Mikä neuvoksi

asdkkkk

Meillä vaimo on 35 ja minä reilut kymmenen vuotta vanhempi. Aikansa aneltuaan annoin suostumukseni vaimolle ottaa mukaan toisen miehen. Kaveri oli ihan muuta mitä vaimo minulle netissä esitteli. Tämä oli n. 30-kymppinen komea kaveri. Ensimmäisellä kerralla en päässyt itse ollenkaan naimaan, vaan vaimo hoiti minut kädellä ja antoi vieraan panna. Kaiken huipuksi hän sai nussittua vaimolle nautinnon mikä meillä ei ole onnistunut. Olen lauennut nopeasti ja vaimo on jäänyt saamatta. Olen kyllä vaimon saanut tulemaan nuolemalla. Ehkä kaverin onnistumiseen oli syynä se, että hän kesti riittävän kauan ja olihan hänellä tosi komea ja omaani isompi kulli. Aamulla sain pillua kun kaveri aamupanojen jälkeen lähti. En raaskinut kieltää vaimolta uusintaa kun hän sitä niin aneli ja seuraavana viikonloppuna sama heppu oli taas tyydyttämässä vaimoni. Itse sain kokea taas saman kohtalon kuin aikaisemminkin. Kaveri oli jo käynyt meillä useamman kerran kun hän taas tuli vierailulle. Olimme jo sängyssä hyvässä vauhdissa kun hän huomasi unohtaneensa kortsut autoonsa. Vaimoni mielestä olimme jo tutustuneet niin hyvin, että hän antoi kaverin tulla paljaalla ja laskea spermat sisäänsä. Jatkossa hänen ei sitten enää tarvinnut niitä käyttääkään.
On tästä seurannut paljon hyvääkin. Olin aikaisemmin ehdotellut vaimolle vai vihkaa, että voisimme kokeilla myös peppuseksiä tai suihinottoa kun hänellä oli kuukautiset. Vastaukseksi sain aina tiukan EI. Muutama kuukausi sitten vaimollani alkoi mensut, eikä hän saanut peruttua kaverin vierailua. Hoitelen teidät sitten kädellä hän sanoi minulle. Kaverille tämä ei kuitenkaan kelvannut. Kun tulin hakemasta olutta alakerran jääkaapista, makasi vaimoni mahallaan ja kaveri nussi häntä pyllyyn. Vähän harmitti kun en itse päässyt korkkaamaan vaimoni neitseellistä toista reikää, mutta nyt sitä on herunut myös minulle. Sain vaimolta myös ihanan loppuun asti viedyn suuhoidon, joten ei valittamista.
Tätä on nyt jatkunut yli puoli vuotta ja olen välillä koettanut ottaa puheeksi suhteen lopettamisen. Vaimoni mielestä järjestely on hyvä, hän saa orgasmin yhdynnässä joka kuulemma on kokonaisvaltaisempi, mies saa tyydytettyä tarpeensa koska hänellä on vaimo invalidi ja heidän seksielämänsä on nollissa.
Olin epäillyt miehen taustaa, mutta sekin selvisi ja todeksi paljastui kun hän pyysi meidät vierailulle kotiinsa. Olinkin jo ihmetellyt kun hän ei edellisenä viikonloppuna vieraillutkaan luonamme. Sopiva tekosyykin tähän vierailuun löytyi. Sekä vaimoni että tämä meidän yhteinen seuralainen harrastavat valokuvausta. Vähän visiitti jännitti. Kaveri ja hänen vaimonsa asuvat hulppeassa omakotitalossa ja toden totta. Hänen kaunis vaimonsa oli rullatuolissa. Hetken päästä mies pyysi minua keittämään kahvia ja pitämään seuraa vaimolleen ja he voisivat vaimoni kanssa mennä katsomaan hänen otoksiaan. Olimme jo odotelleet hyvän aikaa kahvin valmistumisen jälkeen kun emäntä viimein pyysi minua menemään alakertaan kutsumaan ”valokuvaajat” kahville. Kuljin alakerran käytävää ja kuulin raollaan olevan oven takaa kiimaisia ääniä. Vaimoni makasi saunan pukuhuoneen pöydällä mahallaan hame korvissa ja kaverimme nussi häntä takaapäin housut nilkoissa. Kaikesta huomasin parin olevan jo loppusuoralla ja annoin kaverin nussia loppuun saakka ennen kuin esitin kahvikutsun.
Kotona kritisoin tapahtunutta ja pidin sitä härskinä. Talon rouva on kuulemma hyvin paljon hoitolaitoksessa tai siskollaan viikonloppuja, jonka johdosta kaveri pystyy vierailemaan luonamme. Nyt sisar kuitenkin oli ollut matkoilla ja mies oli joutunut hoitamaan vaimoaan. Kutsumalla meidät kylään hän oli samalla päässyt nussimaan vaimoani ja purkamaan paineensa. Vaimoni ei nähnyt tilanteessa mitään moraalitonta.
Annanko tilanteen jatkua vai yritänkö pistää sen väkisin poikki? Lopputulosta on vaikea ennustaa.

3

27535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aisankannattajan.elämää

      ei kestä kovinkaan monen polla. veikkaisin että ero on tulossa ,mikäli ei ole ns. vekselivetoinen liitto...
      toisaalta voisit tasata puntit paneskelemalla jotakin nuorta "escort"naikkosta, tiedäthän SEKSINUKKE-silaribimbot????

    • hth3

      kerro lisää satuja - kyllähän me sua uskotaan...vaikka sen valheeksi väittäisitkin

    • Opetelkaaolemaan

      Ao. linkistä neuvoja joka lähtöön. Jos tarinasi on totta, niin olette järjestäneet kyllä kaiken aivan päin persettä. Sanoisin, että vuorossa on avioeropapereiden tekeminen. Ja samalla voisit ilmiantaa tämän toisen tyypin raiskauksesta. Vaimosi sanoi ettei halua seksiä, mutta mies väen vängällä nussii häntä perseeseen.

      https://www.savagelovecast.com/

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe