nordicmarketing PUHELINMYYNTIHOMMAT

JoonaTanKorhonen

onkos kellään mitään hajua millainen se tämä nordic marketing service puhelinmyyntifirma on?

Muutamaan ruotsalaiseen törmäsin pattayan lomalla ja sanoivat että myy vitamiinia bangkokista käsin.

29

8144

    Vastaukset

    • entinenduunari

      Odotin työlupaani 5 kuukautta. eivät maksa palkkoja!!! VAROKAA! ThaimaansuomalainenMathawat on yrityksen pääjehu joka lomailee jatkuvasti ei ymmärrä myynnistä mitään vaikka koko yritys perustuu myyntiin. En voi suositella työpaikkana kellekään. tarkkailen silmäkovana tämän uppoavan laivan toimintaa. yritys toimii piilossa kaikin tavoin. jotain hämärää on taustalla varmasti. yritys mainostaa boi sertifikaattia. tällä yrityksellä ei sitä oikeasti ole.

      myyvät pelkkiä suomen terveysravinnon ja vitaelife yrityksen vitamiineja. huijaavat mummoja päivät pitkät. oikeasti täällä on 7 työntekijää vaikka mainostavat 30 kymmentä nettisivuillaan.

      http://www.nordicmarketingservice.com/

      • Entinentyämiäs

        Entinenduunari, oletko ollut siellä töissä? Minkälaisia kokemuksia? Kauan kerkesit työskennellä siellä?


      • Hannuhomie

        Väitätkö että olit siellä töissä 2kk, etkä saanut siltä ajalta yhtään palkkaa?


      • Suol124

        Alkuun väitit että odotit työlupaasi 5kk, mutta nyt ehditkin työskennellä yrityksessä 2kk ja et saanut palkkaa.


    • ahkeramyyjä

      En voi enää suositella työpaikkana.. Tykkäsin vielä pari kuukautta sitten .. kavereita suositaan ja oikeat työntekijät jäävät huomiotta! Suosittelen lämpimästi varomaan thaimaalaisia työnantajia. onko suositella muita puhelinmyyntifirmoja thaimaassa?

      • Ennenoliennen

        Samaa mieltä!


      • Anonyymi

        kannattaa tutustua toimitilojen muun muuassa ergonomiaan ja aivan perusasioihin joihin olet suomessa tottunut ennen kuin lähdet. Täällä niitä asioita ei ole mihin on totuttu. Suoramarkkinointi mega ja Karetakin viihtyisämpiä mestoja missä tosin paskempi palkka. Saikuista maksetaan täällä vähän sinne päin ja niin edelleen. Työsuhde edut ei ooole kun et jotain ryyppäämistä yhessä. Ei pahalla mutta ei myöskään hyvällä. 2/5 tähteä


    • ahkeramyyjä

      ei ole enää mukava työpaikka. hoitivat alkuun kaiken hyvin...! nykyisin vain omistajien parhaat kaverit saavat paremmin palkkaa ja huomiota. esimiestaidot pomoilla on hukassa....

    • ahkeramyyjä

      in and out. oli vielä pari kuukautta sitten hyvä työpaikka nyt on päin helvettiä asiat........ se tästäkin sitten! vain omistajien parhaat ystävät pärjää täällä oikeita myyjiä ei arvosteta

    • noudattakeelakia

      Työluvalliselle täytyy maksaa vähintään 50.000 bathia Thaimaan lainmukaisesti kuukaudessa mutta maksavat nykyään PELKKÄÄ provisiota ! Mitäs sitten ne jotka eivät saakaan kauppaa sen edestä eli rikkovat lakia kuten kaikki muutkin vitamiinilafkat täällä. Nettisivuillaan valehtelevat näin: Palkkausjärjestelmä meillä on selkeä ja roolitus yrityksen sisällä selkeä - joopa joo. Pohjapalkka meillä lähtee rullaamaan aina ensimmäisestä tunnista lähtien, kun astut toimistoon. Pohjapalkka on 400 thb per tunti (miten teidän mielestä 400 pohjapalkka on sama kuin puhdas provisio), joka vastaa noin 10,50 euroa tunnissa. Tämän lisäksi maksamme myös työntekijöillemme projektikohtaisen provision. Näin ollen keskiarvoisesti työntekijämme tienaavat 13 - 14 euroa tunnissa - joka on paikalliseen tasoon nähden hyvin paljon, sillä Thaimaan elinkustannukset ovat erittäin alhaiset.

      • noudattakeelakia

        Yrityksen sisällä muhii tikittävä aikapommi! Johtokunta pakenee seuraavaksi (merkkejä nähtävillä) ja kerää rahat. Oli kyllä hyvä työpaikka aikanaan mutta johtokunnan kokemus on TASAN nolla joka vie yrityksen perikatoon!


      • Anonyymi

        Näin on. Tätä on kysytty lakia tietäviltä. Ei voi maksaa alle 50.000bathia ulkomaalaisille.


    • lyyra86

      Onko kyseessä sama yritys kuin allaolevassa työpaikkailmoituksessa?

      Ihmettelin kun nettisivuja ei löydy eli olisiko jollain antaa kokemuksia tai lisätietoja tästä yrityksestä.? eli ketä on taustalla ja hoitavatko työluvat varmasti? Olen erittäin kiinnostunut lähtemään töihin Thaimaahan mutta pieni tenkkapoo mihin hakemusta laittaisi. Onko heillä kenties työntekijöistä pula vai miksi hakevat 10 uutta myyjää kerralla? Mitenkähän yritys pystyy takaamaan työhyvinvoinnin kaikille kymmenelle samaan aikaan? Minulla on myös päiväkoti-ikäinen lapsi jonka otan mukaan eli työpaikan puolesta ongelmia ei saisi tulla. Kiitän jo etukäteen kokemuksista ja vastauksista.

      Myyntineuvottelija, 10 paikkaa, Nordic Marketing Service Co. Ltd, Bangkok, Thaimaa, Thaimaa, Sukhumvit soi 42, 42 Tower, Bangkok, Thaimaa, 10110 Bangkok
      Kuvaus
      Tiedot
      Kartta
      Kyllästyttääkö Suomi? Haluat vaihtelua? Tai vaikka muuttaa pidemmäksi aikaa ulkomaille, nyt siihen on mahdollisuus. Nordic Marketing Service kasvattaa toimintaansa ja haemme tällä hetkellä 10 uutta myyntineuvottelijaa yritykseemme. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Bangkokissa, toimimme tällä hetkellä suomen ja ruotsin markkinoilla. Työllistämme n. 30 suomalaista ja tiimistämme löytyy myös thaimaan ja ruotsinkansalaisia. Yrityksellemme on myönnetty Thaimaan viranomaisten toimesta BOI-sertifikaatti, joka mahdollistaa lailliseen liiketoimintaan Thaimaassa. BOI-sertifikaatin ansiosta pystymme hoitamaan jokaiselle työntekijällemme työviisumin (viisumin voi anoa jo suomesta käsin), sekä työluvan thaimaassa työskentelyä varten. Hyvällä työllä ja motivaatiolla mahdollisuus edetä työtehtävissä.

      Myymme tällä hetkellä terveys- ja suuhygienia tuotteita nykyisille ja uusille asiakkaille.

      Työtehtävä:

      -Myyntineuvottelija

      Tehtävien määrä: 10

      Odotamme sinulta:

      -Motivoitunutta asennetta myyntityötä kohtaa.
      -Halu saavuttaa henkilökohtaiset ja tiimin tavoitteet.
      -Kykyä työskennellä osana myynti tiimiä.

      Edellytämme sinulta:

    • Anonyymi

      Itse ollut kyseisessä yrityksessä töissä melkeinpä vuoden päivät, ja kyllä voin ihan puhtaalla omallatunnolla sanoa että jos Thaimaahan töihin on miettinyt lähtevänsä niin näihin voi luottaa. Samaa ei voi valitettavasti sanoa monesta muusta töitä Thaimaassa tarjoavasta yrityksestä.
      Työluvat ja asunnot hankittiin Bangkokista yrityksen avustamana ja hoitamana, kaikki meni niinkuin oltiin luvattu/sovittu etukäteen!
      Myös palkat maksettiin ajallaan ja lainmukaisesti.
      Työnteosta sen verran että myyntityö ei tietysti kaikille sovi, mutta kun ilmapiiri on hyvä niinkuin tuolla ja kun palveluihin kuuluvat buukkauspalvelut / tapaamisten sopiminen, asiakaspalvelun ulkoistus ja myynnin ulkoistus, niin ainakin itselle löytyi juuri sopiva ja mieluinen projekti

      Ja aikaisempaan mainintaan lyyra86 niin kyllä nettisivutkin löytyy
      http://www.nordicmarketingservice.com

    • Anonyymi

      Soita 150 puhelua päivässä, asiakkaat sanovat ei kiinnosta ei kiinnosta ja esimiehet painostavat niskassa.. Kyllähän siitä on mukava että palkka maksetaan. Laskekaapa ihan itse 5 päivällä viikossa ja palkka 50.000 paaderoa. Kun jaat sen tällä orjatyön määrällä niin noin 15 bahtia per puhelu..... Soittaisitko itse työksesi puheluita thaimaailaisen palkalla per kappale.... No en minäkään. Taksikuskikin thaimaassa saa enemmän. Nämä myyntipuljut ovat kuolleita kuten tämäkin firma ensi vuonna keksivät sitten varmasti jotain muuta.

    • Anonyymi

      Täysin paska lafka. Suosittelen mielummin töitä vaikka puuverstaassa.

    • Anonyymi

      Palkat takaisin miten on luvattu! Samanlainen kusetus firma kuin kaikki muutkin. Petetty olo. Omistajat turvaa oman nahkansa välittämättä työntekijöiden elämisestä.

      • Anonyymi

        Helpottaako mieltäsi kirjoitelmasi matkailupalstalle anonyyminä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helpottaako mieltäsi kirjoitelmasi matkailupalstalle anonyyminä?

        anonyymina myös julkaisitte yhtäkkisesti tällaisen matot alta palkat pois vaikka tämä oli suunniteltu jo pitkään että näin tulee tapahtumaan. lupasitte viimeksi syksyllä uusille myyjille lyhyet työpäivät ja hyvän takuupalkan. nyt on huonoin takuupalkka thaimaassa vaikka pomot elävät luksus elämää. mitäs tähän lupaukseen keksitte sanoa
        on luvattu isot takuupalkat ja nyt vain pomot saavat isoja palkkoja.
        Nordicmarketingservice rekryää jälleen vuoden hiljaiselon jälkeen.
        Haluatko myydä laadukkaita kotimaisen yrityksen terveys, hyvinvointi ja tekstiili tuotteita tai vahtoehtoisesti suomen ylivoimaisesti parasta sähkösopimusta kotitalouksille?
        Haemme myyntihenkistä porukkaa Pattayalle Elokuussa 2020 aukevalle toimistollemme. 6h 45min työpäivät, hyvä palkkaus ja Pattayan rantakaupunki ei jätä ketään kylmäksi. Aikaa ja rahaa jää myös vapaa-ajalle. Mahdollisuus työskentelyyn Bangkokin toimistollamme.
        Mitä edellytämme työntekijöiltä:
        - Myyntihenkisyyttä
        - Tervettä itseluottamusta
        - Sujuvaa suomen tai ruotsinkielentaitoa
        - Motivaatiota oppia uutta
        - 22 vuoden ikää
        Mitä tarjoamme työntekijöille:
        - 50 000THB takuupalkan
        - Motivoivat myynti provisiot ja bonukset
        - Työluvan ja viisumin
        - Kattavan myyntikoulutuksen
        - Loistavat työajat
        NMS on vuonna 2017 Bangkokissa perustettu telemarkkinointi yritys, työllistämme tällä hetkellä lähes 40 myynnin ammattilaista Suomesta ja Ruotsista.
        Meillä työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä, osa työntekijöistämme on ollut mukana aina perustamisvuodesta 2017 saakka, tämä kertoo jotain työntekijöidemme viihtyvyydestä.
        Parhaat myyjämme tienaavat n.100 000THB/kk, meillä pystyt siis itse vaikuttamaan palkkaasi. Yrityksellemme on myönnetty BOI (Board Of Investment) sertifikaatti, joten maksamme jokaiselle työntekijällemme 50 000THB takuupalkan. Hoidamme kaikille työntekijöillemme asianmukaisen viisumin ja työluvan, Thaimassa työskentelyä varten.
        HAE NOPEASTI, SILLÄ AVOIMIA PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI!
        Jos myyntityö Thaimaan Pattyalla tai Bangkokissa kiinnostaa, laita avoin hakemus CV:n kera osoitteeseen
        [email protected]. Käsittelemme kaikki hakemukset kesän 2020 aikana.


    • Anonyymi

      asia tarkastettu eli jos yritys maksaa alle 50.000bathia kuukaudessa voi työluvan menettää. vaadimme vähimmäis takuupalkkaa takaisin joukolla! lakko on ennenkin tuonut oikeutta työpaikkoihin. ja lakkohan muuten tulee jos palkat ei hoidu thaimaan lain mukaan ja silleen mitä luvattiin kun töihin tultiin. yhteistyöllä tämä riita voitetaan.

    • Anonyymi

      Tietoa tietoa. Toimiston vuokrat maksamatta.

    • Anonyymi

      Kusettaa palkoissa sen voin kertoo!

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe