Taika näetkö

Koiranomistaja

Minkä näköinen naapuri laittoi postilaatikkooni nimettömän haukkumakirjeen koirastamme, kun eivät tiedä kaikkia asioita. Mielestäni todella raukkamaista laittamatta nimeään, kun voisi tulla suoraan kysymään asioista, nyt on mieli tosi maassa tästä.

18

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KOETTU

      En ole TAIKA MUTTA kirjoita porraskäytävän aulaan oma kirjoituksesi tälle haukkujalle! Tällasia raukkojahan asuu kerrostaloissa,ei oo ainot tapaus koirista! ym valitusta koska ei uskalla tulla sanomaan ja juorutaan selän takana,raukat! PS PAHIMPIA ON MIELEISTÄNI KERROSTALON ELÄKKEELLÄ OLEVAT AKAT! MUT TÄHÄN EN VOI SANOA KUKA SULLA ON TAUSTALLA.

      • YksEläkeläinen

        Sulla on sitten työtömänä akkana aikaa tuijotella eläkeläisiä. Mitä jos käyttäisit senkin ajan työn etsimiseen, että ei tarvitsisi eläkeläisten verorahoilla elellä.


    • Koiranomistaja

      No, näitähän riittää joka tontille, mutta ei mitään pahaa etteikö hyvääkin, nimittäin tämä " postinjakaja" ei ole todellakaan murheissaan koirastanne, vaan ylipäätään teidän elämä on hänen mielestään kovin kadehdittavaa. Koira on vain sijaskärsijä, näin se menee. Ja jos tekisittekin jotain " parannusta" asian suhteen, niin hän kyllä löytää uudet aiheet " nokkia" perhettänne. Eli unohda koko juttu ja anna ajatuksen lentää muille maille. Tämä " viestintuoja" on muuten nuori mies, jolla ei oo omaa elämää, vaan seurailee teidän liikkeitä ihan vaan ajankuluksi.

      T. taika

    • Koiranomistaja

      Kiitos taika. Niin parempi vain yrittää unohtaa koko juttu, että säilyy naapurirauhat.

    • Koiranomistaja

      Hän varmaan tarkoitti hyvää. Jos koira haukkuu ja se menee isännöitsijän tietoon lopulta niin seuraukset ovat sen mukaiset. Mielestäni hän oli hyvä ihminen kun laittoi asiasta suoraan teille tiedon eikä isännöitsijän kautta. (Hän ei uskaltanut tulla suoraan puhumaan koska mielestäni ei uskaltanut koska täällä kirjoittelukin sen todistaa). Parempi hoitaa asia kuntoon. Älä siis unohda tätä eli Ei kannata unohtaa asiaa!!
      Lapsellista käytöstä joka ei johda mihinkään on 1. kirjoittaa tälle henkilölle porraskäytävän aulaan ja toiseksi 2. unohda koko juttu ja anna ajatuksen lentää muille maille.

      • Koiraminullakin

        Anteeksi! Korjaan vielä nimimerkkini: Koiraihminen =Koiraminullakin
        Hän varmaan tarkoitti hyvää. Jos koira haukkuu ja se menee isännöitsijän tietoon lopulta niin seuraukset ovat sen mukaiset. Mielestäni hän oli hyvä ihminen kun laittoi asiasta suoraan teille tiedon eikä isännöitsijän kautta. (Hän ei uskaltanut tulla suoraan puhumaan koska mielestäni ei uskaltanut koska täällä kirjoittelukin sen todistaa). Parempi hoitaa asia kuntoon. Älä siis unohda tätä eli Ei kannata unohtaa asiaa!!
        Lapsellista käytöstä joka ei johda mihinkään on 1. kirjoittaa tälle henkilölle porraskäytävän aulaan ja toiseksi 2. unohda koko juttu ja anna ajatuksen lentää muille maille.
        Olen itsekkin koiranomistaja.


      • Apkoiranomistaja

        Niin tämä tapaus on omakotitaloalueella


      • Koiraminullakin

        Tästä seuraa : Hermostut sille koirallesi ja se vaistoaa että olet sille vihainen eikä se ymmärrä syytä.
        Lopulta: Teidän koko perhe koiraa myöten stressaantuu. Mieti rauhassa mitä teet:) voimia sinne.


      • Koiranomistaja

        No ei tässä ollut kyse koiran vaan omistajille tarkoitettu mitä kaikkea tekee hänen mielestään "väärin" jne. Mutta en nyt jaksa tästä enempää kirjoittaa.kiitos kommenteista😀


    • YksSpitaali

      Katsoisitko mihin kaluni on kadonnut kun en löydä sitä mistään. Olisiko se jäännyt jonkun persoonan sisälle. Niitähän näköjään vilisee yhdellä valtoimenaan.

    • saikkuri

      Sulle ykseläkeläinen-olen ihan työelämässä kiinni-joten oopa hiljaa -2 nimetön kirje ei tarkoittanut mitään hyvää koska hän haukkui aloittajn koiran ym negatiivista! jotain logiikaa ! Lukekaa oikein aloittajan kirjoitus. Itse laittaisin aulaan palautteen haukkujalle,varmaan seuraavana piruuttaan ilmoittaa isännötsijälle ! Mun tutun alakerran partsille joku idiootti laittoi koiran kakkaa koska oletti että heidän koiransa oli kakkinut pihalle-ja sitten koiranomaistaja pärähti laittamaan kunnon ukaasin ja sitten loppui salakirjoittelut nimettöminä,ilmoitti vielä isännöitsijälle solvauksesta,tuo on kotirauhan rikkomista solvausta se kirje koirastasi! ja eläkeläinen -syö bentsoja

      • YksEläkeläinen

        Ei minun tarvitse syödä mitään lääkkeitä, koska olen terve ja nautin täysillä eläkkeellä olosta, jonka olen työlläni ansainnut. Joten älä hölise bentsoista mitään. Taidat oopa hiljaa olla mömmöissä kirjoituksesta päätellen.


    • idiots

      Kaksi vajakkia täällä-tuo lapsellinen eläkemummo rukka jaksaa haastaa ja koiranomistaja -ei se varmaan mitää pahaa tahdo ,vaan hyvää tarkoitti...ai hyvääkö kun haukkuu naapuriaan ja heidän koiraansa,joka ehkä on kakkinu tämän tontille tai pikku pissin tehn yt..mitä ääliötä täällä on voi jeesus.

      • YksEläkeläinen

        Ala-aste kirjoittelee. Älä vaan näkijäksi rupea, koska persesilmästä tulevat näkysi ovat täyttä paskaa. En sitten ole eläkemummo.


      • Pysykääasiassa

        Jos koirani kakkii vaikka sinne naapurin pihanpuolelle niin noukin sen jätöksen pois. Sen vuoksi turhia riitoja tuleekin naapureiden kesken jos ei jaksa eikä viitsi poimia koiransa jätöstä pois.
        Tässä ei kyllä ole ketään haukuttu/arvosteltu vaan asiat vaan nyt on näin. Jos kirje on lähetetty niin eikö se kirjoittajan ja sen kirjeen saajan asia eikä täällä tarvitse muiden huudella toisten mielipiteistä. Eikä ainakaan haukkua ääliöiksi.
        Idiots tämä alkuperäinen kirjoittaja kirjoitti: naapuri laittoi postilaatikkooni nimettömän haukkumakirjeen koirastamme, kun eivät tiedä kaikkia asioita. Siis tarkoitti vain koiraa.


    • petollisuus

      Sinä kärsit pahasta alemmuuskompleksista,sua on mitätöity ja kiusattu koska olet näkymätön hissukka livenä,täällä kotikoneeltasi uskallat tulla esiin ja kostaa takautumia katkerilla pilkkaviesteillä koska tunnet itsesi onnettomaksi maan matoseksi-mitä oletkin tuollanen haiseva köntys.

      • YksEläkeläinen

        Ei sinusta näkijäksi ole. Kaikki mitä väität kirjoituksessasi on täyttä skeidaa, joka johtuu harhoistasi.


    • patasoimaa

      Sinä olla hylly jonka on persenaama siis sina elakelaine. ps aloittaja sen verrtta suomenna etta jos jokku hauku sinun koira,hän ei tosianka tarkoita huvvaa,kuten toi nimimeky koiranomisaja kirjoiti että hän tarkoiti hyvaa,,,sehän hauku su koiraa ja ja se on kreisiä sanoa että napuri tarkota huvaa,voi kjessa mite kresi meininiki.Somalaset ovat piruja toisille ja haukuvvat selkä takana kyraillen ,,,karseita ihmisia-sanoko suoraa jos on luontoa! Jos joku mu koiraa hauku,saa tunta elavansa varmasti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe