Kiemunki vs. Sairaanhoitopiirin maine

Mitenköhän on sairaalanjohtaja Juvonen, sote hömppä ja kaikki muu sairaalan uudesta paikasta taisteleminen ja nyt kirsikkana kakussa palkkaamasi Kiemunki, joka oli sairaanhoitopiirin hallituksessa sdp:n mandaatilla sinua palkkaamassa virkaasi, niin onko Kiemunki painolasti, joka häiritsee sairaanhoitopiirin mainetta? Voiko ilmoitustauluvastaavan virassa toimia henkilö, joka on saamassa mittavat korvausvaateet SCC:n konkurssipesältä.
Hämeen Sanomien toimittajat, jotka jo vuosia ovat tätä palstaa lukenee ja täältä tietonsa saaneet voisivat myös lehdessä esittää näitä kysymyksiä. Kuponkiuutisetkin voisi, mutta en usko siellä olevan enää selkärankaa. Ylekin voisi, mutta ei sekään voi kun kyseessä on sisävesiristeilyjen mestaruusvyön hallitseva mestari. Mielenrauhaa...
Ilmoita


*Kysymyksiä vailla vastauksia* -ainoa, joka kohta rohkaistuu vastaamaan, on tuo joka palstalla häiriköivä Kok/Sd-trolli!

Sillä on tieto ja taito kääntää päälaelleen Kok/Sd:lle kuuluvat vastuukysymykset muiden taakaksi!
Ilmoita
Todella sikahyvä aloitus 10 points, siinä asiaohjelmaa ao, henkilöille joita jutukkeet koskee ,onkohan asiat menneet virallisen kaavan mukaan vai onko jaettu sulle- mulle ja sulle jne.

Kyllä Kari olisi asian hoitanut siten kun sen pitäisikin
Ilmoita
Tokihan moni on joutunut luopumaan sairaanhoitopiirin palvelujen käyttämisestä nimenomaan kiemunkin vuoksi. Kiemunki ja trollo ovat paikkakunnan "yliarkkiatrit", ja heidän vasen kätensä ritva allerkirjoittelee lähetteet osastolle.

Kaija-leena ehkä räpeltää myös jotakin jossakin pienemmässä roolissa.
Ilmoita
Paikallinen sosiaali- ja terveyshuolto paljastunut täydelliseksi kusetukseksi - molempia pyörittää kiemunki, trollo ja pari muuta mielipuolta taustahäsääjää.

Kannattaa miettiä tarkkaan onko sellaisille palveluille kenelläkään tarvetta.
Ilmoita
Iisakkitautinen on päässyt jippiii pakkopaidasta. Kaikki 5 juttu samasta IP -osoitteesta ja niin katkeraa. Sairaus estää tajuamasta että sairaalan paikasta on tehty päätös kuukausia sitten.
1 VASTAUS:
Ennenkuin teidät paskiaiset on todistettavasti häädetty huitsin nevadaan meidän elintärkeitä palveluitamme sabotoimasta, ei ainakaan meidän perheellä ole niille yhtään mitään tarvetta nyt eikä kyllä jatkossakaan.

Eikä muuten ole yhdelläkään hesalaisellakaan, että sen verran kiemunki ja trollo kustantaa sitten jatkossakin sairaanhoitopiirille.
+Lisää kommentti
Sairaanhoitopiiri ja sosiaalihuolto hei - teidän on potkaistava paskiaiset pellolle. Muuten ne palvelut voivat loppua täältä seudulta kokonaan. Ei niitä kukaan kohta tarvitse, että rahatkin voitte palauttaa kaupunkilaisille.

Paskiaiset pellolle taikka rahat takasin ja etsimme tarvittavat palvelut muualta.
Ilmoita
Kiemunkin ja trollon hyysääminen uhkaa kaataa sosiaali- ja terveyspalvelut paikkakunnalta.
Ilmoita
Semmoista hyvää mainetta mitä ei ole koskaan ollutkaan on vaikea menettää
Ilmoita
Agenda näyttäisi olevan se, että paskiaisten ja kiemunkin tarkoitus onkin romauttaa luottamus kunnallisiin palveluihin, jotta sitten attendon ja mehiläisen kaltaiset "firmat" hoitaisi jatkossa kaiken kuin panaanivaltiossa konsanaan.

Ja niiden firmojen taustalla on sitten taas paskiaiset ja kiemunki tietysti.

Mitä nopeammin kiemunki, ritva ja paskiaiset saataisiin kokonaan raivattua sivuun sosiaali- ja terveyspalveluista, sen parempi asia se olisi kaikille kaupunkilaisille ja tervehdyttäisi paikkakuntaa enemmän kuin yhtään mikään muu asia.

Kukaan ei tarvitse paskiaisia ja kiemunkia yhtään mihinkään niissä palveluissa.
1 VASTAUS:
Paskiaiset ovat siis lääkäri- ja hoitaja- ja sadan muun liiton taustalla häsäävät ja kaikkea mahdollista ja mahdotonta säätävät suojelupaskiaiset.
+Lisää kommentti
Iisakkitautinen tarvitsee nopiaan vahvan ruiskeesta tai perhe on vaarassa. Kaikk samasta IP osoitteesta.
1 VASTAUS:
Paskiainen lopettaa nyt sen mitä hän tekee ja on tehnyt vuosikausia. Taikka laitetaan lopettamaan.
+Lisää kommentti
Hei hämeenlinnalaiset, onko teidän mielestä ihan oikein ja hienoa, että paskiainen säätää teidän terveys- ynnä ihan kaikki muut asiat taustalla? Se että olette liiton toiminnassa ei muuta mitään vaan paskiainen säätää siitä huolimatta.*

Ainakin osan meistä mielestä saisi riittää jo.
Ilmoita
Uhkailevan sosiaalialan suojista käsin toimivan suojelupaskiaisen nimi on tiedossa.

Nimi- ja ammattitiedot vahvistettu käräjäoikeudessa, jossa haettu vuosi sitten lähestymiskieltoa riehuvalle, vaanivalle ja uhkailevalle naispuoliselle suojelukamraatilleen. Ketä kiinnostaa, niin löytyy tiedot käräjäoikeudesta (tammikuu, 2017)

Nämä ovat uhkailleet vuosia ja tehtailleet ilmiantoja ja pidätysmääräyksiä, ja saavat kaiken tarvitsemansa avun "alan ammattilaisilta". Se että olette liiton toiminnassa ei tee teistä immuuneja suojelupaskiaisten myyräntyölle taustalla vaan juuri päinvastoin - he pitävät teitä "hyödyllisinä idiootteinaan" ja nauravat teille räkäisesti.

Heidän gangsterikoplansa näkyviä hahmoja ja allekirjoittajia ovat ainakin Iisakki kiemunki ja ritva oinonen, sekä muita sosiaali- ja terveysalan toimijoita.

Tämä on se aikuisten oikea "khshp", josta on olemassa oikeudesta ja terveysviranomaisilta saadut dokumentit. Ne varmaan riittää tarvittaessa, mikäli uhkailua ja häirintää ei voi saada mitenkään muuten loppumaan kuin haastamalla jokainen heidän kanssaan asioinut käräjille.
Ilmoita
Iisakkitautinen päätyy pakkohoitoon. Sama IP osoite. Paha ennuste.
1 VASTAUS:
Eikö khshp:n kannattaisi puuttua trollon ja kiemunkin toimintaan ennenkuin ne palvelut ajetaan kokonaan alas? Se on paskiainen, eikä mikään ruhtinas.

Se laittaa koiransa koirakilveksi, jos sille kertoo, että nyt loppuu pelleily. On nähty.
+Lisää kommentti
Kaupunkilaiset herätys! Teidän elintärkeitä palveluja puliveivaa taustalla minkä ennättää paskiaistrollo ja kiemunki kamraatteineen.

Miten ne äänestetään sieltä pellolle? Menen heti äänestämään vaikka tältä seisomalta.
Ilmoita
Kaija-Leena Savijoki (kok), Ritva Oinonen (vas) ja kaupungin muut luottamustoimen tytöt, koetteko toimivanne asianmukaisesti toimiessanne yhteityössä paskiaistrollon kanssa?

Vai koetteko ettei ole vaihtoehtoa?

Jos vastaus on jälkimmäinen, silloin kaupunkilaisten on syytä pyytää teitä vaikka koko tyttöjen konkkaronkkaa vetäytymään luottamustoimista - ette kykene kantamaan toiminnastanne aiheutuvaa poliittista vastuuta, koska päällikkönne onkin paskiaistrollo.

Paskiaistrolloa ei pysty äänestämään sosiaali- ja terveyspalveluista pellolle - tilanne on mahdoton ja on luonut paikkakunnalle panaanivaltiomaisen ympäristön, jossa osa kaupunkilaisista joutuu kokonaan väistämään kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut järkyttävän systeemiriskin vuoksi.

Me kaupunkilaiset haluamme valtion avuksi asiassa, koska paikkakunnan luottamustytöt vapisee yhden paskiaistrollon ja hänen luottokiemunkinsa edessä.
Ilmoita
Onhan Kiemungilla myös rikosrekisteri. Siellä on tuomio yksityisyyttä loukkaavan tiedon levittämisestä. Rääkkäsi Lulu Ranteen perhettä ja sai tuomion. Luulisi ettei tuommonen mies olis saanut sairaalan tiedotuspäällikön virkaa. Eihän se tiedä mitä tietoja saa levittää ja mitä ei. Ihan sairasta touhua. Pistäs Juvonen se Kiemunki pellolle.
Ilmoita
Voi voi iisakkitautinen oireilee. Kaikki kirjoitukset samasta iisakkitautisen IP -osotteesta. Perheen olisi parasta soittaa apua.
1 VASTAUS:
🔼 tuokin papukaija hokee tässä viestiketjussa jatkuvasti jostakin IP-Osoitteesta, eikö tuo onneton löydä kotiaan, liekkö dementoitunut?
+Lisää kommentti
Pikkulinnut visersi ettei herra ole kovin suosittu henkilö keskarilla.
4 VASTAUSTA:
No ei ole myöskään Ilkkala SCC käräjillä.
Pikkulinnutmyös kirjoitti:
No ei ole myöskään Ilkkala SCC käräjillä.
Siinä osuit kerrankin oikeaan. Kiemunkinen on paljon suositumpi siellä käräjillä. Konkurssipesän hoitajan suosikki nro yksi kun Markku on kateissa.
vsdgttbd kirjoitti:
Siinä osuit kerrankin oikeaan. Kiemunkinen on paljon suositumpi siellä käräjillä. Konkurssipesän hoitajan suosikki nro yksi kun Markku on kateissa.
Ilkkalaa rangaistiin kovalla SCC tuomiollla.
Ehkeffsf kirjoitti:
Ilkkalaa rangaistiin kovalla SCC tuomiollla.
200 euroo on pikkurahaa, ojanpohjalta sen jokanen löytää että älä nyt paisuttele senkin hölmö trolli!
6 miljoonaa euroa on paljon enemmän !
+Lisää kommentti
Kiemunki turvallisesti suojatyöpaikassaan. Kun ei tee mitään ei tee virheitäkään.
Kokemus vaan osoittaa ,että on helposti ostettavissa rahalla yksityisten firmojen taakse.
1 VASTAUS:
Iisu valitsi Juvosen johtajaksi ja sitten Juvonen valitsi Iisun liimalappupuolen vastaavaksi. Näin se vaan menee
+Lisää kommentti
Iisakki ei ole soveltuva tiedotuspäällikön tehtävään. Iisakilla on raskas tuomio yksityiselämän kunniaa loukkaavien tietojen levittämisestä. Lisää kakkua on tulossa SCC- oikeudenkäynneissä. Iisakin naamavippi loppui seinään lennettyään ulos politiikasta.

Iisakille siis kenkää sairaanhoitopiiristä. Se ei kuulu sinne näillä tuomioilla . Ei ole mitään perusteita millä se on sinne valittu.
1 VASTAUS:
äläs ny, kun viestintäpäällikkö hoitaa vaativia tehtäviään hienosti, tänäänkin:

"Sairaanhoitopiirin henkilöstölle on tilattu uusia kaulanauhoja. KHSHP:n logolla ja väreillä varustettu nauha otetaan käyttöön avainten, henkilökorttien ja kulkutunnisteiden kanssa, eikä muilla logoilla varustettuja nauhoja tule jatkossa enää käyttää. Voit käyttää vanhaa kaulanauhaasi, jos se ei mainosta toista yritystä tai organisaatiota."

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Iisakki Kiemunki
iisakki.kiemunki@khshp.fi

Ja onhan nyt huomattu että tarvitaan myös viestintäsihteeri, ettei Iisakin tarvitse kaikkiin asioihin ehtiä sohlaamaan.
+Lisää kommentti
Missä on kaikki *kettinkimiehen* puolestapuhujat ja selkääntaputtelijat?
Vain yksi Trolloääliö koittaa selittää jotakin tyhmää juttuaan kuin joku retardi !
Kansalaismielipide on kääntynyt KokSd-vastaiseksi !
2 VASTAUSTA:
Kääntyi ja näkyi myös kunnallisvaalien tuloksessa. Persujen romahdus.
NäyttöHJ kirjoitti:
Kääntyi ja näkyi myös kunnallisvaalien tuloksessa. Persujen romahdus.
Kääntyi ja näkyi myös Käräjäoikeuden syytetuloksessa.
KokDemujen romahdus.
+Lisää kommentti
Kääntyi ja näkyi myös Käräjäoikeuden syytetuloksessa Ilkkalan osalta.
Perzuikkien romahdus.
Ilmoita
Lululla ei ollut romahdusta. 1200 ääntä kuntavaaleissa. Monta sataa enemmän kuin Sartsalla. PS on taas nousussa👍
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kiemunki vs. Sairaanhoitopiirin maine

Mitenköhän on sairaalanjohtaja Juvonen, sote hömppä ja kaikki muu sairaalan uudesta paikasta taisteleminen ja nyt kirsikkana kakussa palkkaamasi Kiemunki, joka oli sairaanhoitopiirin hallituksessa sdp:n mandaatilla sinua palkkaamassa virkaasi, niin onko Kiemunki painolasti, joka häiritsee sairaanhoitopiirin mainetta? Voiko ilmoitustauluvastaavan virassa toimia henkilö, joka on saamassa mittavat korvausvaateet SCC:n konkurssipesältä.
Hämeen Sanomien toimittajat, jotka jo vuosia ovat tätä palstaa lukenee ja täältä tietonsa saaneet voisivat myös lehdessä esittää näitä kysymyksiä. Kuponkiuutisetkin voisi, mutta en usko siellä olevan enää selkärankaa. Ylekin voisi, mutta ei sekään voi kun kyseessä on sisävesiristeilyjen mestaruusvyön hallitseva mestari. Mielenrauhaa...

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta