Teneriffa vai Lanzarote

Kummanvalitsen

Kumpi saari on suosikkisi ja miksi? Millaisia positiivisia kokemuksia teillä on saarista, entä negatiivisia kokemuksia.

16

400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ääniTenerifelle

      Mielestäni Teneriffa on huomattavasti parempi. Tosin olen ollut Lanzarotella vain yhden kerran kaksi viikkoa vuonna 1991. Oli kolea ja tuulinen, ei ihastuttu. Silloin vielä pieni paikka. Nyt varmaan huomattavasti suurempi.
      Tosin Teneriffankäynnistäkin on vuosia. Sehän on suurin Kanariansaarista ja mielestäni kaunein. Parempipuolisko on jostain syystä ihastunut Inglesiin, enkä saa häntä millään Teneriffalle. Olisikohan syynä se, että viimeksi oli yllättäviä sadekuuroja lähes päivittäin marraskuussa.
      Omasta mielestäni Teneriffa on hienostuneemp kuin Gran Canaria. Makukysymys tietysti ja jokainen tekee halunsa mukaan.

    • Gilipollas

      Tämä aloitus kuuluu Kanariansaaret osioon.

    • omakotiparas

      Ei kumpaakaan. Jos et halua ongelmia, valitse kotimaa.
      Itse aion suosia vain kotimaata. Olen saanut tarpeekseni ongelmista.

      • Matkoilla.jatkuvasti

        Suomessa ei ole nykyäänkään muuta kuin ongelmia. Ainoan kerran, kun olen ollut tyytyväinen palatessani Suomeen, oli vuonna -79, kun tulin takaisin Tunisiasta. Kekkosen jälkeen oli 80-luku onnellista aikaa, mutta sitten tuli somput 90-luvulla. Varsinkin stadissa näet poistuessasi maasta viimeisenä afrikkalaisen tai arabin ja samat rodut näet ekana, kun palaat.


      • nuijaoot

        So what. Taidat olla jälkeen jäänyt. Sitä kutsutaan edistykseksi.


      • vääräpalstasulle

        Huomatkaa että olette väärällä palstalla. Tämä osio manner espanjan asioille. Kanariansaarten jutut kuuluvat sen otsakkeen alle.


      • Menesittensinne
        vääräpalstasulle kirjoitti:

        Huomatkaa että olette väärällä palstalla. Tämä osio manner espanjan asioille. Kanariansaarten jutut kuuluvat sen otsakkeen alle.

        No mene sitten sinne ja lopeta tämän palstan häiriköiminen. Hoet samaa roskaa jokaisessa viestiketjussa, miksi? Meillä on täysi oikeus keskustella täällä asiallisesti. Sinulla taas ei ole oikeutta jankuttaa samaa roskaa jatkuvasti. Palstan säännöt kieltävät spämmäämisen. Lopeta siis ajoissa tai ylläpidon pitää puuttua asiaan. Toivottavasti ymmärrät asian suosiolla.


    • Teneäsuosimme

      Teneä suosi ainakin minä. Makuasioita, ei voi kiistellä.

    • SyysTyttösi

      Kanariansaaret muodostuvat yhdeksästä eri saaresta joista kahdeksalla on vakituista asutusta, joten voitko hieman tarkentaa kysymystäsi?

    • Upeasaari

      Lanzarotesta en tiedä, kun en ole käynyt. Mutta Teneriffalla oltiin 2 viikkoa. Tykättiin kovasti. Käytiin järjestetyllä matkalla Teneriffalta La Gomeran saarella. Kannattaa käydä. Turistibussi ajettiin Fred Olsonin laivaan. La Gomeran saarta kierrettiin bussilla, pitkin serpentiiniteitä. Välillä pysähdyttiin paikallisiin nähtävyyksiin katselemaan. Paikallisessa saaren ravintolassa käytiin syömässä (kuului retkeen) ja kuultiin silbu-vihellyskieltä.
      Suosittelen Teneriffaa.

    • Eläkeläise

      Olen ollut Lanzarotessa 3 kertaa Teneriffalla 4 kertaa,pidän enämpi Teneriffasta,se on jokaisella makukysymys,Teneriffalla on varmenpi aurinko,lisäksi lyhyt matka lentokentältä sinne etelä kärkeen,nyt olen varannut 2 viikon matkan Los Cristianin puolelta maaliskuun lopulle.

      Säätilaa voi katsella tuolta joka on ihan siinä vieressä.

      https://www.foreca.fi/Spain/Playa_de_las_Americas/tenday

      • kanariallakylmää

        Minä taas tykkään käydä Pattayalla, kun siellä voi ladyboy kainalossa kulkea ylpeänä. Eikä haittaa 50 kilon painoero tai 50 vuoden ikäero. Aina on viihtyisää seuraa tarjolla. Tietysti on myös lämmintä ei kuten kanarian 9astetta iltaisin. Siksi siis Pattaya


      • Avd.Generalissimo
        kanariallakylmää kirjoitti:

        Minä taas tykkään käydä Pattayalla, kun siellä voi ladyboy kainalossa kulkea ylpeänä. Eikä haittaa 50 kilon painoero tai 50 vuoden ikäero. Aina on viihtyisää seuraa tarjolla. Tietysti on myös lämmintä ei kuten kanarian 9astetta iltaisin. Siksi siis Pattaya

        Mieluummin Kanarian 22 astetta kuin Thaimaan 34. Nykyään Kanarialla on edullisempaakin kuin Thaimaassa pl. majoitus. Merkittävä etu on myös, ettei Espanjaan tarvitse ottaa matkavakuutusta terveydenhoitoa varten.


      • Pattayan.palsta

        Kanarialla ei ole ladyboyta kuin Inglesissä. Siksi mielummin Pattayalle. Pattaya on myös aurinkoisempi ja paremmat ruoat ynnämuuta. Pattayalla on selvästi halvempaa kuin kanarialla.


      • muumit

        Joo tonne meilläkin matka ensiviikolla,ei tuo sää ole paha.


    • kylmääpakoon

      Olen ollut teneriffalla 4 kertaa peräkkäin joka syksynä marraskuussa ja säät aina kuin suomen paras kesä.Syksyllä mentävä los kristianosiin tai amerikasiin niin säät ovat varmasti lämpimiä.Saaren pohjoispuoli noin 5 astetta viileämpi mutta hinnat halvemmat.Autovuokraus halpaa ja saarella runsaasti nähtävää.Päivä merellä on myös paikallaan jos viettää 2 viikkoa.Näkee valaita tai delfiinejä ja 50 euron matkalla ruoka ja viinit samaan hintaan.Mascan kylä on aivan must.Jos menee vuokra-autolla serpentiinitiet saattaa pelottaa.Googlemap tiekarttatoiminto pelaa hyvin suunnistuksessa.Tulivuori oli myös vaikuttava.Hissillä pääsee 3500 korkeuteen ja näkee 100km jokasuuntaan.Viimeksi olin los gigantesissa ja sekin oli ihan ok.Otimme porukalla auton kentltä 2 viikoksi joten kuljimme itse kaikki matkat.veneretkelle hakivat ja toivat hotelliin.Sen ostimme satamasta.Muilla saarilla en ole käynyt ja veikkaan lähteväni vielä teneriffalle seuraavanakin marraskuuna koska kokemukset mukavia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe