Mites toisilla Intiassa?

Intiassa

Ollaan oltu nyt muutama viikko taalla Intiassa ja lamminta on ollut ihan mukavasti. Ei ole ollut viela liian kuuma, yolla 20C ja paivalla mukavat 28C. Uimavesi on altaassa viela aika viileata ja paikalliset ei juuri viitsi menna uimaan, me on kuitenkin uitu joka paiva.
On oltu talla seudulla useampana talvena, taalla ei juuri ole muita suomalaisia, yksi toinen perhe on taalla asumassa tyon puolesta. Holit taas katsellaan ja sitten tullaan Suomeen, kun ilmat taalla lampenee meille liian kuumaksi.

4

1954

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • man6419

      Jahas ja missä päin intiaa olette. Me mennään goalle helmikuun lopulla reilu kahdeks viikoks. Tänä talvena ei ollut tarkoitus mennä, mutta kun kesä oli surkea niin päätettiin että edes talvella hetken tarkenee

      • Intiassa

        Me ollaan taalla Maharashtran alueella 200 km paassa Mumbaista. On oltu taalla useampana talvena, vaikka onkin sitten tehty retkia moneen suuntaan. Nyt kerkisi jo ilta tulemaan ja on katseltu parvekkeelta lepakoiden lentoa ja kuunneltu tuttua junan pillia. Uimassa kaytiin viela pimeassa, kun talonmiehet laittoivat valot altaalle.
        Goalla on varmaan jo aika lamminta helmikuun lopulla, kun taallakin on yleensa aika lamminta jo siihen aikaan. Maaliskuun alussa tullaan Suomeen, kun on katseltu Happy Holi ensin 2. paiva.


    • Gigogoa

      ei liian kuuma helmikuussa . Rannalla tuulee aina ja illat mukavan viileitä. Pohjois goa alkaa olla mielestäni liiankin vilkasta , mutta candolim vähän rauhallisempi. Etrlä gooa nykyään vielä rauhallisempi, harmi vain kun hotellit hintavampia siellä . Bungalovit halpoja mutta kuka niistä tykkää.

    • Intiassa

      Nyt on sitten oltu jo lähes kuukausi täällä Suomessa. Olikin melkoinen yllätys, kun yleensä on ollut jo maaliskuun alussa lämmintä Suomessakin, kun on tultu Intiasta, vaan nyt olikin harvinaisen kylmää. Aikaerokin rassasi aiempaa enemmän, ollaanko tulossa jo vanhaksi...
      Matka Intiassa meni vanhalla rutiinilla, lämmintä riitti ja moottoripyörällä ajeltiin monessa paikassa. Happy Holi on tietty aina sellainen kokemus, kun värit lentää. Nytkin 2. päivä maaliskuuta heiteltiin melkoisesti värejä. Uusia reissuja taas suunnitelllaan Intiaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1840
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      237
      1639
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      91
      1523
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1328
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      164
      1105
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1083
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      932
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      916
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      856
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      95
      817
    Aihe