Elämään kyllästynyt

Kukkahattupoika

Olen 15v poika käyn koulua jne elämässäni ei ole mitään erityistä emme juurikaan matkustele tai tee mitään muutakaan vastaavaa, tuntuu välillä ettei olisi kavereita. Koen olevani turha jätkä. Ihmiset eivät vastaa "snappeihini" eivätkä muutenkaan pyytele ulos jne, pyörin kyllä porukassa mukana mutta olen kuulemma aina liikaa äänessä ja loukkaan muita, kun olen hiljaa ketään ei kiinnitä minkään sortin huomiota minuun ja vaikka puhuisin siltikään en saa huomiota. Missä on vika?

4

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuullos

      Olet ilmeisestikin väärässä joukossa,missä on joku suosittu ketä muut palvovat ja sä yrität saada huomiota liialla sanomisilla vai? Ja jos olet hiljaa,siltikään et saa toivottua huomiota porukassa,missä on se suosituin. Töksäytätkö jotain kun loukkaat? Kiinnitä huomiosi mitä puhut ja miten. Tuollasessa seurassa roikkuminen on turhauttava ja yksinäinen olo tulee helpostikin. Ei ole helppoa. Pitäiskö sun alkaa harrastamaan jotain -olisko biljardin peluu tai nuorisotalolla jotain ryhmää tai kaveri joka olis vaikka kiinnostunut peleistä tai pingiksestä? Itse olen ennemmin yksin kuin huonossa seurassa kisaamassa huomiosta. Toivotaan että sait jotain ajattelemisen aihetta kirjoituksestani,et ole ketään vähemmän tai huonompi,ei se ole oikeassa kuka eniten huutaa!

    • Hei Kukkahattupoika.

      Elät vaihetta, jossa alat itsenäistyä ja löytää omaa tietäsi. Nyt tuot esiin tunteita, että tiet näyttävät umpikujilta eikä oikein ole seuraa sitä tietä kulkemaan kanssasi. Joskus omanoloisten ystävien löytäminen on kiven takana. Haluaisin kannustaa, että älä luovuta. Hakeudu omien kiinnostustesi pariin uusien ihmisten seuraan uudelleen ja uudelleen. Voit tutustua erilaisiin harrastus- ja tapaamismahdollisuuksiin paikkakunnallasi. Mm. kaupungin nuorisotalo tai vastaava, seurakunnan nuorten illat, erilaiset työväenopiston tai harrastusyhdistysten tarjonnat aina tähtitieteestä urheiluun ja taiteista kokkaukseen, kaikkea mahdollista varmaan löytyy. Kun löydät sen, mikä juuri sinua itseäsi inspiroi ja kiehtoo, sen ympärillä on helpompi alkaa vaihtaa ajatuksia muiden kanssa, jotka ovat samasta kiinnostuneet. Ihmissuhteiden syntymistä helpottaa ja kynnystä madaltaa, jos on jotain yhteistä. Tämä esimerkki on vähän räikeä, mutta jos sinua kiinnostaa vaikka shakinpeluu ja kaikkia kavereitasi lätkä, voi olla vaikea keksiä yhteistä tekemistä ja yhteisiä puheenaiheita. Joskus ei tiedä, mikä itseä sitten kiinnostaa. Onneksi voi kokeilla ihan kaikenlaista. Kokeilemalla voi testata, onko joku oma juttu vai ei.

      Jos epäilet mielialasi olevan masentunut tai perheessäsi olevan pulmia, kun mainitsit, ettette tee mitään yhdessä, kannattaa ilman muuta käydä juttelemasa esim koulukuraattorille tai muissa nuorten palveluissa (nuorisoneuvola tms). Kun juttelee luotettavan aikuisen kanssa, saa turvallisesti käydä elämänsä pohdintoja läpi. Teini-ikä on monille nimensä mukaisesti suuri murros. Lapsuus loppuu ja pitäisi opetella aikuiseksi. Moni hyötyy aikuisesta, riittävän etäisestä keskusteluavusta noina tärkeinä vuosina.


      Merja, diakoni

      • Verkkomerja

        Seurakuntaan ei kannata mennä, sieltä et mitään saa. Kuraattori ei välttämättä osaa asiaansa ja heillä on aina kiire. Käy puhumassa psykologille ja kohta teistä tehdään lastensuojelu ilmoitus.


    • lukijat

      Höpö höpö mitään lastensuojelua ilmoitella jos perhe ei matkusta tai harrasta yhdessä-toope. Olen diakonin kanssa samoilla linjoilla ,kyllä jokainen sielu löytää kaltaisensa joku kerta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe