Aihealueet

Listaukset

  Vuokralainen jätti jälkeensä romuja

  Oulas5a

  Kävi köpelösti ja nyt ollaan 1500e miinuksella maksamattomien vuokrien takia. Asunto on nyt täynnä asukkaiden romuja,roskia ja tuhottuja kiinteitä kalusteita. Ulosoton kautta ei mitään tule saamaan kun useampi kymppitonni saatavia jo ennestään.

  Nyt herääkin kysymyksiä:
  - jos asukaa ei ole irtisanonut tai siirtänyt sähkösopimustaan, voiko lasku kohdistua minuun eli kiinteistön omistajaan? Kyse on siis omakotitalosta.
  - tiedän asukkaiden nykyisen osoitteen, voinko kuljettaa asukkailta jääneet tavarat heidän kotipihaansa ja jättää ne sinne? Saanko jonkun sakon jos teen näin?

  7

  281

   Vastaukset

   • Jos sähkösopimus on vuokralaisen nimissä, ei sitä voi sulta periä. Se on sitten sähköyhtiön vahinko, jos eivät rahojaan saa.
    Itse oon vienyt kerran vuokralaisen sängyn ja jotain muuta tavaraa uuden asunnon pihalle, kun ei kehotuksista huolimatta hakenut. Ei tuosta ole sakkoa tullut. Kaatopaikalle jos viet saa joka huonekalusta maksa amont akymppiä.

   • vit siten ettei kukaan näe ja et ol tietävinääsi mistä sen tavarat omae tontille tulivat, jos he myöntää että ne on niiden kamoja ei heillä ole casea poliiseille
    itse olet vain huomannut että ne lähti sieltä tontilta ja luulit että kehoitus hakea romut meni perille, thats it kuka muuta todistaa

   • Ilmoita vuokralaisen nykyisen asunnon omistajalle, että tämä jätti vuokrat maksamatta ja tuhosi kalusteita. Olisit varmasti itsekin toivonut, että sinua olisi varoitettu ajoissa.

    • Ei, vaan vuokrarästit täytyy laittaa perintään. Pelle saa luottotietoihinsa merkinnän maksamattomista vuokrista -> seuraavat kämpän vaihdot muuttuivat hitusen haastavammaksi. Useimmat vuokranantajat ymmärtävät tarkastaa luottotiedot etukäteen ja em. merkintä on yleensä aika nou nou.

     Sinun täytyy myös pitää huoli siitä, ettei ao. velkamerkintä pääse vanhenemaan (se pitää ajoittain uudistaa) -> luvassa on pitkä piina pellelle.

     Kuulemma nuo saattavat joskus vuosia myöhemmin yks kaks yllättäen maksaa rästit pois, kun velkarästi on tehnyt elämän liian vaikeaksi. Tässä kohtaa todellinen hupi alkaakin. Toisin kuin pelle kuvittelee, maksuhäiriömerkintä ei katoa rekistereistä samalla silmänräpäyksellä. Kuulemma ovat jopa itkua tuhertaen soitelleet ex vuokraisännälleen ja anelleet tätä poistamaan maksuhäiriömerkinnän, mutta sehän ei enää tässä vaiheessa ole vuokraisännän kädessä. Kun velka on hoidettu, merkintä kyllä poistuu, mutta siihen menee aikansa (jopa pari vuotta?).

     BTW, vuokrasit tälle pellelle, vaikka sillä oli ennestäänkin velkoja perinnässä. Opitko mitään?


   • On se elämä vaa helppoa molemmilta on luottotiedot menny, asutaan emänän kanssa hänen vanhempien entisessä talossa (omakotitalo)kun ostivat uuden , mikäs siinä ei tarvii edes vuokraa maksaa kun sovittiin niin, ulosotossa meillä molemmilla yli 20k , mikäs tässä kelan rahoilla eläessä, eipä tarvii murehtia että joutuisi kodittomaksi. On se vaa helppoa ei tarvii edes vuokraa maksaa, eikä tarvii murehtia että uo ottais autoakaan pois kun emännän vanhemien autolla ajetaan kn heillä on 2 autoa helppoa on tää elämä

   • Jos vuokraisäntä on tosissaan noin tyhmä mitä antaa aloituksesta päätellä niin taitaisi olla parasta vaihtaa mihin bisneksiin!

   • Jos maksamattomia vuokria v ulosotossa ei kai kukaan ota vuokralle,rästit maksettava endin pois,,

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    260
    11939
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    331
    7781
   3. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    98
    2535
   4. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    92
    1557
   5. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    74
    1429