Biohitin tulos 2017

Brew_Fare

Vajaan kolmen viikon kuluttua tulee kevään odotetuin tulosjulkistus, ainakin joillekin. Biohitin ensimmäinen voitollinen tulos Sartorius kaupan jälkeen saattaa olla todellisuutta, eli diaknostiikkaliiketoiminnan avulla saatu.

Kiinan tehtaan laajennusuutiset 300 miljoonan erillisen testin tuotantokapasiteettiin (75 miljoonaan GP testikokonaisuutta), luovat lujasti uskoa tulevaisuuteen.

GrandPahrman massiiviset Shubang markkinointipanostukset herättävät myös paljon uskoa tulevaisuuteen. Esimerkiksi tämä video:
https://tbm.alicdn.com/a7izCdgOPRbGgBl7UW2/1tuJjSN4v4MvEVPGhEs@@sdregop.mp4

Kirsikkana kakun päällä vielä pian julkaistava migreenitutkimus, joka voi avata Acetuimille aivan mielettömät markkinat.

Ehdottomasti kannattaa siirtää panostuksia tähän, vaikka lainarahalla kuten itse.

64

4708

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aloittelija-sijoittaja

      Biohit ei tule nousemaan voitolle, jo monta vuotta odotettu. Lisäksi osakkeen hinta on korkea.

      Ostakaa näitä senttiosakkeita, Fit Biotech tai Valoe, jos nousevat euroon, voittoprosentit ovat mahtavia. mm. Jorma Ollila on Valoe :n suurosakas.

      • AA-sijoittaja

        Pitää muistaa, että Ollila on erittäin varakas henkilö. Hän voi pitää Valoessa vaikka 1MEUR tyyliin 'pientä jännitystä' eikä siitä kannata vetää kauheasti johtopäätöksiä osakkeen paremmuudesta.


      • Herätkääpahvit

        Oletkos laskenut paljonko pitäisi ko. firmojen tehdä tulosta että osakkeen arvo nousisi edes 50 senttiin. Aivan. Enemmän kuin Neste tekee.


    • AA-aloittelija

      Miten käy Shubang-kauppa Kiinalaisissa nettikaupoissa? Tämä on ehkä helpoin tapa arvioida myykö tuote. Nuo erinäiset mainostempaukset/palstafanitukset ei sitä kerro kuinka moni ostaa eli vaihtaa rahaansa Shubang-pillereihin. Olisiko tästä jollain kättä pitempää. Näin pysyisi tolkku keskustelussa, onhan meillä tolkun pressakin!

    • AA-sijoittaja

      Paukahti GP jakelija Koreaan. Se tässä kiinnostaa tuliko kovasti mainospuheita Kiinan suunnalta. Toki vuosia menee ennenkuin mitään rahaa tuolta tulee, että jäitä hattuun siinä mielessä.

      • asijoittaja

        Taas tiedote. Tavallisesti näitä annetaan ulos tuloslukujen alla kun luvut ovat huonot. Katsotaas onko Semillä samat mielessä tälläkin kertaa. Vai mitä Brew_Fare!


    • Re.Alisti

      Weibo palstalle saatu 60k tykkääjää, puolessa vuodessa. Sama kuin Suomessa 200 henkeä tykkää. Ja nyt odotetaan voitollista tulosta. Ei hyvää päivää.

    • Auttamalla

      Ooossssmoooo , AUTTAMALLA RAHAA. Ihan kohta alkaa täällä Suomessakin seulonnat.
      Siinäpä kertomuksia yhtiökokouksista vuosikymmenen varrelta.

      • O.Sakas

        Itse muistan niin, että RAHAA TULEE AUTTAMATTA.


    • asiantuntijaa

      Paska osari taas kerran, mahtaa sijoittajilla olla kärsivällisyys terästä, kun ovat jaksaneet odottaa käännettä parempaan jo vuosikausia. Firma ei maksa osinkoa, miksi makuuttaa rahojaan tässä ylihintaisessa kioskissa, jossa kurssilla on potentiaalia myös tippua todella rajusti. Veikkaan että seuraavan kerran osake menee sinne 3 €:oon saakka kesällä. Se olisi laskua yli 30% nykyisestä tasosta, jolloin yliarvostus osakkeessa purkaantuisi pikkuhiljaa. Mutta oikea hinta tälle kioskille lienee vieläkin matalampi.

      • satuihinuskova

        Itselleni tämä kehitys on tosi harmillinen. Olen tässä pitänyt kiinni velkarahaa jo useamman vuoden jotta jos lähtee, niin olisi vipuvaikutusta mukana. Nyt varmaan olen pakotettu myymään tappiolla osakkeita pois, koska autonvaihto ei voi yhtään lisävuotta odottaa. Lisäksi haaveilin Biohit-tuoton myötä olevan mahdollista ostaa uudempi auto. Nämä haaveet joutuu nyt heittämään romukoppaan. Menin halpaan ja uskoin yhtiön juttuja alkaen voitollisuudesta viimeistään -14 alkupuolella. Tein runsaat velkapainotteiset satsaukset silloin tähän. Olen kanssasi samaan mieltä että osakekurssissa on mukana runsaasti mielikuvituslisää koska yhtiön tiedotus on hyvin heikkoa ja epämääräistä. Esim. Semin puheet merkittävien toimitusten siirtymisestä tarkoittavatkin vain rahasummaa jolla voisi ostaa uuden kerrostalo yksiön Vantaalta. Siis kuinka joku voi toimitusjohtajan ominaisuudessa puhua tuollaisia kun kyseessä on maapallon väkirikkain valtio.


      • Osakemies

        Minun haaveeni omistusasunnosta ei toteutunutkaan ja jatkan vuokralla asumista. Lisäksi kaikki hankinnat kuten TV, sohva, sänky, tietokone ja muita ovat holdissa koska rahaa ei ole, kaikkihan on Hitissä kiinni. Vyötä tiukemmalle ja ankeudessa elämistä.

        On se hyvä että Kiinan kansa kuitenkin pelastetaan ilmaisilla Gastropaneleilla.


    • satuihinuskova

      Muistan KL palstalta erään kirjoittajan, ehkä 4-5 vuoden takaa, hän haaveili ostavansa Corveten Biohit-rahoilla. Näin jälkeenpäin pitää todeta että hän oli järki kirjoitta ja olisi pitänyt kuunnella häntä. Hänelle selvisi varsin pian se millä mallilla Biohitin "bisnekset" ovat ja tajusi sen ettei mitään rahaa ole tulossa koska myyntiä ei saada aikaiseksi. Koitti siinä varoittaa meitä muitakin, mutta muut olivat sitä mieltä että "miljardit" ovat käsisissämme aivan pian, olimmehan "kultakaivoksen päällä". Niinpä hänet törkeästi savustettiin palstalta pois koska oli eri mieltä kuin muut ja sitähän ei palsta voinut sietää. En kiistä etteikö käyttänyt välillä karskia kieltä, mutta yritti ainakin varoittaa.

      • Osakemies

        Mutta siinä on sellainen seikka että 4-5 vuotta sitten ei ollut mitään Kiina-seulontoja olemassa tai tiedossa. Kukas muka pystyi vakavalla naamalla väittämään että rahaa ei ole tulossa kun tuli parhaimmillaan 2-3 seulonta-aloitusta eri puolilta Kiinaa viikossa ja yleisössä istui puoli sairaalaa ja toimittajia?


      • satuihinuskova

        Jos 2017 koko kapasiteetilla myytiin GP-testejä niin missä se näkyy? Onko tässä nyt kyse siitä että testejä kyllä menee, mutta kappalehinta on niin alhainen että ei tunnu missään. Sehän se tässä on se suurin pelko, että vaikka testataan 100 milj.henkilöä/(1 testi vuosi) niin ei siitä kummoista rahaa tule jaettavaksi /osake. Tarkoitan testihintaa luokkaa 10 cent kappale. Tätä arviota ei mielestäni voi kumota eikä vahvistaa kun emme tiedä totuutta,
        eikä Biohit halua sitä kertoa meille.


    • satuihinuskova

      Luin tuossa osakeareena.fi biohit-kirjoituksia tammi/helmikuulta 2018. On suorastaan hurmoksellinen meininki ollut palstalla. Osaketta on haalittu pää märkänä tehdaslaajennusuutisen jälkeen. Odotukset ovat olleet tapissa. Tilanne on nyt masentava tilinpäätöslukujen 28.2 jälkeen. Biohit ei kyennyt vastaamaan odotuksiin. Niinpä monen ostokset ovat nyt raskaasti tappiolla.

      • kullakulla

        "Osaketta on haalittu pää märkänä tehdaslaajennusuutisen jälkeen. Odotukset ovat olleet tapissa. Tilanne on nyt masentava tilinpäätöslukujen 28.2 jälkeen. Biohit ei kyennyt vastaamaan odotuksiin. Niinpä monen ostokset ovat nyt raskaasti tappiolla. "

        Tehdas valmis 2018 lopulla niin pitäisikö näkyä 2017 tuloksessa?

        Ja kyllä. Aion ostaa lisää


      • satuihinuskova

        Ei ole kummallista, että jos nykyinen kapasiteetti (n.7milj.testiä/vuosi) on ollut käytössä 2017 niin miten se näkyy 2017 tulosluvuissa? Tarkoittaako että kappalehinta GP-testille on on alle 1 EUR tms.?


    • asiantuntijaa

      Kyllä Biohit on ollut todellinen pettymys. Itselläni ei ole ollut lantin lanttia tähän koskaan sijoitettuna. Yritin tuossa vuonna 2013 jo patistella sijoittajia pois Biohitistä, koska lafka käy nappikauppaa, eikä ilman kymmenien miljoonien kalliita tutkimuksia ole asiaa tuottaville lääkemarkkinoille. Ravintolisät ovat ravintolisiä, ei niillä koskaan tehdä mitään muuta kuin nappikauppaa, ja kilpailu ravintolisämarkkinoilla on myös kovaa. Esim. jotkut valmistajat ovat kauan sitten patentoineet samanlaisia hitaasti vapautuvaa asetyylikysteiiniä, kuin acetium, mutta myyvät sitä pilkkahintaan acetiumiin verrattuna. Samaten Biohitin tekniikka rupeaa olemaan vanhentunutta, ja muut menevät ohi, ellei tutkimukseen panosteta todella paljon enemmän, mihin Biohitillä ei ole varaa tai resursseja. Acetium olisi varmaan ollut kova sana 20 vuotta sitten, mutta ei enää. Gastropanel oli parempi keksintö, diagnostiikka on arvokkaampaa kuin ravintolisien myynti, mutta sekään ei ole kelvannut monille,pitäisi olla enemmän tutkimuksia ja lobbausta että lääkärit sen ottaisivat käyttöön länsimaissa, siihen ei tietysti Biohitin resurssit riitä. Muutenkin Biohitin keksinnöt menevät arvottomiksi pikkuhiljaa kun aika ajaa niiden ohitse eikä uutta tuoda tilalle. Sekin johtaa siihen että Biohit sulaa pikkuhiljaa pois, eikä kukaan puljua osta pois, kun ei mitään arvokasta ole ostettavaksi edes halpaan hintaan.

      • Satuihinuskova

        Olet oikeassa. Suomessahan Biohitin taantuminen on jo totta koska liikevaihto laski. Ilmeisesti kuitenkin yrityksen johto odottaa jonkinlaista tulovirtaa jatkossa Kiinasta jotta yritys pysyy hengissä. Ilmeisesti kassassa on kuitenkin sen verran rahaa että tämä siirtymäkausi kestetään.


    • aluokanaloittelija

      Haluaako kiinalainen osapuoli ostaa testejä firmasta jonka toimitusjohtaja ja markkinointipäälliikö myy lapa ojossa omistamiamansa firman osakkeita? Eikö se herätä epäilystä mitä testejä nämä ovat? Lisäksi kysyn onko osakkeiden myynnillä pääomistajan siunaus?

      • paniikkipatetliikkeella

        Parin päivän sisään tienämme paljonko optioita merkkaavat. He maksavat optioistaan tuloveron joka on aika kova verrattuna pääomaveroon. Toinen vaihtoehto on rahoittaa optiot lainarahalla.

        Sama kuvio oli 2017.

        Ei kait omia raha-asioitaan tarvitse pääomistajalta kysellä?


    • Päinnäköä

      Voi tulla nenu kipeeksi jos vastaan tulevat, koijjarit.

      • paniikkipatetliikkeella

        "Omistus jatkuu" sanoo tj twitterissä. Mutta ei velaksi.

        Eli optiojuttu kuten vuosi takaperin oli. Ja täällä porukka panikoi.


      • paniikkipatetliikkeella

        Finanssivalvonnan mukaan osarin jälkeen on käytännössä ainoa paikka sisäpiiriläisen tehdä osakejärjestelyjä.


      • marssijärjestys
        paniikkipatetliikkeella kirjoitti:

        "Omistus jatkuu" sanoo tj twitterissä. Mutta ei velaksi.

        Eli optiojuttu kuten vuosi takaperin oli. Ja täällä porukka panikoi.

        Nyt toiveissa on mahdollisimman nopeasti tiedote toimitusjohtajan ostoista, muuten osake voi notkahtaa uudestaan,


    • hapoton_maha

      Sain erän alle 4 EUR!

    • Välttää

      Sait erän raiskauksesta ja pahoinpitelystä

      • hapoton_maha

        Seuraava etappi minulla on kesäale. Ostan sitten 2.xx hintaan.


    • hapoton_maha

      Mitä ymmärsin niin kun Suovaniemi myy seuraavan satsin, niin sillä hintaa menee meidän muidenkin laput (pakko tehdä julkinen ostotarjous). Meneeköhän näin?

      • Gpgågå

        Näinhän se menee. Onkohan nuo kauppalehden palstalla kirjoittavat, tunakalastaja sun muut ihan järjissään. Gastropanelia on ollut Biohitillä jo noin 30 vuotta !!!
        Kyllä kiinalaiset huomanneet myös tämän, ettei ole oikein mennyt kaupaksi. Hyvä ostaa koko nakkikiska pois itselleen.


      • asiantuntijaa
        Gpgågå kirjoitti:

        Näinhän se menee. Onkohan nuo kauppalehden palstalla kirjoittavat, tunakalastaja sun muut ihan järjissään. Gastropanelia on ollut Biohitillä jo noin 30 vuotta !!!
        Kyllä kiinalaiset huomanneet myös tämän, ettei ole oikein mennyt kaupaksi. Hyvä ostaa koko nakkikiska pois itselleen.

        Vähän enemmän kuitenkin mitä olin arvioinut, 3 € olisi kyllä sopivampi hinta per osake tälle nakkikiskalle, mutta markkinat ovat puhuneet 4 €:on puolesta. Tietysti monet tekevät tappiota tälläkin hinnalla, kun hype on nostattanut osakkeen tason aivan liian korkealle aikaisemmin.


    • tarkka

      Pikainen yhteenveto yhtiökokouksesta: rahaa ei ole tulossa, Shubang ei myy, pikatestin hyväksyntä kesken. Näillä mennään ja odotus jatkuu.

    • Comfort
      • Nero

        Kymmeniä miljoonia seulotaan ja Biohitin viime tuloksessa liiketoiminnan nettorahavirta -0,1M€ :)

        Onko arvioita kuinka paljon Biohit maksaa per testattava Kiinaan? Nimittäin siltä se näyttää :)


    • Brew_Fare

      Taas on viimeisimmät hitit voitolla. Yli kympissä ollaa. Seuraavan osari jälkeen. Sellaiset on nyt merkin. Terveisiä Kiinasta 👌

      • tarkka

        Ikävä kyllä, nousee vasta sen jälkeen kun Suovanimellä ei ole enää määräysvaltaa. Sitä emme tiedä koska se tapahtuu.


      • Fengen

        Brew_Fare, oletko kiitollinen mahdollisuudesta ostaa BIOHIT-osakkeita vielä näinkin edullisesti?


    • Nero

      Kaikki on mennyt pieleen kun olen jatkanut uskomista Biohittiin. Nyt on menossa vakava masennusjakso, syön kahta eri masennuslääkettä, yhtä ahdistuslääkettä ja unilääkkeitä. Nukun miten sattuu ja läheiset ovat erittäin huolissaan voinnistani.

      Kiitos vaan yhtiön johdolle kun romauttivat kurssin osakemyynneillään.

    • Fengen

      Otan osaa tuskaasi.

    • Brew_Fare

      H1 2018 tulos on luultavasti jo voitollinen

    • Fengen

      Voisiko joku jolla on tunnukset Osakeareena.fi palstalle kirjoittaa sinne, että sen sijaan että lähestytään TJ:tä uusilla kysymyksillä ja tod.näk saadaan niihin ympäripyöreitä vastauksia, niin esitetään hänelle samat kysymykset kuin viime kerralla. Näin näkisimme aikaisempiin vastauksiin verrattuna sen mitkä asiat etenevät ja mitkä eivät. Saataisiin siis hieman perspektiiviä siihen missä mennään. Viimeisen päälle huolella nekin kysymykset oli laadittu, joten sääli heittää tällaista mahdollisuutta hukkaan joka voisi olla huomattavan informatiisempi anniltaan kuin uudet kysymykset. Kaksi vuotta, vai mitä edelliskerrasta on aikaa, on kuitenkin lyhyt pyrähdys BIOHITin taipaleella eikä asiat muutu hetkessä.
      PS. en yhden kommentin takia viitsi avata tunnuksia sinne.

    • Jotainrajaa

      En itsekään pääse kysymään, eikä oikeastaan kiinnostakaan. Kyselyt pitäisi enemminkin FIVAn kysellä tai sitten poliisien. Sen verran on paskaa puhuttu vuosien varrellla.

    • OCD

      On tää Bioshitin omistus ollut kokemuksena kuin hidastettu kolari jonka melkein vältti. Kiinassa alkaneet massaseulonnat huhtikuussa ja pääomistaja johdon kanssa pistänyt osakkeista suurimman osan pihalle. Rahaa siellä tehdään mutta Suomeen ei tule kuin hiluja. Joko on niin pieni korvaus per testattava(luokkaa 10 senttiä) tai kiinalaiset huijaa. Tai sitten molempia.

      Myin eilen puolet osakkeista ja ostin Outokumpua. Saman kun olisin tehnyt 2016 olisin rikas mies...

    • Fengen

      Jos vaikka 100 miljoonaa testiä/vuosi ja BIOHIT saa 10 senttiä/kpl niin eihän tästä saa kultakaivosta millään. TJ Semi Korpela ja muu sisäpiiri tietenkin tietää tämän eikä näin huonoon diiliin lähde mukaan.

    • Nero

      Nyt Kiinaan ollaan perustamassa 2019 aikana TUHAT vatsasyövän seulontakeskusta.

      Jos yhtiö tiedottaisi tästä, kurssi olisi samantien 6 euroa.

      • Kysympävaan

        Miten Biohitin osakkeenomistaja hyötyy tästä?


      • Nero

        No tuossa uutisessa mainittiin Gastropanelin merkkiaineet.


    • Kysympävaan

      Taas yritetään saada kauppaa aikaiseksi - TJ twiittaa Medica 2018 tapahtumasta!

    • asiantuntijaa

      Juoskaa minkä kintuistanne pääsette! Biohit sukelsi alle kaikkien tukitasojen, ollen enää noin 3,30 €.

      • kysympävaan

        Osaako asiantuntija sanoa miksi ympäri maapalloa ihmiset eivät halua ostaa BIOHIT tuotteita?


    • aijaamukavaa

      Viimeksi kun jaksoin mennä yhtiökokoukseen Osmo puhui; IHAN KOHTA meillä alkaa täällä Suomessakin seulonnat , varmaan Keravalla ensin. Ja tuosta on aikaa KOLME VUOTTA. E Lehden kotikuntahan on Kerava, onko jäänyt hommat tekemättä ( floridan asunnolla hauskempaa ) ?

      No nyt Suomessa alkaa suolistosyövän seulonta, Mutta KILPAILUTUS ENSIN.

    • Pleikkari

      Itse olen kuullut jonkun kuulleen Osmon puhuneen seuraavasti: - älkää alle 12 EUR myykö, - istumme kultakaivoksen päällä, - jos liikevaihtomme vuonna 2015 ei ole 100 Milj.Euroa niin olemme epäonnistuneet. Ja tähän voi siis lisätä - ihan kohta meillä Suomessakin alkaa seulonnat.

    • Nero

      Upeaa Biohit, joka päivä uudet pohjat jo pitkään :)

      • kaupparatsu

        Voi kun olisi firmassa toimari joka pystyisi tekemään KAUPPAA!


      • Nero

        Rahaa tuo paviaani on pystynyt tekemään tähän mennessä vain itselleen.


    • Toimitusace

      Kuukauden Ace-rööki pillerin tutkintaa. Pks seudun Lidleissä ja ärrillä säännöllisesti seurannut ja kysellyt menekkiä.
      Tulos on n 1 pkt/ pv / toimipaikka. Ärrät ja Lindlit yhteensä n. 1000 kpl Suomessa.
      1000 x 3 € x 30pv = 90000 € / kk. noista ? pelkästään Suomesta.
      Jos saavat 3 € Biohitille paketista ?

    • kaupparatsu

      Toivoisin tupakka-acetiumia myyntiin Prismoihin. Ottaakohan Prisma ottaa myyntiin vasta kun tuote myy muualla. Vuoden alusta iso vaihde päälle markkinointiin?

    • tuttaa

      Taidetaan saada tämä jo joulun pyhiksi hintoihin 2.xx. Siinäpä sitä on miettimistä ketjun aloittajalle missä Biohit menee jouluna 2018. Toki Korpela ja Suovaniemi ovat varmistaneet oman täyden rahantulon tässäkin tilanteessa. Meillä muilla tekee kipeetä ja kovaa.

    • kaupparatsu

      Ilmainen BIOHIT vinkki kaikille!

      Miksi seuraatte mitä TOP 100 tekee lappujensa kanssa? Miksette seuraa ihmisiä jotka ovat asioiden ytimessä eli Salaspuroa, Suovaniemeä ja Korpelaa. . .

      Mitä he tekevät lappujensa kanssa. . .

      • Tangiiri

        Salaspuro myi osakkeensa, koska lehdistössä asiantutijat kritisoivat hänen tutkimuksia (40 vuotta) koska omisti Hitin osakkeita.
        Semi sai optioita, vähän pienen palkan kompensaationa, ja ilmeisesti tarvitsi näitä "palkkarahoja" johonkin.
        Osmo (ja Hitti) ilmoittaneet että Osmon myynnit varmistavat pääsyn Kiinan isoihin seulontoihin, eikä myynnyt rahan takia.
        Suurimmat omistajat kuitenkin ostavat osakkeita, joten heillä täytyy olla jonkinlainen käsitys että nämä tuleivaisuudessa tuottavat. Esim Hefei osti Hitin osakkeita 21 miljoonaan euron edestä, ja heillä Kiinan seulontojen tilanteesta parempi tieto kuin Semillä tai Osmolla!


    • Brew_fare

      Tammikuun 2019 nousuprosentti on hitillä suuri.
      Entistä suurempi se on kun julkaistaan tilinpäätöstiedote vuodelta 2018 keskiviikkona 20.2.2019 klo 9.30.
      Acetium myynti Suomessa, Shubang ja Gastropanel Kiinassa...vetävät tuloksen plussalle.

      • Kaupparatsu

        Älä jaksa.


    • nyyh

      Onkohan tässä nyt vaara, että Kiinan talouden sakkaaminen vie Hefein/Biohitin seulontaviritykset mennessään ja meille jää käteen arpa joka ei voita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      448
      4795
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1712
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1448
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1349
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1306
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1181
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      990
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      875
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe