MS ja SaIainen Agenda

PohjanmaaIta

a
Hei, tässä minun tarina ja mitä olen huomannut liittyen suomen ruuista, se on järkyttävä!
Muutama vuotta sitten tuli otettu jäykkäkouristusrokotteen ja todella helvetiin mennyt, olen koko ajan hitaasti mutta varmasti sairastunut pahempan suuntaan, muutama vuotta sitten luultin että minulla oli "vähäinen gluteeniintoleransi" mutta olen runsas vuosi sitten kehittynyt täydellinen MS, joka tapauksessa pääsen vihdonkiin MRI kuvauksen että näin.
huom. Olen ruotsinkielinen ja tiedän että suomen kielitatoni on heikko, mutta toivottavasti tämä posti tulee valaista monet.

Teille tiedoksi vaan kuinka ovelias tämä gluteenia-salaliitto on niin tässä mitä en voi enää IKINÄ syödä, ei ainkaan suomessa jossa ruokateollisuus on täysin korruptoitu:
* Kaikki maito tuotteet (maito, voi, juusto, jäätelö ym ym), koska lehmät syö gluteeni vilja
* Kaikki kanamunat, myös luomu, koska kanat syö gluteeni vilja
* Kaikki valmisruat, koska siinä on suola joka yleensä sisältää jodi joka voi olla tehty gluteeni viljasta, myös Valion luomumaito sisältää nykyään jodia, parii vuotta sitten ei olut mitään maininta jodista pakkauksen selostella. Jodi taisis ola se uusi salakavala "fluori" jota lisätään kaikialle, ja kuten te olette varmasti huomannut niin valtamediassa on viime aikana paljon puhuttu suoliston ongelmia ja MS,ALS,Alzheimers,Diabetes,Gluteeniintolerans,IBS,Leaky Gut ym ym, tosian uusia tutkimuksia on osoittanut yhteyksiä suoliston ja näiten tautien välillä.
* Kaikki prosessoitua sokerialajeja kuten glukoosi, maltodekstriini, dekstroosi ("rypälesokeri" mutta voi olla synteetinen gluteeni viljasta) ym.
* Sakeutumisaineet, erityisesti Ksantaanikumi E415 on tehty viljasta
* Sokerikulööri E150 (a, b c ja d), yleensä viljatärkkelystä,löytyy paitsi ruissa myös monessa alkohooli tuotessa, esim. tumma wisky ja rommit, monen liköörit kuten Vanha Tallinna
* Kaikki säilykket ym joka sisältää etikka, on yleensä tehty vehnästä
* Punaliha kuten porsan ja härän ei käy, karjat syö... *tadaa".... GLUTEENI VILJA, se on fakta että lehmät joka syö ruohon sijassa vilja tuottaa ihan erinlaatuinen rasva, ai niin... rasvasta... MS sairastuneet ei yleensä kestää rasvoja, senkin olen myös huomannut(esim en voi kulutta luomuvoi, pellava öljy, erilaisia rasvaisia pähkinöitä ym..), tässä juuri viime kuussa julkaistu artikkeli.
is.fi/terveys/art-2000005527825.html Julkaistu: 17.1. 12:27 (Lähde Duodecim)
"---Tutkijat havaitsivat MS-taudin pahenemisjaksot sitä yleisemmiksi, mitä enemmän rasvaa potilas oli syönyt seurantaa edeltävällä viikolla. Erityisesti tyydyttyneiden rasvojen runsaus liittyi oireiluun, tulokset osoittivat. "

Niin, että lopunlopuksi voin syödä vain kana ja kala, riisi tai perunan keralla ja joitakin vihanneksia (nokin syystä ei porkanoit, sipuli) , monen hedelmiä jonkin syystä ei käy kuten banaani (luomu kokeiltu), annanas, nektariinit, en tiedä onko kiinni hedelmäsokerin laadusta tai ylisuuria määrää torjuntaaineita, tulee diabeteksen oireita n puolen tunnin jälkeen.
Ellei olisin nouttanut näin tiukkasti ruokatottumukset niin olisin erittäin sairas, olen kärsinyt raskaita jalkoja, kamala huimaus, tasapainoongelmia, tuplakatse, sormien motoriika ym ym.....mutta nyt on ellei työdellistä niin parempi olo.

Luulisin että monet tuotteet olisi syöttäviä jos olisi olisi perinteisesti ja ihan oikeasti luomu tuotettua, nuo "luomu" tuotteet jota suomessa myydän on suurin osa suuri nauru, esim. GLYFOSAATI on aivan varmasti suuri tekiö näiden sairauden takana.
Kahvien välillä on SUURIA eroja, mitä vaalemapi paahto ja halvempi sitä pahempi, Presidentti tumma ei oikeastaan ole kovin tumma ja erittäin pahaa, olen viime aikoina kokeillut erittäin tummia ja luomu kahveja, ja kummallista on mut se on mitä parasta. Samaa pätee teehen, joitakin sorttej erittäin pahoja, muut ihan hyviä, en voi selitä näitä eroja muilla tavoilla kun se että kyseessä saatta olla liiallinen ja tietynlaisten torjunta aineiden käyttöä.
Samaa koskee myös monet ns "gluteenitomia" suomi kaura hiuttalet, vaihtelee liian paljon eri eräiden välillä, luulisin jossain erissä on liian suuria määrää torjuntaaineita.

Nuo rokotteet, prosessoitua ruoka tuotteita ja torjuntaaineita ei ole mikään muuta kun Agenda 2 1 depopulaatio kampanja, meillä on enemmän sairaita ihmisiä kuin koskaan!

Agenda 2 1 The Depopulation Agenda For a New World Order
youtu.be/2MQlIpJ2lmM
youtu.be/1T-62uxbMBM (varalinkki)

The Global Agenda - A Lecture by Henry Lamb on the UN's Agenda 2 1
youtu.be/F1pAZnJLk2U

Kansantaudeille löytyi vahva yhteys – diabeteksen esiaste on lisäriski sairastua myös Alzheimerin tautiin Julkaistu: 27.1. 12:41
is.fi/terveys/art-2000005539594.html

Ruokavalio saattaa hillitä MS-taudin oireilua – nyt vaikutus havaittiin myös lapsilla
Tutkijat havaitsivat, että paljon kasviksia nauttineiden oireilu oli vähäisempää.
Julkaistu: 17.1. 12:27 (Uutispalvelu Duodecim)
is.fi/terveys/art-2000005527825.html

kiitos kun jaksaitte lukea tämä pitkä posti.a

12

985

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sustainablesuomisuohoon
      • SavuAroomiOnGluteeni

        Unohdin kertoa lisää suolasta, luulin jossain vaiheessa että kyseessä oli Menieren taudista koska oli kova huimaus, tasapainoongelmia ja tinnitus, huomaisin että reagoin voimakkaasti jos otan pelkästän suola veden kansa, näin olleen alkoi tutkia erilaisia suola tuotetta mutta kaikki suolat oli huono, alkoi tutkia mistä tuon yleinen JODI on tehty mutta vaikeasti lötyy tietoa netistä, siinä on ainoastan viitaus että so voi olla tehty viljasta (gluteeni) ja kun kolika vihdoin tippui niin ostin karkea suola johon ei yleensä laitetan jodi tai paakkuntumiseneestoaineita E535, E536 ja joku toine E5** numero jota en nyt muista, niin karke Himalayan suola ja huomaisin että suola ei enää vaikuttanut.
        Olen kokeillut Jozo Himalayan suola vaikka siinä ei pitäisi olla mitään aineita pakkausselostuksen mukaan niin silti tuli huono olo.

        Perunlaastuja en voi syödä, Taffel joka lupaa olla gluteeniton sisältää yleensä kaikenlaisia gluteenperäisiä aineita kuten Dekstroosi, Maltodekstriini, MSG MonoSodiumGlutamate, erilaisia ns. "Arooemja" kuten savu aroomi ei käy.
        Olen sitten kokeillut ainoastaan erialisia pelkkä suola perunalaastuja, Taffel, Lidl, Pirkka, S-market,.. ainostaan yksi hyvä käy ja se on Estrella Pan-suola, kaikki muut mahdottomia.
        Niin, savuista, en voi syödä monenlaisia pekonia, yleens ne ei ole savustetuja vaan siihen on lisätty jonkinlainen savu-aroomi, huomasin vasta sitten kun ostin yli-kallis pekoni (20€/kilo hinta) ja se oli parempi.


        Flavorings & Extracts: Are They Gluten Free?
        https://www.glutenfreedietitian.com/flavorings-extracts-are-they-gluten-free/
        "----This flavoring is derived from burning various woods, including hickory and mesquite. Barley MALT flour may be used as a carrier for the captured “smoke.”

        Huomaisittekö tuon sanan "MALT"....gluteeni, eli savu-aroomi voi oli gluteeni lähde!


      • näinvaan

        Barley = Ohra, ja on gluteenipitoinen vilja.


      • lisääinfo

        Tässä muuten erittäin mielenkiintoinen video joka kertoo kuinka paljon ruanvalkointi vaikuttaa MS taudin.

        How I Reversed Multiple Sclerosis - Palmer Kippola
        youtu.be/CqjzXuupAas

        Rasvat vaikuttaa erittän pahasti, näitä tutkimuksia on tehtyä vuosikymmenien, silti lääkärit ei näytä ymmärtä "oota nyt poikaseni vähän D-vitamiiniä...".
        Epäilen se liittyy mahdollisesti mitä rehua (gluteeni vilja) kanoille ja lehmille annetaan.

        Treating Multiple Sclerosis With the Swank MS Diet
        https://www.youtube.com/watch?v=B-mvh23M3fU


      • T.reg
        SavuAroomiOnGluteeni kirjoitti:

        Unohdin kertoa lisää suolasta, luulin jossain vaiheessa että kyseessä oli Menieren taudista koska oli kova huimaus, tasapainoongelmia ja tinnitus, huomaisin että reagoin voimakkaasti jos otan pelkästän suola veden kansa, näin olleen alkoi tutkia erilaisia suola tuotetta mutta kaikki suolat oli huono, alkoi tutkia mistä tuon yleinen JODI on tehty mutta vaikeasti lötyy tietoa netistä, siinä on ainoastan viitaus että so voi olla tehty viljasta (gluteeni) ja kun kolika vihdoin tippui niin ostin karkea suola johon ei yleensä laitetan jodi tai paakkuntumiseneestoaineita E535, E536 ja joku toine E5** numero jota en nyt muista, niin karke Himalayan suola ja huomaisin että suola ei enää vaikuttanut.
        Olen kokeillut Jozo Himalayan suola vaikka siinä ei pitäisi olla mitään aineita pakkausselostuksen mukaan niin silti tuli huono olo.

        Perunlaastuja en voi syödä, Taffel joka lupaa olla gluteeniton sisältää yleensä kaikenlaisia gluteenperäisiä aineita kuten Dekstroosi, Maltodekstriini, MSG MonoSodiumGlutamate, erilaisia ns. "Arooemja" kuten savu aroomi ei käy.
        Olen sitten kokeillut ainoastaan erialisia pelkkä suola perunalaastuja, Taffel, Lidl, Pirkka, S-market,.. ainostaan yksi hyvä käy ja se on Estrella Pan-suola, kaikki muut mahdottomia.
        Niin, savuista, en voi syödä monenlaisia pekonia, yleens ne ei ole savustetuja vaan siihen on lisätty jonkinlainen savu-aroomi, huomasin vasta sitten kun ostin yli-kallis pekoni (20€/kilo hinta) ja se oli parempi.


        Flavorings & Extracts: Are They Gluten Free?
        https://www.glutenfreedietitian.com/flavorings-extracts-are-they-gluten-free/
        "----This flavoring is derived from burning various woods, including hickory and mesquite. Barley MALT flour may be used as a carrier for the captured “smoke.”

        Huomaisittekö tuon sanan "MALT"....gluteeni, eli savu-aroomi voi oli gluteeni lähde!

        Jodi on välttämätön ravintoaine, joka osallistuu kilpirauhasen toimintaan. Kilpirauhanen säätelee kilpirauhashormonien (T3 & T4) avulla muita elimiä. Suomessa monet kärsivät jodin puutteesta, mikä altistaa kilpirauhasen vajaatoiminnalle. Siksi jodia lisätään suolaan. Mutta jos jodia pelkäät, syö merisuolaa. Meri- ja vuorisuolaan ei jodia lisätä.

        Mainitsemasi oireet johtuvat kirjoituksesi perusteella eri ravintoaineiden välttelyn aiheuttamasta välttämättömien ravintoaineiden puutoksesta. Viljat ovat erityisesti B-vitamiinien ja monien välttämättömien mineraalien lähteinä hyviä. Esimerkiksi B12-vitamiinin puutos aiheuttaa anemiaa ja peruuttamattomia hermostollisia oireita. B3-vitamiinin puutos aiheuttaa pellagraa, joka johtaa kuolemaan.

        Rasvat eivät vaikuta pahasti. Omega-3 ja omega-6-rasvahapot kuuluvat välttämättömiin ravintoaineisiin. Aivojesi kuivapainosta 60 % on rasvaa. 25 % elimistön kolesterolista on aivoissa. Kolesteroli on tärkeä rakennusaine mm. myeliinikalvoissa, jotka suojaavat keskushermoston viejähaarakkeita, aksoneita. Rasvoja tarvitaan lisäksi hormonien, entsyymien ja ruoansulatusnesteiden aineenvaihduntaan sekä solujen rakennusaineina. Rasvaa tarvitaan myös rasvaliukoisten vitamiinien hyödyntämiseen.

        Jollain tavalla psykoottisessa tekstissäsi on niin paljon virheitä, että en tiedä mistä aloittaa. Glukoosi (rypälesokeri) ei ole prosessoitu sokeri. Se on monosakkaridi - eli sokerin perusyksikkö. Sakkaroosi on disakkaridi, joka muodstuu glukoosista ja fruktoosista. Laktoosikin on disakkaridi, joka koostuu glukoosista ja galaktoosista. Sakkaroosi - pöytäsokeri on prosessoitu sokeri. Glukoosi on kehon tärkein energian lähde.

        Suolistossa hiilihydraatit pilkotaan sokereiksi ja muiksi ravintoaineiksi (kuidut, vitamiinit, proteiinit, rasvat, mineraalit, vesi). Glukoosimolekyylit imeytyvät ohutsuolesta verenkiertoon, mikä nostaa verensokeria. Verensokerin nousuun haima reagoi erittämällä insuliinia. Insuliini kiinnittyy solujen insuliinireseptoreihin, jolloin solujen transmembraaniset kalvorakkulat siirtyvät solukalvoon ja päästävät glukoosin soluun. Solun sytoplasmassa glukoosi osallistuu reaktioiden sarjaan - glykolyysiin - jossa glukoosi hajotetaan pyruvaateiksi. Sen seurauksena yhdestä glukoosimolekyylistä syntyy 2 ATP-molekyylin verran energiaa. Jos solulla on käytettävissään mitokondrioita (punasoluilla ei ole) ja happea, reaktioketju jatkuu soluhengityksessä. Muussa tapauksessa pyruvaatti pelkistyy maitohapoksi. Jos veressä on paljon glukoosia, osa varastoidaan glykogeeneiksi lihaksiin ja maksaan (glykogeeni on tuhansista glukoosimolekyyleistä muodostuva polysakkaridi, josta keho saa nopeasti energiaa). Se glukoosi, joka ei mahdu glykogeenivarastoihin, varastoidaan rasvasoluihin, jossa se lipogeneesissä muutetaan triglyserideiksi.

        Onko sinulla siis suoliston koepalasta diagnosoitu keliakia tai ei-keliakiasta johtuva gluteeniyliherkkyys. Jos ei, niin syö nyt ihmeessä. Tuo sairauksien pelon aiheuttama ravintoaineiden välttely on jo itsessään sairaalloista ja voi oikeasti aiheuttaa peruuttamattomia terveydellisiä ongelmia välttämättömien ravintoaineiden puutoksen seurauksena.


      • Anonyymi
        SavuAroomiOnGluteeni kirjoitti:

        Unohdin kertoa lisää suolasta, luulin jossain vaiheessa että kyseessä oli Menieren taudista koska oli kova huimaus, tasapainoongelmia ja tinnitus, huomaisin että reagoin voimakkaasti jos otan pelkästän suola veden kansa, näin olleen alkoi tutkia erilaisia suola tuotetta mutta kaikki suolat oli huono, alkoi tutkia mistä tuon yleinen JODI on tehty mutta vaikeasti lötyy tietoa netistä, siinä on ainoastan viitaus että so voi olla tehty viljasta (gluteeni) ja kun kolika vihdoin tippui niin ostin karkea suola johon ei yleensä laitetan jodi tai paakkuntumiseneestoaineita E535, E536 ja joku toine E5** numero jota en nyt muista, niin karke Himalayan suola ja huomaisin että suola ei enää vaikuttanut.
        Olen kokeillut Jozo Himalayan suola vaikka siinä ei pitäisi olla mitään aineita pakkausselostuksen mukaan niin silti tuli huono olo.

        Perunlaastuja en voi syödä, Taffel joka lupaa olla gluteeniton sisältää yleensä kaikenlaisia gluteenperäisiä aineita kuten Dekstroosi, Maltodekstriini, MSG MonoSodiumGlutamate, erilaisia ns. "Arooemja" kuten savu aroomi ei käy.
        Olen sitten kokeillut ainoastaan erialisia pelkkä suola perunalaastuja, Taffel, Lidl, Pirkka, S-market,.. ainostaan yksi hyvä käy ja se on Estrella Pan-suola, kaikki muut mahdottomia.
        Niin, savuista, en voi syödä monenlaisia pekonia, yleens ne ei ole savustetuja vaan siihen on lisätty jonkinlainen savu-aroomi, huomasin vasta sitten kun ostin yli-kallis pekoni (20€/kilo hinta) ja se oli parempi.


        Flavorings & Extracts: Are They Gluten Free?
        https://www.glutenfreedietitian.com/flavorings-extracts-are-they-gluten-free/
        "----This flavoring is derived from burning various woods, including hickory and mesquite. Barley MALT flour may be used as a carrier for the captured “smoke.”

        Huomaisittekö tuon sanan "MALT"....gluteeni, eli savu-aroomi voi oli gluteeni lähde!

        Sori että kommentoin nyt vasta , mutta kaikki kaverini ajamat ranskanpererunat tuli muualta kuin ahvenanmaalta!!!!!! Ne tuotiin euuroopasta varmaamankin?
        Rahtikirjat vain vaihdettiin ahvenanmaalla.


    • banaanit

      Hei, onko kellään mitään aavistusta miksi banaanit vaikutaa niin paljon, mitä kympsempi sitä pahempi, jopa pini osa banaanista vaikuttaa pahasti minulla, varsinkin huimaus mutta myös nuo muut MS tyyppiset oireet voimistuu.

      • T.reg

        Käy lääkärissä. Ja sulje se Youtube. Se kasvattaa todellisuusharhaa. Kerron sinulle miksi.

        Hakukoneiden, kuten Youtuben ja Googlen algoritmit toimivat siten, ehttä ne näyttävät sinulle persnoitua sisältöä aikaisempien hakujesi perusteella. Ne oppivat koko ajan nettikäyttäymisestäsi ja näyttävät sellaisia sisältöjä, jotka sinua kiinnostavat. Jos pelkäät gluteenia, saat hakutuloksissasi sisältöjä ja videoita, jotka tukevat tätä pelkoa. Jos uskot, että maailma on litteä, hakutulokset esittävät sinulle videoita ja sivustoja, jotka uskovat samoin. Syntyy todellisuusharha, koska vaikuttaa siltä, että netti tukee käsityksiäsi. Näin ei ole. Eri ihmisille näytetään erilaisia hakutuloksia - tai tarkemmin - hakutulokset painottuvat eri tavoin eri ihmisillä. Monien sivustojen ja viedoiden tarkoitus on saada mahdollisimman paljon näyttöjä ja sitä kautta mainostuloja Googlelta ja affiliatemarkkinoinnin tarjoajilta. Mitä enemmän näyttöjä, sitä enemmän rahaa. Tosiasioilla ei ole mitään sijaa tässä yhtälössä - niitä voidaan soveltaa maksimaalisen tuoton saamiseksi. Jos nettiin ilmestyy sivusto, joka väittää, että maahanmuuttaja murhasi Sauli Niinistön ja sivusto on rakennettu uskottavasti, se kerää valtavasti kävijöitä, vaikka asialla ei olisi mitään totuusarvoa. Tai, jos joku video todistaa, että Juha Sipilällä on avioton lapsi hevosen kanssa, sama juttu: ihmiset kiinnostuvat ja kun ihmiset kiinnostuvat, se tarkoittaa julkaisijalle mainostuloja. Kaikkein paras tapa saada ihmiset kiinnostumaan, on pelottelu. Pelkoja lietsomalla pääsee hyville tuloille. Netissä medialukutaito on hyvin tarpeellinen ominaisuus. Luultavasti suurin osa netin sisällöstä on markkinointia, myyntiä tai muuten vain paranoidia paskaa. On netissä paljon asiaakin. Sen tonkiminen on haastavaa, kun silmille tulee lähinnä kuraa.

        Mutta tosiasiat. Ihmisten hyvinvointi, elinajanodote ja lääketiede ovat kehittyneet ja kehittyvät koko ajan. Esimerkiksi useinpien syöpien sekä sydän- ja verisuonitautien ennuste on nykyisin hyvä, jos ne havaitaan riittävän ajoissa. MS-taudin diagnostiikka on kehittynyt, joten nykyään se havaitaan MRI-kuvauksissa ja oligoklonaalisina muutoksina selkäydinnesteessä, kun sen varmentaminen joitain vuosikymmeniä sitten oli paljon haastavampaa. Tyypin 1 diabetes tunnettiin jo antiikin aikaan Egyptissä ja Kreikassa. Ennen 1900-luvun alussa kehitettyä insuliinihoitoa diabetes tarkoitti kuolemantuomiota. Neurologian isänä tunnettu Jean Martin Charcot tunnisti MS-tautiin liittyvät kliiniset muutokset (leesiot, plakit, arvet) jo yli sata vuotta sitten tekemässään ruumiinavauksessa. Kysymys on: esiintyykö MS-tautia enemmän kuin ennen, vai diagnosoidaanko se useammin? Minä kallistun jälkimmäiseen. Nykyään oudoille oireille löydetään useammin kliininen syy kuin aiemmin.

        Gluteenissa oireita aiheuttaa gliadiini niminen glykoproteiini. Keliaakikoilla ja gluteeniyliherkillä gliadiini voi aiheuttaa vaarallisia oireita. Tosin keliakiasta riippumattoman gluteeniyliherkkyyden taustalla voi olla gliadiinin sijaan myös vehnän ATI-proteiinit. Suolisto kuitenkin pilkkoo proteiinit aminohapoiksi - eli proteiinien perusmolekyyleiksi. Lehmän lihan proteiinit pilkotaan suolistossasi aminohapoiksi - perusmolekyyleiksi - et sinä lehmän lihasta tai kananmunista gluteenia saa.

        Mitä tarkoittaa "kehittynyt täydellinen MS-tauti"? MS-tauti on etenevä tulehduksellinen autoimmuunitauti, jossa immuunijärjestelmän virheellinen toiminta aktivoituu keskushermoston viejähaarakkeita suojaavia myeliinikalvoja vastaan. Neurologiset oireet eivät siis tule mitenkään täydellisenä, vaan uusia oireita kehittyy vähitellen ja usein olemassaolevat oireet pahenevat. Aaltoilevassa tautimuodossa oireet aluksi tulevat ja menevät epäsäännööllisen säännöllisesti. Remissiossa potilas voi olla pitkään täysin oireeton.


    • Jappe52

      Sain viime vuonna kolmen viikon pahat unihäiriöt jäykkäkouristusrokotteesta, kun en ymmärtänyt pyytää elohopeatota vaihtoehtoa. Minullakin on menossa gluteeniton (fodmap) ruokavalio, ja kaikki oireet vain pahenivat - kunnes pyysin amalgaamipaikkojen poistoa. Netissähän on kaikenlaista tietoa, puolesta ja vastaan. Amalgaamioireisiin liitetään monia neurologisia sairauksia. Minulla kuitenkin tapahtui käänne kohti parempaa, vaikka ilmeisesti toipuminen on tosi hidas. Deercat kirjoittelee hyvää ruotsinkielistä blogia https://terapeuten.wordpress.com/2009/01/22/amalgam-antligen-ett-forbud/ . Hänkin sai diagnoosin (MS?), teki amalgaamien poiston ja alkoi parantua.

    • Jappe52

      Toinen sivusto, josta on ollut apua, on Carinas och Elisabeths Amalgamsida, http://www.netikka.net/carina/amalswe.php . Kertomukset ovat yhä ajankohtaisia, sillä meillä niin monilla on vanhoja amalgaamipaikkoja suussa. Ladyt sairastuivat jo nuorina, mutta hlöysivät avun piiriin, ja elävät yhä täyspainoista elämää.

    • MsSejaFi

      Hej! olenpa syntynyt Ruotsissa ja muutimme joskus suomeen ja täytyy paljon nykyään myös Ruotsissa työskentelevenä valitettavasti todeta että samat elintavat siellä (mulla myös ms/db2)

      Osittain myös pahemmat kuin Suomessa, salaatti pöydät paljon köyhempiä/ vihanneksia,hedelmia?

      Vaikka voi kirpasta kyllä tämä taitaa geeniperimästä johtua ollaan ruuan suhteen kuin paita ja peppu Ruotsalaisten suhteen, mässäävät herkkuja mielestni enemmän,,,,ja viinaakin menee.

      Aikoinaan kuka tietää mistä kansat vaelsi tänne hevon helvettiin, anteeks!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olen tosi outo....

      Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap
      Ikävä
      16
      2168
    2. Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta

      https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi
      Kotka
      84
      2108
    3. Oletko sä luovuttanut

      Mun suhteeni
      Ikävä
      101
      1387
    4. Vanhalle ukon rähjälle

      Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen
      Ikävä
      10
      1276
    5. Hommaatko kinkkua jouluksi?

      Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k
      Sinkut
      146
      1188
    6. Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!

      https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663
      Kotimaiset julkkisjuorut
      81
      1183
    7. Aatteleppa ite!

      Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.
      Maailman menoa
      249
      886
    8. Omalääkäri hallituksen utopia?

      Suurissa kaupungeissa ja etelässä moinen onnistunee. Suuressa osassa Suomea on taas paljon keikkalääkäreitä. Mitenkäs ha
      Maailman menoa
      173
      864
    9. Onko se ikä

      Alkanut haitata?
      Ikävä
      74
      863
    10. Mitä sanoisit

      Ihastukselle, jos näkisitte?
      Tunteet
      63
      854
    Aihe