Kiemunki vs. Sairaanhoitopiirin maine

Mitenköhän on sairaalanjohtaja Juvonen, sote hömppä ja kaikki muu sairaalan uudesta paikasta taisteleminen ja nyt kirsikkana kakussa palkkaamasi Kiemunki, joka oli sairaanhoitopiirin hallituksessa sdp:n mandaatilla sinua palkkaamassa virkaasi, niin onko Kiemunki painolasti, joka häiritsee sairaanhoitopiirin mainetta? Voiko ilmoitustauluvastaavan virassa toimia henkilö, joka on saamassa mittavat korvausvaateet SCC:n konkurssipesältä.
Hämeen Sanomien toimittajat, jotka jo vuosia ovat tätä palstaa lukenee ja täältä tietonsa saaneet voisivat myös lehdessä esittää näitä kysymyksiä. Kuponkiuutisetkin voisi, mutta en usko siellä olevan enää selkärankaa. Ylekin voisi, mutta ei sekään voi kun kyseessä on sisävesiristeilyjen mestaruusvyön hallitseva mestari. Mielenrauhaa...
Ilmianna
Jaa

36 Vastausta*Kysymyksiä vailla vastauksia* -ainoa, joka kohta rohkaistuu vastaamaan, on tuo joka palstalla häiriköivä Kok/Sd-trolli!

Sillä on tieto ja taito kääntää päälaelleen Kok/Sd:lle kuuluvat vastuukysymykset muiden taakaksi!
Ilmianna
Jaa
Todella sikahyvä aloitus 10 points, siinä asiaohjelmaa ao, henkilöille joita jutukkeet koskee ,onkohan asiat menneet virallisen kaavan mukaan vai onko jaettu sulle- mulle ja sulle jne.

Kyllä Kari olisi asian hoitanut siten kun sen pitäisikin
Ilmianna
Jaa
Tokihan moni on joutunut luopumaan sairaanhoitopiirin palvelujen käyttämisestä nimenomaan kiemunkin vuoksi. Kiemunki ja trollo ovat paikkakunnan "yliarkkiatrit", ja heidän vasen kätensä ritva allerkirjoittelee lähetteet osastolle.

Kaija-leena ehkä räpeltää myös jotakin jossakin pienemmässä roolissa.
Ilmianna
Jaa
Paikallinen sosiaali- ja terveyshuolto paljastunut täydelliseksi kusetukseksi - molempia pyörittää kiemunki, trollo ja pari muuta mielipuolta taustahäsääjää.

Kannattaa miettiä tarkkaan onko sellaisille palveluille kenelläkään tarvetta.
Ilmianna
Jaa
Iisakkitautinen on päässyt jippiii pakkopaidasta. Kaikki 5 juttu samasta IP -osoitteesta ja niin katkeraa. Sairaus estää tajuamasta että sairaalan paikasta on tehty päätös kuukausia sitten.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ennenkuin teidät paskiaiset on todistettavasti häädetty huitsin nevadaan meidän elintärkeitä palveluitamme sabotoimasta, ei ainakaan meidän perheellä ole niille yhtään mitään tarvetta nyt eikä kyllä jatkossakaan.

Eikä muuten ole yhdelläkään hesalaisellakaan, että sen verran kiemunki ja trollo kustantaa sitten jatkossakin sairaanhoitopiirille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sairaanhoitopiiri ja sosiaalihuolto hei - teidän on potkaistava paskiaiset pellolle. Muuten ne palvelut voivat loppua täältä seudulta kokonaan. Ei niitä kukaan kohta tarvitse, että rahatkin voitte palauttaa kaupunkilaisille.

Paskiaiset pellolle taikka rahat takasin ja etsimme tarvittavat palvelut muualta.
Ilmianna
Jaa
Kiemunkin ja trollon hyysääminen uhkaa kaataa sosiaali- ja terveyspalvelut paikkakunnalta.
Ilmianna
Jaa
Semmoista hyvää mainetta mitä ei ole koskaan ollutkaan on vaikea menettää
Ilmianna
Jaa
Agenda näyttäisi olevan se, että paskiaisten ja kiemunkin tarkoitus onkin romauttaa luottamus kunnallisiin palveluihin, jotta sitten attendon ja mehiläisen kaltaiset "firmat" hoitaisi jatkossa kaiken kuin panaanivaltiossa konsanaan.

Ja niiden firmojen taustalla on sitten taas paskiaiset ja kiemunki tietysti.

Mitä nopeammin kiemunki, ritva ja paskiaiset saataisiin kokonaan raivattua sivuun sosiaali- ja terveyspalveluista, sen parempi asia se olisi kaikille kaupunkilaisille ja tervehdyttäisi paikkakuntaa enemmän kuin yhtään mikään muu asia.

Kukaan ei tarvitse paskiaisia ja kiemunkia yhtään mihinkään niissä palveluissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Paskiaiset ovat siis lääkäri- ja hoitaja- ja sadan muun liiton taustalla häsäävät ja kaikkea mahdollista ja mahdotonta säätävät suojelupaskiaiset.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Iisakkitautinen tarvitsee nopiaan vahvan ruiskeesta tai perhe on vaarassa. Kaikk samasta IP osoitteesta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Paskiainen lopettaa nyt sen mitä hän tekee ja on tehnyt vuosikausia. Taikka laitetaan lopettamaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hei hämeenlinnalaiset, onko teidän mielestä ihan oikein ja hienoa, että paskiainen säätää teidän terveys- ynnä ihan kaikki muut asiat taustalla? Se että olette liiton toiminnassa ei muuta mitään vaan paskiainen säätää siitä huolimatta.*

Ainakin osan meistä mielestä saisi riittää jo.
Ilmianna
Jaa
Uhkailevan sosiaalialan suojista käsin toimivan suojelupaskiaisen nimi on tiedossa.

Nimi- ja ammattitiedot vahvistettu käräjäoikeudessa, jossa haettu vuosi sitten lähestymiskieltoa riehuvalle, vaanivalle ja uhkailevalle naispuoliselle suojelukamraatilleen. Ketä kiinnostaa, niin löytyy tiedot käräjäoikeudesta (tammikuu, 2017)

Nämä ovat uhkailleet vuosia ja tehtailleet ilmiantoja ja pidätysmääräyksiä, ja saavat kaiken tarvitsemansa avun "alan ammattilaisilta". Se että olette liiton toiminnassa ei tee teistä immuuneja suojelupaskiaisten myyräntyölle taustalla vaan juuri päinvastoin - he pitävät teitä "hyödyllisinä idiootteinaan" ja nauravat teille räkäisesti.

Heidän gangsterikoplansa näkyviä hahmoja ja allekirjoittajia ovat ainakin Iisakki kiemunki ja ritva oinonen, sekä muita sosiaali- ja terveysalan toimijoita.

Tämä on se aikuisten oikea "khshp", josta on olemassa oikeudesta ja terveysviranomaisilta saadut dokumentit. Ne varmaan riittää tarvittaessa, mikäli uhkailua ja häirintää ei voi saada mitenkään muuten loppumaan kuin haastamalla jokainen heidän kanssaan asioinut käräjille.
Ilmianna
Jaa
Iisakkitautinen päätyy pakkohoitoon. Sama IP osoite. Paha ennuste.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Eikö khshp:n kannattaisi puuttua trollon ja kiemunkin toimintaan ennenkuin ne palvelut ajetaan kokonaan alas? Se on paskiainen, eikä mikään ruhtinas.

Se laittaa koiransa koirakilveksi, jos sille kertoo, että nyt loppuu pelleily. On nähty.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kaupunkilaiset herätys! Teidän elintärkeitä palveluja puliveivaa taustalla minkä ennättää paskiaistrollo ja kiemunki kamraatteineen.

Miten ne äänestetään sieltä pellolle? Menen heti äänestämään vaikka tältä seisomalta.
Ilmianna
Jaa
Kaija-Leena Savijoki (kok), Ritva Oinonen (vas) ja kaupungin muut luottamustoimen tytöt, koetteko toimivanne asianmukaisesti toimiessanne yhteityössä paskiaistrollon kanssa?

Vai koetteko ettei ole vaihtoehtoa?

Jos vastaus on jälkimmäinen, silloin kaupunkilaisten on syytä pyytää teitä vaikka koko tyttöjen konkkaronkkaa vetäytymään luottamustoimista - ette kykene kantamaan toiminnastanne aiheutuvaa poliittista vastuuta, koska päällikkönne onkin paskiaistrollo.

Paskiaistrolloa ei pysty äänestämään sosiaali- ja terveyspalveluista pellolle - tilanne on mahdoton ja on luonut paikkakunnalle panaanivaltiomaisen ympäristön, jossa osa kaupunkilaisista joutuu kokonaan väistämään kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut järkyttävän systeemiriskin vuoksi.

Me kaupunkilaiset haluamme valtion avuksi asiassa, koska paikkakunnan luottamustytöt vapisee yhden paskiaistrollon ja hänen luottokiemunkinsa edessä.
Ilmianna
Jaa
Onhan Kiemungilla myös rikosrekisteri. Siellä on tuomio yksityisyyttä loukkaavan tiedon levittämisestä. Rääkkäsi Lulu Ranteen perhettä ja sai tuomion. Luulisi ettei tuommonen mies olis saanut sairaalan tiedotuspäällikön virkaa. Eihän se tiedä mitä tietoja saa levittää ja mitä ei. Ihan sairasta touhua. Pistäs Juvonen se Kiemunki pellolle.
Ilmianna
Jaa
Voi voi iisakkitautinen oireilee. Kaikki kirjoitukset samasta iisakkitautisen IP -osotteesta. Perheen olisi parasta soittaa apua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
🔼 tuokin papukaija hokee tässä viestiketjussa jatkuvasti jostakin IP-Osoitteesta, eikö tuo onneton löydä kotiaan, liekkö dementoitunut?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pikkulinnut visersi ettei herra ole kovin suosittu henkilö keskarilla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
No ei ole myöskään Ilkkala SCC käräjillä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Pikkulinnutmyös kirjoitti:
No ei ole myöskään Ilkkala SCC käräjillä.
Siinä osuit kerrankin oikeaan. Kiemunkinen on paljon suositumpi siellä käräjillä. Konkurssipesän hoitajan suosikki nro yksi kun Markku on kateissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
vsdgttbd kirjoitti:
Siinä osuit kerrankin oikeaan. Kiemunkinen on paljon suositumpi siellä käräjillä. Konkurssipesän hoitajan suosikki nro yksi kun Markku on kateissa.
Ilkkalaa rangaistiin kovalla SCC tuomiollla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ehkeffsf kirjoitti:
Ilkkalaa rangaistiin kovalla SCC tuomiollla.
200 euroo on pikkurahaa, ojanpohjalta sen jokanen löytää että älä nyt paisuttele senkin hölmö trolli!
6 miljoonaa euroa on paljon enemmän !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kiemunki turvallisesti suojatyöpaikassaan. Kun ei tee mitään ei tee virheitäkään.
Kokemus vaan osoittaa ,että on helposti ostettavissa rahalla yksityisten firmojen taakse.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Iisu valitsi Juvosen johtajaksi ja sitten Juvonen valitsi Iisun liimalappupuolen vastaavaksi. Näin se vaan menee
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Iisakki ei ole soveltuva tiedotuspäällikön tehtävään. Iisakilla on raskas tuomio yksityiselämän kunniaa loukkaavien tietojen levittämisestä. Lisää kakkua on tulossa SCC- oikeudenkäynneissä. Iisakin naamavippi loppui seinään lennettyään ulos politiikasta.

Iisakille siis kenkää sairaanhoitopiiristä. Se ei kuulu sinne näillä tuomioilla . Ei ole mitään perusteita millä se on sinne valittu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
äläs ny, kun viestintäpäällikkö hoitaa vaativia tehtäviään hienosti, tänäänkin:

"Sairaanhoitopiirin henkilöstölle on tilattu uusia kaulanauhoja. KHSHP:n logolla ja väreillä varustettu nauha otetaan käyttöön avainten, henkilökorttien ja kulkutunnisteiden kanssa, eikä muilla logoilla varustettuja nauhoja tule jatkossa enää käyttää. Voit käyttää vanhaa kaulanauhaasi, jos se ei mainosta toista yritystä tai organisaatiota."

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Iisakki Kiemunki
iisakki.kiemunki@khshp.fi

Ja onhan nyt huomattu että tarvitaan myös viestintäsihteeri, ettei Iisakin tarvitse kaikkiin asioihin ehtiä sohlaamaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Missä on kaikki *kettinkimiehen* puolestapuhujat ja selkääntaputtelijat?
Vain yksi Trolloääliö koittaa selittää jotakin tyhmää juttuaan kuin joku retardi !
Kansalaismielipide on kääntynyt KokSd-vastaiseksi !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kääntyi ja näkyi myös kunnallisvaalien tuloksessa. Persujen romahdus.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
NäyttöHJ kirjoitti:
Kääntyi ja näkyi myös kunnallisvaalien tuloksessa. Persujen romahdus.
Kääntyi ja näkyi myös Käräjäoikeuden syytetuloksessa.
KokDemujen romahdus.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kääntyi ja näkyi myös Käräjäoikeuden syytetuloksessa Ilkkalan osalta.
Perzuikkien romahdus.
Ilmianna
Jaa
Lululla ei ollut romahdusta. 1200 ääntä kuntavaaleissa. Monta sataa enemmän kuin Sartsalla. PS on taas nousussa👍
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kiemunki vs. Sairaanhoitopiirin maine

Mitenköhän on sairaalanjohtaja Juvonen, sote hömppä ja kaikki muu sairaalan uudesta paikasta taisteleminen ja nyt kirsikkana kakussa palkkaamasi Kiemunki, joka oli sairaanhoitopiirin hallituksessa sdp:n mandaatilla sinua palkkaamassa virkaasi, niin onko Kiemunki painolasti, joka häiritsee sairaanhoitopiirin mainetta? Voiko ilmoitustauluvastaavan virassa toimia henkilö, joka on saamassa mittavat korvausvaateet SCC:n konkurssipesältä.
Hämeen Sanomien toimittajat, jotka jo vuosia ovat tätä palstaa lukenee ja täältä tietonsa saaneet voisivat myös lehdessä esittää näitä kysymyksiä. Kuponkiuutisetkin voisi, mutta en usko siellä olevan enää selkärankaa. Ylekin voisi, mutta ei sekään voi kun kyseessä on sisävesiristeilyjen mestaruusvyön hallitseva mestari. Mielenrauhaa...

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta