Kiemunki vs. Sairaanhoitopiirin maine

tööttööttööt

Mitenköhän on sairaalanjohtaja Juvonen, sote hömppä ja kaikki muu sairaalan uudesta paikasta taisteleminen ja nyt kirsikkana kakussa palkkaamasi Kiemunki, joka oli sairaanhoitopiirin hallituksessa sdp:n mandaatilla sinua palkkaamassa virkaasi, niin onko Kiemunki painolasti, joka häiritsee sairaanhoitopiirin mainetta? Voiko ilmoitustauluvastaavan virassa toimia henkilö, joka on saamassa mittavat korvausvaateet SCC:n konkurssipesältä.
Hämeen Sanomien toimittajat, jotka jo vuosia ovat tätä palstaa lukenee ja täältä tietonsa saaneet voisivat myös lehdessä esittää näitä kysymyksiä. Kuponkiuutisetkin voisi, mutta en usko siellä olevan enää selkärankaa. Ylekin voisi, mutta ei sekään voi kun kyseessä on sisävesiristeilyjen mestaruusvyön hallitseva mestari. Mielenrauhaa...

36

674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MuidenSyyTaasTietenkin

      *Kysymyksiä vailla vastauksia* -ainoa, joka kohta rohkaistuu vastaamaan, on tuo joka palstalla häiriköivä Kok/Sd-trolli!

      Sillä on tieto ja taito kääntää päälaelleen Kok/Sd:lle kuuluvat vastuukysymykset muiden taakaksi!

    • Rätinki

      Todella sikahyvä aloitus 10 points, siinä asiaohjelmaa ao, henkilöille joita jutukkeet koskee ,onkohan asiat menneet virallisen kaavan mukaan vai onko jaettu sulle- mulle ja sulle jne.

      Kyllä Kari olisi asian hoitanut siten kun sen pitäisikin

    • tässä.khshp

      Tokihan moni on joutunut luopumaan sairaanhoitopiirin palvelujen käyttämisestä nimenomaan kiemunkin vuoksi. Kiemunki ja trollo ovat paikkakunnan "yliarkkiatrit", ja heidän vasen kätensä ritva allerkirjoittelee lähetteet osastolle.

      Kaija-leena ehkä räpeltää myös jotakin jossakin pienemmässä roolissa.

    • trollo.ja.vaappuva.hanh

      Paikallinen sosiaali- ja terveyshuolto paljastunut täydelliseksi kusetukseksi - molempia pyörittää kiemunki, trollo ja pari muuta mielipuolta taustahäsääjää.

      Kannattaa miettiä tarkkaan onko sellaisille palveluille kenelläkään tarvetta.

    • Iisakkitautinen.Tollo

      Iisakkitautinen on päässyt jippiii pakkopaidasta. Kaikki 5 juttu samasta IP -osoitteesta ja niin katkeraa. Sairaus estää tajuamasta että sairaalan paikasta on tehty päätös kuukausia sitten.

      • kidutus.ja.vainopalvelut

        Ennenkuin teidät paskiaiset on todistettavasti häädetty huitsin nevadaan meidän elintärkeitä palveluitamme sabotoimasta, ei ainakaan meidän perheellä ole niille yhtään mitään tarvetta nyt eikä kyllä jatkossakaan.

        Eikä muuten ole yhdelläkään hesalaisellakaan, että sen verran kiemunki ja trollo kustantaa sitten jatkossakin sairaanhoitopiirille.


    • nimim.kaupunkilaine

      Sairaanhoitopiiri ja sosiaalihuolto hei - teidän on potkaistava paskiaiset pellolle. Muuten ne palvelut voivat loppua täältä seudulta kokonaan. Ei niitä kukaan kohta tarvitse, että rahatkin voitte palauttaa kaupunkilaisille.

      Paskiaiset pellolle taikka rahat takasin ja etsimme tarvittavat palvelut muualta.

    • kallis.parivaljakko

      Kiemunkin ja trollon hyysääminen uhkaa kaataa sosiaali- ja terveyspalvelut paikkakunnalta.

    • ihanläpeensämätäHVPiiri

      Semmoista hyvää mainetta mitä ei ole koskaan ollutkaan on vaikea menettää

    • ei.tarvetta.paskiaisille

      Agenda näyttäisi olevan se, että paskiaisten ja kiemunkin tarkoitus onkin romauttaa luottamus kunnallisiin palveluihin, jotta sitten attendon ja mehiläisen kaltaiset "firmat" hoitaisi jatkossa kaiken kuin panaanivaltiossa konsanaan.

      Ja niiden firmojen taustalla on sitten taas paskiaiset ja kiemunki tietysti.

      Mitä nopeammin kiemunki, ritva ja paskiaiset saataisiin kokonaan raivattua sivuun sosiaali- ja terveyspalveluista, sen parempi asia se olisi kaikille kaupunkilaisille ja tervehdyttäisi paikkakuntaa enemmän kuin yhtään mikään muu asia.

      Kukaan ei tarvitse paskiaisia ja kiemunkia yhtään mihinkään niissä palveluissa.

      • alas.suojelupaskiaiset

        Paskiaiset ovat siis lääkäri- ja hoitaja- ja sadan muun liiton taustalla häsäävät ja kaikkea mahdollista ja mahdotonta säätävät suojelupaskiaiset.


    • Hällyytysmerkki

      Iisakkitautinen tarvitsee nopiaan vahvan ruiskeesta tai perhe on vaarassa. Kaikk samasta IP osoitteesta.

      • se.loppuu.senkin.sika

        Paskiainen lopettaa nyt sen mitä hän tekee ja on tehnyt vuosikausia. Taikka laitetaan lopettamaan.


    • suojelupaska.kiikkiin

      Hei hämeenlinnalaiset, onko teidän mielestä ihan oikein ja hienoa, että paskiainen säätää teidän terveys- ynnä ihan kaikki muut asiat taustalla? Se että olette liiton toiminnassa ei muuta mitään vaan paskiainen säätää siitä huolimatta.*

      Ainakin osan meistä mielestä saisi riittää jo.

    • salat.julki.hml

      Uhkailevan sosiaalialan suojista käsin toimivan suojelupaskiaisen nimi on tiedossa.

      Nimi- ja ammattitiedot vahvistettu käräjäoikeudessa, jossa haettu vuosi sitten lähestymiskieltoa riehuvalle, vaanivalle ja uhkailevalle naispuoliselle suojelukamraatilleen. Ketä kiinnostaa, niin löytyy tiedot käräjäoikeudesta (tammikuu, 2017)

      Nämä ovat uhkailleet vuosia ja tehtailleet ilmiantoja ja pidätysmääräyksiä, ja saavat kaiken tarvitsemansa avun "alan ammattilaisilta". Se että olette liiton toiminnassa ei tee teistä immuuneja suojelupaskiaisten myyräntyölle taustalla vaan juuri päinvastoin - he pitävät teitä "hyödyllisinä idiootteinaan" ja nauravat teille räkäisesti.

      Heidän gangsterikoplansa näkyviä hahmoja ja allekirjoittajia ovat ainakin Iisakki kiemunki ja ritva oinonen, sekä muita sosiaali- ja terveysalan toimijoita.

      Tämä on se aikuisten oikea "khshp", josta on olemassa oikeudesta ja terveysviranomaisilta saadut dokumentit. Ne varmaan riittää tarvittaessa, mikäli uhkailua ja häirintää ei voi saada mitenkään muuten loppumaan kuin haastamalla jokainen heidän kanssaan asioinut käräjille.

    • Hogdrg

      Iisakkitautinen päätyy pakkohoitoon. Sama IP osoite. Paha ennuste.

      • kertokaa.joku.paskalle

        Eikö khshp:n kannattaisi puuttua trollon ja kiemunkin toimintaan ennenkuin ne palvelut ajetaan kokonaan alas? Se on paskiainen, eikä mikään ruhtinas.

        Se laittaa koiransa koirakilveksi, jos sille kertoo, että nyt loppuu pelleily. On nähty.


    • ketä.pitää.äänestää

      Kaupunkilaiset herätys! Teidän elintärkeitä palveluja puliveivaa taustalla minkä ennättää paskiaistrollo ja kiemunki kamraatteineen.

      Miten ne äänestetään sieltä pellolle? Menen heti äänestämään vaikka tältä seisomalta.

    • kysymys.luottamustytöt

      Kaija-Leena Savijoki (kok), Ritva Oinonen (vas) ja kaupungin muut luottamustoimen tytöt, koetteko toimivanne asianmukaisesti toimiessanne yhteityössä paskiaistrollon kanssa?

      Vai koetteko ettei ole vaihtoehtoa?

      Jos vastaus on jälkimmäinen, silloin kaupunkilaisten on syytä pyytää teitä vaikka koko tyttöjen konkkaronkkaa vetäytymään luottamustoimista - ette kykene kantamaan toiminnastanne aiheutuvaa poliittista vastuuta, koska päällikkönne onkin paskiaistrollo.

      Paskiaistrolloa ei pysty äänestämään sosiaali- ja terveyspalveluista pellolle - tilanne on mahdoton ja on luonut paikkakunnalle panaanivaltiomaisen ympäristön, jossa osa kaupunkilaisista joutuu kokonaan väistämään kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut järkyttävän systeemiriskin vuoksi.

      Me kaupunkilaiset haluamme valtion avuksi asiassa, koska paikkakunnan luottamustytöt vapisee yhden paskiaistrollon ja hänen luottokiemunkinsa edessä.

    • RikollinenTiedotuspomo

      Onhan Kiemungilla myös rikosrekisteri. Siellä on tuomio yksityisyyttä loukkaavan tiedon levittämisestä. Rääkkäsi Lulu Ranteen perhettä ja sai tuomion. Luulisi ettei tuommonen mies olis saanut sairaalan tiedotuspäällikön virkaa. Eihän se tiedä mitä tietoja saa levittää ja mitä ei. Ihan sairasta touhua. Pistäs Juvonen se Kiemunki pellolle.

    • hätänumeroon

      Voi voi iisakkitautinen oireilee. Kaikki kirjoitukset samasta iisakkitautisen IP -osotteesta. Perheen olisi parasta soittaa apua.

      • Oivoi-PerheHukassaHällä

        🔼 tuokin papukaija hokee tässä viestiketjussa jatkuvasti jostakin IP-Osoitteesta, eikö tuo onneton löydä kotiaan, liekkö dementoitunut?


    • ujgyugfi

      Pikkulinnut visersi ettei herra ole kovin suosittu henkilö keskarilla.

      • Pikkulinnutmyös

        No ei ole myöskään Ilkkala SCC käräjillä.


      • vsdgttbd
        Pikkulinnutmyös kirjoitti:

        No ei ole myöskään Ilkkala SCC käräjillä.

        Siinä osuit kerrankin oikeaan. Kiemunkinen on paljon suositumpi siellä käräjillä. Konkurssipesän hoitajan suosikki nro yksi kun Markku on kateissa.


      • Ehkeffsf
        vsdgttbd kirjoitti:

        Siinä osuit kerrankin oikeaan. Kiemunkinen on paljon suositumpi siellä käräjillä. Konkurssipesän hoitajan suosikki nro yksi kun Markku on kateissa.

        Ilkkalaa rangaistiin kovalla SCC tuomiollla.


      • vsdgttbd
        Ehkeffsf kirjoitti:

        Ilkkalaa rangaistiin kovalla SCC tuomiollla.

        200 euroo on pikkurahaa, ojanpohjalta sen jokanen löytää että älä nyt paisuttele senkin hölmö trolli!
        6 miljoonaa euroa on paljon enemmän !


    • karkoitushämeenlinnasta

      Kiemunki turvallisesti suojatyöpaikassaan. Kun ei tee mitään ei tee virheitäkään.
      Kokemus vaan osoittaa ,että on helposti ostettavissa rahalla yksityisten firmojen taakse.

      • eihaiskahdaHVjuttuna

        Iisu valitsi Juvosen johtajaksi ja sitten Juvonen valitsi Iisun liimalappupuolen vastaavaksi. Näin se vaan menee


    • Iisakillekenkää

      Iisakki ei ole soveltuva tiedotuspäällikön tehtävään. Iisakilla on raskas tuomio yksityiselämän kunniaa loukkaavien tietojen levittämisestä. Lisää kakkua on tulossa SCC- oikeudenkäynneissä. Iisakin naamavippi loppui seinään lennettyään ulos politiikasta.

      Iisakille siis kenkää sairaanhoitopiiristä. Se ei kuulu sinne näillä tuomioilla . Ei ole mitään perusteita millä se on sinne valittu.

      • hoitajatarss

        äläs ny, kun viestintäpäällikkö hoitaa vaativia tehtäviään hienosti, tänäänkin:

        "Sairaanhoitopiirin henkilöstölle on tilattu uusia kaulanauhoja. KHSHP:n logolla ja väreillä varustettu nauha otetaan käyttöön avainten, henkilökorttien ja kulkutunnisteiden kanssa, eikä muilla logoilla varustettuja nauhoja tule jatkossa enää käyttää. Voit käyttää vanhaa kaulanauhaasi, jos se ei mainosta toista yritystä tai organisaatiota."

        Lisätietoja:

        Viestintäpäällikkö Iisakki Kiemunki
        [email protected]

        Ja onhan nyt huomattu että tarvitaan myös viestintäsihteeri, ettei Iisakin tarvitse kaikkiin asioihin ehtiä sohlaamaan.


    • LumiTuliTupaan

      Missä on kaikki *kettinkimiehen* puolestapuhujat ja selkääntaputtelijat?
      Vain yksi Trolloääliö koittaa selittää jotakin tyhmää juttuaan kuin joku retardi !
      Kansalaismielipide on kääntynyt KokSd-vastaiseksi !

      • NäyttöHJ

        Kääntyi ja näkyi myös kunnallisvaalien tuloksessa. Persujen romahdus.


      • NäyttöHJ
        NäyttöHJ kirjoitti:

        Kääntyi ja näkyi myös kunnallisvaalien tuloksessa. Persujen romahdus.

        Kääntyi ja näkyi myös Käräjäoikeuden syytetuloksessa.
        KokDemujen romahdus.


    • kova-tuomio

      Kääntyi ja näkyi myös Käräjäoikeuden syytetuloksessa Ilkkalan osalta.
      Perzuikkien romahdus.

    • Persut.nousussa

      Lululla ei ollut romahdusta. 1200 ääntä kuntavaaleissa. Monta sataa enemmän kuin Sartsalla. PS on taas nousussa👍

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe