Kaksi tyttöä kahvilassa

Kolmisin1

Piipahdin kahvilla ostoskeskuksen kahviossa. Oli jo iltahämärä, lähellä sulkemisaikaa. Istuin pöydän ääressä kun viereiseen pöytään tuli pari tyttöä, kahville varmaan, ajattelin.
Siemailin kahvia ja katselin ohikulkevia ihmisiä. Yhtäkkiä havahduin ajatuksista että tytöt kuiskuttelivat keskenään ja vilkuilivat minua. En pidä sellaisesta, olen jo viisikymppinen ja tytöt olivat varmaankin parikymppisiä, nuoria kuitenkin. He katselivat minua ja supisivat, huomioni oli herätetty. Katsoin heitä.
He olivat nuoria, hyvävartaloisia tyttöjä. Kun katsoin heitä kohti, toinen avasi takkiaan ja työnsi eteenpäin rintojaan, kuin esitellen niitä, ja ne olivat kyllä kookkaat. Mitäs pirua.
Hän katsoi rintojaan ja sitten minua, viettelevästi. Ihmettelin, että mitäs tämä on, mutta tyttöjähän ne vasta olivat. En katsonut enää, join kahviani ja katsoin käytävälle.
Kohta he tulivat istumaan pöytääni, hei voidaaks me tulla hetkeks tähän, toinen kysyi?
No miksei, olen kyllä juuri lähdössä. Toinen tytöistä sanoi, me katottiin sua, ja puhuttiin. Haluisitsä panna meitä? Saisit panna kahta tyttöä nyt jos haluaisit. Me ollaan ihan puutteessa, me haluttais nussia kokeneemman miehen kanssa kerran. Meillä on hurjat fiilikset päällä, ja ajateltiin tulla kysymään suoraan. Sä olet ok, haluisitko lähtee mukaan?
Olin aivan kuin puulla päähän lyöty, että mitenkä? No joo joo, lähtisit nyt, meillä on mesta, mulla on oma kämppä tässä lähellä. Saat varmasti hyvät hoidot.
En tiedä mikä minuun iski mutta sanoin että ok, mutta mennään mun luo. Tytöt siihen että jees, hieno juttu. Mennään heti.
Asuin kävelymatkan päässä, olimme kohta meillä. Laitoin kahvia tippumaan, kun tytöt jo olivat ympärilläni. He hieroivat kulliani siinä keittiössä kun latasin vasta kahvipannua. Sulla seisoo hyvin, mennään jo. Tytöt olivat aivan kiimassa, he suorastaan tihkuivat seksiä.
Sanoin, ok, mä käväisen suihkussa ensin, puhtaus ennen kaikkea. Menin suihkuun, jätin oven auki. He olivat riisuuntuneet jo ja tulivat ovelle katsomaan kun pesin itseäni. Wau. He olivat seksikkäissä alusasuissa. Juttu oli valmisteltu, tytöt tykkäsivät seksistä.
Me oltiin juuri pesulla, ennen kuin tultiin ja nähtiin sut. Me oltiin yhdessä suihkussa, ja pestiin toisemme. Alkoi panettamaan ihan kauheasti. Tykkäätkö?
Tykkään kyllä, tytöt olivat pelkissä läpikuultavissa sukkahousuissa, ja suutelivat toisiaan siinä ovella. Hyväilivät toistensa pyllyjä. Ei voi olla totta, näen unta varmaan. Kaksi hyvävartaloista nuorta tyttöä, rehevää mutta hyvävartaloista, haluaa minulta kullia. Molemmilla oli valtavat rinnat, kiinteät kuin kaksi kovaa melonia.
Kullini nytkähti pystyyn siinä katsellessa.
Lopetin suihkun ja kuivasin huolella. Mentiin keittiöön, joimme kahvin seisaaltaan, oli fantastinen fiilis. Kiimaiset tytöt vierellä, kosketellen ja pussaillen, toinen hieroi punnuksiani ja toinen veti hitaasti pitkin vartta edes takaisin. Toinen sanoi, oli hieno juttu kun lähdit. Me ollaan kauan jo puhuttu tästä, että kysytään joltain, mutta ei me olla kehdattu. Me ei haluttu lähteä kapakkaan etsimään kun emme käy siellä muutenkaan. Ei haluttu mitään känniääliötä riehumaan.
Tämä vaikuttaa oikein hyvältä, sanoin. Mennään. Menimme makuuhuoneeseen, olin juuri vaihtanut lakanat, ne tuoksuivat puhtaalle.
Toinen tytöistä meni sängylle, hitaasti pylly pystyssä keimaillen hän konttasi keskelle parisänkyäni. Ilman pikkuhousuja nuori pillu kosteana ja kiihottavana silmieni edessä ohuen ruskean nylonin läpi. Hän asettui selälleen.
Menin seuraavana, kömmin levittämään hänen haarojaan ja aloin nuolla tuota puhtaalle tuoksuvaa pillua. Repäisin nylonin rikki haaroista, ja kieleni sukelsi kyntämään tuota nuorta neitseellistä pillua. Tyttö vavahti, ja otti päästäni kiinni, hän suorastaan painoi kasvoni vasten pillua, ja hoki ai kun tekee hyvää.
Toinen tyttö tuli taakseni. Nän sanoi että nouse polvillesi, ja jatka pillun nuolemista. Se näyttää niin makeelta että olen likomärkänä jo sen katsomisesta. Hän tuli selinmakuulle alleni, ja otti kullin suuhunsa. Siis voi taivas mikä kyyti. Nuolen nuorta pillua ja toinen nuori suu hoitaa kyrpääni niin hellästi kuin vain hoitaa voi.

8

7111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kolmisin2

      Siinä touhussa katosi ajantaju, olimme kaikki täydellisesti seksin lumoissa. Nautinto oli sanoinkuvaamaton, kaikki palaset olivat loksahtaneet paikoilleen. Olin päässyt osaksi fantasiaa, tyttöjen fantasiaa, joka olisi voinut olla myös omani. Kauniita tyttöjä seksikkäissä asuissa minun sängyssäni ja haluavat seksiä niin että hekuma on lähes käsin kosketeltavissa.
      Ei ole hurjempaa fiilistä, kun ei tarvitse yhtään välittää siitä milloin ja miten laukeaa. Syö elävää pillua kullin nyrkähdellessä toisen huulilla. Silloin lentää kun lentää.
      Tyttö jonka pillua nuolin, alkoi vavista. Sormeilin samalla pesää ja pyllyä kun kieli leikki häpykielen kanssa. Hän sai voimakkaan orgasmin. En muistanut että se voi olla niin voimakas, vanhemmilla se yleensä on laiskistunut, jos ollenkaan.
      Samaan aikaan kun hän sai, lähti lasti pulppuamaan, kuumaan suuhun. Tyttö otti kaiken suuhunsa, ja sitä tuli paljon.
      Taukosimme hetkeksi, huilaustauko. Juttelimme hetken, ja kaikilla oli huippufiilis. Vaihdoimme paikkaa. Nyt aloin syödä toista tyttöä, ja toinen alkoi ottamaan suihin. Tätä jatkettiin samalla kaavalla. Nyt ei lähde enää lasti niin helposti, kun tyttö sai orgasminsa suuhoidosta, vaihdoimme kuviota. Toinen tyttö polvilleen, ja toinen tyttö ohjasi runkaten kullini hänen pesäänsä. Se oli mahtava ja tiukka. Hän oli polvillaan edessäni ja katsoi vierestä miten kyrpä upposi ystävänsä sisään. Hän katsoi haltioissaan. Välillä hän hidasti työntöjäni, nappasi välillä kullini suuhunsa ja lmeskeli hetken, sitten ohjasi sen taas ystävänsä uumeniin. Oli nautintoa vailla vertaa.
      Nain tuota kireää pesää hetken, tyttö oli tosi märkä. Hän suorastaan tulvi, peukaloni hieroi pyllyreiällä, ja toinen käsi hieroi klitorista. Hän sai kohta taas slaaginsa. Nyt vaginaalisen.
      Tässä kohtaa oli pakko ottaa aikalisä. Piti käydä suihkussa, ja levätä hetki. Söimme välipalaa ja puhuimme asiasta. Kaikki olimme tyytyväisiä. Kohta mentiin ja vaihdettiin taas.
      Nyt nain toista tyttöä, hän oli vielä kireämpi. Hänellä oli valtavat tissit ja pakko niitä oli myös ottaa huomioon. Kourin niitä välillä, käteni hyväili samoin kuin toistakin tyttöä. He antoivat toisilleen kielisuudelmia samalla kun nain toista. Se oli kiihottavaa. Sitten sekosi pakka, meni villiksi, kaikki söivät toisiaan, nuolivat toisiaan, välillä naitiin hetki, vaihdettiin asntoja ja kumppania, kaikki sujui hienosti.
      Lopulta väsyin, oli pakko lopettaa. Olimme kaikki väsyneitä. Tytöt kysyivät saisiko he jäädä nukkumaan luokseni. Mikäs sinä, totta kai.
      Kävimme kaikki yhdessä suihkussa, pesimme toisemme, ja menimme nukkumaan. Vaihdoimme lakanat tosin ensin puhtaisiin.
      Aamulla varhain heräsin , toinen tytöistä nukkui vielä. Toinen oli hereillä ja hyväili penistäni. Hän runkkasi minua varovaisesti ja terskani oli hänen huuliensa välissä täydessä timmissä. Onko mielyttävämpää tapaa herätä.
      Kieli leikki hieroen nuppia ja imut oli valtavat. Hän tuli päälleni 69 asenton, ja aloimme syödä toisiamme. Sain valtavan purkauksen, hän otti lastin käsipyyhkeeseen. Siihen sammui taju. Olin niin väsynyt että nukahdin siihen , tunteeseen että joku imee kulliani.
      Heräsimme myöhään, väsyneinä mutta onnellisina.
      Sovimme että he tulevat toistekin. Ja pian tulivatkin.
      Mutta se onkin taas toinen juttu se.

    • Kikkeliskok

      Olipa hyvä stoori! Tämä on varmaan jokaisen varttuneemman miehen fantasia.
      Lisäksi hyvin kirjoitettu ja hyvää suomea!

    • usersmanual

      Tämä ei ollut kirjoittajan fantasia, vain lyhykäinen kirjoitelma.
      Mutta mutta, koettu on.

    • Tietysti_Paulikin

      Tyyppi istuu kahvilassa kahvilla ja kotona ensimmäisenä kahvia lataamassa tippumaan. Ei kahvia niin usein kannata juoda.

      • juhlamocca

        Kofeiini piristää myös stondaria.


    • Hyvä kirjoitus.

    • teamviagra

      Uskookohan joku että tällaista tapahtuu elävässä elämässä? Ei varmaan, ja hyvä niin. Mutta kyllä tällaista vaan tapahtuu.
      Tarinan mieshahmo oli tosin viiskytä, eikä ole uskottavaa sen ikäiselle olla noin aktiivinen. Tuo edellyttäisi vähintään 60 ikää...
      Muuten hyvä asetelma.

    • kovahomma

      Kahden kanssa sänkyyn on liioittelua. Se on liian kova homma.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1635
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1479
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1378
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1350
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1304
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe