Volvo Xc40 koeajettu

Asx2012

No niin tuli koeajettua Xc40. Tänään oli erittäin liukasta, mutta eipä liukkaus tuntunut nelivedolla,vaikka kitkarenkaat olikin. Hiukan oli jähmeä lähtemään paikaltaan,ehkä luistonesto jarrutti. Mukava lintuperspektiivi näyttö ja parkkiavustin. Volvomaisen mukavat istuimet entistä säädettävämpänä. Auton hahmottaminen ajurinpaikalta oli parempi kuin monessa muussa koeajoautossa. Nyt on sitten saatava hinta kohdalleen niin vois päätöksiä tehdä.

30

12559

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aikaturhake

      Juu jos Volvon hinta on 19.900e ja omasta raju hyvitys ei lekkivolvosta voi ainakaan enempää maksaa

      • eiSyrjäytyneille

        Kaikkea se kateus laittaa kirjoittamaan, olet nolo poika.


      • Jereehh

        Mistä revit ton 20k?


    • ex-volle

      Vähän omituisen korkean kopperon Volvo teki. Miksi sisällä istuvalla pitää olla 30 sentin pään tila? Vähempikin riittää. Taloudellista tuosta ei saa millään, aerodynamiikka on surkea. Mielenkiinnolla odotan tulevaan sedania, vai millä termillä sitä kutsutaankaan.

      • valinnanvaraaVolvolta

        Volvo vastaa asiakkaitten mieltymyksiin, nythän nuo suvit ja vastaavat ovat kovassa huudossa, vaikka moni toisin ennusti vuosia sitten.


      • metsänpoikakoKaupungissa

        Hauska poika, yleensä itketään kun pääntilat on liian matalat ettei 2metrinen tyypillinen suomalainen mahdu edes kuskin penkille. Nyt on huonoa jos tilaa on riittävästi, olikohan penkki ala-asennossa kun kävit näyttelyssä loisimassa ja kadehtimassa?


      • Jereehh

        Volvo on Miesten auto, siinä tarvii olla pääntilaa ja koneessa voimaa. Volvon logo jo kertoo jotain....


    • popol

      Niin. Kävin istumassa autoliikkeessä, mutta koeajo jäi ajamatta, kun totesin, etten ainakaan itse voi autoa näin 181cm pitkänä ostaa. Kuskin sähkösäätöpenkki matalimmassa asennossa, ratti ja selkänoja mieleiseksi säädettynä jäi katon ja pään väliin noin 2cm tilaa. Sivulle päin katsoessa näki lähinnä a -pilarin yläosan ja katon reunan.
      En tiedä onko manuaalipenkit erilaisilla säädöillä, mutta ois ainakin 2-3cm alemmas pitänyt pystyä penkki säätämään. Kielii sekin jotain, että penkki oli jo valmiiksi matalimmassa asennossa.
      Hienon näköinen auto varsinkin edestä päin ihan siistin näköinen sisältäkin, mutta mielestäni aika hintava kuitenkin. Ei nyt kuitenkaa ihan XC60 /S90/V90 tasolla ole tuo XC40, mutta hinta ei jää kovinkaan kauas, jos on nelivetoinen.

      Uusi BMW X3 oli kyllä hiljainen ja laadukkaan tuntuinen. Ohjaustunto oli keskialueella mielestäni vähän huono, mutta saattoi johtua runflat renkaista. Toki tämä XC 40 on enempi X1 / X2 kilpailija. Ainakin X1 on paljon meluisampi kuin tuo uus X3. En tiedä sitten tästä uudesta XC40:sta. Hyviä varmaan nämä Volvotkin, kun kuulosti että kohta on tälle vuodelle enää Eioota myytävänä.

      • kateusEiAutaEteenpäin

        181cm ja jäi penkin ala-asennossa 2 cm väliä ja juuri kun joku sanoi ihan päin vastoin et jäi 30 cm väliin. Kumpi valehtelee ja kumpi on provopoika, vai jopa molemmat. Hävetkää jos sattui!!


      • arvelija.-
        kateusEiAutaEteenpäin kirjoitti:

        181cm ja jäi penkin ala-asennossa 2 cm väliä ja juuri kun joku sanoi ihan päin vastoin et jäi 30 cm väliin. Kumpi valehtelee ja kumpi on provopoika, vai jopa molemmat. Hävetkää jos sattui!!

        toinen oli varmaan 6v pikku poika. en tiedä kumpi.


      • Jereehh

        Aika paska puhetta, Antti Liinpää joka on 203cm pitkä sai itselleen täydellisen asennon, olen joko köyhä tai tyhmä, tuskin ikinä nähnytkään kyseistä autoa sisältä.


      • Jereeeeh

        Olet* :D


      • Mixuxu

        Kumma kun minä joka olen 197cm pitkä sain täydellisen ajoasennon, taidat olla tyhmä tai osaamaton.


      • popol

        Ihmettelin hetken sitä penkin säätöä että jää niin ylös. Sähkösäätöpenkki oli ja ylöspäin se kyllä nousi, mutta ei mennyt enää alemmas. Varmaan se käytännössä laskee alemmaksikin jos kerran paljon pidemmätkin on löytäneet sopivan ajoasennon.


      • ontuuontuu
        kateusEiAutaEteenpäin kirjoitti:

        181cm ja jäi penkin ala-asennossa 2 cm väliä ja juuri kun joku sanoi ihan päin vastoin et jäi 30 cm väliin. Kumpi valehtelee ja kumpi on provopoika, vai jopa molemmat. Hävetkää jos sattui!!

        190 minulla mittaa ja ihan hyvin mahduin ko. värkkiin sisälle. että miksei tuo kymmenen senttiä lyhempi mahdu? mutta jos sillä on 30 sentti jalkoja ja 150 senttiä selkää ja päätä :D


      • Anonyymi

        Missähän autossa olet istunut byyyaahh byaaahh. Olen 190cm ja no problem! Loistava auto ja täällä tojo kuskit huutaa kateellisina


    • Jebbha

      Hinta? Mielestäni hinta on todella kohtuullinen ollut kun aina antntanut saman minkä saksan premiumit ja monissa asioissa enemmänkin. Sakemanneissa Mersu on ainoa joka menee ohi laadussa.

      • ontuuontuu

        x1 on todellakin kympin kalliimpi ja siihen saatavat varusteet eivät ole lähelläkään xc40 tasoa


    • Asx2012

      Tuli sitten tilattua tuo Xc40 aika kattavalla varustuksella. On tosi suosittu auto,koska toimitus menee syksyyn. Vähemmillä varusteilla olisi löytynyt nopeammin jo tilatuista autoista tai esittelyautoista sopiva. Lueskelin jo netistä ohjekirjaa ja yllätyin kuinka paljon avustusjärjestelmiä tuossa autossa on. Toinen perheemme auto V60 vm. 2014 on jo ladattu pitkälti hyvillä varusteilla, mutta Xc40:ssä on menty todella pitkälle,automaattiajo on jo huululla. Molemmat Volvot ovat sitten Volvo on Callilla hallittavissa.

      • Jereehhhz

        Oikean oston teit, Volvo on hinta laatusuhteeltaan maailman paras merkki.
        Sisätiloissa käytetään täysin samoja materiaaleja kun kun esim. Bemarissa ja Audissa ja tekniikka paljon edempänä halvempaan hintaan, Volvo on kaikin puolin kannattava auto ostaa.


      • peltormies

        Kannattaa ostaa hyvät kuulosuojaimet, kun rengasmelu autossa on aika karmaiseva.


      • Anonyymi
        peltormies kirjoitti:

        Kannattaa ostaa hyvät kuulosuojaimet, kun rengasmelu autossa on aika karmaiseva.

        Ollut volvo nyt 3 viikkoa ja rengasmelun allekirjoitan.


    • popol

      Ainakaan omasta mielestä tuo XC40 laatuvaikutelma ei ollut yhtä hyvä kuin xc60/s90/v90 akselissa. En tiedä tarvitseeko ollakaan, mutta kyllä tuo XC40 on kattavilla varusteilla kallis.

      • Asx2012

        Niin kallis mihin verrattuna. Listallani oli myös BMW X1, MB Gla, Jaguar E-Pace. Kattavat turvallisuus ja mukavuusvarusteet, automaatti ja neliveto. Näistä Jaguar suurin piirtein hinnaltaan sama, Bemarille ja Mersulle kertyy vain yllättävän korkea hinta lisävarustuksella. Eri sarjaan kuuluvat Volkswagen, Ford, Toyota, Mitsubishi olivat myös kartalla ja olisivat toki tulleet halvemmiksi, mut4a osassa aika vanhat mallit tai joitakin varusteita vrt. Xc40 ei noihin saanut edes lisävarusteena. Mersusta oli edullinen Stokkan kanta-asiakas tarjous, mutta mallina tuo oli vanhentunut ja kallis. Varmaan voi olla eri Juttu jos karvalakkimallia Bemarista ja Mersusta vertailee aika hyvin vakionakin varustettuun Xc40.


    • näinsemeneee

      Kiinantuotteista ei ole yleensä kovinpaljoa maksettu toimitusajatki varmaan pitkät rahtauksen takia hinta Made in China tuotteelle ihan eri kuin Saksan vastaaville.

      • Asx2012

        Lukeminen kannattaa aina eli kannattais tutustua autojen valmistuspaikkoihin ja konsernien omistukseen ihan kaikissa merkeissä. Kiinalaisilla on rahaa ja sitä sijoitellaan paljon länsimaiden teollisuuteen. Vaikka raha tulee Volvon tapauksessa Kiinasta, on suunnittelu ja valmistus Länsimaisissa käsissä. Xc40 on suunniteltu Ruotsissa ja valmistetaan Belgiassa. Olen kuullut,että vain osa Volvo S90 valmistetaan Kiinassa,mutta niiden toimitusmaata en tiedä, mutta otaksun menevän Aasian markkinoille.. Olen myös kuullut,että useimpien kalliimpien BMW mallien peltiosat ja suuri osa muista komponenteista tulee Kiinasta. Opelhan onkin jo Ranskalainen ja luoja tietää kuka omistaa Mersun, BMW tai muut saksalaisfirmat.


    • VolvistiV40

      Arvo tippuu järjettömästi, edes oma jälleenmyyjä ei arvosta Volvoa vaihdokkina..

      • kateusOnRumaa

        No tottakai on, ei vaan. Kuka nyt valintansa perustaa provopoikien juttuihin.


    • Atkerkki

      Meinasin ostaa volvon mutta onneksi en ostanut kun kuulemma arvo tippuu rajusti ensimmäisinä vuosina.

    • Anonyymi

      Tilattu elokuu-18. Saapuu kesäkuu-19. Pitkän mietinnän tulos. Elokuun —18 jälkeen automaailma muuttunut kovinkin, mutta en pärjää sähkövehkeillä. Hintaa autolle en ole keksinyt, mutta 10k€ halvempi kuin sakut.
      Testit ovat odotteluaikana vahvistaneet Volvon kyvykkyyden sarjassaan. Lienee kuitenkin viimeinen polttomoottoriauto minulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe