun muut ovat kuin taisteluarpia, olet saanut ne elämäsi tärkeimmässä taistelussa synnyttää itsellesi ja miehellesi jälkikasvua, kanna ne siis ylpeydellä. Noin yleisesti ottaen miesten mielestä ne eivät vähennä puolisoiden seksikkyyttä tippaakaan. Naiset vain kuvittelevat näin olevan. Huono itsetunto kyllä puolestaan on epäseksikästä.

        ”kunhan mies antaa..”! Ei ole todellista! Aloitteen tekevä nainen harvoin jää ilman seksiä, sen verran helposti syttyviä me miehet noin yleensä ollaan. Toki jos leikit nukkuvaa ja jäät odottamaan, että miehesi alkaa sinua räpeltämään, niin saatat joutua odottamaan pitkään. Ota aloite käsiisi ja toteuta joku noista aiemmin esitetyistä vinkeistä.


      • Aloiuy

        Kyllä olen yrittänyt mutta mies on halunnut mielummin nukkua että siitä ei ole kiinni etten olisi yrittänyt.
        Mies nukahtaa aina ennen minua ja välillä saan odotella sängussä kauan aikaa että tulisi pois pelaamasta ja sitten kun tulee niin nukahtaa saman tien.


      • Kikkeliskok

        Ihanko oikeasti nukahtaa samantien, jos menet alasti peiton alle miehesi puolelle sänkyä ja kun hän tulee, niin alat hyväilemään häntä siten, että hyväilyliikkeet suuntautuvat kohti jalkoväliä?


      • Jenalj

        Kyllä. Sanoo että ”ei jaksa nyt ku väsyttää ihan sikanaa”


      • Kikkeliskok

        Myös jos olet haarat leväällä oven suuntaan tms. suuntaan mistä hän tulee ja hyväilet samalla hitaasti toisella kädellä rintojasi ja toisella kädellä häpyäsi?


      • Ajgf

        No kun ei halua niin ei halua !


    • pop98

      Aloittajan tilanne on valitettavan yleinen ja erittäin vakava ongelma.
      Johtuu siitä että Suomessa kaikissa alle 54vuotta ikäluokissa on huomattavasti enemmän miehiä kuin naisia, alle 30 ikäluokissa on noin 20% vähemmän naisa kuin miehiä.

      Tuo johtaa siihen että kun miehen ikäisensä naiset on käytännössä kaikki varattu, hänen on haettava joko ikäistään vanhempaa, tai nuorempaa naista.
      Ja hiukan kokeneempi, hiukan naista vanhempi mies osaa paremmin iskeä naisen ja saa hänet ikäistensä nenänedestä iskettyä itselleen, eli ottaa nuoremman naisen.

      Tämä taas johtaa siihen että mies on naistaan huomattavasti kokeneempi, usein nainen on jopa lähes neitsyt, ja mies kymmenet kolot kolunnut.

      Väistämättä jossakin 35-40 vuotiaana naiselle tulee aivan pakottava halua saada seksikokemuksia muidenkin miesten kanssa. Usein tämä johtaa pettämiseen pikkujoulussa, firman TYKY-päivillä tai lapinreissulla, risteilyllä, yms.

      Vaikka nainen ei halua pettää, mutta tarve kokemukselle on vaan niin kova ettei sille voi mitään.
      Yleensä mies ei tästä saa tietää, koska naiset ei juuri koskaan jää pettämisestä kiinni vaikka naiseten pettäminen on huomattavasti yleisempää kuin miehillä. Nainen panee jotain viikonlopun ja palaa miehensä luokse, toki usein muistelee kokemustaan hymyillen, ehkä rakastellessaan oman miehensä kanssa ajattelee tuota uroota joka pani häntä isommalla kullillaan edestä ja takaa monta kertaa yössä, nainen sai useita orgasmeja yhden yhdynnän aikana, jota hän ei saa koskaan miehensä kanssa.

      Jos mies kuulee asiasta, ei parisuhde koskaan palaa ennalleen, mieshän ei se jälkeen edes voi uskoa lastensa olevan hänen omiaan, koska ne voi olla kenen tahansa muun miehen, esimerkiksi naisen panokumppanin(on totta että nainen mieluummin tekee lapsen sen toisen miehen kanssa, nainen voi päättä kenen sperma munasolun hedelmöittää, tutkimuksissa todistettu asia).

      Fiksuinta olisi jos nainen kertoisi asian miehelleen juurtajaksain, ja pyytäisi luvan toisen panemiseen, mutta toki se on lähes mahdoton ajatus yleensä. On kuitenkin niin että nainen poikkeuksetta rakastuu siihen joka häntä panee parhaimmin.

      Kaiken kaikkiaan kinkkinen tilanne, pakko panna muita, mutta ei haluais pettääkään, ja loukata miestään, lapsetkin voi joutua pelinappuloiksi ja YH-tulevisuus saattaa odottaa, mutta kun on aivan pakko.

      En tuohon oikeaa menettelyä osaa sanoa, kukin tavallaan.

    • Sexguru

      Hyvä aloittaja, kuvaustesi perusteella olet tylsä seksikumppanina (ainakin tähän saakka ollut), joten miehesi valitsee mieluummin lasten rauhoituttua tietokoneen, kuin seksin kanssasi. Olen ylempänä antanut useita konsteja saada mies sänkyyn aiemmin koneelta. Älä väitä että ne kaikki olisi jo kokeiltu ja mars kokeilemaan...

      Pidät itse itseäsi rumana, se on kuitenkin vain oma ajatuksesi. Todennäköisesti miestäsi miellytät joka tapauksessa.. Kyse enemmänkin omasta itsetunnostasi. Mitkä asiat vaikuttaa tähän? Mainitsit lihavuuden.. Sille voi tehdä paljonkin.. Liikuntaa enemmän (lasten kanssa voi liikkua, turha väittää vastaan), ruokavalio terveellisemmäksi (karkit, jätskit, sipsit, limpparit, sidukat, oluet ekana veks vaikuttaa parissa kuussa jo 10 kg).. Säännölliset ateria ajat, terveelliset ruoat, pienet annokset ja lisäksi vielä napostelut veks, niin jo alkaa lihavuus vähetä. Liikunnaksi kävelylenkit, salilla ja uimahallissa käyntiä. Samalla kun raskauskilot karisee, oma itsetuntosi kasvaa.

      Aloitteen teko on todellakin seksin kiinnostavuuden vuoksi myös naisen asia. Ajoitus pitää olla oikea! Lasten nukahdettua ja miehesi nukuttaessa lapsia (niin kai hänkin lapsianne laittaa nukkumaan?), laitatkin sopivaa päälle (juuri pepun ja pillun peittävä vartalonmyötäinen pitkähkö t-paita riittää, alakerta paljaana). Hipsit siis miehen nukuttaessa lapsia, tietokoneelle selailemaan jotain mielenkiintoista, jolla omat himosi kasvaa.. Annat miehesi huomata mitä ruudulla on.. Sinun vallattua tietskan, hän avaa telkun. Menet sohvalle ja hakeudut kainaloon.. Alat koskea jaa kehut miten ihana olla lähekkäin.. Suutelet, menet syliin kiehnäämään hajareisin.. Tai polvillesi sohvalle, käsillä selkänojaa vasten "ota mut" tai "pane mua".. Keittiössä nojaat työtasoon kyynärpäillä annat peppuvaon tulla näkyviin ja samat sanat..

      • Eiauta

        Te ette miestäni tunne.
        Hyviä vinkkejä ja apuja olette antaneet, mutta kun ne ei toimi minun miehelleni.
        Eikä mies ole koskaan valittanut seksistä kun eihän hänkään paremmasta tiedä.

        Mies nukuttaa toisen lapsen ja minä toisen.

        Olen ollut alasti, vähissä vatteissa, antanut vihjeitä merkkejä yms yms sanonut suoraa. Hipelöinyt,silitellyt ja napannut suoraan kiinni. Eikä mikään noista ole auttanut.
        Mies kun ei syty minun vartalostani.
        Hän on vain nauranut ja kysynyt että mitä oikein teen.
        Kerran jopa öljysin koko kroppani ja mies vaan sanoi että yök mene suihkuun.

        Miehelle ei ole seksissä tärkeää että nautinko minä, hänelle seksi loppuu siihen kun hän tulee.

        Mies ei ole koskaan valittanut lihavuudestani eikä ole koskaan sanonut että minun pitäisi laihduttaa. Mutta eihän myöskään ole koskaan kehunut vartaloani tai ulkonäköäni edes suhteen alkuaikoina kun en ollut vielä niin lihava.


      • Sexguru

        Jaa'a, siinä tapauksessa hän on melkoisen tahdoton ja mielikuvitukseton seksin suhteen. Tyytyy vähään kuten sinäkin tähän saakka, ei osaa huomioida naisen tarpeita ja tuolla menolla olette pian pelkkiä kämppiksiä, joilla yhteiset lapset.

        Ei tietenkään tunneta miestäsi, arvailuahan tämä on siltä pohjalta, mistä milloinkin avaudut...

        Mainitsit aiemmin, että on ollut innokas pusuttelija, mutta sinua ei ole sellainen miellyttänyt, sitä suosittelen kyllä kokeilemaan himojen herättelyssä. Mikä siinä on sinusta epämiellyttävää?

        Hienoa että olet jo yrittänyt useita tapoja herättää himoja miehessä. Hauskalta kuulosti tuo öljyjuttu, mahtoi kuitenkin suututtaa sinua kommenttinsa. Ilahduttavan sitkeä olet ollut, toivottavasti jaksat jatkaa sitä. Kannattaa myös harkita parin laadukkaan lelun hommaamista (vaikka oletkin ollut niitä vastaan) , koska ne ovat varmin tapa löytää orgasmisi, joka kerta ja nopeasti. Myös miehesi saattaa innostua käyttämään niitä sinuun ja kun tiedän että se ON miehestä kiihottavaa, voisi leluleikit tuoda ihan uutta eloa makuuhuoneeseen. Netistä niitä saa tilattua ihan vaivattomasti ja toimitukset on huomaamattomia. Kannattaa ennen tilausta katsella kommentteja, mutta yleisesti ottaen kaksi ominaisuutta kandee täyttyä, monipuoliset hierontaohjelmat ja hiljainen ääni. Kaiken kirjoittamasi jälkeen pidän tätä suositeltavimpana sinun ongelmaasi, alkaa seksi (edes sooloseksi) tuntua ja lisäksi et ole seksin saamisen suhteen vain miehesi halujen varassa.

        Tsemppiä ja kyllä se miehenkin seksihimo lisääntyy valon lisääntyessä kesää kohti mennessä..


    • Jhjk

      En tiedä miksi en pidä enää pussailusta. Suhteen alussa vielä pussailimme sitten se jotenkin jäi ja nyt en vaan oikein pidä siitä.

      Joo kyllähän tämä ärsyttää että vaikka kaikkeni yritän niin mies ei vaan innostu. Kohta 2 viikkoa jo hiljaiseloa (joo kyllä lasken päiviä) viimeeksi ystävänpäivänä olen seksiä saanut. Noh jos vaikka tämä huominen muutto stressaa häntä, hän kun on sellaista stressaaja tyyppiä. Jos vaikka sitten huomenna kokeillaan uudestaan jos mies vaikka syttyisi, en vaan tiedä millä keinolla sitä huomenna sitten yrittäisi !

      • Sexguru

        Sanot ihan suoraan hyvissä ajoin päivällä, että tänä iltana tekisi mieli naida, heti kun on lapset nukahtaneet. Näin hänelle jää aikaa virittyä tunnelmaan. Jos ei nyt muuttopäivänä, niin sitten seuraavana.

        Kokeilehan sitä suutelemista, jospa se muutaman päivän kokeilujen jälkeen alkaisi tuntua luontevammalta? Aloitat vaikka pikku pusuista ja seuraat intoutuuko hän pyrkimään pidempään suuteluun. Kerro myös rakastavasi häntä (jos niin on), näillä kahdella "pikkujutulla" nyt vain tuppaa olemaan merkitystä myös kumppanin seksihaluihin.

        Jos pidemmällä aikavälillä tilanne ei tyydyttävämmäksi muutu, tarvitaan perusteellista keskustelua seksuaalisista tarpeistanne. Eli ainakin nämä tulisi kertoa..

        "Rakastan sinua ja haluan vain sinua. Jotta seksielämämme muuttuisi minuakin tyydyttävämmäksi, haluaisin enemmän tätä ja olen myös valmis kokeilemaan sun haluamia juttuja, jotta rakkauden tunteiden lisäksi myös seksi olisi molempia tyydyttävää."

        Lisäksi myös tämä tulisi sanoa muodossa tai toisessa..

        "Seksi kanssasi tuntuu hyvältä, mutta naisena kaipaan enemmän huomiointia, pidempää esileikkiä ja huomiota (käsillä tai suulla esimerkiksi) klitoriksellekin ennen kuin edetään yhdyntään saakka. Palkkioksi huomioinnista, saat seksiin ja sinuun tyytyväisemmän naisen, joka jaksaa paremmin elää arkea kanssasi, hoitaa yhteistä kotia ja lapsia. Extrana pääset kokeilemaan seksissä haluamiasi uusiakin juttuja"

        Tämä pitäisi sisällyttää viestiin myös..

        "Naisellekin on tärkeää saada orgasmi ja pelkkä nopea yhdyntä ei minua ja monia muitakaan naisia vie. Ajattelepa jos itse saisin nopeasti ja keskeyttäisin puuhan siihen paikkaan, olisiko sellainen sinusta tyydyttävää, kerta toisensa jälkeen sama toistuisi" ja myös kerrot ettet edes odota muutoksia ihan saman tien, mutta että haluaisit seksiä useammin, esim. sen 2-3 kertaa viikossa, tai mikä nyt sattuu olemaan sinun halu seksikertojen tahdista.

        Jotkut ei vaan tajua näitä juttuja, ellei suoraan kerrota asioista niinkuin ne ovat. Rohkeuttahan se vaatii, että voittaa ujoutensa myös seksiasioissa, mutta parempi seksi on tavoittelun arvoista ja avainasemassa suhteenne jatkuvuuden kannalta.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe