Eka kertaa Kreetalle!

stressaantunut

Toukokuun alkupuolella Agios Nikolaokseen ja Mirame resort &spa hotelliin. Onkohan hotelli tosiaankin niin surkea kuin monissa keskusteluissa on annettu ymmärtää? Tosin en ole hotellilla viihtyvää tyyppiä vaan pidän enemmänkin aktiivisesta luonnossa liikkumisesta. Samarian rotko kiinnostaa samoin muut vastaavanlaiset nähtävyydet. Kannattaako varata retket jo etukäteen tai ylipäätään osallistua vai tulisiko halvemmaksi tehdä omatoimi retkiä? Entä matkustustapa ja -hinta? Paikallisbusseja kehutaan edullisiksi, mutta olisiko oman auton vuokraaminen kuitenkin halvempi vaihtoehto? Pyöräily, skootteri ja ihan jalkaparikin käy lyhyemmille matkoille. Onko Agioksen läheisyydessä mitään nähtävyyttä jonne voisi tehdä patikointimatkan esim suoraan hotellilta käsin? Vielä loppuun ruoka kysymys. Kannattaako ottaa puolihoito vai ei? Perheessä urheileva nuori18-v ja Keliaatikko mi

9

761

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kissamaki

      Monta kertaa käyneenä suosittelen autonvuokrausta. Sitten vaikka rantatietä Sitiaan. Mahtavat maisemat. Samarian rotko on kaukana. Kannattaa tehdä toinen matka lähemmäs sitä ja käydä sitten. Eloundan suunnassa on hienot maisemat ja Spinalongan saari. Tutustukaa sen historiaan ensin. Muuten koko kaupunki on ihana. Pieni, kotoisa ja vielä on vanha Kreikkalainen tunnelma. Itsekkin aion mennä sinne vielä ainakin yhden kerran.

    • Spitaloz

      Saari- Sarjan kuvauspaikat.

    • Phi

      Miksiköhön Miramarea on moitittu? Olimme siellä toissa kesänä. Tykkäsimme. Meillä oli uima-altaallinen tilava huoneisto. Hyvin siisti. Hotelli on kauniilla paikalla josta näkyy Agios Nikolauksen keskusta, meri ja vuoristo hienosti. Hyvä uima-ranta on aivan lähellä. Jos matkalla on hyväjalkaisia joille pieni kävely ei tee haittaa, niin suosittelisin ilman puolihoitoa. Ruoka sinällään oli hyvää mutta Agios Nikolauksen keskusta on lähellä ja siellä on runsas tarjonta ravintoloita ja hyvä tunnelma iltaisin.

      • mäkiäjarappusia

        Eiköhän ne moittimiset ole lähinnä koskeneet pitkiä välimatkoja ja lukemattomia portaita, joita myöskään huonojalkaisten lisäksi hengityselinsairauksia potevat vierastavat.
        Voisitko nyt ystävällisesti hyväjalkaisena kertoa, kuinka pitkä matka sieltä on keskustaan (esim pohjaton järvi) ja kauan teillä meni aikaa siihen?
        Itse olimme pari vuotta sitten sataman lähellä olevassa hotellissa kesä-heinäkuun vaihteessa, ja kuumuudesta johtuen aloimme etsimään ruokapaikkoja aina vaan lähempää hotellia (eikä niitä ollut montaa).
        Minusta ei nimittäin ole ollenkaan kivaa kävellä paria kilsaa joka ilta (ja päivä) että saisin syödä viihtyisässä ravintolassa


      • Phi

        Niin, todella ei Miramare ole hengityselinsairaan eikä huonojalkaisen paikka, se on myönnetävä. Mikään hyväkuntoinen en minäkään ole, mutta hyvin pärjäsin siellä portainen ja välimatkojen kanssa. Matkaa keskustaan on sen alle pari km, mutta sen matkan varralta lähempääkin ravintoloita löytyy. Lisäksi hotellin ravintolan ruokakin maittoi hyvin, mutta vaihtelun vuoksi kylälläkin oli kiva käydä. Siksi se puolihoito ei minusta niin hyvä idea ole, kosk jos ei jonain päivänä kävely huvita, hotellin ravintolaan kyllä pääsee.


    • Kreetanpoika

      Ei Kreikassa eikä muissakaan Välimerenmaissa tunneta näitä suomalaisten ruoka-aineallergioita. Ehkäpä Teille paras vaihtoehto on huoneisto, jossa keittomahdollisuus niin voitte valmistaa haluamanne ruoat.

    • Vanhatajat

      Pussikeittoja ja käteviä retki-sissipakkauksia matkaan voi kätevästi valmistaa edukkaat ja ravitsevan monipuoliset annokset, niin unohtamatta juhla-mokkaa.

    • jopaOluttaLöytyy

      kyllähän kreikassa huomioidaan keliakia ja gluteeniton ruokavalio. Mainostavat kyllä standeissaan näin,tosin harvoissa paikoissa, Kysykää matkaoppailta tai sitten hotellistanne. Varmasti osaavat ja haluavat neuvoa.

    • kysykääjakysykääapua

      Itseasiassa kreikkahan on loistava paikka keliaatikoille yms. Tuoreita kasviksia,oliiviöljyä,kalaa,kania jne. Rohkeesti vaan maisteleen kun tietävät mitä tilaatte ja vinkki,menkää vähän ennen ruuhkaa,mielellään silloin kun ravintola /taverna aukeaa. Tietty niihin paikkoihin missä korvaavia tuotteita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe