Hotelli lyseon tilalle

Mahtava idea! Todella hieno talo ja mahtavaa historiaa hotellihuoneissa, elävöittää kunnolla keskustaa.
Ilmoita


Perinteikäs koulu pois perinteikkäästä rakennuksesta laitakaupungin halleihin. Onko touhussa mitään järkeä?

Tietysti nykykoulun pitää olla mukava paikka, jossa voi lojua käytävillä päivät pitkät ja osallistua opetukseen, jos haluaa. Elävöittääkö muutama kymmenen hotelliyöpyjää keskustaa satojen koululaisten sijaan?
Ilmoita
Mitä muuta voi kokoomusnuorilta odottaa. Perinteikäs koulu lihoiksi vaan, Fiksumpi ehdotus olisi ollut se, että remontoidaan se entiseen loistoonsa. Sieltä koulusta on maailmalle lähtenyt monia tunnettuja kansalaisia. Rakennus pitäisi ehdottomasta olla opinahjo, jossa opiskeltaisiin ylpeinä kolun historiasta. Näiltä "syrjäkylän" koululta puuttuu historia ja se, että voisi kertoa ylpeänä opiskelevansa perinteisessä Hämeenlinnan lyseossa.
2 VASTAUSTA:
Kokomustanuoret tunnetusti infantiileja.
Ei tuosta rakennuksesta ole kyllä ketään suurmiestä lähtenyt mihinkään tai no Irwin sai potkut.
+Lisää kommentti
NO HALOO....! Mistä siihen hotelliin saadaan asiakkaat tai matkailijat, pitäisikö täällä olla jotakin tapahtumia tms. mihin hotellivieraat olisi tulossa?
Käsittääkseni kysyntä ei nykyiselläkään vastaa tarjontaa, ylikapasiteettia jo nyt tarjolla majoitustiloista!
Eikä muutenkaan kaupungin intresseissä (eikä liikemiestaidossa) ole sijaa hotellihankkeille!

Jos joku majoitustila tarvitaan niin se on leirintäalue niin telttapaikoin kuin mökkeineenkin jonne tavallinen auto-tai telttamatkailja tai mikä hyvänsä matkaaja poikkeaa matkoillaan!
Aulanko olisi ollut hyvä paikka rakentaa ja perustaa se alue uudelleen leirintäalueeksi, siellä olisi valmiina kaunis ympäristömiljöö !
1 VASTAUS:
Hotelliasiakkaat toisi pikkasen enemmän vipinää ja rahaa keskustaan kuin lukiolaiset.
+Lisää kommentti
Ehdottomasti muutettava asunnoiksi niin saadaan tyhjänä olevaa kunnostettua kiinteistömassaa kaupungille. Ei sillä ole mitään väliä vaikka tyhjyyttään sekin huutaisi. Komeata kun on hienoa vaikka sitten kaupunki täysin persaukisena meneekin eteenpäin
2 VASTAUSTA:
Miksi tyhjiä asuntoja pitää rakentaa, mitä järkee nyt tuossa on sijoittaa tyhjiin seinnin ja betonimassaan jos siitä ei ole mitään hyötyä tai käyttöä!
Aivan hullua puhetta taas KokSD-Hallintoloisen suusta.
Miten se kaupunkikaan noiden tyhjien tilojen kautta eteenpäin menisi??
Käsittämätöntä politiikkaa taas hallintoloisen siista?

Tehtaita ja työtä tänne tarvitaan , töitä tekeville käsille että joku alkaa asua ja ostaa näitä tyhjiä tiloja joita nytkin tänne rakennetaan kovalla kiirellä, kuka niitä ostaa jos ei ole työtä tai työpaikkaa millä ansioilla asunnon maksaa?
Rikkaita Helsinkiläisiä on muuttamassa kaupunkiin tuhatmäärin. Sari ja kumppanit tiesivät tämän jo vuosia sitten. Ei parempi väki halua mihinkään slummiin. Tuhansia uusia asuntoja tarvitaan!
+Lisää kommentti
Tiedoksi vaan, että kyllä lyseosta on lähtenyt mainekkaita henkilöitä mm. Jean Sibelius, J,K.Paasikivi, E. N. Setälä, Eino Leino vain muutama mainitakseni. Epäilijä, tarkista tietosi, ennen kuin kuulutat tietämättömyyttäsi.
2 VASTAUSTA:
Eri rakennuksesta, kannattaa tarkastaa tiedot!
Tietämystäx2 kirjoitti:
Eri rakennuksesta, kannattaa tarkastaa tiedot!
Lyseo on valmistunut v 1888 ja Eino Leino syntynyt 1878, joten eiköhän käynyt tässä nykyisessä, muut vanhassa kivikoulussa.
Mutta onko rakennuksella merkitystä oppimisessa? Taitaa vanha rakennus olla pikemmin rasite.
+Lisää kommentti
Todellinen aivopieru. Ei voi olla lähtöisin kokoomuksesta. Jotkin p..ska trollit taas asialla. Hotelleja ei lisää tarvita, nykyisten käyttöaste on surkean alhainen, paitsi Aulanko vetää kurssipaikkana. Lyseon lukion kuuluu olla siinä, missä se on aina ollut, hyväkuntoisessa 90-luvulla remontoidussa rakennuksessaan kirjaston vieressä. Lukiolaiset elävöittävät keskustaa parhaiten.
2 VASTAUSTA:
MIten lukiolaiset elävöittävät kaupunkia, kauhea valitus kun maleksivat Goodmanissa.
Kaikenlaisia pieruja, lieneekö penkkari sellaisia
https://www.hameensanomat.fi/uutiset/kanta-hame/345197-hameenlinnan-kokoomusnuoret-myisi-lyseon
+Lisää kommentti
Hyvin kaupaksi käyneiden Aulangon Luxus-huviloiden rakentamisen jälkeen pääkaupunkiseudun raharikkaat suorastaan ryntäävät Näivelinnaan ja maksavat kyllä asunnoista ihan listahinnan tinkaamatta pyynnistä euroakaan. Kyllä keskustan Lyseosta pitäisi saada heille ehdottomasti laadukas asuintalo Engelinrannan, Aurinkorannan ja Asemanrannan viitoittamalla tiellä.
Ilmoita
hotellikin sopis noihin tiloihin erittäin hyvin niin saatais samanlaista käyttöastetta kuin muillakin hämeenlinnan hotelleilla
Ilmoita
Juu ja sinne sopii isoparkkihallikin, ei tarvitse toria repiä auki. Kannatusta tulee täältä.
3 VASTAUSTA:
K.Ari hoitaa vankityönä
vbwbvow kirjoitti:
K.Ari hoitaa vankityönä
Tarkotit Kiemunkia, sehän sinne on menossa !
Parkkiluolan voisi tehdä Hämpin malliin Lukio-, Birger Jaarlin- ja Linnankadun alle.
+Lisää kommentti
Lyseon pitäisi ehdottomasti olla opinahjo. Turhaan siitä asumis/tai hotellikäyttöön haaveillaan. Kaupungissa on tyhjäkäynnillä olevia hotelleja sekä tyhjiä asuntoja joka hintaluokassa. Asukkaita vaan puuttuu. Voisiko kokoomusnuoret ideoida, mistä tänne saataisiin asukkaita ja sen jälkeen heittää muita ideoita ilmaan. Ikävä kyllä, kaupungin maine ei ole niitä parhaimpia ja se vaikuttaa muuttohalukkuuteen. Mitä kauunki tarjoaa uusille asukkaille, olisi tosi kiva tietää. Me täällä asuvat olemme jo tyytyneet kohtaloomme todeten, että kuollut stadi.
1 VASTAUS:
Lyseosta saisi kyllä kivan ja laadukkaan asuinkiinteistön vaikka maahanmuuttajille, koska nehän ovat enää ainoita jotka Näiveeseen muuttavat. Kukaan kanta-suomalainen perhehän karttaa Näivelinnan kaupunkia viimeiseen asti, jopa Forssa/Riihimäki taitaa olla jo vetovoimaisempi. 10 miljoonalla eurolla remontoitava kirjastokin olisi ihan vieressä joten saman HV-firman remontilla menisi Lyseonkin muutos asunnoiksi. Rakennustelineetkin olisi helppo siirtää vain kadun toiselle puolelle joten rahallinen katekin olisi remontista HV-firmalle vähintään samaa megasuuruusluokkaa kuin kirjastollakin. Kyllä Näiveessä osataan jun ollaan taas niin ihanan lähellä.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hotelli lyseon tilalle

Mahtava idea! Todella hieno talo ja mahtavaa historiaa hotellihuoneissa, elävöittää kunnolla keskustaa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta